savage union.

fan att jag inte står ut med att se er två. jag känner inget för dig längre men ändå gör det så ont. det gör så jävla jävla ont. varför är det så? hur länge ska det göra ont? jag borde bara vara glad för er skull. två nära vänner som funnit varann. kan de bli bättre? ja det kan det fan.. önskar att du inte var den enda tjejen jag faktiskt varit kär i på riktigt. jag är inte kär i dig. längre. har inte varit det på väldigt länge. ändå så stör jag mig så mycket på er besatthet om att ständigt umgås. varför...VARFÖR. jag hatar det. är jag en så jävla dålig människa att jag helt enkelt inte bara kan vara glad för er skull? jag skäms fan. och du är så..så så så så sjukt vacker. och du har varit min en gång. hur gick det till? god knows.

om ni bara visste...så förbjudet.....



dumma mamma!
så hade vi ett hallelulja moment där vi skulle kramas och dansa lite. jag och min kära moder. momentet berodde på att jag satte på vår låt. "trudly madly deeply" med Savage Garden. du älskade när jag sjöng den som liten. jag fick dig att gråta varje gång. och när vi precis skulle falla varann i armarna och dansa så blunder du och stoppar 2 fingrar rakt i fejset på mig! av olyckshändelse så såklart men ändå. din klumpiga sjukskrivna kärring! :P mitt i vårt hallelulja moment. du får fan klippa naglarna och bli lite frisk i skallen. jag som laddade inför att bli riktigt snygg i helgen har nu ett sår mitt på ena näsborren. fan vad ont det gjorde. ett finger i ögat och ett finger skar upp näsan. TACK MAMMA! klanttant.


saknar du mig ännu? jag tror du tänker på mig jättemkt. jag hoppas inte ens. jag mera vet. lever på tanken. trots att man aldrig varit ihop så byggs man ihop så fysiskt. one night stand är en sak men har man varit några gånger så byggs tryggheten upp.


VG+ på både nationella muntliga och skriftliga i svenska och på engelska muntliga. sweet.


har sorterat och gått igenom alla mina lådor idag. det var skönt. hittade massa saker jag letat efter. fast lådorna kantades mest av kondomer, treorör,  "utseénde"-prylar,  cd och dvd skivor, kamror, mp3spelare och så mycket gamla saker. gamla dagböcker och skolfoton. så mycket minnen. jag hade ingen vidare barndom när det kommer till kritan.

pratade med patrik i klassen idag. jag kom och tänka på en sak. jag fyller 20 år i augusti. är inte det rätt sjukt? 20 jävla år. man tänker på när man själv va runt 15 år och tittade på dom som var 20 år. dom var sjuuukt gamla! ska jag vara så gammal? är jag så gammal? jag vet inte om jag vill. nej, jag vill inte. jag känner mig inte alls redo. känner mig som ett barn. känner att jag har några år kvar att klaga på läxor, att fråga mamma om pengar till bio, att vakna av mamma kramar på morgonen. flytta hemifrån? visst finns det många bra sidor såklart! men många mörka också tror jag fan... =/






min söta lilla systerson! mammas första barnbarn. Ludvig. jag döpte honom! hihi =)





efter morgondagen så är det nära på allvar. då har vi 8 veckor utan skola. först påsklov och sen 7 veckor praktik. men i våran skola så behöver man inte ha någon praktik. man kan lixom jobba eller bara vara hemma. huvudsaken är att man inte är i skolan enligt dom. dom kollar inte upp vart man håller hus. bra skola! det var lite komiskt när jag kollade på listan idag där man skulle fylla i sin eventuella praktikplats. 2 st i klassen hade skaffat plats. 2 st av 21 st bara några dagar innan det är dags. stabilt. men åter till ämnet... 8 veckor utan skola nu! när jag återvänder till skolan så är det bara drygt en vecka till studenten...hallelulja!



STUDENTSKIVA!

Skivan hålls Torsdagen den 10 Maj på Chaplins Bar
Har bara 6 biljetter så först till kvarn gäller nog ;)
Leo? Björn? Alex? Emma? Cim? Viktor? Peder? Syster? Jessica? John? Christian?
Dom som är sugna. Säg till. I God Tid =)




helg! morgondagen vankas en speciell utgång. omtalad.  får inte hajpa den för mycket och bygga upp för mkt förväntningar. hatar att bli besviken men man ska inte sticka under stol med att det finns potential att bli riktigt riktigt roligt.

sen lördag är det jobb på dagen och troligen en chillkväll med bio eller poker eller något liknande...
på söndag  så bär det av till Skåne på fotbollsträningsläger i 3-4 dagar. kommer hem på Torsdag eftermiddag
och då blir det en liten blogg-paus. tror aldrig jag haft ett så långt break men det ska bli skönt att komma bort.
bara fokusera på fotbollen. mycket tid utomhus. hänga med vänner. underbart. hoppas på sol!



dagens 3 låtar:


good charlotte - victims of love
simon webbe - after all this time
byz - moorebruden



träffade pappa igår. det var länge sedan. fick en varm kram av min lille fader när han mötte mig vid tunnelbanan med min stora lillebror. fan, han är fan störst i familjen snart. han slutar aldrig växa. varken på längden eller brädden. nu har han till och med större fötter än mig och det borde väl säga allt. i alla fall så var det väldigt trevlig. vi käkade middag och pratade lite. jag fick tillbaka min gamla underbara mobil =) sköönt! sen drog jag och kollade em-kvalet med några kompisar och det var väl en sorglig historia... finns inga ord. så jävla patetiskt och värdelöst. avgå lagerbäck och byt ut hela laget. bläääää!



fan jag tror jag saknar dig lite. eller saknar kanske är fel ord. men jag tänker fan på dig en del. vi klickar så bra. du vet det. fan, alla vet det. personkemi...? ja.  även om tiden inte är den rätta så kommer vår tid. det vore ett brått mot alla lagar och sexuell lust och välbehag att inte träffas igen. at the right time, the right moment..






mystiskt, huh? :)


Next Blogg: Sunday.
All for now. Peace.

Kommentarer
Postat av: Anonym.

bra inlägg! sjukt söt systerson. tråkigt att du inte skriver förrän söndag..:( trevlig helg. puss.

2007-03-29 @ 23:46:17
Postat av: Anonym2

Okej jag erkänner, jag är Leo.
Ledsen att behöva banga imorrn men det kmr fler utgångar.
Asså jag hatar verkligen din jävla fittskola, vtg måste vara sämsta skolan i sverige, no doubt!

byz - moorebruden är jävligt skön, klockren text.

Ses väl imorrn innan ni drar till nivå? Puss

2007-03-29 @ 23:54:23
Postat av: Pauline

het bild. give me, give me!

2007-03-30 @ 00:16:02
Postat av: em

Du har fan lovat mig en biljett för aslänge sen, jag ville ju ge dig pengar långt innan du ens hade biljetter! Svin. EN ÄR MIN! Och jag vet att den inte kostar 100kr på riktigt du freeloadar bara. Svin.
Kul med mamsen iaf. Jag skrattade högt! Och det händer inte ofta framför datorn, du vet hur man skriver "haha" till folk på msn, men hur ofta skrattar man verkligen då? Ler ens? Sjukt. Som ett Vänneravsnitt.
Puss Granny.

Postat av: Cim

Jag borde ju också få en biljett.

2007-03-30 @ 11:29:45
Postat av: Bloggowner

Klart ni ska ha en en biljett. ER träffar jag ju redan ikväll så det är lugnt... 100 kr/styck!

2007-03-30 @ 11:52:32
Postat av: Valentin

Lågt att ta pengar av polarna, vad kostar den irl, 60kr eller nått? aja iaf, bra inlägg. Och en trasig näsborre lär inte stoppa dig=)

2007-03-30 @ 23:09:52
Postat av: Anonym

DEN KOSTAR 100 KR! så shut the fuck up :P

2007-03-31 @ 12:29:09
Postat av: Niki

Hallååå. Jag vill också! Om jag kan.
Ska kolla om jag jobbar då...
www.double.net
där kan du anmäla dig och tjäna pengar på att ha annonser på din sida.
tror jag.

2007-03-31 @ 13:24:32
Postat av: Niki

Bror. Förresten. Kan inte du använda versaler i början av meningar och så?
Det blir så mycket snyggare och enklare att läsa.
//språkfascisten som ska föreställa din syster

2007-03-31 @ 13:25:37
Postat av: Anonym

fan att jag inte står ut med att se er två..
De är inget ovanligt om man någon gång hållit av någon väldigt mycket kan det kännas svårt när den går vidare, spec med en vän.

2007-04-01 @ 19:15:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback