en nation i gungning.

if you only knew.


jag menar. vem kan säga att någon inte är på jakt efter självbekräftelse....? för i själva verker är väl alla det ibland. när man mår dåligt. när man känner att man är helt misslyckad. visst behöver man då få veta att man räcker till? att man faktiskt inte är värdelös. att det faktiskt finns människor som tycker att man räcker till. man ska inte vara nöjd med det medelmåttiga. man måste faktiskt få känna på det äkta ibland. det är inte fel att vara på jakt efter självbekräftelse. det är bara naturligt.

en.annan.del.av.ditt.hjärta?


idag var jag ute och gick med en vän och då pratade jag en hel del om vad jag gör. hur jag gör. vad man sysslar med på helgerna. tjejer, förhållanden. vad som händer i ens liv. jag pratar om det med en viss stolthet men sen när jag lyssnar på mig själv kan jag inte undgå att det låter lite patetiskt det hela. att lixom vara stolt över hur många man haft sex med. är omväxling förnöjjer en myt? jag menar... jag tycker inte jag gör något fel i studens hetta men sen när man berättar om det så låter det rätt fjantigt. när man berättar om det så förstår man till slut vad folk får sin grund för som kallar mig....ja, just det...player...





http://monkey.nu/NemoKollage1.jpg

http://monkey.nu/NemoKollage2.jpg

spana in detta. 2 st 2-3 år gamla kollage på mig...hmm kommentarer överflödiga..:)


sen när ni är klara med det kan ni kolla in den här länken också. jag när jag uppträder med farsans exband för X antal år sedan. visst är man söt med brillor och grön keps? ;)

http://www.youtube.com/watch?v=1Z6clyGLMDs

en annan sjukt skön länk. en kille som imiterar snoop dogg och jay z och är fruktansvärt lik:

http://www.youtube.com/watch?v=rP3qL4UG1TI


fan alltså. jag minns när jag varit sjuk en månad och hade gått ned 7-8 kg. nu när man tagit igen dom kilona igen. så känner man sig fett tjock. jag äter sjukt mycket nu för tiden och är hungrig hela tiden. idag tex. har jag ätit Kebabrulle på dagen och tacos till midddag och är liksom hungrig! jävla fettokisse man är. :P måste kamma mig med kosten alltså.





jag såg på grammisgalan igår. sveriges musiker är verkligen tråkiga måste jag säga. så fort dom gör något som skilljer sig från mängden så är det en skandal. det är väl bara roligt om folk är packade och lever livet när dom är stars...jag menar, vem skulle INTE göra det? iaf så tycker jag kvällens höjdpunkter var tuffa Mando Diao och övergrymma Darin som alltid presterar. kvällens sämsta var Martin Stenmarck. jaa visst är han jävligt snygg och verkar vara en sjukt skön kille men den låten. 7milakliv. jag finner inte ord för den. sämsta texten som svensk musik skådat. det är inte ens en bra låt. jag blir så trött! Sahara hotnights framförde sin nya singel som verkar vara stört skön oxå. längtar efter den! basshunter vann årets ringsignal. grattis till han. haha :) the knife skrämde väl mest slag på alla...


det är helt vrickat hur snabbt veckorna går. det kändes som om det precis var helg. men i morgon är det liksom torsdag. ja, inte mig emot men ändå. det är skrämmande. tiden bara rinner iväg.

och hur skulle man stå ut utan sina nära och kära. dom som faktiskt står ut med en... Leo, Alex, Emma, Björn mfl... man ska vara jävligt glad för dom vänner man har. dom där nära som verkligen finns där och som man vet älskar en tillbaka. det är unikt och så jävla vackert! <3<3<3<3


bäst just nu:

aaron carter - do you remember

mando diao - tv and me

robbie williams - she´s madonna

(spyr ni på mig igen...?)



jag pratade med min käre msn-kompis idolville igår och han sa att han hade säkra bevis på att Darin är homosexuell. att han sett darin hångla med en kille plus att han hade gemensamma polare med darin som sagt att han är bög. vad tror ni om denna grej? plus att ville skicka nån bild till mig på nån darinliknande snubbe hånglar med en kille. (http://monkey.nu/DarinÄrBög.JPG) jag är fundersam och förvirrad. vet inte vad jag ska tro. man kan ju säga att det inte skulle förvåna en iaf men jag hoppas ändå att det inte stämmer. eftersom att genren som han håller på med (smörig pop) är redan så sjukt förknippad med homosexualitet så det behövs inte mer. genren som jag älskar. efter att en medlem i westlife och en medlem i n*sync kommit ut så behövs det inte att en till flickidol gör det. det förstör ju min och alex framtid! haha :)


helg snart. har den ganska planerad redan nu. på fredag vankas det troligen utgång med mina sköna homies alex, björn och christian. det blir nog troligen Claras. alla säger att det är hett där sedan dom nyöppnat och eftersom det är 500 meter kö där varje gång man kommer dit så får man anta att dom har rätt och komma dit i bra jävla god tid denna gång. sen på lördag blir det nog fest på vaxholm....inte sant charlotta? ;) jävligt skön med en BARA skön helg. inget jobb. ingen match. bara ha roligt! :) grymt behövligt!


for everybodys notice. så skiter jag i att pierca mig. jag håller nog med skaran som säger att det ser för rockigt ut. elller för estetiskt ut med 2 piercingar i fejset. faktiskt. det blir nog lite mkt. plus att jag får inte ha mer än 1 piercing i fejset när man jobbar på ICA. haha. det vägde också in i frågan. ska däremot överväga att pierca tungan framöver....hmmmm ;)


det är sjukt hur man kan få en sån bild av så självsäker när man i själva verket har så dåligt självförtroende. bara folk som känner mig väl vet hur ful jag tycker att jag själv är medans folk som känner mig halvbra tror att jag är värsta divan med världens självförtroende. det är lustigt faktiskt. det är nog någon blandning. jag vet eller jag tycker att jag ser för jävla ful ut men samtidigt vet jag att man kan väga upp det igenom att använda charm och humor. men bara för att man använder det betyder det ju inte att man HAR bra självförtroende eller att man är självsäker ÄVEN om det ger väldigt mycket sken av det. när man pratar mycket och drar mycket skämt och så. det är en konstig paradox. jag är nog mittemellan. fast med alkohol i kroppen tror jag att jag är snyggast i hela världen. haha :)


om 10 dagar ska vi köpa en vit mellanpudelvalp.


nej jag vet inte. jag tror inte på att vänta och dra ut på saker och ting. jag vill mest få det gjort. för passionen brinner väl mest på stört? jag menar. om det ska hända så händer det väl direkt. om man ska ha något seriöst. något äkta. något magiskt. så är det väl aldrig någon tvekan? då händer det väl bara. if we are ment to be. nu dras tiden ut och man går i vågor som något utslitet...något fel. det där BANG kom aldrig. smällen ekade aldrig i våra öron gemensamt så man får väl inse fakta att...maybe...we...are...just...ment...to...be...friends

men.ändå.så.gör.det.så.ont.


bara några tankar...


dreams and illusions.


varför saknar jag dig inte som jag borde? när jag är med dig är jag tokig i dig men när vi är isär är det inte samma känsla. det vi har när vi är, är helt magiskt men ska man tänka i mer seriösare banor...varför  ser man inte samma grad av åtro när vi är skilda? det är som om hettan endast existerar när vi umgås. är den en ren fysiskt attraktion? jag vet inte. jag är helt lost. en sak är säker. ett liknande problem har aldrig uppstått.





anonym säger: hur som helst, det här e kritik men positiv, jag vill inte ändra på dig men jag har en åsikt om beteenden och livet, du analyserar allt in i minsta detalj, är så djup och tar åt dig väldigt lätt, spekulerar om känslor, hur andra gör och reagerar, blir du inte tokig? är det inte jobbigt? tycker inte andra att det är jobbigt? att det e så djupt och tungt. kan du inte bara släppa saker?



svar: nej. jag är som jag är. jag vet att jag är jävligt knepig och speciell på det sättet. jag är lättretad som fan. jag kan inte förlora. jag är väldigt lätt att såra. men jag är ju mig själv. jag är nemo. är hatad och älskad för det. vad mer finns det att säga egentligen?






innan jag börjar skriva på riktigt. here is the fact. största och viktigaste tankarna går till leo som nu är inne på sjukan igen med sin jävla hals. lider med dig homie. detta är helt värdelöst. love you man :(



helgen:

jag vet inte ens vart jag ska börja. den här helgen innehöll nog allting. har sovit 5 timmar på 2 nätter. jobbat båda dagarna. spelat innebandymatch idag. vart på krogen båda kvällarna. gjort av med 1300 kr sammanlagt denna helg. alltså finns jag egentligen? jag blir så trött. bara för att man har pengar så ska det göras av. suck. dagarna efter löning....då är det sjukt.

