This ain't a scene, it´s a god damn arms race

åhhh ibland skapar musiker och kompositörer låtar som man inte får skapa. såna där låtar som liksom går som smör i stekpannan. som bara flyter in i öronen. det är som godis för småbarn. det är musikorgasm. när man hör låten så fastnar man direkt och är fast. Fall out boy!


fan. det var bra roligt igår faktiskt. Fashing! en så kallad jazzklubb men så mycket jazz var det inte. det var grym stämning och fett trevliga människor. bra jävla musik! dansade loss och hade roligt. var först på årets längsta förkrök hemma hos Cim med Gayen, Peder och lite sköningar och lyssnade på musik och njöt. det var så trevligt. sitta med goda vänner och kröka och lyssna på musik. bättre än så blir det sällan. sen drog jag och gayen till en misslyckad hemmafest vid skanstull och bestämde oss rätt snabb för att det skulle bli utgång. med facit i hand var det fan en rolig kväll. som fan!

förstår bara inte hur folk kan vara så trångsynt och äckliga. hur kan man tro att man är så mkt snyggare än vad man är? hur kan det lysa igenom så starkt? lite känsla och touch får man ändå ha. herregud.


köpte en parfym igår. Jean Paul gaultier. "Kåtparfymen" som vissa tjejer kallar det. grymt värt. så jävla god.


förregår var också en sjukt rolig kväll. jag, alex och gayen drog in till Tantogården där det satt 10.000 människor och krökade och hade det mysigt. vi mötte upp M och hennes kompisar där inne. det var jävligt skön stämning. roligt att bekanta sig med nya människor. sen avslutades kvällen på bästa möjliga sätt...

samma dag var jag även och gjorde min grej i stan med gayen och alex. köpte en skjorta och ett par jeans. sen mötte jag upp Muffe som köpte en platta öl till mig. snäll människa! KUNG ÄR DEN BÄSTA ÖLEN!






fan vad jag känner mig sliten. två dagars krök tar på krafterna både psykiskt och fysiskt. då är det en skön nyhet att man ska in till stan om 20 min och dricka öl med peder. BAJEN match idag. Hammarby-BP. jag är jävligt taggad. så efter idag har jag alltså druckit 3 dagar i rad. en platta KUNG bärs på 3 dagar. och sen är det lixom Valborg i morgon.... det tar aldrig slut ;) FORZA BAJEN! 3 poäng! FÖR I HELVETTE!


fan jag har egentligen inget sug alls att skriva. känner mig helt snurrig i skallen och känner att jag formulerar mening på mening helt uselt. bajs. jag ska liksom jobba i morgon! JOBBA VALBORG. till 21.30..hur uselt är det?! jävla skit ICA.


I'm a leading man
And the lies I weave are oh so intricate, oh so intricate




http://www.youtube.com/watch?v=mvPvcV44rCc&mode=related&search=




fan vad jag älskade dig igår. och ingen förstod någonting. det var som att jag stod ensam vid ett vägskäl och bara skrek. som en sån där mardröm där man skriker och ingen hör. där man fryser. ingen värmer. jag kände hur ironen pulserade igenom kroppen. hur det just kunde bli såhär. this ain´t a scéne. faan vad jag är dum i huvet.

hur kan man vara så uselt? hur kan man vara så jävla usel? dö för i helvette. eller iaf bort. från mitt liv.

JAG HATAR DEN MÄNNISKAN!








låtar som jag igår kom fram till  är tidlösa:

blink 182 - i miss you
plus 44 - when your heart stops beating
angels and airwaves - the adventure
timo räisinen - fear no darkness promised child

jag har jätteont i högra bröstet. har ingen aning om vad det är.
 är fan lite rädd. ska nog till vårdcentralen i morgon eller nåt.
har haft ont där i några dagar nu... =/





nej fan jag måste kila. bussen går 12.28 och jag sitter fan naken vid datorn. duscha, stopa i mig några treo, tagga till och sen kör man igen. VARJE DAG ÄR EN FEST!

god morgon. pusshej





UNDERBAR MATCH! HAMMARBY IN MY HEART! 3 POÄNG! Petter Andersson for president! Vänta Vänta...torska AIK med 4-0 igår och DIF fick också spö idag och bajen vann idag med 4-0 och leder allsvenskan?! JAHAAA :-) Sååå skönt då :D:D Sååååå underbart! There are no words!







I Dont Need you.

take me even if you dont want me.

och jag står som ett fån och bara hoppas, hoppas, hoppas!
varför ens kämpa? när jag vet att jag är född för att kämpa i motvind
jag har aldrig bett om att vara nån martyr men ibland är man bara född till att förlora.
jag som känner mig så stark ibland. känner mig så fullständigt maktlös.
vem kan älska en fegis? vem kan ens våga tro i någon
som aldrig tagit uttrycket "man måste våga för att vinna" till sig?






Sveriges 3 bästa liveband:

The Ark
Mando Diao
Snook

Samtliga tre kommer till Peace&Love. det om något säger väl hur jävla svinigt bra det kommer att bli? längtan. längtan. längtan. allt hänger på vädret. blir vädret lika bra som i fiol så kan de inte bli tråkigt. det är omöjligt.


Har aldrig tyckt Henrik Schyffert var en sådan fantastiskt rolig människa. visst sjukt trevlig IRL men inte speciellt rolig lixom som komiker. ändrade åsikt ikväll:

http://youtube.com/watch?v=a3zv1NMMhu0&mode=related&search=

http://youtube.com/watch?v=cGnBIOI11rE&mode=related&search=

sjuukt roligt!





aaarggghhhh!




Trevlig dag. Gjorde en lite luffig mannöver i morse. orkade verkligen inte gå på praktiken så jag mailade dit i natt och gav någon rutten bortförklaring varför jag inte orkade komma idag. Fast Mamma är ju långtidssjukskriven så hemma kunde jag ju inte ligga och sova eftersom hon redan anser att jag missat för mkt av praktiken. hon är förbannad och tvingar mig upp varje morgon. så jag kom på en listig plan. jag gick upp i morse vid halv 8-tiden som vanligt och tog bussen hem till min gode vän Kim och sov vidare där. hahaha. så att Mamma skulle tro att jag gått till praktiken. hur sjuk får man blir?! herregud. men det var sjukt värt det. sov i Kims mammas dyra snobbiga hästens säng till kl 13.00. Uuuuuunderbart! jag är en sjuk människa :P :D MEN UTVILAD iaf =)

Som sagt..Trevlig Dag!

Åt med Kim på donken först och tjockade oss. sen åkte jag in till stan och köpte två olika dyra bra hårvaxer. Di Fi och Fudge. Mötte dessförinnan upp Peder och Leo. Sen bestämde vi 4 oss för att gå på bio. efter mkt beslutsångest så bestämde vi oss för att se den nya brittiska polis action komedin "Hot Fuzz" vilket visade sig vara ett vist val. en riktigt underhållande film. många skratt och skön handling! När bion var slut och vi gick ut från salongen så såg vi att salongen brevid var öppen och att det precis skulle börja en annan film där...Vi slog våra visa huvuden ihop och gjorde våra allra lömskande grimarsher och bestämde oss för att få 2 bio till priset av 1! sagt och gjort. vi gick in i Salongen brevid som skulle visa "Death of a President" vilket skulle visa sig vara ett sömnpiller utan dess lika. bokstavligt talat... Peder somnade och jag och Leo försökte verkligen gilla filmen men efter ca 1 timme av filmen så gick vi därifrån... så det blev med facit i hand 1 och en halv film till priset av 1! haha :)




Mataffär, Täby C


Barnet: Men jag viiill ha godis mamma! Viiill!!
Mamman: Om inte du är tyst nu så dör Björne!
Barnet blir mycket tyst.

haha :D





Imorgon ska jag iaf gå till praktiken. Främst av tre skäl. vi går bara till 13.00 på fredagar vilket är sjukt skönt. sen så är det årets traditionella "lärarna mot 5orna" match i fotboll och jag tillhör lärarna där vilket är roligt. som tredje skäl har jag att jag ska hålla en musiklektion i morgon och eleverna ska få göra ett Nemo-Kryss. ett kärt återseénde för eleverna som fullständigt älskade det när jag gjorde det under min förra praktik där. Sen är det maskerad på skolan i morgon också...eleverna önskade att jag skulle klä ut mig i rosa klänning..får se hur det blir med den saken...





Helg coming up! KUL! framförallt med tanke på att man för en gångs skull har lite pengar att röra sig med. alla skulder betalda och jag har ändå en del cash. roligt. sen är helgen jobbfri OCH i princip matchfri. det betyder med allra största sannorlikhet fylla mååånga dagar i sträck. ROLIGT. enda minuset är väl att Leo åker bort över helgen men det finns fullgoda andra vänner att parta med! jag har faktiskt inget speciellt planerat under helgen förutom Hammarby-BP på söndag med Peder (och Cim?). det ska bli grymt roligt. en liten revanch efter derbyt får man hoppas på. FORZA BAJEN!
favorit i repris denna helg?




