Nyklippt och förväntansfull. Inför P&L 07.


Haha. Så du läser min blogg? Det kunde jag inte ana. Jag får så lustiga besked var och varannan dag om folk som läser min blogg fast jag inte hade en aning om det. Man blir sjukt förvånad av vilka som faktiskt är intresserade av vad en skriver. Fast dom är nog mest nyfikna, svartsjuka på saker och ting... Tror inte dom läser just rent av att dom tycker jag skriver speciellt bra eller intressant. Väcker nog bara en del känslor kanske... En del människor blir jag glad av att dom läser. En del tycker jag bara är fruktansvärt patetiska och sorgliga. Fick olika såna besked här om dagen... Du är verkligen en sorglig individ? Aren´t you? Haha. Suck.





Sitter här när midnatt närmar sig. Vi ska åka 9.15 från Ängsvik i morgon bitti och jag har fortfarande en del saker kvar att göra... Färga håret och bränna skivor...men sen sist men absolut inte minst måste jag börja packa. Haha. jag har inte ens hittat sovsäck och sånt skit än. Hajjar ni? Helt sämst jag är. Måste ta tag i det och börja fixa nu känns det som. Ville bara blogga lite innan.


ja. jag kysste henne. and it was amazing.




Vilken jävla dag alltså. Vi har åkt runt och förberett och köpt saker i typ 7 timmar. Vi har köpt så jävla mycket saker alltså. Kvittot från "Rusta" Slutade på 2300 kronor...Det säger väl det mesta?  Vi köpte allt från Solcellslampor, Låtsas-gräs-mattor och Marshaller till Feta tält, stolar och bord. Vi köpte låtsasblommor och stereo.. Sen efter allt vart handlat till Campingen så bar det av mot stan för den lite mer utseéndeaktiga shoppingen..


Jag gled och köpte 2 t-shirts och ett par jeans och sen klippte jag mig och har nu köpt färg som jag ska fixa ikväll. Träffade även syrran och betalade min första hyra. 1500 kronor för Juli månad. NICE MED EGEN LÄGENHET :D Pröjade även av en skuld till John på 500 kr och köpte halsband och betalade även andra mindre accensoarer, räkningar och skulder. Det betyder alltså att jag spenderade strax över 5000 kr av min lön den första dagen. Det känns sådär..halvbra.. =/ Tur att man fick semesterersättning iaf...

Det går bra nu.







Jeansen & T-shirtsen jag tjakka...






Jag är så extremt jävla taggad. I morgon ska road tripen till Borlänge bli av riktig jävla American Pie karraktär. Fet musik, Skönaste polare, Bärs och feeet stämning! 5 Nätter på Sveriges bästa (och numera största..?) festival! Det blir fan inte bättre än så. Och vädret börjar arta sig också säger prognoser.... Årets vecka coming up? So it seems!


Egentligen hänger det bara på en sak. Mjaee...två saker om man räknar med att vädret måste stämma också. Men huvudsaken är egentligen att Leo måste klara sig läkarbesök i morgon. Vore så jävla bittert om det fuckade up sig med det. Håller tummarna gubben.



Mobilen får gärna börja fungera igen också. Jag hör er men ni hör inte mig. Det är värdelöst. Bara SMS-funktionen som fungerar så vill ni något så SMS:a..RING INTE =(




Nu har Justin precis klivit av Scénen i Skandinavium i Gbg. Världens bästa artist. Läste i någon blaska att han varit dryg mot fans. Tråkigt men förståligt. Undrar om det är så jävla roligt att inte ha något privatliv alls längre... Ja, jag vet inte... Men det är tråkigt att de ska bli tjaffs och sånt skit. Man vill bara se honom som den perfekta individen. Men även solen har sina fläckar...


Var på bio igår. Såg "Oceans 13" Med 4/5 av Peace and love gänget. Jävla mardröm att parkera i stan fick jag och gayen erfara. Vi försökte hitta parkeringar i åratal men gav till slut med oss och ställde oss i ett parkeringshus och betalade en förmögenhet. Sen händer kvällen äcklighet: När vi går ut från parkeringshuset så ser vi först en stor hög med bajs i ett litet rum. Vi får en chock och skynder äcklande på våra steg tills vi i NÄSTA rum ser uteliggaren som skapade bajshögen. Riktigt fräsht faktiskt och vi befinner oss i detta tillfälle i stor chock. Fy faaan vad det stank. Har aldrig upplevt något mer påfrestande för kroppen. Spyan var riktigt nära..

Filmen då? Mjaee..Ingen höjdare. Kul med så många bra skådisar i samma film men det var som en lite småtöntig lycklig transportsträcka utan motgångar. Halvfestligt...




Säg till om jag sårar dig. Säg det i samma veva som du erkänner för både mig och dig hur jävla hopplöst förälskad du fortfarande är i mig. För jag vill inte såra dig. Du är en fin tjej men jag ser igenom allt. Alla ser det. Du är för bra för det. Jag är en gris och förtjänar inte att vara så frekvent i dina tankar. Jag förtjänar inte att vara det i någons tankar. Jag är ingen alls.

Den dagen jag blir något på riktigt. Då slutar den här sagan. Då ska det ske en ändring. Jag vill.






Dagen efter midsommar blev iaf en skönare dag än Midsommar. Vi styrde någon slags liten revanchfest hos Leo efter Midsommar sög så hårt. Det kom lite brudar och dom flesta sköna killar jag känner. Det var sjukt många garv och jag var egentligen inte taggad på att kröka med efter att kingen totalhetsat så drog jag 5-6 glas med Wiskey inom loppet av 10 minuter och då var jag kalaspackad... Det blev lite dans, lite kramar och mys och mycket skratt. En helt okej kväll.. :-)


 


Bäst just nu:


Danny - Play it for the girls

Melody Club - Wildhearts

SEAN KINGSTON - BEAUTIFUL GIRLS

Nu drar jag om 9 timmar och 30 min. Back on Sunday.
Heaven! Here i come!

Vi hörs!





(PERSONLIGHET) JAG ÄR;
Blyg: Haha! Inte på fyllan iaf...
Smart: Snäppet över medel?
Långsam: Njaee...
Stressad: Nej
Tålmodig: Nej, Verkligen inte
Djup: I have my moments...
Öppen: Ja..Det vill jag fan påstå
Ärlig: From time to time
Positiv: That´s my middle name
Ansvarsfull: Det är nog sämre med det..

(VÄNSKAP) JAG HAR;
Svikit en kompis: Risken finns att det hänt..
Förlorat en bästa vän: I princip
Sovit med en tjejkompis: Ja
Pussat en av samma kön: För mycket
Slagit en kompis: Jag kan inte slåss
En kompis som vet allt: Ingen vet allt
Berättat hemligheter: Ja

(KÄRLEK) JAG HAR;
Blivit sårad: Ja
Haft stadigt förhållande: Nej
Krossat någons hjärta: Ja
Gett någon ditt hjärta: Ja..Eller nej
"Playat": Ja...folk säger det
Sagt att jag älskar någon och menat det: Ja
Sagt att jag älskar någon, och ljugit: Ja
Varit otrogen: Ja

(FAVORITER) FAVORIT;
Låt just nu: Mange Schmidt ft. Petter - Giftig
Pryl: Mobil
Film: Love Actually
Bok: Not my thing
Lärare i skolan: Pass
Plats: Framför datorn
Frukt: Vindruvor och Vattenmelon

(ÖVRIGT) JAG HAR;
Sytt: Räknas slöjd?
Opererat mig: Nej
Cyklat omkull: Mjaee..inte vad jag minns..
Sjungit i duschen: Det händer men ingen standardgrej precis
Hoppat bungyjump: Jag skulle inte banga
Fobi för något: Könshår
Sett någon dö: Bokstavligt talat? Nej
Varit på begravning: Ja
Sagt att jag hatar någon: Ja

LIVET;
Svart eller vitt: Svart
Rött eller blått: Rött
Skriva eller tala: Skriva
Vatten eller coca cola: Cola
Nagelbitare: Tyvärr
Mobil eller mp3: Mobil
Snygg eller charmig: Snygg och charmig :D
Lösgodis eller choklad: Choklad
Frukt eller grönsak: Frukt
Film eller serie: Film
Festa eller softa: Festa
Sommar eller vinter: Sommar
Fredag eller lördag: Fredag
Levande-ljus eller lampa: Levande ljus
Övervikt eller undernärd: Perfekt
Kärlek eller vänskap: Vänskap

Tack Gud - Karma?

Visst att midsommar totalt söööög (Som väntat?) men...Det stora samtalsämnet i detta inlägg blir detta:

Jag glömde kvar min påse med mitt liv på bussen i natt vid halv 3. Det var bokstavligt talat mitt liv i den påsen. Mobil och mp3 laddare. Parfymer, Vaxer, Tandkräm, Tandborste, Digitalkamera, Min systers hemnycklar, Dyra hudkrämer... Ja, saker för tusentals kronor alltså.. Gissa om jag var krossad när jag insåg att jag glömt kassen kvar på bussen? Jag var pissigt full och föll fan nästan i gråt. Förstår ni känslan? Hela sitt liv försvinner i princip. Jag kände mig så jävla uppgiven och ledsen. Så jag börjar kolla på alternativ vad man ska ta sig till? Vad man gör? Jag Mailar och ringer SL men känns lönlöst 4 på natten så jag går och lägger mig... (Tack för sovsällskapet förresten sötnos...) Sen på morgonen (i totalt värdelöst skick alltså - vid detta tillfälle är jag fan fortfarande full) vid 11 så drar jag FÖRST till stan för att kolla om deras Lost And Found ställe på centralen var öppet vilket det inte var såklart. Då drar jag till Gustavsberg där SL har ett litet stall också och där fanns kassen inte och sen var mitt sista hopp att åka TILLBAKA till Nacka och kolla i Björknäs och tro det eller ej. Där var kassen. Förstår ni den fullständiga lyckan? Helt fucking otroligt. Starten på denna dag har alltså varit 4 timmar bussresande hit och dit i fullständig panik. Men det var så jävla värt det. KASSEN ÄR TILLBAKA. Underbart. Karma?

Nu sitter jag här. Inte ätit eller druckit någonting idag. Jag var så jävla packad igår. Helt i onödan känns det som. Sov typ 3 timmar i natt. Känner mig lika fräsh som en nedbajsad hög med spya. Sliten som en jävla jude. Alot to do. Ska dra en powernap nu på nån timme eller två. Måste äta massa mat så jag mår bra igen. Måste städa och diska för mammas skull. Duscha och göra mig snygg. Måste styra folk och framförallt brudar till kvällens Fest hos Leo. Revanch-fest får man nog kalla det. Eftersom gårdagen blev så jävla kass. Sugen? hör av dig isf.




Kvällens bästa:

Sms från "Pip"

"Jag säger bara här och nu. Snälla!"

Hahah :D





Brukar inte blogga två dagar i rad. Men kände att jag behövde skriva om detta. Kändes som en angelägen grej. Läs gårdagens inlägg om du inte gjort det :-) Puss hej

Jag kysste henne för att få reda på vem hon var...

I'm strong on the surface
Not all the way through
I've never been perfect
But neither have you



Midsommarafton. Facinerande. Ännu en av alla usla jävla överskattade högtider. Vi har så många av dom... Valborg, Midsommar, Påsk och vad fan dom nu heter. Alla med samma syfte. Att bulla upp med extra mycket krök. Att hitta den festaste festen och vara extra taggad och extra full. Förväntningarna är alltid skyhöga..Dom ligger på toppen av toppen. Sen blir det i princip...ja..ALLTID väldigt medelmåttigt. Det är endast vid speciella unika tillfällen som dessa extrema förväntningar infylles. Varför ska man hajpa dessa högtider när det ändå är som en vanlig jävla helg? Jag hatar att folk ska vara så taggade. Har dom inte lärt sig att det aldrig blir lika roligt som man hoppas och drömmer om? Folk är så jävla trångsynta och dumma... Högtider my ass..


www.Facebook.com - Bli medlem.


Har precis kommit ned på jorden efter Justin-konserten i förregår. Fan, jag kommer aldrig att glömma den spelningen. Det var banne mig ett av dom häftigaste ögonblicken i mitt liv. no doubt about it.

Jag var ute och sprang igår. Sprang en bra bit i bra tempo. Det kändes bra fastän jag saknade min mp3 spelare som jag brukar springa med. Tycker det är skönare att springa med musik i öronen fast det fick funka utan igår. Konstigt väder som fan igår. Jättevarmt i luften fastän det duggade..Skitzoväder.


fan så jag hatar det där. hela grejen. brinnande jävla hat. hela själen uppslukas av känslorna. jag känner mig sviken, arg och irriterad. som om jag står helt ensam inför något jag inte ens borde bry mig om. hat!


Fan...Sedan Justin konserten har jag sovit 70% av min tid. Har bara legat och vilat. Sovit. Laddat. Försöker vara så nyttig som möjligt och sova så mycket som möjliga så man är på toppen av sin topp lagom tills på Tisdag då det bär av. Jag vill må så bra jag bara kan må och vara så snygg jag bara kan vara på Tisdag. För då jävlar...Då smäller det på riktigt.. Då är det fan allvar. På riktigt!





Jag och Alex i Justin-Kön





Fick Gessles nya CD igår förresten. Jag har alltid varit ett stort Per Gessle fan. Mest för att jag är lite beroende av hans röst och hans känsla att göra enkla melodier som fastnar på hjärnan. Fast hans nya album "En Händig Man" (ja..bara namnet säger väl det mesta) är ett väldigt snesteg. Texterna som aldrig varit Per Gessles starka sida har nåt en extrem botten och det är nu näst intill pinsamt att lyssna på vad han egentligen sjunger. Visst finns det typ 2-3 guldkorn på plattan men i helhet är den faktiskt rent ut sagt dålig. den får 2 Nemosar av 5 möjliga. Det gör ont att säga det för jag älskar verkligen Per Gessle. Förstår bara inte riktigt vad han sysslar med nu.. Är han påväg utför möjligtvis?




Har en ny idol. Alex Schulman. Han måste vara Sveriges sjukaste härligaste mest twistade människa. Efter att nu gått igenom hans hela blogg både på aftonbladet och stureplan.se så inser man hur jävla genialisk han är. Han är så medveten om det också. En helt underbar grej som han gör är att lämna ut sin brors mobilnummer och ber alla sina läsare att ringa och terra brorsan och det gör såklart tusentals människor då! Hur jävla underbart är inte det? haha. Stackars bror! Hans blogg är just nu Sveriges mest lästa helt överlägset. 2:an på listan har hälften så många läsare och jag kan inte säga att jag är ett dugg förvånad. Helt sjuk rolig läsning och man skrattar högt flera gånger per dag när man läser hans skriverier. Nu har även hans fästmö skaffat en blogg också som är nästintill lika genialisk...Man förstår verkligen hur dom funnit varann... Adressen till bloggarna:

Alex - http://blogg.aftonbladet.se/14002
Katrin - http://fuckyourightback.webblogg.se/

MISSA INTE!




Viasats oändliga ström av Scrubsrepriser har devalverat värdet på boxarna. Nu rear discshop.se ut de tre första säsongerna för 149 kronor styck så att du kan sitta hemma och snabbspola mellan Dr Cox-scenerna.
Själv har jag beställt år 2 precis. Häärligt!


Take it! It's yours!





Happ. Ikväll då... Hmm.. Det lutar åt fest hos Leo.. Jag är inte (som ni säkert märkt) en sån som gillar att blåsa upp Midsommar till världens jävla grej. Så det blir en hederlig fest hos Leo med mycket öl och trevligt folk. Det kan nog bli en jävligt nice kväll om rätt folk anländer och fyllan stannar på lagom (who am i kidding?) nivå!



Bäst just nu:

Timbaland - The way i are
Per Gessle - Dixy
Weeping Willows - Somewhere




Hur kan jag sakna dig när jag inte ens erkänt det för mig själv? Jag tänker så mycket tankar som är förbjudna. Som är så jävla fel och dumma. Tänk om jag skulle börja vara helt ärlig mot mig själv och alla jag känner. Berätta precis hur jag tänker och tycker om mig själv och alla andra. Fan vad folk skulle hata mig. Fan vad jag skulle hata mig. Fan vilket jävla liv det skulle bli... Varför är du i mina tankar för? Har du inget bättre för dig? jag hatar det... och du verkar inte ens bry dig de minsta om mig...Vart står vi?




PEACE AND LOVE - Nu på tisdag den 26:e Juni - Wow! JASON MRAZ LIVE!

Flytta hemifrån - 1 juli

PHEEETTTTTT :D

Jobba hela juli = inte like phett :'(






Somewhere, someone dreams, someone dreams of me
Somewhere, there?s a place
Somewhere, there is love for me
Somewhere, there?s a heart that beats for me


Weeping Willows - Somewhere - Missa inte!






Dagens länkar i övrigt:

http://www.youtube.com/watch?v=I8cvKImVadE&mode=related&search=

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1101714,00.html




Fortfarande Dagens Gladaste Läsning:






Peace And Love är nu slutsålt. Sorry Suckers!




and i hope i see you again,
over and out
all for now.

Justin Timberlake - Globen - 19 Juni

Justin Timberlake


Så är man då hemkommen efter att bevittnat Världsstjärnan Justin Timberlakes första konsert i Sverige någonsin. Justin Timberlake har alltid vart en av mina största idoler. Ända sedan N*sync slog igenom. Så det var med extrema förväntningar och enorm nervositet som jag gick upp halv 6 i morse för att och ställa mig i kön utanför Globen. Jag och min gode vän Alex ställde oss i kön och det var väl ungefär 15-20 pers före oss i kön då =
http://www.youtube.com/watch?v=CVOXr_3HzGo   ... Dagen bestod främst utav att försöka sova, lyssna på Justin musik och äta onyttigheter. Efter mycket om och men och nästan 12 timmars köande så var det till slut insläpp vid halv 7 på kvällen.

Två stycken förband varav ett var en tjej som blivit känd igenom Youtube och som Justin upptäckt = http://www.youtube.com/watch?v=69Grnh7Qin8 = här framför hon "what goes around comes around" live med justin på pianot (och kör). kolla på den länken och kolla slutet när Justin glider in och är snygg & bäst som vanligt. så jävla coolt! det andra förbandet var Natasha Bedinfield. Ni vet hon med dom där hitsen "these words" och "single"? Ja hon blev iaf en väldans positiv överaskning och körde ett sjukt bra gigg. Responsen från publiken blev där efter. Kul med förband som faktiskt är bra på riktigt och inte bara blir ett långt lidsamt väntande på huvudakten...

Scén-bygget var en ganska märklig historia. Det var en extremt stor rund scen MITT på golven i globen så egentligen spelade de ingen roll om man stod på 1:a plats i kön eller på 100:e plats...Man fick ändå lika bra plats liksom... Det kändes riktigt surt när detta faktum kom fram och man insåg att 5 timmars sömn dragit åt helvette. Kunde lika gärna ställt mig i kön vid 12-snåret mitt på dan...jävla skit =( 
Skönt ändå att stå längst fram närmast scén intill kravallstaketet. Alltid nice att vara längst fram på en konsert!

Och så helt plötsligt står han där. Han bara står där. Den magnifika underbara Justin Timberlake. Livs levande på en scén bara ett par meter ifrån mig. Jag får en chock och känner inte att det är på riktigt ännu. Alex är i en liknande dvala. Vi båda står och stirrar blint och shippar efter andan medans tio tusentals extremt högljudda fans är i exstas. Han blåser igång feta versioner på "My Love" och "Like i love you" och efterföljande hits och det känns som man nått sjunde himlen. Han charmen publiken med imponerande vältalad svenska. Inte bara "Tack" och "Hej" som vanliga artister brukar åstakomma utan långa meningar med bra uttal...Det var lite lustigt..

När "My Love" blåser igång så bjuder han på det mest häpnadsväckande aktion jag någonsin sett i live tolkning. Han dansar på ett sätt som får Michael Jackson att framstå som ett dagisbarn.  (Det är ingen överdrift..tro mig.. och jag är ändå ett MJ-fan) Med sådan enorm säkerhet och snabbhet. Det känns som om att det inte finns på kartan att en misstag ska ske... Han känns så extremt välskolad och proffsig. Hela publiken gapar stort..

http://www.youtube.com/watch?v=9ibg6Qwmhu0 (Titta första 50 sekunderna!)

Det är ungefär som på den där länken han gör. Fast 10 ggr snabbare, striktare och proffsigare.
Allt sitter till 110% och publiken tror inte sina ögon. Ni kanske tycker att jag hajpar och överdriver nu men
skulle ni varit där hade ni beskrivit det i exakt samma ord.

Som att det inte är nog med att han sjunger och dansar på ett fenomenalt sätt så är han även riktigt grym på SAMTLIGA jävla instrument som finns. Han byter instrument var och varannan låt och briljerar på det mesta han ger sig in på. Jag undrar - Har den människan några svagheter? Suck...

När jag står där med hakan nere på golvet så viskar plötsligt Alex till mig "Är inte det där Jessica Biel? Justin Timberlakes flickvän!" jag slänger iväg ett öga och jo ta mig fan. Visst är det hon. Klumpiga som vi är börjar vi glo på henne och efter några minuter märker hon att vi spanar på henne och då smyger hon iväg till någon biffig mörk man som tar henne till vip området. Helt sjukt. Vi stod bara några enstaka meter ifrån henne. Skulle tippa på högst 2 meter. JUSTINS FLICKVÄN!  

OCH som inte det var NOG men sjuka händelser denna magiska kväll så uppstår plötsligt årets jävla händelse. Jag står i exstas och sjunger och dansar med i Justins härliga konsert då plötsligt Timbaland går förbi bara någon meter ifrån mig... precis framför mig över kravallstänglset... Liksom Timbaland! Helt plötsligt bara... Jag skriker i ren spontanitet "TIMBA!!" och slänger ut min hand och han ser på mig och tar ett steg emot mig och tar mig i hand och tittar i mina ögon och skakar vänligt i 2 sekunder. Jag höll på att tappa huvet, hakan... ja kalla det vad fan som helst... TIMBALAND liksom. Det är inte vem som helst det här. Jag har skakat hand med fucking jävla Timbaland! Helt jävla otroligt..

Jag har en sån där grej med att ha tur på konserter tror jag. Jag fick ju Eminems handuk när jag vara på Eminem i Globen 2001 och han slängde ut den i publiken. Jag fick Robbie Williamns Energidryck flaska han slängde ut i publiken på Ullevi i fjol. Och nu Timbaland händelsen...Sjukt men otroligt roligt!




Konsertens tyngsta:

My Love
Cry me a river
Lovestoned
Sexyback



Som slutsats skulle jag fan vilja ta till orden och säga att det här är den bästa konserten jag har varit på. Den mest kompletta genuina konsert jag skådat. Då har jag ändå sett många storheter live (Eller storheter och storheter...iaf artister som är påstådda att vara grymt bra live)...så som Eminem, Robbie Williams, Backstreet Boys, The Ark, The Hives, Håkan Hellström...



Tror Basshunter har lyckats med konststycket att göra Århundradets sämsta låt...Lyssna på texten i denna låt:
http://www.youtube.com/watch?v=BmSyr-hwn6A



Som att det inte var nog så lyckades Bajen mot all förmodan sätta dit Djurgården med 2-0 idag och det känns helt sagolikt underbart. Sebastian Eguren kliver fram när det som bäst behövs och vi har fått hoppet tillbaka om en topplacering i år. Riktigt underbart. Jag har en djurgårdspolare som jag alltid trackar när Bajen tar dif och vise versa... Nu ikväll fick jag då nöjjet att håna honom lite..Det kändes bra!


Men det skulle jag SÅKLART få äta upp då han nu sms:ar mig för nån timme sen och säger "Det känns lite surt för dig antar jag att Justin Timberlake + sällskap precis kom till klubben som jag är DJ på? "

När det sms:et kom till mig kände jag mig..Ja tankarna går inte att beskriva.. Ren och skär tomhet och sorg... Ni förstår säkert... Han tycker inte ens om Justin Timberlake och av en ren jävla slump så hamnar JT + hela hans heta kändis-sällskap DÄR av alla ställen. JAG som däremot avgudat Justin i alla år...Ja..FAN..jag vill också festa med honom =(

Vad kunde jag svara på ett sådant sms? Jag erkände mig som förlorare och skrev bara.. "Ja..Vad fan betyder denna derbyvinst nu? Suck..Du vinner..."




Dissar troligen golfen i morgon. Av många skäl som jag inte vill ta upp här. Jobbigt bara känns det som.
Satsar på Midsommar på fredag istället...Leo?



Nu ska jag sova. Tänkte sova iaf 13-14 timmar i natt. Har sovit 2-3 timmar på senaste 40 timmarna så mitt huvud väger just nu 50 kg och hjärnan fungerar inte riktigt som den ska... SÄNGEN NÄSTA!




Kram.




Dagens Gladaste Läsning:






Peace And Love är nu slutsålt. Sorry Suckers!

And don't resent me, Keep me in your memory

Can anybody out there hear me?
'Cause I can't seem to hear myself
Can anybody out there see me?
'Cause I can't seem to see myself...
There's gotta be a heaven somewhere
Can you save me from this hell?
Can anybody out there feel me?
'Cause I can't seem to feel myself




Jag sitter här med en kropp i sargad stil milt sagt. Har krökat fyra jävla kvällar i rad! What´s that about? Alltså visst att Juni månad var väntad som den krökigaste månaden i mitt liv men att det skulle bli så här illa hade jag svårt att förvänta mig. Jag älskar att vara full. Jag kan slappna av då. Det är lustigt hur man förändras genom åren.. Jag minns att jag avskydde Öl när jag var yngre. Jag ville BARA dricka cider och helst då Smirnoff Ice. Nu är en iskall öl i princip det bästa jag vet. Jag älskar smaken, effekten och känslan av att dricka ett kallt glas öl på krogen. Det är livet. Och jag hatar cider istället. Ombytta roller...Weird..


Samtidigt skrämmer det mig lite att jag tycker om öl så vansinnigt mycket. Jag menar, jag har ju trots allt alkolist-gener i mig... Fan. ja, jag borde ha koll.


Roligt igår. Eller ja delvis iaf. Eller till en början kanske man ska säga...? Drog på Claras med John. Mötte upp Kingen och Muffe där inne. Skönt gäng som fan. Mange Schmidt spelades på dansgolvet och kvällen var på väg att bli kunglig. Glassig. Giftig. Blev ohyggligt full väldigt snabbt. Sen kom du dit och det gick ju som det gick. Inte precis oväntat. Jag har grava minnesluckor från hela kvällen..Minns ärligt talas kanske 15-20% av vad som hände och sas inne på Claras. Så jag har svårt att utala mig men har fått återberättat från vänner vad som skedde. Jag blir bara så jävla ledsen och arg och uppgiven. Ska det vara så här? Är det menat att vara så här? Äh.. jag orkar inte bry mig. Jag är färdiglekt med. Hur kan man ge någon som ska "leva vilda singellivet" ett förbud att hålla på med en särskilld kille? Hur jävla bra funtat är det? Jag undrar verkligen... Jag är på fel sida av sjön. Är kanske ute på djupt vatten? Kalla det vad fan ni vill. Allt jag vet är att jag VET när jag blir sårad och mår dåligt, och jag VET faktiskt vad som är rätt eller fel. Jag tänker inte slösa tid och kraft på något som jag mår så jävla dåligt av - not worth it.


En riktig rolig och bra grej hände och det var att DU fick skit i fejset och det gjorde mig gott. Du ska förstå att du faktiskt är en extremt jävla jobbig och påfrestande människa. Du i lagoma doser kan man stå ut med men en kväll med dig nu för tiden är som att ha en radio på högsta volym dunkande i örat 24/7 i 5 veckor. och det komiska är att ALLA anser likadant. Jag har pratat med hundratals tjejer som delar min åsikt ang. detta. hur jävla PÅ och närgången du är. Hur fan orkar du? Vem är du? Du är bara fjärran av den du en gång var. Ta det lugnt. Grow Up. Think about it. Och så har du mage att säga att "du och jag aldrig har gillat varann" till en gemensam bekant - vad fan babblar du om? Vi var i princip bästa vänner under nästan ett år. Tänker du ens innan du pratar eller är du bara sådär obotligt jävla korkad som du ger sken om?

Skickade över hundra sms i natt. 123 st för att vara exakt. Smaka på dom orden. Seriöst.. Kan jag vara jordens fyllekåtaste människan? Jag skulle vilja dela tronen med Olle Fagerstedt. Det är så vrickat för jag är inte speciellt kåt nykter. Jag tänker väldigt sällan att typ "Fan vad nice det vore att ha sex nu"... Fast så FORT jag knäckt 1-2 öl så kommer den där känslan. tankarna. Dom blir så extremt påtagliga så ofattbart snabbt. Skrämmande.


Gayen - När kommer du hem????
Om du ser detta när du sitter med din drink och glassiga solglasögon där borta i fjärran land så gör mig en tjänst! POSTA EN COMMENT och säg när du kommer hem! SAKNAR DIG <3



Var på bio i förregår. Såg Hostel 2 med Alex. Jävligt konstig film. Den är ju ändå rätt hyllad. Jag förstår inte riktigt. Ska den vara vacker? Givande? Djup? Eller bara tänja på gränserna till totalt vansinne? För jag ser inte det begåvade med att knipsa av en kuk med en tång och ge den till några blodtörstiga hundar..?! Visst är filmen rätt skön, rolig och underhållande men BRA? Det vet jag inte om jag vill kalla den faktiskt...


dagens äckligaste:

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1097564,00.html



Fick mitt schema för sommaren. Det ser minst sagt... Tungt ut.. Jag är ledig från och med idag och 2 veckor framåt. Skönt som fan. Men sen om 2 veckor...Ja då jobbar jag konstant non stop heltid fram till den 12:e Augusti...Riktigt Riktigt jävla tungt alltså. Man ska ju fan bara va tacksam att man har jobb iofs men just nu tycker jag ICA är så otroligt tråkigt..det är bara det. suck. jaja, bit ihop. Genomlid sommaren Nemo!


Spelade match idag. Seriefinal. Vi ligger 1a i serien och mötte dom som ligger 2a. Långholmen. Ett lag bestående av 95% britter. britter har då en sorts mentalitet att man SKA spela hårt, fult och aggressivt. Man ska klaga på varje domslut och visa upp sitt register av svordomar minst 10.000 gånger per match. Och matchen blev i denna stil...Exakt närmare bestämd. Spottloskor, bråk, röda kort, tjaffs och skit i 90 min i ösregn. Men vi vann med 4-1 och vi rycker i toppen. Det var det viktiga. Fick krampkänningar i slutet av matchen - satan vad jag sprang idag!



Flyttar hemifrån 1 Juli. Tål att sägas så många gånger. Till Orminge/Björknäs typ. Busshållplatsen heter: Centralplan. Det ska bli mysigt och skönt men samtidigt väldigt nervöst och ovant och..ensamt? Ja vi får se. inleds med 2 testmånader i Juli och Augusti där jag får hyra stället för 1500 kr per månad av syrran. Sen om jag trivs och det funkar bra så lär jag ta över lägenheten på heltid. Spännande som sagt... Kom och hälsa på mig! Alla söta människor är välkomna! :-) Jag vill inte att det ska bli ensamt...



Jag hörde att Hultsfred bara sålde 15.000 biljetter av sina 31.000 släppta. Sen var det inte alls speciellt bra drag på festivalen generellt i år. Dåliga konserter och kasst väder. Det gör en gott att höra allt detta när man själv ska på Sveriges i särklass bästa festival. Bästa banden. Bästa staden. Och snabbast växande. Det kommer bli vansinnigt överkosmiskt jävla pisskul! Förväntningarna kunde vara lägre om man säger så... Kan vi få ha tur med vädret please god?



mysigt att du är så mysig. förbli det. våra mysiga stunder. det är myys. bara enkelt simpelt mys.



Vet ni vad jag gör om 30 timmar? Jag står i kö till Justin Timberlake´s konsert i Globen. Hur sjukt är det? Seriöst..Hur jävla sjukt är det? Att man ska se fucking JT live i SVERIGE! Jag kommer gråta. Jag kommer skaka och vara så nervös. Han är mannen man varit besatt av i så många år. Detta är helt sjukt. Det finns inte. Minne för livet. No Doubt.






Vad sägs om Sunny Beach Bulgarien i mitten av Augusti? Vilka är heta? :-) Jag är suuugen!


Jag hade ett litet dilemma idag på jobbet. Det började närma sig stängning och inte mycket kunder kvar då jag ser en kvarglömd Mobiltelefon. En riktigt jävla fet telefon. Ni vet en sån där ny jävel med alla funktioner som bara LÖS av lyxighet. Onda Nemo viskade i mitt vänstra öra följande "Ta den...Hur ofta får du såna här tillfällen? Det är en underbar telefon och ingen kommer märka det! TA DET FÖR FAN NEMO" medans den Goda Nemo sa i högra örat "Lämna tillbaka den. Tänk dig själv in i ägarens situation? Du är en bra kille Nemo. Lämna tillbaka den och ditt samvete förblir rent" ... Och just medans dessa två Nemosar står och diskuterar så ringer mobilen och det är ägaren i andra sidan luren (och Goda Nemo tar övertag) och jag säger åt henne att hon kan hämta den i Kundtjänst på ICA där jag lämnade den... Dagens goda gärning. Karma? Ja...hoppas att jag bättrade på den lite där iaf...


Golfen Onsdag..? All in.



Midsommar Fredag... Ska vi ha fest hos B eller hos L? Måste bestämma. röjj ska det i vilket fall bli. Kanske middag och hela köret före? Mysigt! HOPPAS PÅ FINT VÄDER :-)




Nu fick jag sms. Av dig. En liten överaskning men egentligen inte. Du är full. Har du inte kommit över mig ännu? Du var sjukt kär i mig i över ett år och säger åt mig att du kommit över mig. Men när du är full så kommer alltid känslorna fram... Är du kär i mig fortfarande? Vi har en del fina minnen ihop faktiskt.. Ses vi i sommar?





Dagens länk:  http://www.myspace.com/klingaan

En kompis som är en duktig rappare. Lovade att göra lite reklam för han. Spana in sidan.







Här nedanför ska jag posta lite bilder från Golfen förra onsdagen. Jag hade fan en "Good hair day":










All for now.
Peace out.

when we´re good they never remember. when we´re bad they never forget

Sällan har jag känt mig så förbryllad som nu. Det känns som att jag lever utan gränser. Inga hämningar liksom. Ärligt talat, Vem fan trodde det här? Årets märkligaste bortamatch. Slår fan 27åringen till och med...


Golfen igår. Jävla fett ställe ändå. Visst att det regnade igår och det förstörde en del (för att det fanns en fet stor jävla uteplats) men förstå draget det kommer bli där i Juli!? Helt sjukt när alla sommargäster är på plats och solen skiner över Värmdöhimmlen. Jag hade fan jävligt skoj igår av flera olika anledningar. Bra dansgolv och stort ställe. VÄRMDÖS ENDA RIKTIGA UTESTÄLLE!


Stekarstället nummer ett alltså. Det bjöds till höger och vänster till alla. En tjej kan gå in där och se ut som skit och ändå inom loppet av 5 min få sig en rejäl jävla fylla. JAG VILL OCKSÅ VARA TJEJ! Iaf...  Jag kommer in och sätter mig vid ett sällskap damer som precis i detta tillfälle blir bjudna på 15 Vodka Redbull och 2 flaskor skumpa (ja..det gick på minst 2-3000 kr) och eftersom killarna som bjuder är helt jävla wasted så tar jag för mig lika mycket som tjejerna gör och så var min fylla gjort :-) köpte en öl på hela kvällen och var pissigt full. DET ÄR SÅ DET SKA VARA!


Träffa en gammal polare där som heter Danne. Jävla skön kille och JÄVLA snygg. Vi stod och prata brud-minnen och Han berättar om gamla grejor han vart med om. Han sa att en gång när han satt och jobba i kassan på Konsum så betala en snygg tjej med en 20lapp och på lappen hade hon skrivit "vill du ligga? ring!" och sen sitt nummer. hur jävla kungligt är det? Jag fråga hans kompis om det var sant och det var det. han hade fått sett sedeln till och med. Asså hur jävla kung är man inte då? Så gryymt!


AAAAJJJ SMÄÄÄRTA:
http://www.youtube.com/watch?v=kiYInZiH1Q4&mode=related&search=


Jag prata med en tjej om stjärntecken igår. Hon sa att Lejon (som vi båda är) är kända som väldigt envisa. Kan inte ha fel och älskad uppmärksamhet. Dom älskar komplimanger och smicker och hatar att förlora. Kan inte förlora. Haha. asså när jag hörde detta höll jag på att tuppa av - Det stämmer så otroligt bra på mig. Hade ingen aning om att den här stjärntecken-skiten faktiskt stämmer. Så makalöst. Måste börja läsa mer om det där...


Varje gång jag är bakis (Vilket är typ hela tiden känns det som...) så har jag ett sådant enormt behov av Juice! Apelsinjuice. Helst lyxjuice som tropicana eller brämhults! Förut var det fet mat och coca cola som lockade mest dagen efter men nu är det bara JUICE! juice för hela slanten. Kan utan problem svälja 2 liter apelsinjuice inom loppet av 5 min dagen efter en riktig fylla. sjuukt.


Bäst just nu:

Fall out boy - Thanks for the memories
DJ Mangoo - Eurodancer
Ricky - Get to know you



dagens länkar:

http://www.youtube.com/watch?v=oHFSttJK_tw

http://www.youtube.com/watch?v=l4X8R_ZrIvI

http://www.youtube.com/watch?v=16hbYbZYIAI&mode=related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=r67tYdGcaeA

http://www.youtube.com/watch?v=sraryDeIFHo



Så var det med det. En sollskenshistoria att berätta för barnbarnen? Knappast. Snarare ännu ett bevis på att jag faktiskt kan. Visst att det inte gick hela vägen men ändå. Kapacitet finns och även när jag känner mig som mest värdelös så vet jag att jag räcker till. Är ledsen för att det dör mellan er men det är faktiskt ditt eget fel... Jag är singel. Jag förblir singel. Inget annat finns. Hur mycket jag än ibland tror, hoppas, inbildar mig eller liknande så står ändå samma faktum kvar: Jag är Nemo. Jag är inget annat. Inget mer. Det är bra så. Mitt namn i samma mening som förhållande är fel. Fel Fel Fel. Tyvärr.


jag håller om min kudde i natt. och tänker på dig. tänker på hur gott du luktar. tänker du på mig ibland?


jag vet inte.


I'm staring at a broken door, There's nothing left here anymore.

I've been waiting here so long,
Another moment seems to 've come,
I see the dark clouds coming up again.




FÖRST OCH FRÄMST! "Timbaland ft. The Hives - Throw in on me"  har blivit singel och en musikvideo har skapats! SVERIGE SKA VARA STOLTA! Helt grymt!
http://www.youtube.com/watch?v=Dn6kGzRSjhU



Pappa och Mamma firade sin bröllopsdag igår. Eller firade är fan fel ord. Dom har ju varit skillda sen typ 6 år. Men skulle dom varit gifta idag så skulle dom varit gifta i 12 år. 1995 Ägde det rum och det var fan en grym fest. Minns det som igår. En av dom roligare dagarna i mitt liv faktiskt. Alkoholen dödade deras äktenskap.


Syster fyllde 22 år idag. Vi var där på en mysig liten tillställning runt lunch. Hon hade gjort en fin tårta. Hon bor i Centralplan vid Orminge där. En fin liten lägenhet som jag ska hyra från 1:a Juli. Jag kommer bo där och testa i någon månad och om det funkar bra så kommer jag nog bo kvar där. Tills en börjar kommer jag få betala 1500 kr i månaden. Tills jag hittar ett heltidsjobb dvs. Just nu jobbar jag ju bara extra på Ica. Riktigt skönt att finally flytta hemifrån. Fatta friheten. Helt underbart! Ni måste komma och hälsa på mig! :-)





Fest i förregår. Eller det var inte menat att bli en fest från början. Egentligen var det ju bara (som jag skrev om i förra inlägget) ett förkrök till en drinkprovning vi skulle på. Vi satt ett gäng killar hemma hos Olle och förkrökade och sen runt 11 snåret när vi skulle bege oss in så övertalar alla Olle om att vi stannar kvar och ringer dig lite damer istället. Sagt och gjort. Fast den fanns iofs en liten hake: Olle sa att den som dricker upp den sista Absinth-shotten får bestämma vad vi ska göra... Jag tar ansvar och sveper skiten och sen kör vi! jag plockar fram mobilen (Efter mycket tryck från dom andra grabbarna) och börjar hetssms:a ett tiotal tjejer och många nappar så det blir ett party av det hela. Riktigt trevligt tycker jag att det var. Sen bortamatch också...







Det lustiga är att dina vänner säger att du har känslor för mig. Att du blir förbannad när jag sitter med andra tjejer. Kramas med andra tjejer. När jag frågar dig så skrattar du åt frågan. Varför kan inte DU bara vara seriös och ärlig och säga som det här? Och hur har du mage att sen säga till mig "Jag hade fel om dig. Du är precis så som alla säger att du är"... Vem är det som ljuger här egentligen? Jag pratade med din bästa vän. Take that. Dags att kanske lägga korten på bordet? Det var du som pratade om vår vänskap. Jag är fortfarande inställd på vänskap. Är du?


En annan historia, relation, vänskap som i princip dött nu är den med dig/er. Tråkigt och jävligt synd. Synd bara att ni inte kan fatta. Med han förstod jag direkt att det var över. Han skulle ju hoppa ut för ett stup om du bad honom. Till och med min mamma märker att han förändrats sedan ni blev ihop. Men du...Jag trodde du hade mer insikt och stark personlighet för att faktiskt kunna behålla kontakten med dom som betyder något och inte gå till sådan fullständig överdrift med ert förhållande. Synd. Men nu är så fallet och följerna blev - ja som väntat - Att det är slut nu.



Jag har börjat kolla på Scrubs. Köpte år 1 på DVD. Var fan tvungen.. Alla säger att det är så sjukt bra så nu har jag huggit in. Har typ sett 1 skiva. 8 Avsnitt dvs..Tänkte se 8 till innan jag går och lägger mig ikväll. Det är fan bra skönt asså. Många fina garv får man men jag gillar inte när det ska vara såhär seriöst...Då blir det bara töntigt. Såhär sentimentalt amerikanskt =/ Det är helt klart en rolig serie men att jämföra det med "Vänner" eller "South Park" är ett hån mot allt som kallas Komedi serier. Dom 2 serierna är en klass för sig i genren.


Min pappa liknar Gollum. Jag och mamma satt och pratade det här om dagen. Ni vet Gollum? Sagan om ringen karaktären? Han liknar honom både till utseéndet och insidan. Han kan vara sådär liten, manisk, besatt, tokig och sjuk i huvet som Gollum är när han trånar efter ringen. Men samtidigt kan han vara sådär otroligt sårbar, mjuk och liten och ynklig som OXÅ Gollum är ibland. Sen utseéndet...båda är små, ihopkrupna och skalliga. Haha. Förstår ni hur elak jag är nu? Men jag och mamma satt och pratade om det är och vi insåg att...FAN VAD SANT DET ÄR!


Match igår. Mötte Atlas Copco. Ett gäng tokiga livsfarliga galna Chilenare typ. I 190 graders värme så trodde vi på en jämn match men de visade sig att vi var bättre tränade än dom. Visst var det sjukt jobbigt och tungt men vi vann till slut matchen relativt enkelt med 5-1 och jag gjorde 1 mål och 2 assist. En skön dag på jobbet. Känns bra i laget nu och det känns bra att man skapar och producerar mycket. Fotboll är en stor passion i mitt liv!





Jobbade idag på Ica. 2 Märkliga händelser skedde:

1. Några ungar vrålskriker av någon anledning ingen förstår..Dom totalt gallskriker rakt ut. En gubbe som handlar av mig säger lite diskret "Fan, att ungarna ska skrika så förfärligt!" och då står tydligen ungarnas pappa bakom gubben i kön och han blir fullständigt vansinnig och vrålar "VAD FAN?! ÄR DET NÅ FEL PÅ MINA BARN ELLER?! MINA BARN ÄR HELT PERFEKTA! DET SKA DU VETA DIN JÄVLA GUBBE"... det blir en väldigt konstig stämning och gubben förstår inte riktigt vad som hände och lommar ganska knickt därifrån. jag plockar upp min haka från golvet och har aldrig känt mig obekvämare i hela mitt liv....vad fan hände?!

2. Ni kommer ihåg den där mammas från Gustavsberg som frös in sina barn i frysen för typ några år sedan? tror de va drygt 5-6 år sedan... För ni som inte vet så frös hon in 2 barn i sitt kök. I sin frys. Och hon levde så i flera år där hemma. Hon släpptes i alla fall ut från psyket typ i fjol och går nu omkring vanligt bland oss vanliga människor. Och handlar på ICA. Jag blev helt iskall när hon handla av mig. Jag började stamma och blev svettig. LÅS IN MONSTRET! För guds skull...Vem fryser in sina små änglar till barn? ärligt talat? hört talas om sluten vård? suck!













Hoppas att vädret håller i sig nu. Behöver den här värmen. Har planerat beachen i morgon med lite vänner och det vore väl för jävla uselt om det blev pissväder i morgon. Då kommer jag gråta och låsa in mig och se på Scrubs hela dagen! GE MIG SOL!



Sen är det Onsdag och då planeras det utgång. Ska gå till golften hade jag tänkt mig... Lite olika polare på olika håll som ska dit och många verkar sugna. Folk säger att det är ett skönt ställe. men jävligt stekig och snobbigt. Brukar vanligtvis inte vara så sugen på såna ställen men va fan..det är Värmdös enda uteställe! Man måste ju testa det för att se hure är! Våga för att vinna liksom. Det blir nog trevligt.



Och ja, du är söt.







När jag stod vid bussen idag med vansinnigt hög volym på Mp3 spelaren och hade på Random så kom en gammal klassikerlåt upp. Nick Lachey med Whats left of me. Hade glömt hur fantastiskt bra den låten är. Man bara hör när den börjar, introt, att det är en extremt perfekt låt. Jag bara rös låten igenom och sjöng för min fulla hals. Folk måste tittat något enormt på mig men jag kunde inte bry mig mindre. Finns ingen bättre orgasm än en fulländad Musikorgasm!






Bäst just nu annars:

Tokio Hotel - Monsoon
Fall out boy - Thanks for the memories
Mange Schmidt ft. Petter - Giftig
Sum 41 - Underclass Hero


MISSA INTE DESSA FYRA GULDKORN! YOU WILL REGRET IT! <3





Har tänkt mer och mer på tatueringen. Vill verkligen göra den men nu fick jag ju tyvärr inte den av pappa i Studentpresent utan en fräsh klocka istället :-(   (no offence pappa) så nu är det ju en ekonomisk fråga också. Det är fan inte billigt asså. Minst 1500 kr kommer den kosta. Vill göra den innan Peace&Love men jag får min feta lön först 25:e juni och jag åker till P&L den 26:e så det går inte ihop...FAAAN....=/



Milstoplar under sommaren:

19 Juni - Justin Timberlake i Globen
25 Juin - Peace and love festival
1 Juli - Flytta hemifrån <3
15 Augusti - Fylla 20 år






Och jag ångrar att jag ens tänkte tanken när jag faktiskt kommit till insikt att jag inte är den människan. Inte den pojken. Jag faller inte för tjejer. Jag är Nemo. Jag är en känd Singel. Jag är fan stämplad player. (mot min viljsa iofs) Jag ska inte falla för tjejer. Jag ska vara stabil på marken hela tiden och göra min grej. Jag ska leva livet fullt ut och inte tänka tillbaka på ett gammalt ragg. Jag tänker tillbaka på dom få gånger jag FAKTISKT fastnat för ragg som jag hållt på med - Det har ALDRIG slutat bra och det gör mig så jävla ledsen. Undrar om det är något seriöst jävla problem på mig. Jag fyller 20 år snart och har aldrig varit i något seriöst förhållande. Funkar jag inte helt enkelt? Saknas det något på mig? Eller har jag helt enkelt bara inte träffat den rätta? (fan vad klychigt det där sista lät)... Jag vet verkligen inte själv och det gör mig så sjukt ledsen att jag inte känner mig så otillräckligt. vill inte fastna för någon. jag hatar det. Så jävla jobbigt att man alltid vill ha det som är svårast att få för när man väl får det så är det ju aldrig lika bra ändå.. Är inte charmen att jaga? Att känna sötman? att retas? att nästan vara där? Hur ofta är det lika roligt när man väl får det man vill... Well, Who am i to judge...Sån jävla orutinerade jävla barnunge till loser. fan.. skit skit skit!





bara några tankar...

"he taste like you but sweeter"

One night and one more time
Thanks for the memories
even though they weren't so great
"He tastes like you only sweeter"



rädd. arg. ledsen. förvirrad. hoppfull. uppgiven. besviken. sårad. ledsen. tankspridd. vad fan är det här för något?

jag kan nog leva några dagar till på det de minnen jag fått. Flåset. Kyssarna. Passionen. Viskningarna. Händerna. Svetten. Det nya spännande förbjudna okända som vi båda brann för så extremt starkt. Du vet det likväl som jag.

Fast faktum är ändå att jag inte orkar någon mer sån här skit. Det är för typiskt mig. Att när jag för en gångs skull VERKLIGEN vill något. På riktigt. När jag verkligen är säker. Så känns det omöjligt ändå. Det bara rinner iväg liksom. Det känns så jävla klassiskt. Det känns så fruktansvärt långt bort. Jag vill inte bli en jävla martyr. Jag vill inte vara med i ett spel. Jag kan säga det just nu helt ärligt utan knussel eller någonting... Ja... Jag vill ha dig! MEN Jag orkar inte med draman, tårar, svartsjuka och hat. Jag är så fruktansvärd rädd och förvirrad. Om du bara visste. Om du bara förstod. Om någon bara förstod.

"Ja, risken finns att jag håller på att bli kär i dig..."


Behöver en treo, klarspråk och kärlek. Kan du ge mig 2 av 3 är kvällen, veckan och månaden räddad.






Bäst just nu:

Fall out boy - Thnks fr th Mmrs

http://www.youtube.com/watch?v=xWHf_vYZzQ8



Mange Schmidt ft. Petter - Giftig


MISSA INTE!





Dagens bild - Dagens Cameltoe:








Värmdö Gymnasium Slutskiva / Leos Studentmottagning i förregår.

Det finns egentligen inte så mycket att skriva. Det var ännu en helt underbar solig varm dag. Jag såg Leos utspring. Mötte den glade studenten och såg honom sedan dra iväg på ett flak. Jag bestämde mig för att ta dom timmarna som skulle bli dötid framöver och dra och shoppa. Drog till Solo på Norrmalmstorg och köpte 2 T-shirts 400 kr styck. Riktigt heta. Nice till sommaren. Sen gled jag runt lite med Gayen och gjorde allmäna små ärenden för att sedan dra till Leos mottagning. Där blev det en mysig tillställning med mat, dryck och släkt. Vi krökade rätt hårt för att sedan dra till Värmdös slutskiva som detta år höll hus på Trädgårn. Vi kommer dit och stämningen är nästintill perfekt. Alla är glada och på partyhumör. Visst kostade ölen 48 kronor och saknade kolsyra men det jämnades ut med att man kände så otroligt många människor där. Visst var musiken rätt kass men det jämnades ut med att DU var där. Du var vackrast på hela stället och jag gick hem med dig. Det gjorde min kväll.

Jag gjorde en rätt pinsam grej. Tänkte prata med C lite bara. Bara sådär allmänt. För att se hur stämningen skulle vara mellan oss. Vet verkligen inte varför. Jag var full och jävlig och tänkte gå fram och föra en sansad kort liten konversation men såklart d-rak som jag var som snubblar jag på en kant och ramlar typ i hennes och hennes sällskaps armar. Pinsamma jävla människa. Fan. Bra start på ett prat? Nej. Verkligen inte. Och så blev det ju som det blev också... Hennes kille lackade och hon såg sådär måttligt road ut... Ja, jag inser. Jag har nog inget att hämta där. Aja, let´s face it bara. Synd men that´s life. Hon bestämmer. En sak bara - Jag saknar dig faktiskt.

Jag var verkligen sådär otroligt full. Ni vet så man liksom andas fylla. Så man känner att tar man en shot med sprit så VET man till 100% att man kommer spy. Visst är känslan bra när man håller skiten kvar i magen men jag förstår inte varför jag alltid ska bli så redlöst packad... Jag har egentligen inget mellanting. Allt eller inget. När jag inte känner mig jättefull så har jag inte kul. Det är verkligen verkligen patetiskt och ett problem i sig för mig. Usch.


Vaknade sedan på okänd mark. Efter en natt fylld av jordgubbar, potatisar, kingen och drägg. Gick till slussen och tog buss hem. Mådde fysiskt som ett paket med skit med psykiskt som en prins. Åkte hem och duscha, drog i mig några treo och planerade kvällen som skulle komma att bli väldigt lugn. Kollade på nya Beck med lillsyster och storebror. Den var jättedålig och vi var besvikna. Hatar att bli besviken.


Dagen till ära har ägnats år att umgås med släkt på Djurgårn. Farmor fyllde 80 år och stor del av släkten var på plats. Vi käkade lyxigt smörgåsbord i den extrema värmen på Solliden på Skansen. Trevligt att träffa alla i min miffade släkt som främst består av folk med Damp, AsbergersSyndrom, Deprissioner och drogproblem. Min jämnåriga kusin planerar ett könsbyte...det säger väl allt? Men ändå brukar släktträffarna bli rätt okej. Vi åt som sagt god Buffé för att senare vandra ner till Gröna Lund där köerna var i snitt kanske 500 meter per attraktion. Inget ställe som lockade mig så jag tog mitt pick och pack och begav mig hemåt istället.


Bussresan hem.

Smockfull buss och jag ser den enda lediga platsen brevid en sur gammal tant och ser min chans att få en sittplats under den 45 min långa färd jag har framför mig. Jag håller på att dö av värmeslag och sömnbrist och vill bara slå mig ned någonstans. Jag lägger på mitt gladaste trevligaste leénde och glider fram till damen.

Jag: Hej, skulle jag kunna få sitta här?
Tant: Ehh..Nej..Jag väntar på en bekant
Jag: Bussen går om 20 sekunder och ingen bekant verkar dyka upp?
Tant: Men pojkvasker, Tror du inte på mig eller?
Jag: *tystnad*

Ger Tanten en sur min och ställer med på en plats strax brevid. Bussresan går och värmen blir mer och mer påtaglig. Bussresan är slut efter 45 min. Tror ni det kom någon jävla bekant till tanten eller? Nej såklart. Är jag så groteskt jävla ful och motbjudande att en kärring inte kan låta mig sitta brevid henne?! HON HADE FAN INTE ENS NÅGRA VÄSKOR ELLER DYLIKT! FY FAN!


Jaja, Nog om det. Kvällen i ära består av lite olika val och alternativ. Kanske krökar och chilla hos en vän i stan. Kanske dra på drinkbjudning och efterföljande utgång med Kingen, Snoken och companie. Kanske bara ta det lugnt och sova och ladda batterierna för att jag har extrem jävla sömnbrist och faktiskt har match i morgon... Det lutar åt drinkbjudningen...




2 bilder från förkröket/mottagningen hos Leo.












Jävla sjuk vecka alltså och nu går allt så extremt fort. Min egen student i tisdags och den sjukt lyckade efterföljande festen. Nu är det den 9:e Juni och helt plötsligt är det fucking 10 dagar kvar till Justin Timberlake i Globen!!!!?? Kan ni människor förstå det? Jag kan inte greppa det och kommer inte göra det föräns han står där livs levande och bjuder på sina magiska låtar och magiska moves. Längtan växer för varje dag.

Jag har inte fått mitt schema till ICA för sommaren ännu. Tänk om folk fått det och jag är bortglömd? Tänk om jag inte har något jobb över sommaren? Fan måste kolla upp det där. Nu blev jag fett nervös. Fatta Major disaster det hade varit! Bläää....






Only the best is good enough




Fatta att detta är en helg där Gayen är i Barcelona och Leo spelar boule i Skåne. En helg utan dom två. Hur fan överlevar jag egentligen? Ja, you tell me...vi får se på söndagkväll hur jag överlevt =)




Gårdagens aktion av er var nog dödsstöten. Eller av dig?  Att jag var inte bjuden på din mottagningen känns som årets spark i skrevet.. Visst att jag inte ville ha er på min fest men det var av väldigt förståliga skäl. NI om några vet av vilka skäl det var och ni BORDE kunna förstå det. Om ni har den minsta mänskliga empati. Tänk er själva in i situationen? Ni är extremt själviska om ni inte förstår. Tänk historiska skäl? Det var min fest. Sen gårdagens mottagning... Jag hade gärna kommit och sagt Grattis och firat din student men ditt uteblivande av inbjudan ger mig bara ett svar vart du står. Vart ni står. Detta kanske är bra för nu är det så jävla över. Nu finns det ingenting att hämta över huvudtaget. Jag och så extremt många fler med mig har undrat i en bra tid vad fan ni sysslar med men den frågan får väl bestå obesvarad. Bort. Lycka till med ert jävla svenssonTOFFELliv. Hoppas ni får det roligt. suck..




I listen to you cry
A cry for less attention
But both my hands are tied
And I'm pushed into the deep end
I listen to you talk but talk is cheap
And my mouth is filled with blood
From trying not to speak
So search for an excuse
And someone to believe you

dagen efter, dagen före.

give me a sign. give me your hand. if you dare to - lets give it a shot! we can win.



Så är arbetslös då, eller jag vet inte. Kan nog inte kalla det arbetslös eftersom jag faktiskt har ett jobb men man är väl någonstans i landet ingenstans. Typ en medelmåtta utan bra utbildning med ett halvkasst jobb. Grundskolan är slut och studenten tagen men jag känner mig inte en dag äldre. Det känns inte över huvudtaget. Biggest day of my life? Tidernas festaste jävla bullshit. I can name 10 bigger events in my life. Det har alltid varit så med vår skola att ingenting har känts på riktigt. Allt har varit ett stort spel för gallerian. En ren skär fejk. Rektor som är mytoman/kleptoman. Lärarna har inte koll på någonting what so ever och eleverna kantas främst av ex-knarkare och bråkstakar från Värmdös alla hörn. Alla dessa misslyckade IG barn som blivit utslängda från sina respektive tidigare skolor. Ingen söker ju till denna fruktansvärt dåliga skola längre just på grund av det faktum att alla nu VET hur jävla dålig skolan faktiskt är. Rykten sprids ju ganska fort på Värmdö som bekant och man kan inte driva en privatskola såhär fruktansvärt uselt utan att det förr eller senare faktiskt läcker ut.  Det är inte ogrundat skitsnack utan har numera visat sig vara total sann fakta. Det blir mindre och mindre sökande varje år till detta ruttna avfallshål och om du frågar mig så är det en tidsfråga innan skolan läggs ned.

SO LONG

Rest in Peace Värmdö Tekniska Gymnasium. Can´t say it´s been a pleasure.




Iaf så blev dagen i helhet bättre ju längre den led kan man verkligen säga. Dagen började med studentfotografering klockan 10.00 och öl och champagne korkades upp. Sedan alla gymnasieskolors mest pinsamma studentlunch med någon äcklig smaklös kycklig med torr ris. fruktansvärt pinsamt. Utspring klockan 14.00 och det var såklart trevligt. Dom flesta av familjen hade pallrat sig hit men dessvärre lyckades mina bästa vänner missa utspringet. Leo hade klipptid, Gayen var vilse i trafiken och övriga kompisar tyckte väl inte att det var värt mödan kanske... Efter 1000 olika sorters band runt halsen i stil med flaskor, blommor och nallar så började resan mot Ängsvik och studentmottagningen. I en fräääsh Corvette!



På mottagningen kom dock lite flera kompisar och mötte upp och även folk från laget och det blev en mysig tillställning. Alkoholen började vi kasta i oss i normal sedvan takt. Vi spelade kubb och tröck i oss Taco och levde loppan i den underbara solen! Tiden gick fort och Kvällen gav sig vidare i ett rasande tempo. Partytält stäldes upp. Musikanläggningar började riggas och folk rasade in. Förväntningarna höjdes till skyarna och jag bara bad till gudarna att det inte skulle bli en sån där kväll som man hoppas ska bli så grym men som bara blir...ja...ingenting. Till min stora lycka så blev det inte så. Tvärt om. Årets jävla fekke. Sjukt mycket folk kom. I princip bara riktigt jävla sköna människor! Alla jag har talat med tyckte att det var en av dom bästa festerna på mycket lång tid. Folket, Stämningen, Musiken och vädret. Ja allting var helt jävla underbart. Kunde inte önska mig så mycket mer faktiskt denna kväll! Visst bjöds de på några skandaler i form av spyor, trekantsförslag och seriösa bråk men i helhel var det en sjukt lyckad fest. Älskar saker och ting som faktiskt uppfyller förväntningarna! WoW! Ja...ni som inte var där...Ja..Ni missade något...:-)

Men det bästa var...du.


Baksmällan idag sved ju på flera olika sätt. Först och främst för att mitt huvud vägde 600 kg när man steg upp i morse och för att sen då se 10.000 ölburkar, skräp och skit över hela jävla hemmet och tomten var ju lagom skoj. Sen hade någon ensam jävla stackare (Ja, antagligen någon helt utan vänner) fulltsändigt dränkt toaletten med mosade bluta toarullar över allt. Det var också ett äventyr att fixa till. 1 miljard kladdiga papperstussar inom ramen av en kvadratmeter. Folk har verkligen idioti som prioritet 1 ibland... jaja, iaf.. Jag städade och städade och städade. Så har dagen ungefär sett ut. Har städat och varvat det med att äta bakismat i form av onyttigheter. Lunch: Pizza. Middag: Kebab. Druckit typ 8 liter Cola idag. mmm BRAAA.. ja Bra människa jag är?! TJOCK! Skurade precis klart dansgolvet... Skönt att vara klar äntligen men faan så jobbigt. Jaja, det kostar att hosta fetfester men med facit i hand, fan, det var värt det!



Studentpresenter: Pengar, Presenter på klädaffärer, ArmbandsUR, Kostym mfl...
Helt okej. Tänkte åka in och shopa i morrn. Jeans och skjorta lutar det åt...




Sverige - Island 5-0...
Varför bryr man sig inte så mycket egentligen?
Jag kan ärligt talat LÄTT säga att jag hellre hade sett att Hammarby
tar SM-guld än att Sverige vinner exempelvis VM.




Som det känns just nu hade en vanlig människa resonerat att...FAN...aldrig mer dricka alkohol! Men vem sa att vi är vanliga människor? Det är vi fan i mig inte. Vi är studenter och det är fucking jävla Juni månad. Århundradets krökmånad nummero 1! Så i morgon är det Leos student som gäller. Mottagning/Förkrök och sen Slutskiva för Värmdö Gymnasium = RÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖJ!







You will be there.





Lycklig student med stolta (?!) Föräldrar :-)





Tankar. Tankar. Tankar. Tiden bara springer ifrån mig och jag hinner inte ens stanna upp och smaka på allt. Känner mig otroligt ifrånsprungen av mig själv. Planerana och resonemangen ang framtiden känns mer ovisa än någonsin. Jag lever varje dag för som den kommer och vägra att ha några större planer. Vill inte se lång tid framöver för jag mår dåligt och får ångest av tankarna som slår mig. Hur jävla gammal man faktiskt är och vart fan man egentligen är på väg? Ett jävla ångestrace. Kantat av panik och rädsla. När blir man vuxen på riktigt?



Du vet ingenting.
Hur det faktiskt ligger till.
Ja...







Dagens fyllebild.




Dagens fråga:

Har man nått den totala nördstämpeln i genren SMS och MSN kunskap om man som jag i princip ALDRIG stavar fel på varken msn eller sms - hur jävla packad jag än är. Det har hänt upprepade gånger att jag varit full som ett jävla as och skrivit med folk på datorn eller med mobilen och jag stavar ändå i princip aldrig fel. Alla frågar om jag verkligen är så full som jag påstår när jag skriver... Jag känner mig som ett stårt fån. Ett riktigt jävla nörd. Alla knappar sitter så extremt inkörda i fingrarna att det inte finns stavfel någonstans i mitt register hur jävla d-rak jag faktiskt är. Jag skulle kunna skriva i sömnen. Nästan så extrem rutin har man faktiskt i vart knapparna sitter. Jag har inte kollat på varken knappsatsen på mobilen när jag sms;ar eller tangentbordet på datorn när jag skriver där på flera flera år. Det sitter i ryggmärgen... Patetiskt? Möjligt... Iaf Komiskt. Frågan är om det är positivt eller negativ?




I saw your face in a dream last night
A vision so bright and so clear
Though you were lost in the city lights it felt as if you were here

In my dreams I hold you tight
I wish that I never let go
In my dreams I have no fright 'cause I'm no longer alone



Peace out!

ge mig lite gift, ge mig lite sex, få mig att lyfta från mitt golv


Ni talar om livet; jag bromsar min puls
jag kan ingenting om kärlek
jag märker att jag faller för dig ändå
(detta gift inget rår på)





dagens bästa/sjukaste:
www.childhood.se

please somebody explain??? Vem? vad? hur? varför? :P






Syster. Gråt inte. Vad kan jag göra för dig? Är ledsen för förra inlägget. Du vet att jag finns här om du vill prata. Om du vill kramas. Familjen finns alltid. Det ska du veta. Det har jag lärt mig. Du, Jag, Vi. Vi är starka. Vår sjuka uppfuckade jävla twistade mongo familj. Vi är bäst. Hoppas din tårar tar slut snart....Hatar faktiskt att se dig lida...Tro de eller ej...lillsyrran...<3





Jag och Leo




Postar 4 nya bilder i detta inlägg. Vi tog ett helt gäng bilder på senaste utgången så nu blir det mycket bilder i bloggen framöver :-)








light me a smoke mam, and tell me i´m ok.



Ganska usel helg. Tror att det berodde starkt på att tankarna bara fördes till den ofattbart feta veckan som kommer nu ligger framför oss! Iofs åt jag en mysig lunch med Emma på Pizzeria i fredags. Pratade mycket och det kändes mycket bra. Sen var det utgång med Gayen & Leo. Halvt misslyckad. Vi blev dyngiga som as på nivå22 och sen drog vi till 360 och blev ännu fullare. Vet inte riktigt vad vi gjorde sen. Skickade 10.000 pinsamma sms. ringde väl några pinsamma samtal. En standard kass utgång dvs. =) Lördagen blev det jobb och sen filmkväll med gayen. Vi försökte se på "Den Svarta Dahlian" men både jag och mister Valentin blev sömnfärdiga efter blotta halvtimmen. Buh för dålig tråkig film! Idag var det match och vi vann med 4-1 och leder serien :-) Vinner varje match. Det är roligt. Fast matchen var tråkig som fan och den spelades i 100 graders hetta och jag fick kramp i slutet ... :(  Inte mer me det. Vi vann matchen. det som är huvudsaken och det blev slutklämmen av en av senaste måndernas tråkigaste helg.

Det var tur att du bad om ursäkt så pass snabbt för jag var på god väg att känna doften av en ny period av hat. Tack. Jag orkade verkligen inte med mer skit. Bra att du insåg ditt misstag fort. Trodde för en sekund att vi skulle dö igen...




bäst just nu:

Ismen - Dr.Majk
http://www.youtube.com/watch?v=ASbYEx0dWBE

Kristian Anttila - Harhjärta
http://www.youtube.com/watch?v=hdcTWD_Lx3E




vad fan blev det av oss?








STUDENTEN 5 JUNI - TISDAG

Utspring klockan 14.00. Full som en kastrull ska jag glida ut där i min nya stekiga kostym! Mottagningen börjar klockan 15.00. Ni som kommer på mottagningen behöver nog inte ta med er alkohol. Eller ta mer er lite iaf. Det kommer finnas öl, vin och champagne och så såklart men inte i dom mängderna att det kommer hålla er fulla hela eftermiddagen och kvällen så de rekomenderas starkt att ta med egen alkohol också. För visst ska vi väl gå All in från 15.00 och 12 timmar framåt? =D

Festfolket välkomnas från 20.00 ungefär. Det kommer typ 30-40 pers (vad jag har räknat med just nu) men det tillkommer ju alltid en del människor. Jag kommer att ha en strikt sträng lista där jag skrivit ned alla som kommer så inga objudna kommer komma in. Om ni hade planer på det så glömm det. Vill ni komma så får ni ringa eller fråga på msn så ska jag överväga om ni välkomna eller inte.

Ni ska till busshållplats "Ängsviksgården". Kolla resväg på www.sl.se. Det är gångavstånd från bussen. tar 2 min att gå. Ni får byta buss en gång men det är det värt ;)

Ni som kommer måste ha löftet med er att gå ALL IN. Att vara på ert bästa dans och party humör och lova att supa och parta järnet hela natten lång. Annars är ni inte välkomna :D

Denna kväll har spenderats till att bränna 4 plattor braaa musik. 3 plattor till festen. Bara massa schysst dans och hip hop rnB danslåtar för hela slanten. sen 1 platta till mottagningen. en platta med endast sköna chill låtar!


Party Party!






Glada bästa vänner! <3<3<3





Morgondagen blir mycket planerade. Ska upp på morgonen och dra till skolan lämna in några böcker och så. Sen till bolaget med morsan och köpa alkohol och sen köpa massa mat till mottagningen. Sen blir det fixa partytält, musikanläggning och styra saker och ting allmänt inför morgondagen. Sen ska jag fan hinna med att träna i morgon också. Snacka om hektisk dag.


Tatueringsäventyren avvaktas för tillfället. Vill inte göra något föränn jag är 100% säker på vad och vart jag vill göra det. Det lutar åt latintexten på underarmen men antagligen blir det inte nu närmsta veckan men mitt mål är att göra det före Peace And Love Festivalen iaf....





Du känns på riktigt. Du känns som en evighetsvänskap. Just för att vår grund numera känns så stark.

Du känns som det mest pinsamma på hela planeten. Jag känner dig inte ens men ändå hatar jag dig så ofantligt jävla mycket. Det finns inga ord.

Du känns...avlägsen.. Jag vet inte hur det kommer att bli. Använder en gammal Nemoklycha.."only time will tell..."

Du är den sötaste tjejen jag sett på väldigt länge - tycker om dina sms.





You, you're such a big star to me
You're everything I wanna be
But you're stuck in a hole and I want you to get out
I don't know what there is to see
But I know it's time for you to leave
We're all just pushing along
Trying to figure it out...



Peace out.

Fitting you with weapons in the form of words

Du är min hjälte för du vågar vara rak
Du är min hjälte för du är precis så svag som jag
och hjälp mig jag behöver dig igen igen igen...





Över 700 klick på senaste inlägget på dryga två dagar. Ni ser var konflikter och komplikationer kan skapa. Så många människor säger "Jag tycker det är så kul att läsa när det är tjaffs och bråk". Jag kan förstå att det är roligt att se när folk har beef över cyberspace men hur kul är det egentligen? för oss inblandade? Ingen är ju glad av det egentligen. Speciellt en så här onödigt uppblåst skitsak. Är skadeglädje den enda sanna glädjen lr? Jag ber om ursäkt om saker och ting har hanterats fel men det här kändes aldrig som om de borde blivit en sån här stor grej som det blev. Det är bara att läsa igenom alla comments på senaste inlägget. Nya fakta har kommit up och jag känner mig orättvist behandlad trots att jag vet att jag gjort och sagt klumpiga saker som jag allt annat än är stolt över. Jag tycker om försvaret jag får, såklart. Trots att majoriteten av dom som läser min blogg är "kompletta idioter" och att det finns tiotusentals killar och tjejer på värmdö som inte tycker jag är värd att talas skit om - så avskydd är är jag.  eller det var väl så? Trots detta påstående så gillar jag att folk faktiskt i majoritet försvarar mig och ändå läser vidare bloggen och gillar det jag skriver. Alla människor letar efter självbekräftelse ibland och att få det är is a blessing. Jag säger inte att jag är stolt över hela den här historien. Hade helst av allt såklart sett att den aldrig skett såklart. Det viktigaste är dock utrett om det är att jag är vän med dig igen och det är det som känns viktigt at the moment. Den andra halvan känns mer avlägsen... Just pga av det faktum att jag har mått så sjukt mycket dåligare av allt det här än vad du har så det känns otroligt orättvist att jag ska vara den som ber om ursäkt först. Trots att jag vet att vår vänskap är över så finns det alltid ett snyggt sätt att lämna en vänskapsrelation bakom sig. Jag hoppas vi kan nå dit förr eller senare...






Köpte kostym igår till studenten. Jag var med Farmor i Farsta Centrum och hittade en fräsh kostym. Svart med ljusblå skjorta, ljusblå slips och ljusblå näsduk. Den var riktigt fränig och satt bra på mig.

Sen när jag gick på trotoaren med Farmor så såg jag en annan mycket gammal tant som bara ramla ihop helt plötsligt. Först tänkte jag "Nej va fan, har hon fått en stroke eller nåt?!" Men hon hade bara snavat på trotoaren. Jag sprang fram till henne och bar upp henne på benen igen. Hon var så otroligt tacksam, gammal och söt. Jag kände för mig själv att det där var dagens goda gärning. Farmor tittade efter mig stolt :-)

Sen var jag och spanade in tatueringar på East Street. Kommer närmare och närmare det nu. Just nu är det:
"Nemo nascitur artifex" - Ingen föds mästare
På underarmen. Som ligger närmast till hands. Jag är bara så satans nervös för hur ont det kommer göra.
Jag har inte speciellt hög smärttröskel. Jag vill inte dö. hehe. Men fatta snyggt det kommer bliii.
Fastnade verkligen för den där texten!




bäst just nu:

Ismen - Dr.Majk
http://www.youtube.com/watch?v=ASbYEx0dWBE

Kristian Anttila - Harhjärta
http://www.youtube.com/watch?v=hdcTWD_Lx3E





jag älskar dig. jag vet att du vet det. <3





Dagens hunk - Sveriges stolthet - Alex Skarsgård




Helg coming up. Alltid trevligt. Idag vankas det utgång med ett skönt gäng. Björn, Leo, Gayen och Alex tillhör uppställningen so far. Det lär bli Nivå22 och sen vidare någonstans. Har ingen aning om vart bara. Sånt man märker. Trevligt iaf! Sover nog hos syrran i Nacka sen. Hon sover ju bara hos sin kille så jag kan sova där när jag vill och det är mycket närmare därifrån till jobbet i Gustavsberg i morgon. Då slipper jag åka hem til ängsvik och hämta grejjor bakis och jävlig. Jobbar 15-20 i morgon. Efter det så vet jag inte vad det blir...Kanske utgång för Jannie fyller 18 år men jag vet inte om jag har varken kraft, ork eller ekonomi för det. Har nämligen matcher på söndag också. Visserligen inte spec tidiga men ändå. Jag tänkte göra ett par mål så ;D

Måndagen blir en ren och skär förberedningdag. Storhandla i mölnvik med föräldrar. Bolaget, Ica, Willys osv. Måste planera och veta exakt vilka som kommer på tisdag. Vilka som kommer på mottagningen och vilka som kommer på utspringet och vilka som bara kommer på festen på kvällen. Viktiga frågor. Det verkar bli drag på Tisdag! En jävligt skön grej är att det är röd dag efter vilket betyder att alla polare jag har som jobbar är lediga dagen efter och kan gå All in hos mig! Grymt! Mycket folk har redan tackat ja. Mycket söta tjejer och mycket sköna grabbar. Ska nog bränna ett par heta skivor och fixa fet musikanläggning så blir festen ett party att minnas för lång tid framöver! =)

Säg till om ni har några frågor ang. Tisdag eller om ni bara vill komma på festen.. Jag kommer ha väldigt bra koll på vilka som är där eftersom det är AT MY HOUSE så ingen kan bara smita in. Det är likabra att fråga. på msn, playahead eller ring. Är ni snygga och sköna så kan ni nog vänta er ett JA =) hehe.







Dagens Hoe - Carmen Electra





stand your ground.




Såg på bio med syrran i förregår kväll. "Hata Göteborg". Den var väl ganska bra. Men kändes väldigt...Jaha...liksom. Hajar ni? Ni bärde inget riktigt syfte. Den var väldigt lam. Visst var det rätt skön och söt och så men väldigt onödig typ. Jaja, Jag går bara på svensk film när det är med någon i familjen. Jävla syster :@



jag saknar dig.
du verkar inte förstå
någonting.
tänker dumig ibland?





Dagens prognos:

Dagar till studenten: 4 dagar
Dagar till JT-konserten i Globen: 18 dagar
Dagar till P&L Festival: 25 dagar

Det börjar hetta till nu på allvar. Årets månad har börjat.
Och det känns så fruktansvärt bra!





P&L - Mando <3







All for now. Over and out.