Just an ordinary day men nytt och fräsh? nä..


Nu sitter jag här på en hotell i Gävle. Inte så glassigt hotell.. Ganska grått och tråkigt faktiskt men dock skall man lägga till några plus: Först och främst finns det badkar vilket är grymt nice! Sen är hotellrummet jag bor på riktigt stort vilket också såklart är sjukt nice. Sen så delar jag inte rum med någon heller. Grymt skönt.

 Det gick ganska bra idag. Fick iväg sex abonemang. Fast jag känner mig helsänkt nu. Ont i huvudet och halsen. Ska nog lägga mig snart.. försöka få mycket sömn i natt.




Jag har egentligen aldrig varit en sån som varit sådär jätte emot alla modebloggar som finns där ute. Eller jag har väl snarare inte haft någon åsikt alls ang dem. Kanske just för att jag aldrig tagit mig tiden att läsa någon av dom.. Förrän idag. Jag kikade in en snabbis på den där Kenzaa idag. Tittade igenom några inlägg och läste kommentarerna och man blir ju lätt spyfärdig. Alla dessa vilsna kids som fullständigt avgudar dessa modebloggs-tjejer. Alla fans som bara sprutar ut sig superlativ som "Du är helt fantastisk! Du passar i alla kläder! Du är bäst och vackast!" osv osv osv. Jag förstår verkligen inte. Vilka är dessa människor? Finns det verkligen så många sorgliga små stackars vilsna flickor i Sverige som inte har något bättre för sig än att spruta ur sig komplimanger i alla dessa tragiska modebloggar?

Ibland skäms jag över att vara människa.



Nyteck Februari Månad.

Team Kullberg:

1. Per Staaf 227 st

2. Thomas Svensson 91 st

3. Jacob Blaszcyk 79 st

4. Kristoffer Emanuelsson 75 st

5. Carl Carell 73 st

6. Nemo Hedén 55 st

7. Robin Martinsson 45 st

8. Peder Swartling 42 st

9. Mikael Svanberg 33 st

10. Per Olofsson 30 st

11. Johanna Daltzén 30 st

12. Kristin Pettersson 28 st

13. Lina Svensson 22 st

14. Axel Silander 20 st

15. Sara Anderlund 20 st

16. Oliver Jacobsson 16 st

17. Petronella Ask Bengtsson 9 st

18. Olle Fagerstedt 7 st

19. Tove Rurling 2 st



Och tänk nu att jag typ får ut strax över 20 lax efter en sån här månad...
Då kan ni ju börja räkna vad Per Staaf plockar ut efter en sån här månad... Ja herregud.




bäst just nu:

Adam Tensta ft. Eboi - Dopeboy
Sum 41 - Some Say



Jag lyssnade på The Voice här om dagen. Tror det var i förregår. Då sa en radiopratare såhär "Nytt och fräsht från FERGIE Snart! Med Big Girls don´t cry". Men ursäkta herr radiopratare, nytt och fräsh? is it? really?



Och 50 cent rappar:

Homey you a bitch you got feminine ways
Heard you got four lips and bleed for seven days


DET är bra hiphop mina damer och herrar...eller nåt



Dagens notis:

Annies kommentar i föregående inlägg var kommentar nummer 3500 i ordningen sedan jag startade den här bloggen. Remarkable.




Per Staaf och Chippen i mitt team.


God Morgon Fredag


'Marit Bergman gör här en ljuvlig cover på Justin´s mästerverk "My Love."
Skit i själva filmen... Lyssna bara på musiken och njut :)


 


Tankar på tåget.



Sitter på tåget från Stockholm till Gävle nu. Haffade en fönsterplats med bord. Guld om man har bärbar dator. Allt var frid och fröjd. Så kommer det på ett gäng 25åringar på 5-6 pers. En av dom är en kille som tror att han är kung över land och rike. Han har med sig sitt entourage av fula tjejer. Här finns fula tjejer i alla möjliga underliga former och smaker. Tjocka äckliga konstigt liknande tjejer. Han tror att han är kung och drar igång ett maraton av dåliga skämt. Han bara pumpar ut dom..Helt ogenomtänkta hjärndöda skämt. Säkert 10-15 st inom loppet av en kvart. Som han själv skrattar åt så högt att jag bara vill gå upp i rök av obekvämhet. Tjejerna skrattar också artigt men det ser ut som dom ändå inser att nivån på skämten är fasansfullt låga. Killen är jävligt ful han med. Ful kille. Obekväm Nemo. Nu gick gänget av. Nöjd Nemo. Fast killen sitter ensam kvar. Ensam ful kille.


Jag ogillar när folk i min närhet gör dumdristiga och förhastade beslut. Jag ogillar det även mer när personen i fråga är en vän till mig som jag verkligen gillar och bryr mig om. Men att bli officiellt ihop med någon man känt ityp en vecka är BARA dumt och omoget. Det är typ en sån grej man gör i mellanstadiet eller på sin höjd i högstadiet. Hur kär man än är och hur rätt det än känns. Detta är ingen åsikt. Det är snarare fakta. Ska man köra i det tempot liksom? Ska man då säga nästa vecka att man älskar varann? Tro mig gumman. Jag gillar verkligen dig och vill bara ditt bästa men ta det lugnt. "If it´s ment to be it´s going to be" som jag brukar säga. Man behöver inte jäkta så vansinnigt. Best of lucks to you though <3

Jag föddes inte riktigt på Stureplan.


Jag har aldrig varit så mycket för Stureplan. Först och främst har jag väl känt att min stil kanske inte passar in där så bra. Jag gillar inte brats och hela den stekiga kulturen. Jag har aldrig varit på Laroy for exampel. Men igår så blev det faktiskt ett undantag då jag, Emma, John och gayen drog till Sturecompagniet. Adam Tensta skulle gigga där så med trevligt sällskap masade jag mig dit. Säga vad man vill om hela Sturplansgrejen men det var en grymt snygg lokal. Det osade lyx och tjejerna var ju i en annan klass än på dom hak man brukar hänga på men så många andra faktorer drog dock ner helhetsbetyget:
 
Först och främst, det viktigaste för mig på krogen... MUSIKEN. Jag förstår verkligen inte det här "dunka dunka" - syndromet som regerar på Stureplan. Varför ska man spela sån musik? Tycker verkligen någon att det är bra dansmusik? Är det roligt att stå där en hel natt och bara hoppa och skaka på kroppen så mycket man kan till hjärndöd musik? Jag avskyr det. Det man skall dansa till är Hip Hop och R´nB. That´s about it!

