Whether i´m right or wrong, and if all the world was perfect...

kaosigt liv just nu. många tråkiga händelser going on.
har inte lust att skriva ens. har mest lust att hitta en god vän
och ta en fika och bara prata ut. eller lägga mig på sängen och
sova i 30 timmar. eller supa mig full som ett jävla as...



My Family:


Pappa är..ja vad är han? Ingen vet riktigt. Han påstår att han är utbränd eller något annat ord för det men jag vet inte. fan ingen vet. Den dagen han börjar vara helt ärlig om allting till sin familj - den dagen blir en ljus vacker dag.


Lillsyrran har blivit dumpad av sin kille. Hon gråter konstant och är helt helt heartbroken. Dom var ihop ca 1 år. Jag hade alltid trott att det skulle hålla för alltid mellan dom och nu händer det här?! jättemärkligt och hon har helt devostated. Har aldrig sett någon sådär ledsen ever.

Äldsta Storesyrran´s bästa kompis är inlagt på psyket och hon är jätteledsen över det. Såklart.  Hon åker hem idag istället för dagen efter min student istället. Sjukt tråkigt att hon missar den men hon pallade inte kaoset här hemma just nu. Jag förstår henne till viss del men samtidigt känns det rätt ruttet såklart.

Mammas barndomshem har blivit sålt om jag förstår det rätt. Utan att fråga henne. För mig sågs inte detta som en spec grej och jag lackade lite för att hon bölade så jävligt. för jag har aldrig vart där men hon hade tydligen spenderat hela sin uppväxt där och såg fram emot att ärva stället men blev nu helt krossad när dom fick höra att det har sålt...utan hennes vetskap.

Så senaste dagarna här har varit ungefär..Tårar, Tårar och åter Tårar...kul.






okej. det är lustigt att se hur du hanterar hela det här. reaktionen blir (är någon förvånad?) sån där otrolig ilska och nu ska du helt plötsligt prata skit om mig med alla på hela värmdö och försöka få mig avrättad?  fine. du får göra som du vill. om det tillfredställer dig så be my guest. jag tänker iaf inte köra på den nivån. visst att vår vänskap må vara över men att försöka bräcka den andra med överdramatiskt skitsnack tyder bara på, i min åsikt, barnslighet. det är lustigt att alla du pratat på hela värmdö tycker jag är en så hemsk och vedervärdig människa som du nu säger. för jag har klarat mig rätt bra so far och det är ändå du som ständigt säger till mig hur avskydd du är? jag är väldigt medveten om att jag både är hatad och älskad. jag har inget emot dig som människa och tänker inte prata skit om dig med folk. även om du tror att fallet är så så har det blåsts upp väldigt mycket och sanningen är att det hela är en bagatell. självklart har klantiga misstag skett men man är inte mer än människa. ta detta som du vill ta det. antagligen blir du bara ännu argare som alltid är din första reaktion. jag kan bara säga en enda sak. hade det varit ombytta roller här så hade jag ALDRIG gått ut med målet att försöka prata och sprida så mycket skit jag kan om DIG. hur jävligt du än hade betett dig. det är sanningen.

det fanns ett skäl att jag inte lät kommentarerna stå kvar i min blogg. det var för att jag inte gillar att bli smottad på i min egen blogg. gör jag det i din blogg nu eller när du pratar skit om mig? nej för det gör man inte. man kan åtminstone ta det på msn eller IRL. jag nämnde inte varken ditt eller hennes namn i min blogg och ingen ens fattade att de handlade om er förän du nu gjorde de till den största grejen sedan Tsunami katastrofen.





Linkin Park - Bleed it out
Nya singeln - Liveversion
Lyssna på sticket - Kan man sjunga sådär bra?

http://www.youtube.com/watch?v=MehEiUcHX5U






Trevlig dag i förregår dock. Åkte in till stan och gick runt med min älskade storesyster Niki. Vi gick och köpte ny piercing till ögonbrynet. Iofs köpte jag bara en ny plupp så nu är det Svart/Silver. Sen gick vi och lunchade och pratade om allt och ingenting. Så skönt med syskon. Så avslappnat att bara kunna helt vara sig själv utan krav eller någonting. Man vet precis vart man har varann och behöver inte skämmas över någonting.


På kvällen vankades det först jobb och sedan studentskiva. Max & Johan hade skiva på Sthlm Kök & Bar. Vi förkrökade på Nivå22 med massvis av Öl, Shots och drinkar. Det kändes redan då att det skulle bli en riktigt alkoholinriktad kväll. Packet begav sig sen mot stället där vi dansade, söp och minglade i timmar för att sedan hinna hem med sista bussen 02.20 från Slussen. En av dom bättre skivor jag varit på i år absolut. Jävligt skön stämning. Många glada familjära ansikten som man kunde prata med och fina damer. Sen slutade kvällen med...(Ja som vanligt när man är på sthlm kök och bar) att några i vårt sällskap blev utslängda av deras patetiska vakter. Jag undrar hur många gånger jag varit med om det. Just på det stället. Varje jävla gång. Vad är felet egentligen?


Dagens efter konstaterades två saker. Dom bästa bakismedlen är Juice och Kebabrulle på Sibylla. Dricker alltid minst 1-2 liter apelsinjuice när jag är bakis. Så underbart gott och skönt. Kebabrulle i solen i Gustavsbergs Centrum var också mysigt. Alex bjöd på sällskap och man kände sig mer bakis then ever när man satt där å stektes av solens strålar.

6 Dagar till Studenten.


Fan, jag funderar över tatoos.  Har lite olika motiv och texter jag funderar över. Nemo betyder ju "Ingen" på latin så någon text med "Nemo" i känns ju ganska angeläget och ballt. har lite olika förslag. ni får gärna säga vilken som är bäst:

"Nemo nascitur artifex" - Ingen föds mästare

Nemo me impune lacessit - "Ingen attackerar/provocerar mig ostraffat"

"Nemo saltat sobrius" - ingen dansar nykter

"Nemo sine vitio est" - Ingen är utan fel.

"Quiquid latine dictum sit altum viditur" - Vad som än sägs på latin låter djupt


Jag gillar den första och den sista. Vad tycker ni?
Eller kanske tatuera in alla sina syskon och föräldrars namn...Fast det blir kanske lite mycket..=/






Ja. Det är jävligt fuckat. Alot is going on around. Det är lustig hur man är och beter sig. Jag skäms ofta för hur jag beter mig och har en tendens att bli dryg, speciellt när jag dricker. Men samtidigt kan man inte gå runt i livet och ångra saker man gör och säger. Visst om man gör något jävligt dumt men livet är alldeles för kort för att gå runt och ha ångest över vissa ageranden och uttalanden. Jag har alltid varit en sån som berör folk väldigt snabbt när dom lär känna mig. Både på gott och ont. Folk har avskytt mig för att dom tycker jag är så barnslig, gapig, omogen och clownig. För att jag alltid skillt mig så mycket från mängden. Det har stört folk något enormt. Samtidigt har folk fastnat för mig och kommit ihåg mig för att jag faktiskt...när det väl kommer till kritan.. är en människa som berör på något sätt. Om det nu är dåligt eller bra är oväsentligt just nu. För man är ju nästan hellre någon som går igenom livet hatad än att gå igenom livet helt osynlig. Utan att någon lägger märke till en någonsin. Kanske inte helt sant men ni fattar poängen iaf. Jag har aldrig menat att vara elak mot någon på riktigt. Det är helt sant.  Det vet dom få som verkligen känner mig väl. Jag är ingen elak dålig människa. Jag är bara väldigt klumpig och tänker sällan på vad jag säger och gör. Jag talar före jag tänker ofta och det är en väldigt dålig egenskap.


Can i at least...ah, nevermind..

and i am finally free.

huvudet sprängs. så mycket tankar och önskningar. kräver jag för mycket av med omgivning? jag resonerar helt konstigt just nu känns det som. jag hoppas och funderar men står kvar ändå. helt orörd och oförändrad i en evighet. grab me. twist me. make me scream. it ain´t over untill it´s over.




Dåligt av mig. Måndag morgon och idag börjar skolan egentligen. Vi skulle på teater med skolan i Gustavsberg vid 9.45 men jag orkade inte ta mig dit. Ville och behövde sova ut och satte min lömska plan i verket.

Ännu en helg avklarad. Sjukt vad veckorna går fort alltså. Det känns som att tiden bara rinner iväg och vad åstakommer man egentligen? Inte mycket. Man går dag ut och dag i princip samma rutiner. Kul? Jo varss men det känns lite ovärt när man tänker på det i efterhand. Äh, jag ska inte klaga.


Varför känner man sig ensam på riktigt när man vet att man har en
miljon människor omkring sig som faktiskt tycker om en för den man är?
Jag förstår aldrig det jävliga vidriga fenomen.



Fredagen var det utgång med innebandyboysen. Efter ett (som vanligt) sjukt hetsigt förkrök så bar det av in mot Stan. Vi hamnade på (Är någon förvånad?) Claras! Det var konstigt där. Det var skön musik. Mycket snygga tjejer och så. Men ändå inte drag. Jävligt konstigt. Kan det ha berott på folket jag var där med? Det blev inte mycket dans =(  Jag vet inte. Föra är alltid roligast med dom pga av det enorma hetset men när man väl är inne på krogen så är det fan så mycket roligare med mina andra vänner för dom är så mycket mer JAG inne på krogen. Dom delar intressen och åsikter på en helt annan nivå. Jaja, kvällens avslutades iaf i din säng. Grymt.

Lördagen blev ingen riktig höjdare heller. Först iofs trevlig rundgång i Stan med gayen och Alex. vi shoppade lite saker och gled runt i solen. Jag köpte bland annat solglajjor och en Hammarby Matchtröjja. Just det. En skjorta också. Den var fan schysst.

Sen drog jag på bajen-elfsborg och den matchen beskrivs väl enklast med ett ord: Domar-Skandal. Jag är så trött på att Dommare ska komma till söderstadion och dömma EMOT bajen just för att dom ska bevisa att dom KAN stå emot det enorma publiktrycket. Och sen får dom så jävla mycket credd i all press för att dom är sååå starka och duktiga att dom kunde stå emot Publiken. Sån jävla pissigt jävla driv. Martin Hansson ska fan dö. Sämsta dommaren i allsvenskan. vi VET att ni kan stå emot publiken nu? testa att bara döm likadant för båda lagen istället? Att hammarby fick sin första frispark i 31:a minuten säger väl fan allt? åt helvette med allsvenskan!

