Stoppa pressarna! It´s all exlusive!


What i am about to show you now är något som nog kommer få er att skratta käkbenen ur led. Förhoppningsvis iaf. Eller så kommer ni bara skaka på huvudet och tänka "suck...".  Denna film spelades in under första året under min tragiska tid i dödsgymnasiet VTG. Jag, Jocke och Patrik fick för oss att göra någonting udda minst sagt.. Ja ni får helt enkelt se och bedömma själva:

http://www.youtube.com/watch?v=jHzA5qd0Xys



Jag fick ett sms från Peder igår natt. Det stod "Ibland tycker jag faktiskt synd om dig..". Jag fattade inte riktigt vad han menade men blev såklart arg och jävligt nyfiken och började skriva med honom och det visade sig att han hade suttit bakom några grabbar på bussen från Slussen till Värmdö. Grabbarna hade tydligen snackat skit om mig och min blogg. Dom hade tydligen spytt galla i mest allmän form om mig. Dom hade sagt att jag lämnar ut folk här i bloggen. Hur jag skriver felaktig fakta och är allmänt idiotisk typ. Skriver bara om mina "triumfer" i sexform och sådant. Correct me if i´m wrong men har jag någonsin skrivit att jag haft sex med någon och sen nämnt tjejens namn? Jag gick igenom gamla inlägg och hittade det inte någonstans. Sen sa dom hur jag skriver och tycker så jävla synd om mig hela tiden - ännu en intressant sak med tanke på att jag är noga att påpeka att jag tycker inte synd om mig själv på något sätt. Allt jag skriver är bara känslor och tankar som finns i huvudet PRECIS när jag sätter mig här vid datorn. Det är inte så att jag tänker ut det och väljer att sträva efter sympati. Jag har varit jävligt ledsen en period nu men att jag skulle sträva efter sympati och tycka synd om mig själv är bullshit. Jag har ett relativt bra liv. Men alla människor får väl ha svackor, inte sant? Dom här killarna på bussen var även myyyycket noga med att påpeka att INGEN av dom läste bloggen, såklart inte.. Dom hade bara "hört" från andra vad jag skriver om. Lustigt att dom alla hade hört från andra och det dom hört skapar så mkt intresse att det är värt att ha en hel konversation om. Patetiskt. Jag menar, självklart blir jag ju ledsen och sårad över sånt här. Man är inte mer än människa. Men samtidigt är jag väldigt medveten om att det existerar många Nemo-hatare på Värmdö. Allways has. Allways will. Inte mkt jag kan göra åt det egentligen.. Vad jag inte förstår dock är varför folk som tydligen hatar mig envisas med att fortsätta läsa den här jävla bloggen. DET är ju tragiskt om något. Att folk inte har något bättre för sig än att hängas upp på det här.. Jag måste helt enkelt skriva snuskigt jävla bra. Ja. Så är det. I figuered it out. Ägd.


Dejten igår då (Ja, Antog att ni var jävligt nyfikna).
Jo fan, det var riktigt nice faktiskt. Tre saker som kännetecknar en bra dejt:

1. Inga jobbiga tystnader. Som det lät kan bli. Ni vet obehagliga obekväma tystnader som gör att man verkligen känner "NEJ, det här funkar inte". Det var lixom tryggt på något sätt. Prata om allt. Kändes som vi verkligen kände varann.
2.  Allt jag hade hört från henne från andra håll och kanter stämde verkligen. Folk har sagt att hennes personlighet är helt suverän. Att hon är sjukt rolig, charmig, glad och bra på alla sätt. Kan inte säga att något jag hört inte stämde :-)
3. Did a little kissing. Helt lagom mycket också. Inte för mkt eller inte för lite. Bra kyssar. Bra kyssare är en bristvara och det är sååå värt. Det är anorlunda när man kysser någon nyktert.. Det känns lixom så vuxet på något sätt. Det känns typ nervöst och lite seriöst på något sätt. Konstigt. Minns fan knappt när jag senaste kysstes nykter innan igår...

I stora drag alltså. En jävligt bra tjej. Sen filmen då:

Vi såg "Supersugen". Fy fan alltså. Den unika med den filmen är ju att det är verkligen en kiss, bajs och sexskämtsfilm A lá American Pie stuk. Men ÄNDÅ har den fått vidrigt bra kritik av i princip alla recensenter och tidningar. Det är unikt faktiskt. Och med all rätt. Det var en riktigt jävla rolig och bra film. Gå och se för fan!



Det är idag ett år sedan Christian gick bort. Det känns fortfarande lika tomt i våran lilla by här. Det ekar liksom en tystnad som inte existerade förr. Han var så stor på så många sätt. En icon. Han var Ängsvik. Det är ett år sedan men känns som en dag typ. Det är så jävla sorgligt och tragiskt alltihop att man vill bara brista ut i gråt. Jag satt och pratade med mamma och lillebror ikväll om det. Vårt lilla samhälla saknar honom så jävla mycket. Det är en pusselbit som saknas liksom. Det står RIP Christian i busshållplatsen. Hans playahead får fortfarande massa inlägg varje dag med sörjare. Han berörde. Alla minnen. Alla kvällar. Konstiga men underbara händelser. Allt finns kvar. Aldrig glömma. Lova mig själv det.

''Gråt ej för att jag är borta, glädjs för att jag har funnits''



Jag har insett en sak. Självförtroende är halva kakan när man är ute på krogen eller är på fest helt över huvudtaget. Jag minns när Jocke var singel. No offense till Jocke. Jag tycker han är både snygg och schysst MEN han fick fan aldrig ragg ute på krogen. Han var väldigt blyg och vågade inte ta initiativ till någonting. Dansade bara med sina killkompisar och att ragga var det inte tala om. Sen skaffade han sin Jossan och direkt när han började gå på krogen efter det så var det som en kärleksgud talat om för alla utelivskvinnor att Joakim Lidell Persson är den hetaste killen there is. För han fick sugna tjejer hela tiden. Folk kom fram och började prata och ragga och var allmänt sugna. Antagligen har det väl mest med att göra att det synd på en om man mår bra. Om man känner sig lycklig, nöjd och trygg med sig själv. Om man har ett självförtroende. Tjejer gillar killar med bra självförtroende. Punkt. Om jag tänker efter så har jag nog fått mer tjejer igenom att vara den här dryga, svåra, diviga killen när jag är ute än när man kör den här softa snälla och smöriga killen.. Vad betyder det? John vs Gayen @ Claras var ju ett kapitel i den genren. Eller so i´ve heard iaf.. Gayen var den snälla, smöriga killen medans John körde den lite mer andra stilen och vem gick hem med tjejen? John...


Jag fick idag reda på att några av min lillebrors kompisar läser min blogg. Haha. Det är verkligen komiskt hur olika läsare det är här. Helt random känns det som. Ni kan ju kommentera Ålder och kön bara? Var gärna anonyma om ni känner för det :-) Bara skoj att kika vad majoriteten ligger..




En kväll i tunnelbanan




Helgen var i helhet riktigt bra. En av dom bättre på länge.
Kunglig utgång Fredags. Kunglig hemmafest hos Leo igår.
Jag gillar hemmafest. Gillar att 10-15 pers super sig
dödsfulla på en platta kung och 4 liter sprit och sen runt gryningen
däckar i en orgie av spyor, medvetslöshet och sex i en stor hög. Jag gillar det. Gillar.



(Ohh Neeeej! Skrev han om alkohol och sex igen? Dumma hemska omogna Nemo!) 



Söndagskvällar innebär extremt sliten individ. Denna söndagkväll är inget undantag. Fast jag har börjat bli så jävla van att det inte är så farligt som det egentligen borde vara. Den här kombinationen av tvådagarskrök, jobb, match och sömnbrist. Den kanske är bra för mig ändå? haha :) nej men skämt och sido. Ska bli ruggigt skönt att sova ut i morgon. Börjar jobba först 15.00. Väääärt.

Sex av sju dagar jobb nu kommande vecka. Det känns lite sådär.. blandade känslor. Kul med pengar. Tråkigt med jobb. Ledig Tisdag bara. Då ska jag göra mina sista shoppingar av denna lön. Skor och Parfym är målet. Skor är prio 1. Help me, someone! <3

Hammarby spelar i morgon. Mot IFK Göteborg. Vinst där och vi kan nästan säga att Royal league är klart. Inte klart men jääävligt bra läge. Och nästan med i guldkampen på allvar! Förlust och vi kan säga tack och hej till allt i princip... Snälla fucking gud. GE OSS TRE POÄNG. Då lovar jag att vara nykter nästa helg.. Eller... Vänta..  Haha. Nej förresten! Redan lovat "Dejten" Att följa med på hennes födelsedagsutgång på Lördag.. Dammit ;-)  (Missförstå mig inte. Ser grymt mkt fram emot det) Men OOOKEJ. Vi säger så här istället. Vinner Hammarby i morgon så ska jag supa upp HELA min resterande lön (efter shoppingen) på Lördag på damens utgång... Haha :-) A good bet!


Nu börjar det bli lite för långt känner jag... So we call it for today.

All my love.

Nemo Hedén


Friday night, snyggdag?



Första gången på åratal jag blir riktigt riktigt nöjd över en bild
Fredagkväll - utgång - vad säger ni?

old habbits never go away..


Låten kom på i mp3:n och det bara kändes som att den handla om mig...
 



Looking at your picture from when we first met
You gave me a smile that I could never forget
And nothing I could do could protect me from you that night

Wrapped around your finger, always on my mind
The days would blend 'cause we stayed up all night
Yeah, you and I were everything, everything to me

I just want you to know that I've been fighting to let you go
Some days I make it through and then there's nights that never end
I wish that I could believe that there's a day you'll come back to me
But still I have to say I would do it all again
Just want you to know

All the doors are closing I'm tryin' to move ahead
And deep inside I wish it's me instead
My dreams are empty from the day, the day you slipped away

I just want you to know that I've been fighting to let you go
Some days I make it through and then there's nights that never end
I wish that I could believe that there's a day you'll come back to me
But still I have to say I would do it all again
Just want you to know

That since I lost you, I lost myself
No I can't fake it, there's no one else

I just want you to know
That I've been fighting to let you go
Some days I make it through and then there's nights that never end
I wish that I could believe that there's a day you'll come back to me
But still I have to say I would do it all again
Just want you to know

That I've been fighting to let you go
Some days I make it through and then there's nights that never end
I wish that I could believe that there's a day you'll come back to me
But still I have to say I would do it all again
Just want you to know

Jag hatar att..


Jag önskar att alla som kommenterade inlägget ang min hårlängd och piercing kunde skriva sitt namn. Alla dom där söta anonyma kommentarerna. Jag skulle vilja träffa alla på en gång och krama om alla. Sitta med alla runt en lägereld och spela gitarr och sjunga. Dricka öl. Jag vill träffa människor som bryr sig om mig. Jag vill ta hand om människor som vill ta hand om mig. Undrar vilka dessa människor är... Alla dessa anonyma som bara signerar kommentarerna med en bokstav. Jag blir så nyfiken. Synd att man inte var polis så man kunde spåra IP nummer och få fram ett namn...




Jag hatar att...


Jag hatar att jag mår så jävla mediokert just nu. Humörsvägningar så det skriker om det. Fast mest känner jag mig bara allmänt jävligt nere. Känner mig lixom låg, trött och nere. Jag känner att det inte riktigt finns någon motivation för någonting. Ingen glöd i livet. Inget spännande. Att allt alltid är likadant dag ut och dag in.. Alla dessa tråkiga enformiga rutiner som snart får mig att spy.

Jag hatar att min lillasyster är så vidrigt bortskämd. Nu helt plötsligt sådär spontant ska mamma ta med henne till London och se Sex Pistols som hon helt plötsligt har fått för sig att ha som favoritband. Som att det inte var nog med att hon får precis allt hon pekar på redan som det är. Hon har seriöst allting. Prylmässigt. Varenda jävla sak en unge vill ha. Jag blir så jävla förbannad på det. Att mina föräldrar låter det ske. Dom är så jävla naiva. Jag tror jag och min storebror tjatade i 5-6 år om något sorts tv-spel när vi var smål men icke sa nicke, vi fick aldrig det. Nelly har digitalkamera, ipod nano, bärbar dator, moped och ja, it goes on..

Jag hatar att jag är så fokuserad på att vara avundsjuk på alla andra. Jag tar sån stor fokus i att se vad alla andra har och vad jag inte har. Istället för att vara positiv för det jag faktiskt har. Det är så mkt enklare att vara bitter över vad andra åstadkommit och har och får. Det är så jävla enkelt och så jävla korkat. Jag inser hur jävla korkat det är men ändå så gör jag ständigt om samma misstag.. Om och om igen. Fan.

Jag hatar att jag så jävla naiv att jag skriver ett inlägg om att jag fått självförtroendet tillbaka bara pga av ett jävla krogragg. Jag är så jävla dum. Åhhh... Jag förstår inte hur jag kan vara så jäävla medveten om alla mina svaga sidor men ändå inte göra något åt dom? Jag är bara ett barn..still.. Jag vill vara perfekt. Jag vill uppfylla målen. Jag har inte självförtroendet tillbaka. Jag mår fortfarande pissigt. Ska inte inbilda mig något sånt. Idiot.

Jag hatar att första gången jag blir kär på flera flera år så är det i en hopplöst invecklad situation. Helt totalt omöjligt och helt dömt att misslyckas. Det känns helt overkligt att när jag väl blir kär i någon så är det som en betongvägg i vägen. Kanske vill man ha henne mer bara för att man inte får henne? Jag vet inte. Det brukar ju vara så. Jag som alltid föreställt mig att man skulle bara bli kär någon dag och hon skulle besvara det och that´s it. Det var min vision. Så det skulle vara. Som i en saga. När man väl blev kär så funkade det. Inge mer med det. Jag måste ha överskattat min egen kapacitet. Man är inte mer än människa ändå. Jag har verkligen kommit ned på jorden på sistone. Insett mycket. Detta blir det sista som skrivs i denna blogg som relaterar det minsta till historien om I. Time to kill off the feelings.

Jag hatar att det som går mest runt i mitt huvud under dagarna är hur jävla snabbt tiden går och hur vidrigt snabbt döden närmar sig. Med stormsteg. Jag tänker på vilken åldersnojja jag bär på. ISTÄLLET för att faktiskt göra något åt det. Istället för att göra varje sekund värd att leva. Leva varje dag som den vore den sista. Varför gör jag inte det? Varför tar jag inte tag i allt? Jag tänker på det negativa istället för att uppleva det positiva. Jag är ju en optimist i grund och botten.

Jag hatar att det är höst, rusk och skit utanför och att det bidrar med att alla negativa känslor man bär på dubblad upp 1000 gånger om. Årstiden höst suger totalt. Alla årstider suger utom Sommar. That´s it. Påstå inte något annat för då kan ni dra härifrån och aldrig mer komma tillbaka. Värme är det enda rätta.





Matchen då? Vi vann. 13-2. Kross.  Vi vann serien. Ändå finns det inte riktigt någon glädje i det hela. Känns sådär halvt oangeläget hela skiten. Bryr mig inte så mkt bara. Visst ere skoj med fotboll men inte så att jag bryr mig. Saknar innebandyn också fast vågar inte börja. Vet inte vart jag står. Har inte spelat på evigheter. Ska nog lägga ned med sporter över huvudtaget och börja gymma istället.. Börjar nog gymma när jag flyttar. Ligger ett bra billigt gym nära dit jag flyttar. 300 kr i månaden. Överkomligt. Då kan man gymma på väg till och på väg från jobbet. Värt.


Sunny Beach bilderna har jag nu lagt in på datorn. Komiskt att minst 50% av bilderna är nakenbilder innifrån hotellrummet. Det känns sådär halvt fel och lite creepy. Fast alltså, Sunny Beach, when i´m looking back at that trip. Fan i helvette vad roligt det var. Det går fan inte att jämföra med något annat jag upplevt i livet tror jag. Det är lixom en annan nivå av tillfredställelse. Att bara festa, skratta och leva livet i en vecka med sina allra bästa vänner i stekande sol. Det är magi. Magi.


Har skaffat ny jacka, ny mobil och ny mp3. Nu är jag typ pank snart igen. Nemo Hedén. Mannen som är sämst i hela jävla världen på att hålla i pengar. över 8000 i lön och ändå är det strax slut. Jag borde sätta upp en ekonomisk plan inför varje lön. Jag är en katastrof med pengar. Måste fortfarande köpa skor, parfym och busskort... Hur fan skall detta gå?! Suck... Ja.. Dubbelsuck..






Jag saknar Emma. Jag saknar promenaderna. Telefonsamtalen. Behöver hennes kloka ord. Hon kan motivera mig. Hon kan få mig på rätt köl. På bättre tankar. Hon är den som kan få mig att se ljuspunkter bäst. Hon kan förklara läget på ett sätt jag inte ser det. Hon är så skrämmande moget på ett sätt. Hon är bara 88:a.. Man glömmer det så lätt. Och verkligen så jävla vuxen. Tror inte hon inser själv hur vuxen hon är.


Ni vet på Ica? När kunden betalar så ska dom ju dra ett kort i kortläsare. Betalkort. Allt som oftast så vägrar läsaren funka och det står "oläsligt kort" så då får jag ta kortet och dra åt kunden. På insidan av kassan är det meningen. I min egna kortläsare. Men jag brukar istället ge det ett försök först att dra i deras läsare på utsidan för att bevisa att läsaren inte är dålig utan att kunden bara drar fel. Allt som offtast lyckas jag med detta. Och kunden blir alltid imponerad och jag säger alltid lite småtragisk med med en gnutta stolthet i rösten "Ja, höhö,  det är väl rutin antar jag, vad det nu är att vara stolt över.." - DETTA mina damer och herrar är ett skämt som får VARENDA jävla kund att skratta. Tror jag dragit det kanske 100 ggr och 95 av gångerna har kundet skrattat högt. Helt på allvar. Facinerande.



- Varfor uppfann Gud svampinfektioner?
- Sa att kvinnor kan fa kanna pa hur det ar att leva med en irriterande fitta.




Ja visst var Daniel riktigt bra i sitt framförande av Mika´s "Grace Kelly". Han gjorde verkligen en egen version av låten. Men man får inte glömma att han sänkte låten bra jävla mkt. Sen är det ändå en rätt tacksam låt att göra för en kille som kan kontrollera sin falsett som han kan. Men de skall icke tas ifrån att han gjorde en grym version av låten. Han är den bästa killen. Amanda & Marie är dom bästa tjejerna. I övrigt suger programmet och känns svalare, tamare och larvigare än någonsin. Punkt.

Daniel´s framträdande:

http://www.youtube.com/watch?v=YU6WKiHV8GI&mode=related&search=


Jag började bli sjuk. Hostar och snorar som fan. Det är inte skoj alls. Nu till helgen och alls... Som bekant brukar mina helger vara väääldigt slitiga så då äre ju fint att vara 100% inför det. Hmm.. Ja när vi ändå är på ämnet, helgen? Vad ska man egentligen göra? Inget jobb som sagt.. Match på Söndag men det är ju inget måste då serien redan är avgjord. Jag har fan inget bestämt eller planerat alls i helgen.. ELLER JO, jag ska ju på dejten på Lördag. Eller dejt och dejt. Vet inte vad jag kallar det. Ska iaf träffa F. Det ska bli riktigt skoj. Vi ska se den där nya collagekomedin "Supersugen" på bio. Den ska vara sinnessjukt rolig. Jag funderar på att skita i krogen i helgen.. Mest av ekonomiska skäl men oxå för att jag inte är så sugen på att gå ut. Hittar fan så mkt hellre någon dragit hemmafest eller så styr vi upp något litet hemma hos dig kanske Leo...? :-)







Have you ever loved someone so much, you'd give an arm for?
Not the expression, no, literally give an arm for?
When they know they're your heart
And you know you were their armour
And you will destroy anyone who would try to harm 'her

<3


Morgon på Ica


Förutsättningarna kunde egentligen inte vara sämre. Trasig ledsen individ. Blek Onsdag. Kallt väder. Inget direkt sug. Inget ställe öppet vad vi visste. Men så tog jag ändå tag i det och köpte några öl, hittade ett ställe som var öppet. Club Heaven Sthlm på Berzelli. Jag, Peder och Emil drog dit och försökte göra en kväll av det hela fastän ingen av oss verkade speciellt taggade över huvud taget. Det är så konstigt men det är ju ofta såna kvällar som faktiskt blir dom bästa. Spontana. Och där stod hon. Helt plötsligt. Hon kollade på mig flera gånger. Jag vägrade inse att det var mig hon spanade efter. Hon kallade mig söt. Hon sa det flera gånger. Hon lappade om mitt sargade självförtroende. Hon höll om mig och sa hur fin jag var gång på gång. Jag behövde det. Hon kysste mig. Jag ville inte först men gav med mig när jag insåg hur söt hon var. Jag behövde det. Hon följde med hem till Emil. Jag behövde det också. <3

Det krävdes att jag skulle bli bokstavligt talat uppraggad för att jag skulle få tillbaka självkänslan. Självförtroendet. Go:et i mig. Det betyder så jävla mycket ändå när en riktigt söt tjej vill ha en på ett uteställe. Det är mer än en bekräftelse. Det är typ en magiskt känsla. Att HON ville ha MIG av alla jävla kåta fulla singelkillar på det där stället. Det är magi tycker jag. Man behöver det ibland... Veta att man räcker till. Att man duger.


Jag träffade dig en snabbis. Det var som vanligt jobbigt. Jag tror inte man märker på mig HUR jobbigt det faktiskt är för jag ler alltid. Jag skrattar alltid. Fast det var jävligt jobbigt.. Jag Insåg att det inte riktigt håller. Jag bestämde mig för att skita i allt. Försöka ha roligt med mitt liv istället för att gå runt och hoppas, tro, försöka, tvivla och inbilda mig saker. Orkar inte mer. Jag gör bara illa mig själv. Må bra är bättre än må dåligt, right?


Tänker inte skriva något mer om dig i bloggen.
Möjligtvis i den andra...



Jag tänker inte vara bitter, ledsen och tragiskt längre. Tänker inte tycka synd om mig själv. Det ger mig ingenting. Det ger mig bara mer tårar och mer sömnlösa nätter. Sympati är inget jag letar efter. Gårdagen bevisade att jag fortfarande är attraktiv. På något sätt iaf. Och det värmde så jävla jävla mkt. No More Drama.


Nu sitter jag på jobbet. Sovit i 4 timmar. Stört bakis. 8 Timmar jobb framför mig.
Sen Match ikväll. Seriens näst sista. Vinner vi den är seriesegern klar..
Jag ligger delad etta med två andra i skytteligan... Jag vill vinna den.



Dejten uppskjuten till Lördag for your notice.

Vinden har vänt...



God Morgon

I´m already living a dream, but a different one.. a bad one


closure på ett håll
inställd dejt på annat håll
plötsligt börjar jag förstå folk som tkr jag är motbjudande...



utgång. jag funderar på att dö ikväll.




But it's like no matter what I do, I can't convince you, to just believe this is real


En god kväll att vara Hammarbyare. Derbyt slutade lika och vi mosade Elfsborg på bortaplan. Jag säger bara två ord som beskriver varje hammarbyares känslor denna kväll: Sebastian Eguren. Jag vill gifta mig med honom god dammit.  4 poäng från serieledning. 4 Matcher kvar att spela.. Jag får liten guldkänning inombord.. Vi ligger i ett bra läge bakom täten och är uträknade. Vi kan slappna av helt och bara köra vårt race. Tar vi Göteborg i nästa omgång kan vi börja snacka allvar om det.. förlorar vi är vi dock helt borta ur snacket.


Har två frågor till er läsare och skulle uppskatta så många svar/kommentarer som möjligt.

Helst alla som läser bloggen och var helt ärliga!

Anonyma eller inte. Välj själva:


1. Är jag snyggare med eller utan piercing i ögonbrynet?

2. Är jag snyggare med lite längre hår eller lite kortare? (Jag anser att jag är ungefär mitt emellan nu)

HAR SVÅR BESLUTSÅNGEST I BÅDA FRÅGORNA!



Jag måste se filmen "This is England". Alla något intelektuella människor jag känner som sett den säger att den är helt fantastiskt. Magiskt. Stark. Jag måste se den. Något säger att jag kommer totalt älska den.. Är svag för brittisk film. Alla minns väl "Green Street Hooligans" Storhet? Ja shit vilket mästerverk!



Bäst just nu, extended version:

Timbaland ft. Sebastian & Attitude - Kill yourself
Timbaland ft. Keri Hilson & Sebastian - Miscommunication
Fronda - Lalala
Kent - Ingenting
The Hives - Tick Tick Boom
Danny ft. Therese - If only you
Markoolio ft. Tilde Fröling - Emma Emma (Ja, jag skäms lite)
Duran Duran ft. Timbaland - Skin Divers
Duran Duran ft. Timbaland & Justin - Nite Runner
Duran Duran ft. Timbaland & Justin - Falling Down
Chris Brown ft. T-pain - Kiss Kiss



Jag jobbade åtta timmar idag. Från 12-20. Det är några saker man noterar när man jobbar dag på Ica. Först och främst är det i princip bara gamla människor, sjukskrivna och utvecklinsstörda som handlar. Dom gamla människor dominerar nog kundkretsen. Det är oftast par. Så himla gamla. Fattar inte någonting. Tar extremt lång tid på sig. Helt snurriga och trötta. Jag får ångest när jag ser dom och hoppas så innerligt att dom levt ett innehållsrikt fantastiskt liv. För jag känner att när jag själv står där.. Nej men jag kan inte sätta mig in i sitsen. Får bara ångest av blåtta tanken. Vill inte bli gammal. Fan, hoppas att den här åldersnojjan och dödsångesten avtar ju äldre man blir... Blir det motsatt verkan kommer jag flippa ur..

Dagens konstigaste på jobbet måste ändå vara att vi har börjat sälja Kalles Kaviar med banansmak.. Jag menar, kan man någonsin hitta något äckligare? Visst jag gillar inte kaviar från första början men att smaksätta det med fucking banan måste ju vara som att hälla varm bajs på kall bajs. det KAN inte vara gott. Kan någon kanske berätta hur det smakar? Någon stackars läsare som motvilligt tryckt sig i smörjan? Kanske under pistolhot?


Lön idag. Värt. Viktigt.
Shopping i morgon.
Ensam? Ser inte bättre ut..



Backstreet Boys Första någonsin, 1993, Nick Carter 13 år:


http://www.youtube.com/watch?v=y-VvePsKxFk


Jag ska på dejt på Torsdag. Eller får jag kalla det dejt? Jag vet inte riktigt. Kanske bara är två kompisar som går på bio. Ska iaf se den nya superhyllade Collagekomedin "Supersugen". Den verkar vara unik i genren då den både ska vara snuskigt jävla rolig och innehålla massa sex, kiss och bajs humor men ändå så är det otrolig hyllad av en enig kritikerkår i Sveriges filmbransh. Märkligt. Den måste helt enkelt vara genial. Nu vill jag inte bli besviken. Iaf vem är tjejen då? Jo det är en trevlig söt flicka. Let´s just leave it there. Vi har typ gått om varann sedan vi hookade på krogen för 100 år sen (Okej, drygt två månader) så det är skoj att det äntligen blir av att vi faktiskt gör något. Tar tag i det liksom. :-)









Jobb idag, onsdag, torsdag och fredag denna vecka. Pengar finns (Nåja.. lite iaf). Helgen ledig. Finns möjlighet till alla möjliga sorts bravader denna vecka. Någon som har några idéer? Jag är motiverade för något. Fast jag kan inte riktigt sätta fingret på det. Vill bara ha riktigt kul. Vad ska man göra? Åka bort någonstans..eller så. Hmm..svårt...



Ett sista desperat dödsryck?
Nej, bara ett bevis på kärlek.
You will understand..


Feels like a scene | Steeling my bootycalls


Nu sitter jag här igen. Med risk för att låta tjatig tror jag bestämt att ordet "Sliten" har fått sig en ny innebörd denna kyliga Söndagkväll. Klassisk Nemo-line men det är inte ofta det stämmer så vidrigt jävla hårt som just nu. Jag är nästan död. Sex timmars sömn på två nätter. Två dagars galet krökande och jobb och matcher. Ingen vinnande taktik för en harmonisk välmående kropp.

Jag har tappat stinget. Jag insåg det i helgen. Alltså jag ser det roliga i att kröka med mina vänner fortfarande, det gör jag absolut. Men det är väl mer på en sån nivå att jag lika gärna skulle kunna göra det typ hemma med polare och eventuellt brudar också. visst. MEN Jag känner mig ganska trött på uteliv. Jag behöver nog en paus. Kanske. Festpaus över huvudtaget? Få tillbaka suget liksom. Motivationen. Är helt sönderfestad/supen. Jag känner inte för något alls när jag väl är ute. Jag gillar att dricka och bli full med mina vänner men sen när man väl är full där på krogen så vill jag typ inte göra någonting. Man vill gå och äta fyllemat och åka hem. Man vill ha sex. Fast PÅ själva stället? hmm ja.. Sitta och prata på sin höjd. Jag dansar inte längre typ. Jag raggar fan inte längre heller i princip. Jag känner mig missplacerad när jag är ute nu. Jag vet inte alltså men sanningen är att jag har inte haft sex sedan dagen efter vi kom hem från Sunny Beach.. Kanske syns mitt sviktande självförtroende på mig när jag är ute? Inte konstigt kanske med tanke på senaste veckornas händelser. Självkänslan är inte lika bra längre. Tron på min egen kapacitet har sjunkt avsevärt. Jag har alltid känt att jag kanske inte har bra självförtroende när jag är nykter men ändå när jag är full - Nu är även det påväg att rasera om det inte redan skett. Tjejer gillar killar med självförtroende. Mitt är ytterst mediokert just nu vilket kanske inte är så konstigt som sagt med tanke på senaste tidens omständigheter. Jag har alltid varit den charmiga i gänget. Eller jag har iaf kallats det. Den som är glad, charmig och oblyg. Alltid framåt och pratar med folk och tjejer. Raggar omkull tjejer. Styrt och ställt. Nu är jag chockerande blek.. En skugga av mitt forna jag.. Jag kom och tänka på det. Valentin hade sex efter Claras förra helgen, John hade det igår. Leo hade nääästan sex igår - Summan av det? ... Maybe it´s just all in my head.. Jag kanske inte åldras med värdighet bara..?

Hemmafest abstinens! Man vet ju att det alltid är bättre.
Med facit i hand så kissar hemmafester på utgångar. 9 fall av 10.








Jag som tyckte och ansåg att jag hade snygghelg. Så kändes det på fredagen iaf.. Kände mig snuskigt på g inför helgen. Iaf så slutade båda Claras. Äkta stammishak. Alltid värt där. Musiken är verkligen Claras truimfkort. Bra skit! Höjdpunkten på Fredagen var att Hammarbyspelarna Charlie Davies, Fadi Melke, Allagie Sosse och Sebastian Castro Tello var på stället och gled runt och gjorde sin grej. Kändiskåt som varje svensk medelmåtta är så spanade vi efter dom om vartannat. Snackade även med Charlie ett par ggr. Stort. Komiskt värre.

Lördagen i ära inledded med att jag kollade först på Viktor´s spelning vilket var riktigt bra. Bra drag, sköna låtar och bra ös på scén. Lokalen var väl det stora minuset. Sen efter det bar det av till Claras igen. Alex som för en gångs skull hade bestämt sig för att hänga med förlorade vi redan i dörren där han blev nekad och gick hem. Av ren rutin anser jag att man, vid nekningstillfället, tar en promenad och testar igen sen men han var inge sugen över huvud taget tydligen. Promillen steg i rasande takt fast som jag skrev ovan vägrade det äkta partyhumöret infinna sig. Träffade dock en halvbrasiliansk tjej som var trevlig. Riktigt exostiskt och häftigt utseénde. Vi hade liknande kärleksproblem och pratade ett bra dag. Hon verkade ha huvet på skaft. Hon hade oxå tungpiercing och vi bestämde oss för att kyssas bara för det. För att testa. Sen efter det så sa hon att jag fick kyssa henne mer om jag köpte en öl till henne - Då gick horlarmet på Claras och jag gick därifrån.. Hon hade inte huvet på skaft.


Jag såg en bild på Måns Zelmberlöv och hans flickvän i någon söndagsbilaga idag. Tror det var Aftonbladet. Fy helvette. Det där paret osade perfektion. Man blev seriöst kåt av att se dom och tänka på deras sex. Så jävla snygga människor. Vill ha. Vill va!





I alla motgångar. När man mår som jävla sämst. När man känner sig jävla minst och värdelösast. Och som mest otillräcklig. (Ja, ungefär som mig senaste tiden).. Vet ni vad som då lyfter en upp? Vet ni vad som sliter upp en från marken och får en att finna värme igen? Får en att faktiskt känna att man duger ganska bra ändå som man är.. Jo mina damer och herrar, Det är när en människa man verkligen älskar skriver såhär i sin blogg:


"Spenderade lite tid med Nemo på kvällen. Det speciella med honom är att trots att jag berättar i en väldigt undervisande ton så känner han med vad man säger. Lever sig in. Då känns det verkligen som att han lyssnar. Han är inte rädd för att ställa rätt frågor, om det som jag kanske inte självmant säger. Speciell <3"

Emma. Tack.





Flippad grej hände på jobbet idag. Ni vet på Ica så finns det en sak som heter Självscanning och det är ett system där kunderna tar en dosa när dom går in i affären och sen scannar dom alla varor själv i affären och packar varorna redan i affären och lämnar bara in dosan och betalar sen i kassan. Vi har två stycken självscanningkassor och resten är vanliga kassor. Följande scenario utspelar sig:

Det kommer en gubbe till självscanningkassan med två varor och säger att han vill handla dom. Av någon konstig anledning så står Chefen i självscanningkassan. Förstå detta, han står kanske i kassan 1 gång varannan år så det är ett ganska unikt tillfälle och vi snackar ingen jävla kassaledare nu. Ingen jour eller avdelningsansvarig. Vi snackar the big fucking miljonärs boss Pelle Paulsson. Iaf så står han där ett ögonblick och kunden vill handla två varor på vanligt klassiskt sätt med Pelle avfärdar kunden vänligt men bestämt och hänvisar till att det bara är Självscanningkunder i denna kassa. Detta blir startskottet för en freakshow. Kunden flippar fullständigt och börjar vråla med full kraft alla dom värsta svordomar han kan och om hur usel affären är och hur jävla inkompetent personalen är. Pelle blir såklart chockad men inser inte riktigt allvaret förän (ja hör och häpna) kunden slänger båda sina varor (som jag, om jag inte minns helt fel, tror var en ost och ett kak-paket) med full kraft RAKT i ansiktet på honom och stormar ur butiken! Pelle tar upp telefonen och ringer polisen som kommer på stört. Haha. Så jävla flippat. Jag tror alla i hela kassalinjen ville skratta högt men ingen vågade för Pelle tog så stööört seriöst på saken. Han var helt skärrad och rädd. Nawwhhh. ICA KVANTUM Värmdö ! Mina damer och herrar!


Lön Tisdag.
Ge mig!
Måste handla skor, jeans och parfym.
Det är prio ett på shoppingfronten denna löning.

Prio två är hyra, SL-kort, telefonräkning och sånt...




Sjukaste och ROLIGASTE jävla länken på bra länge:

http://www.youtube.com/watch?v=m20TSyaEEHc


Bäst just nu:

The Hives - Tick Tick Boom

Första singeln från nya plattan är fucking great!




How to steel a bootycall. Jag kan göra filmen. Ni två kan vara huvudrollerna. Oskriven regel? Förbjuden frukt? Njaa jag är inte bitter. Verkligen inte. Bryr mig egentligen inte. Det är mest själva grejen. Funny how things sometimes turn out..






Och du står kvar. Du står vid min dörr och ger mig en vink. Vinkar du till mig? Ja, jag tror det. Jag går fram till dig och stryker dig lätt över kinden. Du är len och luktar sommar. Jag håller dig så tätt inpå. Du viskar i mitt öra att jag är allt. Jag sträcker mig fram för att kyssa dig men du försvinner. Helt upp i rök. Jag tittar mig omkring och står helt ensam kvar. Symbolierar ensamheten. Uppgivenheten korsat med hoppet. Saknaden. Kärleken. Hatet. Jag trodde att jag var stark men kom till insikt med att jag är som vem som helst..


 


..And it goes on


Fredag kväll. Nivå, Hirshen, Claras, After. Kommer hem till Emil klockan 5 inatt typ. Somnar vid halv 6. Går upp vid 9 för att åka direkt och spela match. Vidrigt bakis. Fortfarande full i princip. Vinner matchen med nöd och näppe med 5-4 och jag gör en ändå helt okej insats mot alla odds. Plus ett snyggt mål. Sen åka direkt från matchen till jobbet där jag nu jobbar 14.30 - 20.00 idag. Sen efter jobbet åka direkt in till stan och se på en av mina bästa barndomspolare Viktor Ahldéns spelning på söder. För att sedan dra ut sen efter. Antagligen blir det Claras för att det ägde så hårt igår. Sen sova på okänd destination (Sånt man märker). Sen upp i morgon. Jobba 10-16 Och sedan efter jobbet dra och spela företagsmästerskapen i fotboll hela kvällen... Förstår ni vad jag säger? Läs igenom det igen. Så här är det i princip varje helg för mig. Tar min väska och fyller med helgsaker. Lämnar hemmet Fredag eftermiddag för att återkomma Söndag kväll.. En vanlig människa ska inte orka med en sån här helg. Det är inte normalt.  Fast sen är jag ju ingen vanlig människa heller...


Dagens horoskop


Läste min horoskop i någon tidning på bussen idag:

"Det är möjligt att du saknar den övertygelse som behövs för att vinna dina projekt. Lägg inte skulden på andra"



Glöm vad jag sa igår om att jag ska bli lagom full ikväll.
Ikväll ska jag bli så vidrigt jävla aspackad att jag inte kommer ihåg en sekund av kvällen.

Bort med allt

Sex, musik och våld var det vackraste som hänt mig


1 Sec, det tog 1 sec.



Går igenom lite bilder på henne. Har nog kollat igenom säkert 50 st nu som hon ingår på. And it´s still breathtaking. Hennes leende. Hennes jävla leende. Det är så vackert så man skulle kunna bli kär utan att ens träffa henne irl. Det är ett sånt där leende som tar upp hela ansiktet och smittar av sig. Ett leende och skratt out of this world. Allt annat står stilla när det kommer fram. Det går inte att kolla bort och det går inte att inte dras med. Det smittar något så fantastiskt. Att säga att hennes leende är vackert är som att gå till extrem underdrift 10.000 gånger om. Det är inte rättvist. Hjälp mig hitta ord någon.

Jag pratade med C idag. Denna varma C. Hon är verkligen en genomgod människa. Skulle man slå upp ordet godhjärtat i en ordbok skulle det vara en bild på henne. En bild på en laktosprodukt. :-) Vi pratade etag och det gjorde väl. Hon gav mig goda nyheter. Samtalet slutade väl och det gav mig ro. En tankeställare men ändå ro. Hur man ska aggera och prestera här i livet. Spela korten rätt. Våga för att vinna. Jag tror på det. Tack C.


Jag var ute och gick med Emma idag. Igen. Vi har träffats och hört väldigt mkt på sistone. Varje konversation med henne känns så jävla givande på något sätt. Att hon bara är 19 år är ett jävla mysterium. Så jävla smart. Svar på fan allting. Det måste vara unikt för en tjej i den åldern. I henne har jag fan hittat en vän för livet. Så mycket att vinna med henne. Så lite att förlora. Så mycket att dela. Grymt.


Utgång i morgon. Skön uppställning med legender som Leo, Gayen, Peder, John, Robin, Emil, Ado, Franco i spetsen! Länge sedan jag var så taggad. Jag ska bara dricka mig bra full och bara dansa. Dansa, dansa, dansa. Sjunga, Sjunga, Sjunga. Till Danny, Ola, Justin och Timbaland och alla dessa underbara låtar som varvas på klubbarna nu för tiden! Med mina underbara vänner. Inte ragga, inte spåra ur, inte skicka pinsamma sms. Bara bli helt lagom jävla full och sen ha roligt. Jag behöver det. Jag behöver känna att kvällen blir lyckad. Jag behöver känna mig älskad. Underbart sällskap i morgon. Potential för en kanonkväll - Må det ske.

Du. Tro inte att jag är dum i huvet. Jag vet att du har kommenterat en hel del här senaste dagarna. Du kanske inte vet att man kan se IP-numret här? Det kan man iaf. Så om du ska fortsätta skriva små dryga kommentarer med hopp om respekt eller status så kan du lika gärna signera med ditt namn. Eftersom jag ändå vet att det är du. Studio 54 är en tung film, var det inte så du sa i en kommentar för etag sen?

Sen fick jag reda på av en barndomsvän att en annan gammal profil (En läsarfavorit bland er i guess) fortfarande läser min blogg. Och att det dessutom ABSOLUT inte fick komma fram till mig att denna person fortfarande läser bloggen. Jag skrattade högt när jag hörde det. Det är väldigt komiskt med tanke på att jag inte läst denna människas blogg på evigheter. Lite smått patetiskt/tragiskt kanske till och med.. Upphängd? Ja kanske..:-)

Bajen spelade 2-1 i hemmamötet idag mot Braga och skapar sig ett skapligt utgångsläge inför returen i Portugal. Men med handen på hjärtat tror jag inte att dom har så mycket chans ändå. Har hört många rapporter om att portugiserna var fullständigt spelmässigt överlägsna. Såna rapporter gör ont att höra. Kan bara hålla tummarna och be till Fru fortuna. Hoppas hoppas hoppas!

Nelly, Min babysister, får återigen besök av internetkillen. Hon säger att hon inte är kär i honom med att han är kär i henne. Mamma frågar varför han då ska få komma.. Nelly svarar "För att han ville". Det känns lite sådär...

Fan vad jag längtar till inflytten i min lägenhet. Det ska bli sån fruktansvärd frihet och trygghet. Bara den vuxna egna känslan. Att faktiskt bo i ett eget hem helt relativt centralt. Så jävla kungligt. Ge mig 1:a November! NU! Lova att komma och hälsa på :-)

Nu har ganska många läst min hemliga blogg och reaktionerna är väldigt olika. Dock är alla väldigt positiva. Nästintill lyriska på vissa håll. Fyra st som läst den har sagt att dom bokstavligt faktiskt började gråta när dom läste. Det värmer väldigt. Fast på något stadium är jag ändå inte förvånad med tanke på att själv i princip grät när jag skrev det. Och nästan börjar gråta när jag läser det nu. Jag tänkte ta bort bloggen när hon hade läst det men jag har bestämt mig att spara den. Inte för att jag tänker skriva där ofta. Nej men snarare som ett minne. En liten klenod. Och även ett ställe jag kan kladda ned på när det rör sig om väldigt hemliga intima känslor som bara dom absolut närmaste får ta del av. Det känns bra.




Pojkbandstexter är underskattade.


Close your eyes, make a wish
That this could last forever
If only you could stay with me now
So tell me what it is
That keeps us from each other now

No, I can't let you go
You're a part of me now
Caught by the taste of your kiss
And I don't wanna know
The reason why I
Can't stay forever like this
Now I'm climbing the walls 'cause I miss you


I jämförelse är jag osynlig.


I dream we´re still together, and wake up alone...

I was suppose to be strong.



Din lukt sitter som fastklistrad i mina näsborrar. Jag ger mig en smäll på käften för att få bort den men påminns inom en tusendels sekund att du står där igen. Finns där. Det finns en dimma, en vision, en bild. Det är så klart. Dimman lättnar. Lukter sitter i. Allt är så klart men jag har ändå svårt att se. När jag blundar blir bilden klar - Då är allt på riktigt igen. Ingen inbildar sig något längre. Förhoppningar finns inte längre. Facit är numera ett faktum. Jag känner det redan nu. Natten har redan börjat, drömmer jag?


Vem dricker en red bull klockan halv 3 på en vardag? Jo namnet var Nemo. Trevligt att råkas. I´ll be your host tonight. Jag ligger just nu svagt skitzad karantän så att få kontakt med mig är emot många odds but you can try. Har snöat in på jobb, ballader och filmer med oväntade slut. Har du något tips? Så be my guest. I annat fall kan du nog gitta från lägenheten.


Blev uppringt idag av Värmdö Innebandy A-lagstränare. Jag blev först chockad eftersom jag inte hört med honom på bra länge. Han undrade om jag kunde komma upp och provträna med dom på Tisdag och Onsdag. Så dom fick ta ett titt på mig och så. Visst saknar jag innebandyn väldigt mycket och behöver träningen. Men jag vet inte.. A-laget spelar i division 2 vilket är väldigt bra. Jag får se hur pass jag sköter mig. Hur jag hinner med och så.. Men provträning blir det nog. Är bara väldigt nervös.. Har inte spelat innebandy på, ja gud vet hur många månader.. Sen om jag väl blir uppskattad och bestämmer mig för att fortsätta lira, hur fan skulle jag få in det bland all fotboll, jobb och annat? Hmm.. En fråga i taget. I vilket fall jävligt intressant och ja, you said it.. nervöst.. sjukt nervöst..





Oscar "alias Gayen alias Valentin" Westerlund under en av sina snyggare tillfällen...




Dagen till ära var min enda lediga dag denna vecka så jag sov länge. Väldigt länge. Jag behövde verkligen det. Kvällen igår, som ni vet, blev en känslomässig berg o dalbana av aldrig skådat slag. Så det var skönt att bara ta den här dagen till att slappa och ladda batterier. Försöka fokusera på annat. Hyrde film med Valentin.. Senaste beck-filmen. Min käre vän somnade 10 min in i det lilla mästerverket men jag själv satt tapper kvar och sög in filmens, mot all förvåning, väldigt tilltalande innehåll. Det var en av dom bättre Beck-filmer jag sett. Till råga på allt, ironisk nog, hette boven i filmen ett väldigt bekant fientligt namn på F.. Lustigt, huh? Där ser man.



Tårar i ensamhet ger inget


Helg coming up. Valentin ledig. Upplagt för en helg av rang. Dubbelutgång känns givet. Trots jobb och diverse matcher. Jag behöver supa till rejält. Inte för att jag har ett sug av själva alkoholen utan att jag mer har en liten abstinens att koppla bort allt. Att hamna där uppe bland molnen och tänka på helt andra saker. Bara sväva iväg i min egen värld och umgås med dom jag älskar. Jag blir harmonisk när jag dricker. På det sätt att jag verkligen inte känner någon press på någonting. Ingen ångest. Jag blir tryggare i min själv och tycker att jag duger på ett helt annat sätt. Det låter tragiskt att säga att dessa känslor endast blir relevanta för mig när jag dricker men it´s the bitter truth.



Kan sägas hur många gånger som helst men jag tar det igen... Kommentarerna på senaste inlägget var magiska. You guys keep me alive. Keep me going. Stödet. Kärleken jag känner. Fortsätter ni lika bra med det så ska jag fortsätta leverera så bra jag kan här hur länge ni vill. Så länge ni orkar med mig. <3




Kom och tänka på en rätt komisk sak.. På dom tre största konserterna jag varit på så har jag vart med om sjuka unika händelser på alla dom:

På Eminems konsert 2001 så tog jag emot handuken han slängde ut i publiken. Den luktade Eminem-svett. Jag minns hur överjävligt lycklig och stolt jag var... Tills den dagen pappa den idioten tvättade handuken av någon jävla anledning. Kommer aldrig förlåta honom för det. På Robbie Williams i fjol så slängde han ut en Energidrycksflaska ut i publiken. En flaska han druckit några klunkar av. Den flaskan tog jag emot och den står nu stolt brevid min Småstjärnornabuckla högst upp på hyllan brevid datorn. Sen på Justin Timberlake konserten för några månader sedan tog Timbaland, mot alla odds, MIG i handen när det fanns massvis med andra att skaka hand med.

Konstaterande: Jag har tur på konserter!




Det går egentligen inte att förklara med ord så ni måste faktiskt se det själva. Chris Brown på VMA 2007. Jag blir fullständigt förälskad i hans dansnummer. Hela korografin och uppträdandet är verkligen orgasmframkallande. Fan att han inte bara kunde sjunga samtidigt också.. Som vår älskling Justin gjorde med bravur på samma gala.

Chris Brown´s framträdande:

http://www.youtube.com/watch?v=B8lrhFZyaw

Justins framträdande:

http://www.youtube.com/watch?v=CvC7-0DFnTw&mode=related&search=




Tråkig ointressant information: Snusen Göteborgsrapé kostar numerade 37 jävla kronor för en dosa. Är inte det helt jävla sjukt?! Det är ju lika mycket som cigg kosta för nåt år sedan. Tobakspriserna går verkligen uppåt i monsterfart.. Inte för att jag bryr mig så mkt. Har aldrig varit för någon slags nikotin men ändå. Vidrigt. Snikna jävlar.

Jag måste köpa ett halsband. Jag passar i halsband men mitt har gått sönder. Någon som har tips på något fint?


Dagens bästa band:

Panic at the disco

Dagens bästa låt:

Timbaland - Kill yourself


Ironiskt att dom enda två tjejerna jag faktiskt been inloved with heter Isabelle och Isabel. Och sen heter en tredje tjej som är min absolut bästa tjejkompis Isabel i andra namn. Ja herregud. Populärt namn det där..



Varför kindpussar inte 50 Cent Beyonce men Kaney West gör det? Varför ska 50 leka cool gangster? Vad är det egentligen för coolt att inte ge en av världens snyggaste populäraste sångerskor en kindpuss när hon vinner pris? Är inte det bara töntigt och patetiskt? Vad försöker han bevisa? Att han är hård! HÅRD SOM STEN.

http://www.youtube.com/watch?v=CF6wc36Nh10&mode=related&search=







Snyggdag?




Helg. Helg är nice. Helt är underbart. Fredag och Lördag. Dagarna att leva för. Söndagar. Dagarna att dö för. Fredag - Claras? Soft? Viper? Hirshen? Mera? Jag vet inte. Fast följer vi rutinerna så blir det nog CC som vanligt. Inga ovanligheter. Inga problem. Min umgängeskrets har icke bekantat sig med ordspråket omväxling förnöjjer.. Vi tror på trygghet. Lördagen kan bli hur som helst men en sak är jävligt säker. 22.00 ska jag se en av mina bästa barndomsvänner Viktor Ahldén gigga på något sluskhak som heter Svanen på söder.. Ringvägen tror jag mig bestämt. Det ska bli skojj att se han in action. Sen efter det drar vi säkert ut någonstans... Jobb till 20.00 både Fredag och Lördag - segt och tajt.. =/



Jag har typ ett eller två mål upp till att vinna skytteligan i mitt lag.. Måste göra några mål i helgen. Vore fräsht att vinna skytteligan.





Äh shit nu känner jag fan hur dåligt jag skriver... Men det fick bli så idag. Kände för ett såhär stelt tråkigt informativt
 inlägg. Så länge sen. Behövde bara få ur mig lite sån här skit.

Kram på er

No hope, no love, no glory. No Happy Ending


Dagen som tog slut för en dryg timme sen. Den 18:e September 2007 blev en historisk dag för Nemos blogg. Jag slog läsarrekord. 435 klick på min blogg... Det är 18 klick i timmen om man räknar alla dygnets 24 timmar. I bet 100 av dom var säkert bittra svartsjuka expojkvänner...





Jag träffade henne ikväll. Jag vet inte hur det gick. Jag bad om ett konkret svar. Jag bad om att få allt eller inget. Att bli dissad eller älskad. Att kunna ta henne till mina armar eller glömma henne och bearbeta sorgen och strypa känslorna. Jag fick inget av dom ikväll.  Så jag är om möjligt ännu mer förvirrad än jag var innan jag träffade henne vilket såklart inte var meningen med det hela. But i don´t blame her. Jag vet att hon har det minst lika tungt som jag just nu. Jag hade så gärna velat ha ett svar. Ett riktigt svar. Ärligt helt. Vågade hon inte eller var hon helt ärlig med det hon sa? Hon gav mig hopp med små hintar om framtiden.. Men räcker det? Eller var det rent sympatiaggerande för att ge mig något alls? Kanske ville hon inte helt dissa mig för att hon inte ville förlora mig helt ur henne liv eller så menade hon verkligen att det kanske fanns ett hopp för något "oss" i framtiden? Jag vet inte. Hon är svår.

Jag kommer in till slussen där hon står, som vanligt så fantastiskt vacker så man inte förstår att det är sant. Hennes mörkbruna hår är lika fint som vanligt men något fattas.. Vart är det bedårande skrattat? Men.. Hon gråter ju. Jag fattar att hon pratar med expojkvännen. Han gör henne ledsen som vanligt. Han kallar henne elaka saker och är bitter att hon inte vill ha honom längre. Svartsjuk. Hon har berättat om Lördagen med mig för honom och han spottar ur sig all möjlig skit där i telefonen. Jag kliver av bussen och går fram till henne. Hon lägger på och slänger sig i mina armar och kramar om mig en lång stund. Hon är ledsen. Jag blir varm. Från där inleddes årets känslomässiga berg och dal-bana. Vi inledde mjukt med massa skratt och smalltalk om ingenting men kom snart in på viktiga svårare hårdare issues.. Vi stod på klippan på Södermälarstrand och kollade ut över Slussen och vackra Stockholm. Vi höll om varann. Tårar, känslor, hopp, tvivel, tankar och skratt avlöste varann. Jag kände mig hemma på något sätt. I hennes armar. Fast jag var ledsen... Vi kom inte fram till någonting vettigt och det är väl det som gör mest ont egentligen. Allt är så ovisst och jag kan inte göra någonting. Jag är helt hjälplös. Känner mig... Var det otillräcklig vi kallade det..?

Sen lämna hon av mig vid bussen. Hon höll om mig i flera minuter. Jag gick på bussen. Ringde Emma. Ringde Leo. Behövde stöd. Vänner. Dom jag älskar. Tunga andegag fyllde upp hela kroppen. Gråten i halsen. Bussen ekade av ensamhet. Jag lägger på med den sistnämnde vännen och brister ut i gråt. Huvudet ner i knät. Ensam på bussen. Kände mig så jävla liten, ensam och ynklig. Är väldigt medveten om alla mina vänner men känner mig konstigt nog så ensam. Så kall. Så uppgiven på något sätt men ändå hoppfull. Så förvirrad. Saknar dig redan.

Det här är inte jag. Jag vet inte vad som händer med mig.
Fortfarande chockad och förstår inte ens själv att jag faktiskt är där jag är.





"Det är inte kört förän du ger upp" - Du har så jävla rätt M.
Och denna gång tänker jag fan inte ge upp...


This is me...now


Det är väl ungefär så här jag ser ut nu för tiden.
Bilderna är tagna av lillebror för ett par veckor sedan.
Tänkte bara uppdatera er lite.











Nu ska jag åka och träffa henne. Det behövs minst sagt.

Passion


image2948

Ögongodis

Confused but confident - have you ever stayed up waiting for a telephone call?


Ännu inte redo för release. Det behövs finslipningar. Jag är rädd. Säker på min sak men rädd. Rädd för att slås ned i marken med sån kraft att jag inte vet hur lång tid det tar för mig att kravla mig upp igen. Stolthet på spel? Har jag någonsin haft en stolthet? För första gången på väldigt väldigt länge är jag helt 100% på vad jag vill i livet. Jag har byggt upp en plan. Vision. Confused but confident.

Bäst just nu:

Joshua Radin - Winter
Backstreet Boys - Inconsolable
Westlife - Have you ever been in love
Kent - Ingenting
Magnus Uggla - Pärlor åt svin


Jobb nu. 10.30 - 17.30. Jobbar 6 av 7 dagar denna vecka... Tungt.
Igår hade min blogg över 300 klick på sig. Det är näst mest någonsin i den här lilla bloggens historia.

Inconsolable - En kärleksförklaring

Ny blogg skapad. Det finns en person som får adressen till den. Hon får kontakta mig och fråga efter den själv. Ingen annan ska veta om den eller läsa den. Hur vidrigt jävla nyfikna ni än blir nu. Era patetiska jävlar... Nu får det bära eller brista...


True facts, this time i´m inconsolable.. - Best of Naiv


Jag insåg precis hur tragiskt hela upplägget är. Det är som en saga fast raka motsatsen mot the happy ending. Det var dömt att misslyckas.. Redan från början. Hur kunde jag vara så fruktansvärt jävla naiv? Jag hade högre tankar om mig själv. Det var som att jag bad om en permanent stenhård huvudvärk i 1 månad. Och sen betalade för att få den. Jag tvivlar på min egen kapacitet just nu. Jag vet ju hur jag funkar. Jag brukar kunna bedöma och vara så mycket klokare. Sanningen lös så klart på den nyktres ögonvitor men det berusade hoppet överlös det. tog över. Jag känner mig svag. Svag och förälskad. Arg. Ledsen. Förvirrad. Jag hatar mig själv ikväll.. Något så enormt fruktansvärt mycket. Det behövs inget scrubs-avsnitt för att komma till tårar ikväll iaf.. Den saken står klarare än stjärnorna denna dystra regniga höstnatt.


Vet ni hur man vet att man verkligen tycker om en tjej på riktigt? Att man har känslor för för henne? Det ska jag berätta. Jag är inte så mycket för överdoser av mys och kyssar och sånt. Visst i måttliga mängder och i vissa sammanhang. Förspel, efterspel etc.. MEN när man sen ligger och kysser en tjej passionerat. När man ligger där och håller om henne och kysser henne i sekund efter sekund. minut efter minut. timme efter timme. Utan att tröttna. Du njuter bara. Du är i himmelen. Du har ingen tidsuppfattning. Du har ingen uppfattning om någonting. Du vill bara att tiden ska stanna. Att ögonblicket ska frysas och att that´t it. Helt plötsligt är kyssas och mysa det enda du vill göra resten av din tid på dena usla planet. Du har gjort en totalomvändning.. Så märker jag att jag känner något speciellt för en speciell tjej...





Tack för alla underbara kommentarer lately. Ni anar inte hur glad jag blir av dom. <3

Besked idag: Lägenheten klar. Inflyttning 1:a November. Galet.




In morning light
Half awake and half asleep
Have you ever laid there thinking
Was it all a dream?
But you reach out and she's there
Every moment, everywhere
Have you ever been in love?

Have you ever felt
How far a heart can fall
Have you ever stayed up waiting
For a telephone call
Just to hear her say hello
Cause you miss each other so
Have you ever been in love?

Have there been times to laugh
And times you really want to cry
Finding reasons to believe her
cause you'd die a little if she lied
And when in times of doubt
Have you ever tried to work it out
But still she leaves you wondering
What it's all about

And when she's far away
Have you ever felt the need to stray
And tried and then discovered
It just doesn't pay
Cause with her, you can be true
And with her, you can be you
Have you ever been in love?

Have there been times to laugh
And times you really want to cry
Finding reasons to believe her
Cause you'd die a little if she lied
And when in times of doubt
Have you ever tried to work it out
But still she leaves you wondering
What its all about

And when the night comes down
Can you call your house a home
Do you dream you're still together
And wake up alone
Have you ever been in love
The way that I'm in love
Have you ever been in love?
Have you ever been in love?


The bitter truth


Natten då mitt förflutna hann ikapp mig.
Då verkligheten kom i fatt mig. Jag kan inte förneka något.
Jag kan inte ta tillbaka något. Jag älskar nog dig. Och jag hatar det...

Hammarby - Gefle 4-3... ja... smaka på den.

Paulinho Guara! Hattrick! Det räcker så. Slutresultat: 4-3. Märkligaste matchen på länge. Och jag är så så så glad över att man får vara glad för bajare idag i allsvenska sammanhang :-) Det var för länge sen.

Ikväll? Grattis Emil 24 år. Hemmafest istheshit..? Det visar kvällen...

Jobb på ica från 9.45 - 17.30 visade sig vara en på tok för lång och vidrig tid. Kämpig dag. 10 miljoner kunder. Alla otrevliga, stressade, blåsta och allmänt onice.


Rings vi ikväll? Eller skriver du något gulligt i ett sms kanske? Du vet hur värt det är.
Tar du åt dig? Jag tror inte det...

=/


Oh gud det gör så ont att nåt så nära kan va så långt bort...

Brist på insperation - Tråkpaus - Infoinlägg - Give me a break - Cut me some slack


Så hur väl känner ni mig då? Ni läsare? Jag snittar nu för tiden ungefär 80-90 läsare per inlägg. Jag har faktiskt verkligen ingen aning om hur många av er som känner mig och hur många som bara hittat min blogg på olika länkar, facebook eller kanske playahead och bara fastnat för den.. Iaf, ni som inte känner mig helt ska få chansen nu:

Namn: Bill Nemo Hinke - Hedén Gullström
Personnummer: 870815 - ****
Familj: Pappa Mats och Mamma Klarin som båda är födda 1960
Tre systrar och två bröder. Nanna 26 år, Noel 23 år, Niki 22 år, Nelly 16 år, Natan 14 år.
Längd/Vikt: 191cm/81kg
Piecingar: Tungan, hade förut ögonbrynet men tog ut den efter infektion
Tatueringar: Text på höger underarm och en not på vänster överarm.
3 positiva egenskaper: Glad, öppen och humoristisk
3 negativa egenskaper: Kan inte ha fel, kan inte förlora och lättretad.
Vad jag söker hos en tjej: Humor, öppen, godhjärtad, modig, social, ärlig, smart
Älskar: Familjen, Bio/Film, Musik, Sport, Vänner, Skratt, Pengar, Komplimanger, Uteliv, Hemmafester, Sex, Hammarby IF, Pudlar, Snyggdagar
Hatar: Lögner, Falskhet, Döden, Techno&House, Bortskämda människor, Ekonomisk ångest, Korkade människor, Slagsmål, Actionfilmer (Där action är huvudtemat), Rasism, Djurgården&AIK
Favoritfilmer:
Walk The Line, Brokeback Mountain, Forrest Gump, Gökboet, Love Actually, V for Vendetta, Nyckeln till frihet, Babel, The Number 23, Mystic River, Fight Club, Departed, Seven, American Beauti, Guds Stad, Crash, En Djävulsk romans

Oh, it reminded me, how much i hate you...



Ingen förtjänar den tunga smärtan. Minst av allt du. Vackra snutt. Du är så stark och kommer klara det. Det vet jag och det vet du också innerst inne. Du är för bra för allt det här och det gör mig så förbannad att du ska gå runt och må dåligt. Tiden läker alla sår...? Patetiskt klycha men den stämmer nog iallafall...<3


Det är väldigt lustigt hur snabbt känslan av att älska en liten människa till att hata den skiftar. Eller hata är naturligtvis fel ord men ja... På dagen idag låg jag och kramades och skrattade med lilla Ludvig i flera timmar.. Jag kände då hur uppfylld med kärlek jag var och hur underbar den lilla människan är! Nu hör jag honom vråååla i rummet brevid och mina öron gråter. Kan ungjäveln hålla käft? Nej men skämt och sido. Jäääääävlar vad han kan skrika. Det är inte roligt någonstans. Hur ska man nu klara vara förälder? Nej jag bestämmer här och nu att mina barn ska bara vara tysta, glada och skrattiga. Bara ligga och vara alla till lags. Annars blir det inga barn :-) Kan man bestämma sånt själva tror ni...? =)

Helg coming up. Fredagen är helt öppen för min del. Inte den blekaste vad som sker faktiskt. Chillkväll? Bio? Hemmafest? Utgång? Allt kan ske känns det som..
Fast jag vill ju träffa dig.. Fan, Får jag det?


Lördagen däremot är spikad. Jobbar först 9.45 - 17.30 men seeen så! En god vän från jobbet fyller 24år och ska ha hemmafest. Det finns potential att bli ruggigt skoj. Många sköna människor ska dit. Många vackra damer. Och vi ska styra den bästa musiken. Står fast vid det att en grym hemmafest slår i princip allting, kommer denna fest slå allting? That my friend, we sure hope :-)

Sen Söndag ska jag först ha match med mitt lag. Hemma på Vallen kl 14.00 mot Älta. Kom och titta? Sen på kvällen inleds företagsmästerskapen på Ingarö IP där bland annat Bodyjoy, Räddningstjänsten (brandmännen) Och vi från Ica Kvantum har med ett lag. Förrförra året så var vi med och då vann vi hela skiten efter stor drama och straffläggning i finalen. Jag blev hjälte med avgörande straffmål och pappa blev hjälte igenom att ta deras avgörande straff. Underbart. Däremot gick det sämre i fjol då jag inte medverkade... Tror inte ens vi nådde slutspel... Sammanträffande *visslar*.. Så nu iår ska vi återupprätta hedern med att ta hem den här skiten igen! Tror ni man kommer att vara sliten Söndag kväll eller? Skoja inte med mig.. Dead man. Tre matcher på en dag, där jag dessutom kommer vara bakis som en rostad jude... Håll tummarna för att jag överlever den dagen!



Jag drömde om dig i natt. Det var en sån där verklig dröm ni vet.. När man vaknar upp ur den så måste man ruska om huvudet och nästan ringa runt till folk och kolla om det verkligen var en dröm. En sån där makalöst verklig dröm. Du stod på en klippa i en lång vit klänning. Jag höll om dig. Du grät. Du var vackrast i hela världen. Jag ville trösta dig men du var otröstlig. inconsolable. Du viskade något åt mig men jag hörde inte vad du sa. Jag ville kyssa dig men något stod i vägen. Som en osynlig vägg. Tiden stod still. Ingenting annat syndes eller märktes. Ditt hår hängde ned för ansiktet. Jag ville föra undan det så jag fick torka dina tårar men jag nådde inte fram. Sen försvann du. Jag stod ensam kvar. Och då vaknade jag.

Känner du?




Äh shit vilket kasst inlägg det här blev. Ber om ursäkt för det. Noll insperation som sagt. Hoppas ni sover gott i natt mina vänner. I know i will. Puss

The sweetest pleasure is pain



Jag satt och pratade med M om hur lika vi är. Eller med klarspråk hur usla vi är. Vi båda älskar att jaga. Att sträva efter något. Att kämpa och vilja ha något. Det nya. Farliga. Förbjudna. Motgångar gör en bara mer galnade. Kåtare på lusten och passionen. Sen när man står där och har lyckats få det man vill ha - what now? Man blir instängd och förtvivlad över situationen. Man längtar efter att jaga igen. Man inser att det man jagade var själva jagandet. Samma som folk (Fast nästan motsatsen) som är kära i kärleken. Rädda för ensamheten. Är alla människor så jävla paranoida? När ska man faktiskt våga växa upp och testa något? Jag vet inte hur många gånger jag skrivit om detta men ändå känns det så jävla angeläget varenda jävla dag. Helvette.
 



Beslut tas när som helst. Vilken dag, timme, minut, sekund som helst... Jag är nervös. Det är typ klart men jag gillar inte ordet "typ" eller "förmodligen" eller "nästan säkert" eller "95%".. JAG VILL HA 100%. Klart slut. GE MIG DET BESKEDET. Tick tack. Syster ska sms:a och skriva "Lägenhet klar!"... Håll tummarna då! I know i will..

Jag tog en bastu igår. Hade glömt bort att morsan faktiskt har bastu här i ängsvik. Helt grymt. Satt där en halvtimme drygt och bara tänkte och slappnade av. Man blir verkligen helt utvilad av bastu. Kroppen blir helt mosig, mjuk och ren på något sätt. Bastu is the shit! More to come säger jag bara :-) Häärligt!


Succécomebacken!

Matchen igår som spelades på en höstregnig konstgräsplan blev en succé för mig personligen. Dom tog dock ledningen med 1-0 och vi hade svårt att få grepp om dom och skapa dom riktigt chanserna. Bortsett från ett stolptskott av mig så hade vi egentligen inget bra läge i första halvlek. Men i andra halvlek så började vändningen. Peter gjorde 1-1 på straff och Lankan nickade in 2-1 efter en frispark. Sen började show Nemo. Jag kom fri på högerkanten och dunkade in 3-1 i närmsta krysset. Sen gjorde jag även 4-1 med en välplacerad bredsida och sen nickskarvade jag fram till 5-1 målet som också blev slutresultatet. 2 mål, 1 assist och 1 stolpträff får väl ändå ses som godkänt när man inte spelat på åratal. Sköön comeback. Jag skulle nästan vilja använda ordet LEGEND...Är jag större än Pelé nu..? Större än Zlatan? Ja jag är nog det. Legend. Fan vad skönt det känns! LEGEND!

Btw, minns ni blogginlägget igår..? Jag gissade ju att det skulle bli 5-2 och att jag skulle göra 1 mål. Sen blev det 5-1 och jag gjorde 2 mål. En hyffsad gissning iaf...








Jag har en svaghet för fathoes...  :$



Min äldsta syster Nanna med sin otroligt vackra son Ludvig är på besök i en vecka. Jag älskar att vara morbror och jag tror nog Ludvig älskar mig med. Han är så glad och fruktansvärt vacker. Han bara ler och gör gulliga bebisljud hela tiden. Han luktar sådär underbart som bara bebisar gör. Fina fina Ludvig! It´s good to be a morbror :-)


Min samhällslärare från gymnasiet är döende. Hon var inte så omtyckt i min klass men jag hade alltid en bra relation med henne. <3 Vi gillade varann. <3 Främst för att hon även undervisat min mamma. Sen var hon en god snäll människa. Jag förstod aldrig vad folk hade emot henne. Fan,  Det känns förjävla tråkigt och sorgligt. Hon har två barn i mellanstadiet.. Så tragiskt. Tror dom räkna ut att hon hade 3% chans att överleva eller något liknande. Hon är inte ens 50 år... Jag hatar hur orättvist livet kan vara ibland. Döden. Ständigt återkommande fruktansvärt ångestframkallade ämnet. Jag hatar det. Hatar.


Jag pratade med mitt Sunny Beach-ragg igår i telefon faktiskt. Jag kom fram till en sak. Saaatan vad jag är svag för tjejer med dialekt. Blir helt svag i knäna. Småländska, göteborska, skånsta men sen för att inte tala om Norska och danska... Jag tror nog norska är det bästa. På tjejer alltså. Då får jag fan orgasm. När en snygg norsk tjej talar till mig. Jag ser typ stjärnor och blir yr. Ge mig en norsk flickvän! NU! Banne mig...



Såg en bra film idag med Valentin. Studio 54 med Ryan Philippe, Mike Myers, Salma Hayek och Neve Cambell. Den var riktigt jävla underhållande, sexig och välgjord. Rekomderas kraftigt för er som är sugna på något lättsmält men ändå bra! Ryan Philippe är snuskigt lik Justin i vissa scéner... Summan blir snuskigt heeeeet!










Enrique Iglesias - 21 November i Sverige. Jag är lite sugen.. Har man råd? Alex, ska vi gå? Göra pingpongdansen under hela konserten non stop... Fy fan vilken underbar syn!




 

Scrubs

Avsnitt 14 - år 3
Sista minuterna i det avsnittet.
Gråter varje gång jag ser det.
Se och håll emot tårarna:

http://www.youtube.com/watch?v=QaiAwrD-cP4&mode=related&search=


Världens just nu vackraste låt spelas i bakrunden:

Joshua Radin - Winter






But I don't have to make this mistake
And I don't have to stay this way
If only I would wake





För er som missade magin...Se och njut!

Chris Brown:


http://mtv.se/overdrive.php?action=stf&lnk=v&vid=173459&source=OD_VIDEO:undefined:Wall+to+Wall+%2FBillie+Jean%2F+Umbrella%2F+Kiss+Kiss+Medley+%28Live%29





Och som sagt. Vi kommer inte någonstans. Hur vi än vrider och vänder på det finns det egentligen inget rätt och fel. Inget som gör saken bättre eller enklare. Är det ett dött lopp? Är det onödigt att ens sluta hoppas? Jag vägrar tro det men börjar snart inse sanningen. Och fan vad ont det gör... Är det du eller jag som gör fel? Det enda jag vet är att jag hatar det hela något så fruktansvärt. Det gör mig bara så ledsen och det känns som, ja, jag har nästan gett upp hoppet...



och fan. jag har nu skickat 2 sms. ringt 1 gång. no answer. skall jag möjligtvis ge upp..?
jag hatar att ge upp. jag som var nyfiken och allt. och hon som kysstes så bra... fan..


always in disguise


För söt för sitt eget bästa



MTV Movie Awards.


Sitter man och tittar på en sån där gala så blandas känslorna. Främst är det pure musikorgasm när man ser uppträdanden som Kaney West och Fall out boy. Sen dessa sjukt vackra damer som Pussycat Dolls-Nicole och Rihanna. Sen dessa mindre glamoröda framträdanden som tyvärr (Väntat eller oväntat...?) denna kväll blev Britney Spears. Alla hade förväntningar.. Eller kanske fel ord men alla såg iaf fram emot att se henne in action igen och dom allra flesta hoppades väl också att det skulle gå bra. Men så står hon där. Nästintill naken. Småtjock. Man ser hur livlös hon är i ögonen. Ögonen är totalt tömda på någon slags entuasiasm what so ever. Hon är inte glad. Tror hon log en gång under hela uppträdandet. Dansen var minst sagt medioker. Jag undrar egentligen vad som hände.. Ville (Ja.. Idol-Ville) sa att hon var sådär tråkig och kass för att hämnas på MTV för att dom lät komikern Sarah Silverman göra narr av henne och hennes barn som hon tydligen klart och tydligt hade framfört att hon INTE ville. Jag vet faktiskt inte. Vad ska man tro? Inte den blekaste. Det var iaf ett av dom sämsta numret i en för övrigt ruskigt mäktig gala. Många coola mixxer som tex när Fall out boy kompade Rihanna och när Panic at the disco-sångaren sjöng med fall out boy (ja. deras sångare har snarlika röster så där hördes knappt någon skillnad ändå). Kvällens höjdpunkt var ändå något annat... En kille som i min ögon fick sitt stora mediala och världsliga genombrott denna afton. Chris Brown bjöd på ett nummer i dans som för mig inte skådats sedan Michael Jacksons värsta glansdagar. Knappt då ens. Chris Brown var så ruskigt snabb och skicklig att han fick såna danslegender som MJ och Justin att blekna i jämförelse... Eller som Justin själv sa "Fan vad jag känner mig gammal när jag ser Chris Brown".. Justin var mäkta imponerad. Måste känts skapligt hett för Chris när publiken (med Diddy i spetsen) gav honom enorma stående ovationer efter sitt framträdande.. FETT! Som sagt var galan bra jävla grym...Synd bara att det ska vara reklamavbrott var femte jävla minut. Suck vad det förstör känslan... =/

Enjoy best of MTV-galan:

http://www.mtv.com/overdrive/?id=1568788&vid=173441






Visste ni att Mange Schmidt har en catering firma i Sthlm? Google "Mange Schmidt Catering" Så hittar ni hans firma med mobilnummer och hela kittet. En tecken på att det inte är så jävla glamoröst och pengarflödande att vara en medelmåttigt stor svensk artist.




Jag är bra på att dölja känslor. Har alltid vart väldigt bra på att dölja känslor och tankar. Har alltid vart expert på att ta på mig en speciell mask när jag umgås med vissa människor. Att bara stänga in allt och köra mitt race. Vara clown och göra det jag kan och SKA göra. Ni vet hur det funkar... Folk förväntar sig saker från en och man måste leverera. Gör man inte det så börjar folk undra vad som är fel.. Folk ska inte undra. Folk ska vara nöjda. Jag gillar att jag göra folk nöjda men mår dåligt när det blir på min egen bekostnad. Men fan, felet ligger ju hos mig själv. Det känns dåligt. Jag trivs med det samtidigt som jag vantrivs något enormt. Sanningen är väl den ständiga räddslan för förändringar. Tryggheten kommer alltid först. Är alla människor fega? Kan du läsa mig? You wish...





Jag åt tre glassar ikväll. Tre feta jävla glassar tröck jag i mig. Jag är en tjock dålig människa.

Först ut:

Magnum strawberry white:
Denna magiska glass som jag hört så mycket om men aldrig fått tillfälle att avnjuta. Vit choklad runt om en jordgubbsfyllning som kan få den största av glassgudar att smälta. Vilken smakchock. Vilken glassorgasm. Jag höll på att smälla av. Var så nöjd och tillfredställd efter denna glass att det kändes orättvist mot dom kommande konkurenterna....**** 5/5

Snickers glassen:
Mumma! Här snackar vi söt-chock men damn audi vilken god glass. Tyvärr lite för dyr i förhållande till sin storlek men när man sätter tänderna i detta mästerverk så tillfredställs smaklökarna till det yttersta. Hallelulja. **** 4/5

Sandwich:
Ytterst orättvist att legend-glassen Sandwich får komma ut sist i startfältet med såna fetingkonkurenter men vi skall icke ta ifrån denna gamla goding att den faktiskt håller än. Det är en riktigt bra glass till ett överkomligt pris. *** 3/5




Gamla legenderna i Duran Duran hakar på Timbaland-trenden och har nu skapat tre sköna låtar med duon Timbaland och Justin Timberlake. Jag var skeptisk till samarbetet men det visade sig faktiskt bli tre riktigt sköna låtar.. här bjuds det:

http://www.youtube.com/watch?v=SljnmnoIFjM&mode=related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=OMHxmt0hUTA

http://www.youtube.com/watch?v=Ak1KB7zNVPk





Alla kan ha en dålig dag, Cameron Diaz...




Du trodde inte på mig.
Du tvivlade på mig.
Du trodde jag jag ljög.
För dig, som jag älskar.
Jag skulle ljuga om jag sa att inte blev sårad.



Håkan Hellström har startat sin miniturné och började kalaset på Liseberg här om dagen. Han fick fem av fem i betyg i både Aftonbladet, Expressen och Dagens Nyheter... Säger inte det en hel del? Det finns ingen svensk motsvarighet till Håkan Hellström när det gäller underhållning och energi i en livekonsert. Det här är ett bevis på hans storhet. Han levererar ALLTID live. Han sjunger kanske inte renast men han levererar och gör det värt varenda peng hans besökare och fans betalat. All respekt till Håkan Hellström - Sveriges Entertainer Nr 1.


Match i morgon. Riktigt roligt. Vi möter Drottninghamn hemma kl 20.00 på Värmdövallen. Jag har inte spelat match på evigheter så det känns riktigt skojigt. Förväntningarna är höga och det ska bli skoj att se hur jag står jämfört med alla andra i laget. Har ju inte precis träna mycket lately medans många andra tränat hårt och vissa börjat i A-laget osv.. En liten personlig värdemätare. Jag ger en raport i morgon kväll på hur det gick men ska vi dra ett tips här kanske... 5-2 vinst. Jag gör ett mål. Verkar det logiskt...?


Kanske står mina känslor ivägen...





SAKNA DETTA MAGISKA FANTASTISKA STÄLLE <3




Jag känner inte att våra prat leder någonvart alls. Vi vet vad förutsättningarna är och vart vi egentligen står. (Eller vet vi...?) Men allt gnäll och sympatisökande leder ingenvart. Det finns lixom ingen poäng i det hela. Jag ser ingen positiv utväg. Tro mig.. Jag vill verkligen att det ska funka helt normalt men som det ser ut i nuläget så..ja...Finns det då någon positiv utväg? Jag vill tro det men är skeptisk. Jag hatar det här. Jag hatar det verkligen. Det känns som att man måste tassa på tå med dig. Som att jag inte kan göra och säga vad jag vill för man nästan övervakas. Vad är det här? Det är inte på riktigt. Jag vill inte. Fan. Det är fan inte värt det.. Jag vill inte må dåligt. Valet ligger egentligen hos dig. Is it worth it? Is it?




Jag orkar inte.
Ge mig något simpelt.
Något att älska.
</3


And i found out, It´s all true. You dont deserve me..



Jag hatar våran relation. Du vet precis hur jag känner. Du känner hur jag känner. Fast du vägrar inse. Jag hatar hur komplicerat allt är. Jag hatar att jag inte bara kan slappna av och göra precis som jag vill. Jag hatar att du inte kan slappa av och göra precis som du vill. Han eller dom förstör. Jag vet att du känner ganska likt hur jag känner. Hur förjävligt detta faktiskt är. Jag älskade vårt prat här om kvällen. Det långa pratet om allting. Alla minnen. Alla erkännande vi gjorde för varann. Det gav mycket. Fast det gav mest sorg... Jag är ledsen nu.. Håll om mig.


Jag har en vän. Han har precis flyttat hemifrån. Jag respekterar honom på alla sätt. Han är en god vän till mig. MEN (Ja ett "men" var ju ganska givet att det skulle komma) han är verkligen sinnessjukt bortskämd. Han fyller 21 om någon månad men hans morsa behandlad honom som en 13 åring utan jobb eller pengar. Sanningen är att han har massor av pengar, jobb och hela kittet men får ändå ALLTING av sin mamma utan att egentligen fråga. Möbler till nya lägenheten. Skor, kläder, hårklippningar, busskort, matpengar.. Ja alltså you name it. Hela kittet. ALLT. Det är så man skäms nästan lite själv. Missförstå mig inte, jag älskar den här snubben. Han är grym men man blir lite äcklad av hela grejen. Håller päronen i kuken när han pissar också? Seriöst..Let go!

I morgon tas finally beslutet om lägenheten 1:a November. Det känns både lugnt och nervöst. Det är ju i princip säkert att vi får den men ändå. Syrran ska dit och styrelsen i huset ska bara godkänna henne och det borde väl inte vara några problem...eller...eller? Ja..håll tummarna iaf. Om inget oförutsett händer så borde allt vara cool dock :-)

Min syster har vunnit en Weekend till Bordaux (JA..säkert felstavning). I en tävling i Stockholm City-tidningen. Fett skoj för henne.. Jag kom och tänka på det idag på jobbet och bestämde mig för att göra ett litet test på mina kollegor. Jag fråga dom 5 människorna jag stängde på jobbet med denna kväll om dom visste vilket land Bordaux låg i... En av fem visste det. EN AV FEM!!! Det säger väl ganska mkt om standarden på mitt jobb. Nivån. Jävla puckon. Vem vet inte det liksom? Det är ju en stor jävla stad. Känd stad. Jag blev uppriktigt sagt förbannad. Idioter. FRANKRIKE!

Ni var inne och handlade idag. Jag kände direkt när jag såg er hur fel allt blev. Jag blev illa till mods. Kände smått illamående och en tår var inte långt borta. Jag saknar er båda samtidigt som jag hatar alltihop. Du är den enda jag varit kär på riktigt och jag påminns om det hela tiden. Allt relateras till det. Jävla evighetssekvens. Lågan kan vara släckt i dagar, veckor, månader och år men när jag ser dig så blir jag svag i hela kroppen. Men mest av ilska och uppgivenhet. Mest för att jag vet att jag inte känner något som helst för dig. Jag blir bara så jävla.. ja.. ledsen.. Varför?


Markoolio var också inne och handla idag. Han såg slitnare och mer förstörd ut än någonsin. Han handlade öl, cigg och massa skitmat.. Ganska förstörd människa. När ska hans karriär dala? Hur länge orkar han? Ja herregud..




Danne i Snook
Sveriges i särklass bästa freestyle-rappare:

http://www.youtube.com/watch?v=ut7EDLXNnQE




Rolig helg. Fredag Claras. Lördag Fashing. Älskar helger där man hinner med allting. Det blir som en enda lång resa. Roligt och lite tragiskt. Jag packar min väska... Jobbkläder, festkläder och alkohol. Festar, sover, jobbar, festar, sover, jobbar... Vissa helger petar jag även in en match här och där också. Varje helg är som en liten resa från Fredag eftermiddag till Söndag kväll.. Ja herregud. Claras var roligare än på mycket länge.. Sjukt bra drag och mycket dans. Kände direkt hur jag saknat dansen. Det är roligt att jag hade två riktigt bra krogkvällar och då ska även tilläggas att jag inte höll på med någon tjej någon av kvällarna..vänta..vänta.. Nemo har kul utan att hålla på med tjejer? Am i groing up? Nej... Ingen risk. Kul även att jag på Fashing spenderade pengar jag typ inte ens har.. Shottade Jäger så det stod härliga till. Idiot. Ja. Jag är en idiot. ÅÅÅÅÅÅÅÅNGEST.

Träffade Emma på vägen hem. Ingen kan få mig glad som Emma. Hennes vänliga ord och fina leénde. Hon vet vad jag vill höra. Hon vet hur jag tänker. Hon är smart. Hon är varm. En Varm vän. Älskar att det funkar så bra som det faktsikt gör mellan oss. Inge problem på mycket länge nu. Vänskapen känns bättre än på väldigt länge. Underbart.


Helgen höjdpunkt: 

Valentin lämna oss vid claras och drog iväg med någon brud. Han vaknade nästa morgon kl 7 i Trollbäcken. Har ingen aning om vart han är eller vad som hänt. Kommer inte ihåg någonting... Ja vad säger man? En vanlig utgång i vårt gäng :-)


Någon handlade en fil idag på jobbet. "Filmjölk med bakterie-kultur" Stod det på förpackningen.... Jag tänkte "....va?". Vad är det för jävla fil? Vad är det för jävla ord? Bakteriekultur?! :P  Jag skrattade för mig själv och tänkte på olika förklaringar på min fråga. Det gick bra för mig. Jag skrattade så smått. Gubben fråga vad jag skratta åt och allt jag fick fram var "Bakteriekultur...". Han bara "Ja..?" Jag sa "..Vad det bra så?" Med en otrolig pina, skam och skratt i rösten...haha...Jag är störd... :P



Söndag kväll. Ny vecka coming up. Ska hinna med mycket denna vecka men väldigt lite jobb. Ska fokusera mycket på framtiden. Viktiga val och så. Umgås med familjen och försöka ta tag i mina sporter.

Ikväll då?

Ska ta 23.36bussen hem till en anna väldigt bright flickvän till mig.
Min kära jobbkamrat Mikaela. VI SKA SE PÅ MTV MUSIC AWARDS :D

Heja skalliga Britney-comebacken och Heja Justin :D


Puss på er




Ps. Ursäktar för eventuella felstavningar och annat oklart i detta inlägg. Stressade något enormt när jag skrev detta. Måste städa, bädda, duscha och hinna med bussen. Bättre inlägg kommer inom kort! ds.

Trots att jag inser så vägrar jag förstå. Eller är det tvärt om?


Och jag kände din lukt. Den var sådär lite sötfruktig. Smaken skrek perfektion. Ordet bokstaverades medans jag svävade vidare på moln som aldrig vilja ta mig till rätta. Jag levde i min egen värld.. Misstag fanns inte. Det som alltid känns mer avlägset än någonsin vill man alltid ha mer än någonting annat. Frustrationen för passionen blir så fruktansvärt tydlig. Jag vill bara slita mig själv i stycket. Falla ut i gråt och förklara hur det ligger till. Men jag är inte sån.. Jag är otydlig. Jag är suddig. Försök att tyda mig - Jag tror jag behöver det...



Jag hade fan bestämt mig för att inte gå ut igår. Eller i princip bestämt mig. Jag hade inga pengar och jobbade fan till 20.00. Oddsen talade starkt emot utgång men som så många gånger förr blev det inte precis som man tänkt sig... Drog in med Valentin och mötte upp Leo. Knäckte några bärs och lite Famous Grouse Wiskey på bussen in. Vi drog till Nivå22 där vi mötte upp Emil, Danne och Peder. Vi blev ett skönt gäng och hetset var igång. 3 Promille senare skulle vi besluta vart vi skulle dra.. Då hade klockan sprungit iväg till över 12-snåret och alla som har någerlunda koll på Sthlms inneliv vet att det är rätt kört att komma in någonstans då. Iaf på en Onsdag.. Så vi bestämde oss för att köra en Alkolist-kväll de lux. Vi drog från förkröksstället Nivå22 direkt till efterkröksstället After.. Där vi drack vidare och gjorde vår grej. Så jävla legend alltså :-)


Varför ville du prata med mig?
Jag pratar inte med dig. Er. Ever. Förstå.
Ni är luft för mig. Inse. Sluta läs bloggen eller
åtminstone - Sluta bry er om mig!




Jag pratade med Chefen idag och han berättade att jag fått 3.50 kr för lite lön i timmen i 11 månader så på nästa lön ska jag få en klumpsumma.. Det är minst sagt intressant. Har inte orkat börja räkna på vilka summor det kan handla om men ändå :-) Pengar är roligt att få!


Bäst ikväll:

Kent - Utan dina andetag
Mario Winans ft. P.Diddy - I dont wanna know
N.E.R.D - She wants to move


I close the door
Like so many times before
Felt like a scene on the cutting room floor
When I let you walk away tonight
Without a word

I try to sleep
But the clock is stuck on thoughts of you and me
A thousand more regrets unraveling





Ännu en underbar magisk MTV-Gala på söndag/måndag-natt! Så jävla underhållande... Och rykten säger att Britney ska framföra sin nya singel live! Det blir fan bra spännande att se... Kommer det bära eller brista? Återstår att se...



Helg coming up... Risken finns att den kmr bli skapligt alkoholrelaterad.
Men det är värt när man jobbar typ 14-20 båda dagarna och har möjlighet att
gå ut båda dagarna och ändå sova ut och ändå jobba - VÄRT



Dagens sjukaste kommentar från en tjejkompis:
"Jag har aldrig ätit kebab. Eller jo en gång, för typ 10 år sedan...
Men jag kommer inte ihår hur det smakade"

Jag menar..Vilken jävla ungdom i dagens samhälle har INTE ätit kebab?! haha! Jag skrattar fortfarande...




bästa ordet:

Laktosmössan




Chillkväll idag. Torsdagen har numera fungerat som en mellandag. En vilodag för att ladda batterierna inför helgen. En så kallad "Lugnet-Före-Stormen-Dag" :-) Fast jag blir så jävla lätt sysslolös.. Klättrar på väggarna här hemma. Msn i all ära men jag vill göra något! Arrgghhh....Nån? Någon? Nåt?



Peace out


Idol 2007


Så var det igång då. Varje ungdoms våta tv-dröm. Idol 2007. Första avsnittet var... Ja.. Utan att överdriva.. Väldigt mediokert. Jag syftar då inte främst på deltagarna utan mer på hela upplägget, sketcherna och innehållet. Det känns som att alla programledare och hela juryn säljer sig något fruktansvärt med alla pinsamma sketcher och grejor dom gör. Allt blir så himla överdrivet och det verkar mer och mer vara något slags komedi. Typ sit com. Jag tycker att det ska fokuserad på att vara ett underhållningsprogram om att hitta en Artist. Filtrera ut allt annat onödigt skit. Vem fan vill se dom springa omkring i sina fåniga dräkter och dra tråkiga skämt? En fejk-jury? Tjohejj vad lustigt. Varför ska Peter Jihde kommentera? Varför kan dom inte gå ut officiellt med att det är en för-jury.. Att vår käre jury naturligtvis inte kollar igenom alla 9000 sökande. Dom kollar inte ens på hälften. Folk som söker har berättat att man söker först inför några helt, för allmänheten, okända människor och dom tar vidare dom allra sämsta och dom allra bästa just för underhållningsvärdets skull. Sen efter det får man träffa riktiga juryn. Varför kan inte idol gå ut med det officiellt? Jaja... Deltagarna då:

Fanns såklart några få intressanta. Två damer som skötte stämmorna helt okej. En lite blygare och en lite kaxigare. Båda såg bra ut och potentialen lös igenom. Sen en snubbe som var skrämmande lik Jimmy Jansson både till sättet, utseéndet och sången. Han kändes såklart duktig men ingen stjärna liksom. Sist men inte minst kom det in en 26årig Sthlmskille som Framförde Elvis Presley´s mästerverk Unchained Melody med sån enorm känsla att inte bara Kishti smälte utan även min käre fader.. Och han om någon kan fan musik. Jag citerar "Han överarbetar sången lite men med en bra sångpedagog kan den snubben verkligen bli något" - Kan inte mer än instämma..

Programmet Idol känns tråkigare, sämre och lamare än någonsin men nörd och beroende som man är så kommer man såklart sitta där dag ut och dag in och följa skiten. Hoppas bara det dyker upp några sköna pojkbandsliknande killar a la Danny & Ola som man kan dreggla över och hejja på!




Hade filmkväll hos far igår. Vi såg Final Destination 1 & 2. 3:an har jag sett sedan tidigare. Jävla skön filmserie. En av dom absolut bästa skräckfilmsserierna. Smarta, moderna och rätt läskiga. För er som gillar skräck rekomenderar jag dessa filmer riktigt starkt. Framförallt 2an och 3an. (Konstigt nog)


Jessica flyttar till Spanien i några månader
Peder flyttar till Peru i några månader
Viktor flyttar till London i några månader
Fanny flyttar till Vietnam i några månader



Fan. Man blir bra jävla avis på folk som tar tag i en sån där grej och bara drar iväg. Jag skulle vilja göra det men jag är för feg. Jag vill.. Men fan. FAN.




Jag funderar på att börja plugga till nästa höst. Idrottslärare har jag kollat upp. Har pratat med många som läst det och dom säger att det är riktigt roligt. Sköna människor. Sköna lärare och lagom slapp linje. Jag blir fan bra motiverad av det. Jag är ju en idrottskille i grunden. Ska fan kolla upp det närmare - Roligt!


Nej nu ska jag duscha och sen bär det av till jobbet.
Onsdag = LillLördag. Alkoholen sötma drar i mig
men ikväll blir det nog lugnt tror jag. Filmkväll kanske..
Hyra "The Number 23"...? Ja varför inte! :-)



Valentin ledig i fem dagar - Umgås - NICE!


ta mig till kärlek, ta mig till dans, ge mig nåt som tar mig någonstans


FÖRST OCH FRÄMST!
Imorgon släpps Jim Carreys senaste
helt genialiska film "The Number 23" på dvd.
Ni som inte såg den på bio MÅSTE hyra den.
Detta är inget tips. Det är en order.
Om ni ska ha tillåtelse att fortsätta läsa min blogg!










Jag har fått lite skit lately. Två gånger. Just för att denna blogg är så jävla utelämnande. Det har sagts att det är onödigt etc.. Jag säger screw it. Min blogg ska bara handla om några saker och det är de som signalerar min blogg. Ärlighet, öppenhet och mitt liv. Jag tänker fortsätta skriva exakt vad jag tänker och tycker om saker. Det är ju lite det som är vitsen med att ha en blogg. Att kunna skriva av sina känslor och tankar. Jag älskar det. Att det egentligen inte finns några hinder. Att jag gör precis vad jag vill här. På min egen lilla plats. För vad skulle annars hända lixom? Om man höll igen och inte vågade visa vad som egentligen föresigår inne i skallen? Det skulle förstöra hela grejen. Iaf för mig. När jag har motivation och insperation så finns det inget skönare än att skriva av sig i ett riktigt långt bra inlägg. Så ni som tar illa upp av bloggen - ingen tvingar er att läsa den. Helt seriöst. För jag tänker inte sluta skriva som jag gör. Not now, not ever...



Are you used to the sound?
The sound of me thinking about you 24/7





Derbyt igår sved i så många aspekter. Det sved så hårt för att det symboliserade verkligen vilken tunn trupp Hammarby har och vilken monstertrupp AIK har. Visst att bajen kan konkurera med dom allra bästa lagen i Allsvenskan när det gäller startelva men med detta spelschema och många småskador så finns det inte att dom orka stå emot maskinen AIK. När det går dåligt för AIK så värvar dom två superspelare från Argentina som nu båda gjort succé i Allsvenskan. När det går tungt för Hammarby då.. Hur aggerar styrelsen? Inte ett smack. Jag läste någonstans att Hammarby är det enda laget som inte värvat under säsongen.. Kul.. Eller vänta, om man bortser från superstjärnan Kleber Sarenpää.. Jag undrar vad fan som händer med alla pengar? Bajen har sålt vidare massor av spelare till proffslivet. Har en ständig publik över 10.000 pers. Ändå så finns det inga pengar, HALLÅ!?

Matchen igår var bra första 10 minuterna. Erkan hade lekstuga och Eguren frälste oss och allt var frid och fröjd. Sen åt sig AIK in i matchen och då tog Bajen slut. Det i kombination med att Hammarby´s "så kallade" bästa avslutade Paulinho inte kan sätta ett helt soprent friläge.

2-1 till AIK. Dif spöade Helsingborg med 4-1 borta. En kväll som sög så jävla jävla jävla hårt. Såklart skulle det få ett fittigt avslut också:

Jag och brorsan sitter i bilen hem då vi plötsligt hör ett dunk.. vi vänder om och märker att vi kört på något. Det är en stor jävla grävling. Vi åker tillbaka och ja, grävlingen ligger där helt stilla men andas tungt och snabbt. Det är så jävla sorgligt och tråkigt. Detta stora vackra djur som vi nyss tagit livet av...halvt. Jag föreslår att vi ska köra över den igen så att den inte får lida men brorsan vägrar och vi åker hem. Det gjorde verkligen ont.. inombords. Tro det eller ej. Märkligt.


En annan flippad grej. Igår när jag gick in på Body Joy i mölnvik så var det sol och fint väder. Sen när jag gick ut därifrån så spöregnade det helt plötsligt. Värsta skitzovädret.. och som om det inte var nog med det! När vi kom ut på motorvägen så började de helt plötsligt regna hårdare och hårdare och till slut var det värsta jävla haglet. Stora jävla klumpar från skyn. Det var helt flippat. Kändes som om framrutan på bilen skulle vikas in när som helst. Fett läskigt. Hagel i 17 grader plus?! Moder Jord ville skojja till det med vädret minsann =S




Gårdagens riktigt goda nyhet är förstås detta:

Jag fick ett brev hem för någon vecka sedan där det stod typ följande.. "Du har haft sex med en som är smittad av Klamydia-infektion. Hon har angivit dig i hennes lista av sexpartners. Personen vill vara anonym men du bör gå och kolla dig omedelbart". Jag blev så jävla skärrad, arg och ledsen när detta brev kom. Jag är ju en superman! Jag ska inte kunna bli smittad av sånt skit. Inte för att jag är spec bra på att skydda mig, nej nej, tvärt om. Det kändes så overkligt bara. Så jag gjorde vad jag var tvungen att göra. Gick till ungdomsmottagningen och tog ett prov. Dom sa att det skulle ta ungefär 7 dagar att få svar. Dessa 7 dagar har varit fucking gå på nålar. Detta har varit det enda jag tänkt på! Inget sex på en vecka heller. ENLIGT LAG. That sucks! Sen pratade jag med dom idag och dom sa att provsvaret var negativt - ingen klamydia! Tror ni inte världens största sten föll från mitt hjärta eller? Fy faan vad skönt. Fatta mardrömmen om jag hade haft det.. Ja främst för mig men även för somliga av mina läsare. Det hade dödat mig att berätta det för dom. Folk jag verkligen tycker om. Det hade totalt knäckt mig. MEN SÅ ÄR INTE FALLET NU. jag är frisk som en nötkärna och det känns underbart. Och nej, jag hade såklart aldrig bloggat om detta om jag hade vart sjuk... haha :P



En 15åring debuterade för IFK Göteborg i Allsvenskan i förregår. Han var född 1992. Hallå?! Som Simon Bank skrev "Så jävla naivt Göteborg!".. För ärligt talat. Killen hade inte ett enda rätt på plan. Såklart. Han är ju bara ett litet barn...sjukt


Ledig idag. Skönt. Jobbar dock ons, tors, fre, lör, sön... Lite tyngre. Känns väldigt delat att vara tillbaka i Ängsvik. Skönt att slippa att vara sällskapssjuk hela tiden. Skönt för att mamma älskar mig så mycket och vise versa. Underbart att vara nära sin familj. Underbart att vara nära dom fiina hundarna vi har! Det är närmare mina träningar och (tro det eller ej) Mitt jobb också.. Men såklart en del negativa saker också. I princip NOLL privatliv. Ganska trångt. En fucking evighet till stan. Sista bussen från utgångarna i stan går 01.05 från slussen. Så det är verkligen på gott och ont.. Men som sagt, bara till 1:a November. Ingen evighet precis...


Britneys nya är fan bra! "Gimme more" - Höstens stora hit.




Allt gick tydligen bra med lillasyster och den mystiske internetmannen som reste hit från far far away. Det känns bra. Kanske oroade jag mig i onödan men vad fan ska man tro.

Tre intressanta albumsläpp om en vecka:

Kanye West
50 Cent
Fronda

Obs. Jag sa inte BRA. Jag sa intressanta.


Min comeback match ja... Ja den blev inte ens av. Idioterna i motståndarlaget lämnade WO. Kul. KUL att vinna på att motståndarna inte får ihop lag. Fega äckliga jävla idioter. Jag som aldrig hade varit så taggad inför en match. Hade fan till och med en lugn vit kväll på lördagen bara för matchens skull...För vad lixom? Inte ett skit! bajs...

Och allt jag tänker på är hur jävla fin du är.
Hur du tilltalar mig.
Hur jag inte får bort dig ur min skalle.
Jag vill men lyckas inte.
Jag hatar att vara upphängd på folk.
Det är inte jag. Det är inte jag!


Hatar hur feg jag är...

Känslor och tankar i dagens samhälle


Magnus Uggla bloggar. För mig är detta en relativt stor grej med tanke på att Magnus Uggla är av dom få i kändisvärlden som varit ytterst mån om sitt privata liv. Jag har sett intervjuer med honom här och där där han verkligen undviker alla frågor som rör hans privatliv. Han är känd för att vara ganska otrevlig, stängd och svåråtkommen privat. Nu helt plötsligt har han en blogg där han nämner namnen på sina barn och sin fru.. Han öppnar sig totalt med både känslor och aktioner. Sen är det liksom ingen blogg som han skriver i en gång i veckan.. Han skriver väldigt ofta och aktivt. Och tro det eller ej.. Killen har faktiskt humor också!

http://www.magnusuggla.nu/



Detta inlägg gjorde mig lite lycklig:
http://blogg.aftonbladet.se/14002/perma/525121


No more Björknäs.
Det har varit en riktigt nice period dock!
Om allt går som det ska så bor
jag två månader hemma hos mamma i Ängsvik nu
för att flytta ihop med syrran i lugnet den 1:a November...



Jag har tagit tag i fotbollen nu igen. Lite grann iaf.
Sedan jag nu flyttat tillbaka till Värmdö så kändes
det som lika bra liksom. Första träningen i Tisdags
och det gick fan riktigt bra. Första matchen i morgon
kl 14.00 hemma på Vallen. I let you know how it goes.



Britney Spears nya singel ute!
"Gimme Moore" är den mest spelade låten
på radio i USA just nu. Och med all rätt tkr jag nog..
Det är en riktigt skön låt producerad av Timbalands
lärlig Danja. Värdig comeback? So it seems...





Gårdagens utgång blev ganska seg pga av olika små händelser.

Först och främst blir jag så jävla trött på kompisar (Eller säger man ex-kompisar...?) vars entusiasm för utgångar och fest fullständigt dör så fort dom hamnar i ett förhållande. Gårdagen utgång blev ett praktexemplar i följande. Jag gillar inte att hänga ut någon och har absolut inget emot honom som person. Tvärt om. Men det känns så jävla tråkigt när han faktiskt besluter sig för att hänga med sina gamla bästa kompisar ut och sen när han kommer till stället.. Dricker han 1-2 cider och sen åker hem. Jag menar, vad är då meningen att hänga med ut in the first place? Kändes bara ruttet liksom..

Jag hade bestämt lite smådates (Ja kanske fel ord) med två olika ragg/ex-ragg denna afton och det var egentligen därför min entusiasm var så jävla stor inför kvällen. Jag var sjukt taggad på att festa med dessa två damer. Men med min vanliga tur så vart det pannkaka av allt det. Tjej 1: Hittade inte sitt legg hemma så hennes kompisar kom bara istället..Bummer! Tjej 2: Jo då.. hon kom till Claras med med sin typ "kille".. Och hon var fett osocial, otrevlig och tråkig. Så bra gick det med mina potentiella ragg denna kväll. Tjohoo...

Dock så var det en tjej som var väldigt söt. Mitt gäng satt med henne och hennes kompis etag men vissa tjejer förstår man sig verkligen inte på. Hon vet att hon ser väldigt bra ut. Hon sitter och tar emot drinkar, öl och komplimanger. Hon lapar in sig som en liten bebis som suger tutte. För att sedan släppa bomben att hon har kille...Jag menar.. Vad fan är vittsen? Tror nog vi alla kände så mer eller mindre...

Igår var nog den första krogrundan på ytterst länge som jag inte dansade någonting what so ever. Det kändes jävligt tråkigt i efterhand men tillfälle gavs aldrig egentligen. Vi satt mest med tjejerna jag nämnde här ovan. Blev skitfulla och åkte sedan hem. Detta till trots så spelades det bästa låten just nu, på Claras, i SVERIGE!

Tambourine med Eve. Trodde inte den kommit till Sverige ännu så det blev en jävla chock när jag hörde beatet dra igång över dansgolvet. Jag spanade efter någon av mina Sunny Beach-homies för att dra igång en dans men ingen i sikte! Suck. Deppigt insåg jag sakta att dansa ensam till en låt inte fanns på världskartan så jag gick och knäckte en till bärs istället...


Ikväll då.. Jobbar 17-21. Jag har krökat i tre dagar i rad nu. Borde verkligen på alla sätt och vis vara nykter. Allt talas egentligen för en lugn kväll. Jobbar stängning. Fett knöligt att dra in till stan då och så.. Sen har jag match i morgon och spela bakis är aldrig någon höjdare men jag känner ju mig själv för bra.. Jag vet ju att det kommer sluta på samma sätt ändå. Jag kommer att gå ut ändå. Alternativt bara kröka på annat håll. Hatar att det är så men aaerrrgghh.. Hmm... Jaja.. 4-Dagars? :O

Skål!




Min syster har haft kontakt med en kille på telefon och internet. Dom träffades på internet. Dom har pratat och så i några veckor. Nu har han kommit hit. Han bor hos henne i tre dagar. Sover hos henne. I hennes säng. Han reser alltså hit och sover här i tre dagar utan att dom aldrig ens träffats innan. Han är 88:a. Min lillayster är 91:a. Det känns inte bra alls bara. Hur tkr ni att man ska reagera? Ska man göra något? Ta ett snack med honom? Är det för töntigt? Man kan ju fatta med öronsnibben att han bara vill knulla.. Och min syster är inte den bästa på att säga nej precis. Är bara rädd att hon ska göra något hon kanske absolut inte ens vill. Han kanske är värsta på, tjatar som fan och är fett jobbigt...Hur ska hon reagera då liksom? Vad kan hon göra? Jag måste nog göra något... Men vad? Känns obehagligt och fel alltihop bara...=/ Håller tummarna för att det faktiskt är en bra kille...