Anywho, bortsett från musiken så var ju en annan sak som var ganska anorlunda gentemot exempelvis Claras.. Priserna. Eller vad sägs om detta:

33 cl öl - 58 kr
4 cl tequila - 98 kr

Motsvarigheter på Nivå22 eller Claras innan 23.00:

50 cl öl 25 kr
6 cl tequila 55 kr

Ja, vad säger man? Sinnessjukt! Jag kan iaf säga att jag har nog aldrig gjort av med så mycket pengar på en utekväll som jag gjorde igår. Tror det landa på omkring tusenlappen och det är faaan mycket för att vara mig. Brukar landa på 4-500 kr i vanliga fall. Jaja, whatever... Tillbaka till det viktiga under kvällen... KONSERTEN!

Adam Tensta körde som sagt och satan i helvette vilken tung rappare än han är. Stört jävla flow. Fast man kände att han var liiite malplacerad ändå (ungefär som vi kände oss där också) för det var ju trots allt sjukt mkt stekare och brats och en rappare från tensta kanske inte var allas stora favorit. Han körde bara fem låtar men när han avslutade med "My Cool" så exploderade Sturecompagniet. Riktigt jävla tungt.

Sen efter spelningen så mötte vi upp våra damer och drog på gaybar. Haha. Varför är det alltid så otroligt jävla bra stämning på gaybar? Sånt sjukt drag och alla är så trevliga och glada. Har vart där typ 3-4 ggr och har aldrig haft en dålig kväll där.




Ja alltså man får ju vända kappan efter vinden lite i såna här lägen. Är det Stureplan som gäller så får Nemos hår dispens att gå ifrån lugg för en gångs skull...Fast resultatet vet jag inte om jag gillade så mkt.. Vad säger ni?



Har jag inte dom snyggaste polarna eller? ^^



Ja hon kallas ju inte Snygg-Emma för inget liksom...




Adam sprängde klubben!



Fler bilder finns på Facebook för dom som är intresserade.






Annars var gårdagen en underbar dag. Lunchade med Emma för att sedan fika med Jessica. Trevliga givande långa konversationer med gamla vänner med huvudet på skaft. Blev även blodgivare för första gången i mitt liv också efter små påtryckningar från Jessica. Men det är väl bra... En bra grej att göra då och då. Varför inte liksom?


Nej fan. Nu måste jag duscha, ta några treo, packa väskan och dra och träffa älsklingen. Drar ju ikväll igen.. Destination: Gävle. Men denna gång är jag bara borta 3 dagar. Jobbar nämlingen hela nästa vecka i Stockholmstrakterna! =) Riktigt nice med tanke på att man får vara hemma!! men samtidigt inte alls lika nice med tanke på att Stockholm är det svåraste stället att sälja på i hela Sverige typ...


Pusshej


Recent News


Jag tog ut my loved one igår. Vi åt på Östgötakällaren och gick sedan på bio. Sweeny Todd. Kände att jag var skyldig henne det för allt hon gör för mig. För allt hon offrar och ställer upp på. Hon är så stark och modig. Jag är bara jag liksom. Så många gånger jag känner att hon är för bra för mig. <3


Och min pappa är ett svin. Återigen. Börjar tappa räkningen nu..

Törstig


Jag hatar människor


Fega lilla usla skitunge. Att du vågar liksom? Du borde veta vilket djupt vatten du är ute på. Vilka skador hon kan orsaka för dig om hon skulle vilja. Hon vet ALLT om dig. Alla jävla twistada uppfuckade lögner du drar till med hela jävla tiden till folk i din omgivning. Om hon skulle vilja sjunka till din nivå skulle hon kunna ta slut på ditt liv på 5 snabba smärtfulla minuter.. Är du inte rädd om ditt jobb och din pojkvän? Det borde du vara. Men du kanske vågar hålla på så här just för att du vet att hon aldrig skulle göra så mot dig. För hon är 10.000 gånger bättre, snyggare och mer lyckad än vad du är. Hon behöver inte göra det. Sjunka till din nivå.


Tisdag


Och du kommer känna dig värdefullast i hela världen..


Let´s rest in peace



Och jag slutar aldrig förvånas över folks reaktioner när olyckan kommer upp på tal. Den där fruktansvärda höstnatten för några månader sedan. Folk blir lixom kalla, bleka, stirriga och ängsliga. Det ser ut som om dom vill fråga 10.000 frågor men inte får fram ett enda ord. Dom ser liksom rädda och osäkra ut. Till och med  stora, självsäkra, modiga och socialt begåvade människor som Olle förändras avsevärt. Han blev helt tyst, osäker och konstig när han råkade surfa in på "Vila i Frid" gruppen på facebook och se skaparna av gruppen. Han blir som en annan människa när jag gett honom en snabbresumé om vad som verkligen hände den där kvällen. Det är verkligen märkligt. Undrar vad dom tänker.

Jag tänker på dig ofta Johan. Jag hoppas verkligen du är på ett bättre ställe nu. <3


Ja, vi tar det på summan sweetheart.



Okej vänner. Som bekant så jobbade jag ju 3-4 år på Ica förut. Så jag vet ungefär hur saker och ting funkar under betalning och sånt i en kassa. Just därför stör jag mig lite extra på att när man som nu är ute och jobbar i vishan så säger ALLTID kassörskorna "Ska vi ta det på summan eller?" när man är klar och ska betala med kortet. What´s that about?! Ja men det är väl klart att vi ska ta det på summan kärring! Skulle jag vilja ta ut lite extra cash så SÄGER jag väl det? Så här är det bara i byhålor och lodiga luffställen på vishan. Jag förstår inte grejen. På vanliga affärer som det Ica jag jobbade på så fick kunden alltid säga till när hon/han ville göra kotantuttag.

Ps. Jag förväntar mig några Ica-ex-kollegor-kommenterar på detta inlägg...



One love


Hultsfreds bandsläpp idag var minst sagt tungt. I spetsen har dom ett av mina all time favoritband, Linkin Park. En sån bokning borde räcka för att jag ska ta mitt pick och pack och återvända till festivalen men det är så mycket annat i sommar som drar i en... som man bör göra och hinna med... Som Bulgarien, Peace And Love, Telenors Sommarturné, Fylla 21 år, Åka och hälsa på Viktor i London osv...

Joe Buddon ft. Busta Rhymes - Fire


Detta blir dagens sjätte blogginlägg. Haha. Men jag tycker det är skoj att spontanskriva och posta länkar och klipp och sånt. Det är lite ny style på bloggen. Kanske tillfälligt.. Kanske permanent. Var bara tvungen att skriva ett sista nu innan jag går och lägger mig.. Är inte detta den tyyyyyngsta hiphopskiten ni hört på etag?


