London Calling - For Real!

What's the worst thing that could happen?
We could change our minds.
We are sitting around in the meditation, dragging, chasing,
Wonderin? whose holdin? whose got the will to draw the line...



japp. nu har alla bitarna fallit på plats. inatt bär det av. flygbussen går 04.00 från centralstation. planet går typ 06.20 tror jag eller nåt. är grymt förväntansfull. framförallt för att jag aldrig varit i England och jag är grymt nyfiken på London. ska till Alex snart och käka där och tagga ;) kommer hem måndag morgon =)

PAAAAAAAAAARRRRRRRRRRTTTTTYYYYYYYYY!


det har verkligen vart en fullspäckad dag idag. var först i Nacka och hämtade ut min pass där jag blev förvånandsvärt snygg. vart helt chockad. positivt överskad så såklart. sen bar det av in emot stan där jag mötte upp Klingan och Jocke. jag växlade 3500 kr till Pund. sen köpte jag schysst hårvax och ett par heta jeans. sen drog jag och solade. jävligt chill dag faktiskt.


mina nya skor och mina nya jeans:

http://monkey.nu/nyajeansnyaskor.jpg


kommentera gärna :)



ett klassiskt citat:

"Det finns lögner och smärta, överallt, och även det som påbörjats vackert blir smutsigt så fort. Goda intentioner vinner inte i verkligheten, det finns bara slagna hjältar och falnande glöd kvar. Aska. "



igår var jag på bio med Jocke och Alex. såg Hannibal Rising. jag blir så depprimerad av sådant där skräp. alltså en skräckfilm ska ju antingen vara läskig eller iaf BRA. men denna var varken eller. den var bara så jävla dålig och tråkig. hade INGENTING med dom 3 föregående filmerna att göra. helt självständig. det var skrattretande. jag blev uppriktigt sagt förbannad över filmen. BORT!







fan. jag borde inte sitta vid datorn. har inte ens börjat packa ännu. måste göra det och sätta mig på bussen. såg föresten att Linkin Park kommer till Sverige. Spännande. är fan lite sugen. dom var en favorit till mig för ett par år sedan. avgudade verkligen dom. har aldrig sett dom...hmmm....


En Extra tanke såklart till Leo som operarade sig idag och allting gick bra. fett skönt. Kommer sakna dig i London. och såklart Björn. Fan om ni 2 hade joinat. då hade det varit fulländad! syynd :(


jag är ett one night stand eller en vän. is that it? jag blir så trött. det finns ingen kreativitet längre. allt som brinner slocknar direkt. jag längtar så jävla mycket efter tryggheten samtidigt som jag äcklas av den. räddslan att vara ingstängd i något som man inte trivs med gör mig skräckslagen. även om jag skulle vara kär. hur fan resonerar jag? jag är trött på min egen dubbelmoral. är det klassiskt att vara vilsen i sig själv? jag längtar nog främst över att finna mig själv... jag tappar allt som offtast bort mig själv. hjälp mig.





Filmer ni måste se:

Babel
The Departed


Låtar ni måste höra:

Nelly ft. Timbaland - Say it right
Jason Mraz - Oh Lover
Mando Diao - God Knows



FINGRET MÅR BRA! :D Var hon doktorn igår! dom stack hål i det så fick jag lite behandling och så var saken biff. så jävla skönt. var fett orolig över att va tvungen att gå med bandage eller ännu värre käka pencelin under semester! det hade vart...måttligt roligt! MIN LILLA PEKFINGER MÅR BRA :D wuiiuhuuu!



även om lusten lockar oss. jag lovar att du tänker lika mycket på det. hur fel det än är. även om kärlek inte lockar. man blir så lätt rädd. så lätt förvirrad. att verkligen våga ta tag i något. det är enklare att slå ifrån sig. att bara köra vidare på samma bana. men vad är det dom säger, man måste våga för att vinna? är det bara en myt... isf är jag nog förlorad.


jag har en passion för fel saker.




c u in london.
peace.

Promiscuous nemo.

- motgångar är förklädda framgångar, dom hjälper dig uppskatta lyckan -




nyckeln till att vara en bra människa måste ju ändå vara självinsikt. att vara medveten om sina styrkor och svagheter. då kan man ständigt utvecklas som människa och samtidigt använda det man är bra på oftare. och det lustiga är att det verkligen finns människor med 0 självinsikt. vill inte nämna några namn. men god, how do you people get around?
 

Onani är bättre än ingenting, men ingenting är bättre än sex...Är då onani bättre än sex? ;)

(men suck..nemo..det där var typ en 13åringscitat..du är så omogen)

men ja, jag vet :D


försökte blogga i natt men särblogg.se hade en formsvacka som den här med jämna mellanrum. så det får bli något ovanligt idag. att blogga precis när man gått upp ur sängen. knaas! var på bio igår kväll med my dear beloved Leo. vi såg "The Holiday". den var bra. feel good-movie. riktigt fin. fast det faktum som står kvar sist i skallen när man knallar ut ur salongen är ändå hur jävla snygg Jude Law är... alltså, det är beyond het... vi snackar johnny depp och justin timberlake-klass här. MINST. suck. jag blev en 14årig förälskad flicka med krossad hjärta pånytt :P haha =)



nu kommer ett parti som ni minderåriga och känsliga för äckel bör hoppa över. :P

sen har vi ju det tråkigast med senaste dagarna. har sjukt ont i mitt stackars pekfinger. på högerhand också. så ni kan ju fatta hur jobbbigt det blir att skriva på tagnentbordet. en blogginlägg som i vanliga fall tar 5 min att skriva (ja, jag är häpnandsväckande snabb) tar idag 15-20 mins....får byta upp allt jag skriver med pekfingret till långfingret. smidigt. iallafall så är fingret väldigt svullet och lite grönt på toppen. (ja, jag vet, inte den bästa raggningsrepliken kanske men jag är ärlig här i min blogg). jag ringde sjukvårdsupplysningen inatt och dom sa att jag skulle linda in fingret i bomull och acolsprit under natten. den hjälpte inte så mkt (handen blev bara skryklig och uttorkad istället) så idag har jag tid på vårdcentralen 14.15...dom sa att antingen är det bara att sticka hål i de gröna och trycka ut varet eller så får jag pencelin om inte utklämmningen funkade. mmmmm vilka underbara alternativ jag har att se fram emot. för pencelin vore ju riktigt kul när jag åker till London i övermorgon...