Kvällen då? Jo det blev utgång med Alex och Gayen. Vi drog först på något 20års-stohejj på söder. Det var sådär halvkul och bestämde oss för Fashing men när vi väl kom dit så ångrade vi oss igen och bestämde oss för att åka till några tjejer på Vaxholm och när vi väl kom dit så blev det en jävla soppa av det med. Så vi åkte hemåt och missade med nöd och näppe sista bussen från slussen 3.36 så vi fick vänta i slussen till 6.05...lyckad kväll? ja jo verkligen. =/ mobbade? ja det kan man nog säga att vi är också.

Då blev nog söndagen helgens bästa dag. Inleddes med match hemma mot Drottninghamn där vi vann med 11-0 och jag hängde dit 3 mål. Riktigt skönt. Fan vad vi är bra. Vi vinner fan varje match. Det går bra nu.

Sen på kvällen så bar det av till bio med gayen, Johan och Jocke. vi såg "Blades of Glory". Fy fan så skön film alltså. Will Farell & Jon Hedar är så sjuukt sköna asså. Den rekomenderas varmt till någon som är sugna på en riktigt skön komedi.



Fan en sjuk grej hände på fotbollsmatchen. Jag skulle för första gången ta ut min piercing ur ögonbrynet när jag spelade match. Egentligen måste man plocka ut alla smycken och piercingar när man spelar match. Fast jag har alltid skitit i det och döljt min ögonbrynspiercing med hår eller hårband eller något liknande men nu när jag klippt mig så är det nästan omöjligt så jag bestämde mig för att testa att ta ut piercingen för första gången under en match. Jag står på toaletten framför spegeln och skruvar loss piercingen. Vad gör jag? JO såklart tappar jag den lilla pluppen man skruvar av ned i handfaten och där försvann den. Bort i kloak-världen. Bra Nemo! Så nu har jag en piercing som typ sitter löst i ögonbrynet. Jävligt begåvad. Ska in till stan och köpa en ny idag dock. Kanske en annan färg? :O Jaja. hur som helst en jävligt onödig utgift...like i need it =/





Sista veckan i skolan. Sista skolveckan! Sjuukt. Studenten om 8 dagar. Sjuuukt. Juni närmar sig. Mitt livs månad. Hääärligt. Pappa sms:ade i förregår och frågade om jag ville ha en tatuering i Studentpresent. Jag vill det. Jag är riktigt sugen men jag är osäker på motiv och plats att ha den på och en tatoo är ju inget man gör om man inte är 110% säker på exakt vad och vart man vill ha den. Fast det är ju sååå jävla snyyyyggt!

Jag läste runt lite på nätet igår och kollade när Jim Carrey filmen "The number 23" (som har slutat gå på bio nu) har DVD-premiär i Sverige. Så såg jag att den har det först i Augusti/September...?!  Det är helt sjukt! Hur kan det funka så? Filmen har slutat gå på bio. Ändå ska det dröjja flera månader innan den kommer på DVD? Det är ju helt sjukt och verkligen ologiskt. Fan, jag som ville köpa den på DVD. en bra investering av en riktigt bra film.




bäst just nu:

30 second to mars - atack
the strokes - someday
take that - shine



dagens hunk:



Seann William Scott




Jahapp. Dagen då. Jo ska ta bussen in till stan om 30 min. Ska köpa piercing och glida runt lite. Jag funderar om över kanske en röd eller svart eller guld piercing i ögonbrynet? jaja. vi får se vad dom säger på stället. Sen jobbar jag 18-21 och sen är det studentskiva efter det. Säsongens sista studentskiva troligen? (om man bortser från Värmdö Gyms slutskiva). Det ska bli riktigt roligt. Ska på nivå22 först med Johan och Jocke. Jag är fan bra taggad! Fan jag måste hoppa in i duschen...





Only you seems to understand and yet you are so fucking far away..



bara några tankar..

viktiga investeringar.

jag är så jävla besviken på dig. jag förstår inte hur du ens har mage att kalla dig för pappa. det blir bara värre och värre det här och ingen lösning ser ut att finnas. hur kan du inte ställa upp? hur kan du klaga på att det är jobbigt att ha barn? jag skulle skämmas om jag var du. du bara klagar på hur mycket du har att göra och hur mycket alla förväntar sig av dig och hur tungt du har det. du vägrar se det positiva i livet. sluta tyck så jävla synd om dig själv och bete dig som en jävla tonåring. det är JAG som är barnet här. börja bete dig som en pappa. jag vet att hela jävla familjen står bakom mig när jag säger detta för alla tycker lika jävla dant! jag är så trött på de ständiga undanflykterna, lögnerna, bortförklaringarna och barnsligheterna...allt som offtast får jag nu fråga mig denna jävligt pinsamma och jobbiga fråga...Vem fan är du egentligen? Jag vill säga att jag älskar dig. Jag vill så jävla gärna säga det men jag hatar hur detta utecklar sig...


Eller som mamma uttryckte det när vi pratade om dina senaste bravader:

"Jävla obehaglig form att förtrycka sin omgivning" - Kunde inte sagt det bättre själv.





dagens investeringar:

köpte sommarlovsbusskort. gäller från 1 juni till sista augusti. bara 495 kr. VÄRT.
klippte mig även. köpte även hårfärg. inga drastiska förändringar. klippte typ av 2-3 cm runt hela huvet. jämnade till, toppade och tunnade ut. bara för att fräsha upp mig lite. sen köpte jag brun/svart hårfärg. såg lite mongo ut efter klippningen annars. flammigt hår me blandning av brunt, rött, svart och typ blond är kanske ingen höjdare.

Var inne i stan i stan med min gayen. Han är så grejt. Fast en sak lackar jag på... Hans pappas jävla företag har skaffat biljetter så han kunde gå på Linkin Park ikväll. Jag blev sjukt avis. bajs. =(


Fast jag ska fan också ha skoj ikväll. Ska ut på riktigt all in runda med innebandylaget. Älskar våra klassiska utgångar. Våra förkrök håller sånt sjukt tempo. sånt sjukt hets. Sen bär det alltid av till något luffigt hak så som Claras eller The Vibe där griseriet fortsätter. Underbart.




Detta blir nog en riktig helkväll i den allra värsta fylleandan!

ALL IN!






Sitter här nu med hårfärget i håret och väntar på att jag ska skölja ur det. 18.15 ska jag skölja ur det. Då ska jag bege mig till resten av sällskapet som nu intagit lägenheten. Mamma fyller nämligen år idag så vi har lite gäster. Mamma har faktiskt (hör och häpna) köpt några starköl till mig! Helt otroligt och väldigt uppskattat.


Jag såg Pirates 3 med gayen och alex igår. coulnd´t be more besviken. vilken jävla skit. skräp. ingen riktig handling. kasst manus och så otroligt låga skämt. det handlade verkligen inte om någonting. kändes som en framtvingad krystad disneyfilm. min enormt höga förväntningar infylldes inte på låååååååånga vägar. tråkigt.


Då blev istället gårdagens höjdpunkt fotbollsträningen som skulle komma att bli säsongens roligaste träning. Jag bjöd på ett par riktiga läckra saker. Måste vara mina nya underbara fotbollsskor som börjar trolla med mig!  :D härligt!


Annan god nyhet: Var på derbyshoppen idag och försökte få biljetter till morgondagens toppdrabbning i allsvenskan mellan Hammarby-Elfsborg men till mitt stora vrede så fanns det inga biljetter kvar. Jag ringde min bror som har säsongskort för 10 året i rad och till MIN stora glädje så hade han förhinder i morgon och det betyder att jag får låna hans säsongskort i morgon!! SÅÅÅ JÄÄÄVLA SKÖÖÖNT! FOOOOORZA BAJEN! :D:D:D


Svensk Hiphop is the shit. Fronda, Byz, Sober, Timbuktu, Mofeta&Jerre...Asså listan tar aldrig slut. Så jävla mycket skön underskattas musik i Sveriges hiphopbranch! Gryyymt!


Match på söndag. Hemma mot drottninghamn klockan 16.00. Kom och titta?


Jag återkommer på söndag kväll med en recension av kvällens bravader!




dagens låt:

take that - shine
timbuktu - lika barn avvika bäst del 2


dagens länk, in your face tom cruise (bokstavligt):

http://www.youtube.com/watch?v=WCdK25VAhq4



det där var otroligt lågt av dig. beyond everything i ever belived about you. varför liksom? verkligen, varför? trodde du hade mer värdighet än så. var det dödsstöten? kan fortfarande inte förstå att du gör något sånt. helt jävla onödigt och totally out of the blue. vad är det för jävla behov du har? det sjuka är att något säger mig att du verkligen njuter nu...

är så jävla trött på den här jävla berg och dalbanan.




känslorna.
tankarna.
drömmarna.
the real stuff.
det stannar alltid kvar.
hur mycket jag än vill ha bort det.

all for now.


 


last but not least, let´s make love.


D
agens främsta och kanske viktigaste nyhet är väl att jag efter många veckors (månaders?) gruff med B äntligen begravt stridsyxan. Egentligen handlar bråket endast om många missförstånd och onödiga dispyter. Ingen ville eller vågade erkänna sina fel och misstag och det hela blev otroligt hajpat helt i onödan. Det har gått så lång tid att jag faktiskt vid en tidpunkt trodde att vänskapen var över for good men är glad att det inte blev på det viset. skönt att vara sams och det kunde väl inte komma lägligare när p&l faktiskt närmar sig på allvar...

Dagens andra ämne har jag lovat en god vän att inte skriva om men vi kan väl bara säga så här att ingenting förvånar mig längre. Jag måste faktiskt erkänna att jag aldrig någonsin tyckt så illa om någon på så kort tid som just nu. Det är facinerande. Förlåt vännen. Var tvungen att skriva något. It´s been on my mind alot.


 





Underbar dag.

