savage union.

fan att jag inte står ut med att se er två. jag känner inget för dig längre men ändå gör det så ont. det gör så jävla jävla ont. varför är det så? hur länge ska det göra ont? jag borde bara vara glad för er skull. två nära vänner som funnit varann. kan de bli bättre? ja det kan det fan.. önskar att du inte var den enda tjejen jag faktiskt varit kär i på riktigt. jag är inte kär i dig. längre. har inte varit det på väldigt länge. ändå så stör jag mig så mycket på er besatthet om att ständigt umgås. varför...VARFÖR. jag hatar det. är jag en så jävla dålig människa att jag helt enkelt inte bara kan vara glad för er skull? jag skäms fan. och du är så..så så så så sjukt vacker. och du har varit min en gång. hur gick det till? god knows.

om ni bara visste...så förbjudet.....



dumma mamma!
så hade vi ett hallelulja moment där vi skulle kramas och dansa lite. jag och min kära moder. momentet berodde på att jag satte på vår låt. "trudly madly deeply" med Savage Garden. du älskade när jag sjöng den som liten. jag fick dig att gråta varje gång. och när vi precis skulle falla varann i armarna och dansa så blunder du och stoppar 2 fingrar rakt i fejset på mig! av olyckshändelse så såklart men ändå. din klumpiga sjukskrivna kärring! :P mitt i vårt hallelulja moment. du får fan klippa naglarna och bli lite frisk i skallen. jag som laddade inför att bli riktigt snygg i helgen har nu ett sår mitt på ena näsborren. fan vad ont det gjorde. ett finger i ögat och ett finger skar upp näsan. TACK MAMMA! klanttant.


saknar du mig ännu? jag tror du tänker på mig jättemkt. jag hoppas inte ens. jag mera vet. lever på tanken. trots att man aldrig varit ihop så byggs man ihop så fysiskt. one night stand är en sak men har man varit några gånger så byggs tryggheten upp.


VG+ på både nationella muntliga och skriftliga i svenska och på engelska muntliga. sweet.


har sorterat och gått igenom alla mina lådor idag. det var skönt. hittade massa saker jag letat efter. fast lådorna kantades mest av kondomer, treorör,  "utseénde"-prylar,  cd och dvd skivor, kamror, mp3spelare och så mycket gamla saker. gamla dagböcker och skolfoton. så mycket minnen. jag hade ingen vidare barndom när det kommer till kritan.

pratade med patrik i klassen idag. jag kom och tänka på en sak. jag fyller 20 år i augusti. är inte det rätt sjukt? 20 jävla år. man tänker på när man själv va runt 15 år och tittade på dom som var 20 år. dom var sjuuukt gamla! ska jag vara så gammal? är jag så gammal? jag vet inte om jag vill. nej, jag vill inte. jag känner mig inte alls redo. känner mig som ett barn. känner att jag har några år kvar att klaga på läxor, att fråga mamma om pengar till bio, att vakna av mamma kramar på morgonen. flytta hemifrån? visst finns det många bra sidor såklart! men många mörka också tror jag fan... =/






min söta lilla systerson! mammas första barnbarn. Ludvig. jag döpte honom! hihi =)





efter morgondagen så är det nära på allvar. då har vi 8 veckor utan skola. först påsklov och sen 7 veckor praktik. men i våran skola så behöver man inte ha någon praktik. man kan lixom jobba eller bara vara hemma. huvudsaken är att man inte är i skolan enligt dom. dom kollar inte upp vart man håller hus. bra skola! det var lite komiskt när jag kollade på listan idag där man skulle fylla i sin eventuella praktikplats. 2 st i klassen hade skaffat plats. 2 st av 21 st bara några dagar innan det är dags. stabilt. men åter till ämnet... 8 veckor utan skola nu! när jag återvänder till skolan så är det bara drygt en vecka till studenten...hallelulja!



STUDENTSKIVA!

Skivan hålls Torsdagen den 10 Maj på Chaplins Bar
Har bara 6 biljetter så först till kvarn gäller nog ;)
Leo? Björn? Alex? Emma? Cim? Viktor? Peder? Syster? Jessica? John? Christian?
Dom som är sugna. Säg till. I God Tid =)




helg! morgondagen vankas en speciell utgång. omtalad.  får inte hajpa den för mycket och bygga upp för mkt förväntningar. hatar att bli besviken men man ska inte sticka under stol med att det finns potential att bli riktigt riktigt roligt.

sen lördag är det jobb på dagen och troligen en chillkväll med bio eller poker eller något liknande...
på söndag  så bär det av till Skåne på fotbollsträningsläger i 3-4 dagar. kommer hem på Torsdag eftermiddag
och då blir det en liten blogg-paus. tror aldrig jag haft ett så långt break men det ska bli skönt att komma bort.
bara fokusera på fotbollen. mycket tid utomhus. hänga med vänner. underbart. hoppas på sol!



dagens 3 låtar:


good charlotte - victims of love
simon webbe - after all this time
byz - moorebruden



träffade pappa igår. det var länge sedan. fick en varm kram av min lille fader när han mötte mig vid tunnelbanan med min stora lillebror. fan, han är fan störst i familjen snart. han slutar aldrig växa. varken på längden eller brädden. nu har han till och med större fötter än mig och det borde väl säga allt. i alla fall så var det väldigt trevlig. vi käkade middag och pratade lite. jag fick tillbaka min gamla underbara mobil =) sköönt! sen drog jag och kollade em-kvalet med några kompisar och det var väl en sorglig historia... finns inga ord. så jävla patetiskt och värdelöst. avgå lagerbäck och byt ut hela laget. bläääää!



fan jag tror jag saknar dig lite. eller saknar kanske är fel ord. men jag tänker fan på dig en del. vi klickar så bra. du vet det. fan, alla vet det. personkemi...? ja.  även om tiden inte är den rätta så kommer vår tid. det vore ett brått mot alla lagar och sexuell lust och välbehag att inte träffas igen. at the right time, the right moment..






mystiskt, huh? :)


Next Blogg: Sunday.
All for now. Peace.

and thats where we stand.

shit vilken helvetisk kväll. har precis avslutat relationen med en och vunnit tillbaka den med en annan. jag kände att jag gjorde precis det jag var tvungen att göra. han betyder så vansinnigt mycket mer för mig än henne. jag älskar dig mannen och du är en av mina absolut bästa vänner. och du A. jag vet inte vad som är sant och inte av allt jag hörde från dig och B ikväll men det spelar egentligen ingen större roll. vill dig inget illa. du vet att jag tycker dom stunder vi haft har vart jättebra och mysiga men jag kan inte riskera vänskapen med B. det borde du förstå. trots din ringa ålder... det är jättetråkigt att allt slutade såhär men det känns nästan som ända alternativet...=/


jag mår inte så bra av det här ändå. jag tycker det är fel på mig. jag vill inte vara ledsen. jag vill bära en heder. se på mig själv med stolthet. måste börja älska mig själv. jag älskar bara mig själv när jag får rejäl bekfräftelse. here we go again. det ständiga letandet efter självbekräftelse. när ska jag bli vuxen på riktigt?


shit. mina fetisher tar kål på mig. jag är glad över mitt mentorsprat med Cim ikväll. det gav en hel del. tur att såna människor finns. så att man får känna sig lite underlägsen och lite barn på nytt. så man kan prata och verkligen lära sig saker. det känns så bra att ha så pass smarta tjejkompisar som man verkligen kan prata med och få respons. dela erfarenheter och faktiskt få saker tillbaka. vinna tro och respekt hos varann. det är värt mycket.


bäst just nu:

good charlotte - misery
good charlotte - the river
three days grace - animal i have become
justin timberlake - my love [DJ BRP Remix]



dagens länkar:

http://www.youtube.com/watch?v=YpKMUa8ZGUk&NR

http://www.youtube.com/watch?v=VFDDxZFm7JQ





underbar dag i övrigt. sovit mycket och åkte till stan mitt på dagen och gick runt med Alex, Jocke och Klingan. vi åt Kebab och stekte i solen i solglajjor. det var riktigt mysigt. vi promenra från hötorget till slussen. må detta underbara väder nu hålla i sig. jag njuter av varje sekund. man känner sig fan friskare när man ute. alla småbekymmer man bär på bara försvinner. man känner sig som en vinnare.



folk kommer och folk går. en eloge till dom som verkligen stannar. folk som står ut med en hur man är beter sig. folk som dom där småtjaffsen inte betyder någonting för. folk som verkligen tar en på allvar och vet hur man funkar. dom som man lärt sig känna ut och in. jag älskar dom. jag älskar tanken av att dom faktiskt älskar mig. samtidigt kan jag inte sluta facineras över att dom faktiskt står ut med mig. perversa lätretade grin-nemo som inte kan förlora. jag skulle nog inte älska mig om jag var någon annan =)



Min älskade mobil har min älskade pappa fixat. Nytt batteri och uppdatering av den är nu skedd. Pappa är ett geni på att fixa saker. men va fan. mobilen kostade ju 3500 kr för bara ett år sen så den ska fan hålla etag till tycker man. Nu kan lillebror äntligen få tillbaka sin mobil som jag stulit av han senaste månaden :P farsan skickade alla bilder som fanns på mobilen...och det var fan ett par guldkorn. roligt med lite nya bilder. tänkte börja bifoga en ny bild folk aldrig sett varje kväll :) här är några exempel:




ynklig pose



även om jag tycker frissyren var rätt ball så hatade min omgivning den :P



Allt för ikväll. På återseende. Puss.

degkropp.

Emma Gav mig kvällens lycka!

Dagen ord:

DEGKROPP!
 
hahaha. skrattade så jag kiknade.
inte så roligt om man inte hajjar sammanhanget dock :P



Dagens erfarheter innefattade en enorm kyckligcurrymacka på Sandy´s och en dålig bio-film i form av Beck. BESVIKEN! Jävla skit. varför lägga upp en av seriens sämsta filmer på bio? fingertoppskänsla losers!


fan. längtar så sjukt till helgen så jag typ dör. ska ut med Underbara Cim och Underbara Emma på fredag troligen. (smör för mina läsare? nej då...:) det blir grymt roligt. Förstår ni sällskapet? Kan ju bara bli en hit! Sen jobb lördag 16-19 och sen åker jag iväg på träningsläger med fotbollen på söndag troligen... om jag kan skrapa ihop cashen! LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV COMING UP!


fan ibland fattar man inte hur dåligt man känner folk. jag kanske ger ett felaktigt intryck. folk tar mig nog kanske fel. jag tror direkt att jag vet vem människan är. det är kanske ett oärligt intryck som är det vanligaste. man inbildar sig att man dras till äkta människor och har en så pass bra människokännedomsförmånga (dagens ord?) att man kan dömma om dom är äkta eller inte men kanske är man så jävla lost som jag ibland inbildar mig. det är svårt att lära känna nya människor. speciellt när man bor på värmdö...

helt plötsligt nås man av så sjuka besked. det har hänt upprepade gånger senaste tiden. folk har blivit ihop med någon. folk har gjort slut. folk har blivit irriterade på något jag sagt eller gjort. folk har typ helt plötsligt visat sig vara helt...helt främmande för mig. jag tvivlar på min egen förmåga att bedömma mina nära och kära.

vilka är mina nära och kära?


bäst just nu:

mofeta & jerre - läget då?
byz - moorebruden
simon webbe - after all this time




men ändå måste du veta att hur konstigt det än låter så tänker jag på dig jättemycket. jag drömmer om en alla hjärtans dag där jag knackar på din dörr och du öppnar och där står jag. med 100 röda rosor och det bara sker..








Jag och Cim under fredagens bravader... jag vet.. skrämmande. men skenet bedrar...
Vi är vackrare. Jag lovar! =D





Jag har debuterat! Finally! Weeeeeeeiii! only a few know what i mean =D

Min syster ringde mig här om natten. fastän hon var så ledsen så älskade jag känslan. jag älskade den familjära. hur stort det ändå är. jag älskar dig. jag älskar er. jag älskar min familj. så vacker.



jag älskar vår nya valp. trots att den är lite väl valpig ibland... (ja...man vaknar vissa mornar av att den biter en i näsan eller örat) ... got damn you mother. Jag vill inte vara den enda med säng på golvet!




tänk så många som tror att jag är bög. det är lite komiskt. har säkert fått höra det 10 ggr sedan jag blev lite äldre. är det sneluggen? är det det faktum att man sjunger? att man bloggar? jag som inte ens använder kajal längre. det är rätt komiskt. fast jag tar det mer som en komplimang nästan. för bögkillar är oftare snyggare än hetrokillar. fräshare iaf. fåfängare men det är fan bara positivt.



god natt.


alpha dog.

MYCKET BRA PÅ BIO JUST NU!

Filmer jag vill se (och har sett) inkl. betyg:

The Number 23 - Sedd - 9/10 Nemosar
Alpha Dog - Sedd - 7/10 Nemosar
Beck
Music and Lyrics
Ghost Rider
Teenage Mutant Ninja Turtles



Såg Alpha Dog idag med Leo och Valentin och sanningen är väl att jag nog aldrig hade gått och sett den om det inte var så att det var Justin Timberlakes filmdebut. och visst. det visade sig bli en helt lyckad debut. en riktigt skön rulle. verkligen en sån där som man njöt av. eller jag skulle nog vilja kalla det en tonårsrulle. som en blandning av en gripande film, en american pie film och nån drog-film. fast en skön blandning. Justin var sjukt skön som vanligt. Förstå hur stor den människan är just nu. det går rätt okej för honom minst sagt.. There are no words. och han ska jag SE LIVE i Juni - Himmel!


fatta hinten! all uppmärksamhet är inga tillfälligheter. svammel på hög nivå...in igenom ena örat och ut igenom andra? men tänk om... ja. tänk om.



Lördagen skulle ju bli en krökfri chillkväll..? ja det blev istället en kväll fylld av krog, öl, hamburgare och sexuella äventyr. kom hem till min kära säng först vid 8.50 i morse! med 2 timmars sömn i kroppen kånkade jag mig upp i morse för att spela fotbollsmatch och det gick ju helt okej. 2 mål och 3 assist i 8-3 vinsten över Ingarö :) Sömn kanske är överskattat ändå =)




B4

Mitt käre pojkband B4 under våran storhetstid...



Det är ingen klycha men i så många fall så står detta faktum så klart: Tänk om dom visste vad jag egentligen tyckte om dom. Det finns så många relationer som bygger på plast och genomskinliga fasader. Ingen talar klarspråk medans spyan bara ligger i luften. Tänk om du skulle vet vad jag egentligen tyckte om dig. Du skulle bli vettskrämd. Och det är inget jag säger bara för att det låter hemskt. Det finns verkligen så många relationer man har till folk där man egentligen bara borde säga som det är. Såna där relationer som man bara har...utan någon egentlig anledning. Det bara är så för sakens skull. Tänk om man skulle säga allt man stör sig på och hur man verkligen verkligen tycker om varann deep inside...? förstår ni kaoset?

Jag är inte rädd för dig.
Mot dig anser jag mig själv som ganska överlägsen.




Precis.Tvärt.Om.

is this it...?

jag ville ringa dig inatt men jag vågade inte. jag vågade inte just för att magkänslan gör mig nervös. det kommer förbli så innan vi gör något åt det. vem är du? vad kan vi ha.. fan. kanske är jag verkligen ute och cyklar.

kanske.



underlig fredagskväll. trots att jag kände mig helt sjukt hängig och hostade hela dagen så gav jag med mig att trotsa mina fysproblem och joina utgång. det förades hejvilt på nivå22 i några timmar. ja, det var väl kvällens höjdpunkt med facit i hand. vi drog sedan till ett ställa som heter 360 där vi ställde hos i kön och sen när vi kommit längst fram i kön efter en halvtimme så drog vi oss ur och gick därifrån?! jag förstod aldrig riktigt varför. var redigt packad vid det här laget. då drog vi istället ut på värmdö. TILL KALSVIK. kommentarer överflödiga. det visade sig iofs vara rätt trevligt. en del söta tjejer och det bjöds på mycket vin så kvällen var väl okej med facit i hand men jag ångrade nog att vi inte drog ut på krogen. jag var riktigt danssugen. synd.

jag är mobillös. lillebrorsan vill ha tillbaka sin mobil som jag bara egentligen lånat. jag försöker fördröjja tillbakalämnandet men han är bestämd nu. tror dock jag har kvar telefonen över helgen. måste fixa en ny telefon! nån som har en gammal att sälja eller skänka? jag behöver bara sms:a och ringa. that´s what i do best. vette fan om det finns varken lust eller pengar att lägga ned på NY telefon. känns fruktansvärt avlägset just nu me tanke på alla jävla utgifter denna månad.

idag då? ja. ska till jobbet om 40 min. jobbar till 19.00. trååååkigt. sen efter det står lite olika saker för dörren. antingen blir det bio med Kim. nya beck. eller så blir det Utgång med Petter o Co. Nore kommer hem från Norge idag så det lockar som fan. ELLER, det som det lutar åt mest, En stor fest på söder. En GodVän-Familj till oss som ska flytta ifrån sin monsterlägenhet och ska ha en monsteravskedsfest. det blir nog den. fast i vilket fall så ska jag inte kröka spec hårt ikväll. kanske dricker några öl men jag har Match i morgon. 12.00 Värmdövallen






ständigt denna ångest. dagen efter. hela kroppen darrar av tvångstankar. varför. varför alltid? romans för timmen. desperationen. manin att alltid ha. det finns liksom inget stop. en helgkrökkväll är usel om man inte får ragg? jag vill inte leva efter den rutinen men ändå känns det som mina budord. god, i need help.




bäst just nu:

Michael Jackson - Give in to me
Snook - Verklighetsutflykt
Rocky Votolato - Suicide Medicine




Love is a feeling
Quench my desire
Give it when I want it
Takin me higher

 


Egoisst, Javisst

hostel i london. fräsht?

pieces.

I tried to be perfect
But nothing was worth it
I dont believe it makes me real
I thought it´d be easy
But no one believes me
I meant all the things I said






helgen närmar sig med stormsteg och plötsligt känns allt så underbart att det trots allt är torsdag i morgon! Torsdagar är bra dagar. då är helgen verkligen nära. fast denna helg är nog bara positiv på ett sätt. att det är löningshelg. på många sätt suger den. först och främst för att jag jobbar både lördag och söndag. sen att jag har kännt mig allmänt hängig denna vecka. har hostat som fan och typ sovit hela tiden. ska nog svänga förbi vårdcentralen i morgon och kolla upp det. svenska nationella prov och Naturkunskap muntlig redovisning i morgon. finns det kraft för att klara av det?

Valpen har anlänt idag och visst är det en söt jävla krake vi fått in i vår kära familj. lekfull, naffsig och galen. ja you name it. ni vet hur valpar är. den får ge fan i att växa sig vuxen. dom är ju så mkt sötare som små!



okt-06

Nemo med en Ynklig Pose...




jag funderar på vad jag ska satsa på nu fram över med resor och sådant. ska jag åka på fotbollslägret, innebandycupen eller bara spara alla pengar och satsa på en fet semester i Augusti när man jobbat hela sommaren också? fan det lockar att bara åka iväg någonstans då och leva livet och slippa tänka ekonomiskt.

jag har bara tagit ledigt två veckor i Sommar. första veckan är Peace&Love-Veckan och andra veckan är den veckan då jag fyller 20. funderar på att ha en bamsefest då. kanske gemensam med Leo som fyller 20 veckorna innan? eller som nämnt innan...kanske åka iväg över min födelsedag. Bulgarien, Kroatien, Barcelona eller varför inte USA?



jag vill lukta dig nacken. klämmer du min hand så vet jag att du trivs. ditt hår luktar rent. med en svag doft av parfym. jag vill frysa ögonblicket. våra kroppar är en.


+

Sex Helt Nakna
Komplimanger
Snyggdagar
Förkrök


-

Sex med klädesplagg på sig
Techno/Trance
Folk som söker bråk utan anledning
Misslyckade helgkvällar







Leo & Björn fattar tycke

Dom vackraste vännerna man kan ha :) Ladies and Gentlemen:

Leo and Björn!






 

CIM! jag hade lätt joinat ikväll om jag hade haft pengar. Min ekonomi är såhär dagarna före löning beyond the worst possible. revanch på fredag?






Jag hatar dig. Jag hatar dig så jävla mycket. Jag vet att du inte ens läser bloggen och det är nog för ditt eget bästa. Du vet att folk pratar om dig va? Bakom din rygg. ALLA gör fan det. MED ALL RÄTT! du är det vidrigaste mest patetiska avskummet som finns. Jag skriver aldrig om dig just för att du inte ens är värd det men vissa dagar så kan jag inte låta det vara. Idag var en sån dag. Hur har du mage att bete dig som du gjorde på träningen idag? Du saknar total känsla för någon som helst social begåvning. Helt jävla misslyckad. Jag äcklas så fruktansvärt av dig. Du borde byta namn till "Slick Uppåt, Sparka Neråt". Bort ur mitt liv. Snälla.

fy fan vad skönt att få det där ur mig. nu hoppas jag nästan att du läser bloggen för något litet säger mig att du konstigt nog inte inser hur avskydd du är? anmärkningsvärt...

New Member of the Family

Imorgon kl 15.00 välkomnar vi den senaste medlemmen i familjen!
Den vita pudelvalpen Maja enters the world of Nemo Hedén!







ja. jag längtar fortfarande. men inte för att vill det. för att jag inte har något val. för att jag är fast i ett träsk fyllt av hat. jag är en passionsmänniska och behöver tändas. jag behöver leka med tanken om något farligt. varför lockar det förbjudna så mycket mer? det är det som gör snälla tjejer så mycket tråkiga. finns det något värre än snälla lättillgängliga tjejer? helt utan spänning. helt utan mål. jag vill känna pulsen. jag vill somna med dig i sked och hålla dig över brösten. känna ditt hjärta och veta att du faktiskt trivs i min famn. jag behöver känna det. jag behöver känna känslan att behövas. människor vill ha sånt. alla letar efter självbekräftelse. det känns som om att att jag bara leker med mig själv när jag fortsätter detta spel. ingen vinnare. fan det finns inga ord för hur mycket jag avundas er som allt allt på det torra. eller är det ironi...? avundas och spyr? ja. kanske. för jag vill bara slå ihjäl alla "goodie goodie" förhållanden jag ser. jag vill sätta på tjejen och slå ner killen. jag hatar par som är besatta av varann. avundas? njaee...jag tror snarare att jag spyr på dom.


jag vill inte bli som er.


jag vill att ni ska bli som mig.





Jag och Emma :)

Jag och Emma

humortävling.

jag kommer att bifoga ett par bilder och så ska ni med era kommentarer rösta fram vilken som är roligast. ok?


1.


















2.



3.



4.


5.
 

6.



7.




8.



9.



10.





Nå! Upp till er som läsare att bedömma. Själv diggar jag nog Nr 1, 8 och 9 mest.
Fast jag skrattade åt alla. just därför dom finns upplagda i mitt fotoalbum under fliken "Humor" på PA.

2 ord räcker:

stor komik.

no apologies.

fattar du inte hinten? känner du inte värmen? ser du inte vem jag är?
är du blind eller är jag bara patetiskt.





först och främst. ledsen för att det dröjt så jävla länge. men det är svårt att hitta luckor att hinna blogga under helgen....well anyway


ständigt denna jävla söndagsångest. när man sitter här och liksom hatar allt så mycket för att helgen är över. man är så fullständigt uppslukad av glädje på fredagseftermiddagen och så fruktansvärt krossad på söndagkvällen. jag hoppades på guld och gröna ängar denna helg men det blev bara halvt ljummen.


redag satt jag och spelade fifa2007 och drack öl med björn. sen drog vi på en fest i gustavsberg. eller fest och fest. det var verkligen på gränsen. jag och björn. 5 st extremt fula killar och lite brudar. det var så komiskt för både tjejerna och killarna sa typ till mig och björn "ja ni har ju ingen konkurens om raggen ikväll iaf". haha. skönt med självdistans men samtidigt lite tragiskt. då kände jag mig snygg iaf. för ovanlighetens skull. kvällen blev i vilket fall...intressant..

lördagen hade jag högre förväntningar på. jag skulle på fest hos Cim. (Ja. blogg-Cim). och det ju lite intressant med tanke på att det var en lite äldre fest. 19+ som det kallades. till skillnad från festerna jag brukar gå på... jag förade åter igen med öl och fifa2007 hos björn och mötte upp Leo vid bussen. vi drog dit och det var rätt trevligt etag. skön musik och så. men det blev aldrig drag. och festen förstördes (som vanligt nu för tiden) av att vi (då framförallt Leo..såklart) hamnade i bråk. helt utan anledning. verkligen verkligen sjukt. jag vet inte ens vad de handlade om men någon snubbe störde sig hårt på Leo och kvällen dog. vi drog hem relativt tidigt. riktigt kul att träffa Cim ändå. tråkigt bara att det aldrig blev så dragigt som man hoppats på...





sen denna dag har då framförallt handlat om sport. spelade 3 matcher. det var faktiskt väldigt roligt. det gick bra för mitt lag och för mig. gjorde mycket mål...7 st tror jag om jag inte minns fel. det brukar alltid se ut så på mina helger. 2 dagar krök på något sätt. sen antingen jobb eller massa matcher. just därför man känner sig så sjuuuukt sliten varje söndag kväll. fan söndag kväll. kan inte svälja det. JÄVLA SÖNDAG KVÄLL! =(

bäst just nu:

blink 182 - adams song
mihai - tornero
ismen - vita stolen
 


det handlar nog om sina rutiner. vad man är van vid att göra och leva efter. hur man inte vågar göra dom där drastiska sakerna. man önskar så innerligt att man skulle vara modigare. och jag som ändå ser mig som en sjukt spontan människa gnäller över det här? det är fan med vemod som jag ändå inser att jag nog borde våga satsa mer. blir det inte roligare? helg ut och helg in. jag hoppas det ändrar sig efter studenten...






jag när jag modellade i Slitz för 1 år sedan...



jag ska nog fan börja våga. börja våga för att bli hel. jag vill bli den där människan. nästa gång jag hamnar i liknande situationer där jag faktiskt blir väldigt intresserad av en tjej. och om/när hon sen faller för mig. då ska jag inte bli rädd och dra mig tillbaka. jag ska inte känna mig instängd. jag ska fan satsa. jag ska fan våga. etag iaf. jag menar. man kan ju inte mer än misslyckad? och alla erfarenheter är bra erfarenheter. man måste ju trots allt våga för att vinna. klychornas dag? ja kanske. men framförallt är nog dags för en förändring. det vore intressant att se hur det skulle bli.

jag saknar dig pappa.




helgens konstateranden:

- Fetisher för fel saker
- Inget Samvete
- Jag har dom bästa kompisarna
- Fyllekåt is my middle name (som att det var något nytt...)

Bara några tankar...


även fast.

fattar du inte hinten? känner du inte värmen? ser du inte vem jag är?
är du blind eller är jag bara patetiskt.




först och främst. ledsen för att det dröjt så jävla länge. men det är svårt att hitta luckor att hinna blogga under helgen....well anyway


ständigt denna jävla söndagsångest. när man sitter här och liksom hatar allt så mycket för att helgen är över. man är så fullständigt uppslukad av glädje på fredagseftermiddagen och så fruktansvärt krossad på söndagkvällen. jag hoppades på guld och gröna ängar denna helg men det blev bara halvt ljummen.




redag satt jag och spelade fifa2007 och drack öl med björn. sen drog vi på en fest i gustavsberg. eller fest och fest. det var verkligen på gränsen. jag och björn. 5 st extremt fula killar och lite brudar. det var så komiskt för både tjejerna och killarna sa typ till mig och björn "ja ni har ju ingen konkurens om raggen ikväll iaf". haha. skönt med självdistans men samtidigt lite tragiskt. då kände jag mig snygg iaf. för ovanlighetens skull. kvällen blev i vilket fall...intressant..

lördagen hade jag högre förväntningar på. jag skulle på fest hos Cim. (Ja. blogg-Cim). och det ju lite intressant med tanke på att det var en lite äldre fest. 19+ som det kallades. till skillnad från festerna jag brukar gå på... jag förade åter igen med öl och fifa2007 hos björn och mötte upp Leo vid bussen. vi drog dit och det var rätt trevligt etag. skön musik och så. men det blev aldrig drag. och festen förstördes (som vanligt nu för tiden) av att vi (då framförallt Leo..såklart) hamnade i bråk. helt utan anledning. verkligen verkligen sjukt. jag vet inte ens vad de handlade om men någon snubbe störde sig hårt på Leo och kvällen dog. vi drog hem relativt tidigt. riktigt kul att träffa Cim ändå. tråkigt bara att det aldrig blev så dragigt som man hoppats på...




sen denna dag har då framförallt handlat om sport. spelade 3 matcher. det var faktiskt väldigt roligt. det gick bra för mitt lag och för mig. gjorde mycket mål...7 st tror jag om jag inte minns fel. det brukar alltid se ut så på mina helger. 2 dagar krök på något sätt. sen antingen jobb eller massa matcher. just därför man känner sig så sjuuuukt sliten varje söndag kväll. fan söndag kväll. kan inte svälja det. JÄVLA SÖNDAG KVÄLL! =(


bäst just nu:

blink 182 - adams song
mihai - tornero
ismen - vita stolen



 

det handlar nog om sina rutiner. vad man är van vid att göra och leva efter. hur man inte vågar göra dom där drastiska sakerna. man önskar så innerligt att man skulle vara modigare. och jag som ändå ser mig som en sjukt spontan människa gnäller över det här? det är fan med vemod som jag ändå inser att jag nog borde våga satsa mer. blir det inte roligare? helg ut och helg in. jag hoppas det ändrar sig efter studenten...





jag när jag modellade i Slitz för 1 år sedan...


jag ska nog fan börja våga. börja våga för att bli hel. jag vill bli den där människan. nästa gång jag hamnar i liknande situationer där jag faktiskt blir väldigt intresserad av en tjej. och om/när hon sen faller för mig. då ska jag inte bli rädd och dra mig tillbaka. jag ska inte känna mig instängd. jag ska fan satsa. jag ska fan våga. etag iaf. jag menar. man kan ju inte mer än misslyckad? och alla erfarenheter är bra erfarenheter. man måste ju trots allt våga för att vinna. klychornas dag? ja kanske. men framförallt är nog dags för en förändring. det vore intressant att se hur det skulle bli.

jag saknar dig pappa.




helgens konstateranden:

- Fetisher för fel saker
- Inget Samvete
- Jag har dom bästa kompisarna
- Fyllekåt is my middle name (som att det var något nytt...)

Bara några tankar...

Man Söker Kvinna.

Hej. Jag är en glad social charmig man på 19 år. Jag sysslar med Fotboll och Innebandy och går sista året på Media-Linjen på Gymnasiet. Jag gillar att skriva, sjunga, uteliv och bio. Jag söker dig ärliga, smarta kvinna som vet vad du vill. Som är bra på att lyssna och dela med dig. Du får gärna ha bra humor och vara modig och social.

Tillsammans ska vi möta världen!





kajal is the shit



bäst idag (kärlekstema):

westlife - have you ever been in love
darin - what if i kissed you now





och ändå ångrar jag alla missöden. alla dom där chanser jag haft. alla dom där tillfällen där kärlek för mig har erkänts. visats. där jag stått där och blivit så glad för att någon verkligen tycker om mig på riktigt för den jag är samtidigt som jag blivit rädd och dragit mig undan. varför kunde jag inte någon av dom där gångerna vågat satsa? när jag verkligen haft något bra på gång? när någon faktiskt fått känslor för lilla mig. lilla nemo! wow! varför är jag så förbannat feg? man måste våga för att vinna. har jag missat det uttrycket? jag tycker synd om dom som fått känslor för mig.. jag måste vara hatobjektet att bli kär i. som inte kan dissa någon med någon vettig anledning. jävla jävla jävla skit. jag bara klagar och gnäller. ta det rätt.

shit. jag behöver en kram tror jag...

time for heroes.

Jag sitter här. Kroppen uppfylld av vemod och panik. Jag ska alltså göra klart ett omfattande arbetet om Albert Einstein tills i morgon bitti. I Ämnet Natur Kunskap. Nu kommer jag till det bästa... jag har inte ens börjat ännu. how wonderful... Depp sprider sig igenom hela kroppen. Jag som bara vill gå till sängen och sova... jag vill drömma om dig igen!



Skrev en dikt ikväll. Kanske lite väl fjantigt men det kändes bra. Var länge sen jag sysslade med dikter. skrev väldigt mycket sånt förr. Till tjejer och sånt. Jag har alltid haft lätt för att skapa...

hon stals med juveler runt sin hals

han brydde sig ingenting alls

bloden rann ned för hennes bröst

han hörde hennes svaga röst


hon flämtade och bad om nåd

han ångrade snart detta dåd

han smekte hennes hår

smärtan var nu svår


ångest blandades med panik

tårar, svett och svik

hon stals med tårar av salt

nog brydde han sig trots allt




another day in paradise


bäst just nu:

Ismen - Vita Stolen
Gyllene Tider - Ordinärt Mirakel
Mando Diao - God Knows




Jag älskar er. hur mycket ni än avskyr mig.

All for now.


spring in the air.

So here we are
Trying to talk some sense into our hearts
This can't be love
We're best of friends and that should be enough
But if that's true
Tell me why I'm holding on to you
Like I'd never let you go
 




mor hade lämnat ett meddelande på min dator när jag kom hem från träningen ikväll:

"jag älskar dig min vackre son. glädjespridare och djurplågare. småbarnens skräck. tanternas favorit. Mors Nemo - en man i vardande hjärta. jag läser inte din blogg längre - lovar!"

min mor är fin.



hur kasst man än inbildar sig att må...nåja..det finns botemedel. ett sådant är Våren. vilken fantastisk vårdag. det riktigt kändes ända från i morse att nu var det allvar. nu var vintern borta. solen fräste över hela himlen. det gjorde så mycket. fan, jag gick till skolan i solbrillor. gick en promenad med mamma och älskade hunden på över en timme! bara en sån sak! hoppas ni för guds skull att det håller i sig. håll alla era tummar.



dagens konstaterande:

folk som föredrar vinter före sommar är dåliga människor!





iofs kunde dagen fått en bättre början. jag står vid bussen och ska precis kliva på. då man uppslukas av den där jävla synen. 10.000 småbarn på bussen. alla dessa jävla skolklasser. jag suckar djupt och visar busskortet för chaffisen och ställer mig i ett hörn på bussen. jag hör från en vuxen att dom ska av i fruvik. jag tänker att jag bara ska stå ut. bussen ankommer till kolvik. jag frustar för mig själv "en station kvar, en station kvar" MEN dra mig baklängen. om det inte kommer en jävla skolklass till med massa småungar. och det är ingen liten klass. minst 25 skrikande ungar från lågstadiet kommer och alla klänger på alla. folk gråter och ungar glor mig upp i fejset. varför ska en underbar morgon förstöras av alla dessa skolklasser? fixa skolbussar till barnjävlarna!

jag må vara överkänslig men jag bara älskar när det är lite folk på bussarna. när man kan leva sig iväg i sin egen värld där. sittandes med sina hörlurar i öronen. lyssna på någon magiskt låt och sväva bort i en annan värld. jag älskar att ha 2 platser själv.

SEN som att det inte skulle vara nog med detta så bjuder SL på en till jävla sjuk händelse på vägen hem. jag går på bussen och den är helt tom. jag blir glad som en gud och sätter mig vid en plats. sen vid nästa hållplats kommer det på en ganska äcklig tjock gubbe. tror ni inte att han sätter sig brevid mig? jo då. självklart. han trycker sig ned brevid mig fastän det finns 100 andra platser lediga på bussen. var det dolda kameran eller? jävla driv. jag grymtade och gjorde alla mina mest frustrerande ljud för att han skulle fatta vinken och byta plats men fettogubben satt kvar och spred stolt sin äckliga gubblukt. jag suckade och erkände mig besegrad...=(

gubbe vs nemo .. 1-0 :(











Mycket konserter i sommar jag faktiskt skulle vilja gå på:

Linkin Park i Globen
Per Gessle på sjöhistoriska museét
Metallica på sthlms stadion



Alla dom ska ha stora konserter i stockholm. fast jag ska inte klaga. jag ska fan på Justin i juni. bara det är så sjukt att jag inte kan tro på det själv. jag ska på Justin Timberlake i Globen! oj oj oj...smaka på det.

kände att det här fick bli ett mer avslappnat inlägg. orkar inte med alla tankar och känslor som snurrar runt i huvet just nu. känner mig både sviken, arg, uppgiven, ledsen, lurad, förvirrad. så mkt blandade tankar ang. så många saker som jag inte kan släppa. idag får ni slippa alla sentimentala depp-rop.


sjukt mycket plugg. har en uppsats och två recensioner tills i morgon. ett fördjupningsarbete i NK tills torsdag. Projektarbete och en jävla pojkbandsvideo som jag ska försöka filma klart under helgen. det är mycket nu. tyvärr.




dagens fjårtiscitat:

Tänk dig att vara en snöboll,
födas genom kramar,
flyga genom livet.
för att till sist träffa den man smälter för.



men visst var det lite sött ändå? ;)





VÅREN ÄR HÄR - AND IT FEELS GREAT!





sober and a shame of myself. dare to try.


lets sort out the pain.

drömmen kom tillbaka.
och jag grät för att du inte älskar mig.
finns det potential i något omöjligt som detta?






Londons Fetaste Pose

strike a pose - in the middle of London





jag mår inte så bra just nu. igår och idag har varit tunga dagar. mag-ont och onödiga tjaffsa med föräldrar och vänner har följt upp av ångest och upfuckad hjärna. sent igår kväll..eller rättare sagt i natt fick jag en sån där jävlig känsla. som kommer uppkrypande längst ryggraden. en sån känsla av ensamhet. sån där kall pust som smeker en över ryggraden som viskar till en "vad fan gör du med ditt liv?"



jag låg från 00.15 till 01.35 och bara tänkte. jag tände och släckte lampan. tog fram mobilen och funderade på vem jag skulle kunna sms:a. den enda som jag skrev till var min pappa. jag skrev att jag älskade honom. jag saknar honom. hatar att vi alltid tjaffsar. jag gick upp tog min lilla pudel och gick ett varv runt huset så hon fick kissa. jag gick och la mig igen. förstod inte vad det var. kände bara en tung känsla av frustration och ensamhet. jag var arg på mig själv utan egentlig anledning.



inte nog med att jag inte mår så psykiskt bra. jag känner inte att jag mår fysiskt på topp heller. äter för mycket jävla skit. har senaste veckorna kört med prylen att man är nyttig på vardagarna och på helgerna är det tillåtet att svulla utan gränser. nu har dom reglerna gone to hell och här sitter jag med en påse kanelgifflar i handen. jag känner mig riktigt ful idag. jag som tjatar om snygg-dagar. idag har jag kommit så lågnt ifrån en sån man om möjligt kan komma..



efter alla jävla glåpord man fick över senaste inläggets musikfavoriter så får man väl tänka sig för vad man postar för "dagens låtar"...detta är iaf bäst idag:

saosin - you´re not alone
30 secons to mars - from yesterday
nelly furtado - say it right
westlife - have you ever been in love
good charlotte - keep your hands of my girl


vad har jag åstakommit idag då? jo jag har faktiskt pluggat. gjort klart en Engelska C Recension. jag har vart i skolan 8-12. sen sovit hela eftermiddagen och sen gått och bevittnat Bajen träningsmatch mot Syrianska. Jag och bror åkte bil till Södertälje och kollade en kass 1-1 Match. Syrianska ligger 2 divisioner under Bajen..behöver jag säga mer? SUCK! =( bådar inte gott inför allsvenska starten...tur att det är etag kvar...


så vi dog. jag vet att jag fuckade upp det på ett sätt men du behandlade situationen så mkt uslare. när jag frågade (för att jag verkligen undrade) hur det var mellan oss så sa du jämnt  "du får göra vad du vill med vem som helst. vi är inte ihop. ingen fara" och sen när jag väl till slut börjar göra annat med andra tjejer så märker jag genast din avsky och svartsjuka som växer i dina ögon och sen vipps 2 veckor senare (ja. vi knullade för 2 jävla veckor sedan) har du pojkvän. (kärlek vid första ögonkastet?) du säger att det är för att jag höll på med henne? men hur kan du säga så när du i momentet innan sagt att det inte spelar någon roll vad jag gör med någon annan! du har behandlat den här situationen ganska illa. inte för att jag egentligen bryr mig eller har några som helst känslor för dig men jag tycker bara att situationen blev väldigt underlig och oväntat. man kan sköta det snyggare och det vet även du. men good luck med förhållandet får jag väl säga...

förstår verkligen inte tjejer ibland.
vissa förstår jag men vissa framstår bara ibland som...så jävla...unga?
i cant find the word.

orutin lyser igenom.
ålder spelar roll.
kärlek är inget man letar upp.


vem fan är egentligen rätt för en?





bara några tankar..

neverending obsession.

where are you
and i´m so sorry
i cannot sleep
i cannot dream tonight
i need somebody and allways

blink 182 - i miss you



jag måste vara så sjukt jobbig att ha och göra med. visst jag tycker om one night stands. det kan vara kul. omväxling förnöjjer och självklart är det roligt. sex är roligt. sex är det bästa som finns. men det jag skulle komma till var att jag är nog jävligt krånglig att ha en sexuell relation med. för så fort jag haft sex med någon så känner jag typ att hon får inte hålla på med andra för då blir jag lixom typ sotis!?! även fast jag har några som helst känslor för henne. samtidigt tycker jag att jag har rätten att göra vad jag vill. eller inte rätten kanske men jag ändå gör det. jag har inga hämningar när det gäller att strula runt.  hur kan man så självisk och korkad att man ser det så? jag vill inte göra det men man kan ju inte roför hur man känner och tänker. helt fucked up. jag vet. har man bestämt sig för att leva ett sådant liv som gör. där jag inte ger mig in i förhållanden enkelt. där jag lever livet och flänger runt. då kan man ju inte få sån där kontrollmani över folk. det är ju vidrigt. jag skäms över det.

fan. ibland känner man nästan att man kanske är överärlig i bloggen. säkert många spottloskor i luften nu som jagar man...


har jay z skrivit en text utan ordet "hoe" i tror ni?




Dagens Citat:

"Man kan bota homosexuella"
- Carola


förstår ni då hur mkt den kvinnan har innanför pannbenet? suck!






söndagsångest. riktigt segt. en vecka skola framför mig. depp.


helgen då?

 
den har varit både och minst sagt... fredagen hade potential att bli helt magnifik och förkröket och bussresan in var det också. det var helt grymt. had the time of my life men sen när man kommer fram till krogen så fuckar det såklart upp mig. i vårt sällskap på 8 st kommer alla in utom jag... mina ögon var och köpte korv kan man nog säga.. inte bra alls. verkligen inte roligt. dom andra gick in. jag vände på klacken och drog.

gjorde min grej. ringde alla jag kände. skickade typ 130 sms den natten. hängde i slussen och mötte typ 1 miljon människor man kände. satt där tills sista ängsviksbussen kom vid 23.50. så man var alltså hemma halv 1 efter en utgång...det kändes...inte så bra.

lördagen inleddes med bakisjobb på ica. slitigt.  sen efter det så drog jag och förkrökade med lite polare och sen mötte jag upp gayen och leo och vi drog på fest hos Maddis. det visade sig vara ganska uselt. bara massa dryga snubbar som ville bråka. så vi tog vårt pick och pack och drog till en annan fest. det blev en helt okej kväll. kom hem från andra festen 8 i morse. mycket dans och snygga morsor gör oxå en kväll värd namnet ;)




och jo. du tjatade visst om att jag skulle komma dit. det har jag bevis på. jag räknade upp till 7 sms som innehöll texten "Kom hit!"....så tyvärr kan du inte förneka det. varför förneka att du fortfarande är kär i mig? du vet ju hur du är när du blir full. eller har jag fel?




Melodifestivalen 2007 Sammanfattning:

The Ark var väl nästan en mer given vinnare än Carola var i fiol och det är väl det som gör allt så jävla tråkigt? vart fan är spänningen? jag förstår inte hur tidningarna kan blåsa upp det till att det ska bli grym drammatik och den mest spännande finalen någonsin...hmmm...SURE!  jag har tappat respekten för hela skiten. denna final innehöll minst 5 akter som jag inte hade den vildaste tanke på att dom skulle kunna nå finalen. helt fruktansvärt. Skillnaden mellan i år och i fiol är väl att finalen var het i fiol. det var riktigt många bra bidrag. men det var ju förutbestämt att Carola skulle vinna. äckliga jävla sverige. The Ark är trots allt värdiga vinnare just för att dom är ett bra jävla band! fast Jag hejjade på Måns...

Men jag säger det fortfarande. Magnus Carlsson hade den bästa låten i årets startfällt. helt självklart.
synd bara att hans framträdande var så tråkigt. det var det han föll på...




bäst just nu:

akon - dont matter
beyonce ft. jay z - deja vu
basshunter ft. patrik & lillen - vifta med händerna
                                            (ja. jag vet. jag skäms)



jag är helt manisk. jag vill lixom ha allt. fast du förstår ingenting. det gäller att våga ta chanser. att ge varann hopp. att göra det spontana kreativa. få en kram när man minst anar det. ett sms på natten. en komplimang. inriktar jag mig på fel målgrupp? jag behöver fan mogna upp. vad lever jag i för jävla drömvärld.. jag skäms så ofta över mig själv men ändå så står jag ofta där igen och gör fel. fast jag tänker inte på det. jag får aldrig nog. mani. nej. det här är inte jag. jag vill och tänker inte skämmas. screw you all.


du förstår verkligen inte hur mycket du berör mig. jag vågar inte tala klarspråk.
jag kommer aldrig sluta hoppas. varför hatar jag att drömma om det?


Kvällens Planer:

Plugga
Träna
Sova
Drömma om dig.


ciao.

precious moments. imagine.

om ni fick börja om på nytt. som en slags slumpmässig random livsomstart. ni skulle kunna hamna vart som helst som vem som helst. skulle ni ta chansen?




helg. finally. inte för att man anstränger sig så mycket i skolan (som man borde) men ändå grymt skönt med helg. ska ut ikväll med ett rejält gäng. jag, leo, alex, björn, johan, jocke, gayen mfl. det ska bli riktigt roligt. Claras är destinationen! sen i morgon ska jag jobba och på kvällen blir det giventis schlagerkväll! FORZA MÅNS! söndag blir en sportfylld dag med 2 matcher och 1 träning.





jag måste vara väldigt lätt att störas på. i keep ending up in this fights. jag försöker undvika att tjaffsa men ändå så blir det bara så. jag vill inte se mig själv som en dryg trångsynt människa. jag vill se mig själv som en öppenhjärtlig modig människa som tror på människors kapacitet. som vågar vara sig själv och tro på andra. men ändå så hamnar jag i dom larvigaste små tjaffsen man kan tänka sig. är det för att jag känner mig underlägsen? är det för att jag inte kan eller vågar ha fel? alla är mänskliga men ändå känns det någonstans som att jag drömmer om att vara någon ofelbar jävla superhjälte. svagheter är inget alternativ. hur är den perfekta individen?

jag älskar dig. trots att jag vet att du inte älskar mig på riktigt. du kommer aldrig göra det.


jag vågar inte satsa på någonting. det känns som om man strävar efter ett förhållande samtidigt som man inte vill ha det. man bara drömmer om att somna med någon och vakna upp av att någon håller om en. samtidigt som man vet om själv att det inte skulle funka. att man skulle tröttna. att man skulle må dåligt och få ständig ångest. att man skulle känna sig inlåst och längta bort. längta efter singellivet. vad är det för jävla dubbelmoral jag lever i? och det känns som jag gått igenom denna fråga snart 1000 gånger men ändå känns det lika relevant. eftersom det är dessa tankar som ständigt flödar igenom min vilsna jävla kropp...fan

kan jag någonsin bli kär och stå för det? må bra över att vara riktigt kär?




shit. vilken tragiskt jävla sentimental ynk-inlägg. well, thats who i am.


VI SES I STOCKHOLMSVIMLET! puss.

tillfällig frustration.

ended up in the wrong world.



ibland blir man så jävla uppgiven och deprimerad. man bara funderar, undrar och tänker på saker som gått fel. man känner att man nästan skulle velat bli född i en annan familj. absolut inget fel på mina föräldrar på något sätt. tvärt om. det är bara den där påtagliga ekonomiska frustraionen som kommer krypande. det där faktumet att man själv får göra så jävla mycket för saker andra får göra så ytterst lite för. jag pröjsar alla mina kläder, all min mat jag äter ute, alla resor, räkningar för sporter och telefon. RUBBET. själv. medans så många i min omgivning får så mycket serverat på silverfat. dom får det dom pekar på. dom ringer ett samtal och får hundratals kronor till mat och olika egentligen relativt onödiga nöjjen! nya saker och dom pröjsar lixom inte ens nån hyra till råga på allt? det är egentligen ingens fel och jag är inte arg på dom. det är bara det att man drömmer så mycket... hur det skulle varit om man inte föddes i en familj med 6 barn?

helvetes jävla skit. jag är verkligen arg. och lite ledsen.


sen till råga på allt så kommer jag till det jag stör mig mest på. det gäller väldigt många vänner till mig. dom bara klagar och gnäller över hur fattiga dom är och hur lite pengar dom har. och jag instämmer såklart eftersom jag ofta har rätt dåligt med pengar. men sen helt plötsligt en dag har dom bara hur mycket pengar som helst...nämen vad underligt?! ja jo just det. dom hade ju ett sparkonto med 100.000-tals kronor på som dom kan ta ut då och då ifrån. det förstås. det har inte jag. så sluta för guds skull spela fattiga. sluta tycka synd om er själva. det blir bara så jävla patetiskt i längden. försök ta er själva och ert liv på allvar istället. sluta snutta från guldfatet! get a job!

respekt och credd till dom som faktiskt är täta pga att dom jobbat ihop det. som tex Björn.

den enda jag egentligen kan relatera till i allt detta är nog Leo. som haft en ganska lik uppväxt gentemot mig i olika aspekter. vi är så lika när man tänker efter.  men han når nog inte upp till min nivå eftersom hans farsa pröjsar hans telefonräkning ;) sry mate :P

ni som läser detta. ta inte åt er på fel sätt nu. bli inte förbannade på mig. jag är inte arg på någon av er eller något sånt. det handlar bara om en tillfällig svacka i systemet. jag avundas er starkt.  avundsjukan som är så påtaglig. hopplösa drömmar. ni är bra ändå. jag är bara medel.



konstigt inlägg. väldigt spontant. äh..what go you know..


fuck it.

can i make me yours?

Don't need no Maybelline
'Cause you're a beauty queen
Don't need no L'oreal
'Cause bitch you're bad as hell
If I'm a Casanova?
Then you're a supernova




först och främst. senaste inläggets kommentarer var nog iaf dom roligaste jag fått. skrattade nästan åt samtliga. skrattade åt humorn, värmen, rappheten och spydigheten. humor och värme. that´s what i want. vakna av en kram. skratta hela dagen. somna till en kram.




Cim: [email protected]
Em:
Emma_Johansson@stockholm.com

there you go :) ta kontakt nu and discover. så slipper ni kommentera varandras bloggar i min blogg. haha. syftar då främst på fallet Cim till Emma. =) jag tror som ni. you are ment for each other. Lesbian love? aouucch! =)



och så skämdes du över vilka vi var? jag fick den smaken i munnen när du skrev till mig. du vet vilken lina jag går på. jag böjer mig inte för skitsaker. du känner mig. livet är för kort för att man ska ångra sig, för att man ska skämmas över saker och tänka om. förstår ni hur snabbt det går? fan. jag gråter när jag tänker på hur snabbt tider går.


dagens ord:

bootycall



och så kommer den där längtan krypande. längst ryggraden. hur mycket man längtar efter att bara komma bort. inte till England. komma bort på riktigt. flytta hemifrån. att den här planerade flytten stals rakt ur hjärtat på mig är det fittigaste som kunde hända. jag vill bara slå någon. något. hårt. jag tänker på det ofta. livet är så jävla orättvist i vissa måner. när såna här brillianta små saker dyker upp för dom medelmåttigt bra stälda människor som mig själv så ska dom såklart själas lika snabbt... fuck you god.

det är så roligt att längta. jaga. verkligen drömma. tänk er en kille eller tjej i er närhet. som ni vill ha över allt annat. och sen tänker ni att han eller hon vill ha dig. visst blir det mkt tråkigare då? visst är det mkt hetare om ni tex bara hånglar någon kväll och det fortsätter vara ovisst och du får längta mera och bara dö. DESIRE. och sen kanske det kommer en till kyss någon annan kväll. jag älskar det. jag älskar att få det man strävar efter sådär lite grann. jag tycker det är så sexigt. att sträva. att längta. att vara beroende av tanken att...FAN...CHANSEN FINNS! men ändå inte. hoppas ni förstår. det är magi. för visst blir det så mkt tråkigare när man står där. man är tillsammans. man är bundna. man är låst. sin partner har helt plötsligt blivit helt besatt av en. är detta...sexigt?

men ändå längtar jag...




bäst just nu:

saosin - you´re not alone
mka - grace kelly
promoe - these walls dont lie



vilken rutten vecka. helt slaskigt och vidrigt ute. inget att se fram emot förutom studenten som känns som en evighet. och jag vet inte ens om jag ser fram emot det så mycket. visst är man vidrigt skoltrött men man hör så många som säger "du ska vara glad så länge du går i skolan" och visst har dom en poäng! det är skönt att få bidrag. det är skönt att kunna sjukanmäla sig en dag utan att förlora pengar på det. tråk vecka. jag vill att det ska dyka upp en fet jävla hemmafest till helgen eller att några polare ska börja hetsa om någon fet utgång (om man nu känner sig ekonomiskt manad för något sånt...) äh, nog om det. folk har det värre..


ANDERS GLENMARKS DOTTER TYCKER JAG ÄR HET - Respekt!



dagens citat:

"Du har gett mig fjärilar i magen. Det var länge sen jag kände så. Jag är en passionsmänniska, jag dras till bergochdalbanor and quick fixes" -
truuuuuuue!





ensamhet. det vidrigaste av vidriga känslor. när man ligger i sin säng och hoppas att någon tänker på en. när man tittar på sin mobil efter några timmar på jobbet utan missade samtal eller sms. när man går in på msn och ingen skriver. jag älskar mig själv så ofta men kommer starkare ihåg när jag hatar mig själv. ibland kan jag längta efter att få barn. förstår ni den känslan? att alltid ha någon där som alltid älskar en över allt annat. att ha gjort en annan människa. no other words then "magical" is enought...dom orden avslutar jag med.



sexdrömmen stays with me.

London Part 2.

jag var alltid den där pojken som inte var något viktigt. jag hade inga fina kläder. gick med olika färger på strumorna. fick schuss till skolan i en rostig bil. (när jag väl fick schuss)  jag var ju medlem i kommunist hippiefamiljen. pappa var ju musiker lixom. klädde sig konstig. jag var ju så gapig och speciell. var det ett fönster som krossades så var det enklast att säga "det var nog Nemo". lärarna lärde sig det. dom gick på rutin till slut.  minns inte hur många gånger under min skoltid i lågstadiet och mellanstadiet som jag fick skit för grejjor som jag inte ens var i närheten av att ha gjort. det kunde handla om allt från några snodda hockeybilder till lite klotter på skolbänkar. 90% av lärarna tyckte att det var enklast att anta att det var Nemo. han skillde sig ju från dom andra eleverna. jag minns en gång att alla lärare och rektorn och mamma och pappa hade möte för att jag hade kallat vår rektor som hette Maud för Maud Gås. MAUD GÅS? visst gjorde jag säkert en del hyss men att få så mycket oförtjänt skit som jag fick under så kort tid förtjänar ingen liten pojke... förstår ni då ungefär vad det var för skola jag gick i? jag hittade inte min plats. jag fick vänja mig vid att vara "kollektivunge" men såna där tider gör en starkare. jag grät väldigt mycket då. jag frågade mamma och pappa varför jag fick all den där skiten. dom hade inge svar för. nej, vem fan hade det? jag kan nog bara vara tacksam nu att det gjort mig så pass stark som jag ändå är nu. nu kan jag vara anorlunda och vara glad. för vem vill växa upp med en guldsked i munnen i en familj med volvo och kostymklädd pappa? vill man det är man född till en kontorsjobbande moderat looser med total brist på det mesta i intektuell väg...och det är min värsta mardröm...att vara vanlig.




Ibland är man med om en sån där magiskt kreativ upplevelse. nästan som en andlig orgasm. man hamnar på moln. det kan hända när man hör en låt. det kan även hända när man ser en film. jag har vart med om båda versionerna på (hör och häpna) En och Samma dag! Det var sista dagen i London och vi bestämmer oss för att gå på bio och se Jim Carreys nya filmer "The Number 23". En psykologisk thiller som har premiär i Sverige om 17 dagar. Jag vet inte hur dom andra 2 i sällskapet kände direkt efter men jag kommer ut i exstas. helt tillfredställd. det blir som om man har 1000 tankar omkring filmen. man vill bara se den igen.

Det var inte så att man inte hade förstått den. det var snarare så att det var så många situationer som var så smarta och facinerande att man verkligen ville se de igen för att se om det verkligen var så smart och fantastiskt som man uppfattat det. Det var en mäktig filmupplevelse som jag fortfarande tänker på. Detta är Jim Carreyes biljett in i den seriösa filmbranchen trots att dom tidigare seriösa försöken har varit långt ifrån dåliga (The Majestic, Eternal Sunshine of the spotless mind etc.)

Jag ska fan se den igen när den kommer på bio här i Sverige. jag älskar såna där smartar filmer men så många oväntade händelser. med så många tvära vändningar. Det var nästan lite Butterfly Effect Feeling över det hela. hur som helst så var det en jävligt bra film och jag älskar bra film. Bra film är guds gåva till mänkligheten. ORGASM

och låten då..?

Soasin - Not Alone 

Kommentarer överflödiga. Lyssna på refrängen och dö.




London i övrigt då sista dagarna? Jo vi strosade omkring och hade det trevligt. dock var första halvan av semesterna skönare. Då vi hade Sol och pengar. andra halvan av semestern var tyvärr fylld av Regn, Ekonomiskt ångest och en rätt kass utgång. sjukt märkligt. vi drar till samma klubb igen på lördagen eftersom det var grymt på fredagen. men på lördagen så har dom helt ändrat. dom har höjt inträdet till 15 Pund och bytt musik till dunk dunk. riktigt jävla segt. :(


Ändå några höjdpunkter under gårdagen:

- Bion som sagt
- Hägendaz Baileys-Glass = Gudomligt!
- Köpte Knark Sniff grejjor. spännande. paarty.
- Köpte en liter Vodka...vem vill kröka med mig?


Jag var ju då borta i 4 dagar. Hann med Kentucky Fried Chicken 4 ggr. Hamburgare 3 ggr. Och sen Carbonara en gång iofs. men seriöst, vad är det för fel på mig? eller Vad är det för fel på OSS ska man kanske säga, Alex? :P
Nu blir det en riktigt nyttig vecka här. Mycket grova fullkorngrejjor. dricka mycket vatten och äta mycket frukt. hurra.

Tog flyget från Stanstad Airport kl 6 i morse. jag sov allrså 25 minuter i natt. kom hem runt 13.00-snåret idag. och så har jag suttit här vid datorn sedan jag kom hem. ruttnat. ska fan dra och jobba kl 18.00 idag. hur ska jag klara det? jag kommer somna i kassan... fuck. iofs jobbar Em. Hurra. :) Ska nog krama på henne lite. =)


BILDER FRÅN LONDON FINNS I FOTOALBUMET PÅ PLAYAHEAD :) Där jag går under namnet "Fronda"



Såg att Sonja Ahldén och Sanna Nielsen gick vidare från andra chansen...!?
ja...jag vill så gärna säga att jag är förvånad men det är jag inte. dom sämre har gått vidare varenda jävla deltävling i år. I andra chansen fanns folk som Uggla, Nanna, Jimmy Jansson och Jessica Andersson som alla hade KLART finalvärda låtar men SÅKLART går underdoggsen vidare... Finalen känns väldigt avslagen och seg. Men det står nog rätt givet mellan Måns, Andreas Johnson och The Ark fast The Ark tar väl hem det här? Tyvärr.... Heja Måns!


Kom och tänka på en grej. Studentskive intresserade bör höra av sig nu? Först till Kvarn är det som gäller. Har 6 st biljetter och sist jag hörde runt var det 10 kompisar som var intresserade...


Nu sitter syrran på planet till USA. New York. man skulle ju ljuga om man sa att jag inte var avundsjuk. fy fan vad häftigt alltså. hon fick tur och retur plan för 3300 kr. klart överkomligt och så bor hon ju hos en polare där. inte så farligt fan. det blir ju typ billigare än hela min resa...hehe...:/


Annan ruggigt bra låt just nu:

Mest - Rooftops


känner mig full och äcklig idag. fattig och jävlig. noll sömn i kroppen. men va fan, man har bara sig själv att skylla. jag är en gris. åhh vad synd det är om mig. buuuupiiiiiiduuuuuuuuu....o vad skoj det ska bli att gå och jobba! mm :)


Jag drömde typ världens sjukaste sexdröm. inte sjuk på det vidriga sättet utan mer sjuk på de sättet att det var sjukt nice. och när man vaknar upp ur en sån dröm då får man lixom en helt ny syn på människan man drömde om. det är så märkligt vad undermedvetna tankar kan göra med en. formar lixom om visioner man har av folk. bra märkligt. men drömmen var het. och den handla faktiskt om en trogen läsare till bloggen... :O spännande va?


jag ska nu laga mat. sova en kvart. ta en dusch. försöka anstränga mig med mission impossible och göra mig lite snygg till jobbet. ber om ursäkt att inlägget blev lite babbligt och informellt idag.  min hjärna är inte i topptrimm idag. är helt jävla flummig i skallen.

ha en nice kväll.

well hallo there!

god kvell venner! ursekte skrivstilen...of course tagnentbort utan tillgang till sista bokstaverna i alfabetet..snyft...

london e riktigt herligt! vi anl'nde i forregor morse svintidigt. typ runt 9. den dagen spenderades mest till att hitta hotellet och utforska kvarteret vi bodde i och det vanliga. vi gick igenom hela Hyde Park som var en kul upplevelse. eller det hade varit det mo man inte bar sina veskor. fy faan vilken stor park. det tog en halvttimme att vandra igenom! helt sinnessjukt. lunchen blev KENTUCKY FRIED CHICKEN och efter det so frogar man sig saklart varfor i helvette inte Sverige besitter denna underbara restaurang?! HEAVEN SENT! muuuuums. kvellen spenderades po en lokalpub der en par bira dracks men inget drastiskt.

nesta dag rivstartade vi med att dra till Madame Tassuads. stavar sekert fel men det var iaf jekligt grymt. helt sjukt ballt faktiskt. var fett imponerad. sen drog vi till oxford street och gick igenom londos fetaste gata. svullade och trivdes i solen. niiiice. vi drog aven forbi Harrods. som ska vara 10 ggr storre an NK...imagine..det var sjukt...

sen pa kvellen var det utgang. hett forkrok po hotellrummet. det begavs till Klubb SIN vid Liechester. det var riktigt grymt och jag och Alex agde OF COURSE dansgolvet. hengde med ett par tjejer fran Litauen och nagra fron Sverige. inget stek dock...haha... vi kom hem vid 5 po natten..lagom fulla, sega och frusna...buuhh...

denna dag borjade vid uppstigning vid 12... vi drog direkt till Burger King och drog i oss den fetaste menyn vi hittade. sen bar det av in mot City der vi drog omkring. Shoppade lite prylar, keka glass...planen var typ bio eller no chill men de blev aldrig av so vi strosa mest omkring bara. nu kom jag precis tillbaka till hotellet medan Alex och Jessica e kvar i stan och handlar lite saker. var precis och kopte san miguel och smirnoff till forkroket som inleds inom sinom tid. Utgang ikvell med of COURSE! fragan e om man ska dra till samma grymma stelle som igar eller hitta nogot annat..hmm...jekligt tricky question...

i morgon ska vi antingen po London Zoo, London Dungeon eller po Musikal. hard to decide. only time will tell.

Slutsats so far:

- LONDON IS FUCKING EXPENSIVE! har gjort av med 150 pund so far...po fucking INGENTING

- VI 3 SOM WHO IS IN LONDON kan vara dom 3 ONYTTIGASTE po Moder Jord under dessa dagar!

- VI HAR HAFT GRYM TUR MED VEDRET OCH DET TACKAR JAG FOR! 12 plus och SOL.. hallelulja!

- (som konstaterats 1000 ggr tidigare) SVERIGE HAR JORDENS SNYGGASTE TJEJER!
RESTEN AV EUROPA BESKRIVS BEST MED 3 ORD - SKANK ASS HOES!


flyget avgar 06.20 i overmorgon bitti...skriver nagen gong mitt po dagen po Mandag! weuuhiiu!!




C You! Peace out - kommentera gerna nagen gullig helsning!



puss pa Leo, Bjorn & Emma!