I figured out what to say to you
But sometimes the words they, they come out so wrong,
And I know in time that you will understand
That what we have is so right, could it be right?


god natt.

vuxenpoäng till Nemo Hedén.

japp japp. that´s the case. har vart på banken idag och styrt lite grejjor. frågat om mina kort går att slås ihop. orkar inte ha två olika kort. men det kunde man tydligen inte. för man kan inte betala räkningar med Handelsbankens Mastercard/Visa... så jävla osmidigt. fittbank. ska fan byta snart. så nu är jag fast med två kort. bajs. sen så fixade jag internet-bank. får typ göra det 1 gång i månaden för min dator tycker om att stöta ifrån sig internet funktionen. också en fittig grej. fixade det iaf. i samband med lön och nya räkningar var det bra tänkte jag.

fick telefonräkning igår. jag vart arg. 1010 kr! jag förstod fan ingenting. jag hade ju comviq delpris. det innebär att man betalar 500 kr i månaden och då får man ringa 3000 minuter och skicka 3000 sms. och så får jag en räkning på över 1000 kr?! jag tog mod till mig och slog en pling till deras support. efter mycket tjaffs och bjäbb så visade det sig att jag faktiskt hade rätt och min räkning vart korrigerad. gubben i luren skämdes och jag kände mig som en riktig man. så jävla kungligt och nu känner jag mig vuxnare än någonsin. jag slår mig på min ohåriga bringa och gör mitt farliga djungelvrål! JAG ÄR VÄRLDENS KONUNG. vuxenpoäng. men i vilket fall. fick som sagt lön idag och den är i princip redan slut. efter alla jävla skulder. räkningar, studentskivor, middagar, flak och skit. så segt att vara student....

MEN Leo är skylldig mig 500 kr
jag ska få 1900 kr av min coach för att jag ångra min ang. en cup i Maj jag redan betalt...
studiebidrag på 1050 kr

så lite inkomster stundar iaf i framtiden :-)






och dagens underbararaste:

PEACE AND LOVE BETALT!
BÄST BÄST BÄST BÄST!
ANDRA ÅRET I RAD! KAN DE BLI LIKA BRA SOM FÖRRA ÅRET? :-)

LÄÄÄÄNGTAN!

Synd bara att den där jävla IQ-befriade varelsen ska dit också.
KEEP OUT OF OUR WAY HOE!




bästa vänner. now and forever.



2005 - fest på ekerö - fulla och fula :P


Born to loose.

Så jävla värdelöst. Så jävla orättvist. Bajen äger totalt matchen. skapar mycket mer och är det bättre laget. Men såklart så vinner AIK på ett riktigt jävla skitmål. deras enda riktiga chans i matchen. Sjukt tråkigt att en så underbar dag ska förstöras på det här sättet. Hade det verkligen underbart idag. Satt från 15-snåret i en park på söder och drack öl och umgicks med underbara människor. Pratade om allt och inget. lyssnade på musik och hade det underbart i den stekande solen. alla förutsättningar för att bli en helt underbar dag/kväll men så slutar det på det här snöpliga sättet. Man blir så jävla arg och ledsen.

http://www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,1053755,00.html

Revanch på Söndag hemma mot BP?  17.00

Samma gäng? :-)

Kungligt!



God Natt.


derbydags!

FORZA HAMMARBY! Snälla gud. Om det finns en övervakare över oss så ber jag så fruktansvärt mycket just nu. Snälla Snälla Jesus Kristus eller vad fan som vakar över oss! GE OSS 3 POÄNG IKVÄLL! Jag vill så gärna uppleva förra årets otroliga derbyn. det var dom två bästa/roligaste matcherna jag varit på. LÅT OSS SPÖA AIK IGEN! It´s up to you now!

0-2 till Bajen

Paulinho
Eguren

Uppdatering Ikväll...Håll tummarna. for god sake. Nu bär det av in mot stan. dricka öl med massor av underbara grönvita vänner. heja heja heja! jag klarar inte av en förlust mot AIK. jag kommer vara så jävla arg, ledsen och deprimerad så i..god knows how long!

Over and out..

andas ut och bara känn på förnedringen.

i face myself. untill you can face me. lets be one. lets.



jag känner mig ganska tillräcklig i detta nu. har vuxt in en harmoni i kroppen. en harmoni som verkligen utstrålar värme. jag tror sådana händelser främst äger rum i de stunder där man känner sig älskad. och ja. jag känner mig ganska älskad just nu. jag har mina favoritkillar i leo, gayen och alex och mina guard-dogs-hoes i em och cim. det finns ingen mer underbar känsla än känslan av att folk faktiskt tycker om en på riktigt för den man verkligen är. att man ändå räcker till. hur mycket skit och dumheter man har för sig. jag är glad för vem jag är ändå. trots att jag ständigt tycker så synd om mig själv och önskar så mycket mer. fan, jag har det rätt okej ändå...


jag känner inte igen dig längre. you keep suprising me. bollen är hos dig nu. agera rätt. du måste förstå. annars kan allt mycket väl gå käpprätt åt helvette. det vet du mycket väl om.


ja just det. hade seriepremiär idag. det blev en välspelad match. mycket högre tempo än vad jag är än van vid. (såklart det blev så...med så många a-lagsspelare på plan). vi slog iaf Järla med 5-1. jag gjorde 1 mål och 1 assist. grymt skönt. helt okej debut. mitt mål var inte heller precis något skitmål minst sagt... fick en utspark som jag nickade vidare till mig själv själv. sprang förbi backen och kom en bit till höger utanför straffområdet och dunka bollen på volley i bortre krysset. det är så det ska göras. jag var så sjukt nöjd efter det men som vanligt när jag gör mål så rörde jag inte en min. iskall som man är :)



jag har kommit fram till att Juni månad kommer bli en av dom bästa månaderna i mitt liv. främst av tre feta anledningar:

5 Juni: Studenten - Skönt att det är över

19 Juni: Justin Timberlake Konsert i Globen - Frågan är om jag längtat mer efter något någonsin?

25 Juni: Peace And Love Festival i Borlänge - Det kommer bli sommarens underbaraste händelse. Festival av bästa möjliga klass med dom alla dom underbaraste människorna på samma ställe! Kan bara bli en succé. även om det ska krävas ett mirakel för att det ska överträffa senaste årets Peace and Love så tror jag att det har potential att göra det....:O ;)








Jag med Rovfågel på fingret, cola i handen och rött (fult?) hår i Tunisien för 3-4 år sedan...




Fan detta blev en kanonhelg ändå kan jag nog ändå säga utan att överdriva. gårdagskvällen spenderades här hemma med mor och familj. det var den första helgkvällen på över 3 månader som jag inte gjorde något speciellt på. som jag inte krökade på. det är fett sjukt/tragiskt/anmärkningsvärt. välj själva. men det var skönt. inför fotbollen menade jag. fredagen har jag redan talat om men det tåls att sägas igen att jag hade en kanonkväll. tack alla inblandade som gjorde kvällen så underbar.... men mest tack DU. <3

jag jobbade idag. det händer en del anmärkningsvärda saker på Ica Kvantum Värmdö. sista två timmarna är det bara en kassör och idag var det jag. sista två timmarna är offtast väldigt sega och det är mycket lite kunder. men av någon jävla anledning har kunder en speciell talang..eller kanske ska kalla det hobby. att komma in PRECIS innan klockan slår 9 och affären stänger och handla. idag kom det in seriöst 10 pers typ vid 20.55....vad fan är felet på folk? är dom hela jävla dumma i huvet? så sjukt irriterande. frustrerande. jag satt i kassan och brann upp. det stack HORN UT UR PANNAN. hur fan ska jag kunna vara trevlig mot såna jävla offer som verkligen BER om att bli behandlade otrevligt?  hade chefen sett mig då hade jag fått sparken. jävla idioter. jävla jävla idioter. men visst. man kan behandla usla arbetare i handelsbranschen hur som helst. dom är mindre värda. AARGGHH =/



det är mycket på bio nu jag skulle vilja se:

300
Death of a president
Dreamgirls
Epic Movie
Gangster
Ghost Rider
Music And Lyrics
Pans Labyrint
Spider man 3
Vänner för Livet
Turtles

Fan det var sjukt mkt. mkt mer än vad jag trodde. någon som är sugen på att gå med mig och se någon av dessa? hojta till bara! :D





okej. dagens "hur jävla dum i huvet är Carola egentligen?" får bevittnas i denna länk:

http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,1051283,00.html



Kommentarer överflödiga.





Fan. en helvecka coming up. träning måndag och onsdag. derby på tisdag. (forza bajen). nationellt svenska prov i 4 timmar på onsdag. hata hata hata. men iofs också löning onsdag så de jämnar ut hatet till denna dagen. sjukt behövd löning måste jag säga. synd att jag har så mkt skulder men lite skoj ska jag nog kunna ha för cashen iaf... ;)

jag funderar på att klippa mig. ja eller nej?








Filmen "London" Har premiär 2008. Starring Nemo Hedén, Alexander, Johnny Depp och Clive Owen :-)




All for now. Tänker du skriva någon söt kommentar men kommer inte på vad du ska skriva? skriv bara något :-) Det uppskattas verkligen. Hörs snart igen. Pusshej

if the ocean had eyes

Whether I'm right or wrong
There's no phrase that hits
Like an ocean needs the sand
Or a dirty old shoe that fits
And if all the world was perfect
I would only ever want to see your scars
You know they can have their universe
We'll be in the dirt designing stars






så in i helvette vad jag behövde det där. ja ja jaaa vad det var välkommet. en kul kväll på krogen. det är det man lever för. eller det kanske var lite väl starka ord...det är iaf det man går ut för. den är typ var tionde gången då faktiskt krogen är sådär jävla kul som bara krogen kan vara! helt underbart! VÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRT!

det blev väldigt spontant alltihop. egentligen hade jag inte alls pengar men jag styrde lite och vi blev ett intressant sällskap med uppställningen: Nemo, Leo, Gayen, Viktor, Cim, Robin och viktors kompis Nicolai. till en början blir det SÅKLART Nivå22 vilket visar sig återigen vara ett otroligt vist val. min skapare vad jag har trevligt där. jag har inte haft en dålig dag där. jag kan bara citera min gode vän Viktor "Rökvänligt och billigt, jag gillar det skarpt!" WORD VIKTOR. väl inne på nivå bjuder Viktors vän Nicolai på en oväntat manöver då han bjuder mig på en sexa av den legendartade shotten Flat Line. sveper snabbt med stor lycka i ögonen och där var startskottet för kvällen. 100 south park-citat och 1000 chilinötter senare beslutar vi oss för att dra vidare då sällskapet delar på sig. viktor o hans kompisar och gayen drar till ett ölhak medans dom trogna klubbälskarna Jag, Leo, Cim och Robin drar oss vidare till nyöppnade The Bank. en sista händelse på Nivå22 ska bli när vi går ut från stället. då har jag av någon anledning smugglat ned ett glas med chilinötter i jackan och vakten som av någon anledning kollar våra kläder när vi går ut blir såklart rätt arg. jag är för full för att varken skämmas eller fatta vad som händer. haha. herregud så pinsam man är ibland...well.. väl inne på The Bank så är det såklart vi som sätter igång dansgolvet och det blir riktigt roligt. musiken artar sig riktigt väl, trevligt folk och skön stämning. perfekt helt enkelt. jag skulle gärna gå in på roliga spännande händelser men av respekt till vissa läsare skippar jag nog det... man kan säga att jag hade snyggdag :-)

kvällens två höjdpunkter från DJ. Cara Mia och SexyBack. TACK DJ! <3<3<3<3

jag står fast vid att SexyBack kan vara den bästa danslåten som skapats på senaste år. den och Like i Love you. intressant att båda är från Justin Timberlake. ren fakta. he is the king. king king king.


men som sin vana trogen som blir man utslängd från det stället. vid 2-snåret så säger en vakt åt mig och Leo som vid den tidpunkten börjat nyktra till att vi är för fulla och måste gå ut. varför ska det vara så? varför funkar det så på dagens skitigt usla fjårtisställen? att när kunderna inte handlar lika friskt längre så byter man bara ut dom. just för sakens skull. för vi var verkligen inte fulla vid det tillfället. det blir som ett hån mot hela rörelsen. så otroligt pinsamt och man skäms nästan för deras skull. det är i såna tillfällen man faktiskt önskar att man hängde på nåt lite äldre ställe eller bara en öl-pub eller nå liknande..fy fan!

happ. så vi var utslängda. men ändå relativt glada och lyckliga för att det faktiskt var en kul krogkväll. sådana är nymera otroligt sällsynta. med en perfekt fylla i kroppen och sin bästa kompis vid sidan sätter jag mig på donken och överväger vidare handlingar. till slut får jag bekfräftelse att jag är välkommen i Barkaby och där avslutas kvällen... med söta M.





i feel in my heart. imortal desire. taste me. unbreakable.





det är lustigt hur det utvecklats i mitt liv på senaste tiden. vi var 6 kompisar som kallade oss "gänget" förut. det var jag, jocke, johan, leo, gayen och emil. numera har 3/6 av gänget flickvänner. Johan, Jocke & Emil.  och det har naturligtvis fått konsekvenser. på gott och ont. jag och leo är som alltid. som vanligt. sjukt täta. min bästa leo är bara min. vad jag skulle komma till är att jag och gayen har blivit tätare än på väldigt länge på senaste tiden. bara idag så prata vi i telefon i 19 minuter vid en tidpunkt. det är ganska bra jobbat för två killkompisar. telefon är inte killars starka grej. vi har varit på promenad på tu man hand, haft filmkväll och andra saker. så sjukt roligt för man börjar få tillbaka den där känslan som vi faktiskt hade tillsammans när vi var bästa kompis i min tidiga barndom :)


idag träffade jag en gammal flamma i stan. västerås-hanna. jätteroligt att träffa henne. hade inte gjort det på säkert 6 månader. visst vart de väldigt kort men de va roligt att se henne. hon var som vanligt jättebrun och jätteblond. hon är en trevlig flicka. synd att hon bor i Västerås.


usch vilket tråkigt inlägg det här blev. sådär fruktansvärt informativt bara. inga känslor. inge djup. not today.  bara straight out of "händelser in nemos life" aja, ni får överleva det. så kan det bli ibland. 


i morgon är det seriepremiär i fotbollen. faktiskt en ganska big deal me tanke på att det är bara 7 st (av 20 st) från vårt lag som blir uttagna. resten av truppen plockas ut från a-laget. och jag kom med i truppen. fett roligt. borta mot Järla på saltsjöbaden IP kl 14.00. fan vad roligt det ska bli! drömmen vore att göra mål och avgöra matchen...berättar i morgon kväll hur det gick :) WISH ME LUCK :D:D


Derby Hammarby-AIK Tisdag
Lön och Nationellt prov i svenska Onsdag





<== min flickvän som blåser såpbubblor :-)

pusshej!

jag hatar carola.

pappa. det måste bli ändring. jag saknar dig så jävla mkt.



det finns få människor jag hatar mer än Carola. jag blir fan bara arg när jag hör namnet. hon känns som sveriges falskaste vidrigaste och mest konstgjorda människa. hela hennes koncept bara luktar skit. sen när man hör (som jag gjorde idag) av folk att dom fullständigt avgudar henne. det gör mig. ja, jag vet inte.. illamående kanske är ordet? jag känner mig provocerad. jag känner att hon lurar folk. hon med sina jävla sekter, sina jävla uttalannde om att bögar går att bota, sina jävla botox-sprutor. hon är och förbli sveriges största pajas. när hon vann schlagern i fiol så stank det bara "uppgjort" lång väg. alla sa det. vem röstade egentligen på henne? jag pratade seriöst med typ 30 st efter den finalen och 1 röstade på Carola av dom. jag tror att hon var med  och hade som villkor att ställa upp att hennes vinst skulle vara bestämd sedan innan. mitt tips. titta på denna länk också om ni vill förstå hennes kompetens som människa. se och njut. carola under en träffa med sekten "livets ord" 1990:

http://www.youtube.com/watch?v=LM14Kqio5B4



jag tänker inte ruscha in i något. jag tänker inte skrämma mig själv eller någon annan. if it´s ment to be it´s going to be. jag täkner ta det lugnt och ta min tid. livet är underbart och snabba beslut osar alltid katt lång väg. jag har så många dåliga erfarenheter av snabba beslut, korta förhållanden och av att rusa in i något. har blivit ledsen så många gånger. jag är för gammal. för mogen (tro det eller ej) för att göra samma misstag om och om igen.






Okej. Finns det några ord?
Johnny Depp - Once upon a time in Mexico






en gammal flamma till mig tog kontakt idag på msn. hon pluggar numera som frissör i stockholm och behövde en manlig kund till en klippning kl 12.00. gratis. det är klart man inte tackar nej till det! underbart. men det blir inget drastiskt. det blir bara en tilljämnning. typ klippa topparna. eftersom varenda jävel säger att jag inte ska klippa mig så känns en kortklippning som vääääldigt långt bort just nu...trots att sommaren är på väg!


dagens länk:

http://www.krullproductions.com/multi_steam.php?id=151


hahah..den länken...efter typ 50 sekunder börjar det...sååå jävla rolig! kolla första minuten efter 50 sek. kan ni hålla er för skratt så ska ni fan få pris. haha.



det är helt underbart att det är så sinnesjukt mycket kommentarer just nu. även fast dom flesta kommer ifrån mina älskade vänner Cim och Emma. det är mindre skoj med alla personpåhopp. visst är det underhållande att läsa men jag tror att folk tar varann på för stort allvar och inte inser när det är seriöst och inte seriöst. jag skulle verkligen verkligen uppskatta om folk började signera sina kommentarer med riktiga inlägg om ni ska göra något personpåhopp. det underlättar för alla och gör det ju hela lite mer moget och hett. annars känns det lite...lågstadienivå...?






En helt underbar bild från en helt underbar scén i en helt underbar film.
Love Actually.




Du stryker fingrarna
lätt mot min kind

Och i ett ögonblick
då allt står still
så får jag en chans att säga
allt det jag aldrig sagt
så får jag en chans att ge dig
allt det du aldrig haft
Men jag är för feg

Det finns ett enkelt svar
Du är varm när jag är kall
Du tar så lite plats
Jag tar allt

Jag trycker läpparna
lätt mot din hals

Jag frågar "gråter du?"
Du smakar salt




kram och god natt.

can you see how beautiful you are?

rör mig. förför mig.

jag mår bättre idag. jag känner mig mer som människa. jag vill och har alltid trott om mig själv att jag är en väldigt ärlig människa men det svider att jag nog inte är det. jag använder mycket vita nödlögner. som när jag berättar en historia för någon om något kan jag helt förvränga den bara för att få ut maximal respons. typ istället för att berätta att jag fick par i Ess när man spelade kort så fick jag fyrtal i Ess. bara en sån grej. just för att känna känslan att "FAN. nu underhåller jag". jag älskar att få folk att skratta. jag är nog en entertainer ändå. hur många gånger man kan klaga på att man ofta ses som en clown och pajas av så många så älskar jag så hårt att få folk att skratta. att få folk att säga "wow" när man berättar om en händelse. jag lever för det. att få folk att tycka att jag är bra och unik. ibland drömmer jag om att bara vara en i mängden. just för att se hur det känns att inte vara någon alls. att inte vara "känd". men drömmen förvandlas snabbt till mardröm för faktum är att det skulle döda mig. jag skulle aldrig kunna leva så. jag är glad för den jag är och hur det har utvecklats. jag går hellre igenom livet igenkänd hatad än att ingen någonsin skulle lägga märke till en. visst är det på gott och ont men så länge man har dem som verkligen älskar en för den man är så känns det ovisentligt.


har ni inte lagt märke till det så gör det. senaste inläggets kommentarer. 57 st på mindre än ett dygn. mycket dispyter, diskussioner och tjaffs. (värt att ta en titt) men det är så det ska vara. det får gärna bli ett forum. min blogg. väcka känslor och tankar. hat och kärlek. människor är så olika och det är charmen. fatta att jag faktiskt är på framsidan på blogg.se nu som en av dom aktivaste bloggarna?! amazing! det finns hundra tusentals bloggar på blogg.se. det är fantastiskt. hoppas det fortsätter så!