Iofs var det fett tungt att gå upp 08.00 i morse men samtidigt sjukt värt. Drog till plugget (för första gången på åratal) och gjorde kompleteringar för Projektarbetet för att klara betyget G. Riktigt skönt att ha det klart och det kändes som att vi klarade av det. Håll Tummarna! 

Sen hände en väldigt underlig sak. En jävligt sjuk grej som fick satte mitt moraliska jag på prov. Det går absolut inte att skriva om här i bloggen men det var iaf en jävligt märklig grej. På både gott och ont. Mest gott.

Sen med 15-bussen så kom min älskade storesyster Nanna och lilla Ludvig på besök från Göteborg. Dom ska vara här i två veckor. Det är så kul. Han är i en så söt ålder. Har precis börjat krypa och krypar bara omkring och ler och är glad och söt. Jag är en stolt morbror. Riktigt underbart!

Tog bussen in till stan vid 17 med Kim och mötte upp Leo i stan. Vi gick runt och gjorde vissa ärenden. Köpte ett par fotbollsdojjor för 700 kr. Nedsatta från 1900 kr. Ordet "VÄRT" Har väl aldrig passat in bättre? Riktigt grymt.

Sen köpte jag biljetter till Torsdagens 14.00-Föreställning av Pirates 3. Jag ska gå med Alex. Det blir nog trevligt och det hände en rätt lustig incident när jag skulle betala. Jag pröjsade jämna pengar. 100 kr. Men fick ändå 50 kr tillbaka?! Haha. fan vad jag skrattade. Man märkte redan när jag beställde biljetter från början att tjejen i kassan var en riktigt nyanställd tjej. Hon var osäker och darrig som fan. Haha. Lite komiskt. Tyckte nästan lite synd om henne...
Fast min ekonomi kan behöva en liten knuff i ryggen såhär två dagar innan lön! Och det fick den verkligen idag... Minst sagt :P haha! Let´s just leave it there...

Sen käka jag kebab/kyckling-tallrik med ris och två glas Cola. Fan har lite ångest just nu. Först Pizza till lunch och sedan den här middagen. Jag kommer bli en riktig fat hoe om jag inte kammar mig snart. Nemo Beach 07? Hmm...well.... Dagens driv. haha. Jaja, iaf så åkte jag direkt till fotbollsträningen efter stan besöket och fick testa min nya pjux och dom var fett sköna. Skönt att springa av mig lite också så man fick bort fettångesten...




Johnny Depp är nog missnöjd över sitt utséende...





En rätt intressant och händelserik vecka i övrigt. I morgon ska jag dock sova så långt som möjligt. Ska verkligen vila ut mig till 110%. Sen jobbar jag mellan 18-21. Sen Torsdag är det som sagt Pirates-bio med Alex. Sen Fredag så fyller Mormor år och hon ska ha någon bjudning och jag har lovat att glida förbi fastän jag inte tycker om henne alls. Hon är så snuskigt rik men så snuskigt snål. En riktigt otrevlig och motbjudande kombination. Har typ fått en syltburk, En hundring eller en halsruk av henne dom tre senaste födelsedagarna...det säger väl allt? Jaja. iaf så blir fredagen trevligare mot sitt slut då det vankas utgång med det gamla utgångspacket... Gayen, Jocke o Co. Leo den svikaren ska ju såklart Boula hela helgen igen. Jävla gris! =(




Jaja. Jag må vara tjatig men den 5:e Juni så tar jag studenten och har utspring klockan 14.00. Ni som anser er som nära vänner till mig, Kolla ert Schema! Alla som vill och har lust får mer än gärna komma på mottagningen som kommer äga rum från typ 15.00 här i Ängsvik. Ju fler nära vänner som närvarar, ju lyckligare människa blir jag =) Ni som inte anser er tillräckligt nära vän får gärna komma på festen som äger rum samma kväll i samma lokal....Dock ska ni såklart fråga först om ni får komma... :P











Tål att sägas igen. Är inte denna bild den vackraste bilden från den vackraste scenen i den vackraste filmen?


Love Actually - Say no more.









Fortfarande bäst just nu:

Byz - Vadå (fett av dig)
Byz - Jag smyger ut
The Ark - Absolutely no decorum
Smash Mouth - Walking on the sun



Dock två nya på bäst just nu listan:

Timbaland ft. One Republic - Apologize
Linkin Park - Hands Held High

Missa för guds skull inte den förstnämnda. Timbaland bjuder på ännu ett mästerverk. Sicket jävla Geni. När ska detta jävla hitmaraton från Världens största producent ta slut? Det är som en neverending freakshow i ständig musikorgasm! Me Like! Me Love!







aldrig säga aldrig.


aldrig en i mängden.


Och du snuttis. Dörren stängs aldrig...

we used to be one.

jag är inte perfekt. långt där ifrån. men jag har iaf mage att kunna se när jag själv gör fel. (allt som offtast iaf) att kunna inse mina brister. jag hatar folk som går igenom livet och tror att dom är jävla osårbara. tror att dom är helt perfekta. varför är människor så trångsynta och patetiska?



case closed. i rest my case. kan magi ske igen?




Grattis på födelsedagen L. Hoppas du hade det bättre idag än igår!



Aouch. Min "5 av 7" dagar arbetes-vecka är över. En rätt skön vecka. Fast man märker att man tröttnar stört snabbt på jobbet när man jobbar för mkt inom loppen av några dagar. Ingen höjdare att sitta i kassan idag alltså. Dagens höjdpunkt var väl att Markoolio handla av mig. Det var rätt roligt. Han handla massa onyttigheter med någon killpolare. 


Rätt nice helg.

Fredagen blev riktigt skön tycker jag. RIX FM i Kungsan var planen och jag, gayen, john och alex började kröka vid 17.00 i någon park i stan. det var mysigt och det bjöds på många sköna historier och skratt. jävla sköna människor alltså. vi blev rätt fulla och begav oss mot Parken. kvällen till ära skulle bjuda på celebriteter som Magnus Carlsson, Måns, Sebastian, Markoolio, Erik Segerstedt, Bosson & Mel C. Personligen så såg jag mest fram emot att se dom magiska låtarna "Live forever" och "Cara Mia" i live tappning och visst blev det så magiskt som jag på förhand antagit. Cara Mia måste nästan varit kvällens höjdpunkt. Sån elektrisk stämning publiken igenom och satan vad det lät och såg bra ut. Gryyyymt! Antagligen så överdriver jag en del säkert eftersom jag vid detta tillfälle var rätt berusad men det var en grymt trevlig liten festival iaf!

Alex och John drog hem och jag och Gayen mötte upp M + Vän. Vi gjorde inte mycket vettigt. Satt vid plattan etag och blev skrämda av alkolister.. Jag blev på dåligt humör av några anledningar. Gayen var lite elak.. =/  Vi drog hem till gayen och kvällen avslutades där.



Och snygg är han fan också? Vår käre Måns :)




...och för att inte tala om lördagen...säger som Darin...How did it end like this?! shiit.




Jag drömde den sjukaste drömmen här om natten. Jag drömde att Justin kom till Sverige och jag och Alex var ute på stan och gick och vi mötte honom. Helt ensam gick han där och han fråga om vi skulle med och hänga i tunnelbanan. Vi tre gick till en helg öde tunnelbanestation utan namn och satte oss nere på spåret och sjöng igenom alla världens pojkbandslåtar. Han gav oss sitt nummer och sa att vi bara skulle ringa om vi ville komma på kändisfest. Vi sjöng och skrattade så jävla länge. Så jävla jävla sjuk dröm men så jävla underbar! Ni vet såna där drömmar som känns så sjukt verkliga? Som verkligen händer lixom! När man vaknar så tänker man bara "Hände det här eller?". Ja fan. Synd att detta inte hände. Han va så skön i drömmen och vi hade så jävla roligt! Faaan :P




Happ, Söndag kväll. Ångestdagen. Hur ser veckan ut då? Äh inget speciellt egentligen. Tränar Måndag, Tisdag & Torsdag. Jobbar onsdag. Nya Pirates har ju premiär på onsdag natt. Jag är sugen men har fan inga pengar alls förän Fredag då det är löning...ja...löning...säger som nelly furtado "give it to me, give it to me, give it to me!"




Och du. Lämna honom i fred? Eller even better. Come out straight? Säg som det är till honom face to face istället för att försöka dölja eller smyga fram med massa luddriga jävla blogginlägg om ingenting. Det ger ju inte något till någon. Kanske tillfredställning till din twistade jävla hjärna. Varför inte bara vara ärlig mot alla och emot dig själv? Det du gör nu orsaker bara skada, bråk och dispyter.






Jag tvekar mer och mer. Mest pga att jag inte verkar ha några hämningar. Jag kan inte hålla händerna i styr och när alkoholen tar över så finns det inget grepp om rätt och fel. Jag är inte kär. Jag blir väldigt väldigt väldigt sällan kär. Skulle nästan kunna använda ordet "aldrig". Jag har varit kär på riktigt en gång och det var i högstadiet. Det känns så avlägset. Så som jag lever för tillfället skulle många beskriva som grisigt, playigt eller bara allmänt osmakligt men jag trivs med det. Jag lever ungdomen fullt ut. Det behövs inga ursäkter för det. Dock så krävs det enormt mycket för att jag ska bli kär i någon. jag vet knappt vad kärlek är egentligen. Jag blir rädd av blotta tanken. Det finns så många aspekter och hakar som måste klicka in perfekt för att man ska kunna nå den där nivån som kallas "Riktig Kärlek" och jag är inte där. Jag tror inte jag kan komma dit heller.

Jag tror bara att jag skulle kunna vara trogen i ett förhållande om jag blev riktigt riktigt kär. På riktigt.




Bäst just nu:

Byz - Vadå (fett av dig)
Byz - Jag smyger ut
The Ark - Absolutely no decorum
Smash Mouth - Walking on the sun




Jag funderar nu starkare än någonsin på att klippa mig på Fredag. Lön då som sagt. Bara jämna till eller typ fixa topparna. Inga drastiska ändringar. Bara fräsha till mig. Kanske blonda slingor men det kanske är lite för gay? vad säger ni?

Studenten snart. Vad ska man önska sig i studentpresent?





Spelade match idag mot Bleket. vi vann med 5-3. Sämsta jävla dommaren någonsin tror jag. Helt jävla efterbliven. Han verkade inte veta vilken sport han dömde. Så sjukt bakom flötet att man skämdes. Vi fick liksom tre straffar. Riktigt tråkig skitmatch. Ja, på tal om fotboll...vad fan sysslar Bajen med?! förlora mot fucking Gefle!? jag orkar inte. så typiskt Bajen. när dom leder serien och har chansen att rycka på riktigt så fuckar dom upp det mot något riktigt skitlag. Så irriterande. Bajen...snälla...Va inte så mycket BAJEN  =/





Jag har räknat ut att min lön i Juni kommer typ vara 9000 kr typ. Åhh längta. Money Money Money. Come to me!






Bebis i påse!





Är glad över att jag har min bästa Leo. Skulle inte klara mig utan dig. Min ständiga kontakt med dig. Alla leénden och skratt. Alla minnen. Vi har så mycket gemensamt. Jag vill inte och kommer aldrig ljuga för dig. Hoppas du alltid står vid min sida. Next to me my beautiful brother. <3 <3 <3 <3



och ja. alla ord är till dig. ta åt dig.




jag undrar hur jag står mig intelektuellt med andra egentligen. ibland överskattar jag nog mig själv. jag tar för givet att jag kan så mycket och är rätt smart. eftersom jorden (eller framförallt värmdö?) trots allt är så proppfylld med riktigt korkade människor...  men så får man de som en smäll på käften när man gör blunders och misstag här i livet. det gäller nog även när man blir ägd av något geni. man ska nog inte tro att man är spec smart. det är bättre att bara tro att man är en av alla andra.  att man är på en relativt normal nivå av intelligens.då kan man istället få skön positiv kritik och komplimanger när man VÄL gör något smart eller begåvat...right?




bara några tankar...

peace out.

Günther var en legend.

Jealousy.
Tragic.

i´m a lost human
not a hero
´what if i tried?




Hur legendarisk är inte en artist om man lyckas bli känd över hela Sverige med hits som innehåller denna text:


it's a hot night
I come from playa
I'm feeling good
and I want to partaya

I hear the kongas, mm
I feel like fire, ahh
my party mood is getting higher


Alltså jag dör av lycka när jag hör dom här raderna. Playa och Partaya är så jävla bra rimm. herre min gud. Gunther. En Levande Legend!



Jag ska på Rix FM festival i morgon kväll med Alex och Gayen. Riktigt synd att inte Leo kan hänka. Han ska på någon mobbad jävla bouletävling över helgen. Surt. iaf, det blir nog riktigt nice. några riktigt intressant och sköna uppträdanden bjuds det på...bland annat Mika, Måns och Magnus Carlsson, Melody Club, Danny och Erik Segerstedt. Tänkte fan kröka också. Då blir det hela ännu skönare!


JAG SKA SE MAGNUS CARLSSON MED LIVE FOREVER LIVE! HALLELULJA <3







Ryan Philippe - Jag vill se ut så!




Min bror har köpt ny mobil. Den innehåller den sjukaste jävla funktionen jag någonsin hört talas om. Han kan ta mobilen och sätta emot en högtalare som spelar i princip vilken jävla låt som helst. Så lyssnar mobilen på låten och slår upp vilken artist och vilken låt det är som spelas. Det är helt jävla sjukt. Det går liksom på typ 5-10 sekunder också. Tydligen så går mobilen av sig själv in på internet och letar upp namnet på låten och artisten sådär supersnabbt och ger svaret. så jävla jävla sjukt. lite övermodernt...Jag testade funktionen själv här om dan och satte på en fett okänd låt på min dator som inte ens är släppt i Sverige men VIPPS så stod artist och låttitel på Brorsans mobil...så jävla fuckat!  har ni någonsin hört talas om den funktionen?


Farmor fyller 80 år den 4:e Juni och Mamma fyller 47 år den 25:e Maj. Mycket födelsedagar nu. Vad ska jag ge dom..jag har ingen aning. Fan vad gamla folk börjar bli.... Palla... På tal om Mamma så har hon typ skaffat pojkvän.. Eller det är seriöst på G iaf. känns fett märkligt. hon har inte haft någon kille sedan skillsmässan med Pappa...medans pappa är tvärt om och har inte varit ensam längre än någon vecka sedan skillsmässan med Mamma..hmm... ja du... Han verkar iofs bra.. Man kan säga att han har livserfarenheter utan att överdriva. Sjuka grejjor har han varit med om. Hoppas dom tar väl hand om varann.. Det känns faktiskt som det.


Har fått några nya plattor av Kim som jag måste lyssna igenom på allvar:

Maroon 5 - It wont be soon before long
Mika - Life in Cartoon Motion
Linkin Park - Minuts to midnight
Sahara Hotnights - What if leaving is a loving thing
The Ark - Prayer for the weekend
Eurovision Song Contest 2007

Har bara ögnat igenom dom tre förstnämnda och dom är riktigt bra. Några riktiga guldkorn finns det. Ska lyssna igenom allihoppa på allvar inom närmsta dagarna och kommer då med ett seriöst omdömme :)








Tara Reid på den tiden hon faktiskt var snygg :)





Jag jobbade 8 timmar idag. 16 timmar betalde. det är typ 1400 kr på en dag. helt sinnessjukt. Jag har lite av snyggdag idag. Fått lite komplimanger som har värmt. Komplimanger kan man aldrig få för mycket av. När man är fin ska man få veta det. Människor! förstå det! Tveka inte att säga till era nära och kära när dom faktiskt har en bra dag. Man vill höra det. Det värmer och betyder så mycket.




Jag fick även Simple Plans båda album av Kim. Varför skäms man över att tycka om dom? En gnällig kille sjunger om brusten kärlek och orättvisan i världen och ändå ses bandet som ett så oseriöst fjårtisband. Jag tycker seriöst dom är sköna och har bra texter. Förstår inte varför dom blivit så hånade som dom faktiskt blivit av recensenter och dyrligt världen över. Lyssna tex på "Welcome to my Life" eller "Pefect" eller "Untitled"...Det är vackra låtar faktiskt... Ska jag skämmas nu?



NALO is my heart <3 You Make Me Complete <3



jag spyr på människor som dig. du är så motbjudande så det är vidrigt. sån jävla brist på verklighetsuppfattning. du saknar total verbal kompetens och säger fel saker hela tiden. så otroligt lustigt att du faktiskt kan tro att du är smart på riktigt. vilken värld lever du i egentligen?  mytomaner finns det gott om men tydligen bara ett riktigt orginal...spya!




jag ville sova med dig i natt.

i want you to notice, i want you to care.

come sit by me.



fan, ibland ser man människor som ser så fruktansvärt...ja..vill inte säga fula men..ja... det låter så hemskt att säga men det är ju faktiskt sant. jag såg en tjej som var så fruktansvärt blek, rödhårig, undernärd, osäker och ynklig. hon lös av brist på självförtroende och såg ut som att hon skulle ramla ihop och dö när som helst. jag kände sympati för henne och mådde faktiskt dåligt för hennes stund där en stund. jag tänkte att hur fan orkar man tycka synd om sig själv i såna här lägen?  allt som oftast så gnäller man om hur man själv ser ut och vilka grejjor man skulle vilja ändra på sig själv. det är så man skäms. man är så missnöjd med sitt eget utseénde och sen ser man såna här ynkliga individer. hmmm... SÅ resonerade jag TILLS det kommer en, om möjligt, ÄNNU "mindre vacker" människa. en konstigt deformerad kille (också rödhårig då givetvis) med en haka och näsa out of this world. och SÅKLART är dom ett par. dom går fram och kysser varann och säger "hur var din dag älskling?" och beter sig sådär klassiskt förälskade. jag står där brevid som ett annat fån. till slut plockar jag upp min haka från marken och går därifrån. jag kan inte tycka synd om såna människor. visst att dom ser ut som två st misshandlade påsar möggliga nötter men ändå. (hmm...det där var inte så roligt sagt, jag vet) Dom är ju kära och har varann. dom är säkert jättelyckliga och nyförälskade. fantastiskt. det är verkligen märkligt. hur man kan gå så snabbt från sån extrem sympati och sorg för dessa människor till att faktiskt avundas dom.. ja.. it´s a sick world. dom har allt framför sig. love. love. love. jag är bara en statist. vad har jag?

jag är utseéndefixerad. =/






Markus Schenkenberg & Emma Andersson - Svettigt.





Alex har köpt sin Peace&Love-Biljett och festivalen känns bara mer och mer fullbordad för varje dag som går. En stor del av alla mina bästa kompisar ska dit. Helt underbara artister kommer och senaste bokningen Jason Mraz var verkligen pricket över i;t. helt sjukt underbart att få se honom. Det kommer bli helt underbara dagar. Bara var packad 24/7 i 4-5 dagar och gå runt och leva livet och se på underbara konserter. Bara vädret kan förstöra det här nu... 


 Jag längtar så fruktansvärt efter Juni Månad.

Student
Justin Timberlake i Globen
Peace And Love

Frågan är om det blir bättre än så?




Shit vad svartsjuka kan ställa till mig grejer. I en annan värld är jag en casanova av rang och jag är helt plötsligt gammal. Jag är ingen liten pojk längre och samtidigt som dom säkert hatar mig så avundas dom mig något enormt. Jag har gjort vad dom inte klarat av på flera år på bara någon månad. Försöker inte låta divig eller skryta  på något sätt men det är med en gnutta tillfredställd trygghet som jag ändå konstaterar att... äh, nevermind.



Som sagt Studentmottaning hemma i Ängsvik den 5 Juni. Efter utspringet. Hoppas att alla mina närmsta kompisar kan närvara. Tänkte ha en liten fest hemma då samma kväll. Det är ju röd dag dagen efter så det borde ju vara lugnt med grannar och så. Vill du komma? Fråga snällt då isf ;)



Frågan är hur studenten och skiten ska funka med Pappa. Suck.



Jag jobbar 5 av 7 dagar denna vecka. Men kommande veckor då? Jag har hoppat av praktiken och Studenten är ju ändå om 20 dagar. vad fan ska jag göra i dom två veckorna? haha. återstår att se. kan ju inte BARA sova och sitta vid datorn (vilket jag iofs ändå i princip alltid gör..suck). Jag ska fan försöka jobba en del då med. Även fast det just nu är sinnessjukt tråkigt på jobbet så behövs cashen till en händelsefull Juni Månad.







bäst just nu:

Sugarplum Fairy - Marigold

Linkin Park - Leave out all the rest

Linkin Park - Bleed it out

Ne-Yo - Because of you

Rihanna ft. Jay Z - Umbrella
Mika - Relax, Take it easy / Happy Ending





Vacker bild.




Jag tänker på dig. Är det fel?
Fan.

Känns så fruktansvärt avlägset samtidigt som jag inbildar mig att lågan aldrig kommer sluta brinna. Jag lever i någon slags uppfuckad låtsasvärld ibland. När börjar drömma mig bort. Kan sitta i timmar och fundera och fantisera. Jag blir paranoid och får för mig saker som i verkligheten inte ens finns på kartan. Jag överskattar min egen kapacitet samtidigt som jag lider av dåligt självförtroende. Jag gör faktiskt det, tro´t eller ej. Vilken jävla dubbelmoral. Kan inte förklara det själv ens. Det är en spricka som förföljer mig...

Enda gången jag verkligen känner mig bra och fin på riktigt är när jag är full. how tragic is that? fan om ni visste hur mycket ni inte ser. fuckers.


Bara några tankar...

when people finally understand.

fan vilken kyla det finns. vi inbildar oss båda att den inte är där men det är den. gick igenom gamla sms idag och ser så många otroligt fina och varma sms. blir helt glad och fridfull när jag läser dom och sen jämför jag dom med hur dagens siuation ser ut emellan oss. det är som natt och dag. jag förstår inte vad som gått fel och jag hatar det för jag tycker om dig så jävla mycket. jag vet att du tycker om mig med. jävla skit.


intressant vecka coming up. har hoppat av praktiken. denna vecka kommer att innehålla jobb 5 av 7 dagar. så mycket har jag inte jobbat på en vecka sedan förra sommaren. (Då man alltid jobbar heltid). det känns bra att jobba mycket nu då Juni är en månad där cashen behövs mer än någon annan.

jag spelade en fruktansvärt tråkig fotbollsmatch idag. 2-2 mot Ingarö. det kunde lika gärna blivit 7-7. matchen svängde fram och tillbaka och det var rena hawaii-föreställningen. jag spelade iofs fram till båda målen men var ändå inte nöjd. jävligt tråkig match. kallt var det också. fy fasiken.






nov-06


Jag har inte använt kajal på väldigt länge. Det var en era som sträckte sig över några partykvällar. Märkligt med vissa perioder. Många sa att det väldigt snyggt men många sa också att det inte var snyggt. Vad säger ni, Nemo med eller utan?





Eurovision Song Contest.

Jag har nog alltid tyckt att ESC känns tråkigare än den Svenska Uttagningen. ESC känns som en avslagen efterfest av det hela Svenska kalaset och standarden känns betydligt lägre. Denna gång var inget undantag TROTS den super-rensande semifinalen där 28 bidrag blir 10. Finalens favoriter var (enligt tipparna och bettingfirmorna) Ukraina, Serbien, Vitryssland, Ryssland och Sverige. Jag och Gayen satte en 50lapp på Ryssland. Jag tycker personligen att det var det bästa bidraget. Skönast show. Snygga tjejer. Catchy Låt. Den räckte tyvärr inte hela vägen.. Den knep en hedrande Tredjeplats. Andraplatsen togs av en folieinlindad dragqueen från Ukraina vilken med stor sannorlikhet kommer bli sommarens stora sommarplåga OCH ringsignal. All heder åt dom som skapat en hit. Förstaplatsen kammade en av dom andra favoriterna hem. Serbiens lesbiska ballad. Jag tycker att det var en mycket värdig vinnare. Det var en otroligt tung låt med bra text (ja. jag läste den i efterhand). Damen som framförde den sjöng extremt starkt och det var verkligen en värdig vinnare. Dom som påstår något annat har inte sitt musiksinne på sin rätta plats... The Ark då? Alltså jag vet inte. The Ark är så svårbedömda. Visst är låten helt okej men vi måste nog inse fakta. Låten har ingen egentlig refräng och det suger rätt hårt att Svenska experter ska lyfta låten till skyarna och som vanligt ge alla svenskar så otroligt mycket falska förhoppningar. Låt oss bara inse att den faktiskt inte är lika bra som vi trodde att den skulle ses som. Vi kan klaga på det enda och det andra. Att folk röstar på sina grannländer, men det gör ju fan vi i norden också. Vi är bara bittra att vi inte har lika många grannländer som öststaterna. En 18e plats är verkligen inget att skryta om och det om något borde ju ta The Ark lite ned på jorden igen efter senaste veckornas superhajpning som dom fått.

 Jag tror att Cara Mia likväl som Live Forever hade placerat sig högre i ESC... TUNGA LÅTAR!



Kvällen höjdpunkt blev nog Tacosen jag åt med Alex och Valentin. Då förstår ni nog vilken vild kväll vi upplevde? Vildaste punkten var väl när Leo gjorde entré med choklad och chips. exstasen var ett faktum. :P





Jag var på bio med Oscar Valentin "Gayen" Westerlund ikväll. Jag är så glad att vi börjat umgås så mycket som vi gör senaste veckorna. Det känns verkligen bra och givande. Kan slappna av med dig och har verkligen roligt på riktigt. Det känns som old times igen. När vi bara hängde hela tiden. Vi har haft en lååång paus på den fronten men är back on track and it feels great. You are one of my closest homie <3

Iaf så såg vi (passande nog?) filmen "Vänner för Livet". Den nya gripande dramafilmen med Adam Sandler och Don Chedle. Den var riktigt bra och JA, GRIPANDE. Jag och min käre vän på biografen fällde några enstaka tårar. Bra filmer är nästan lika underbart som bra musik. JAG ÄLSKAR DET!



dagens sjukaste:

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1068193,00.html




Bajen är bäst. Tack du nya isländning som frälser oss i 91;a minuten. Dessa 3 poäng känns väldigt viktiga! TACK <3






Dagens bästa och sjukaste nyhet:

Jason Mraz klar för Peace And Love. Underbara singer song writer världsstjärnan Jason Mraz med underbara låtar som "O, Lover", "I´m Yours" och "You and I, both" kommer till peace and love i sommar! Det är inte officiellt ännu men det står på hans MySpace sida så antagligen är det väl ett bandsläpp i morgon eller nåt. Det är helt sjukt hur denna festival bara blir bättre och bättre. Det förtjänar all hajpning. Jason Mraz liksom!  ALEX! Hur mycket ska vi dansa till "You and i, both" ? ALL IN!






Jag var hemma hos pappa här om dagen. Det är ett märkligt fenomen det där. Vi kan inte vara i samma rum i 5 minuter innan vi börja bråka. Det kan liksom handla om vad som helst. Om gammalt gråll eller nya händelser. Han nappar på vad fan som helst. Det blir mer och mer helt jävla oförståligt att vi bodde ihop i 3 år förut. Hur fan stod vi ut med varann? Jag känner ingen värme hos honom längre. Han känns inte som någon rätt människa för mig. Jag blir rädd för honom samtidigt som jag blir arg. jag vet verkligen inte vart jag har honom. Det stör mig och skrämmer mig något enormt och han verkar inte fatta någonting över huvud taget vad jag än säger...så jävla frustrerande och ledsamt. fan. =/





Bäst just nu:

Linkin Park´s nya platta.
Vänskap
Juni månad!
Sex.







Johnny Depp ska gifta sig med sin Vanessa Paradise =)





jag överskattar mig själv.



jag får hyra min systers lägenhet under sommaren för 1000 kr. intressant erbjudande. nappa eller dissa? hmm... vore nice att ha tillgång till egen lya. shag-pad. haha. tror jag nappar. kanske tillsammans med en polare. spännande.


all for now.
peace out.

Dag 3 - Årets Fyllevecka - MIN SKIVA


Jag är glad. Tillfredställd. Nöjd. Vilken helt underbar fantastisk kväll igår. Helt över förväntan. Jag är så glad att trots alla skeptiska toner och tankar genemot VTG:s studentskiva som blev gårdagen hela enkelt grym.



Dagen (eller fyllan?) började redan vid 16-snåret så jag inväntar Ibbe och Emelie vid slussen. Jag står och jobbar på min redan andra Bärs för eftermiddagen och mina vänner anländer. Vi beger oss därifrån snabbt till Nivå22 i hopp om att hinna kröka lite granna innan Middagen. Vi anländer till Nivå22 och beställer 3 drickor var. Vi har ungefär 30 min på oss så det blir ett härligt hets. Emil kommer till stället men kommer ungefär när vi ska gå därifrån. Känner redan där vart kvällen på väg. Promillen är oroväckande hög för att vara klockan 17.30. Anländer till middagen 17.45 för välkomnsdrink och slår mig sedan ned vid bordet. Vi i Mediaklassan sitter vid ett bord och självklart är det VI som tar tag i alla snapsvisor, tjofaderittan lambo och upp på bordet med folk. Middagen blir en orgie av Öl på Öl på Öl på Öl. till slut anländer maten vid 20-snåret så man är packad som ett as redan. God Oxfilé med potatisgratäng och middagen känns väldigt lyckad. Sedan vid 22.00 startar eftersläppet.

Den främsta anledningen att kvällen blev så pass lyckad som den faktiskt blev är väl att i princip alla jag älskar var på plats. (med några få undantag of course) HELA gänget, Alex, Emma, Peder, Viktor mfl. Tyvärr kunde inte Cim komma pga. av vissa skäl. =( Sen fanns det ju dom som sket i skivan helt fastän dom sagt i månader att dom skulle komma. Fy fan för dig.

Aja, iaf. Kvällen hade bara börjat när eftersläppet började. Superfyllan nådde en ny nivå och partyt var i full gång. Jag tycker att kvällens DJ var en av dom absolut bästa jag upplevt i krogsammanhang. Riktigt skön koll på vad publiken gillade och blandningen mellan hit/hip-hop/rnb var helt geniun. Det sa jag till honom också och han blev väldigt glad. Vid 12-tiden så skedde tyvärr det som var rätt väntat när man kört så hårt som jag hade.. Jag började känna starkt illamående och började pumpa i mig ett tiotal glas vatten för att försöka hindra den eventuella spyan som var på väg. Fast det gick förstås inte och jag gick in på toan och gjorde det varje (eller åtminstone många) pinsamma ungdomar gjort någon gång under sitt liv. Spydde på toan. väldigt väldigt mycket. När jag spyr så ser jag i min ögonvrå att en vakt står i toadörren och spanar in mig. jag tänker "FAAAN".. nu är min kväll över! Jag går mot toadörren och vakten ber mig vänligt men bestämt att följa med. Jag förklarar för vakten att det är min skiva och att det är ett välkänt faktum att man bara mår sådär riktigt mycket skit INNAN man spyr och att det alltid känns så mkt bättre EFTER. Till min stora förvåning och glädje förstår vakten min situation och säger åt mig att ta en promenad och sedan komma in och festa vidare. Jag blir så jävla glad och tacksam och bara tänker för mig själv att fan.... Såna där vakter borde det finnas fler av! Jag går ut och tar en promenad. Leo kommer ut och sätter sig med mig. Vi tar luft och pratar. Sen efter etag går jag in igen och gör ett nytt försök. Jag känner att jag inte riktigt pallar alltihop. Mår inte bra någonstans och min promille känns brutalt hög. Jag sätter mig vid ett bord med mina vänner och halvsover i en halvtimme. Laddar batterierna i ett hopp om att kunna göra ett sista desperat försök att få igång kvällen igen! Sjukt att ingen vakt ser mig. (Dock väldigt positivt) .. Sen helt plötsligt börjar en jättesöt tjej ragga på mig. 23år var hon. Hon hade jobbat med min bror sa hon.  det var startskottet för Nemo del 2 denna afton. efter ett långt mysigt prat med denna söta dam så är jag helt på gång igen. Illamåendet är helt som bortblåst! UNDERBART!  jag flyger bort till dansgolvet och dansar som en tok i minst en timme i sträck. DJ spelar Nemolåt på Nemolåt :-) yeeaaaahhh! Jag bara lyser av glädje och lyckad just för att jag faktiskt genomlidit en så pissig timme precis och nu faktiskt mår bra! Helt grymt!

Jag tror att det syns på killar väldigt väldigt väl när man faktiskt mår bra och är lycklig. Jag lös av självförtroende och harmoni när jag stod där på dansgolvet och bjöd på mina bästa moves (hmm *host host*). Det märktes på tjejfronten då jag dansade och pratade med väldigt många damer. Just i den stunden kändes de som om jag kunde få vilken tjej som helst i hela lokalen. I was on fire!

Efter toahändelsen dricker jag inte en droppe mer alkohol på hela kvällen. (Alltså dom reseterande 3 timmarna mellan 00.00 - 03.00) men känner mig ändå riktigt full resten av hela skivan. vilket borde vara ett bevis på vilket sjukt tempo jag höll under inledningen av kvällen.

As the night went on började folk att dra hemåt. Bara dom tappraste stannade till Stängning. Dvs jag, Leo och ett femtiotal till. Detta var faktiskt, tro det eller ej, FÖRSTA gången jag är på en krog till stängning och det var ju passande att det var min egen skiva då.


Kvällen avslutades på sjukaste möjliga sätt. Gosh, vad fan hände?



Jag är så glad att detta blev som en spark i ansiktet på alla människor som hade dömt ut VTG;s skiva som att det skulle bli en jävla orgie i BARA killar och helt usel bråk tråkig stämning. Visst var det säkert majoritet killar (Vilket ställe är det inte det på?) Men det var en hel del tjejer. SNYGGA tjejer också! och stämningen var enligt mig på topp så jag är glad att det blev som det blev.


Jag gjorde bara av med drygt 400 kr. (Kanske 500 med Nivå22 inräknat). Det känns som lagom under sin studentskiva. Hade egentligen inga pengar alls men fixade det under eftermiddagen på olika håll. Jag tror jag drack (Milt räknat) 7 st halvliters glas ÖL på Chaplins. kanske 8 till och med. minns inte så väl. plus 3 st på nivå och 2 innan Nivå. det blir 13 st... Lägg därtill välkomnsdrinkar också...herreminskapare :P






Utspring nästa. 5 Juni. Sen mottagning hemma med släkt, vänner och ännu mer alkohol :-)

Vilka kan komma...?

Leo? Valentin? Emma? Cim? Viktor? Alex? Peder? Kim? Nu har jag säkert missat någon nära vän.
Ber om ursäkt för det isf men ni vet ju själva om ni är en god vän till mig =) Men alla som vill är mer än välkommna att komma! :D


Det suger att gå i samma klass som många av sina bästa vänner på ett sätt. Eftersom vi har så många gemensamma vänner också. Då måste dom liksom prioritera någon av våra mottagningar efter studenten..=/





Dagens Konstaterande:

Chicken Burger är det bästa som kommit från McDonalds sedan El Maco...



Bäst just nu:

Rihanna feat. Jay Z - Umbrella

Ne-Yo - Because of you

Enrique Iglesias - Do You Know (The Ping Pong Song)

Dagens länk:

http://www.youtube.com/watch?v=1M2ye2LbypU




Nu sitter jag här. Kom hem för en dryg timme sedan. Tre fyllor på fyra dagar. Sliten men lycklig.

Vänta...sa någon utgång ikväll? :o



The one and only <3



 JT.


Dag 2 - Årets Fyllevecka

Dag 2:

Alltid lika inspirerande varje gång att börja kröka igen när man fortfarande känner sig bakis. Efter väldigt många om och men så blev det till sist förkrök hemma hos Emelie Tavander med Peder & Gayen. Trevligt öldrickande med många skratt och goda vänner. Kvällens destination var Club Toxic där min käre Leo skulle ha sin studentskiva. Ville verkligen gå på middagen men hade inte råd. sugigt. Leo går Natur Matte Data. japp. = Väldigt många nerds och folk med få vänner. Men jag måste säga att jag blev positivt överaskad av skivan om man tänker på antalet tjejer och skönt folk. Ställen knökades av legender så som: Jocke, Johan, Alex och såklart dom jag nämnde tidigare. Ölen var relativt billig och lokalen grymt skön så det var rätt skoj faktiskt. Sedan kom den helt oväntade dödsstöten som skulle förändra hela kvällens utgång. Leo blir påkommen med en plunta fylld med vodka av en vakt på toaletten. No Mercy och Leo var utslängd från sin egen skiva redan innan klockan 01.00 på natten. Segt och tråkigt och det blev lite av signalen för att kvällen var på väg mot sitt slut. Jag drog med Leo mot tunnelbanan fast resten av vännerna stannade kvar.

how can something so bad feel so good?
how can something so wrong feel so right?


Rykterna säger att mina underbara resterande vänner på Toxic sedan i ren protest mot Leos utslängning gick som ett långt danståg RAKT IN BAKOM BAREN och dansade och att dom nu är portade allihopa från Toxic...Dagens sjukaste händelse! haha!



Det finns bara en Sebastian Eguren. Tack för en poäng ändå Bajen. En poäng borta mot MFF får ses som väldigt godkänt. Serieledare. Känn på den. Underbart.


JUSTIN TIMBERLAKE 19 JUNI - KAN MAN LÄNGTA MER?????




26304

Nemo Hedén - Undici i förregår. Det ser fan inte ut som jag.
märklig bild men lite fin är den iaf.



Kom precis hem från Gayen. Vi såg "Salo" och som lovat ska jag bjuda på en kort recension. För de första märkte man väldigt klart att den var gjort 1975 och skulle de göran en re-make på den idag så skulle den nog bli väldigt mkt vidrigare men det var helt klart en väldigt sjuk film. Tortyr, Insest och Äta avföring. Ja fråga mig inte varför jag kollade på filmen. Det sjuka är att filmen är känd som ett mästerverk och som en riktig klassiker och sågs av hela 175.000 människor på Bio när den kom ut 1975 i Sverige. jag förstår inte det för det är verkligen ingen bra film. Den har ingen vidare handling alls. Väldigt enformig och helt utan riktig poäng. Konstigt.


Min egen skiva går av stapeln i morgon. Känns verkigen som ett "antingen eller" läge. fågel eller fisk. det finns inget riktigt mellanläge. antingen blir det grymt roligt eller helt fucking misslyckat. det är helt omöjligt att förutspå. allt jag vet är att det finns typ plats för 800 pers på stället och typ 200 biljetter är sålda eller något sånt.  Chaplins Bar. jag hörde från en polare att dom måste få in 30.000 kr för att gå plus minus noll med hyran och middagen. dom hade fått in 6000 kr igår när dead linen var. haha. min skola i ett nötskal. så jävla uselt. jaja, hoppas verkligen det blir skoj. det hänger lite på vilket folk som väljer att ändå komma dit. och på hur middagen artar sig och självklart på hur full man blir. håller tummarna i vilket fall.


Alla mina bästa vänner kommer iaf att närvara och det betyder mycket! Vi försöker följa den gamla klychan att det blir vad vi gör det till. =)
All in!




Fan asså. det går inte en dag utan att jag träffar någon som ska till Peace And Love. den festivalen håller verkligen på att bli en av Sveriges största. Hela tiden springer jag in i folk som säger "Jahaa..ska du också dit? fan va skoj". typ 50% av Värmdös befolkning ska dit. helt jävla sjukt. men roligt? njaee..det är klart att det är skoj men bara alla idioter håller sig ur vägen så man kan njuta lika mycket som man gjorde i fiol. bara av gemenskapen, värmen, musiken. full 24/7 is the shit <3



dagens länkar:

http://www.youtube.com/watch?v=aCxDZRJKkqY

http://www.youtube.com/watch?v=1dmVU08zVpA

http://www.youtube.com/watch?v=UHH_5EClbAU
http://www.youtube.com/watch?v=4r4QmcFUSX0&mode=related&search=


dagens spana in:

Ukrainas bidrag till ESC på lördag. sjukaste någonsin?
Rysslands bidrag = möjlig vinnare?



det var underbart <3 just like old times.









SCARLETT <3




peace out.

Dag 1 - Årets Fyllevecka

Dag 1:

Peders Skiva på Undici. Potentialen fanns såklart med tanke på hur skön klass snubben går i. Riktigt många vackra damer och sköna människor kom också till skivan. Jag förkrökar med Leo och Viktor hemma hos Leo och drog mot Undici. Det blev också helt okej. Rätt skön musik, mycket dans och skön stämning. (En krogkväll blir alltid flera snäpp bättre bara av en sån sak att "Sexyback" spelas. låten som aldrig dör) .. synd bara att lokalen ska förstöra allting. jag förstår inte hur det är tänkt. Undici är seriöst typ som ett vanligt vardagsrum. Varför har man skiva där? Vill man ha de trångt? Så jävla ovärt. Är fett glad att min egen skiva ska vara på ett ställe med plats för 800 pers och 3 våningar! :) Kvällens sjukaste händelse ägde rum vid halv 2 snåret. Jag och Leo börjar så smått tröttna på kvällens gång och står vid baren och beskådar dansgolvet och dess dansade damer. Då helt plötligt ur ingenstans glider en tjej fram till mig (Ja. hon såg riktigt bra ut faktiskt) och frågar mig om jag är singel... Jag harklar ur mig typ "Ehh..Ja det är jag väl" Och hon typ hånglar bokstavligt upp mig i typ minst 1 minut och sen går hon därifrån helt oberörd och försvinner hon ur min värld. Jag ser henne inte mer på hela kvällen. Hon gick upp i rök. Sjukt Sjukt Sjukt. Tankarna ploppas upp i mitt huvud: Var det ett Vad? En jävligt full tjej? Eller var jag bara jävligt snygg? (tror dock inte på det sistnämnda) Ja du...tro vad ni vill. själv har jag fan inte en aning.

Tror jag skickade (som vanligt på fyllan) typ 100 sms i natt. utan att överdriva. det är något seriöst jävla fel på mig. tur att jag inte gjorde eller sa något enormt pinsamt (eller gjorde jag det?) som jag ibland har en tendens att jag göra när jag dricker...

Kvällen avslutades att jag sov hos min gamla gode vän Viktor. En av Tre skivor under fylleveckan är avklarade och det var en helt godkänt kväll. Ikväll kör vi igen och då är destinationen Club Toxic där min självfrände Leo har sin studentskiva. All in?





Och vi ber till gud att Hammarby som ikväll gästar Malmö FF tar 3 poäng.
Det skulle göra min kväll guld värd. Var barmhärtig gud. Ge oss 3 pinnar!
FRÄLS OSS IGEN PETTER ANDERSSON <3<3





Recension på kvällens bravader äger rum i morgon ungefär:
samma tid. samma kanal. samma blogg. samma Nemo. Stay Tuned. Puss









Britney - Vad hände?




Åh! En annan sak! Idag kom "Salo" hem på posten. Ja filmen Salo. Ska se den idag tänkte jag. Det ska vara en av dom allra sjukaste med berörande vidrigaste groteskaste mästerverk som skapats. Italiensk film från 70-talet. Sök på "Salo" på Google så får ni nog en aning om vad för film det här. förstår inte varför jag har den här passionen för Skräck/Sjuka filmer... that´s just me...hmm... ja, well, recension på filmen lär väl komma med i morgondagens inlägg också :)

http://www.dvdforum.nu/?upc=319980033681 - ja. jag är sjuk i huvet.

Peace Out

i dont trust myself with you.

GROOOOOOOOOOOSE!


först och främst. GRATTIS RICKARD WOLF.. Han ska gifta sig med sin nya kille! Så trevligt med vacker kärlek. Eller vänta...rewind rewind... from the top people. Okej. Rickard Wolf fyllde 48 år i år. Hans nya pojkvän och blivande Make fyllde 19 år i år... Alltså uttrycket "kommentarer överflödiga" har väl aldrig passat in bättre?! Vad är seriöst felet på människan? Tänder han på att sätta på någon 30 år yngre POJKE liksom. som LÄTT skulle kunna vara hans son. ja barnbarn nästan. nämen liksom jag förstår inte. hur fungerar en sån människa? vad säger hans vänner? föräldrar? Jag blir förvirrad/äcklad på någon så hög nivå alltså. det är inte precis så att killen han ska gifta sig med ser speciellt gammal eller manlig ut! nej nej, tvärt om, han ser ut som 15 bast typ.. suck..




Rickard och sin..lille..pojkvasker..



Happ då sitter man här. Ännu en helg avklarad och söndagsångesten känns inte så vansinnig påtaglig som vanligt. just då främst för att veckan som kommer ska bli grymt roligt! Peders studentskiva i morgon. Leos studenskiva på tisdag och min egen på Torsdag! VÄRT! har fan inga pengar att spendera men det får man lösa med grymt feta förkrök istället ;)


Märklig helg.

Jag kan inte bedömma om den var bra eller dålig. Fredagen var trevlig. Jag, Jocke och Gayen tog bilen in till stan på kvällen för att se Spider Man 3. Vi parkerade på Malmskillnadsgatan (Ja. Sveriges största horgata). Vi skulle möta upp Leo utanför Rigoletto. Men vår sysselsättning (Och kvällens höjdpunkt?) blev att i nästan 2 timmar sitta och spionera på horor och tragiska gubbar som gick runt och letade efter sällskap på kvällen. tänk att tre killar i min ålder kan vara så roade av detta. att sitta och glo på dessa sorgliga ledsna varelser som utför sina dagliga ärenden. varför tycker man det är så kul? att se en gubbe gå fram till en hora och ta med henne in i bilen. då kände jag mig verkligen låg och kände mig som typ 14 år. är det kul för att man känner sig bättre? är det kul för att det verkligen händer i verkligheten och inte bara på film? är det skadeglädje? fan uttrycket "skadeglädjen är den enda sanna glädjen" kanske stämmer ändå... jag vet inte.

filmen då? ja egentligen inget att skriva om. som en soppa av kärleksdravvel, enormt extrema specialeffekter och sjukt amerikanska inslag me jämna mellanrum. ett bottennapp i spindelman-serien definitivt. tråkigt men sant.

lördagen inleddes med jobb. fan vad jag är trött på ICA för övrigt. blä. sen skulle jag ut med mina homies Gayen och Leo. vi drog först till Tantolunden för att möta upp M och hennes vänner men där hade polisen varit och skrämt iväg alla eftersom dom av någon anledning tänd en brasa av massa löv mitt i tantoparken (!)..ja..intilligent. så det var dött där så vi bestämde oss för att dra ut på krogen istället. Innan jag drog till krogen hann jag dessutom säga Hej till min käre London-Kajsa! KUL! Hoppas vi ses igen snart. men iaf... Claras blev destinationen. Vi hetsade i oss alla vår alkohol och begav oss ditåt. Vi fick tyvärr inte i oss all öl utan bestämde oss för att köra en fuling (som brukar funka). vi la våra resterande ölburkar/flaskor i kalsonger eller strumpor eller andra döljande ställen in till kroppen. det funkar förstås finemang för alla utom mig som blir utslängd på stört. jag var inne på krogen i ca 5 min. kul. aja, medans jag gav mig vidare ut i sthlms-natten så festade gayen och leo vidare på claras (jävla as).

jag gav mig mot slussen och sprang där in i Cim, Peder och Robin som var påväg mot fest. Robin var som vanligt dryg. Peder var (som vanligt) skittrevlig och ville ha med mig på "fest" i Sätra. Cim var söt och glad. det ska tilläggas att denna dag var en enorm ful-dag för mig. kände mig risig som ett as när jag drog in mot stan in the first place. hatar såna dagar när man MÅSTE dra ut men känner sig FUL som en jävla röv. det är DÅ man uppskattar som mest att få såna här komplimanger. jag citerar Cims comment i min blogg:

"Kul att se dig igår gubben, men fan vad full du var. Önskar att jag kunde vara sådär snygg när jag är sådär full. Otroligt orättvist. Vart tog du vägen?"

Tack! <3


Jag vet inte men jag är nog kanske en av få killar som blir snyggare när jag är full. Det kanske beror på det faktum att jag får så bra självförtroende då. jag lyser nog mera utav glädje, charm och sensualitet. folk säger ju att självförtroende är så viktigt hos killar. att det syns så väl på killen. Jag är inte bra på att ragga eller prata med främlingar när jag är nykter fastän folk ser mig som typ socialiast och mest framåt på hela planeten. det är faktiskt sant. jag har alltid vart skeptiskt till mitt eget utseénde och enda gången jag faktiskt känner mig snygg och trygg är när jag är full. Då kan jag verkligen slappna av och liksom känna att jag är lite söt...





Har sett två riktigt usla filmer lately. Wild Hogs & Epic Movie. det sorgliga är att båda dessa filmer har blivit stora bio succéer i USA men dom är så fruktansvärt...jävla...piss...dåliga! helt hjärndöda. no feeling. no humor. undvik!


Jag har tänkt en del på bandet Fall out Boy. Jag har vart helt fast vid basisten i en vecka nu. han är så sjukt snygg. och han sjönk ju inte precis mina ögon när det nu står fast att det är HAN som skriver ALL musik och alla texter! Det är ju sjukt kungligt. vilken snubbe! Sångaren däremot är faktiskt rätt ful (men dock sjukt skön ska tilläggas) och det känns som att han VERKLIGEN inte skulle få vara med i bandet om han inte sjöng så fruktansvärt bra som han faktiskt gör. han ser verkligen inte ut som nån superstar precis.

http://www.youtube.com/watch?v=aUm_bvumP4g - bra sånginsats live.
notera övergången från andra refrängen till sticket hur skönt han sätter den..
visst kanske inte sånginsatsen i helhet är så sjukt bra men det är en grymt svårsjungen låt också....





Basist och sångare i Fall Out Boy - Ja..Bilden är ful =) det var med flit.




Bara basisten <3




bäst just nu:


halifax - sydney

saves the day - at your funeral


bästa bloggen just nu:

http://henrikschyffert.blogspot.com/


bästa sketchen just nu -
Magnus Betnér hånar stureplan:

http://henrikschyffert.blogspot.com/2007/05/mitt-stureplan.html


Will Farell är rolig:

http://sjl.funnyordie.com/v1/view_video.php?viewkey=3efbc24c7d2583be6925



såg precis en Wallander film. "Mörkret". blev faktiskt riktigt berörd. brukar man inte bli av såna där beck-lookalikes filmer. men det var faktiskt ett riktigt känsligt ämne . såg ni filmen?





strike a pose.


och lite godis för oss killar också. jag har bara sett den första "Wild Things" och den var fan rätt skön men det har tydligen kommit 2 riktigt usla uppföljare och detta är en scén ifrån 3an.. enjoy: http://www.youtube.com/watch?v=O9NpwqnONeE&mode=related&search=




jag hatar att vara kille.
jag hatar att tänka med kuken.
enda nackdelen med att bli full.
man säger och gör så mycket skit.
som man ångrar så sjukt mkt dagen efter.


take my cell phone
take my alkohol
and i´ll promise to be a good boy.


Äh time to sleep. Untill next time...Take Care

please explain us in words.

detta inlägg vad meningen att postas sent i natt runt 2-tiden men som vanligt krånglade blogg.se servern då så jag postar det nu istället. (tack gud att det fanns kvar som utkast iaf)

enjoy.




at least i´m still standing. except from you people. lets just say coward and leave the rest. you people make me sick. and it isn´t just the lack of honesty that makes me sick. it is the lack of love. integrity. die. please die.




bäst just nu:

7 års olycka - ur en hemlös synvinkel
Digga - broken
fall out boy - this aint a scene, it´s an arms race (Kanye West Remix)
Mika - Happy Ending
Dashboard Confessional - Vindicated

sämst just nu:

alla skivor man måste tacka nej till
folk man inte vet vart man har
att värmen inte kan komma och stanna
att jag haft för många ful-dagar lately






Eva Mendes - Vacker!



Helg!



Blir nog en skapligt chillig helg tror jag. med tanke på att nästa vecka blir något av det värsta jag upplevt i krökväg med skiva måndag (Peder), Tisdag (Leo) och Torsdag (min egen) så är det inte mer än rätt att ha en relativt lugn helg nu. fast det betyder såklart inte att jag är den som bangar om något hett dyker upp. som Lördag tex. de ryktas om en stor hemmafest då...om det blir av är det självklart att jag inte är den som INTE går All in :D


I morgon fredag ska jag först fixa en platta Öl med en kompis. bara så att jag har det. bra att ha. sen ska jag nog in till stan och sola... kanske träffa Leo och glida runt lite. kanske åka hem till farmor en stund. länge sen jag var där. kvällen blir nog ägnad åt Spider Man 3 som har premiär i morgon. Har höga förhoppningar på den filmen.


Sen Jobb Lördag 15-19 och matcher på söndag så som vanligt blir det en ganska händelserik helg även fast inget känns sådär superspikat so far. Det blir som det blir. Förhoppningsvis grejt.




jag har lärt mig att jag inte kan förvänta mig så mycket från människor. man får så ofta höra olika versioner från folk. när man är så nyfiken på vad den riktiga sanningen är. det känns lite synonymt med det klassiska "stå upp för vad man säger"... det dilemmat lider nog många av mina nära och kära av. Ett Exempel:

Vän 1 spyr massa galla över Vän 2 när Vän 1 pratar med mig. vid ett senare tillfälle umgås både Vän 1, Vän 2 och jag och Vän 1 är överdrivet trevlig mot Vän 2. jag förstår inte hur det kan funka så. jag är inte sån. jag kan inte vara trevlig mot folk jag tycker illa om eller är arga på. det finns inte för mig. hur kan man stänga inne så mkt hat och känslor som folk gör? dag ut och dag in. leva med dessa jävla lögner att vara så feg och liten som människa att man faktiskt aldrig kan tala klarspråk. det är inte rättvist mot någon att man ska gå och inbilda sig att man faktiskt är vänner och tycker om varann när det i många fall lutar åt motsatsen.

men iofs så skulle det bli ett jävla rabalder och tjaffs hela tiden jorden runt konstans om alla sa vad dom tyckte om varann hela tiden. men något halvvägs iaf vore väl lagom. man kan väl mötas på halva vägen? fan vad jag hatar rövslickara. såna som ska vara alla till lags. som bara vill vara omtyckta och aldrig kan visa riktiga äckliga känslor. såna där "slicka uppåt, sparka neråt" människor. jag spyr. bort bort bort.




Jag, Leo &amp; Gayen Laddar inf&#246;r utg&#229;ng

You guys! <3







Jag blir mer och mer sugen på tautering. fast motiv och ställe vart man ska göra det känns mer ovisst än någonsin. någon som har förslag?




Saker jag ej kontrollerar mitt bruk av:

(Missbrukar?)


Treo
Pengar
Tjejer
Förbjudna tankar
Alkohol



Jag vänder och vrider på det. Vecklar in det i olika fördelar och nackdelar. Lösningar och förhoppningar. Jag vet varken ut eller in. Har nog aldrig varit så nära som nu på att verkligen vilja ta ett steg. Men ändå känns det som att jag inte vet vad jag gör. Hur man gör? Jag är rädd för att göra fel. säga fel. Jag vet inte ens vad jag verkligen vill innerst inne. Är jag helt ärlig mot mig själv? Kan DU vara ärlig mot dig själv? mot mig? mot oss?





bara några tankar...


friends with benefits...?

mer vilse än någonsin. nu är det allvar. slutlarvat. vart fan är jag på väg?  time to make a stand.




jag känner mig inte frisk alltså. jag har en smärta i höger bröst som återkommer då och då. känner mig väldigt vissen och hängig. lite illamående och yrhet. sen har jag lite ont i halsen när jag sväljer. jag vet inte vad det är. det går nog lite hand i hand med hur onyttigt jag levt denna långhelg. har sovit på tok för lite och levt på alkohol och skräpmat.


valborg då. det är en av dessa jävla helger som alla bara hyset såna enorma förväntningar till. som midsommar och andra helt värdelösa högtider som alla tänker typ "VAD FAN HÄNDER DÅ? FEST?" om. helt onödigt att hajpa dom så enormt för alla vet lika väl att det alltid blir likadant. det blir aldrig speciellt. visst kanske folk blir fullare än vanligt men hur ofta blir det roligare eller maffigare än vanligt ute på festfronten? nej aldrig. det slutar bara med att folk sitter i sina stugor med inget att göra och deppiga över att dom såg fram emot helgen så mycket.

det höll på att sluta så igår. innan vi fick nys om en fest i Orminge. jag drog dit med Jocke och Johan och deras respektive flickvänner. som det 5e hjulet kände jag mig halvt misslyckad och festen var ungefär lika lyckad. så jag drog till stan och träffade Alex, M plus kompis och hängde lite där. på fyllan som man var så hamnade vi nästan i bråk vid t-centralen och bestämde oss för att åka hem till Alex på Värmdö. M hängde med men hennes vän dissade. hon hade "gayen-abstinens" och ville hem och gråta... ;)

Sammanfattningsvis så var kvällen (som väntat?) ganska misslyckad. men med ett trevligt slut hemma hos Alex. tycker om att sova med dig.





Max och Jag - 2005




jag blir så trött på människor. alla tror att dom vet så jävla väl. folk överskattar sig själva (eller överskattar dom mig?)  och kan så enkelt kritisera andra. självinsikten saknas och jag blir ledsen när jag inser hur pass olika jag är från vissa människor. jag tror mig ligga på en annan nivå...både verbalt och intelektuellt. inte till min egen favör kanske men ändå så skapar det så onödigt många konflikter och jag orkar det inte längre. det gäller så många relationer jag har. jag är trött på alla onödiga tjaffs. känns som man får så otroligt mycket oförtjänt skit. jag behöver inte det. jag klarar mig ändå.





bäst just nu:

Fall out boy - this ain´t a scene (Kanye West Remix)
Timbaland ft. Fall out boy - one & only
Niprone - You and I
Mika - Happy Ending





John, Christian, Alex & Nemo - Alex 18årsutgång



Match i morgon. Älta borta. ska nog vara hemma i morgon för att ladda batterierna. vill verkligen göra bra ifrån mig. är sjukt taggad på att prestera en riktigt bra match. hoppas på vinst! Fast älta borta är ingen lätt match...återkommer i morgon med Matchreferat.

Såg på film med Kim här om dan. Såg "Blood Diamond". Den var riktigt bra. bättre än vad jag trodde. var lite skeptiskt till den när jag hört om den och sett trailers och så men den visade sig vara riktigt intressant och välgjord. Plus till DiCaprio som vuxit fram till en riktigt grym skådis! kungligt.

Forza Liverpool. Vilken match ikväll. så rättvist och underbart. Underbart att ha Chelsea ute ur turneringen. IN YOUR FACE Jose Mourinho. är det en grej att folk som håller på Hammarby även håller på Liverpool? Jag tror fan det. jag känner många Hammarbyare som älskar Liverpool också. minst 7-8 st. det är ett underligt fenomen men ett väldigt talande faktum för det stämmer verkligen. jag tror det handlar om att det är lite arbetarklassens lag. Folkets lag liksom. FORZA LIVERPOOL OCH HAMMARBY. Nu och alltid! <3




Pappa är så underlig. han har aldrig sponsrat något barn med några som helst pengar någonsin i körkortsväg. Varken mina 3 äldre syskon eller jag har fått några pengar alls till eventuellt körkort eller sådan utbildning. NU har han helt plötsligt fått för sig enormt spontant att min lillasyster ska bjudas på en snabbkurs i MC. Motorcykel alltså. helt sådär bara utan anledning. det kostar 10-15000 kr . hur jävla logiskt är det? jag förstår verkligen inte hur han tänker. och när jag tar upp det med honom så blir han bara förbannad liksom. världens mest komplicerada individ. hal som en ål. skitzofren som få. kan aldrig ha fel eller erkänna sina misstag men vill ändå vara alla till lags. och till råga på allt ska han vara min Fader. jag vill inte ha det så...fan..vem är du?



god natt.