fredagen skulle komma att bli alex första utgång. vi börja kröka redan vid 16 hemma hos alex. jag, han och chris. vi käka middag och så. björn kom oxå dit efter etag. sen åkte vi å mötte upp john i slussen. sen drog vi till nivå22. drog en flat line var och krökade vidare. mötter upp leo och peder där. vi skulle dra till Claras men när vi kommer dit så är kön 600 meter lång och vi drar till candy istället. candy innehöll en höjdpunkt. när jag gjorde 20 kr till 220 kr på black jack. resten sög sjukt hårt där och såklart vart både jag, peter och john utslängda av deras pinsamma vakter. största skämtet i sthlms uteliv. candys vakter. aldrig mera det stället säger jag. då drog vi till vibe istället och gjorde våran grej. det bjöds på ragg, skön musik och mycket dans :) mycket bättre än candy så kvällen blev helt okej till slut. :) vi mötte upp charlotta och en kompis till henne vid slussen och åkte med dom hem till alex och kvällen avslutades i en städskrubb/tvättstuga (!)...

dagen efter vart det jobb såklart. bakis som ett djur. helt värdelöst. efter jobbet ringde jag runt och kollade tempen på folket. och det vankades utgång och ja....som bekant är man inte den som bangar. fast idag var det annat gäng. folk från laget. vi förade hemma hos petter och stekade som vi var så tog vi taxi från lugnet till t-centralen. väl där så försökte vi (åter igen) komma in på claras men stället hade 7 mil lång kö så det blev Viper Room istället där jag mötte upp björn. åter igen en skön kväll. åter igen karatefylla. (ett bevis på det är väl min sönderbrända hand efter alla jävla tiquilashots...ja ni vet...salt på handen före och citronklyfta efter). kvällen förstördes dock av en jävligt jobbig händelse på krogen som dock av respekt inte tänker skriva om här.

idag var det då dags för match. med 2 dagars supande. 5 timmar sömn i kroppen. skulle man göra come back i innebandyn. ja. ringrostig var väl förnamnet. jag ramla omkring som nån död zombie på plan och facit blev ju då såklart botten napp. en bit kvar till toppformen måntro? no doubt...

men men. med facit i hand så är det skönt att ha gjort så jävla mycket iaf på en hel. hunnit med så mycket nyttigt och onyttigt. riktigt nice. nu är helgen slut. och jag sitter här och min kropp och huvud mår som en sönderslagen påse med rester av tacos. och så ska man upp halv 7 i morgon. life is pretty great.




har resonerat med många ang. piercingen i läppen och det är ungefär 50/50 på folket om dom tkr jag ska göra det eller inte. låt oss då säger....OM jag skulle göra det..ska jag göra de mitt på underläppen eller på sidan? det är ju också en viktig fråga...

jag lämna hemmet i fredags med 14.30 bussen och kom tillbaka först nu ikväll 22.10..ganska schliiiirigt. bemöts av en underbar mor med en varm kram. fan vad jag älskar henne. bästa mamman! mor förstår!


förstår du inte vad han vill? du om någon vet hur han funkar. jag vet hur han funkar. för fan ALLA Vet hur han funkar. han vill bara att du och jag ska umgås mindre. han får ju fan en kick av att se andra bråka. det kom vi ju fram till för över ett år sedan. minns du inte i fiol och året innan det i skolan?  jag lovar att det enda han vill är krossa din och min vänskap. det sjukaste är att jag verkligen inte gjort honom någonting. jag förstår inte vissa människor ibland... jag hatar att glida ifrån dig. dom stunder vi haft är bland dom bästa i mitt liv. minns du den där sommaren? det var helt sjukt. sov hos sig varje dag. därför känns det så tomt att vi aldrig umgås längre och att det allt som offtast är så spänt mellan oss i skolan.


flyttar hemifrån 1 mars och kunde fan inte längta mer!

E. ditt sms i fredags gjorde mig så glad. du är en helt underbar vän. finns ingen som dig. <3<3<3

fan. jag funderar på att söka jobb på nåt annat ställe. kanske videobutiken. jag vill fan jobba mer och vet inte om jag skulle palla jobba mer på ica (vet inte ens om jag skulle få en störra tjänst om jag sökte en). jag är rätt trött på de jobbet efter över 3 år....

hade 4000 på kortet i förregår. idag har jag 1100. sköööööööööööööööööönt!
ska fan ta och köpa peace and love festival biljett i veckan så man har det gjort.
kommer ju studiebidrag på onsdag typ så man överlever ju.