194 unika läsare idag. över 600 klick på bloggen totalt. det är rätt hyffsade siffor. *brett leénde*



jag sitter och lyssnar på westlife och fyser. gnuggar mina händer och sippar på ett glas varmt Te. jag tänker och resonerar över situationen som är aktuell. jag befinner mig i pole position. som så många gånger (ja bokstavligt) förr så är jag nu här. hoppas bara för guds skull att jag inte blir för mkt Nemo nu och fuckar upp allting som vanligt. jag är så jävla bra på att göra bort mig. på att aggera helt underligt. på att bli rädd. på att låta ångesten och manin ta över kroppen. jag kan nog vara mogen. jag kan känna att det är dags. vad känner jag då? egentligen? säger som så många gånger förr...only time will tell.


jag trivs bra på praktiken. det väcker så många minnen att vandra omkring i kyrkskolan dag ut och dag in. nostalgin är otrolig. alla dessa människor som aldrig byts ut. alla dessa minnen. lekställningar, klassrum och matsalen. vi hade kör idag. jag och en klass. vi sjöng en del schlager och dom tvingade mig att sjunga första versen på Andreas Johnsons "a little bit of love" och responsen blev total. tjejerna blev kära. nu har jag en stor skara tjejfans som är om möjligt ännu yngre än B4;s (mitt gamla pojkband) fansskara. det trodde jag fan aldrig att jag skulle ha. det är roligt. alla killar blev dock rysligt otrevligt helt plötsligt eftersom alla deras flickvän svansade efter mig hela dagen. förståligt iofs. försökte övertala dom att jag inte tänkte sno deras tjejer. till sist gav dom med sig och började älska mig igen och vi spelade en trevlig fotbollsmatch. jag mot 1000 kidds. that´s life.



helg coming up. alot of plans. fredag kanske jag ska festa med en tjej jag träffade i london. det känns lite osäkert. lördag är det jobb och sen på kvällen KANSKE en grillfest ute i NoMansLand. sen på söndag är det seriepremiär i fotbollen och sen jobb igen. fullspäckat as usual. kommer nog vara döende söndag kväll.


Fan jag hittade en gammal cd-skiva idag som jag satte in i datorn och till min stora glädje så var det en hel skiva fullproppat med gamla bilder. ska börja bifoga lite smakprov i varje inlägg from now on. så sjukt roligt att kolla på (roligast för mig såklart) men ni får fan ta och överleva det också.! enjoy!







jag under inspelningen av Småstjärnorna 1996. trött liten pojke. stolt med sin fina pokal. det var en lång natt men kommer såklart alltid vara ett av dom bästa minnerna i mitt liv. vi var Beatles och jag var Paul McCartney. ja, det var jag som tappade peruken...som sagt minne för livet ;)








Skolfoto 6an Respektive 7an. Alltid mixxat mycket med håret som synes...





All for now. Må väl.

indeed a horrible day.


ibland behöver man gråta. det är då det slår en som hårdast i ansiktet. hur fel man uppträder och behandlar situationer. jag fällde några få tårar ikväll när jag tänkte på hur bra jag faktiskt har det men ändå fuckar upp saker och ting allt som offtast. man har två nära underbara tjejkompisar som blir kompisar dom med och så lyckas man hitta problem med det? visst kanske jag ser saker som jag inte gillar eller stör mig  på men för guds skull. jag måste väl iaf kunna ha insikten och realismen i kroppen för att fatta att jag inte ska gå ut och göra värsta scénen av det. jag är så fruktansvärt pinsam ibland. jag tror att det bor en liten självisk figur i mig som bara skriker att alla ska älska mig och ha tid för mig och att jag ska alltid vara i centrum. när jag fällde min första tår idag så kände jag mig mindre än någonsin. jag kände mig riktigt dålig och jag insåg hur onödigt och värdelöst dagens bravader har varit. hur kasst det måste ha fått mig att framstå.





dagens citat:

"världen är inte skyldig dig något från scratch du måste ge för att få tillbaka"

efter studenten så börjar uppläxningen. då börjar det på riktigt. jag ska ta itu med mina brister. jag ska faca mig själv och våga börja älska mig själv. jag ska skaffa en stabil ordnad ekonomi. jag ska sluta vara avundsjuk och göra någonting åt det jag vill istället för att gnälla och tycka synd om mig själv. jag ska vara Nemo på riktigt.







dagens enda positiva är väl att jag pratat med M. sedan 16.56 på msn. söt tjej.
 vårt första samtal efter i fredags sträcker sig alltså över 5 timmar...det är ganska imponerande.
det kan man antingen se på två sätt.
sätt 1: Jag har inga vänner eller liv som sitter vid datorn så länge i streck...
sätt 2: det är helt kungligt att vi bara pratar och pratar och hittar nya samtalsämnen hela tiden! nice tjej :)





dagens länk:

http://www.youtube.com/watch?v=sRUti4wS7Gk

Håll er för skratt?






idag lärde jag mig att värdera.



jag är inte kär i någon.
jag tänker inte bli kär i någon.
jag känner mig själv bäst av alla.



fan. för mkt tankar. borde säkert skrivit 25 st A4 till om allt detta men orkar verkligen inte. allt borde vara så jävla avlägset. det borde inte finnas det här. det känns så onödigt och jag känner mig själv som syndabocken fastän jag inte 100% kan inse det. jag är väldigt medveten om mina svagheter och dåliga sidor som människa och hade jag i detta läge kunna behärska dom så hade vi inte varit här idag.

jag vet inte. jag vet verkligen inte. vad händer nu? =/

jag vill inte fälla en till tår. mamma. får jag sova hos dig i natt?


fooling around on deep water.

jag vill ha det ogjort. jag säger fel saker. jag ger fel signaler. jag sårar människor omedvetet. jag ljuger för mig själv. jag ser inte vad jag gör. jag börjar fan tro på det mer och mer. att jag faktiskt är en riktigt dålig människa. vad folk än säger. man ska inte ha så många svagheter och dåliga sidor som jag faktiskt har. jag skäms så jävligt. jag tänker liksom inte för 5 öre på vad jag gör. det blir så omedvetet. sen tycker jag bara synd om mig själv. jag ser så mkt hellre det negativa i det som framstår än det positiva. jag vet inte hur jag ska reparera detta. känns som allt jag säger blir till det sämre. jag vet ärligt talat inte alls vad jag göra eller säga. jag är ute på jävligt djupt vatten nu känner det som och även fast jag själv känner att jag har rätt i vissa situationer så spelar det ingen roll när jag får in my face hur jävla mkt fel jag har gjort. hur jävla illa jag behandlat folk. jag måste vara blind.

fan fan fan. jag orkar verkligen inte.








gårdagen då? jo för fasiken! det var roligt. jag hade faktiskt riktigt roligt. och hör och häpna.. jag hade RIKTIGT roligt utan ett enda ragg. det kändes bra. jag och Alex gjorde vår grej och hade roligt. vi förade hemma hos honom och pratade bara. fan jag och Alex har verkligen blivit bra kompisar nu. det är så jävla roligt. vi pratar om allting och när vi umgås så babblar vi bara. roligt. iaf så förade vi där. vi gjorde Spritzers (Vin och Sprite), Drack Kung och Norrlands Guld. Värt. det blev verkligen en ekonomiutgång de lux. smugglade med oss in varsin bärs under tröjjan och gick in på toaletten när vi hade lämnat grejjorna i garderoben och svepte den. då var man på topp. mycket trevliga människor. helt okej musik. ja en skön kväll helt enkelt! skickade ett jobbigt antal helt skruvade sms.. det värsta är att man skicka så mycket dumt på fyllan och sen så raderar man allt "Skickat". så jävla dumt. så nu när vakna i morse hade jag 7 nya sms...från olika personer. vad fan hade jag frågat folk? skrivit till folk? well i´m Nemo. a quiet pinsam young man :) ganska sjukt. jag är sjuk. 


jag tänkte på dig typ hela tiden.











naturlig sann äkta skönhet är en bristvara.
jag vill se dig igen. är du så vacker som jag minns?




Namn: Bill Nemo Hinke Hedén Gullström
Född i: Stockholm, Söder
Utmärkande drag: Lång, glad och högljudd :)
Sällskapsspel du gillar att spela: Raooa Kalja
Om du fick välja fritt, vilken utsikt skulle du vilja ha från ditt sovrum: Fullsatt grönvitt Söderstadion
Vad använder du för parfym: Hugo Boss Selection
Vad har du på dig när du sover:e Kalsippr
Vilka egenskaper gillar du med din mamma: Hon visar ofta att hon verkligen älskar mig.
Vilka egenskaper gillar du med din pappa: Att han slutat dricka...
Vilka egenskaper har du ärvt efter dina föräldrar: God, Glad och Kåt! (haha?) :P

Om du satt i en dödscell och fick välja en sista måltid, vad skulle den bestå av: All in på Folkets Kebab!
Om du fick välja vilket kön du skulle födas som, vilket skulle du välja? Motivera: Kille. Palla mens och föda barn. Fast tjejer lever ju längre...hmm...svår fråga =/
Om du fick döpa om dig själv vad skulle du vilja heta: Oj Oj. svårt. Kanske James Bond?
Om ditt liv var en film, vilken skulle det vara och varför: Forrest Gump
Om ditt liv var en film, vilket betyg tror du den skulle få: 3/5
Om du fick fråga vad du ville och var garanterad ett ärligt svar, vem skulle du fråga och vad: Michael Jackson om han är pedofil...

Du är på menyn - beskriv dig själv som en måltid: Lasagne
På en skala 1-10 hur snygg tycker du att du är: nykter? 2-3. på fyllan? 7-8
På en skala 1-10 hur nöjd är du med ditt liv: 6
Vad tänker du på när du inte kan sova: Vackra Människor, framtiden
Vilken tävling skulle du helst vilja vinna: Idol 2007 :D
En sak du gärna skulle lära dig på en sekund: Spela Gitarr
Vad skulle vara den bästa nyhet du kunde få: Att jag vunnit en miljon på tipset

Du har en hemlighet som ingen annan vet? Ja
Du önskar att du var smalare? Nej men mer muskler
Du kan spela piano? Nope
Du har snott pengar från dina föräldrar? Ja..
Du har gått på bio ensam? ja
Du gillar att bli fotograferad? När jag känner mig fin..




all for now.


and make one wish for us.

Think I'm - I'm lost among the undergrowth
So much so I woke up
I love you all the same


But you stole the sun from my heart




vänskap är skör. jag tror man ofta överskattar sina relationer till folk. klarspråk leder till så mycket enklare relationer. visst att man kan köra den här grejjen om att vara översnäll mot alla och försöka vara älskad av alla men lets face it. det håller inte i längden. som att jag själv är perfekt? nej verkligen inte. jag om någon är väl medveten om mina svagheter och dåliga sidor. och jag tror starkt på att det är nyckeln till att vara en bra stark individ. för de som aldrig inser deras egentliga brister kommer ju aldrig kunna reparera dom? man skall icke hajpa folks intilligens. that´s one thing i´ve learned lately.

snälla. ta inte åt er om ni inte är 100% på att det är er ni handlar om. har varken ork eller tid för onödiga dispyter eller tjaffs.


honestly. key to wisdom.


i morgon börjar praktiken. 6 veckor på min barndomsskola kyrkskolan. hallelulja. det blir nog trevligt. hade en helt okej tid där förra gången. kiddsen älskade mig. god mat och trevliga tanter. 6 veckor är dock lång tid men jag ska nog överleva. när jag kmr tillbaka från praktiken är studenten 1 vecka bort...sjuuukt...

i morgon tänkte jag bli så full så jag inte vet vad jag heter, gör eller vems säng jag ska sova i. det sistnämna är förstås trevligt om det förblir en överaskning. en av fyra stycken studentskivor går av stapeln på riddarkällaren i gamla stan. potential finns för en helt supergrym kväll...please god.. låt det smälla! behöver en kanonkväll out. var länge sen jag hade en grym utekväll.


och ett grymt stycke fakta! Hah! We did exchange phone numbers!


Vacker. Vacker. Vacker.
Vacker. Vacker. Vacker.
Vacker. Vacker. Vacker.



tack för underbar promenad igår Oscar Valentin Gayen Westerlund :-) Gammal vänskap rostar aldrig.




och jag hatar det. jag hatar deeet. ändå kan jag inte ens tala klarspråk men jag spyyr. och faktan och konsekvenserna stod så glasklara innan allt hade börjat. it was written in the stars. åh så jag hatar att vissa klychor stämmer. kattmannen känner sig osynlig.


thanks for having you leo. cant thank you enough for allways staying by my side.

Esteter, Treo & SL-Hat.

underbart igår. underbart i den mån att jag faktiskt fick den absolut vackraste tjejen på festen. jag trodde verkligen inte att jag skulle ha någon chans på henne. (The movie will be called...Emo-Nemo strikes back) det är alltid en skön känsla. den där känslan där man känner att tjejen man håller på med är "way out of my league". skön musik. sköna människor. som vanligt blev det trevligt hemma hos Leo! :-)

varför bytte vi inte nummer?



för att citera min gode vän Cim. "min ständiga kamp med SL". idag slog den till igen som en spark i ansiktet. man går på bussen bakis som ett jävla anus i slussen. till min stora fasa är det då snuskigt trångt på bussen. jag anar redan då oråd med tanke på hur sjukt varmt det är ute och min fysiska form. bussen börjar rulla och jag har SÅKLART ståplats. det börjar med en broöppning (oväntat?), ja visst. den tar väl 5 min men känns som 4 år. bussen rullar vidare och redan strax efter Nacka Trafikplats så börjar kön?! jag menar... vad i helvette?! jag spottar och fräser elaka ord för mig själv medans jag försöker hålla modet uppe eftersom jag känner mig så sjukt spyfärdig. jag svettas och får små yr-atacker vart annat. jag hatar alla sommargäster som ska ut till till värmdö denna jävla vackra stekheta bakis sommar lördag. dö. dö. dö. dö. dö. när vi TILL SLUT nåt värmdö så stannar bussen vid varenda jävla hållplats och det sker bråk mellan chaufför (som såklart är ohyggligt dryg) och passagerare. ALLT för att denna buss ska ta liiiite längre tid än schemat säger. jag kan utan att överdriva säga att jag hade minst 5 st tillfället då jag kände att jag måste spy men höll inne det.  när jag till slut kommer hem (ja. försenat med 33 min. tack SL) så känner jag mig lika fräsh som en hög skallig britney spears med svampinfektion. IN i duschen snabbt som ögat och trycka i mig 2 Treo så är man på benen igen.

Tack Treo! <3

och ikväll kör vi väl igen?







3-0 i hemmapremiären! yes yes yes yes!



det som jag lovade, hoppades och trodde inte skulle bli ett problem håller sakta men säkert på väg att bli det. jag vill inte säga det rakt ut men jag mår lite dåligt av det här...jag är så jävla larvig men jag hatar att bli rädd. jag ska ju vara stark. ja. själ inte. snälla. can´t take it. det blir för mkt. är jag jordens största tönt?

Doesnt it sound good to you? dont you agree?

jag har dessa tankar. dessa drömmar. ni vet sådana där saker som man inte kan berätta för någon? sånt där som ses som förbjudet. det återkommer och jag vet inte vad jag ska ta mig till. jag vill slippa det.

pappa fortsätter skaka mig. ibland känner jag inte igen honom alls. jag älskar honom så fruktansvärt mycket men jag hatar när han skrämmer mig. han har nog skitzofrena dragningar. ibland saknar den version av honom när han söp. då var han iaf alltid likadan. det känns som om han lever i en värld där han måste vara beroende av någonting. jag tycker synd om honom samtidigt som jag hatar honom för att han vägrar växa upp. och för att han vägrar gå på AA-möten. alla alkolister även om dom är nyktra alkisar ska gå på AA-möten. jag hatar att jag ärligt kan säga att jag inte känner min pappa helt på riktitg...inte längre...någonsin? jag vet inte.



tredje dagen i rad då man sover till 13.00. inte bra för praktikens skulle som börjar på måndag så jag ska gå upp halv 8 varje dag. ja jo.

sms:ade lite med cim precis. hon var på söder och drack öl. klockan slog som sagt precis 13.00. där snackar vi kanske alkisvarning? =) men va fan. hade jag haft råd hade jag säkert också suttit där :D

färgade håret igår. kände att det behövde lite color så körde som vanligt mörkbrun. hatar när det börjar bli lite grått och så i kanterna. inte snyggt när det blir sådär flammigt. så nu är det helfärgat igen.

igår blev en trevlig kväll. väldigt spontant. drog hem till alex vid halv 9 och han hade vart på kryssning och köpt öl. han satt där med christian och 2 andra killpolare. vi drog dit lite brudar och krökade. det var trevligt. lagom mkt alkohol och skön stämning. åkte hem därifrån 6.01 bussen i morse. fan varje gång jag umgås med alex så skrattar jag så jävla mkt. våra sjuka minnen som vi bara kan dra upp så gapflabbar båda. det är nice!
vi gjorde vår grej och styrde lite hoes..eller vad sägeru Alex? :-)



Jag, Systerson Ludvig och nya valpen Dolly!


blir så trött på hela hammarbyaffären. dom verkar inte förstå hur mycket jeffrey aubynn betyder för laget. visst att han inte vill skriva på nytt kontrakt men ändå. dom borde ju utnyttja spelaren så länge dom har tillgång till honom. dom förlorar ju bara själva det här. tränare Tony Gustavsson är konstig. hur märkligt verkar inte detta:

* Gustavsson menar att de har en dialog och båda vet vad som gäller, medan Aubynn säger att de inte talats vid sen i februari.
* Gustavsson säger att Aubynn nu konkurrerar på samma villkor som alla andra, medan Aubynn säger att han fått ett besked som är raka motsatsen.
* Gustavsson säger att Aubynn varit skadad mycket och ligger efter i träningen, medan Aubynn säger att han kört för fullt i en och en halv månad.


Jag var ute och sprang igår. det var skönt. lyssnade på musik och drog en rätt skön löplunda. kände mig nyttig och stolt efter. gjorde armhävningar och sit ups efter. ska börja göra det till en vana dom dagar man inte har träning. det är verkligen värt!

köpte även en biljett till en intressant skiva på måndag. det är Martin Forss, Liza, Helena och dom där sköningarna som ska ha skiva på Riddarkällaren i Gamla Stan. dom enda skivorna jag går på i år blir deras och sen peders, leos och min egen. det får räcka så.

Såg att Peace And Love (Min festival) Har gjort massa nya bokningar igår. dom har verkligen bra smak på den festivalen. redan nu så är denna sköna blandning av band klara för festivalen:

Alice Cooper [US]
Anna Ternheim
Babyshambles [UK]
Backyard Babies
Bo Kaspers Orkester
Crashdïet
Damien Rice[IRL]
Hammerfall
Hanoi Rocks [FIN]
Iggy Pop & the Stooges [US]
Mando Diao
Melody Club
Meshuggah
Nationalteatern
Promoe
Sahara Hotnights
Slagsmålsklubben
Snook
The Ark
The Plan
The Sounds
Thomas Di Leva
Timbuktu & Damn
Timo Räisänen
Veronica Maggio
Weeping Willows


Det kan bli en GRYM festival. främst när man vet om att det kommer vara minst 3 bandsläpp till :D :D :D Helt grymt!






Förra inläggets diskussion om snyggaste killen blev ju väldigt hetsk minst sagt. dagens blir förstår snyggaste tjejen då. jag står fast vid att Jessica Alba är den hetaste tjejen. kolla bara "into the blue", "sin city" mfl. there is no words. vad tycker ni?






idag ska jag bara chilla fram tills träningen. träning mellan 16.30-18.00. lagmiddag på plogen 19.00. sen efter det ska nog flera stycken dra på krogen. medans jag och leo ska dra hem till leo med massa hoes. hoppas på att alex ville joina också. det blir nog trevligt. måste bara fixa bärs. ska göra några samtal nu. fan vad jag vill fylla 20 år. det är fan inte så långt kvar. 4 månader typ? ja jo.

Timbalands nya platta bär på några otroliga guldkorn. Först och främst den otroligt svängiga låten Feat The Hives. sen har vi den sköna softballaden med Elton John. Den tunga hip hop låten med Missy Elliot och Dr.Dre. Den svängiga danslåten med Justin Timberlake. förstår mig inte på recensenter hur dom kan såga denna platta. jag tycker den växer för varje lyssning. jävla idioter.

Bäst:

Timbaland Ft. Elton John - 2 Man Show
Timbaland ft. Missy Elliot, Justin Timberlake & Dr.Dre - Bounce
Timbaland ft. The Hives - throw it on me
Timbaland ft. Justin Timberlake - Release






dagens länk: (endast för hammarbyare)

http://www.youtube.com/watch?v=Hnic5KaJSsQ




stolt morbror Nemo!




även fast jag vill och försöker se mig som en ansvarsfull mogen kille så spyr jag ur mig motsatsen. jag vet inte varför jag bara kan ta mig i kragen och bli den människa jag är. jag kan ju egentligen. tror jag.  jag fyller snart 20 år. jag lever kvar i det förflutna och vägar inse vad som kommer emot mig. framtiden skrämmer mig. jag känner mig mer vemodig och vilse än någonsin. jag behöver något äkta snart. lite flyt. lite vind i ryggen. för sanningen är nog att jag inte vet vad jag ska ta mig till... flytta hemifrån?! känn på dom orden. jag blir rädd.

bara några tankar..


victims of our rutin.

cant spend another night alone


jag måste börja älska mig själv. med det ska man ta sig på större allvar. man måste faktiskt våga tro på att man är på riktigt. jag får ofta mindervärdeskomplex men jag tror att jag underskattar hur smart jag är. nu låter jag som värsta divan men jag känner allt som oftast hur jävla korkade vissa människor är. när man lyssnar på folks konversationer. man känner sig intelektuellt överlägsen. fan vilken tönt jag måste låta som men det stämmer faktiskt. jag tror nog att jag är smartare än vad jag vill ge mig själv credd för. ja...faktiskt.


jag är så jävla arg. jag står inte ut med soppan samtidigt som jag inte vill släppa det för jag tänker inte ge med mig. jag vet att jag gjort lite fel men jag tänker inte stå ut med att du ska vinna för att du bär den här helyllestämpeln. för att du är känd för att vara så jävla genomgod. i detta fall så VET jag av ren fakta att du gjort och sagt minst lika mycket fel som mig. jag tänker inte skämmas. dina argument håller inte. inte så länge du säger emot dig själv. jag är inte ensam om att tycka att du förändats sjukt mkt senaste tiden. det ska du veta.




jag var på studentskiva igår. hade underbart sällskap i form av uppställningen: Leo, Alex och Peder. vi inleddes på nivå22 med ett bra tempo på bärsen och avslutade med en Flat Line som tog hårt. sen drog vi vidare mot Undici. hade alla förutsättningar att bli grymt med tanke på att spontana utgångar brukar bli kungligt men det kom aldrig igång. jag och Alex dansade iaf glatt och gjorde vår grej men ingen annan dansade. fett jävla tråkigt att ingen släppte till. sen blanda det med att det var typ 80% killar. summan blir....halvdant..

kvällen hade såklart några höjdpunkter. på vägen från nivå22 till undici träffade vi en amerikansk 27årig man som sprang efter oss för han hörde oss sjunga och beatboxa. vi pratade med han ett bra tag och han var filmproducent till John Malkovich nya film. grymt skön snubbe och han skulle komma tillbaka till Sverige om en månad och vi fick hans nummer och skulle ringa honom då. kungligt. han var stekig.

jag borde fan byta namn till Nemo "Pinsamma Sms" Hedén. eller Nemo "Borde inte ta med mobilen på fyllan" Hedén. haha. fan vad jag skrev och ringde igår. men det gör jag fan alltid. när man blir full så tar lixom andra normer över ens kropp. man börjar resonera anorlunda och helt plötsligt har man raggat på halva nordeuropas befolkning.

det är roligt att vara full men det skulle vara roligare om jag någon gång hade något slags mellanting. jag känner att jag aldrig blir precis så full som man ska vara. antingen är jag för lite full. då har jag bara tråkigt, vågar inte dansa och vågar inte ringa. eller så är jag full som ett as. dansar och raggar och bryr mig inte om vad någon tycker. =) jag önskar iofs att jag kunde bli en sån kille som kunde ragga helt nykter och be om nummer och såna grejjor. lite seriösare människa. jag säger som Noice: "Romans för timmen". livsmotto?

Så roligt. Jag älskar att folk tar efter uttryck man själv använder så starkt. Som när jag pratade med Cim på msn idag och vi pratar om en tjej och Cim frågar "Stekte du henne?". Haha. det är bra. 3 viktigaste orden i Nemos ordlista:

Steka = Ha sex
Hoes = Snygg tjej
Trist = Nice


alltså bör följande grammatik bli:

STEK TRISTA HOES = SÄTT PÅ SNYGGA TJEJER!

Hahaha =)


Dagens Länk:
http://www.youtube.com/watch?v=izhCci_GbHA

kolla på denna film och kolla på snubben som ligger när på hans egen reaktion när han ser sin fot. det är ganska läskigt. en artär hade gått av i foten så det såg mycket värre ut än vad det var men fatta hur rädd man skulle bli. foten är fan helt röd!







Stor Komik!



 



Vi hade match igår. Sista matchen innan seriepremiären om två veckor. Vi mötte Ingarö och vann med 6-1. Jag satte dit 2 kassar och det känns bra i laget nu. Det känns skönt att ha gjort en del mål på försäsongen. Tror det kan bli riktigt bra i år.


Missa inte:

Timo Räisänen - Fear no darkness, promised child

Tiger Lou - Oh Horatio

Timbaland ft. The Hives - Throw it on me



Hammarby hade premiär i Allsvenskan ikväll. Ja mer om den matchen finns nog inte att skriva. jävla sömnpiller alltså. Sjukt dålig kvalité. Så irriterande att dom inte kan kissa på ett lag som Gais. men men, det var väl en typiskt premiärmatch. Hoppas det blir bättre Hemma mot Trelleborg på lördag. ska då troligen gå med Peder, Cim och brorsan. BÄRS PÅ KVARNEN :D

Då var det andra bullar i Champions League. Fan i mig. Christiano Ronaldo. Världens i särklass bästa fotbollsspelare. På många år skulle jag kunna sträcka mig att säga. Han är magiskt. fotbollskonst på hög nivå.







Det här måste väl ändå vara det optimala. Det ultimata. Det är såhär man vill se ut. Jag skulle vilja påstå att detta är den snyggaste killkändisen som finns. Ja, Till och med hetare än Johnny Depp. Jude Law is the shit!



Jag vill tatuera mig. har bestämt mig att jag SKA göra det. funderar över motiv. det är ett stort viktigt val. ska ju vara kvar resten av livet. någon som har någon idé?



Bara några tankar..

and so it goes.

Jag har hört att du träffat nån
Jag har hört att han är allt jag inte var
Och jag hör att du är säker nu, jag vaknar med den tanken varje dag
Och jag hör att han är den rätte
Ja dom säger att du verkligen menar det
Och jag hatar att jag älskar dig
Och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig



fan att det ständigt kommer tillbaka. att folk vet vad som är bäst för en. snart är jag ifrån värmdö. det ska bli skönt. det tåls att säga så jävla många gånger att denna ön är verkligen full av incest, svartsjuka, lögner och pest. alla har fan legat med alla. folk ljuger, är otrogna och vet så jävla mycket om varann. jag kan inte åka buss hem en natt utan att massa småtjejer ska viska "där är den där nemo ju"...visst vet jag inte om det är positivt eller negativt men jag tycker inte det handlar om det. det blir så att jag blir tvungen att bli intresserad. jag kan inte bara känna "äh, skit i dom". jag vill veta vilka tjejerna var. det känns som att alla vet vem jag är medans jag vet ungefär vilka 5% av dom är. inte skryt. verkligen inte. mera fakta. och jag är lite trött på det. behöver miljöombyte. hur går det med solberga lägenheten syrran?





ännu en helg avverkad och det känns som om man börjar leva lite på rutin nu. varje helg består av supa. baksmälla. jobb. sport. ska bli skönt med studenten avklarad snart och få lite omväxling på vardagen. lite spännande att se hur livet blir då. man är verkligen helt vilsen inför framtiden. inget spikat. förhoppningar blandas med rädsla. ja spännande var då ordet iaf.

senaste inlägget är läst av 126 st. lite nice faktiskt :)


fredagen blev det utgång. trots att jag inte äger ett enda öre vid detta tillfälle beslutar jag mig för att gå ut. jag sveper en bärs på bussen in och när vi anläder till stället. som heter "Soft". så lånar jag en hundring av kompisar och köper mina 4 öl och häller i mig dom snabbt och blir (förvånande nog?) typ full! hmmm jag är patetiskt. fast inte lika patetiskt som stället. bara massa blattar och fula tjejer. vidriga vakter som gjorde bort sig redan när vi skulle gå in på stället. dumma jävlar. fett ovärd kväll skulle jag vilja uttrycka det. att jag bråkade med Cim gjorde ju inte kvällen så mycket vassare precis. men det löste sig dagen efter. massa fyllemissförstånd. jag säger säkert en del dumt när jag är full.

lördagen inleddes med bakisjobb. (standarduttryck i min blogg?). sen blev det kväll hos alex som också börjar bli en liten vana. jag, alex, björn och leo var killarna i sällskapet. 4 st tjejer anlände och vi krökade och hade det trevligt. två av tjejerna säger direkt (såklart) att dom hört massa om mig. när jag hör det så tar jag det direkt som att det är massa negativt skitsnack. det är som en reflex. lite tragiskt. men sanningen visade sig vara att dom hade hört att jag hade sex med alla och strulade med alla. skitsnack eller inte? bedöm själva. vet inte om det är negativt eller positivt heller. en rätt skön kväll iaf med många roliga kommenterar. skulle gärna vilja skriva lite mer ang. en del grejjor som jag störde mig hårt på under kvällens gång med me tanke på vilka som läser min blogg så avstår jag nog ifrån dessa uttalanden...

vi drack mestadels 3.5or under denna kväll och jag kan ärligt säga att jag tyckte ölen var riktigt god. fan jag är rätt för att börja tycka öl är gott på riktigt. med dom gener man bär på är inte det någon höjdare.


kvällens citat:

"jag har ångest innan jag ens gjort det"

kungligt.

love you best leo <3



jobbade även idag. mycket roliga saker hände på jobbet. eller tre lite (om ni frågar mig) lite anmärkningsvärdsa saker som jag nu ska skriva om. mycket spännande kunder. det kommer in en snubbe som ser ut som kanske 40 bast. han ser så sjukt lik johnny depp ut. fast en mkt fattigare, smutsigare version av depp. jag höll på att svimma. jag tänkte "fan vad jag vill se ut sådär om 25 år". han var sjukt het. (ja bög varning).
sen kom det en snygg kvinna i 35årsålder med det där stekiga american express kortet som bara några få i sverige har. det där tunga svarta kortet som är typ gjort av järn. jag blir fan kåt av det. SÅKLART var jag tvungen att bjuda på en kommentar i stil med "Oj. hur får man ett sådant stiligt kort?" hon fräste lite småporrigt "Man ska ha en rätt skön förmögenhet...". jag fick stånd och gav henne kvittot. kvällens tredje höjdpunkt...eller höjdpunkt kan man inte kalla det men jag tycker det är anmärkningsvärt. det är VÄLDIGT ofta som det kommer in såna där ensamma fula misslyckade fula gubbar med en liten thailänska med sig. och då tänker man direkt... han har verklgien åkt till asien och tagit med sig henne hem. den där marknaden är så sorglig. man märker det främst på att hon inte kan ett ord svenska och han verkar bestämma allt. han betalar. hon bara packar maten och följer hans minsta vink. tragiskt.




jag plus mina bröder på julafton :)




när får lön funderar jag på att göra lite radikala förändringar utseéndemässigt. ska nog klippa mig och göra blonda slingor. sen ska jag tatuera mig. på vaden tror jag. antingen typ något klychingt som typ "Familj" på Latin eller en hammarby-icon eller något sånt. vill bara göra det. tycker det är en schysst grej. jag vill ändra mig själv. är trött på hur jag ser ut. vill lixom förnyas på något sätt. samma gamla rutiner gör mig uttråkad. jag som brukar älska mitt hår tycker nu att det är trååååkigt bara..

bäst just nu:

Timbaland ft. The Hives - Throw it on me
Linkin Park - What I´ve Done
Timbaland ft. Justin Timberlake - Release
Byz - Moorebruden






Jag var på bio idag. Såg "Nina Frisk". fy vilken smörja. svensk film när den är som värst. helt orealistisk och larvig. sen slutade den mitt i filmen kändes det som. sjukt märkligt. det enda meningen som ekade i mitt huvud när eftertexten kom var "it makes no sense" suck.

C. Kom in på msn? sego. jag vill prata. du är så vis.



jag åt precis mat. jag hade inte ätit något på hela dagen så gjorde jag precis stekt potatis, fullkornpasta, falukorv och stekt ägg. det var seriöst bland det godaste jag ätit. visst var det säker för att jag var så fullständigt vrålhungrig men ändå. satan i helvette vad gott det var. god mat är fan det bästa som finns. tar god mat bra sex? nej nu gick jag nog över styr ändå ;)


Ganska konstig vecka som kommer nu. Jag ska ju praktisera på Kyrkskolan igen och eftersom dom och min skola har Lov olika veckor så får jag två veckor lov (ja. det är synd om mig) så den här veckan har jag inget att göra. inge jobb på hela vecka. jag har typ 2 träningar. that´s it. fett märkligt. aldrig haft det såhär att jag typ har 5 dagar framför mig utan någonting egentligen planerat. hmmm....


Jag vill se:

Epic Movie
Blood Diamond
Turtles
300

Mycket bra bio ute nu!




B4

Old Lovin´ Times. Memories Never die.




jag hatar att jag tänker på dig. dom där tankarna som slår mig hela tiden. känslorna som är så fel. jag vet själv att det inte kan hände. det kan inte ske. men jag blir beroende av känslan. jag jagar mig själv i någon jävla cirkel av rädsla. jag vill lixom återuppleva det. trots att det egentligen aldrig har hänt. jag skapar min egen bild av det som inte ens finns. jag har en bild på dig på min dator. när jag tittar på dig så blir jag varm. fast jag är inte kär i dig. mera kär i tanken av att hålla om dig. jag blir inte kär.


och sen. kvällens deppigaste ögonblick. vad gör min lilla underbart söte nya pudel hundvalp? JO! den äckliga jäveln står i min säng och gör som vanligt sina sötaste poser. jag tittar förälskat på den. vad gör hon då helt plötsligt? jo hon BAJSAR RAKT I SÄNGEN! och det är fan ingen blyg korv. det är typ 2-3 rätt stora klickar hon bjuder på. mitt på min nybäddade säng. jag blir rosenrasande och flyger upp från datorn som typ piff och puff på LSD. helt tokig. blir så jävla jävla arg. jag blir så arg så att när jag i nästa skede "råkar" trampa henne på tassen så att hon ylar kan jag inte komma ifrån att känna en gnutta tillfredställelse. fastän det bara var en olyckshändelse...


oj nu blev det sådär långt igen. det blir lätt det när man inte skriver varje dag. jaja, hoppas ni pallar läsa. bjud på en söt kommentar så blir jag glad. vi ses i vimlet! kanske onsdag? vem vet!


sluta vara så vacker! det tar kål på mig.



du sjunker fan mer och mer i mina ögon. om sanningen ska fram har jag alltid sett dig som den nästan perfekta individen men nu på senare tid har jag bara funnit mer och mer saker jag stör mig på hos dig. det gör ont men om du vill provocera mig så lyckas du. jag står inte ut med människor anser sig själva överlägsna andra människor. hur ödmjuk man än framställer sig själv så finns den där vidriga divigheten som bara osar "jag är smartare än dig". jag vill bara spy på det.


E. Du är viktig för mig. <3

all for now.
peace out.

beautiful desire.

ja long time no seen är väl det minsta jag kan säga. har inte blivit mycket gjort i denna lilla blogg senaste veckan.
kan väl börja med förra helgen. det finns så mycket att skriva. fan jag tycker sånt här är svårt. man vill ha med allt men ändå så känner man att man kommer glömma en miljon grejor.

ja men fredagen började iaf med att jag och Cim åkte in med 18.02 (!) bussen till Treat. Middag och förkrök. Emma anslöt vid 9 snåret. Även jocke och co kom dit. Vi drack öl och shottade och blev sköna. skönt ställe faktiskt. roligt med jukebox. gyllene tider och guns n roses. hallelulja. sedan bar det av mot Soap. Soap, ja. 24årsstället. hade ångest redan innan att man inte skulle komma in eftersom jag är varken snygg eller tjej eller 24 år. ;) och precis som jag misstänkte blev det knas. Cim och Emma plockade fram sin flirtigaste poser utan vidare lycka. vakten var en riktig nolla. vi lyckades konstigt nog bli polare med vakten som dissa oss av någon anledning och han börja tipsa oss om kroger. märklig kille.

vi drog iaf till Candy som hade nyöppning med halva priset på alkohol och fritt inträde innan halv 12. JÄVLIGT värt. vi drog in och jag drack säkert 56 st gröna x-cider. kysstes med lite flickor. (en great kisser och en olaglig kyss)  dansade lite. jocke och co kom dit. det var trevligt där men inte så mycket mer. har aldrig gillat candy spec mkt. mest pga. av deras ökänt otroligt korkade vakter. vi drog därifrån vid halv 2 snåret. (obs. att 90% av det jag berättar nu är återberättat. jag är vid detta tillfälle så full att minnesluckorna överträffar det jag faktiskt minns). vi drog till soap där vi gjorde ett nytt försök och NU kom vi konstigt nog in utan några som helst problem. vi fick gå före kön och allt?! ytterst märkligt. kände mig stört stekig. vi kom in och det var väl 56.000 st. människor på 100 m2. alltså väldigt trångt. bra musik dock. men jag som alltid haft en fobi för trånga kroger tröttnade rätt snabbt (no offense Cim. men jag hatar verkligen sådär trånga ställen. jag får panik. men jag erkänner att stället hade potential) och drog hem med 3.36 bussen medans Cim och Emma stannade kvar och ragga bartenderna och hångla upp varann vartannat. =)

kvällens konstateranden:

Jäger och Tiquila-shots är väääärt!
Cim & Emma kan hångla så att killar får orgasm.
Peter Magnusson är dryg.


Lördagen var jag så otroligt bakis. efter att ha gjort av med 750 kr dagen innan på alkohol så var man lagom pigg på att sitta och ruttna i kassan på jobbet. men man har sina plikter här i livet och jag satt där mina timmar. sen kvällen blev en chill historia hos alex med öl, lite brudar och rätt lugnt. det var helt okej. lagom.

söndag morgon bar det av till träningslägret i skåne. när jag kommer till samlingen så nås man av beskedet att 7 st har lämnat återbud. folk hade dom sjukaste bortförklaringarna. man blir så irriterad. helt plötsligt var vi 11 st. 11 jävla man. så ovärt. men vi bestämmer oss att försöka göra det bästa av situationen och åker dom 55 milen som det är tills vi kommer fram till Ljungbyhed. en penssionärsstad i skåne. men att göra det bästa av situationen skulle visa sig vara enklare sagt än gjort. det blev aldrig någon riktigt bra träning och veckan blev istället präglat av i princip bara poker, bastu med öl och tv-tittande. visst riktigt trevligt men inte precis what i have in mind när jag åkte på träningsläger.

kom hem idag på eftermiddagen och åkte direkt till jobbet. halvkul minst sagt. dagen höjdpunkt var väl när jag satt i personalrummet och överrumplas av en söt kompis vid namn Emma som ger mig en varm kram. tack snutt. det behövde jag. du är så fin.

upptäckte även idag på jobbet att jag har en fetish. en till fetish dvs. tjejer i mjukisbyxor. jag kan tända något otroligt på en tjej som går i gråa mjukisbyxor och ser lite sådär sliten ut. idag var det en sån tjej inne. inte spec jättesnygg men hon hade ett lite urringat linne. såg lite sliten ut. gråta mjukisar. jag höll på att dö i kassan. kunden vart irriterad när han insåg att jag började onanera. oh nej nu gick jag överstyr. kunden vart iaf irriterad när han insåg att jag glodde på nån brud. och jag vakna ur min sexdröm. jävla kunder. otrevliga typer. kan dom låta en drömma ifred? hmm... hett iaf!

ju närmare sommaren man kommer desto snyggare tjejer kommer in på jobbet...! :D


två musikkonstateranden:

- linkin parks första singel från nya plattan är värd!
http://www.youtube.com/watch?v=8sgycukafqQ


- jag måste köpa timbalands platta som släpps idag! alla stars som gästar på den. den MÅSTE vara tung!

några smakprov:
http://www.youtube.com/watch?v=J7Uk3Z71kDk
http://www.youtube.com/watch?v=EhGmFTf0kvg
http://www.youtube.com/watch?v=kz2SnUGH7Mk

inte så tunga gäster? herregud. den människan känner verkligen alla.

(ja. of course justin...)



vad är påsk för jävla helg? alla dessa jävla helger som är så överskattade. där man känner att man måste kröka och festa. midsommar, nationaldagen, valborg, påsk, pingst och fan och hans moster. det blir lite mycket så idag torsdag så tog jag mod till mig och stannade hemma TROTS påtryckningar av många kompisar som skulle ut. känner mig lite stolt/mobbad men men. ekonomiskt och bra för kroppen som känns sliten.





vad var det för jävla game vi spelade idag? vad fan håller du på med? trots att du är så pass ung så behöver du inte spela korten så att du framstår så. logga in och ut på msn och byta namn i små meddelanden till mig. vill du något så säg det rakt ut. saknar du mig så säg det. klarspråk är alltid bäst.

jag delade rum i skåne med 4 kompisar. 4 nära kompisar. vill ni höra något lustigt/sorgligt? alla dom 4 kompisarna hade flickvän. varje kväll så pratade dom med sina kärestan. sms:ade. jag satt där som ett jävla fån och filosoferade över livet. tänkte på hur dum jag kände mig. kände mig som en riktig nolla. som en 15åring. jag kände att jag behövde ta mig själv på större allvar. kan dom så kan jag? ja visst ekar den känslan längst ryggraden men samtidigt så ska jag ju inte om det inte känns rätt. när fan känns det rätt då? vad är rätt? ju fler som skaffar flickvänner desto aktuellare blir ju trots allt frågan. desto påtagligare blir ensamheten. desto jobbigare blir ångesten över att man faktiskt inte är så speciell ändå...man är bara..nemo.



och sen ni två. hur besatta ni är av varann. jag fick det svart på vitt under skåne. läste dina sms. era sms. såg att hon älskar dig sådär mycket. är det verkligen sant? är ni så fullständigt menade för varann? ja jag accpeterar det. men det känns så konstigt. att man kan vara kompisar så länge och att han har vart kär i dig hela livet och sen helt plötsligt ger du med dig och blir kär i honom tillbaka..?! det känns så. plastigt. uppgjort på något sätt. det osar katt lång väg... fan... om jag hade fortsatt vara kär i dig hela mitt liv...hade du gett med dig för mig med? en fråga som troligen aldrig kommer att bli besvarad.



nu är C singel. det var väl en tidsfråga med det där mongot till pojkvän (ja. han sa "jag älskar dig" till henne efter typ 3 dagar...skön kille?!)  jag fattar inte varför hon fortfarande har massa bilder kvar på  snubben på sin pa och i sitt fotoalbum men hon är iaf singel nu. fan så bra sex vi hade. vi klickade riktigt hårt. vill ha det igen. måste ha det. hon läser min blogg. couldn´t care less. hon vet likväl som jag att vi måste ha sex igen. grymt sex är en bristvara. give it to me!




Jag, Leo &amp; Gayen Laddar inf&#246;r utg&#229;ng

Jag, Leo & Valentin.





 
Allsvenskan börjar i morgon. Hallelulja. Underbart. FORZA HAMMARBY!


fan. helgen som kommer nu då. jag jobbar både lördag och söndag men är så jävla sugen på att gå ut ändå. vill ut och göra min grej. dra en svängom runt stan. dansa. ragga. ha roligt. fast jag känner inte att kroppen är i toppform. har inte toppform över huvud taget just nu. känner mig sjukt ful och har inte precis gott om cash nu efter alla utgångar och träningsläger och shit. ekonomiskt ångest kantat med ful-nojja. bajs.

jag saknar leo. saknar björn. saknar fan alex trots att det inte var så länge sedan vi umgicks. en utgång med er fyra skulle vart guld värt för mig.



jävla skit. mobilen har inte varit igång på 4 dagar om ni undrar varför jag inte varit kontaktbar. har bytt tillbaka mobil med min lillebror och i samband med tillbakabytet så hade min lillebror bort min laddare. jävla offerunge. så jag ska köpa en ny laddare i morgon. så i morgon eftermiddag är jag reachable again. fruktansvärt skönt. vilket jävla handikapp det är att leva utan mobil. helt vidrigt.

jävlar var långt det blev detta inlägg. och det känns inte speciellt välskrivet heller. hoppas det är någerlunda underhållande iaf. jag är ledsen Niki. orkar inte tänka på versalerna. det är min stil att skriva såhär. kanske blir det svårläst men jag citerar Cim när de gällde hur jag skrev. "Rått, Oslipat och rätt in i hjärtat" - Kan man få en finare komplimang? <3

Ang. Lägenheten så är jag riktigt intresserad syster! Tillåter ekonomin så tvivlar jag inte en sekund. Skönt att komma bort från Värmdö, bort från Ängsvik...


Folk som ska ha skivbiljett, so far:

Emma
Björn
Alex
Niki
Leo
Cim

Har jag missat någon? säg till isf. har bara 6 biljetter. måste säga till om jag ska fixa fler.




Nostalgi. hat. jag bjuds ständigt på återkommande från förr i tiden. jagar mitt förflutna ikapp mig? jag mår så dåligt när jag träffar gamla lärare från lågstadiet. fan vad hatad jag var. förtjänade jag det? en tjock liten kommunist unge som alltid hade hål i byxorna.. hippieföräldrar. vi skyller på han. han är inte värd lika mycket som dom andra eleverna ändå. hans farsa är ju alkis och är musiker. dom är ju 6 st syskon. vilken jävla familj! jag får kvällningar när jag möter gamla lärare och föräldrar till elever från barndomen. som idag när jag var ute och gick. jag vill bara slå er. nej jag vill fan döda er. hur kan man behandla en liten pojke så? dessa konstateranden gör bara känslan av att jag vill komma bort från värmdö, ängsvik ännu starkare...nu.


den enda som jag verkligen kan känna mig lik med är Leo. respekt.



bara några tankar
god natt.


ett sista stop.

fotbollsläger från idag tills torsdag. åker om 5 min. rätt kungligt med tanke på vädret. gräsplaner och bara massa fotboll. nice. skriver när jag kommer hem. sjukt bråttom nu.

helgen var rätt kunglig ändå. lite mkt krök kanske.

puss.