 

<3


Nya jobbluren:






Jag tycker den är lite söt ^^


Fotboll är vackert


Ni behöver bara vara lite insatta i fotboll för att ha hört om den fruktansvärda tackingen som Arsenals Eduardo utsattes för i helgen Premier League möte med Birminghamn. Martin Taylor delade ut en stämpling med förödande konsekvenser:







 



Foten hänger helt löst! Ser ni? Tydligen hade spelare på planen börjat gråta och blivit likbleka av chocken. Och i värsta fall kan den unge Eduardo aldrig mer spela fotboll igen... En av dom vidrigaste tacklingar jag sett. Det ser ut som om det bara är strumpan som håller ihop benen... Fy faan =/

Open up your eyes and see like me



Deltävlingen i Melodifestivalen var för övrigt, som vanligt i år tyvärr, en stor besvikelse. Patrik Isaksson körde en kopia av förra årets bidrag som inte lyckades då heller. Trodde han att det skulle gå bättre med en likadan låt i år? BWO ställde upp med en, som vanligt, svängig discopop dunkdunk låt. Det lät som en lite best of av alla deras tidigare låtar kryddat med lite grann från Abba´s "GImme gimme gimme". Det var en helt okej låt men det är segt att man ska behöva känna att man har hört alla låtar förut som är med i melodifestivalen. Vart är allt det nyskapande? Jag gillade iofs hiphopshowen Frida bjöd på. Hon fick en välförtjänt finalplats. Men detta som på pappret var den svagaste deltävlingen levde verkligen upp till det också. Ingen höjdarkväll. Eskobar totalfloppade också med en jumoboplats. Men i helhet en väldigt ointressant och lam deltävling.

För att pigga upp detta nu så postar jag en bild på mig och min flickvän:





And we live at Franky´s



Säga vad man vill om Sunny Beach men jag SKA dit i sommar igen. Finns inga tvivel. Inget snack om saken. Det var för roligt och underbart där i fjol för att jag inte ska kunna åka dit igen. För många fantastiska minnen. Jag kan handen på hjärtat säga att veckan som jag hade där var den roligaste i mitt liv.


Två unika



Det är väldigt få tillfällen där man kan ta till ordet genialiskt. Det är väldigt få gångom någon skapar något eller gör något som faktiskt i princip ALLA oavsett kön, ras och smak, ÄLSKAR. Men det finns förstås undantag och jag tänker nämna två stycken av dom:

Adam Tensta - My Cool

Låten som.. ja.. Jag vågar säga ALLA tycker är bra. Jag har träffat trancefreaks, hårdrockare, smörpoppare och alla tycker att låten faktiskt är jävligt bra. Jag har faktiskt inte träffat någon som säger "Nej fy fan, den här låten" när den ploppar upp i radion. Det är en så genial klockren låt så den går faktiskt hem hos alla. Vuxna som barn. Det måste kännas helt fantastiskt att faktiskt ha skapat en sån låt.

Björn Gustavsson

Kommentarer överflödiga? Finns det någon som tycker han är tråkig? Finns det någon som gått igenom alla hans parlamentavsnitt och melodifestival-framträdanden utan att röra en min? Jag tror på fullaste allvar helt ärligt nu att det finns nog inte någon människa i hela Sverige som skulle kunna se allt han gjort utan att skratta något. (Bortsett från pensionärer och bebisar, men ni fattar). Mannen är ett geni. Det finns egentligen inget mer att tillägga.

MEN..
Om det nu, mot alla odds, är några som har några invändningar och så..så är det bara för att det är så kul att säga emot mig och ifrågasätta det jag skriver som vanligt. Det jag just skrivit tror jag faktiskt är helt sant. Eller vad tror ni?


Good Day folks. Nu ska jag jobba.

Melodifestivalen deltävling 3



Men helt seriöst. Såg ni Björn nyss? Det finns fyra bokstäver:

G.E.N.I



förkrök, nostalgi och känslor



När jag dricker Kung så smakar jag festival i hela munnen. Smaken av Peace & Love fyller upp mina smaklökar och jag fylls av harmoni och lugn. Jag älskar den festivalen. Det är Sveriges i särklass bästa festival.

Ikväll ska jag ut i Örebro. Och gissa vart jag ska då? Hör och häpna. Jag ska på KLARAS! All in.


Och på Måndag kommer jag hem igen...


and there was light..


Varför kämpa och sträva så mycket i någon slags inbildad motvind? Varför inbilda sig massa nonsens? Varför hoppas och tro på något som redan finns där? Varför göra som folk vill när man själv förlorar på det? Varför lyssna på folk som är luft? Varför tveka på sin egen kompetens och värdighet? Varför tveka på sin lycka när man står med allt i hand? Jag har ju redan vunnit liksom.




Jag citerar min äldsta systers blogg:


Nemo kom till Göteborg med väskan full av karriär.

Vi möts, vi hjälps åt i arbetet med det vi i barnets
aningslösa öga minns. Vi hjäps åt med med smärtpunkterna, försvaren,
hårdheterna, ilskan, svineriet, kanaliseringen. Vi satte oss ner på trappan på väg till festen
och samlade ihop oss, varandra, oss själva.
Stängde och gick vidare.


Nemo skrev sms till alla N.
Jag tänkte; mer ljus, mer ljus, varde ljus, let there be light,


and there was light.


fredag.



fredag.


på sjukhuset sitter en liten albert utanför lottas rum. han gråter.
 personalen säger att hon inte längre förstår att hon var hans fru.
men han saknar. han vill in i rummet. de har varit ihop i nästan sjuttio år.




God Natt Sverige


Okej mina vänner. Eller ska jag säga Cim (Shade), Fabian, Jesper (Vem fan är du?!) och alla ni andra små Nemoantagonister...  Ska vi göra en liten deal med oss själva? Folk som inte tycker jag skriver bra eller intressant borde inte läsa min blogg. As simple as that är det faktiskt. Snälla människor. Jag förstår verkligen inte. Ni är inte speciellt många men tillräckligt för att man ska bli förvirrad och irriterad. vad är poängen för er? Vad får ni ut? Tänk verkligen efter nu.. Har ni inget bättre för er än att läsa något ni inte ens tycker är bra? Hör ni själva hur det låter? Då finns den väl säkert 1000 andra bloggar som är mer tilltalande för just er? Att liksom läsa och klaga på det jag skriver är så ologiskt om man tänker efter för att tycker man inte om en blogg - så läser man den inte! Det är väl ändå rätt simpelt. Jag följer inte bloggar jag inte tycker om. Jag tror inte den vettiga logiska människan gör det. Jag kommer inte ändra på min skrivstil. Jag kommer fortsätta skryta. Jag kommer fortsätta håna, provocera och på samma vis även ta åt mig när ni kritiserar. Jag kommer inte förändras. Så det klyshigaste uttrycket av dom alla passar bättre än någonsin: Take it or leave it!


Några saker ni kan kan göra istället:

Äta bajs för att sedan upptäcka att det var äckligt
Slå er själva med en hammare för att sedan upptäcka att det gjorde ont
Stänga in getingar på er mage med dricksglas


Dessa saker är ungefär lika logiska och vettiga som det ni sysslar med nu..


Och Jepser ditt fuckface. Det jag skrev om resan som du reagerade på kopierade jag rakt av från Apollo.se så om något inte stämmer där så får du nog ta det med dom... kanske skriva ett brev?


Typ nåt i stil med:

Hej Apollo

Era "ospecifiserade boende med pool" har inte alltid WC och Dusch!
Det vet jag, the great JESPER, bättre än er!

Med vänliga hälsningar plus en liten kram // Jesper






God natt losers


You can try but if you try...don´t even try



First of all. Vem fan är Blondinbella? Är det någon man skulle vilja vara eller? Jag förstår inte hajpen. Är hon bra eller begåvad? Har hon uppfunnit någonting? Har hon skänkt pengar till välgörenhet? Har hon 6 fingrar på någon av sina händer eller varför är hon så speciell? Jag bestämde mig för att ta reda på detta så jag frågade min visa pålästa storesyster vad denna "Blondinbella" var för en och fick följande svar:


 Niki  säger:
hon är en töntig jävla brat som försöker framstå som godhjärtad och ödmjuk
 Niki  säger:
startade en tjejgrupp för osäkra tonårstjejer, skrev sedan i sin blogg attt hon föraktar folk som går i mjukiskläder...
 Niki  säger:
det är väldigt bra att förakta folk för deras klädval om man ska driva en stödgrupp för osäkra tjejer...





Jag älskar den här bilden på mig. Vet inte varför. Men den känns söt...på nåt vis.


 


Sista minunten till Domenikanska Republiken.
30 grader i skuggan och sol året om.
6000 kr per person för hotell och resa i 2 veckor.
Visserligen ospecifiserat boende men det står
"ospecifiserat boende med pool" så så illa kan det ju inte vara...


Ospecificerat boende med pool innebär
att den inkvartering man hamnar på har pool. Rummen har alltid WC samt dusch eller bad.

Är inte detta jävligt billigt eller är det bara jag?




16 Oktober släpper Eminem sin självbiografi.
"Eminem: The way i am" blir titeln på boken.
En bok som kommer införskaffas av Nemo.

Jag är så jävla trött på allt krångel på blogg.se.
Som igår kväll tex.. jag försökte blogga i timmar
men den vägrade funka. Så jävla tradigt. Ska inte
detta vara Sveriges största och BÄSTA bloggsajt?



Jag har funderat på hela grejen med körkort. Kanske borde man ta tag i det snart? Innan man blir för gammal och omotiverad. Kanske borde man verkligen bara göra det nu när man ändå har hyffsat med tid, pengar och inte spec mkt ansvar? Men jag ooorkar verkligen inte. Jag vill lägga pengar på andra saker. Och jag vill inte åka iväg på en intensivkurs i veckor.. Men det känns mer och mer som man borde eller rent ut sagt MÅSTE. hmmm.... =/


Jag hatar Abort.





Dagens länk:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1877088.ab

Det var länge sedan man såg en så twistad och skum story...Vad fan händer lixom?
Fatta att bo i den där lilla hålan...tror ni man skulle va nojjig eller? Shiit alltså..Vidrigt!



Jag har fått en ny jobbtelefon av min chef. En riktigt fräsh het jävel! Jag är lite lycklig nu. Den förra var så luffig, tråkig och grå. Nu fick jag en ny! Den bästa av alla alternativ man har som jobbtelefon! Motiveringen för att jag fick den löd: Att jag sålde bra :)


Jag ska träffa min biologiska mormor i morgon. Vi ska käka middag. Hon bor här i Karlstad. Jag har inte träffat henne på säkert 5-6 år.. Det är lite nojigt men samtidigt sjukt kul. Hon är en underbart varm och trevlig dam. Tant vill jag inte kalla det för hon är inte spec gammal. Typ 65 tror jag. Ulla heter hon. Ulla i Karlstad kallar vi henne. ^^


Min blogg´s läsarantal gick i taket igår. Jag förstod inte riktigt varför. Hade ingen speciellt dispyt eller tjaffs i kommentarerna (som brukar vara en orsak till massa nya läsare) men ändå så gick det typ från 2-300 unika läsare till 4-500 på bara en dag. Fast nu idag är den tillbaka på 2-300 igen. Men igår small det till. Helt ologiskt...hmmm....


När jag jobbade igår och stod vid min monter så såg jag några kidds på typ 13-14 år. Det var tre grabbar som ville se tuffa ut. Dom gjorde en konstig grej. Dom frågade en uteliggare om han kunde köpa cigg till dom. Visst fair enought om dom gör det men det skumma var att dom var verkligen inte blyga. Högt och tydligt frågade dom och uteliggaren köpte så gärna till dom. Jag stod säkert 6-7 meter ifrån dom men hörde ändå deras konversation klart och tydligen... Bra skumt alltså.




Jag pratade lite med en gammal klok vän igår. Jessica Åberg. Hon var en av mina allra närmsta förut. Vi började prata om min Isabel och Jessica sa:

jessica säger: hon är fruktansvärt vacker

Ja hon är ju det. Jag glömmer det väldigt ofta. Hur fruktansvärt jävla vacker hon faktiskt är. Hon är den vackraste människa jag träffat. Way out of my league? Ja. Jag intalar mig själv det varje kväll. Och man blir lätt trygg, bekväm och bortskämd med situationen. Man skall inte ta något för givet liksom. Man har det jävligt bra ändå. Jag har trots allt tjejen som jag var olyckligt kär i så många månader... Hur många människor får uppleva en sån grej? Fantastiskt <3


Nu överdriver jag inte men jag har säkert fått höra från minst 3-4 st att jag växte 10 år på 10 min i och med tågolyckan i höstas. Inte precis den formuleringen men ni förstår vad jag menar. Att jag blev så mkt mognare, lugnare och coolare att ha och göra med. Det kan man inte få höra för ofta. Det känns så tufft att få höra det. Credd.



Och Karro! Du är så duktig! Så modig och stark. Jag blir så otroligt stolt över dig. Jag trodde helt ärligt inte att du skulle kunna formulera dig så bra och skriva så starkt och modigt men blir så otroligt glad när jag ser med egna ögon! Fina Karro! <3


Vet ni vad jag önskar att jag kunde göra? SJÄLVDICIPLIN! Att jag skulle kunna äta nyttigt. Att jag skulle kunna äta en sallad till lunch och en riktigt bra nyttig middag. Men nej nej.. istället äter jag snabbmat a lá kebab och hela de kruxxet heeeeeela tiiiiiiiiden... Varför? Jag orkar inte. Kroppen pallar inte. Jag skäms fan. Jag vill vara nyttig men kan inte. Baaaajshelvette. Vad fan gör man? HUR gör man?
 


Nej fan, God Natt bitches and hoes!


Ännu ett besök..



Och jag minns hur du stod där längst fram i klassrummet och predikade om att man ta vara på livet. Man ska leva varje dag som det vore den sista. Du hade bara 38 år gammal precis blivit frisk från cancer och fått sånt perspektiv på livet. Du sa att du köpt hus, båt, bil och häst bara för att liksom. Du ville leva livet fullt ut för att du nu visste hur snabbt det kunde tas ifrån en. Få människor i min klass tog dig på allvar och folk lyssnade bara med ett halvt öra men jag förstod snabbt att det du sa faktiskt var jävligt bra saker. Du hade livserfarenhet och visste vad du pratade om. Du stod där och var stolt, frisk och på benen igen. Du hade allt men någonstans så såg man ändå en slags rädsla i dina ögon. Jag minns det så väl. Det såg ut som att du någonstans ändå var väldigt medveten om att verkligheten skulle hinna ikapp dig  and hunt you down. Nu ett drygt år senare var den dagen kommen..

Vila I Frid Lotta.


En dag på Telenor Xpress.. Eller en hel livsstil. [varning för lite eventuellt cashskryt]



 

Först och främst: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!! Läste precis den kanske homosexuellaste (no offense till bögar, i love you all) meningen som skrivits av någon individ någonsin på internet. Kan inte sluta hångarva högt här för mig själv på hotellrummet. Du är verkligen i en klass för sig! Tragik har nått en ny innebörd! Sådärja, back to the blogginlägg...






Men..


Det stämmer nog. Jag har blivit lite mer skrytigare lately. Men och andra sidan, är inte det något man får vara? Om man är stolt och nöjd över saker så ska man väl få tala om det? Jag har varit så miserable så mycket i mitt liv. Som jag har mått dåligt och gråtit och haft det skit... När jag nu väl faktiskt tjänar mycket pengar och har ett liv som funkar hyffsat bra, då ska man väl få vara nöjd över det och skylta lite med det utan att få skit för det? Jag vet inte. Jag tycker det låter logiskt iallafall.

Anlände till Karlstad igår. Värmland utstrålar verkligen värme. Folket är otroliga. Alla människor är så trevliga, glada och öppna. Det är sån påtaglig skillnad från att sälja i Stockholm. Där är det i princip OMÖJLIGT att få stop på folk alltså. Folk är så otroligt dryga, otrevliga och nöjda med vad dom redan har. Här i Värmland så stannar folk och kan snacka lite skit om vad fan som helst utan att egentligen vara intresserade av produkten man säljer. Så trevligt alltså! Looove it!

Sen gick det ju också svinigt bra idag också. Slutade på en hedrande andra plats på den totala topplistan idag. Av alla 166 säljare som var ute och rände idag. Fick iväg sammanlagt 8 Abonemang idag vilket kändes riktigt bra. Fast jag är en sån jävla tävlingsmänniskan...så att komma tvåa på topplistan känns fan bittert på nå sätt ändå. Fast han som vann idag var ändå från mitt team so i guess i can take it...för denna gång iaf ;-)

EVT-kodNamnFörlängningNysäljDataBredbandFörsäkring
evt1095Thomas Svensson28101
evt1467Nemo Hedén06201
evt1352Per Edström06200
evt1088Johan Wieslander22503
evt1415Joakim Bång04103
evt1471Kaveh Gohary04102
evt1154Kristoffer Emanuelsson03201
evt1129Tim Pedersen24100
evt1294Ingo Pålsson04002
evt1379Robin Martinsson14001


Och Ja, det är Johan Wieslander och Jocke Bång från Värmdö för er som undrar :)



Låt mig berätta en sak som uppfyller mitt huvud just nu.

Fyra gånger om årets så anordnar Telenor en stor fest som heter Sales Academy. Det är en stor brakfest där ALLA anställda på telenor närvarar. ALLT bjuds och artister och band spelar. Förra gången uppträddet tex min favorit Mange Schmidt! ;-) Men anywho, Det är en fest som verkligen är en big deal för alla som jobbar på detta företag. Det är en så enormt hajpad föreställning. Ni anar inte alltså. Plus att det är även en ökänd knullfest. Alla ligger typ med alla. Äkta incest-fest. Denna fest äger rum i morgon.. Fast samtidigt finns det ju några telenor-microbutiker runt om i Sverige som MÅSTE bemannas varje dag året om så några stackare missar festen varje gång. Eller stackare är kanske fel ord för dessa människor som väljer att jobba under SA (Sales Academy) får 2000 kr om dagen dessa två dagar + eventuell provision. Jag vet.. Stört mycket pengar. Jag är en av dessa människor denna gång. Jag ska stå ensam i en microbutik i Örebro i morgon... Pengarkåt som man är. Och ansvarsfull pojkvän som man ändå är! Men lite Suck är det ändå.. För jag ångrar mig lite att jag valde det.. Fast samtidigt inte. Ja ni förstår det svåra valet. Hur hade ni gjort? Hoppas på många svar på denna fråga :)

Jag räknade lite på Februari månad so far. Efter idag har jag sålt 39 Abonemang Februari månad. 350 kr per abonemang. Plus dom där 4000 kr för i morgon och övermorgon. Plus traktamente. Plus att jag 7-8 arbetsdagar kvar denna månad.. Det betyder att jag redan nu med en dryg hel arbetsvecka kvar redan tjänat minst 20.000 kr...
Tänk om jag kan hålla ett liknande säljtempo som jag gjode idag nu hela denna vecka..Vilka jävla fantasisummor jag kommer få ut i Mars då... My fucking god!

Jag är så ovan vid såna här pengar. Jag har alltid varit en fattig liten kille. Har växt upp i en storfamilj. Aldrig varit bortskämd och fått det jag vill ha. Aldrig haft eget rum. Så nu nästa månad kommer jag helt plötsligt ha massa massa pengar över som jag kan göra vad jag vill med...helt overkligt men ack ve så fantastiskt roligt! :D





Nog om Telenor.

Eller en sista grej. Men det har egentligen inte med jobbet att göra. När vi åkte från hotellet till Location idag så var vi med om en sjukt läskig sak. Vi mötte en lastbil och helt plötsligt ser vi att bilen bakom lastbilen tänker köra om lastbilen ... När vi kommer tvärs emot dom! I en hundradels sekund trodde jag på fullast allvar att det skulle sluta med en frontalkrock och att min tid var kommen. Det var fruktansvärt läskigt... Men som tur var han bilen ångra sig beslut och köra in igen bakom lastbilen. Men satan vad fort allt gick och fy fan vad rädd jag var. Usch!





Glad Nemo med ny skjorta, ny piercing och relativt nytt hår :-)



Kent till peace and love. Sweeet! För var dag som går så talar det mer och mer för att jag beställer min biljett inom en väääldigt snar framtid. Kent kan man aldrig se för många gånger live! Nice!


Två låtar som jag lyssnar väldigt mycket på just nu är först och främst Amanda Jensens "Do you love me". Jag vet att jag är lite efter men jag föll först för den här låten för bara nån vecka sen.. Jag bara älskar hennes skrapade hesa stämma som verkligen klöööööser tag i en i refrängen. Den är verkligen härlig och går rakt in i hjärtat. Som jag nämnt så många gånger tidigare så har hon 10.000 ggr mer talang än äckliga..vad hette hon..Marie Picasso? haha. Är det inte komiskt.. Picasso är typ redan bortglömd :-) Den andra låten som går varmt i mina lurar är Danny´s "Blue".. Credd till Leo som tipsade om den. Ladda ned den NU och njut! Musikorgasm de lux!





Två killar med rutin inom ämnet posande! haha! :)




En sak som bör tilläggas ang senaste tiden är att jag under fredagkvällen lyckades med något remarkable. Jag vann en serie bowling mot Leo! 186 poäng = personbästa. Leo fick sig en rejäl dos kiss. Känns stort att vinna en serie bowling mot boulekungen Leo. (Sen att han vann totalsumman under hela kvällen är inget som behöver nämnas) Mohaha. Fredagen blev för övrigt väldigt lyckad. Alla verkade ha trevligt, champagnen var god och Isabel verkade lycklig att alla hennes närmsta kunde samlas på ett och samma ställe :) Gillar att se henne glad och lycklig. Hon blev bortskämd med riktigt mycket fina saker denna vecka! Vissa har det bra minsann... ;-)


Dagens notis:

Hade Andreas Johnson framfört "One Love" ensam så tror jag att den hade gått direkt till final och haft en bra chans att ta hem alltihop där. Det är lite "Glorious" över den. Hör ni det? Det är fan ingen dålig låt alltså. Det är det verkligen inte. 100 ggr bättre än Carolas "Evighet" tex.


 
 




Oj, det blev lite långt idag. Fan.. jag borde försöka komma i säng hyffsat tidigt idag. Sovit dåligt lately.


Hörs snart igen! Piiiz out



 


visit to värmland, so long... miss me when im gone!



Just so you know. I natt kl 24.00 så ändras mina abonemangsvillkor. Ringer/SMS:ar inte längre obegränsat till alla. Meningen är att skära ned rejält. Nu när man har jobblur och så också... Så känn er inte bortprioriterade om jag inte längre svarar på alla dessa hjärndöda meningslösa onödiga sms som jag tidigare svarat på. (Nopp, detta var ingen diss till er, jag skrev lika många såna sms själv tidigare, men nu är det slut med det!)


Sitter på tåget från Stockholm till Karlstad nu. (Yes, mobilt bredband och bärbar dator is the shit *skryt skryt*) Vinkade precis adjö till min flickvän. Det är det jobbigaste tillfället tycker jag personligen. Att vara ifrån varann kan jag leva med och det funkar trots allt men att lämna henne är det tråkigaste, jobbigaste och det som tar mest på en. Det känns tomt. Jag älskar dig Isabel. You complete me.  



Kommer någon ihåg låten:

Vacuum - I Breath

 

Jag fullkomligt avgudade den när den kom.
Nu idag förstår jag inte riktigt varför....



And folks,
for those who care..det kommer bli mer blogg framöver. På senaste tiden har jag ju bara lyckats posta ett...på sin höjd två inlägg i veckan, vilket är KASST för en kille som gillar att skriva men nu ska det bli ändring på det. Kommer hålla ett högre tempo framöver nu när jag faktiskt har möjlighet att blogga i princip när fan som helst. Just so you know...




All for now.

Hahahahahahaha!



Jag är så stolt! Jag är så fruktansvärt otroligt stolt. Svenska folket! Jag blir så chockad men på ett positivt sätt. Jag säger inte att "One Love" var en dålig låt, verkligen inte. Men ack ve oh my fucking god vad underbart att äckliga vidriga mongo-Carola inte kom direkt till final! Det känns så bra ända in i själen. Den där självgoda konstgjorda plastiga hjärndöda slynan sitter nog där så chockad och förtvivlad och pumpar in botox in i själen nu. Hon fattar bergis ingenting. Hon är ju säkert Sveriges enda gudinna i sina egna ögon. Jag lovar att HON och ALLA i startfältet (och hela svenska folket också?) var 110% säkra på att hon skulle gå till final.. Jag var det iaf! Men visst känns det bra ändå mina vänner? Vi gjorde ett bra jobb folket! Nu fixar vi så dom missar finalen också! Hallelulja!

Puss på er!


it's you god forsaken right to be loved...




Ja visst är det härligt. Det där som alla får uppleva ibland. Man skriver ett riktigt långt bra genomtänkt blogginlägg för att sedan helt tillfredställt publicera det och just då bestämmer sig cyberspace för att svika en och allt försvinner ut i tomma intet. Hurra! Bittert.


Som sagt. Jag har nog alltid sett mig själv som en extremt spotan människa. Ingen av mina tatueringar eller piecingar jag gjort igenom åren har varit speciellt genomtänkt. Inte bokat någon tid eller sånt. Bara gjort allt på ren impuls. På både gott och ont förstås... Min underläpp fick bli offer för det i förregår. En piercing mitt på underläppen helt oplanerat spontant. Sen om det blev snyggt eller fult är ju upp till er att avgöra ;-)












Dagens artist:

Jason Mraz

Dagens låt:

Eminem - Still don´t give a fuck



Sitter ensam hemma hos min lilla plutt. Hon är och jobbar. Sitter här och leker med min nya leksak. Man kan verkligen bli kär i en sån sak som en bärbar dator. Anywho, ikväll ska vi ha lite födelsedagsfirande för Isabel. Eller hon fyllde iofs i Måndags men ikväll ska det firas. Alla hennes nära och kära kommer hit på en drink. Sen blir det bowling och eventuellt biljard också. Riktigt mysig kväll vankas det...

Tre månader igår. Vi har varit ett par i tre månader. Jag har klarat mig. So far so good liksom. Vem hade trott det? Alla skeptiska ögon jag fick på mig när jag gav mig in i ett förhållande. Alla tveksamma antagonister som gav mig gliringar om att jag inte är gjord för ett förhållande. Det känns på ett sätt skönt att ge dom en knäpp på näsan att jag faktiskt står här efter tre månader och bevisat att jag kan lite iaf. Att till och med den eviga singeln Nemo kan visa lite mognad och ansvar och klara av ett förhållande... Visst är tre månader inte långt tid men det känns fan som tre år. Jag är lite stolt. Över mig själv.. men samtidigt över henne att hon orkar med mig ;-)




Cloverfield ja. Det var verkligen en speciell film. Tänk er en blandning mellan Blair Witch Project och Godzilla. Det låter som en riktig kalkon, jag vet. Men faktum är att filmen överaskade mig otroligt positivt. Skådisarna var grymt duktig och filmen i sig kändes sjukt verklig och trovärdig trots det otroligt surrealistiska temat. Märkligt men samtidigt grymt ballt. En film jag rekomenderar starkt för er som vill bli lite tagna och smått skrämda.


Jaja, okej då, Hej Buster :) Nöjd nu?



Jag tänker på sommaren. Svår beslutsångest av allt man vill göra. Har ju nu i och med nya jobbet haft möjligthet att faktiskt för första gången ever lägga undan pengar. Otroligt skönt. Men vad ska man göra i sommar då? Festivaler? Bartenderkurs? Resa till USA? Tågluffa? Så mycket jag vill göra... Fast viktigast är nog ändå värme och sol och att man är med sina nära och kära. Sen får det bli som det blir....


Haha. Jag och Isabel såg Björn Gustavsson inne i stan igår. Stort för den lilla människan att se en kändis. Vi blev helt till oss. Töntiga som vi är. Haha. Åhh suck :P





Fan vilket kasst inlägg. Ber om ursäkt för det. Hörs snart igen... Tjoooooooo





________________________________________________________________



Update





Jag promenerade med bästa Emma från Odenplan till Slussen igår förresten. Vi pratade om allt och inget. Hade en sån där lång magisk "Emma och Nemo" - Stund. Hon är så bra för mig. Hon lär mig så mycket. Hon delar med sig av sin visdom. Hon hjälper mig att få perspektiv och faktiskt uppskatta the little things. Vad man har. Fokus. Hon är grym. I alla fall så lös solen över hela himlen och värmen var otrolig. Stockholm stad skrek VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR. Man var lycklig. Sen går jag ut idag och det är fucking jävla snöstorm...what´s that about?! Helt oväntat och ologiskt.. SUCK! Man blir så trött på Sverige ibland.

En annan sak som är med på listan vad man kanske borde göra i sommar är ju självklart....FOTBOLLS-EM! Det vore nåt. Bila ned dit kanske...Vem vill följa med?

Tänk om man kunde få in en festival, fotbolls-em och en skön charter... hur tungt vore inte det?
 


Good investment


Hej mina vänner. Ska bara inleda med lite klassiskt Nemoskryt.

Jag köpte en bärbar dator igår. Kände att det var dags. I och med att jag faktiskt har ett sånt jobb som jag faktiskt har. En bra investering också. Ruskigt snygg designdator! En liten 12tumsdatorn med inbyggd bluetooth, webcam och hela kittet. Grymt! Sen skaffar jag mobilt bredband till helgen också...Perfekt. Köper det av mig själv. Så tjänar jag provision på det också ;-)

Rami Shaaban klar för Bajen. Efter mycket om och men. Så fruktansvärt häftigt alltså. En riktigt landslagsmålvakt till lilla oseriösa pinsamma Hammarby! Det känns stort på riktigt. Att vi i samma veva tappar vår bästa spelare Sebastian Eguren känns såklart grymt tungt men något säger mig att Shaaban kan bli viktigare för oss än vad Eguren var... Vi har trots allt ett tungt innermittfällt med Petter, Mikkel och Lollo. Forza Bajen!

Melodifestivalen i Lördags var ju också ett skämt. My fucking god vilken lam första deltävling. Vad hände liksom? Ska dom 8 bidragen vara en fjärdedel av gräddan vi har? Man kan ju knappast tro att det är tio tusentals bidrag som söker varje år.. Otroligt. Intressantare blir det då på Lördag när Ola gör debut på schlagerscénen. Jag hejar på han såhär på förhand. Några som jag INTE hejar på är Andreas Johnson och Carola. Fy fan. Jag ber till gud att dom inte vinner. Det vore så fruktansvärt tråkigt och uppenbart. Att Andreas Johnson sen har sjunkit till Carolas nivå är ju en annan femma... Fruktansvärt pinsamt. Han ska ju ändå framstå som en hyffsat seriös artist liksom. Men han tänker väl på att det är en given plats i Eurovision Song Contest att uppträda tillsammans med henne...Suck.


Mange Schmidt spelar på Debaser 23:e Feb

Vem ska med?

Backstreet Boys spelare på Hovet 15:e April

Vem ska med?



Bäst just nu:

Sean Kingston - Take you there
Madcon - Beggin
The Last Goodnight - Pictures of you
Amanda Jensen - Do you love me
Simple Plan - When I´m Gone
Britney Spears - Break the ice



Ikväll ska jag på bio med en tönt jag känner. Leo kallas han. Vi ska se "Cloverfield". Någon som sett den? Den verkade rätt tung på trailern. "Monster-storstads-mastodont"-film. Och på Rigoletto sal 1 blir det nog bra drag....


Nu ska jag träffa lite nära och kära som man träffar alldeles för sällan.
Karolina, Emma och Sofia. Fina flickor.


Peace Out


Can't you see that you're smothering me Holding too tightly afraid to lose control



Och att det blivit människor av oss med. Att vi med våra uppfuckade förjävliga förutsättningar faktiskt lyckats att bli hyffsat relativt normala ganska bra individer hela bunten. Lyckats är kanske ett för stort och starkt ord men vi har heller inte spårat ur helt.. Det är så stort. Det är liksom beyond everything. Jag kan bara buga och bocka för er. Oss. Jag pratade med henne här om dagen om allting. Min äldsta oroligt visa syster. Om allt som skett hela barndomen. Vi gick igenom allt.. Bara en sån sak som att man fram tills man var typ 14 år trodde det var fullt normalt att ens pappa drack öl på öl medans han körde bil.. Alla dessa märkliga saker.. Alla dessa saker som vi såg som självklarigheter och fullt normalt men som man nu i efterhand förstått att det var allt annat än normalt.. Alla dessa ärr och men för livet som sitter fast och aldrig kommer försvinna.. Så djupt.. och vi kliade oss i skägget och undrade hur vi fan kunnat komma ur allt det här levande..? Det är en mysterium. Men också en bragd. Jag kan inte sluta imponeras av er. Av oss. Ni är mina idoler och förebilder. Mina syskon. <3







Grattis älskling 20 år idag.




En säljares väg från botten till toppen



Okej. Om jag ska vara helt ärlig så gick inte jobbet så jäkla bra i början som jag hade hoppats och trott på. Jag sålde väl ett abonemang, nån förlängning och nån försäkring här och där om dagen. Men vi snackar inga stora siffror här. Jag gick omkring och trodde att folk skulle komma till mig och att det skulle ordna sig av sig självt. Jag saknade den rätta mentaliteten, motivationen och viljan. Jag såg upp till alla topsellers och drömde om att vara en av dom. Jag drömde om pengarna, kändisskapen inom företaget och äran. Jag kollade toplistan varje kväll innan jag gick och la mig och såg dom stora namnen som fightades i toppen där medans jag själv var nöjd över att ha fått iväg 1-2 st nytecknade abonemang...

Innan igår var mitt personliga rekord 3 st nyteck på en dag.. Sen igår. Ja, vad säger man? Ketchupeffekten? Islossning? Ja, you tell me.

Jag kommer till en lumpen Nettobutik i Älvängen som är en liten håla som ligger mitt emellan Karlstad, Trollhättan och Göteborg. Rekorden på detta location ligger på 5 nyteck och jag suckar djupt och tänker att detta kommer bli en tråkig värdelös folkfattig dag utan sälj.. Men vad fan händer? Jag kommer in i sånt enormt jävla flow. Jag säljer och säljer och tror verkligen på produkten. Jag är så fokuserad och motiverad så det är löjligt. Dagen slutar på 7 nytecknade abonemang för min del och en sjunde plats på toplistan när jag kollar in den runt 22-snåret på kvällen... Min partner slutar på 2 nyteck och vi slår Locationrekord med bred marginal. Innan var det som sagt Fem men nu är det nio! Jag är på moln vid detta lag. Jag tror knappt att det är sant. Vad hände liksom? Är jag med på tio topp listan? Av 155 säljare runt om ute i Sverige? Är jag sjunde bäst?? Jag går till sängs med en enda tanke i huvudet.. Att detta var en engångsföretéelse. Att jag haft enormt flyt idag och att det säkerligen inte kommer att ske igen... Fast jag hoppas såklart. Jag drömmer.


Jag kliver upp idag ur sängen och har sån mersmak i munnen så det är löjligt. Enda tanken jag har är att jag verkligen verkligen vill sälja bra igen och lyckas och vara bäst. Jag kommer till samma Location som dagen innan med samma partner.. Och tro det eller ej men jag kör igång igen. Och som jag kör.. I samma anda.. Med samma flyt. Jag säljer och säljer.. och folk bara SKA ha med sig en mobil hem! och innan jag vet ordet av så är jag högst upp på toplistan. Jag leder! Vad fan händer? Jag går på lunch och tänker inte mer på det.. Dagen går och jag håller ett stadigt skönt tempo och när sen kvällen ramlar in och butikerna börjar stänga runt om i Sverige så dunkar jag in mitt tionde nytecknade abonemang för dagen! Ja, ni hörde rätt. TIOENDE! Samtalen och SMS:en ramlar in från säljare och olika chefer landet runt som gratulerar och hyllar mig. Dagen är över och jag kollar toplistan. Och vad fan ser jag? Ja...

Toplistan:

1. Nemo Hedén - 10 st Nyteck




Ja, vad fan säger man?
Jag finner helt ärligt talat inga ord.






Ni som nu tycker jag skryter eller vad fan ni kallar det kan bara go to hell!
Jag är så jävla glad och stolt just nu så det är löjligt! :D :D :D

 






And it goes on like it never happened..


Jag heter Nemo Hedén och är 20 år gammal.




Och att det informativa nu utelämnas känns som något av en nödlösning för att rädda mitt eget skinn. Jag förstår inte det ständiga behovet jag har av att fylla ut mina inlägg med för er helt onödigt och ointressant information och läsning. Vad bryr ni er egentligen om vad jag gör på dagarna? Vad jag shoppar för något eller hur det går på jobbet...? Nada! Så för er och inte minst för min egen skull vill jag bespara er det och Nemos blogg går nu igenom en helrenovering eller kalla det uppryckning om ni vill. Saker jag skäms över vill jag dölja. Det finns en gräns för vad man släpper ut officiellt i en blogg. Ett steg framåt och två steg tillbaka? Jag vet ärligt talat inte. Jag vet ingenting längre. Fan vad jag svamlar. Men jag vill liksom hinna testa på allt. Jag blir ju inte nöjd?! Och jag dömer saker för fort. Jag kan vantrivas en dag och hata det och vilja lämna allt för att sedan älska det och vilja lägga ned mitt liv i det! Vad fan gör jag? Bara jag själv som drabbas.. Who am i to judge that fast? Jag vill göra så många saker. Fast samtidigt vill jag inte fastna i jobbiga kassa enformiga rutiner och bli en grå svensson i mängden. För mig är inte ganska bra eller lagom tillräckligt. Jag vill ha det bästa. Jag vill ha allt. Aim for the stars. Blir man någonsin nöjd? Jag kan känna att vad jag än skulle få eller nå så skulle det alltid finnas något jag strävade efter. Jag vet verkligen inte vad jag vill göra med mitt liv. Jag står i en återvändsgräns eller kalla det vägskäl om ni vill. Så fruktansvärt många tankar som ramlar omkring i skallen och jag vet varken ut eller in. Bara detta lilla hopp om en bra framtid som lyser någonstans där inne... Vad gör man? På riktigt nu.


För ärligt talat. När kommer den dagen då man inte behöver spela någon annan? Då man inte behöva ta till nödlösningar och vita lögner i så många situationer. Då man inte behöver bli fullast för att känna sig tillräcklig i ett sällskap. Då man inte behöver gå upp varje dag på morgonen med sådan ångest för vad man ska göra med sitt liv att man bara vill ligga kvar i sin säng och somna om.




Okej. You get the picture.
A bad day.

Och fan i helvette vad jag hatar dom.


















Du finns i mina tankar.