ooh. bäst just nu:

fyndade ett par asgrymt heta skor idag. var på åhléns med Leo. hitta ett par skitfina skor nedsatta från 2100 kr till 740 kr. riktigt nice. dom är heta. jag är nöjd. inte precis vinterskor men ändå. weiihuuu! <3


musikmässigt:

Weeping Willows - The Burden
Timbaland ft. Nelly & Justin - give it to me
RMK - den sanna kärleken



ska nog dra och sola och sen förbi farmor idag och snylta till fickpengar till london.
 
vad är det för tragik att det snöade igen i natt? vem fan bad om det? det enda positiva är det är att man kan dansa i snön på nätterna när man går hem från bussen och sjunga högt och tydligt och inbilda sig att man är Darin. fast det negativa med snön är väl att det plussas på några extra veckor av härlig underbar slask...


och ja, jag drömmer fortfarande om dig. och att varken nån av oss kan säga något dödar mig. jag är inte stark nog för att fuckas runt såhär. eller är det bara jag? fan. jag tror inte ens du vet om hur pass starka känslor som döljer sin här under. fan att man bara blir modig när man är packad. call you sober?

untill we talk again..

another view of paradise.

det går rätt bra för min lilla blogg ändå. Totalt antal unika besökare (IP-adresser): 1972 st. det är fan helt okej. skriver ju varje dag nu och snittar ändå 80-120 st läsare per inlägg. det duger helt klart skulle jag vilja säga :D



dagens märkligaste konstaterande:


upptäckte till min fasa när jobbade idag att Vichu Nivaeu och Ramlösa har slagit ihop sig. visste ni om det? det fula är att båda namnen står på flaskorna. blir massa text :P det tkr inte jag är nå roligt. iofs jävligt ointressant också men jag har alltid gillat ramlösa mest och trodde dom va störst. så dom borde väl klara sig själva? och betyder detta Lokas storhetstid eller undergång? återstår att se...


och även fast vi inte ens har vart nära att bli ett par så tänker jag på oss. natt som dag. det finns där i bakhuvudet. hur en värld hade kunnat komma att se ut. med magin. med lusten. passionen. är det bara en levande vission eller finns potensialen? jag vill inte hoppas. jag hatar ovisshet. jag vågar fan ingenting. fega jävla skit.



fan. när jag jobbade idag. jag jobbade 4 timmar och har aldrig sett så många fula människor tror jag. säger inte att jag är snygg. men seriöst, det var som dolda kameran. det kom in så fruktansvärt många jättefinniga, jättetjocka helt sjukt fula människor. konstigt formade utan hållningar. typ hela tiden. väldigt konstigt. värmdö-folket kanske hade en fuldag. haha. detta är lite konstigt skrivet, jag vet, men jag var bara tvungen. det var verkligen underligt faktiskt.


Visst borde The Ark vinna för att dom har störst chans i Eurovision. men det vore lite tråkigt men ännu en superfavorit som tar hem allt. spydde på Carola i fiol. min röst går nog på Måns ändå.... eller som aftonbladets nöjes-recensent beskrev hans framträdande "den blicken röstar man inte på. den har man sex med" stämmer fan. snubben är sjuukt jävla snygg. hade jag vart bög så jävlar! :P haha =)



and yes, and im still devastated over the flytt. så jävla jävla surt. kan inte sluta tänka på det. såg fram emot det så mycket. livet är sjukt orättvist ibland. man kan leva på moln och sen dras ned i skiten igen. i smuttses. flyttas från paradis till helvettet på blotta sekunden. märkligt hur vi lever. fan. hur länge ska jag vara stuck with my mother? ja..det lär väl bli till studenten iaf...




bästa beatsen senaste året: (obs. inte bästa låtarna)

Justin Timberlake - My Love
P.Diddy ft. Aguilera - Tell me
Nelly ft. Timbaland - Promiscuous girl





jag tycker beats är så facinerade. så jävla grymt. en sån som Timbaland. vilken jävla fantasi. visst liknar mycket han skapar varann men ändå. så sjukt bra beats. med en sån producent kan väl vem som helst bli stjärna känns det nästan som. timbaland is the shit.

nya med nelly och justin är för övrigt sjukt grym. "give it to me" heter den va? riktigt bra. såklart!

ja. jag går igenom en kåtfas. SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEX!


var för övrigt sjukt tråkigt på jobbet idag. höll på att somna i kassan upprepade gånger. berodde främst på att jag gick upp 6.30 i morse. hade 2 matcher idag. spela lika mot AIK först. 6-6 och vann sen mot Älvsjö med 9-5. gjorde ett par fina mål. ;)


E & C. My Smart-Hoes! Ni säger båda att ni är lika varann. börja prata? Är jag mellanhanden? :)




the night is young but not as young as me
a share a cigarette with the sweet nova lee
she tells me how i help her sleep at night
my mere precense just makes her feel allright





oh, how can something so wrong feel so right?



break up a little bit.

jealousy is such a heavy burden. guess i´ll never find a girl like you. love?
but we´ll never be. for real
.



dagen då jag egentligen mår rätt bra och har rätt skön form har förstörts av beskedet att det inte blir någon flytt. jag blir så jävla trött och förbannad på hur detta har skötts. man blir lovad upprepade gånger att det ska bli av och sen blir det inte det. folk är verkligen märkliga. uttalar sig utan att vara säkra till 100%. vem gör så? är det kul att liksom lura folk? det känns som en spottloska i fejset. jag har verkligen sett fram emot den här flytten så jävla länge och nu när det inte blir av känner jag mig bara som att jag nått botten och ramla ner ännu längre. så jävla låg. och då vill jag inte ens tänka på syrran som sagt upp sig från sin lägenhet från 1 Mars. jävligt skönt för henne :/ så jävla jävla jävla tråkigt. hoppades verkligen på det här. ett steg in i vuxenvärlden förvandlades till en spark i ansiktet. sen var jag där igen. back to square one. kul.


jag hatar att när man väl mår bra. när man väl känner att allt rullar på som det ska så kommer såna här dråpslag. det är som att det är menat att man inte ska vara på topp. att man ska vara på den där lagoma nivån. man får inte må för bra. nej nej. lagom är bäst. en svensk mentalitet. ment to be. jag blir så jävla jävla trött på det just nu...



sen svenska folket. HALLÅ? vad är felet seriöst? visst kan jag ta att Andreas Johnson går vidare. killen är sjukt charmig och låten var trallvänlig (fastän de kändes som man hört den ungefär 500 ggr förut på vinyl 107). men att ni röstar vidare den sorgliga anna book kopian? varför? BALLADER VINNER ALDRIG I EUROPA. jag tycker verkligen att dagens startfält var sorgligt dåligt. helt sjukt att detta ska vara gräddan av 3000 inskickade bidrag. man blir ju deprimerad. dom enda bidrag som jag faktiskt kunde tycka var okej var After Dark och Magnus Uggla. och dom gick det liksom skit för. jag hatar hur folk röstar. svenska folket verkar rösta på dom som man tycker synd om ELLER dom som är vanligast. finalen i globen kommer hålla ovanligt låg standard. det är ett som är säkert. med 2 st anna book på scén. en avdankad alkolist tommy nilsson. en lärare med stapplande engelska. hurra. rest in peace svensk schlager.

Magnus Carlsson? Vad Hände?!  SKÄMS SVERIGE!


skön kväll igår. jag fick fyrtal i ess när vi lirade poker. det är fan svårt att klå. den adrenalinkicken jag hade då har inte uppnåts på länge. det var fan i mig helt jävla sjukt. jag är inget pokerfan men gick fan 80 kr plus igår. roligt att det går bra när man väl spelar :) sen vart det trevligt senare på kvällen också... 2 grymma kvällar @ Casa el Johan och Valentin :) fiiint!


jobb idag. jobb i morgon. match i morgon - samling 07.30 i grisslinge. borta mot AIK. skoj.....hmmm...:/


jag tänker fortsätta leva mitt liv. no need to change.  jag pratade senast idag med en bekant tjejkompis. jag berättade om att jag hade haft sex med en tjej på en fest nyligen. då sa hon "vadå, hade ni sex bara sådär?" och jag sa som det var. att man festade. krökade. och då blir det så ibland och hon lät nästan förskräckt. som att det var typ fel eller något. som att man liksom inte bara ska ha sex med någon sådär. what´s the big deal?  jag förstår inte. sex är något som gud givit oss. det underbaraste som finns. varför skämmas? varför få det att verka som värsta stora grejjen? folk tar sig själva på för stort allvar. jag tänker leva mitt liv. jag tänker göra min grej. jag tänker inte be om ursäkt för någonting. så länge man är singel. så länge man är ung. är det väl självklart att man vill ha roligt. att man pröva nya saker. festa. ha mycket sex. livet är för kort för att man ska orka hålla på att älta såna grejjor. man är bara ung en gång. jag orkar inte bry mig om vad folk tycker och tänker känner jag.

Be Proud!
All in!

underbart är kort.

och så sprang jag där ensam i snöstormen. i mörkret. vinden ruffsade om mitt hår och jag jagade snöflingor. jag försökte fånga dom i munnen. ni vet som man gjorde när man var mindre? jag var 5 år på nytt. det fanns ingen kyla eller oro. fanns bara lycka. kände mig som en pojke. kände mig så vacker och ny. så fräsh på något sätt. med musiken i mina öron så räknade jag flingorna. jag fångade flera stycken och kvällen var magiskt. snö kan vara så vacker. jag sjöng. jag skrek. a magic moment. underbart är kort.





dagens nemo-apfull:

http://www.youtube.com/watch?v=ozAZlbgQ59E


dagens roligaste humorklipp:

http://www.youtube.com/watch?v=oHpFnwp8fv8


dagens pinsamma britney:

http://youtube.com/watch?v=0X2mGmm3EUg




drömde den sjukaste drömmen i natt. jag drömde att man var TVUNGEN att pierca sig rakt igenom kuken när man gjorde tungpiercing. så jag gjorde det. och sen gick kuken av. och jag sprang omkring och försökte hitta någon som kunde sy fast den....hmm...bara ett tecken på hur jävla fuckad man är i skallen egentligen...


en helt lagom kväll. vi satt ett gäng hemma hos johan och drack lite pilsner och spelade spel. spelade musik och pratade. inte för mycket. inte för lite. av någonting. helt okej för en chill-kväll. det var verkligen bra stämning rakt igenom och gud så mycket skratt. tror alla som var där kände likadant! riktigt nice. helt underbart att träffa Leo igen också såklart. :)


somliga har en underbar natt i guess. vet 3 st par som har grymt sex just nu...*grrr* avundsjuka kan komma plötsligt. ta en samarin, de hjälper. eller var det halsbränna? jaja...all for now

peace out

the answer lies in you.

Do you remember
Why I walked on water for you
Have you ever wondered why
I gave three wishes to you
You asked a question
But the answer lies in you



2007 - the golden year:
 
1/3 - London med Alex 
5/5 - Student Skiva Chaplins Bar
10/6 - Studenten
19/6 - Justin Konsert - Globen
27/6 - Peace And Love Festival
15/8 - Nemo 20 år!



ändå så känns det så tomt. aldrig nöjd. min psykiska jävla berg o dalbana. jag älskar mig själv så ofta men hatar mig själv när ingen anar det. jag är så arg och ledsen över vissa beslut men kan samtidigt inte grämas över det när jag vet hur bra man ändå har det. jag vill inte vara vem som helst. jag hoppas jag ger ett intryck värt att minnas. kan vi inte bara försöka bli ett. fan. en icon i gungning. vågar du?

har aldrig älskat på riktigt..

London Calling

Då var det klart! Londonresan bokad. Åker 1a mars till 5e mars. jag åker med Alex och Jessica. det ska bli riktigt riktigt roligt. skönt att komma bort etag bara. det har vart så mycket skit lately. riktigt grymt att bara åka iväg till en så stor skön stad och bara hänga. parta och leva livet. ser grymt mycket fram emot det. får 2000 kr av resan av mamma som förtidsstudentpresent och pröjsar resten själv. löning fredag!


Gosh, Jag är en spontan Människa!

LONDON CALLING!



Bytte piercingen idag. Numera är det en kort guld-stav i tungan istället för en alldeles för lång silverstav. heeeeeeeett! jag som inte fick kröka eller ha någon oral närhet av någon sort dom 3 första veckorna lyckades med att kröka 3 gånger, ha sex me 2 tjejer och hångla med 4 tjejer och en kille dom första 2 veckorna! haha...men ändå så mår jag prima som en gurka i tungan :) finfint =)


Såg på bio idag med lillebror, lillasyster och far min. Såg en ny svensk film. "Se upp för dårarna". Helena Bergströms regi-debut. jag hade inga förväntningar på filmen så såklart visade den sig vara helt underbar. verkligen feel good film och jag skrattade högt flera gånger. riktigt roligt att bli sådär positivt överaskad! :D


3 Good things in my life right now:

+ Bokat en underbar resa!
+ Är vän med underbara Björn
+ Klarar G i Naturkunskap

FEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!


Nemo - Inga hämningar!

Grattis till körkortet Emma!
Tack för riden hem! Du är fan för bäst! <3



bäst just nu:

Magnus Carlsson - Live forever
Måns Zelmerlöw - Cara Mia
David Guetta vs The Egg - love don´t let me go


Nemo vill vara:
Ekonomisk Oberoende
En perfekt individ
Älskad Av Alla



i guess this is the way i´m ment to be. leva livet. inte tänka för mycket. parta. get laid, get paid. inga skulder. sluta bli indragen i trubbel. no doubt. jag är stark. jag förblir stark. gör min grej. no doubt.

som sagt... Nemo - Inga hämningar!


imorgon: byta stav i munnen. nu blir det hett på riktigt! oh yeah, you will see...

london?

1 tår.

ibland har man såna där ögonblick. hjärnsläpp. jag vet inte varför. är det alkoholen? är jag en dålig människa? jag känner inte att jag riktigt räcker till ibland... jag vill bara alla väl men ändå så gör jag fel. jag vill inte såra dig. jag vill inte såra någon jag tycker om. fan vad sentimental och dräggig jag låter nu men jag menar every singel word. jag är riktig låg. du skulle aldrig göra en fluga förnär och jag svek dig.
kanske inte världens största grej men ändå. du är bäst. och jag är bara..jag är ingen alls. jag är ingen bra människa...


1 tår.
en salt blöt tår ner för min kind.
mina läppar är förseglade.
varför kommer inget ut?
jag hatar. hatar. hatar. denna sida av mig själv.

guilty.

live forever

jag tänkte börja med en ny grej nu. kortare inlägg men offtare. bara skriva ned när jag har några tankar. när jag får infall. när jag hört en bra låt. sett en bra film. mera spontan blogg. tror det kan vara roligare också för mig själv och läsare. så keep notice om ni vill hänga med :)



MELODIFESTIVALEN 2007 IS THE SHIT <3


jag tror jag har en liten fetish för Magnus Carlsson. igår på deltävling 3 i schlagern så hade som vanligt höga förväntingar på honom eftersom jag blivit kär i hans 3 tidigare bidrag senaste 3 åren. (not a sinner nor a saint, alcaztar och lev livet) och så infriar han förväntningar såklart.
http://www.youtube.com/watch?v=kkY_gwORKms låten är verkligen en svängig "A-ha take on me" - dänga.  "Live Forever" var riktigt bra. det är helt jävla sjukt att den inte ens kom till andra chansen. melodin och falsetten är helt genial.


övriga tankar ang. gårdagen?

Måns överaskar och fullständigt fräser iväg en riktig dänga i "Cara Mia" och bli inte förvånad om den når top 5...kanske tom. top 3 i Globen. refrängen och korografin var grym! jag är väldigt svag för latino och schyssta dängor som sätter sig. och dom enda låtarna som sitter i skallen idag är "Live Forever" och "Cara mig" vilket betyder är det var dom bästa låtarna :) Nanne är alltid bra och går helt välförtjänt till andra chansen. den energin kan fan jämföras med Håkan Hellströms scén-energi och då är det fan mäktigt :)
Sebastian var väl...hmm vänta... ska bara sova en stund...zznark..sådär nu är jag tillbaka. jo Sebastian, tråkig men den var väl okej...men väldigt mkt kopia från Andreas Johnson´s "sing for me" från i fiol och Sebastian är kanske lite vääl mkt Sebastian på scén. som en tjej uttryckte det igår.... "han ser ut som han är har samlag på scén"....hmmmm.... ja kanske


shit. jag bara hajpad värsta fetishen för latino och gay-låtar... inte konstigt att folk tror jag är bög :) haha =)


står dock fast vid att detta måste vara den bästa låten (och bästa framträdande) som ställt upp i schlagersammanhang under dom senaste åren http://www.youtube.com/watch?v=_SR5h8hIGXU och det måste väl ses som 2000-talets största skämt att vi skickade Martin Stenmarck före henne till Eurovision Song Contest....Titta bara på länken. hela framträdandet. fullständigt makalöst bra!



skriver snart igen!

all for now.



 
förlåt för igår. förlåt till er båda. jag hatar att skylla på alkohol men jag måste. jag förvandlas.. jag tänker inte rent. jag är kille. tänker med kuken när jag är sådär packad. jag skäms  borde tänkt efter.. vem är jag egentligen? omväxling förnöjjer har fått en ny innebörd. no more lies. play your cards right.








helgens bästa:

alla skratt med alex och björn.




http://www.youtube.com/watch?v=IsyWlcQAy-Q - ja, så kan man ju också göra...

så länge jag berör...

ge mig en kram. sådär oväntat.



om jag älskar dig i en dröm. och du älskar mig. kan vi inte försöka då?
jag hatar drömmarna. jag är ju inte sån. jag är en sån som vill ha svart på vitt. ska vi säga så?

leta bekräftelse. leta bekräftelse. leta bekräftelse.... ständigt denna letan. sjuka värld.




så länge jag berör så fortsätter jag skriva. det är nog mitt nya motto. så länge man faktiskt har läsare som gillar vad man skriver. som tar till sig och tycker det är intressant. så länge såna saker faktiskt existerar så ska jag fortsätta skriva. jag menar, visst finns det folk som hatar det man gör men så länge man berör så? man går väl hellre igenom livet hatad än att gå igenom livet obemärkt.
måste fan citera Kurt Cobain igen:

"it´s better to be hated for what you are, then to be loved for what you are not"

WORD!


Sen är det ju en annan grej IRL. jag menar, just att man sätter spår hos folk som man själv glömmer. det beror väl dels på den personlighet man faktiskt bär på. en översocial charmclown som (som grädde på moset) heter Nemo är ju faktiskt inget man glömmer i första taget. då är det faktiskt ingen slump att jag rent utav glömmer bort folk man träffar. inte lägger vissa namn på minnet. no offense. det blir ren fakta. försöker inte låta divig men håller man igång som man gör med dom här sprängfyllda helgerna så träffar man ju sjukt mycket folk...



Rest In Peace Johanna Sällström 1974-2007
Hon lämnar efter sig en 5årig knodd. Utan Mamma. :( för jävla sorgligt.
Hon var inte bara en riktigt bra skådespelerska utan tydligen också en sjukt trevlig människa.
Så jävla sorgligt sånt här. Vila i Frid.



Haha. det var någon som kommenterad ang. solarium? ja, jag solar solarium. (fast inte så ofta längre..) men det vet väl redan alla. haha. på tal om det. ska fan sluta på body joy. så jävla dyrt där. har hittat ett ställa på folkungagatan i stan som kostar halva priset av body joy och är MINST lika fräsht och modernt. NÖJD JAG BLEV :D





hur ska man våga förklara för någon att man älskar den? när man vet att det är omöjligt.
hur ska man kunna våga bli kär i någon? när man vet att den inte blir besvarad
hur ska man kunna be om en enda chans? när man vet att chansen redan har varit

jag lever i fel värld. allt är glömt. vakna upp.





Idag har jag klippt mig och färgat håret. lugna nu. det var inga superdrastiska förändringar i utseéndet precis. klippte mig lite kortade. jämnade till det en del. men jag trivs i rätt långt hår så jag tänker fan fortsätta i det. sen färgade jag mörkbrönt, nästan svart. det ser riktigt bra ut nu om jag får säga det själv. sen investerade jag i en ny vax...150 kr...vilket leder oss helt oväntat in på nästa ämne




hur sjukt oekonomisk jag är. jag måste vara den människa på jorden som är sämst i att hålla i pengar. jag bara klagar på hur jävla fattig och jävlig jag är. att man växt upp i en fattig familj. ja, visst har man det men det är väl fan inget jag kan gnälla på nu egentligen? jag drar ju ändå in några tusen i månaden med lön och bidrag och sånt. och slänger iväg det lika snabbt på kläder, krogen, bio för att inte tala om alla pengar jag lägger på SKIT! mat ute. godis. läsk och sånt. JAG MÅSTE SKÄRPA MIG. skaffa en jävla plan med allt. det här håller inte. är i princip alltid pank efter halva månaden. DET ÄR INTE HÅLLBART! :(

GET A GRIP NEMO!



bäst just nu:

david guetta - love, done let me go
danny - tokyo
mando diao - tv and me
tiger lou - oh horatio



ibland känner jag mig som 14-15 år. ni minns hur det var? man tänkte på alla snygga tjejer som gick i skolan och så resonerade man mera såhär. att om nån skulle bli kär i mig...så skulle jag LÄTT kunna bli kär i den om den var snygg. det var liksom ungefär så. det fanns massa tjejer som var snygga i skolan och om nån av dom skulle börja gilla en så skulle man lätt kunna bli kär i den. ibland känns det som om man är kvar i den världen. att det inte krävs mer. bara den där hettan. lusten. önskan. åtron. man kan tänka på någon väldigt vacker tjej. och tänka "om hon skulle bli het på mig så skulle jag bli tok-kär i henne". hur sjukt är det egentligen? det är liksom som om att man bestämmer vem man blir kär i. som om att det är man själv som gör det beslutet. är inte kärlek något som ska slå till en i huvudet och säga "SHES THE ONE" ? något där utseénde inte ska spela någon roll. något där EN ENDA TJEJ KAN GÖRA så att marken skälvar. så att allt annat stannar och att ens ögon börjar gråta blod av längtan och åtro....eller?  för ibland känns kärlek bara så jävla ytligt och vidrigt...eller vänta...då är det nog inte ens kärlek.


min piercing har i princip läkt nu. det har gått 9 dagar sedan jag gjorde den men man ska egentligen vänta 14 dagar innan man går å byter den mot en kortare stav men fan. jag vill göra det nuuu! det känns som att ha en jävla golfklubba i käften. den känns på tok för lång just nu. det ser helt mongo ut när jag kollar mig i spegeln. inte ens snyggt för 5 jävla öre. ska fan gå och byta den nu i dagarna. till en kortare...hetare...


känns så skönt att kommit igång med allt idrottande igen. nu tränar jag varje vardag förutom fredag. fotboll och innebandy. så skönt. man känner sig så anorlunda. hälsosammare på något sätt. man slipper ha sånt dåligt samveta när man käkar något skit. skönt. och framförallt roligt. längtar dock till sommaren...gröna gräsplaner...mums...



även fast det sägs att man inte ska leta för mycket. att man bara ska låta det vara så dyker det upp av sig. så letar jag så sjukt mycket. jag tittar på folk. jag tänker. jag drömmer mig bort. "är det hon?". nej. det är bara en vanlig tjej. jag hoppas. jag drömmer mer. jag blir så paranoid när jag inbildar mig att vi faktiskt skulle kunna vara. jag hoppas och längtar efter något som inte ens finns. något som aldrig funnits. det blir som någon slags parodi. på mig själv. så jävla sorgligt. och onödigt. för jag vinner verkligen inte på det. snarare tvärt om.


jag saknar dig leo <3


tänk om... eller vänta. jag är redan borta..
tanken slog mig att konsekvenserna kan bli så ofattbart vackra!


how come you never call me sober...?





bara några tankar...

tvångstankar.

skulle jag vilja ha mig om jag var dig?




tvångstankar. jag har någon slags mani i mig. som denna helg. jag har piercat tungan och regeln säger att jag inte ska kröka eller idka orala handlingar på 3 veckor.... jag krökade båda kvällarna. och orala handlingar uteblev inte heller. jag har senaste tiden hade någon slags mani. typ tvångstankar att jag måste kröka och ha kul lixom på helger. jag kan inte bara ta det lugnt och chilla en helgkväll. jag måste kröka, söka fest alternativt gå på krogen. just för att jag KAN. just för att man SKA passa på när det är helg. jag vet inte varför jag gör så men jag har nåt i huvudet som känner sig tvungen att parta på något sätt när det är helg. och denna helg är tredje i raden så jag kör en tvådagars...hmm......inte bra inte...


har en allmänt dålig dag. känner mig sviken av mina småsyskon på två olika sätt. visst kanske dom låter lite töntiga men det är faktiskt skäl som räcker för mig. ett av dom har gått in på min dator och läst hemliga grejjor jag skrivit. privata tankar och saker. och en av dom har ätit upp min dyra lyxglass. detta gör bara att man mer längtar efter att flytta hemifrån. den här jävla frustrationen över ständigt vara omgiven av familj. (nåja. iaf varannan månad) det finns ett stort behov av privacy i mitt liv. jag vill kunna leta mig in i mitt krypin och sova, ta de lugnt, lyssna på musik utan att någon är i närheten. sanningen är att jag älskar att vara ensam hemma.


flytter är ju planerad till den 13:e mars. nu har det SÅKLART dykt upp något knas... riktigt riktigt värdelöst. tydligen så har killen vi skulle hyra av några fysiska problem så hans doktor vet inte om han får åka till kosovo. vilket isf skulle göra så att det inte blir någon flytt alls. och att niki, my beloved sister som jag skulle flytta ihop med, sitter helt utan bostad från och med 1:a mars. hon sa upp sig från sin lägenhet för några veckor sen hoppas det ordnar sig för fan. för jag har sett fram emot detta så sjukt länge....dessutom blir det inte så skoj från niki som sagt upp sig från sin lägenhet och allt... well i guess this is why man ska skriva kontrakt tidigt....även fast man hyr av...kompisar...




bäst just nu:

nick carter - do i have to cry for you
sahara hotnights - cheek to cheek
danny - tokyo
markoolio ft. linda bengtzin - värsta schlagern (ja. jag skäms)



justin timberlake ft scarelett johanson - what goes around come around video
säger bara...oh my fucking god:

http://www.youtube.com/watch?v=OMndH4egfSk



jag drömde i natt att vi var. jag hatar tanken fast den lever kvar. den återkommer from time to time. och då blossar allt ihop som någon jävla infektion. då jag bara vill slå ner allt i min väg och ta iväg dig någonstans. jag känner mig så jävla ensam då jag vet att we are not ment to be. jag kan bara gråta utan att vilja ha tröst. jag kan tänka att jag vill få ett slut på allt. jag känner mig så liten, ung och hjälplös. is there a cure?





piercingen mår bra. fastän jag brytit mot lite regler. den har fått blandade reaktioner. mest positiva såklart. (kanske för att folk itne vågar säga nåt annat) men jag tror att den kommer få ännu mkt positiva reaktioner när jag byter stav i tungan för den som jag har nu är alldeles för lång. man känner det hela tiden och man ser det utseéndemässigt också. det är fan svårt att äta och jag sluddrar lite lätt när jag pratar...så jag längtar tills om några veckor :) wiihuuuuiieee =D





så vad gjorde jag i helgen då?

njaa...fredagen hade ibbe hyrt lokal men det var redan på förhands dödsdömt. två olika världar skulle mötas och det var dömt att misslyckas. så vi krökade hos jocke istället. jag, emma, mina homies och lite annat folk. det var riktigt trevligt. mycket dans och skratt. en helt okej kväll.
 
kvällens fråga:

varför tror man att man kan dansa när man är packad?


lördagen inleddes med en pizza och jobb följandes där efter. sen såg jag på schlager med alex. faan vilken bra deltävling. om man jämför denna deltävling med förra veckans så var det radikal klassskillnad. jag höll på (ja, jag skäms lite) jimmy jansson. fast jag tycker nästan alla bidrag var värda en finalplats till skillnad från förra veckan då typ inget bidrag var det... sen efter programmet så tog vi vårt pick och pack och drog på lokalfest med björn och nisse i strömma. det var helt okej.

kvällen fråga:

varför visste man att den där nybörjar-lärarinnan skulle gå direkt till final? är det inte skrämmande typiskt sverige att rösta vidare en sån. just för att alla tragiska tv-tittare hemma i sofforna bara tänker "åhh..hon är ju en helt vanlig människa. hon är ju en av oss. gud vad roligt det vore att se henne i final. så fantastiskt att en vanlig lärarinna kan vara med i schagern"....zzznnnaaark säger jag. jag kände direkt att hon skulle gå vidare. SKÄMS sverige! hon blir jumbo i globen...no doubt about it.


ANG. lärarens succé. Min syster sa några saker om det. Kunde inte sagt det bättre själv:

Niki säger:

alltså den där skolfrökens engelskauttal.. det är skrattretande.

Niki säger:

idoljuryn måste ha blödit ur öronen när hon sjöng.

Niki säger:

och kunde dom inte ha stajlat henne lite??

Niki säger:

VAR HON TVUNGEN att ha brun page och skolfrökenbrillor?? varför måste hon vara en sån klyscha? kunde hon inte proppat i lite löshår och vart lite SCHLAGER? Nej, hon var tvungen att se ut precis som när hon går till jobbet, som att hon bara gått förbi festivalen på en lunchrast och titta in för att sjunga en låt...


DAGENS KLOCKRENASTE UTLÅTANDE!






jag ber om ursäkt att jag inte skrivit på 4 dagar. det har varit lite mycket med allt.  åh. en annan sak. är sjukt glad för dom fina kommentarerna i senaste inlägget. keep it up that way. :) ni gör min dag!



söndagsångest. allt dessa söndagkvällar som smakar ren spya i munnen. när man bara känner sig sådär sjukt sliten i hela kroppen och huvet. denna sömnbrist som dunkar i skallen blandat med ångest av blotta tanken att man ska upp tidigt i morgon bitti. hur underbart vore det inte att ligga hemma hela dagen i morgon och kolla på film och bara sova? så tänker jag varje söndag. ofta leder det till rena handlingar.. men honestly, måndag måste vara den vanligaste skolkdagen...?



var det bara jag eller älskade vi på riktigt den där natten?
eller tog du du det som en bagatell. jag kan vara ett skämt...
för många. men är jag det för dig? jag har slutat hoppas på att
slippa leva i någon paranoid låtsas värld. jag är för gammal för det.
ändå så påminns man hela tiden om jag som påstås vara äkta...?





jag kände ett rent behag denna helg dock. 2 magic moments. först och främst att jag är bra kompis med jocke igen. i fredags hade vi många gamla "nemo och jocke"-situations igen. och det var helt underbart. det funkar bra mellan oss nu och vi har haft en nästan helhelg ihop som varit riktigt skön. (iaf fredag..)
sen de faktum att jag blivit så bra kompis med Alex och Emma dom senaste måndaderna som jag blivit.... ni fattar inte hur mycket det betyder för mig. helt jävla värt!

nu är jag kanske lite grynig och sentimental men ibland måste man också vara det. det känns bara så jävla jävla underbart att faktiskt veta att det finns folk som tycker om en för den man är ändå. det är så magiskt på något sätt. att man inte behöver ställa sig in eller spela någon teater. att man kan ha kul ihop och älska varann. vänner. vänskap. never let it go.


det blev ingen hund. mamma fick inte för sin överchef. skulle bli för mkt på jobbet tydligen. suck. tråkigt men förståligt. jag är bara så trött på alla som gör beslut och sen ångrar sig. som ger löften men inte håller dom. det är ju samma med den här flytthistorien. men även generellt på så många olika håll. hur svårt kan det vara? GE INTE LÖFTEN OM NI INTE KAN ELLER TÄNKER HÅLLA DOM!




keep asking the same fucking questions
over and over again

no return. no answers. it´s like a neverending circus.
can i be the clown? i allready am..




bara några tankar...
all for now.

kukblogg - ny piercing ;)

i dont feel like coming down...




(jaja. okänsligt inlägg tänker ni. så mkt fet text och svordomar och tråkig arg titel på inlägget...
well... you´ll see why...)



HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

jävla jävla jävla jävla helvettes kassa usla bloggskit. nu kokar jag över. jag brinner fan upp. vad gör man lixom? man skriver ett långt jävla fint inlägg med fina recensioner på dom 4 filmer jag sett igår och idag. skriver massa om min nya piercing. massa om schlagern. allmänt MYCKET om allt. å sen sparar jag och skiten funkar inte. inget kommer in?! jag vill dö. seriöst. det här är bland de värsta som finns tycker jag seriöst. när man kämpat så mkt med något man tycker om och allt bara försvinner. det finns inte...kuuuuuuuuuuuuuuuuk.

inte nog med att bloggen va inaktiv i typ över 24 timmar i veckan. (jävla blogg.se... sopor!) så maria till och med ringde och gnällde ;) haha. vissa är för beroende tror jag minsann. nej nu var jag elak och dessutom avslöjjade jag din identitet fröken från nacka! du får ge mig en bitch slap när vi tar den där omtalade ölen ;)

jaja. from the top people! jag tänker fan inte skriva långt. är så låg nu så vet ni vad...blää...har iaf piercat tungan mot all förmodan. vet att jag tjata om läppen men tungan kändes rätt när jag resonerat med nära och bektanta och hoes i min omgivning. sexigt och porrigt i´ve heard. desvärre får man inte ha oral kontakt eller kröka på 3 veckor..(yeah, like that is gonna happend)... fett svårt är det att äta oxå. lite jobbigt att prata oxå. men men. ska man vara fin får man lida pin. om några veckor ska jag återta platsen som krogens kung och då ska jag bli en casanova av rang! weiihuuu!

kajsa. för att svara på din fråga. min blogg har 40-160 läsare. det är info från senaste 15 inlägget. offtast ligger det någonstans mitt emellan. runt 100 alltså...tänk om alla skulle kommentera :) vad roligt man skulle ha då.




dagens länk:

http://www.youtube.com/watch?v=8mWW6kRITEY

dagens låt:

tiger lou - nova lee

dagens film:

green street hooligans

dagens nytagna nemobild:

http://monkey.nu/bajs3.JPG





teknikens jävla värld. man blir tokig. man borde egentligen bara slänga ut sin pissiga dator. jag som var så nöjd över mitt inlägg å så går den bara upp i rök i cyberspace. ja va fan skriver jag om det här egentligen? fett ointressant för er iofs...




jag fattar inte hur gammal jag kommer bli. jag saknar verklighetsuppfattning i vissa resonemang. jag vill lixom bara stanna upp och vara en i mängden. vill inte behöva skämmas över något. är det där det spricker? åldern? jag känner att jag spricker på så många plan. enda gången jag verkligen är lycklig är nog när jag är full. eller när jag är på väg in i dimman. eller när jag ser dig...

jag älskar att dansa. jag älskar att vara på krogen med sina vänner. så kommer en låt som man bara avgudar. någon sån där legenddanslåt. sexyback, step up etc... man blir bara fylld av lust, lycka, adrenalin och vill bara ta hela världen i sina famn. man vill döda för att göra sig hörd och sett av alla fastän man säkert INTE dansar spec vackert när man är sådär på lyset som man är i dessa fall... men vad fan säger man... dansar aldrig nykter så ;)


 
jag älskar dig pemsi. thx for out precious moments. <3




jag har nog ett väldigt speciellt utseénde. folk säger det. det är lixom varken fult eller snyggt. eller det är fel uttryckt. det är mera unikt. och det är väl något bra får jag nästan hoppas. då kan jag leva på charm och komik. det är väl så stora stjärnor slår igenom?  jag vet inte riktigt vad jag babblar om nu. men det är typ så att ingen tycker jag ser medel ut. antingen gillar man det eller inte. det brukar vara så iaf när jag träffar tjejer. raggar på tjejer. man känner direkt vart man har dom. om dom är out of reach eller inte. jag faller nog tjejer med speciellt utseéndet i smaken kanske. om jag tänker efter så har jag nog aldrig vart på g eller hållt på seriöst med någon som visseligen kanske är snygg men ser seriöst TRÅKIG ut... men va fan, vad ska man förvänta sig som en kajalanvändade ex-pojkbands stjärna med emotionella problem? ;)

jag vill inte vara ledsen.



fan. nu vart det ju rätt långt ändå och jag har nästan glömt bort hur illa blogg.se behandlade mig för typ 10 minuter sedan. god dammit! :( men så ere. när man väl kommer igång på tagentbordet så är det svårt att sluta...

jag skulle vilja gå och lägga mig nu. vakna upp rik, snygg och i en helt annan stad. börja om på noll. och slippa känna ångest över vad man kanske säger, gör eller diverse andra saker. slippa tänka efter så jävla mkt. ibland kan jag till och med känna att jag inte kan skriva vad jag vill i bloggen för att vissa kanske läser det. (i ytterst få fall men ändå) så jävla inskränkt och vidrigt är det här på Värmdö. vet att jag överdriver och att det kanske inte är så kul jävla läsning men det är verkligen skitsnackets meckan. ett nästa för patetiska hökar som inte har något bättre för sig än att supa, knarka, knulla och snacka skit. hallelulja!


förbli singel utan att tänka på det?
ha ångest över ensamheten fastän man inte borde?
längta efter att sova brevid någon?
inte tänka på något, så löser sig allt av sig själv...?

gråta över krossat hjärta utan att våga berätta för dig?



 

ibland vet jag inte vem jag är...



bara några tankar...fan


all messed up.

Don't need no Maybelline
'Cause you're a beauty queen
Don't need no L'oreal
'Cause bitch you're bad as hell
If I'm a Casanova?
Then you're a supernova




fanfanfanfanfanfanfanfan.


25 kommentarer senaste inlägget. some kind of rekord :) mest positiva thank god. fast några jerks of course. men grejjen är att... det är en ganska komisk kommentar den näst-sista jag får där av signaturen "saga" som säger att jag ska sluta tjata om att kalla "player"-grejen för att jag inte har så bra utseénde? hmm...vem har sagt att sakerna går hand i hand? jag vet att jag inte är spec snygg. men så även vet jag att jag fått nåt playerrykte lately. det är väl inte precis så att jag vill skryta om det men om det är ett faktum så är det. träffar jag nya människor så säger en del tjejer "jag har hört att du håller på med många. att du är rätt playig"...hur ska jag tolka det? det är inte precis skryt. det är mera utav ett faktum.  du däremot, måste vara runt 14 år som skriver en så oigenomtänkt kommentar.


kanske lite väl mkt fjårtiscitat men ändå sjukt sant:


"it´s better to be hated for what you are, then to be loved for what you are not"
-kurt cobain-



jag har blivit mer och mer trött på att bara liksom försöka vara. hur man än beter sig så känns de som om man hamnar i tjaffs. har TEX får smäll på käften 2 helger i rad... kommentarer överflödiga. en gång för att jag...ja ingen aning...och den andra gången för att jag...använde kajal? anyway. skälen är iaf väldigt komiska. det känns som om att dagens ungdom fokuserar på väldiga underliga saker. folk går ut på fest..inte för att ha kul och leva livet. dom går ut för att..knarka? bråka med folk? förstöra fester? det känns som om att målen för ungdomarna blir lägre och lägre. eller så är det bara man själv som är känsligare? man kanske är för gammal för att gå på hemmafester. är man bofast på krogen nu? om det ändå fanns cash för det...

jag blir så lätt förbannad av små kommentarer. små grejjor. visst är det kanske ingen "big deal" vad vissa gör men jag kan haka upp mig. varför kan man bara inte vara fair and squere? behandla folk som man vill bli behandlad själv. stå upp för vad man är. åhh..suck..nu låter jag som nån predikerande jävla moraltönt. men lately, har man bara vart med om så sjuka händelser. så mycket onödigt tjaffs... man får hela enkelt fokusera på dom bra människora i livet. dom som verkligen älskar en och tar en för den man är. dom som man inte behöver använda någon jävla mask för. inte anpassa sig för. jag vill kunna känna mig trygg och äkta hos alla. men dom få som jag verkligen kan känna mig så hos...det är dom jag älskar.


nog om det.



jag vill nog bara ha för mkt kanske. lagom är bäst? fuck that. jag vill ha allt. jag vill vara älskad av alla. jag vill vara perfekt. varför står jag inte ut med att veta att någon tkr illa om mig? hör jag ett skitsnacksord om mig...så lixom slinter det. jag kan inte släppa det. ni märker ju hur jag blir på negativa kommentarer i bloggen? jag hakar alltid upp mig. jag är som en slags perfektionist fast bara i fokus på mig själv och hur man ses och accepteras. jag vet inte faktiskt. but in my world. we are one.




efter min relativt långa tid som sjuk så har man nu upplevt 4 helgkvällar och har krökat på alla 4 av dom. det är inte så jävla smart kanske men det går ju fan inte att låta bli... helgen blev väldigt upp och ner. berg och dalbana. hade höga förvätningar när det var en match fri OCH jobbfri helg men den blev relativt medioker. fredagen var det dock trevligt tills björn spydde och alex blev utslängd. vi hade dock ett skönt förkrök och vi var ett jävligt skönt gäng. Claras var jävligt nice. dit drar jag lätt igen :) och jag och alex gjorde dansgolvet medans björn hinkade i sig vin för fulla muggar ;) haha. sen sprang jag in i Cim vid The Vibe. trevligt att träffa dig! söt & glad as allways!

Lördagen vaknade vi hos alex. bakis och jävliga. gick ner och åt bakiskebab på sibylla. och köpte krök tills kvällen som skulle komma. fest på vaxholm var planen och vi förladdade hos Alex åter igen. fast nu lugnare. när vi väl kommer till vaxholm inser vi att vi är några år över snittåldern där. vi bestämmer oss för att inte låta det hindra oss från att ha en skön kväll. så vi drar på schlagern (mot många ungdomars frustration) och käkar pizza och börjar hetset! sen fylls huset med mer och mer folk. och då börjar skiten. leo hamnar i bråk, jag hamnar i bråk, alex hamnar i bråk. huset fylls av små jävla uppkäftiga ungdomar som bara söker bråk helt utan anledning och festen som hade alla möjligheter att bli helt jävla grym blev en stor flopp. tyvärr. så irriterande. elakt mot Charlotta också som för övrigt var jäävligt packad =)

idag har jag inte gjort mycket värt att skriva om. kom precis hem från kim. glodde 2 filmer. "Snakes on a plane" som var ungefär lika bra som titeln är... och sen "dead mans shoes" som var bättre. helt okej faktiskt. brittisk tung film. lånade 4 filmer av honom också... "jackass 2", "greenstreet hooligans", "butterfly effect 2" och "the persuit of happieness". är ledig i morgon så det lär bli sova och film hela dagen :) grymt skönt!


dagens citat:

"Jag är en passionsmänniska, jag dras till bergochdalbanor and quick fixes."

haha. du med?



ska börja träna den här veckan tänkte jag. på allvar. gå 100%. fotboll mån och torsdag. innebandy mån och onsdag. ska träffa pappa på tisdag. vi har en del att prata om... så det blir en fullspäckad vecka :)


jag har ingen insperation. är ledsen om detta blev ett kasst inlägg. mest information liksom och inte så mkt känslor men jag är bara så jävla sur på alla jävla människor. har liksom tappat suget helt på att gå ut och träffa nytt folk you know. man känner bara för att bara hänga med dom som man verkligen vet vart man har. ska man gå runt och vara skrajj för att hamna i bråk? eller skrajj är fel ord. mera utav oroa sig liksom. är jag så jävla påfrestande? är eller det kajalen...haha...leo? ;)  får inte en kille ha kajal :) neeej just det...för då är man EMO! jävla äckel EMO. tänk att lite svart runt ögonen får ett gäng tuffa killar att skrika EEEEMMOOO efter en. det är facinerande. jag kanske är Emo-Nemo? Sanningen är att inte ens jag vet vad det egentligen betyder men jag tvekar starkt på att jag skulle vara det bara för att jag drar ett svart streck under mina ögon en kväll jag går på fest? patetiskt är väl ordet....world full of jerks


nej det får fan vara punkt där tror jag...folks! all for now!



ändå känns det som om vi aldrig kommer bli?


bara några tankar...

N.