and i am finally free.

huvudet sprängs. så mycket tankar och önskningar. kräver jag för mycket av med omgivning? jag resonerar helt konstigt just nu känns det som. jag hoppas och funderar men står kvar ändå. helt orörd och oförändrad i en evighet. grab me. twist me. make me scream. it ain´t over untill it´s over.




Dåligt av mig. Måndag morgon och idag börjar skolan egentligen. Vi skulle på teater med skolan i Gustavsberg vid 9.45 men jag orkade inte ta mig dit. Ville och behövde sova ut och satte min lömska plan i verket.

Ännu en helg avklarad. Sjukt vad veckorna går fort alltså. Det känns som att tiden bara rinner iväg och vad åstakommer man egentligen? Inte mycket. Man går dag ut och dag i princip samma rutiner. Kul? Jo varss men det känns lite ovärt när man tänker på det i efterhand. Äh, jag ska inte klaga.


Varför känner man sig ensam på riktigt när man vet att man har en
miljon människor omkring sig som faktiskt tycker om en för den man är?
Jag förstår aldrig det jävliga vidriga fenomen.



Fredagen var det utgång med innebandyboysen. Efter ett (som vanligt) sjukt hetsigt förkrök så bar det av in mot Stan. Vi hamnade på (Är någon förvånad?) Claras! Det var konstigt där. Det var skön musik. Mycket snygga tjejer och så. Men ändå inte drag. Jävligt konstigt. Kan det ha berott på folket jag var där med? Det blev inte mycket dans =(  Jag vet inte. Föra är alltid roligast med dom pga av det enorma hetset men när man väl är inne på krogen så är det fan så mycket roligare med mina andra vänner för dom är så mycket mer JAG inne på krogen. Dom delar intressen och åsikter på en helt annan nivå. Jaja, kvällens avslutades iaf i din säng. Grymt.

Lördagen blev ingen riktig höjdare heller. Först iofs trevlig rundgång i Stan med gayen och Alex. vi shoppade lite saker och gled runt i solen. Jag köpte bland annat solglajjor och en Hammarby Matchtröjja. Just det. En skjorta också. Den var fan schysst.

Sen drog jag på bajen-elfsborg och den matchen beskrivs väl enklast med ett ord: Domar-Skandal. Jag är så trött på att Dommare ska komma till söderstadion och dömma EMOT bajen just för att dom ska bevisa att dom KAN stå emot det enorma publiktrycket. Och sen får dom så jävla mycket credd i all press för att dom är sååå starka och duktiga att dom kunde stå emot Publiken. Sån jävla pissigt jävla driv. Martin Hansson ska fan dö. Sämsta dommaren i allsvenskan. vi VET att ni kan stå emot publiken nu? testa att bara döm likadant för båda lagen istället? Att hammarby fick sin första frispark i 31:a minuten säger väl fan allt? åt helvette med allsvenskan!

Kvällen då? Jo det blev utgång med Alex och Gayen. Vi drog först på något 20års-stohejj på söder. Det var sådär halvkul och bestämde oss för Fashing men när vi väl kom dit så ångrade vi oss igen och bestämde oss för att åka till några tjejer på Vaxholm och när vi väl kom dit så blev det en jävla soppa av det med. Så vi åkte hemåt och missade med nöd och näppe sista bussen från slussen 3.36 så vi fick vänta i slussen till 6.05...lyckad kväll? ja jo verkligen. =/ mobbade? ja det kan man nog säga att vi är också.

Då blev nog söndagen helgens bästa dag. Inleddes med match hemma mot Drottninghamn där vi vann med 11-0 och jag hängde dit 3 mål. Riktigt skönt. Fan vad vi är bra. Vi vinner fan varje match. Det går bra nu.

Sen på kvällen så bar det av till bio med gayen, Johan och Jocke. vi såg "Blades of Glory". Fy fan så skön film alltså. Will Farell & Jon Hedar är så sjuukt sköna asså. Den rekomenderas varmt till någon som är sugna på en riktigt skön komedi.



Fan en sjuk grej hände på fotbollsmatchen. Jag skulle för första gången ta ut min piercing ur ögonbrynet när jag spelade match. Egentligen måste man plocka ut alla smycken och piercingar när man spelar match. Fast jag har alltid skitit i det och döljt min ögonbrynspiercing med hår eller hårband eller något liknande men nu när jag klippt mig så är det nästan omöjligt så jag bestämde mig för att testa att ta ut piercingen för första gången under en match. Jag står på toaletten framför spegeln och skruvar loss piercingen. Vad gör jag? JO såklart tappar jag den lilla pluppen man skruvar av ned i handfaten och där försvann den. Bort i kloak-världen. Bra Nemo! Så nu har jag en piercing som typ sitter löst i ögonbrynet. Jävligt begåvad. Ska in till stan och köpa en ny idag dock. Kanske en annan färg? :O Jaja. hur som helst en jävligt onödig utgift...like i need it =/





Sista veckan i skolan. Sista skolveckan! Sjuukt. Studenten om 8 dagar. Sjuuukt. Juni närmar sig. Mitt livs månad. Hääärligt. Pappa sms:ade i förregår och frågade om jag ville ha en tatuering i Studentpresent. Jag vill det. Jag är riktigt sugen men jag är osäker på motiv och plats att ha den på och en tatoo är ju inget man gör om man inte är 110% säker på exakt vad och vart man vill ha den. Fast det är ju sååå jävla snyyyyggt!

Jag läste runt lite på nätet igår och kollade när Jim Carrey filmen "The number 23" (som har slutat gå på bio nu) har DVD-premiär i Sverige. Så såg jag att den har det först i Augusti/September...?!  Det är helt sjukt! Hur kan det funka så? Filmen har slutat gå på bio. Ändå ska det dröjja flera månader innan den kommer på DVD? Det är ju helt sjukt och verkligen ologiskt. Fan, jag som ville köpa den på DVD. en bra investering av en riktigt bra film.




bäst just nu:

30 second to mars - atack
the strokes - someday
take that - shine



dagens hunk:



Seann William Scott




Jahapp. Dagen då. Jo ska ta bussen in till stan om 30 min. Ska köpa piercing och glida runt lite. Jag funderar om över kanske en röd eller svart eller guld piercing i ögonbrynet? jaja. vi får se vad dom säger på stället. Sen jobbar jag 18-21 och sen är det studentskiva efter det. Säsongens sista studentskiva troligen? (om man bortser från Värmdö Gyms slutskiva). Det ska bli riktigt roligt. Ska på nivå22 först med Johan och Jocke. Jag är fan bra taggad! Fan jag måste hoppa in i duschen...





Only you seems to understand and yet you are so fucking far away..



bara några tankar..

Kommentarer
Postat av: Anonym

gosh dammit maddah fakkah vilken het bild! mums!

2007-05-28 @ 14:05:25
Postat av: Pauline

Jäävlar va snygg han e då..ojoj.. tatuering är jävligt snyggt nemo, de är en fin present.. =)

2007-05-28 @ 16:50:24
Postat av: Anonym

Bra Blogg. Skriv en bok, eller nåt...

2007-05-28 @ 17:25:08
Postat av: Alkolisten

http://www.sunkhak.se
bra förkröksställen!

2007-05-28 @ 17:46:42
Postat av: Anonym

Hur jävla packad var inte du igår?
Iofs Nice. =)

2007-05-29 @ 14:45:19
Postat av: Charlotta

nice, tatuering är oftast hett :D
30 seconds to mars är grymma! btw, visste du att det är Jared Leto som sjunger? ganska ballt :)
puss

2007-05-29 @ 16:26:40
Postat av: Valentin

Nepp, jag har nog aldri nämt min största idol till min just nu bäste vän... Nog mycke möjligt att han missat det=) (jag har rört honnom, måste få skryta om det, för det har inte NI!) Iaf, mycke fakta detta inlägg, mer deep neemo tack=)

2007-05-29 @ 18:47:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback