Jag föddes inte riktigt på Stureplan.


Jag har aldrig varit så mycket för Stureplan. Först och främst har jag väl känt att min stil kanske inte passar in där så bra. Jag gillar inte brats och hela den stekiga kulturen. Jag har aldrig varit på Laroy for exampel. Men igår så blev det faktiskt ett undantag då jag, Emma, John och gayen drog till Sturecompagniet. Adam Tensta skulle gigga där så med trevligt sällskap masade jag mig dit. Säga vad man vill om hela Sturplansgrejen men det var en grymt snygg lokal. Det osade lyx och tjejerna var ju i en annan klass än på dom hak man brukar hänga på men så många andra faktorer drog dock ner helhetsbetyget:
 
Först och främst, det viktigaste för mig på krogen... MUSIKEN. Jag förstår verkligen inte det här "dunka dunka" - syndromet som regerar på Stureplan. Varför ska man spela sån musik? Tycker verkligen någon att det är bra dansmusik? Är det roligt att stå där en hel natt och bara hoppa och skaka på kroppen så mycket man kan till hjärndöd musik? Jag avskyr det. Det man skall dansa till är Hip Hop och R´nB. That´s about it!

Anywho, bortsett från musiken så var ju en annan sak som var ganska anorlunda gentemot exempelvis Claras.. Priserna. Eller vad sägs om detta:

33 cl öl - 58 kr
4 cl tequila - 98 kr

Motsvarigheter på Nivå22 eller Claras innan 23.00:

50 cl öl 25 kr
6 cl tequila 55 kr

Ja, vad säger man? Sinnessjukt! Jag kan iaf säga att jag har nog aldrig gjort av med så mycket pengar på en utekväll som jag gjorde igår. Tror det landa på omkring tusenlappen och det är faaan mycket för att vara mig. Brukar landa på 4-500 kr i vanliga fall. Jaja, whatever... Tillbaka till det viktiga under kvällen... KONSERTEN!

Adam Tensta körde som sagt och satan i helvette vilken tung rappare än han är. Stört jävla flow. Fast man kände att han var liiite malplacerad ändå (ungefär som vi kände oss där också) för det var ju trots allt sjukt mkt stekare och brats och en rappare från tensta kanske inte var allas stora favorit. Han körde bara fem låtar men när han avslutade med "My Cool" så exploderade Sturecompagniet. Riktigt jävla tungt.

Sen efter spelningen så mötte vi upp våra damer och drog på gaybar. Haha. Varför är det alltid så otroligt jävla bra stämning på gaybar? Sånt sjukt drag och alla är så trevliga och glada. Har vart där typ 3-4 ggr och har aldrig haft en dålig kväll där.




Ja alltså man får ju vända kappan efter vinden lite i såna här lägen. Är det Stureplan som gäller så får Nemos hår dispens att gå ifrån lugg för en gångs skull...Fast resultatet vet jag inte om jag gillade så mkt.. Vad säger ni?



Har jag inte dom snyggaste polarna eller? ^^



Ja hon kallas ju inte Snygg-Emma för inget liksom...




Adam sprängde klubben!



Fler bilder finns på Facebook för dom som är intresserade.






Annars var gårdagen en underbar dag. Lunchade med Emma för att sedan fika med Jessica. Trevliga givande långa konversationer med gamla vänner med huvudet på skaft. Blev även blodgivare för första gången i mitt liv också efter små påtryckningar från Jessica. Men det är väl bra... En bra grej att göra då och då. Varför inte liksom?


Nej fan. Nu måste jag duscha, ta några treo, packa väskan och dra och träffa älsklingen. Drar ju ikväll igen.. Destination: Gävle. Men denna gång är jag bara borta 3 dagar. Jobbar nämlingen hela nästa vecka i Stockholmstrakterna! =) Riktigt nice med tanke på att man får vara hemma!! men samtidigt inte alls lika nice med tanke på att Stockholm är det svåraste stället att sälja på i hela Sverige typ...


Pusshej


Kommentarer
Postat av: Kajsan

Men faaan då! Missade jag Adam Tensta? :( Hade verkligen velat se det! Kan du inte lägga upp några bilder från kvällen cuty?

2008-02-28 @ 15:54:44
Postat av: em

Haha, ja gör det...=)

Postat av: J.

haha fast vad gör det för en kväll, du som är så rik nu ;)

2008-02-28 @ 16:31:35
URL: http://walkofshame.blogg.se
Postat av: Nemo

På begäran så la jag upp lite bilder nu :) Fler finns (som jag skrev där över) på facebook!

2008-02-28 @ 16:51:16
Postat av: Annelie

Hej Nemo! Jag har aldrig kommenterat här men kände att det var tid för det nu. Det här är hands down, den absolut bästa och mest underhållande bloggen there is! Hoppas du fortsätter länge till. Kramar Annelie

2008-02-28 @ 16:57:07
URL: http://www.facebook.com
Postat av: Anonym

frippan var ju inte såå pjåkig ju pojkvasker :X

2008-02-28 @ 16:58:48
Postat av: Annica

Utan lugg?? Njae det var inget vidare=)
Facebook? Ja dit har man ju ingen adress så jag får la hålla mig här =)
Å lika bra går det för jag tycker att din blogg är intressant att läsa...alltid händer det ngt.
Håller till vid många bloggar men ingen e så underhållande som din!

Ha det gött! ( då hör man vars jag kommer från )

2008-02-28 @ 18:03:05
Postat av: em

Haha den var snyggare än jag mindes den iaf.

2008-02-28 @ 18:18:15
URL: http://emmituss.spaces.live.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback