can you see how beautiful you are?

rör mig. förför mig.

jag mår bättre idag. jag känner mig mer som människa. jag vill och har alltid trott om mig själv att jag är en väldigt ärlig människa men det svider att jag nog inte är det. jag använder mycket vita nödlögner. som när jag berättar en historia för någon om något kan jag helt förvränga den bara för att få ut maximal respons. typ istället för att berätta att jag fick par i Ess när man spelade kort så fick jag fyrtal i Ess. bara en sån grej. just för att känna känslan att "FAN. nu underhåller jag". jag älskar att få folk att skratta. jag är nog en entertainer ändå. hur många gånger man kan klaga på att man ofta ses som en clown och pajas av så många så älskar jag så hårt att få folk att skratta. att få folk att säga "wow" när man berättar om en händelse. jag lever för det. att få folk att tycka att jag är bra och unik. ibland drömmer jag om att bara vara en i mängden. just för att se hur det känns att inte vara någon alls. att inte vara "känd". men drömmen förvandlas snabbt till mardröm för faktum är att det skulle döda mig. jag skulle aldrig kunna leva så. jag är glad för den jag är och hur det har utvecklats. jag går hellre igenom livet igenkänd hatad än att ingen någonsin skulle lägga märke till en. visst är det på gott och ont men så länge man har dem som verkligen älskar en för den man är så känns det ovisentligt.


har ni inte lagt märke till det så gör det. senaste inläggets kommentarer. 57 st på mindre än ett dygn. mycket dispyter, diskussioner och tjaffs. (värt att ta en titt) men det är så det ska vara. det får gärna bli ett forum. min blogg. väcka känslor och tankar. hat och kärlek. människor är så olika och det är charmen. fatta att jag faktiskt är på framsidan på blogg.se nu som en av dom aktivaste bloggarna?! amazing! det finns hundra tusentals bloggar på blogg.se. det är fantastiskt. hoppas det fortsätter så!

194 unika läsare idag. över 600 klick på bloggen totalt. det är rätt hyffsade siffor. *brett leénde*



jag sitter och lyssnar på westlife och fyser. gnuggar mina händer och sippar på ett glas varmt Te. jag tänker och resonerar över situationen som är aktuell. jag befinner mig i pole position. som så många gånger (ja bokstavligt) förr så är jag nu här. hoppas bara för guds skull att jag inte blir för mkt Nemo nu och fuckar upp allting som vanligt. jag är så jävla bra på att göra bort mig. på att aggera helt underligt. på att bli rädd. på att låta ångesten och manin ta över kroppen. jag kan nog vara mogen. jag kan känna att det är dags. vad känner jag då? egentligen? säger som så många gånger förr...only time will tell.


jag trivs bra på praktiken. det väcker så många minnen att vandra omkring i kyrkskolan dag ut och dag in. nostalgin är otrolig. alla dessa människor som aldrig byts ut. alla dessa minnen. lekställningar, klassrum och matsalen. vi hade kör idag. jag och en klass. vi sjöng en del schlager och dom tvingade mig att sjunga första versen på Andreas Johnsons "a little bit of love" och responsen blev total. tjejerna blev kära. nu har jag en stor skara tjejfans som är om möjligt ännu yngre än B4;s (mitt gamla pojkband) fansskara. det trodde jag fan aldrig att jag skulle ha. det är roligt. alla killar blev dock rysligt otrevligt helt plötsligt eftersom alla deras flickvän svansade efter mig hela dagen. förståligt iofs. försökte övertala dom att jag inte tänkte sno deras tjejer. till sist gav dom med sig och började älska mig igen och vi spelade en trevlig fotbollsmatch. jag mot 1000 kidds. that´s life.



helg coming up. alot of plans. fredag kanske jag ska festa med en tjej jag träffade i london. det känns lite osäkert. lördag är det jobb och sen på kvällen KANSKE en grillfest ute i NoMansLand. sen på söndag är det seriepremiär i fotbollen och sen jobb igen. fullspäckat as usual. kommer nog vara döende söndag kväll.


Fan jag hittade en gammal cd-skiva idag som jag satte in i datorn och till min stora glädje så var det en hel skiva fullproppat med gamla bilder. ska börja bifoga lite smakprov i varje inlägg from now on. så sjukt roligt att kolla på (roligast för mig såklart) men ni får fan ta och överleva det också.! enjoy!







jag under inspelningen av Småstjärnorna 1996. trött liten pojke. stolt med sin fina pokal. det var en lång natt men kommer såklart alltid vara ett av dom bästa minnerna i mitt liv. vi var Beatles och jag var Paul McCartney. ja, det var jag som tappade peruken...som sagt minne för livet ;)








Skolfoto 6an Respektive 7an. Alltid mixxat mycket med håret som synes...





All for now. Må väl.

Kommentarer
Postat av: Pauline

Jag blev först. Fett söta bilder :) Bra inlägg nemo. Nu kan jag åka till egypten i lugn å ro ;) Puss

2007-04-18 @ 23:02:56
Postat av: Pedrito

Nu ere fan dags å kommentera :)

Skönt å se att du går ner i åldrarna till kyrkskole-hoes. samma gamla Nemo!

That's all for now :p

2007-04-18 @ 23:05:37
Postat av: Anonym

riktigt bra inlägg. you have reached a formtopp and seems to stay on it :) gör mig glad. puss.

2007-04-18 @ 23:08:29
Postat av: Leo

Peder va menar du egentligen "går ner i åldern"? Tvärtom väl? :o

Kommer fan ihåg när de där skolfotona togs, de va fan inte länge sen om man tänker efter. Fan va tiden går snabbt asså!

2007-04-18 @ 23:08:46
Postat av: My

VAR DET DU SOM TAPPA PERUKEN? haha! fan vad sjukt. det är ju typ det enda man minns från det tv-programmet. i think i am reading a celebrity-blogg! :O Puss!

2007-04-18 @ 23:21:26
Postat av: Klaras fans.

oj. jag är chockad. det har gått 10 minuter efter postat inlägg och inte en kommentar från Cim där hon tjatar om hur bra kompis hon är med Emma, Nemo och gör reklam för sin blogg? WHAT IS HAPPENING TO THE WORLD?! :( tröttnade fröken retard?

2007-04-18 @ 23:29:17
Postat av: Anonym

söta bilder från 6an och 7an. hade jag vart så ung hade jag blivit kär. kram.

2007-04-18 @ 23:30:52
Postat av: Leo

My, that's him alright :)

2007-04-18 @ 23:40:00
Postat av: 'el

också förvånad. kanske tappat bort listan med bra grejer att säga vid motattack.

2007-04-18 @ 23:42:08
Postat av: Nemo - Bloggowner

först och främst. sjukt och då menar jag SJUKT med redan 8 comments :) sen så måste man höjja ett varnings finger..App App! inga personpåhopp tonight ;) inte när offrerna är ute. jag råkar veta att Emma och Cim är på SOAP idag. så det blir inga svar från dom ikväll. i morgon bitti skulle jag gissa. kanske en feting diskussion i morrn? haha :) puss lovers!

2007-04-18 @ 23:58:11
Postat av: SÖDERBÖNA.

äh. Nemo. låt barnen fighta. det är roligare för oss läsare! grymt inlägg föresten. skönt med blandningen av känslor/djup och sen det mer ytliga som händelser under dagen och så!

2007-04-19 @ 00:00:32
Postat av: Nemo - Bloggowner

haha. självklart får dom mer än gärna fajtas i bloggen! jag (och alla andra) tycker det är endast underhållande! poängen var bara att jag skulle framföra att damerna är på krogen ikväll :) puss.

2007-04-19 @ 00:04:05
Postat av: kajsa

jag förstor inte ens hur du kan tveka på din storhet när du får så många kommentarer om folk som tycker så mycket om dig. ett helt ofattbart under att du inte har ett gott självförtroende och totalt älskar dig själv. det skulle jag göra med all den här supporten i ryggen. pussis.

2007-04-19 @ 00:20:54
Postat av: CN

Måste fråga var du hittade den riktigt schyssta bilden på tjejen med fotbollen? Tack och godnatt!

2007-04-19 @ 00:24:29
Postat av: Nemo

jag hittade den i en annan blogg. den bilden är riktigt riktigt vacker. är helt fast vid den också. många andra likaså.

2007-04-19 @ 00:41:35
Postat av: Cim

Tänkte respondera på vad som sas efter förra inlägget, men först Nemo, det här är ett av mina favoritinlägg på länge. Jättebra älsk.
Klara och Klaras, vi 20-åringar har ett liv, går ut på krogen, jobbar, pluggar osv. Ni förstår, det är inte alltid man kan äga Nemos kommentarsforum, tiden räcker liksom inte till.
Jag förstår att du tycker om min syster, hon kan vara den enda i världen som är bättre än mig. Helt övermänskligt underbar (och hon gillar visst dig Nemo!) på alla sätt och vis.
Haha, tycker det är hur kul som helst med kommentarerna om att jag skyltar med min blogg. Kan säga det igen, jag är frilansjournalist och chefredaktör, i've got it down on the writing part liksom. Står liiite över något bloggskyltandebehov.
Och det viktigaste av allt - Jag har inte dåligt självförtroende, om du tror det måste du vara närapå komplett efterbliven. Eller du kanske kan förklara logiken i resonemanget att jag mår dåligt inom mig själv buhu och därför berättar hur underbara Emma och Nemo är, samt konstaterar min egen överlägsenhet. Grymt nyfiken. Och förresten, du får allt komma med något bättre än retard, du hittar förolämpningar med klass, stil och intelligens bland kommentarerna efter det förra inlägget.

Postat av: Anonym

Du ska inte lägga upp en film från din storhetstid?(småstjärnorna) =)

2007-04-19 @ 11:42:44
Postat av: Cim

Just det, så var det nåt om kritik och beröm från anonyma också. Jag tycker faktiskt att det är väldigt svårt att ta åt sig när orden kommer från en punkt eller en suck. Det blir ingen känsla, inget djup, ingen ärlighet. Dessutom tycker jag alltid man ska namnge sig oavsett vad, hur, varför man kommenterar, fegt att inte med sin identitet våga stå för det man tycker.

2007-04-19 @ 12:30:36
URL: http://www.onelove.bloggspace.se
Postat av: Cim

Åh, en sak till - Jag kommer alltid ha saker att säga vid motattack. Try me.

2007-04-19 @ 12:31:24
URL: http://www.onelove.bloggspace.se
Postat av: Fröken från Nacka

Mycket bra inlägg! Och mycket fina bilder. Satt och gick igenom mitt minne och faktiskt! Jag kom ihåg peruk-tappningen! haha roligt att det var du! Det visste jag inte! Kul också att det går bra på praktiken, det är ju guld!
Sen vill jag bara säga till Cim. Fan, stå på dig tjejen! Jag backar upp dig om det är så. Det där med svar på tal är du fan grym på!! Den som försöker sätta sig emot borde inse att det är lönlöst. Been there, done that! =)
/Maria

2007-04-19 @ 12:47:23
Postat av: Nemo

tyvärr finns bara Småstjärnorna på VHS. omöjligt att lägga upp på internet i princip. jag har det någonstans hemma dock i någon låda lååångt uppe på vinden :) ser på det ibland när jag vill bli glad.

2007-04-19 @ 13:04:42
Postat av: em

Hatad av många, älskad av fler. ÄT. Can't touch me, nananana nanananaaa.

Vi var som sagt ute igår men kul att ni saknat oss!

Och varför får inte jag, worlds biggest attention whore, någon uppmärksamhet? Spy lite galla på mig också.

Älskar dig Nemo, ta hand om min lillsyrra.

2007-04-19 @ 13:18:06
URL: http://emmituss.spaces.live.com
Postat av: Cim

Mm, klanka ner på Em också vafan, hon är minst lika dryg som jag.

2007-04-19 @ 13:31:34
URL: http://www.onelove.bloggspace.se
Postat av: Cim

Postat av: em
Haha Klara du är ju för skön! Det märks ju att du gjort research på Cim så lite intresserad verkar du ju vara. Jag kan bjussa på hennes nummer om du erkänner att du är korkad. Klart att hon inte går på gymnasiet, det finns en liten, ska vi säga möjlighet, att hon skrev informationen när hon först började skriva på sourze men att hon kanske inte uppdaterat den? Det får Cim ta åt sig av faktiskt tycker jag. Kasst av henne. Man kan ju inte komma med falsk marknadsföring, inte minst när nu Klara anstränger sig för att gräva upp lite dirt. Fy Cim!

Hörru Klara, seriöst. Jag trodde där i ett svagt ögonblick att du var en gnutta värd mina bitska kommentarer, men nu vetifan. Är du så jävla dum att du inte fattar att informationen inte är uppdaterad? Fast grattis. Nu har du inte bara lyckats med att göra ett arsle av dig själv, utöver det har du dessutom omedvetet erkänt att du är så pass fascinerad och imponerad av mig att du går in på Sourze och kollar. PR-trick fungerar iofs bara på idioter, så så överdrivet stolt kanske du inte ska vara över att jag lyckades få dig dit jag ville. Men lite.

2007-04-19 @ 13:34:59
URL: http://www.onelove.bloggspace.se
Postat av: Klara

Kul att se att jag har fans :)
Och nej Emma dig tänker jag inte spy galla över, det är ju en enorm skillnad mellan dig och Cim. Du står högre upp och är en skön tjej. Nu när din ICA-omogenhet försvunnit har du blivit helt ok. Även därför jag undrar lite varför du umgås med någon som Cim som visserligen har ett stort ordförråd men använder ca en fjärdedel av det när hon ska berätta för folk som inte gillar henne vad hon tycker om dem. Jag står för att jag inte gillar henne men behöver inte kalla henne korkad för att hon inte gillar mig. All är vi olika.

2007-04-19 @ 13:38:16
Postat av: Klara

Cim, vad ska man säga om dig? Jag behöver inte gå in på Sourze för att veta så mycket om dig som jag gör. Bara kul att se hur mkt du tar åt dig av allt. Och just det faktum att du måste hävda dig hela tiden visar på din osäkerhet och ditt dåliga självförtroende.

2007-04-19 @ 13:44:57
Postat av: Cim

Men människa. Alltid, undantagslöst när man ger svar på tal så får man höra att man tar åt sig. Jag tar inte åt mig, men skit ska skit ha, så därför svarar jag. Hur fan kan du och alla andra idioter tro att jag inte kommer reagera när ni, med emmas ord, spyr galla över mig? Helt oförståeligt i mina ögon.
Får jag fråga hur du vet så mycket om mig? Med betoning på vet, alltså inte rykten, fördomar och så vidare. Hur vet du någonting om mig? Jag känner bara en Klara och hon är inte du.

2007-04-19 @ 13:52:55
URL: http://www.onelove.bloggspace.se
Postat av: Cim

Och vänta, har jag missat nåt? Klara, du har väl redan kallat mig korkad? Eller retard för all del, om vi ska vara petiga. Så försök inte höja dig själv till skyarna genom att påvisa distans från personliga påhopp, det tåget har redan gått.
Korrekt, jag har ett remarkabelt ordförråd, och vet om det. Just därför behöver jag inte hävda mig; när ag vill svära för att skapa eftertryck så gör jag det. Tänk längre än vad näsan räcker.

2007-04-19 @ 13:56:41
URL: http://www.onelove.bloggspace.se
Postat av: em

Åh nu blev det intressant, visste inte att jag haft en ICA-omogenhet. Vad är det? Är du en kollega? Shit vad nyfiken jag blev nu. Fokus på nya blogghoen.

Och jag umgås med Cim för att hon är en kopia av mig, alltså helt jävla överkosmiskt underbar.

2007-04-19 @ 13:57:46
URL: http://emmituss.spaces.live.com
Postat av: Nemo - Bloggowner

Mitt tips är att "klara" egentligen heter något annat.. och Cim.. det är faktiskt du som börjat att vara dryg i denna blogg. med dina små hån mot folk som skrivit kommentarer ibland. så som "fröken från nacka" mfl etc.. Som man bäddar får man ligga :) jag applåderar er dock båda som skriver vidare. ni bjuder på stor underhållning! thx.

lite läskigt att hon vet så pass mycket om er och ingen har någon aning om vem hon är. spänningen kryper upp längst alla våra ryggradar. hallelulja!

2007-04-19 @ 14:00:45
Postat av: Nemo

missförstå mig dock inte cim. det är bara vad jag minns. jag kanske har fel. det kanske var andra som började vara dryg mot dig?

2007-04-19 @ 14:02:43
Postat av: em

Nemo, vet du vad en ica-omogenhet är?

2007-04-19 @ 14:05:37
URL: http://emmituss.spaces.live.com
Postat av: Cim

Nej nej, lätt jag som började. Men just dumklara här har jag aldrig rört. Jag tror bestämt att det var Fröken från Nacka som fick sig en salva av mitt störhumör. Men så så mysigt hon hanterar det :)
Intressant med teorin att "Klara" är fejk, då blir hon genast än mer fjantig. Ärlighet efterfrågas.

2007-04-19 @ 14:06:06
URL: http://www.onelove.bloggspace.se
Postat av: Nemo - Bloggowner

Nej Emma. Never heard of it and that makes me even more curious...:O

"Klara"! Skriv! Vi vill ha Battle! :-)

2007-04-19 @ 14:11:05
Postat av: em

Namnet Klara är inte fingerat, däremot har jag hört att hennes tuttar är det.

Oh no you didn't! Oh yes I did.

2007-04-19 @ 14:13:05
URL: http://emmituss.spaces.live.com
Postat av: em

Om jag har det så måste ju du ha det Nemo. Haha. Jag fattar inte att jag förlorat nåt jag aldrig visste jag hade. Jag jobbar ju kvar där. Får göra något drastiskt ikväll i kassan.

2007-04-19 @ 14:18:55
URL: http://emmituss.spaces.live.com
Postat av: "hoe"

varför sympatiserar man så mycket mer med Klara än med Nemos två blodtörstiga guarddogs...?

2007-04-19 @ 14:18:58
Postat av: Cim

Det är väl inte så konstigt.

2007-04-19 @ 14:19:30
URL: http://www.onelove.bloggspace.se
Postat av: Fröken från Nacka

okej, om man får lägga sig i. Denna "Klara", som vi iaf vet är en tjej nu, verkar bara vara ute för att skapa nån sorts diskussion. Vad hon inte var beredd på var att Em & Cim skulle gadda ihop sig som blodiglar och attackera henne. Till en början tyckte hon väl att det funkade bra, hon hade vissa saker som hon tyckte knäckte... Wonder why..? Men iom att hon tror att Cim tar åt sig, av hennes små kommentarer som inte betyder nånting för någon annan än Klara själv, visar ju faktiskt bara hur lite hon vet om Cim. Nu är väl jag inte direkt någon expert på Cim och hennes reaktioner, men eftersom att jag är en ihärdig läsare av Nemos blogg så VET jag, och det borde alla andra också göra, att Cim är den som provocerar, inte blir provocerad!

2007-04-19 @ 14:38:34
Postat av: em

Ord!

Kan nån tjaffsa med mig? Jag är understimulerad. Men all den glädjen lär ju jobbet ta ur mig ikväll.

Ska göra en 1000milakoll nu. Önkska mig lycka till!

2007-04-19 @ 14:48:12
URL: http://emmituss.spaces.live.com
Postat av: Fröken från Nacka

Lycka till Emma!

2007-04-19 @ 14:57:58
Postat av: Klara

ICA-omogenhet är t.ex. när man gör V-tecknet till arbetskollegor när man träffar dem i andra sammanhang än jobbet.
Jag är inte en person som bluffar och låtsas veta saker. Säger jag att jag vet nånting så är det så. Curious yet? Det kvittar.

2007-04-19 @ 15:00:13
Postat av: Cim

Haha, em, ord var ju tillome ganska kul, du har dina stunder.

Nackafröken - Rätt, rätt och rätt.

Klara, din jävla fjant. Säg vem du är nu. Eller säg i alla fall vad du "vet" om mig. Du har inte ett enda svar på det jag skrev nyss, det tar ag som att du är ägd och förlorad.

2007-04-19 @ 15:16:09
URL: http://www.onelove.bloggspace.se
Postat av: Klara

Varför förstöra den spänning och nyfikenhet som byggts upp genom att avslöja mitt triumfkort? Du som kan leken vet väl när det är dax för sånt? Vi har ju bara börjat. Men visst, for the audience: Cim har också jobbat på ICA.

2007-04-19 @ 15:28:01
Postat av: Anonym

Klara är inte samma som jag, Cim.
Tro det eller ej, men det finns fler som stör sig på ditt uppmärksamhetssökande fjantskuttande.
Och du, du har visst bara kära vapendragaren emma vars bästa argument är "ah mäh.. durå!"
Snitsigt.

2007-04-19 @ 15:48:52
Postat av: Charlotta

Härligt inlägg, kul att läsa :)
Riktigt söta bilder :P
puss

2007-04-19 @ 16:47:04
Postat av: Cim

TrIumfkort, okej, nu ska vi inte överdriva. Så mycket bryr jag mig faktiskt inte. Grattis, för övrigt, jag har jobbat på ICA. Förresten, varför fick inte jag ha någon ICA-omogenhet? Orättvist. Måste säga att det är smickrande hur mycket du bryr dig. Och jag ska på fotbollsträning snart, ja, gott folk, mystiken tätnar, fotboll spelar hon med, och sedan ska jag träffa vänner, så om det dröjer ett tag innan jag äger någon här igen så försök vara tålmodiga.

Klara är inte samma som vem? Vem sa nåt? Namnge dig, ditt ÄKTA namn om jag är tvungen att förtydliga. "Tro det eller ej", lilla du, jag är fullt medveten om att fler stör sig, det är det jag både försöker framkalla och behålla, men den detaljen har ni missat. Och här har du skillnaden på idioter och överkosmik, samt på att säga att man vet något om en person och faktiskt göra det - Emma och Nemo förstår. Och vänta, vänta, jag tror det är på väg igen.. jag tycker om dom, tralalala, och min bloggadress ser ni här under förövrigt. läsläsläsläsläsläs.

Fan, kan det komma in någon med en bråkdel av min intelligens så jag får rejält motstånd, det här börar bli tråkigt.

2007-04-19 @ 17:19:10
URL: http://www.onelove.bloggspace.se
Postat av: Cim

Förövrigt - Em har inte blivit påhoppad tillräckligt starkt än för att bry sig. Om ni lägger ner lika mycket krut i förolämpningarna mot henne som ni gör mot mig, så garanterar jag att ni får Mensa all over you shortly after. Hon har u dessutom faktiskt på papper hur jävla sjukt smart hon är, och behöver alltså inte sitta och äga kommentarsforum som jag gör. Thus - "ah mäh.. durå!".

2007-04-19 @ 17:25:11
URL: http://www.onelove.bloggspace.se
Postat av: em

Till Klara - Ah mäh, durå!

Peace out.

2007-04-19 @ 19:01:48
URL: http://emmituss.spaces.live.com
Postat av: Anonym

Cim, blir det tråkigt är det bara att lägga sig. Eller reducera antal försvarskommentarer till en istället för käcka två.
Och emma, nu sitter du väl och flinar nöjt över din fyndiga kommentar. "Peace out" var kronan på verket. Det riktigt osar Mensa.

2007-04-19 @ 19:17:45
Postat av: Klara

Cim det roliga är att ICA är något som förenar dig, Nemo och Emma. Men du som är rapp borde haja vad ett triumfkort är. Knappast att man vet var någon har jobbat. Nej, jag vet mer om dig än så. Jag tror inte någon orkar börja förolämpa Emma för de som stör sig på henne ogillar dig ännu mer. Ändå cred för att du hugger gång på gång. Men försök skilja på intresse och nyfikenhet.

2007-04-19 @ 19:46:11
Postat av: em

Jag är rätt fyndig faktiskt.

2007-04-19 @ 22:08:50
URL: http://emmituss.spaces.live.com
Postat av: em

Jag är faktiskt rätt fyndig. Ett fynd. Billig?

2007-04-19 @ 22:49:35
URL: http://emmituss.spaces.live.com
Postat av: - lets just call me..you

jag tycker det vore intressant att höra vad denna Klara tycker om bloggen eller om Nemo? hon sysslar ju mest med att kommentera Emma och Cim...

2007-04-19 @ 22:51:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback