Du får gärna tro att du är något men du är ingenting. Du är en ful version av luft. För mig och för alla.


Älska mig. Återfödas. Förstå. Våga. Tro. Inse. Tvivla. Hata. Älska. 
Hoppas. Fundera. Inbilda. Gråta. Skratta. Håna. Såra. Tänka.
Satsa. Svika. Ge sig. Fånga. Förlora. Vinna. Vinna. Vinna.




Ikväll ska dricka öl tills jag blir snygg.


Man, it feels good to be back



Dagens topplista:


EVT-kodNamnFörlängningNysäljDataBredbandFörsäkring
evt1316Per Staaf010032
evt1370Patrik Lindström09003
evt1354Kaveh Najafian08201
evt1323Johan Hake17015
evt1449Louise Holmqvist07001
evt1467Nemo Hedén06002
evt1384Ellen Broling46001
evt886Petter Bahlenberg06001
evt1471Kaveh Gohary05113
evt1095Thomas Svensson35012


Förvånande att Per Staaf för en gångs skull vann va?




Kolla in denna kille. Vilken extremt jävla talangfull kille.
Spana in alla hans verk. Blev helt kär alltså! :)
Lovestoned, Beautiful Girls och With you var mina personliga favorittolkningar!





Och vad säger man om detta?


 

God Natt

Alex Schulman


Fy fan. För er som missat den (Om det nu finns några?!) så måste jag bara länka till världens överlägset bästa och mest underhållande blogg. Bröderna Schulmans blogg. Om man jämför den med exempelvis Blondinbella så är det verkligen som natt och dag. Extrem klasskillnad. Det Calle skriver är ganska bra.. Visst, man skrattar då och då och ja.. Det är helt okej men det Alex skriver är fullständigt makalöst. Mannen är ett fullfjädrat geni. Jag skrattar högt dagligen åt hans verk. Man måste beundra honom. Jag skiter i om han bara spelar en roll när han bloggar och om han inte är likadan i verkligheten. Han är Sveriges i särklass coolaste människa. Så jävla skarp, bright och skön. Hoppas mannen aldrig slutar blogga! You gotta love it :)

http://www.schulmangruppen.se/




Okej Blogg.se... Du får en sista chans nu.



Det går bra med min "Nya Nemo"-grej förresten. Har inte ätit onyttigt på fyra dagar efter idag och jag är riktigt stolt över mig själv. Man känner det verkligen själv också när man äter bra. Man känner sig piggare och snyggare när man har bra mat i magen och mkt sömn i kroppen. Värt.

Är det någon som säger emot om jag påstår att Chris Brown blir nästa världssuperstjärna? (om han inte redan klassas som det iofs...)

Jag har plockat ur min läpppiercing också förresten., (Läpppiercing, kan det ärligt talas stavas så? Tveksamt). Jag kände att det var dags. Jag har aldrig varit helt till freds med den. Gillade både att ha piercing i tungan och ögonbrynet. Det kändes snyggt och passande på mig och jag fick även massa komplimanger för det men läppen har aldrig känts som min grej... Sen så misstänkte jag att min tillfälliga säljformsvacka hade något med piercingen att göra.. Att kanske tex äldre människor blir avskräckta när man en ansiktspiercing... Så jag tog ur den i morse och vipps så sålde jag 3 abonnemang.. Där ser man..

Sen så kom det några tjejer och glodde mig på och min säljpartner. Jag fattade inte riktigt vad dom ville.. Dom fnittrade och glodde ett bra tag. Dom var typ 17 år. Sen frågade den ena om dom fick ta en bild på mig för att jag tydligen var jättesöt. (Ja, jag vet att jag bloggade om samma grej för nån månad sen men detta var verkligen en precis likadan situation!). Jag vet att detta säkert klassas som skryt (Som vissa läsare är allergiska emot) och jag vet inte varför jag skriver det här..Helt ointressant för er.. Men jag blir bara så jävla glad av sånt där. Det kan liksom göra min dag. Bara såna där små saker. Söta tjejer! Tvivla aldrig på att ge folk komplimanger. Om man gör något bra eller eller är söt så ska man få höra det. Våga! Man blir alltid glad av en komplimang!



image65




Credd till Emma för den kanske bästa länken ever:


http://tjuvtittat.se/skarmdumpar/i-put-my-tinky-winky-in-your-po/



Jag åt pytt i panna i hotellresurangen idag. Det smakade precis som Krögarpytt och såg dessutom ut PRECIS som krökarpytt... Så jag var tvungen att fråga hon som serverade om det inte var det? Hon bara log mot mig men hela henne ansiktsuttryck skreeeek "KRÖÖÖGARPYYYYTT!" haha...suck...jävla hycklare! 119 kr för en liten potion krögarpytt.. vad säger man?


Jag minns i somras när jag och grabbarna stod i publiken på en otroligt mäktig Jason Mraz-konsert. Det var på peace and love-festivalen och konserten va knökfull. När han sedan som sista låt drog igång legendlåten "I´m Yours" var lyckan total och allsången som följde var oslagbar. Han skrev det själv på sin myspace att han aldrig varit med om något liknande. Vart vill jag komma med det här då undrar ni säkert? Jo, detta nämligen:

ZTV idag. Veckans hitvarning:

Jason Mraz - I´m Yours

Huh, hallå!?

ZTV alltså. Seriös kanal...



aklsmfklasmfökladsmfölamslkvmmlmklamlfmlkdsmölflds %&#%(¤%=


Blogg.se

Största pajasskiten there is.

Ärligt talat, finns det någon mer irriterande känsla än när man postar ett riktig långt jävla bra och välskrivet inlägg...så fuckar sig blogg.se såklart.. vad säger man? jag vill döda någon.


Bli snygg, dag 3...


Har gått in i en ny fas. Är inne på tredje dagen. Som jag lovade mig själv i ett blogginlägg för några dagar sen så ändrar jag mina mat och levnadsvanor just nu. Äter bättre och sover mycket. Jag vill bli snyggare. Känner mig så pluffsig och ful bara. Lever man stressigt och ohälsosamt som blir följderna båda dåligt fysiskt och psykiskt. Man känner sig lätt sliten. Jag åt en pastasallad och drack brämhults juice till middag. Det kändes bra. I´m on the right track kan man väl säga i alla fall...

Men visst ere typ något av det svåraste som finns? Att stå emot godsaker.. Att inte dricka läsk till maten. Att skippa den där kebaben man är så sugen på. Att inte ta den där ölen till maten. Att stå emot den ständiaga frestelse man ständigt utsätts för. Det är ju så kul och gott att bara skita i allt och trycka i sig allt av godsakerna som finns! :D muuuuummmaaa!





Drömmar är verkligen märkliga. Det är facinerande och kul att drömma mäktiga saker.. Men mardrömmar kan däremot vara bland det obehagligaste som finns. Jag drömde en sån där sjukt verklig dröm här om natten. En sån där dröm där man bara känner "fy faaan" när man vaknar. Man bara skakar om sig själv och ringer nära och bekanta för att kolla att alla är okej och för att kolla att det verkligen bara var en dröm. Såna drömmar är så skumma. Att det kan kännas så fruktansvärt verkligt. Anywho, drömmen var vidrig indeed... Jag drömde att jag och mina två bröder var ute och åkte snöscooter i skogen.. Helt plötsligt ramlar min yngsta bror av scootern och hamnar under den och vi råkar köra över honom. Ambulans kommer men det är för sent. Han är helt krossad. Fy fan. Jag älskar mina bröder.

Drömmar om tänder som dras ut är också jävligt obehagligt. Tandläkarskräcksdrömmar (längsta ordet ever?) är jävligt läskigt. Tänder är känsligt. Usch.


Vill ni hålla er uppdaterade om den senaste sköna musiken?
Hittade en bra blogg för det:


ilovemeor.blogg.se




Biljetterna är köpta. Dom tre pojkbandsmuskutörerna (Jag, John och Alex) ska gå och se dom riktiga livs levande pojkbandslegenderna på plats i år igen. Ska historia upprepas? Ska vi köa 10 timmar i år igen? Ska vi bli intervjuade av TV3 igen för att vi är "dom enda killarna i hela kön" ? Ska konserten i efterhand kultförklaras (av oss själva då) ? Ahh... Oddsen talar för det!







Vad tror ni är värst av att vara laktos eller glutenallergiker?


Tänk er att Akon säger "Comviq" istället för "Konvicted" i alla sina låtar... Visst blir det lite roligare då?


Finaste låten:

Jewel - These foolish games

In case you failed to notice,
In case you failed to see,
This is my heart bleeding before you
This is me down on my knees



and while we take a second look at the world right now..




Pledge to go fur-free at PETA.org


Relevant newsrelease plus lite Blondinbella pictures






Ryan Phillippe har talat ut och säger att han INTE har hånglat med Britney Spears. Skrev alla upp det här nu? Ryan Phillippe har alltså INTE hånglat med Britney. Jag förstår om detta helt ändrar om i er världsbild. Ni kanske känner er lite vilsna och förvirrade. Om ni behöver någon att prata med så finns jag här för er.




Blondinbella och hennes snygga stekiga pojkvän:








Förra inläggets rubrik tas tillbaka. Det skulle såklart vara: "Jag skulle vilja ha en fyrkant med Linda Bengtzing, Tilda Fröling och Blondinbella of course!"

















Seriöst...

Jag vill ha en trekant med Linda Bengtzing och Tilde Fröling.


Alla har vi dåliga dagar. När allt bara känns fel och hopplöst. När ingenting stämmer och man känner sig allmänt låg och dålig. Mina senaste dagar har varit så. Känner mig så svag och ynklig. Säljer dåligt atm och längtar hem. Känner mig vilsen och trött på det mesta. Det är i såna här situationer man känner sig tacksam för att man bor på ett fint hotell. Tomelilla har ett sådant. Jättetrevlig personal och väldigt mysiga rum. Lagom lyxigt liksom. Plus att jag fick ett dubbelrum all for myself :-) Nu när jag just anlände hit bestämde jag mig för att unna mig något trevligt så jag gick till restaurangen brevid och tog en "take away" oxfilé och klyftpotatis. För att muntra upp mig själv lite grann i dessa hårda tider. Det funkade lite i alla fall.

Namnet Nemo verkar gå hett ute på marknaden just nu btw. Citroén håller på och hårdlanserar en ny bil som heter Nemo (Kolla bara på rumpan på alla SL-bussar så får ni se). Och i Miami öppnade det en ny lyxrestaurang som hette Nemo här om dagen. Dom borde fråga mig först. Jag borde tagit patent på det namnet när jag föddes. Tjänat lite pengar på den där jävla filmen också. Jag var glad när den kom! Det var jag indeed! Men nu alltså.. Nej, Fy fan. Jag kan inte räkna alla gånger folk relaterat till filmen när jag presenterar mig för dom. Den dagen någon INTE säger "Hitta Nemo" när presenterar mig för dom... den dagen alltså.. det blir en stor dag för mig.


Fick reda på en sak som fick mig att höja på ögonbrynen. Min pappa (En för övrigt mkt väl omskriven man i denna blogg) har piercat sig. 47 år gammal så har han piercat sig i överläppen.. (!) Vad säger man? Åldernoja? Eller nåt.. Undrar verkliigen om det blev snyggt. Återstår att se...


Bästa hemsidan just nu:

www.bellasuger.se


Det är lustig det där med mytomani. Hur det är runt omkring oss hela tiden. Visst är det kanske ett överdrivet uttryck för vissa, och i många fall är det nog vita nödvändliga lögner.. men jag vet en tjej som definitivt borde klassas som mytoman. Hennes betéende är sannerligen anmärkningsvärt. Hon ljuger gång på gång för jobb, vänner och pojkvän. Allt för att rädda alla märkliga situationer som hon sätter sig själv i (Tack vare dessa lögner in the first place). Det känns som ett sjukligt betéende just för att hon själv inte alls verkar fatta allvaret i det hela. Hon lever vidare i sin lilla bubbla i tron om att ingen någonsin kommer komma åt henne. Att hon är bäst av alla i hela världen och kan göra precis som hon vill. Kanske borde någon verkligen sätta henne på plats.. Något borde verkligen hända så att hon fattar allvaret i vad hon faktiskt sysslar med. Stackars lilla människa.


Undrar hur många % av dagens flygressenärer som förstår sig på "Flight mode" i mobiltelefonin? För när jag satte på flight mode så får man väääldigt många sura blickar som bara skriker "STÄNG AV MOBILEN DUMMA UNGE!". Jag tror inte många "vanliga" människor vet om funktionen utan det är nog snarare bara insatta människor och affärsmän som är bekanta med det. För det var verkligen sjuukt många sura blickar när man hade mobilen på under flygresan...


Vill ni veta en ganska flippad sak? En sak som symboliserar rätt bra hur frisk min familj och släkt är. Min kusin..Först och främst har hon bytt namn två gånger tror jag.. Men det är ju inte såå sjukt. Det sjuka är det som nu ska genomföras. Håll i er nu. Hon ska nämligen genomföra ett könsbyte. Från kvinna till man. Och det är inget som hon bara spekulerar i.. nej nej. Hon har redan börjat äta manliga hormonpiller. Hon har börjat förvandlingen. Hennes föräldrar har gått med på det och hon ska snart börja operera sig.. Alltså?! Hallå?! Är det någon hemma?! Ja, vad fan säger man. hjääälp. I´m speachless.

Jag hörde en snutt på ZTV här om dagen att Arash har gjort en låt med Shaggy...? Först trodde jag bara att jag inbildade mig när jag hörde deras båda väldigt karaktaristiska röster tillsammans från TV;n men det var sant. Vet någon hur detta väldigt udda samarbete kommer sig? Lilla svenska Arash (för visst är han svensk?) med internationella storstjärnan Shaggy (för visst är han en storstjärna?) ? Märkligt men samtidigt rätt coolt! Måste lyssna in låten nu och se om det är något att ha....


Ska man sova? Ja, i think so. Ny vecka i morgon. Ny vecka ger nya möjligheter.
Lovar mig själv nu en riktig nytändning.. Både psykiskt, fysiskt och jobbmässigt.
Ska rycka upp mig med min kost. Äta och sova bättre. Ge 110% järnet på jobbet
och styra upp mitt (tillfälligt) väldigt struliga privatliv...

God Natt

Värnamo - Tomelilla


Från Värnamo till Tomelilla en seg Söndagkväll..

Man tror ju att det ska kunna vara en relativt smidig resväg. När man får sin resebokning skickad till sig på jobbluren. Och eftersom denna sträcka bara är motorväg om man kollar på kartan.. Men nej neeeej.. Låt oss istället ta först tåg till Allvesta. Sen byte till annat tåg till Osby. Sen byte till buss mot Kistianstad. Sen byte till annan buss till Simrishamn. Sen byte till en tredje buss till Tomelilla. Fyra jävla byten = nästan fyra timmar resväg.. En resa som med ett direkttåg tagit knappt två timmar..

Jag hatar Telenors resebokare.


Sen alla dessa skrikande jävla bebisar gör inte resvägen lättare.
När det sedan är stört överbefolkat på varenda jävla tåg/buss
jag kliver på så känns det som det är det som kröner detta till
den värsta resan någonsin. Det går inte så bra nu.



komplikationerna känns dessvärre oundvikliga


In the end så är ändå beslutet upp till mig and me only. Jag är den enda som vet allt om det har och all relevant fakta på bordet. Scenariot är jobbigt indeed. Jag vet ärligt talat inte hur jag ska göra ännu. Tankarna kantas av ångest och den största skräcken är nog att förlora allt. Har nog aldrig haft någon större beslutsångest ang någonting än nu. Jag velar fram och tillbaka.. Försöker se fördelar och nackdelar med olika val och alternativ. 

Jobbet drabbas också när man inte mår bra inombords. Jag har ingen motivation alls och presterar inte i närheten av lika bra som jag gjorde för bara några veckor sen. Jag hatar det. Jag måste fokusera på det väsentliga i livet och inte oroa mig så jävla mycket. Fast jag kan inte tänka på något annat. Jobbet är så otroligt viktigt för att jag ska skaffa ihop dom pengarna jag lovat mig själv till sommaren.. Och när jag då slutar sälja helt plötsligt så blir det kortslutning i min hjärna. Fan också.


Alla familjer har sina traditioner


Vi har en liten tradition i vår familj varje påsk som kallas för att "Rulla ägg". Jag vet inte hur många familjer som utför dessa exakta ritualer år efter år men det kan knappast vara många. Rulla ägg går ut på följande:

Alla deltagare målar varsitt ägg med olika färger och utséenden. Sen börjar själva skapandet av spelplanen. Då tar man en bred rätt stor platta och lägger på marken och lutar upp på tex en stol. Så att den lutar ned. Inte för brant men ändå lite brant. Sen placerar man ut mängder av olika godissorter nedanför/framför plattan. Sen börjar förste tävlande släppa sitt ägg uppifrån kanten. Den godisen som ägget FÖRST träffar får man. Så fortsätter det så. Tills godiset är slut. Inte speciellt avancerat. Inte speciellt spännande. Inte speciellt intressant för er heller antar jag..but still.. en tradition som vi kört med så länge jag kan minnas.


Jag fick ett sms från mamma precis:

"Glad påsk Nemo önskar samlad släkt i Ängsvik, mor, far, Måns, alla syskon samt Ludvig och Robban (Nikis kille). Nu rullas det ägg! Puss"


Det är i såna här lägen det känns halvmuntert att
sitta på ett lumpet jävla hotell i bushen utanför Värnamo
när man heller inte sålde ett enda jävla abbonemang idag....




Förresten, för alla som älskar film
Missa inte "Så som i himmelen"
Just nu på SVT1

Det kostar att festa när man trollar med sinnet


Jag minns när jag söp som allra mest. När jag nådde min alkoliserade rock bottom. Jag tror det var där i somras. När jag hade min egna minilägenhet i Björknäs i några månader. Mitt liv kretsade bara runt några saker:

1. Jobba på ICA och sköta mig hyffsat väl
2. Äta Spaghetti Carbonara framför min dator..typ varje dag (ibland 2 ggr om dagen)
3. Dricka Öl för att sedan dra hem tjejer att sätta på

Men det handlade inte bara om det. Det fanns kvällar då jag inte ens skulle ut eller träffa några människor. Det fanns kvällar där jag bara satt där ensam.. tittade på Scrubs och pratade med folk på msn. Grejen var att jag drack öl ändå då.. Det är DÅ det är riktigt illa. När man dricker bara för drickandets skull. Utan något egentligt syfte eller mening. Jag drack för att jag kände ett sug. Det gav mig lugn och tillfredställelse. Harmoni. När sommar blev höst så vart det även värre. Jag var ute tre gånger i vecken under en period. Det blir liksom standard. Även fast jag jobbade dagen efter och inte hade några pengar.. Var fan fick jag pengar ifrån? Onsdagar ofta med Emil men ibland med Valentin också. Det fanns inga gränser för mitt fest och alkoholsug back then. Så är det inte längre. Tack gudskelov.


Alla familjer har sina traditioner


Vi har en liten tradition i vår familj varje påsk som kallas för att "Rulla ägg". Jag vet inte hur många familjer som utför dessa exakta ritualer år efter år men det kan knappast vara många. Rulla ägg går ut på följande:

Alla deltagare målar varsitt ägg med olika färger och utséenden. Sen börjar själva skapandet av spelplanen. Då tar man en bred rätt stor platta och lägger på marken och lutar upp på tex en stol. Så att den lutar ned. Inte för brant men ändå lite brant. Sen placerar man ut mängder av olika godissorter nedanför/framför plattan. Sen börjar förste tävlande släppa sitt ägg uppifrån kanten. Den godisen som ägget FÖRST träffar får man. Så fortsätter det så. Tills godiset är slut. Inte speciellt avancerat. Inte speciellt spännande. Inte speciellt intressant för er heller antar jag..but still.. en tradition som vi kört med så länge jag kan minnas.


Jag fick ett sms från mamma precis:

"Glad påsk Nemo önskar samlad släkt i Ängsvik, mor, far, Måns, alla syskon samt Ludvig och Robban (Nikis kille). Nu rullas det ägg! Puss"


Det är i såna här lägen det känns halvmuntert att
sitta på ett lumpet jävla hotell i bushen utanför Värnamo
när man heller inte sålde ett enda jävla abbonemang idag....




Förresten, för alla som älskar film
Missa inte "Så som i himmelen"
Just nu på SVT1



It´s a small world after all


Står och jobbar i en galleria i Helsingborg nu. Vem skådar jag? Om inte Christine Meltzer från Hey Baberiba! Det lustiga är att hon och hennes två kollegor från det programmet är båda stammisar på Ica Kvantum Värmdö där jag jobbade i några år förut.. Och hon har handlat av mig där ett par gånger. Jag var tvungen att säga hej och fråga henne vad hon gjorde här. Hon kände glädjande nog igen mig! (påstod hon iaf). Det visade sig att hennes bror bodde här i Helsingborg och hon firade påsk här med familjen. It´s a small world after all :-)

Konstaterat:

Hon måste vara en av dom hetaste 35taggare vi har i Sverige!



Fotnot: Och ja, visst ringde hon redan med telenor...

20 million other white rappers emerge but no matter how many fish in the sea, it'd be so empty without me


Förlåt Emma men jag skiter i Nas. Jag hatar 2Pac och Biggie är ingenting för mig heller. With all do respect till alla dessa legender... MEN det finns bara en enda rapstjärna som lyser klarare än alla andra på hiphop-himmelen och det är Marshall Bruce Matters III also known as Eminem. När man sitter här och förkröker med Telenorvännerna och lyssnar igenom alla hans gamla mästerverk så blir man lixom som nyförälskad. Man känner så mycket kärlek. Passion. Musikorgasm... Kan det vara den bästa orgasmen there is?

And if we all try, we can live as one.


Och jag går runt med 10.000 tankar i huvudet. Jag har så många funderingar och tankar som orsakar kaos i mitt inre. Jag vet varken ut eller in längre. Väljer jag rätt? Hur prioriterar jag? Livet är så fasansfullt kort.. Ska jag eller ska jag inte? Vad tjänar jag på? Vad är bäst för mig? Vad kommer ge mig mest och gynna mig mest? Bör jag tänka på det säkra eller våga chansa? Bör jag vara glad över det stabila nuläget eller sträva efter det bästa möjliga scenariot? Ska jag våga för att vinna eller ska jag inte göra någonting alls? Jag känner mig väldigt vilse. Sommaren närmar sig med ruskig fart och valen är många. Besluten kantas av ångest och förtvivlan. Vad jag än gör sårar jag någon... Vad jag än gör så gör jag någon besviken.. Jag måste vara stark och vara realist.
Kan jag vara allt?



Ikväll ska jag gå ut och supa mig laglöst full.
Helsingborg..Det är er tur.
Lätta på sinnet lite. Behöver det...Not feeling very well..







Tänk om min tjej var lika snygg som Blondinbella...
Då skulle jag vara lyckligast i vääärlden.. =(

But after all, love is the only option..


Skum och lite tråkig känsla infinner sig. Alla mina nära och kära (eller iaf dom flesta) är ute. På samma ställe också tror jag banne mig. Isabel och hennes tjejer på ett håll. Leo och Valentin och grabbarna på annat håll. Fast dom alla möts upp på Toxic typ nu just right as we speak. Jag vill också vara där. Men jag är inte där. Istället sitter på ett sjukt öde (men ändå fint) hotell 1 mil utanför Helsingborg. Jag saknar verkligen Stockholm och mina nära och kära en kväll som denna... Det känns surt. Just därför lär jag gå och sova väääldigt snart..

Jag pratar med min gamla vän Peder på msn. Peder är en av dom som varit med längst. Ända sedan förskolan har han varit en vän till mig. Väldigt till och från såklart men alltid en vän liksom. Alltid varit där. Funnits där. Han har varit i Peru i många månader nu och förklarar nu på msn att han överväger seriöst på fullaste allvar att bosätta sig där permanent. Han har jobb, boende och flickvän där.. Så varför inte iofs? Men shiit vilken stor och omfattande grej att göra egentligen. Bara lämna ALLT och ALLA som man har är i Sverige bakom sig. Men samtidigt sjuukt ballt att göra. Han är värd all beundran och respekt för det!

Riktigt märklig flygresa hit btw. Det finns verkligen skumma människor i vår lilla värld. På flyget utspelar sig följande:

Jag hamnar i mitten på en rad med tre säten. Mannen till vänster om mig envisas med att HELA den 65 min långa flygresan försöka sms:a från sin mobil för att sedan lämna stånkande besvikna stön och ljud ifrån sig för att han misslyckas.. what´s that about liksom? Idiot. Killen till höger åt mig var dock snäppet jobbigare. Hans sysselsättning under resan var att hänga över mitt axel och glo på min skärm när jag kollar på Scrubs på min dator. Inte nog med det, han skrattade även högt åt typ varende skämt. Jag vinklar bort datorn mer och mer för att hinta om att jag inte gillar hans aggerande men han vinklar bara sitt huvud mer och mer för att se skärmen istället för att bara FATTA vad jag försöker få fram till honom....VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MÄNNISKOR?!


Hur kan en liten dryg kommentar i min blogg påverka mig så mycket? Varför låter jag sånt påverka mig? Jag kan gå runt och ha en helt okej dag liksom. Må rätt bra och sälja på rätt bra. Men sen ser jag någon som skriver något elakt, provocerande eller bara allmänt spydigt.. Jag blir liksom som i trans. Så jävla påverkad och nedstämd. Känner mig helt låg och bara försvinner in i någon annan värld. Vad är mitt problem egentligen? Jag förstår inte. Jag är lite som J.D i Scrubs. Så beroende av att alla ska tycka om mig.. Så fort någon visar sig att tycka illa om mig blir jag helt knäckt och förbryllad. Jag är ju så medveten om att många tycker illa om mig men samtidigt står jag inte ut av att höra det...eller läsa om det.. Eller få såna där glåpord och hån mot mig i kommentarerna. Det räcker liksom med att VETA att dom finns där ute. Det räcker verkligen.



Läste precis att Måns Zelmerlöw och Marie Serneholt är ett par. Ja vad säger man? Vad finns det att säga? Mer än att... ja... Dom lär ju få fula barn ihop... Well... FATTA!


Bästa nyheten just nu:

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/musik/article2083904.ab

King of Hiphop - Snart tillbaka!



En sak som jag tänkt skriva om väldigt länge måste jag ta upp nu. Ett återkommande ämne som jag disskuterat med många. Ni vet Charlotte Perelli när hon framför "Hero"? Ni vet i början av låten? När allt är i svartvitt. Sen helt plötsligt kliver hon ut längre på scénen och då är allt i färg som vanligt. Nu finns det två alternativ på hur dom gör detta...Antingen:

1. Dom sköter det med ljuset/lamporna i lokalen vilket gör att det är svartvitt för både publik och TV-tittare...

2. Dom sköter det via filmkameran och redigerar där och det är bara svartvitt till TV-tittarna..

Vad tror ni?





Ja ni.. En annan lite komisk sak är:

Ord som finns inlagda i SMS-ordlistan på en Sony Ericsson när man köper den:

Negerhora
fittfag
dick
röv
regeringsfår
prästfervepsss



Negerhora liksom...? Känns lite halvbra att det finns inlagt när man köper en ny lur..





Jag var på Värmdö nya (enda?) badhus igår. Det var jäkligt nice faktiskt. Bra initiativ Värmdö!






Tog bilder idag till ID-kort som vi alla anställda på telenor ska få och bära all the time.
Så här blev min :)


image64



Nej.. Nu ska jag sova... Har lite bad day idag och behöver mycket sömn. Hörs snart igen.

Hej

when we were better


Ibland hatar jag mig själv. Jag tycker att all skit jag får är välförtjänt och befogat. Fast jag hatar att höra det ändå. Jag vill bara prata med mig själv om det. I mitt huvud. Det räcker liksom. Jag vet om det själv. Jag vet om mina svagheter och brister. När jag gör fel eller säger något dumt så känner jag det inombords. Jag kan ta det med mig själv. På sin höjd kan jag ta och få höra av det av mina närmsta... Det kan jag hantera hyffsat iaf. Men när folk utomstående tar upp det och använder emot mig på fel sätt så brinner det i huvudet på mig. Då vill jag döda.


i don´t wanna wait another minute, put me out of my misery


Usch. Jag är nog lite flygrädd ändå. Jag gillar inte starten alls. Jag tycker det är skakigt och jag får rysningar längst ryggraden. Inbildar mig att planet strax efter lyftning ska vända nedåt rakt ner i marken. Landningarna tycker jag är mer chill. Dom känns säkrare på något sätt. Jag sitter på Arlanda nu. Planet försenat. Jag som var här tidigt redan innan och så ska det vara ännu mer väntan. Riktigt segt. Försenat pga snöovädret. Man blir ju lite nervös alltså. Det är ett riktigt jävla oväder outside. Tänk om jag krashar? Tänk om nu ikväll är den där "En på miljonen" som dom pratar om när man pratar om plan som störtar. Om jag krashar så blir det här mitt sista blogginlägg och då får ni göra min blogg till ett sörjesforum. Skriva lite saker och minnen om mig. Hoppas ni har några goda saker att säga då.




Jag hatar blondinbella. Vet ni varför jag hatar henne? För att hon har så sjukt många läsare och får sån äcklig uppmärksamhet. När det enda hon egentligen gör är att skriva om är hur jävla populär hon är och hur stort inflytande hon har på alla i Sverige. Hur beundrad och perfekt hon är när i själva verket hon bara är en äcklig liten bortskämd slyna. Hon BARA tjatar om hur stor hon är och hennes fula jävla kläder. Är inte det sånt som ALLA människor kan skriva? Vad är hon duktig på? Hon är inte unik för fem jävla öre. Hon äcklar mig något enormt. Fy faan! Go Schulmans. Hoppas dom sänker henne totalt så hon fattar hur patetisk hon är. Bort.



image63

Och såhär behandlar jag min lilla systerson Ludvig.....


(OBS. 0% armmuskler och extremt fult léende)

Badshortsdilemma... help me out!


Vilka schyssta badshorts ska jag investera i till sommaren? Beslutsångest!





Pris: 760 kr



ELLER...


 

Pris: 902 kr


Personligen gillade jag den första mest.. Men Isabel gillade den andra bäst. Vad säger ni?




i can see the million tears that left your eyes


Såhär när jag tittar tillbaka på hela festivalen och lyssnar igenom hela Melodifestival-plattan och alla dess bidrag så kommer jag fram till följande:

Jag sväljer min stolthet och går ut med att "Androlas" låt är en av dom fem bästa som var med i tävlingen och så här i efterhand känns det som en liten skandal att dom inte nådde final. Jag står dock fast vid att jag tror Andreas Johnson hade vunnit hela skiten om han ställt upp med låten ensam. Det är Sveriges Carola-hat som fick bestämma denna gång. And i don´t blame em. Jag är fortfarande stolt över folket att dom vågade gå emot den vanliga svensson-andan som jämnt röstar fram en storfavorit som segrare. Men nu i detta fall när faktiskt låten var riktigt bra (Till skillnad från kalkonlåten "Evighet") så förtjänade dom väl kanske en finalplats iaf..

Nordman fick bara femte mest röster av Svenska folket i finalen. I samma tävling (andra chansen) körde han ut Androla med dunder och brak. Det säger väl allt. Så populära var Androla hos folket detta år...


Tror ni Carola kommer ställa upp Melodifestivalen igen någon gång? Doubt it.




Och för guds skull. Missa nu inte:

Madonna ft. Justin & Timbaland - Four minutes





Vet ni vem som kommer på besök idag?

JO! Denna lilla krabat:







SKAPLIGT SÖT!


Älska dem som älskas bör.


Är det gud som pissar månne? Varför regnar det? Det ska väl vara vår nu! Vad hände gud? Slasket kletar ned hela vår vackra huvudstad och min ännu vackrare flickvän står och lagar middag. Det är i såna här tider när vädret är som värst och mörkast som man är som mest tacksam att man faktiskt har någon. Någon som lagar en god middag åt en. Någon som är varm och kärleksfull. Någon som man får bada och duscha med hela kvällen lång. Någon som får en att glömma bort det tråkigaste vädret man skådat på en lååång tid. Det är såna här dagar som man är så jävla glad att man inte är singel. Tack Isabel för att du förvandlar en grå blöt kväll till en magisk afton <3


image62



Monday afternoon


Betala räkningar kan vara det mest deprimerande som finns.




image61


Bäst just idag:

Willie Nelson - On the road again
Frank Sinatra - That´s life

Och för att inte tala om den nya tuuunga:

Madonna ft. Timbaland & Justin Timberlake - 4 Minutes


Tåget har blivit min nya favoritplats att blogga på... Linköping - Sthlm. Ledighet coming up. Again.


Mjaa man får väl säga, utan att låta för skrytig, att jag gissade finalen ganska bra. Noterbart dock:

- Sanna fick mer röster än Perelli av folket. Måste kännas lite surt på Charlotte.. Inte en vinnare "på riktigt" liksom. Hade vi hellre skickat Sanna?

- Bengtzing fick inga poäng alls av folket. Vad hände där? Trodde hon var folkkär. Brukar ju vara så att hon FÅR mycket poäng av folket men inge alls av juryn...Igår var det ombytta roller..Har folket tröttnat på henne? Lite "Magnus Carlsson"-syndromet kanske..? Who knows...


Annars då? Jo då..Mest som vanligt... Colin Nutley har premiär i dagarna för sin 25:e raka film på bio med Helena Bergström i huvudrollen. Jag förstår inte. Vad är dealen? MÅSTE alla hans filmer ha henne i huvudrollen? Och i 99% av dom ska det även vara med en sexscén där hon låter och frustar jättemkt. Sitter Colin och runkar då? Jag tror seriöst att han tänder på att se henne ha sex i filmer han gjort. Men jag förstår fan verkligen inte hela dealen.. Får hon inga andra roller än i hans filmer? Eller har Colin gett henne förbud att merverka i filmer skapade av andra människor? Jag blir lite nyfiken. Skulle gärna ta mig en resa in i Colins och Helenas hjärna och titta vad som försigår. Säkert mycket vi inte vet om där! Spännade spännande.

Ni ser själva. Om jag tycker DET HÄR är spännande... då fattar ni säkert hur spännade liv jag lever... :-)



OCH NU ÄR DET OFFICIELLT!

Daniel och Amanda från årets upplaga av Idol är ett par. Wihuuu... men hurni! Ni är lite sent ute nuu ju! Allt ni fick var en liiiten liiiten notis högst upp i dagens upplaga av Expressen. Hade ni kommit ut med det här under Idoltiden hade ni säkert fått ett mittenuppslag i någon kvällsblaska eller kanske MER eller iaf något liknande... Aj aj.. surt sa räven.



Hade en sån där nära döden upplevelse idag. Helt plötsligt var mitt mobila bredband borta! Jag letade som en galning. Tömde och rensade alla väskor, hela hotellrummet OCH firmabilen. Ungefär liknande sekvens som jag hade med min plånbok här om veckan. (Se. tidigare blogginlägg). En jobbig jävla panik kom krypandes längst ryggraden... Tanken slog mig att om jag inte hittar det lillla modemet så måste jag ANTINGEN betala 200 kr i månaden i 11 månader till för INGENTING eller köpa ett nytt modem för 1800 kr... USCH.. Finns roligare saker att lägga pengar på. Så jag letar och gav till slut upp och ringde Telenor för att spärra abonemanget så att ingen annan missbrukade det.. Då får jag plötsligt en känsla att jag ska göra ett sista letryck i bilen.. Och ta mig fan... visst. Tror ni inte jag hittar det lilla modemet under högra framsätet? Fy fan. Tillfredställelsen jag kände när jag såg modemet är svårslagen. Det var som att komma samtidigt som sin flickvän under ett samlag ungefär. Eller när Bajen spöar Djurgården i ett fotbollsderby. Ja, ni fattar vinken! AAARGGHH SICKEN LÄTTNAD!


I förregår så var det fyra månader med Isabel.


På tal om Isabel. Igår gjorde jag en rätt skön grej. Cecilias mamma hade 50årskalas och det var en riktigt brakfest med massvis av människor från olika generationer. Verkligen blandat sällskap. Jag hade tackat nej till festen då jag jobbade i Linköping över denna helg men jag fick en snilleblixt igår eftermiddag när min arbetspolare sa att han funderade på att dra till en polare i Sthlm över kvällen och se på Schlagern.. Jag tänke att jag kan ju åka till festen och överaska dom där! Sagt och gjort! Vi drar direkt efter jobbet.. 20 mil på en drygt timme. Ligger väl på en snitthastighet på 200 km/h. Helt jävla sjukt. Anländer till festen vid 19.30 och det visar sig vara ett sjukt drag och Isabel´s min när jag dök upp där var priceless. Haha. Så chockad och lycklig. Lilla plutt <3 Festen visar sig också vara grym. Gratis alkohol, bara massa underbara människor och bra jävla drag på dansgolvet, bättre än så blir det väl inte? Vid tolvsnåret så bar det dock av till Linköping igen. Full och jävlig. Robin kommer och hämtar mig och vi kommer väl till Linköping vid 3 snåret i natt...Troru man va skön och fräsh på location kl 09.00 i morse eller ? Fy fasiken!


Avslutningsvis två riktiga tuuunga länkar.

Först och främst ett riktigt mästerverk signerat MJ (Vem annars?) och Lionel Richi:



 

Sedan det kanske mest oväntade samarbetet i modern tid. Vem hade trott för fem år sedan att dessa tre skulle stå på samma scén och ösa järnet en vacker dag?







Pusshej mina vänner

Lugnet före stormen.. Melodifestival-Final i Morgon!



NU KÖR VI!




Charlotte Perelli:

Visst känner man bara att hon kommer vinna. Det känns ganska givet och självklart. Nu när Carola är ute ur tävlingen också... Visst är låten är skön klassisk RIX FM-dänga men det är ju ingen schlagerlåt. Jag tycker låten är bra och tung men jag har aldrig gillat Perelli. Det är en jävligt catchy refräng också vilket alltid är jävligt bra och viktigt. Fast visst hade det känts roligare om någon annan vann? Jag gillar inte när favoriter vinner. En outsider, tack? :-)

Sibel:

Sibel är bättre än vad låten är. Satan i helvette vilken pipa den lilla smala fågelliknande kraken har. Och jag struntar i att hon verkar helt blåst och pantad. Hon sjunger alla andra tävlande i årets melodifestival av stolen med dunder och brak. Galet bra. Hade hon bara haft en bättre låt och lite mer kött på benen i såna här sammanhang så hade hon tagit hem hela skiten... Det tvekar jag inte en sekund på.

Rongedal:

Charmiga skalliga glada tvillingmän. Jag tror faktiskt svenska folket verkligen gillar sånt här. Dom känns så godhjärtade och äkta på något sätt. Svenska folket gillar "Vanliga människor". Låten är en blandning mellan Scissor Sisters och Mika. Visst är det bra och även här catchy men det är inte min grej. Jag tror på en mittenplacering för dessa gentlemän även fast många experter tippat dom som en av vinnarkandidaterna....

Linda Bengtzing:

Ja, Linda ställer upp en tredje gång med i princip en likadan låt för tredje gången. Men jag ska inte klanka ned på henne för jag anser att hon är jävligt skön att titta på. Gillar hennes stil, energi och glädje. Visst känns hon lite blåst och insnöad men jag har alltid gillat hennes utéende och stil generellt. Hoppas det går bra för henne men hon slutar väl på en mittenplacering som vanligt. För det är vad hon är i denna final... precis som vanligt. Klassisk Linda Bengzing-låt. No more, no less.

Christer Sjögren:

Ja, vad säger man? Jag har egentligen ingen åsikt ang detta nummer. Det är varken bra eller dåligt. Det är ju lite underhållande och charmigt... Och Christer är en gigant på scén.. Och med alla hans fans och hans enorma folklighet så lär han knipa en topp 5 placering iallafall... Men låten är fan inte bra. Den är mera... ja...trevlig och lite rolig.

Amy Diamond:

Det går inte att komma ifrån att hon är jävligt duktig och begåvad. Hon sjunger, rör sig och har en inlevelse och karisma som en riktig stjärna. Men låten känns ganska klen här. Lite "Sibel-Syndromet". Jävligt bra artist och halvbra låt. Tror hon hamnar i botten i denna final...Trots att jag tycker låten (framförallt refrängen) är rätt svängig faktiskt. RIX FM hit?

Sanna Nielsen:

Här är den här powerballaden som alla pratar om. Det är den som är tippad som runner up efter Perelli. Visst är Sanna duktig och låten är stark men det blir lite väääl mycket tycker jag när hon står där och tar i så hon spricker och sjunger för fulla halsar. Hon ser verkligen ut som hon ska börja böla och dallrar med hela ansiktet när hon sjunger. Lite överdrivet bara.. Bra låt och bra sångerska indeed men jag föredrar Sibel i ballad-kampen...

Nordman:

Alltså jag har alltid haft rätt svårt för Norman. Håkan Hemlins lite vidriga hållning och utseénde. När han sedan uppträdde med enorma svettlökar under armarna i vit t-shirt och slitna fula unkna jeans här om året var det lite utav droppen.. Men dom har överaskat mig lite i år. Låten har en skön "fotbolls-ramse"-refräng och den sätter sig. Jag gillar faktiskt verkligen det här och tror dom kniper en top 5 placering också.

Frida feat Headline:

Det här är väl den självklara jumbon. Det är en lite småcharmig halvtrevlig låt. Framträdandet är i samma anda. Men dom är givna som jumbo. Jag tror dessutom Frida är helt nöjd med det också. Hon är nog bara så jävla glad att hon nått till final att hon inte bryr sig om hon kommer sist i den stora finalen...vilket hon med all största sannorlikhet kommer göra!

BWO:

Är det tredje året dom är med? Med en i princip likadan låt igen? Jag gillar BWO. Dont get me wrong here. Bard är ett låtskriva-geni. Ingen kommer på melodier som han. Men jag tycker hela soundet blir lite enformigt i längden. Dom är tippade i toppen av denna final och kommer säkert hamna där också... men för min del får dom gärna hamna i botten. Låt någon ny och färsk artist ta eran topp-placering istället ;-)




Vad tror ni om finalen mina vänner? :-)




Kärlek, juice and sober at last... life as it should be


Fick lite skit av älsklingen ang senaste inlägget att jag glömde nämna vår otroligt mysiga dag vi hade igår så jag gör det nu istället. Hade en underbart mysig heldag med henne igår. Den innehöll allt man kan tänka sig och drömma om. Inklusive lång sovmorgon, god lunch, bad, konstiga ljud och grimasher (mhm..) och myyys. <3 Tack för den fantastiskt mysiga dagen baby! <3

I övrigt så dricker jag färskpressad grapejuice och tittar på Mr and Ms Smith som är en ganska dålig film.

Hoppas ni festprissar back home får en trevlig helg. Själv har jag, som det ser ut nu, min första vita helg på typ 4 år...

Hej hopp


"Att tänka före man handlar är som att torka sig före man bajsar"


Och jag vet att det är ett så nött och uttjatat ämne men det är samtidigt något som slits upp gång på gång. Ett ämne som aldrig dör och alltid kommer beröra mig. Vare sig jag vill det eller inte. Tyvärr, får man lov att säga.. När man umgås med honom. Som jag gjorde ikväll. Var där och käkade middag med Isabel. Man ser alltihop. Hon såg det med. Om och om igen. Det där stressade, ynkliga och maniska betéendet. Han ser så osäker, rädd och förvirrad ut. Som om han inte vet vad han ska göra med någonting i sitt liv. Det ser ut som att han vill att allt ska vara så bra. Som att han önskar att hela hans familj älskade honom men som att han samtidigt vet så väl att så verkligen inte är fallet. Han ser ut lite som om han gett upp hoppet. Som att han verkligen gett upp när det gäller allt. Som om han bara bestämt sig för att leva klart sitt liv i samma takt och anda utan att egentligen försöka sig på några radikala förändringar. Som sagt, han har gett upp. För att han vet att han aldrig kan bli den som han (och vi andra) vill att han ska vara. Detta är så otroligt sorgligt och svårt för mig att skriva men det är verkligen bara den nakna sanningen. Jag är så fruktansvärt trött på vara med honom för man känner sig så oerthört hjälplös och bortglömd. Man känner inte riktigt att man känner honom på riktigt. Man undrar vad han tänker och vem han verkligen är. Man har det där lilla hoppet brinnande innerst inne om att allt ska bli helt bra en vacker dag men sen så hör och ser man så många konstiga märkliga saker som bara är så FEL så hoppet minskas för var dag som går. Jag vet faktiskt inte om han läser min blogg längre... ärligt talat bryr jag mig inte så mycket. Men jag kan inte låta bli att undra vad han tänker om han läser det här. Undrar om han verkligen förstår. Det vi ser. Och undrar.



Läste ni Stockholm City idag? Jag gjorde det. Min käre syster Niki med. Vi är upprörda. Läs den så förstår ni. Visst vill man bara spy när man läser artikeln om "BlondinBella" ? Man vill bara slå sönder något och kasta något hårt i ansiktet på henne! Hon är så jävla motbjudande och bara tanken på att hon tjänar sååå mycket pengar på sin (för övrigt KASSA) blogg gör mig illamående. Vad har hon gjort för att förtjäna det? Säkert är man avundsjuk också. Visst, det skall man inte sticka under stol med men ändå. Är hennes blogg bra? Seriöst? Det är väl inte svårt att skriva vad man har på sig för jävla kläder dag ut och dag in... när man DESSUTOM får tusentals kronor för det så kallade "besväret".. VAD FAN ÄR DEALEN? Blir så trött! Schulmans gör en tusen ggr bättre blogg på alla jävla sätt UTAN att få betalt. Credd till dom.




När vi ändå är inne på ämnet bloggar så vill jag ta upp ett annat ämne som stör mig jävligt hårt just nu. Det är dessa folk som tar bort sina bloggar och säger "nej, nu är det slut me det här bloggen" för att sedan några dagar senare starta upp den ELLER en annan blogg IGEN. Och visst att man kan ta det när dom gör det EN gång för då är dom bara lite pantade och dumma i huvet. Men när dessa människor gör det typ fem gånger så börjar man ju undra. Vad vill ni? Uppmärksamhet? BLOGGA eller INTE blogga. Svårare än så är det verkligen inte. Idioter.




Jag såg ett program på Kanal 5 här om kvällen. Det måste vara det sjukaste programmet som jag någonsin sett. Programmet går ut på (och lyssna jävligt noga nu):



En man går in under fejknamn i chat-rum som en minderårig flicka. Till exempel Jennifer 13 år. Han går in och börjar chatta med äldre män och chattar snuskigt och bestämmer sedan träff med männen. När dom bestämt träff och mannen kommer till den utgivna stället så dyker plötsligt en jätteamerikansk programledar-man upp och börjar förhöra honom från allt mellan himmel och jord. Peddot blir såklart jävligt nervös och producenterna av serien blir överlyckliga över succén. Serien når sitt klimax när peddot till slut inser allvar och lämnar programledaren men då är det såklart för sent och peddot blir atackerad av 1000 supersnutar som slänger sig på honom när han lämnat huset. Vad är det för jävla idé på en tv-serie? Visst var det lite underhållande men det är ju både riktigt sjukt och elakt. Förstår inte. Det är BARA i USA en sådan serie kan sändas. Kan ni se en svensk motsvarighet på en sån serie? Honestly, kan ni? Neeeeeeeeeeej!




 

Jag jobbade i Skäggetorp Centrum här om dagen. Det är en liten unken håla utanför Linköping. När jag kom in i den Gallerian så skrek hela stället bara "KREDITKONTROLL UNDERKÄND". Aldrig någonsin har jag skådat så mycket utländningar och alkoliserade människor at the same time. Såg man en människa med hela kläder och normal uppsyn så höjde man liksom på ögonbrynen. Ungefär så var det faktiskt. Anywho, jag skall komma till saken. En grej som verkligen snodde min uppmärksamhet var detta.. Vet ni vad Willys hade där? Dom hade specialanställda som kontrollerade att folk som handlade där inte snattade. Helt seriöst. Dom hade 3-4 stycken anställda som kontrollerade kassarna och respektive kvitto hos kunderna när dom lämnade butiken. VARENDA kund som lämnade affären. Jag var tvungen att fråga Butikschefen om detta var något tillfälligt just den dagen eller om dom brukade ha så.. Han suckade märkbart irriterad "Vi är tvugna att ha det såhär varje dag...". Facinerande, huh?





Måste avsluta detta inlägg med att citera min käre syster. En kommentar som hon postade
idag ang att jag skulle vara bortskämd. En kommentar som jag tycker var ganska bra:


"Tänkte lite på det där med bortskämd. Det är lite kul att någon äntligen påpekar det. Jag är nämligen utan tvekan den som fått mest i vår barnaskara. Mina syskon vet vad jag menar, och de har inte alltid varit glada över att jag varit den mest bortskämda.


Och då har jag ändå jobbat ihop egna pengar sedan jag var 11.


Sedan kan man ju utgå därifrån för att räkna ut hur hejdlöst bortskämd Nemo måste vara."





God kväll mina vänner.




 


För att sedan jämföra med konkurenten Aguilera i sitt esse...



 

Sinnessjukt bra liveframträdande!

Liten skillnad på klass röstmässigt?


Britney, now and then...


Spana in Britney Spears under sin storhetstid! Vackra sexiga Britney!

 


 


För att sedan jämföra med hur hon ser ut idag:


image60




Vad säger man?

Tråkig meningslös lista för sysslolösa tågressenärer mellan Linköping och Stockholm..



Lovar du att vara ärlig?
Ja.
Du heter: Nemo
Smeknamn: Fisken...av för många...tyvärr smaklöst nog..
Låt just nu: Pink - you and your hand
Om du röker: Nopp!
Beroende av: Bekräftelse
Vem behöver du mest just nu? En god lång natts sömn brevid min tjej.
Vad tror folk om dig?: Att jag utvecklats som människa sedan olyckan
Stämmer det?: Enligt vissa..dom flesta iaf. Men inte den finska befolkningen.
Vad får du oftast komplimanger för?: Mitt hår och min humor
Vad säger du för att imponera på någon?: Att jag var med i Småstjärnorna 1996
Hur imponerar man på dig?: Få mig att skratta
Brukar du skratta för dig själv?: När jag läser Schulmans blogg så hände det, ja..
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:  Från Mamma: "Jag saknar dig lite lagom sådär. Kommer du ut ikväll? Kommer Isabel med? Jag åt upp din lyxglass. Hata mig inte.."

Vart bor du: Skriven hos min moder på Värmdö
Trivs du där: I lagom doser
Festar du mycket?: Mycket mindre nu än förr i tiden på både gott och ont men relativt mkt, ja..
Sprit, cider, vin eller öl: Öl och sprit
Brukar du bli för full: Det är standard.
Vad har du för mobil operatör: Tre & Telenor
Är du allergisk mot något: Folk som börjar tjaffsa oprovocerat
Har du haft sex idag: Nej, men jag är rätt sugen

Nästa mål i ditt liv: Tjäna ihop ett fett sparkonto och resa riktigt mycket för att sedan börja plugga...
Hur svarar du i mobilen: "Aaaa" eller "tjööö"
Vem ringde du senast: Nelly
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att vi ska mötas upp i morgon och jag ska få en piercing av henne eftersom min ramla ut idag...
Antal sömntimmar inatt: Typ 6 kanske
Sov du ensam: Nej, brevid skånes stolthet Robin Martinsson i mitt team,

Brukar du komma i tid: Ja. Alltid i princip.
När mår du bra: När jag känner att jag räcker till och gör folk glada.
När blev du fotad senast: Lördags på The New Vibe
Hur känner du dig nu: Trött, sliten och småsjuk
Vad tycker du om fötter: Ingen åsikt.. Men jag har själv rätt stora.. 46or typ ^^
Är du smart: Jag är relativt allmänbildad och ser mig nog själv som iaf ganska smart också, ja..
Vad saknar du: En bra pappa och förebild.
Hade du en bra kväll igår: God middag!
Favorit dryck på morgonen: Treo
När brukar du gå och lägga dig: 12-1 snåret när det är jobb dagen efter...
Är du blyg: Aldrig.
Sysslar du med någon idrott: Det blev väl 10 år Fotboll och Innebandy innan jag la av inför i år..
Vill du hellre ha mail än brev: Msn duger bra..
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Både och, kanske...
Hur mycket krävs det för att du ska bli full: Ge mig några kalla snabba så blir jag skön
Har du spytt offentligt: Jadå, det har väl hänt ett par ggr igenom åren..
Vad skulle du göra om du vore tjej för en dag: Knulla och onanera

Vem/vilka har betytt mest i ditt liv: Mamma, trots att hon snor min glass då och då...
Är du nöjd med ditt liv: Nej, jag är aldrig nöjd.
Kategoriserar du dig själv i någon speciell stil: Livsnjutare
Är du bortskämd: Haha! Nej. 5 syskon och föräldrar som aldrig haft ett normalt yrke.. - you do the math..
Vad gör du i morgon: Sover ut rejält för att sedan spendera dag och natt med min kvinna!


Puss till "Emelie" och "Annica" för era söta kommentarer lately!
Trots att jag inte ens vet vilka ni är! Blir glad!

*****


Bästa hotellet so far på min telenorturné!
Linköping Quality Hotell!




Mitt rum :-)



Dissen till dom som förtjänar den.


Kanske är det en roll jag valt.. Visst, det köper jag. Som officiell person som jag ändå är när man driver en relativt välbesökt blogg. Och jag köper det och allt som kommer med paketet... Ris som ros. Men fortfarande, det finns liksom gränser. Vad man tänker och tycker är en sak. Men vad man skriver och säger är en helt annan...


Att använda olyckan som argument att klanka ned på mig kan vara det mest kalla och hjärndöda jag någonsin skådat här i min blogg. Det finns liksom vissa saker som är lite tabu att referera till och prata sådär om. Säg vad ni vill om mig och vad jag gör och säger men referera inte till den kvällen på det sättet. Aldrig. Det finns liksom inte. 

Sen att anklaga mig för att vara bortskämd är ju bara ännu ett tecken på att denna människa måste vara helt efterbliven. Ser du vad du själv skriver?

Har pratat med massa människor om din kommentar och den känns verkligen så otroligt ogenomtänkt och märklig. Att du drar kopplingen från mitt Carola-hat till Johans död? Vart ligger den liksom? Var finns logiken?

Det är inte mitt fel att Svenska folket äntligen insett att Carola är pasé och bara en liten galen fjant.
Det är snarare så att folket nu kommit till insikt och faktiskt tröttnat på att se henne i rampljuset.
Det är därför Charlotte Perelli kommer vinna hela skiten för hon väntade tio år med att uppträda igen och var inte lika schlager-scénkåt att hon var tvungen att uppträda bara två år efter sin vinst som Carola...

Och hon var säkert skittrevlig IRL. Det tvivlar jag inte en sekund på. Hitler var nog också trevlig mot sina fans...


Tänk om någon jävla människa kunde stå för något dom säger en endaste jävla gång!? Jag vet inte om jag fått kritik av någon nångång som INTE varit anonym. Hör det liksom till eller? Är det något som kommer på köpet? Jag förstår verkligen inte. Har man nu så jävla mycket att säga och tycker det man säger är så bra, klokt och genomtänkt så ska man väl fan inte ha några problem att stå för det sen? Blir så satans trött. Stå för er sak eller håll käften.

Jag funderar ärligt talat på att stänga ned den här jävla bloggen. Tidigare har det bara varit ytliga spekulationer men nu är det fan allvarligt funderande. Stänga ned den här bloggen och skaffa en annan mkt mer privat och liten blogg för bara mig själv och mina närmsta. Är så jävla trött på idioterna som hittat hit.

Regn hos mig


Var med om en nära döden upplevelse precis. Det är Måndag morgon och regner vräker ned i Eskilstuna och vi har haft en lååång seeeg natt men inventering av lager, bil och annat. Gick upp idag och packade i ordning allt för utcheckning och upptäcker till min fasa att jag inte har en aning om vart min plånbok finns. Jag tänker att det är väl inge mer me det... den dyker upp förr eller senaste men när allt är färdigpackat så är den fortfarande spårlöst försvunnen En panikångest kommer krypandes längst ryggraden och jag börjar verkligen må dåligt på riktigt. Jag letar och vänder upp och ned på hela jävla hotellrummet utan resultat. Sen inser jag det. Att det är kört..Den är borta på riktigt.. Jag ger upp och går mot dörren i hotellrummet deppigare än ever DÅ jag plötsligt ser plånboken ramla ut ur ett påslakan. Tror ni jag blev nöjd eller? Hallelulja moment!

Ointressant läsning för er maybe men gud så intressant för mig :D

Borta för en sekund..


Ibland vill jag bara komma bort från allt. Långt bort till värmen. Under en lång jävla tid. Komma bort från lögner, svek, falskhet och idioter. Komma bort från bråk, tjaffs, ansvar och plikter. Komma bort från ångest, nojja och hat. Jag vill slappna av och inte behöva tänka på någonting. Jag vill känna lugn och harmoni i hela kroppen. Jag vill.







Alla är vackra på sitt sätt! Även jag!







fat couple - nice!


(ps. väl medveten om att jag ser rätt fet ut på den här bilden) 



Det finns ett band som heter hästpojken.


Och jag sitter och hånskrattar lite för mig. Sådär i smyg. Jag sitter och myser åt andra människors misslyckanden. Hur folk kan vara så upphängda, naiva och små. Hur folk aldrig vill ge sig eller faktiskt se sin egen förlust. Hur folk inte inser när slutet faktiskt är här. När det är tid för ändring. Hur folk är så otroligt pinsamma och ynkliga att dom ljuger för sig själv och hela sin omgivning. Hur folk ber sina nära och kära om backup för att försöka vinna men inte inser att man bara mer och mer målar in sig i ett hörn. Man försöker hävda sig på något slags märkligt uppfuckat vis som ändå bara leder till en ännu grövre förlust. Det är så komiskt att se. Man sitter och trivs riktigt bra över detta ständiga krigande och kämpade. Det är som att desperat slå på sig själv mer och mer när man redan ligger ner och är nere för räkning för ärligt talat, vad tror du att du vinner? Tror du själv att du och dina kära gangsters använder rätt taktik just nu? Om du tror att igenom att dina vänner spottar skit på oss i hennes fotoalbum får dig att komma närmare henne så är du nog liiiiite vilse käre du. Tror du att du/ni gör er populärare hos henne igenom detta? Snälla gosse. Du är ingenting. Om ens luft. Jag pissar på dig.




Fast det finns faktiskt en människa jag hatar mer än Hästpojken, vet ni vem det är? Det är Sebastian Eriksson. Sebastian var på Nya vibe igår när vi var där. Han är jordens största fjant. Största backstabbern ni kan hitta. Slicka uppåt och sparka neråt är hans livsmotto. Han kommer fram till mig och följande konversation utspelas:

S: Hej Nemo.. Hatar du fortfarande mig?
N: Ja, mer eller mindre..
S: Okej.. tråkigt.. ha en trevlig kväll iaf

För att sedan gå runt (och detta hör jag själv och även från andra) och komma på massa konstiga skitsnack om mig. Massa olika falska grejor som han bara tar ur luften. Han smyger runt med sina mobbade kompisar och pekar på mig och fnissar och viskar om saker. Ja herregud.. den pojken har inte alla hästar hemma. Suck.





Jag fick en kommentar av Lottas man Patrik. Han kommenterade inlägget om begravningen. Jag blev väldigt förvånad att han hittat hit och först väldigt rädd att jag möjligtvis hade skrivit något dumt eller fel. Fast sen blev jag bara glad när jag såg vad han skrev. Han gav mig credd och det kändes stort och betydde mycket för mig. Han är en stor man.





Kanjang, Treo och Nässpray. Det är mina tre droger just nu. Hostar, nyser och snorar som aldrig förr. Illa illa...


Ganska skön låt faktiskt:


 

Hästpojken - Shane MacGowan



Boys 2 Men. Ni vet det där gamla pojkbandet som hade en megahit med låten "I Swear" för måååånga år sedan. Dom ska göra två spelningar i Sverige nu framöver. Men tänker typ..va? Först och främst var det väääldigt många år sen dom hade en enda hit. Vem kommer gå och se dom nu? Blev lite facinerad när jag läste att dom skulle gigga här lite grann då man inte hört från dom på typ 10 år ^^


Man ser par överallt. Alla dessa par i ens omgivning. Sen hör man om hur dom har och har haft det. Att dom ALDRIG bråkar eller har det minsta problem. Att dom går dag efter dag, vecka efter vecka, månad efter månad och bara lever på moln. Helt lyckliga, glada och otrasiga. Att dom blir helt förskräckta och krossade när dom har sitt första bråk som egentligen inte ens är ett bråk utan snarare en argumentation där ingen ens blir sur på den andre... Är det så det funkar? Finns det på riktigt? Jag har svårt att tro det. Eller så är det bara mig det är fel på. Kompromissar folk? Släpper till? Undviker alla små saker som dom egentligen stör sig på hos varann? Allt för att dom ALDRIG ska bråka eller argumentera över/om någonting. No offense till dom som tar åt sig nu.. jag tycker bara såna förhållanden känns så falska och tillgjorda. För man kan väl helt ärligt inte tycka lika om allting? Allt kan väl inte vara bra hela tiden i ett förhållande? Eller kan det de? Är det jag som är en dålig pojkvän bara? Jag vet inte. Kanske lär jag mig en dag.


Puss.

Jag gillar svenska folket


Jag tycker "One Love" är en bra låt. No questions about it. Men att Carola inte nådde final gav mig mer tillfredställelse än en kall öl i handen och ett blow job samtidigt. Hallelulja! Svenska folket är inte så blåsta ändå!


Skummaste men kanske också den tyngsta hiphop-samplingen någonsin...?


 

Nå, vad säger ni?


Konversation utspelad mellan säljare och kund på Fältöversten, Karlaplan.



Vi på telenor har just nu en kampanj som innebär att man får prova mobilt bredband två månader kostnadsfritt. 60 fritt surfande för att sedan lämna tillbaka det om man inte var nöjd. Sjukaste sekvensen utspelades nyss:


Nemo: Hej där! Är du intresserad av att prova två månader fritt internet?
Kund: Ja, det kanske vore skoj! Ja, varför inte!
Nemo: Kanonbra! Då får jag bara be om legitimation..?
Kund: Självklart!

Köpet utförs och slutförs.

Nemo: Hoppas du blir nöjd nu då! Det tror jag du blir!
Kund: Men hur gör jag nu då lite mer exakt?
Nemo: Du stoppar in kabeln i USB-porten i datorn och sen är det bara att tuta och köra!
Kund: Men jag har ingen dator ju.. hur gör jag då?
Nemo: ????????????

Köp avbryts...Jag blir tvungen att lägga hela skiten i en "Akut-låda" och skriva en "förklaring" på det hela.. Akutlådan som bara används i alla nödvänligaste nödfall när något riktigt sjukt händer...ungefär som nu. SUCK! Människor...


Man ska inte prata med fula människor, dom kan få för sig att det är okej att se ut så.



For your notice.. Jag och mig tjej har obeskrivligt bra sexliv.

All for now, trevlig helg fuckers



Lotta Thorell



Kanske är det för att man vet vilket helvette dom har gått igenom de senaste tio åren som man upplevar detta som den tyngsta och jobbigaste begravning man varit på. Jag har aldrig gråtit så mycket på en begravning som jag gjorde idag.. Och jag har ändå varit på 6-7 st.. Det var bara en sån där extremt sorglig och jobbig stämning i luften. Lotta hade haft cancer till och från i tio års tid och man kan ju bara tänka sig vilket helvette dom måste genomlidit. Denna ständiga berg och dalbana mellan hopp och förtvivlan. När jag praktiserade på Kyrkskolan för något år sedan så hade jag Lottas dotter Tora som elev. Hon var en smart och trevlig liten tjej som alltid var på gott humör. En liten besserwisser men samtidigt väldigt allmänbildad för att bara vara 10 år gammal. Och idag när jag såg lilla Tora och storebror Ruben gå fram och ta farväl av sin moder medans tårarna strömmade ned för kinderna så tänkte jag på döden generellt. Vilket helvette det är. Döden är en tjuv. Ett spöke. Och jag tänkte även.. om man blir så här gripen, ledsen och förtvivlad när man går på en gammal lärares begravning... hur ska man då reagera nät det VERKLIGEN är någon nära till en som går bort? Vill inte ens tänka på det. Jag hatar döden. Hatar verkligen tanken på den. Det är beyond doubts det värsta jag vet. Önskar att man kunde sjunga om att "Live Forever" som min kära Magnus Carlsson gjorde för nästan exakt ett år sedan i Melodifestivalen... I wanna live forever.


Vissa begravs medans vissa blir till...



Jag ska på begravningen i morgon. Lotta begravs i morgon. Min gymnasielärare som jag skrivit om tidigare. Fina goda Lotta som fick leva ungefär en halv normal livstid. Fina Lotta med två barn i mellanstadiet. Tror det blir min fjärde begravning som jag går på i Vämdö Kyrka om jag räknat rätt. Jag hatar begravningar samtidigt som jag tycker om dom. Jag hatar alla känslor som slits upp men jag gillar hedern och kärleken som en begravning symboliserar. Det kommer bli fint i morgon. Väldigt fint.

Vissa begravs medans vissa blir till var rubriken ja.. Med det sistnämnda så syftar jag på att Helena äntligen är gravid. Allas vår egen Carl Torné ska finally bli pappa! Helt fantastiskt och ett stort grattis till dessa underbara människor!

Kvällen hemma hos Calle & Helena här om dagen var annars riktigt lyckad. Vi åt Tacos och pimpla i oss alkoholbaserade drycker. Jag och älsklingen gjorde vår oblyga grej på toaletten medans Tobbe och Calle sjöng och spelade visor på gitarr. Wiskey´n flödade och alla var glada och fulla. Och uppenbarligen lite kåta också. ^^ En grym kväll... Som alltid hos dom.


Jag var på stan igår med lillebror. Det var lite komisk då jag sprang in i tre gamla vänner/ragg. Först Mia, sen Nenne och sist men inte minst Katja. Världen är bra liten ibland.. I have spread my seeds uppebarligen eller vad fan man säger. Iaf så var vi på bio och såg den hyllade tuunga rullen "No country for old men" och den var, som väntat, jävligt bra men framförallt jääävligt brutal. Fast helt klart värd att rekomendera :-)


Jag pratade med en vän om en sak här om dagen. Ett ämne som jag disktuterat med andra vänner också. Vi säger nu hypotetiskt att man skulle få barn i framtiden och man var överlycklig. Men sen när barnet väl föds så är den fullständigt mongoloid. Alltså den värsta gradens cp störd typ. Skulle man då bli besviken och förfärad? Jag vet att många säkert anser att detta är en skitdum och aselak fråga men think about it. Har pratat med många om det här och faktum är att många säger, när det väl kommer till kritan, att dom skulle bli besvikna och ledsna om det var något gravt fel på sitt barn när det föddes... Men älskar man inte sina barn lika mycket hur dom är och ser ut? Kan man verkligen bli besviken om barnet inte blev som man ville eller hoppades eller trodde? Folk! Förklara!

 
Och pappa bara ringer och ringer. Och jag vet inte vad jag ska säga eller göra. Jag varken älskar eller hatar honom. Vill inte träffa honom dock.. Han är mer luft för mig. Något slags irriterande återkommande fenomen som upptar min tid och bara gör fel. Han känns inte som någon stor förebild som visar mig hur jag ska vara om 20 år. Han gör så många konstiga saker och felbeslut att man verkligen inte orkar bry sig längre. Jag är inte arg på honom... Det är jag inte. Jag är är mer.. ingenting på honom. Det har liksom gått så lång tid nu. Det har hänt för många saker under för jävla lång tid så att man typ bara tappat hoppet och inte orkar bry sig längre. Man tänker typ "äh, whatever...". Det är för jävla sorgligt. Men för honom så jävla välförtjänt också.



Och Niki. "I know who murdered me" med Lindsay Lohan var INTE bra.
Blev besviken på ditt tips, för det var väl du som tipsa mig om den? =/



Och Emma is back with her Magnus!
Jag tror inte du fattar hur glad jag är för dig gumman!
Ingen och då menar jag verkligen INGEN förtjänar detta mer än du!



God Natt


Kryssning, någon? Och vänta...STOPPA Pressarna... JASON MRAZ IGEN!



Jag känner en slags kryssningsabstinens. Det är så jävla skoj att bara dra iväg på sånt. Typ Riga, Tallinn eller Åbo... Eller någon annanstans. Bara 24timmars liksom. Dra iväg och grisa ett dygn med goda vänner och massvis med bärs! Sugen? Kryssning? Någon? :-) Nästa fredag?






Godaste chokladen there is! Orgasm!





Och vänta... Ja Just det, JASON MRAZ ÄR KLAR FÖR PEACE AND LOVE I ÅR IGEN!!!!



Skona mig äckliga gud.. No time, no pale, not right now!



Och känslan är bekant. Det går typ inte att svälja. Sådär tjockt och obehagligt i halsen. Sen känner jag mig allmänt hängig, svag och ynklig. Bokade vårcentraltid i morgon bitti. Egentligen är det bara ett ord som ekar i mitt huvud: Halsfluss, Halsfluss, Halfsluss... Och jag pallar verkligen inte!! Håll tummarna för mig vänner, snälla, gör det.


Och beskedet kom idag: Han får amputera foten






Är någon förvånad? Fy fan...

apple bottom jeans boots with the fur


Jag hatar att jobba i Stockholm. Det är så jävla svårt. ALLA människor "har redan vad dom behöver" och är otrevliga, dryga, svåra, stressade och tråkiga. Det är sån extrem skillnad på till exempel Värmland och Stockholm. Där stannar folk och pratar lite skit även om dom är helt ointresserade av produkten. Då kan man lixom bara va skön, göra sin grej, babbla lite skit etag och igenom det inge ett förtroende hos kunden.. på så sätt BLIR dom lite sugna på produkten. Här i Stockholm får man verkligen KRIGA och kämpa järnet för varenda litet säljprat.. Det är jävligt synd att det ska vara så att man verkligen avskyr att jobba här... När det är så underbart på ett sätt att jobba i Stockholm: Det faktum att man får träffa och sova med sin älskling <3

Jag bara älskar Schulmanbröderna och deras blogg. Samtidigt hatar man ju att man älskar dom eftersom i princip alla gör det. Men det är omöjligt att inte charmas av deras ständiga påhopp och provokation. Jag tycker det är så roligt hur dom hånar bloggar som Kenzaa och Blondinbella. Jag skrattar högt framför datorn när jag går igenom alla kränkade inlägg dom postar dag för dag. Dom är så jävla smarta och roliga. Mer Schulman´s åt folket!


Ikväll ska jag käka middag, prata skit och dricka alkohol med trevligast möljiga sällskap.
Calle, Helena, Gayen och Isabel. Blir det ärligt talat bättre än så? Svårt att tro det..

Jag må vara jävligt efter nu men är inte detta är en jävligt jävligt bra låt?





Att jag inte konstaterat det tidigare i bloggen skäms jag plötsligt lite över..
Jag tittar ned i marken och utstrålar en sådär lite skamsen blick.. Folk på tåget undrar vad jag sysslar med.

Kissa i dusch och handfat.


Läste precis Schulmans blogg (för övrigt Sveriges i särklass bästa och mest underhållande blogg... förlåt Emil) och Calle skriver ett inlägg om hur folk kissar i duschen och att han brukar kissa i handfatet när han är full. Som att han är unik med det eller?! Om jag visste hur många handfat jag kissat i på fyllan i mina dagar skulle jag skriva en bok om det. "Kissa i handfat" skulle boken heta. Kissig bok. Är jag äckligast i världen nu eller är Calle Schulman äckligare?

Gillar dock en kommentar han fick till inlägget om detta, kommentaren löd:

"Jag duschar inte förrän jag blir kissnödig."

DET tycker jag var roligt.

Kommentarerna i övrigt är som en stor debatt mellan folk som tycker det är äckligt eller fullt normalt att kissa i duschen. Det är ungefär ett fifty fifty läge. Väldigt jämnt i åsikterna. Jag måste säga att jag tycker fan inte det är någon fara att kissa i duschen (förvånade att jag har den åsikter?). Vad är det äckliga egentligen? Man duschar och tvättar ju ändå av sig...

Vad tycker ni? (varför känner jag på mig att detta inlägg bara kommer ge anonyma kommentarer?)



Tidsfördriv på tågstationen...


Ja, jag vet inte om man skall kalla det Telenoreffekten eller så men min musiksmak har försämrats avsevärt sedan jag började jobba här. Jag har nu börjat lyssna på artister som Basshunter och 50 Cent och faktiskt tyckt dom har SKÖNA låtar. Jag skäms när jag säger det till och med. För band som Westlife och Backstreet Boys skäms jag inte över att gilla på samma sätt för där tycker jag faktiskt att musiken, melodierna och musiken är bra PÅ RIKTIGT. Jag gillar det verkligen. När det gäller dom förstnämnda så vet jag någonstans innerst inne att det är riktig jävla skitmusik så därför gör det så fruktansvärt ont inombords att digga till dom när dom dunkas i Telenorbilarna... Fan.

Har ni någon artist som ni skäms över att gilla/gillat? Dr. Bombay? Aqua? Fronda?




Shit. Jag kom fyra på topplistan idag. ^^ Hade inte ens brytt mig om att kolla det.. Men glömde bort att Söndagar är ju den absolut sämsta säljdagen så då behöver man inte sälja sååå många för att komma med på listan :-)



EVT-kodNamnFörlängningNysäljDataBredbandFörsäkring
evt1316Per Staaf08400
evt1459Liridon Fetay16102
evt1483Axel Silander10700
evt1467Nemo Hedén02500
evt1052Anna Johansson05101
gvt077Miranda Göthner05002
evt1493Oliver Jakobsson24100
evt955Tilda Bjerkehag14001
gvt092Linda Sturesson03101
evt992Gabriel Albayrak14000



Ps. När Per Staaf ska gå från hotellet 700 meter till krogen tar han en taxi och betalar chaffisen 300 kr så att hon  ger ut sitt privata nummer och blir hans privata chaufför hela kvällen igenom och kommer så fort han ringer. Ds.



Lets just call it an obesession eller bara jävligt bra självinsikt


Ibland skäms man över hur man själv resonerar och reagerar. Fast man vägrar erkänna att vad man sysslar med bara är patetiskt och omoget. Man intalar sig själv att man har en rätt och befogenhet att fortsätta med sitt race men samtidigt någonstans hinner verkligheten ikapp och man fattar vad man sysslar med. I dessa lägen så borde man då kanske mogna till och ta sitt förnuft till fånga för att rädda allt man håller på att förlora. Men istället kan man ha en tendens att förstöra det ännu mer just för att man är så jävla envis och vill värna om sin så kallade stolthet.

Jag har alltid stått upp för min åsikt och varit rätt stolt av mig. Jag har varit stolt över att jag aldrig varit rädd för att säga vad jag tycker och tänker. Men ibland går det överstyr och stoltheten förvandlas till någon slags tvångsmani. Där jag bara plågar mig själv och min närhet i slutändan. Jag kan inte ha fel. Jag vet inte hur man gör. Jag har vansinnigt svårt att erkänna ett felsteg och be om förlåtelse etc..

Bara gamla bilder, små pikar eller det minsta sms får mig vansinnig. Jag blir kall och världen står stilla. Inget biter på mig. Som i trans. Jag känner ett hat som är out of this world.


En dag ska det försvinna. One way or another.







<3

Jag är beroende av melodifestivalen. For real.


Favoriterna höll för trycket även om det ändå var rätt spännande under omröstningen... Linda Bengtzing lät som Linda Bengtzing alltid gör. Hon är otroligt glad, enegifylld och vacker så man vill ju bara att allt ska gå väl för henne i livet.. hur mycket skumt man än hört om henne i media. (Hedman-affären). Perrelli har jag alltid haft lite svårt för just för att hon ser otroligt plastig och falsk ut a lá Carola-style. Hennes låt kändes dock gjuten för Rix FM 1000 år framöver. Dock inte my kind of schlager... Jag hade helst sett Linda och Sibell i final. Sibel som bjöd på en underbar ballad. Jag var verkligen inte förvånad då hon har en magnifik röst. Hoppas hon tar sig till final nu! Fronda, som på förhand var den intressantaste tävlanden enligt mig var en liten besvikelse. En ganska trevlig halvkul låt men inte mer än så. Jag som varit ett stort Fronda-fan sedan 5-6 år tillbaka var redigt besviken att han nu utvecklats till en riktigt clown barn rappare a lá Markoolio-style. Niclas Strömstedt kammade hem en välförtjänt jumboplats med en tråkig låt och ett fult framträfande. Nordman lät som Nordman ALLTID gör. Nyckelharpor. ölmage och snaggade män. Halvskoj va? Kvällens chock var väl inte att Cara Mia-kopian "Pame" gick vidare till dom fem sista... Kanske var låten FÖR lik Cara Mia? Jag tycker iaf att det var en riktigt bra låt...sämre var artisten som framförde låten.

Slutsats:

Linda är vacker och charmig
Fronda är tyvärr slut
Perelli = Botox
Niclas Strömstedt är pasé.
Nordman måste ha gått upp 20-30 kilo sedan han slutade droga.. 
Det finns bara en Måns Zelmerlöw
Sibell har en av Sveriges 5 bästa röster


Utgång nu.





 Tog denna nu, dressed for success ^^


Och i röken på gayklubben skådade man två män vid namn John och Nemo som gjorde sin grej..