det är så svårt att vet vilka som är ens riktiga vänner. det känns som att vissa verkligen är skämt. man förstår inte varför man umgått med dom över huvud taget. man är så sjukt olika från dom. man skulle aldrig kunna se dom ens göra nåt spontant, supa 2 dagar i rad etc. you know. det är så pinsamt och lixom vemodigt på något sätt. har man umgåtts med dom av tvång eller? i väntan på något bättre. lixom TRÅKIGA människor som är så långt ifrån min personlighet man kan komma. jag vill inte näman några namn. jag tror inte ens ni vet vilka ni är men det känns verkligen djupt i mig att jag tkr nog inte ens om er över huvud taget. jag gjorde en lista idag över dom människor som verkligen betyder något för mig. dom i en bekantskapskrets. de va typ 6-7 namn. ska inte visa listan för någon men den var fan bra genomtänkt alltså och stämmer väldigt väl. jag tror dock ni som står på listan vet vilka ni är deep inside.


jag är så jävla ledsen. jag hatar att höra saker. ni vet.. är så trött på värmdö. så less. vet att jag tjatar om detta men detta är verkligen skitsnackets mecka. ett vidrigt näste. ett steg i rätt riktigt är verkligen att flytta hemifrån. ett steg in vuxenvärlden. synd bara att det inte blev nacka eller något. man får väl stå ut etag till...


dagens citat:

"Det finns lögner och smärta, överallt, och även det som påbörjats vackert blir smutsigt så fort. Goda intentioner vinner inte i verkligheten, det finns bara slagna hjältar och falnande glöd kvar. Aska. "


bäst just nu:

per gessle - varmt igen
backstreet boys - thats the way i like it
enrique iglesias - addicted


(vågar inte ens tänka på hur många människor som spyr på mig nu...)

bästa filmerna just nu:

babel
the departed



kanske mitt längsta inlägg någonsin. ber om ursäkt för det. om det är ett tråkigt inlägg. vilket det känns som. men det var bara så mycket i helgen...nu är jag 99% i sängen...



och ändå är det som om vi inte ens möts. vi är förälskade på låtsas. i någon slags paralell värld. vi båda vet om att vi är gjorda för varann fast vi leker något annat. det blir som någon slags parodi på oss själva. vi väntar bara på att det intelektuella ska utlösas till något magiskt sprakande. något som kan döda allt i sin väg. något som ingen kan ro på. lusten. gnistan. eller lever jag bara i en drömvärld? är jag fortfarande vilsen?

bara några tankar...

lets pretend we were one.

vem är du? sluta leka med mig.



E. du kan göra så bra saker. jag hoppas du vet det. bara ett leénde från dig. bara en sån där fin kommentar kan göra mig så väl. när man känner sig så ful och trött på allt så säger du något sånt där fint i stil med "vad fin du är idag" eller ett fint sms där du säger att du saknar mig. det betyder så mycket och jag hoppas du förstår det. du är unik.


alot to write about today! shit, såg ni aftonbladet idag? det var helt sjukt. dom hade en hel bilaga med PÅHITTADE nyheter. alltså det var så underligt/läskigt för att det var typ "4 barn drunknade i skåne" och "3 pojkar brann upp i skogsbrand" och sånt och sen typ en liten notis i hörnet "detta är framtidens möjliga nyheter och inte på riktigt". för att det är en jävla bilaga som handlar om växthuseffekten. visst. växthuseffekten och allt sån för all del men hur jävla dumma i huvet är aftonbladet? förstår dom inte hur jävla många som inte läser det lilla finstilta i hörnet. hur många dom faktiskt kommer skrämma. jävla dumma falska reporters. kul att komma på nyheter. jounalistik har utvecklats till en ny nivå minsann..


Studentskiva 10 Maj på Chaplins. jag har fått biljetter nu att sälja. säg till om ni är sugna. sen slutar jag i plugget den 5 Juni. weiii. skönt att ha datumen nu. inte lång tid kvar. har gått bra i skolan denna vecka också. min engelska C lärare sa att jag hade mvg potensial om jag jobbade så bra som jag gjorde på lektionen idag varje vecka. vilket jag aldrig skulle orka men ändå skoj att höra. sen gjorde jag klart en religion uppgift som var stor som fan så jag har i princip nästan hunnit ikapp allt jag missade när jag var sjuk. på liksom 4 skoldagar... då märker ni ungefär hur bra och seriös min skola är liksom...


jag tänker ofta på olagliga saker. som man bara vill säga. man vill gå ut med det. säga det till dig. till alla. men jag vill inte ens tänka på följderna. hur olagligt det är. hur fel det skulle ses. jag vill bara säga att du är vackrast på jorden. jag vill erkänna allt jag gör. hur jag tänker. fast jag skäms. jag skulle nog bara förstöra. för mig. för dig. för många. jag vill ju vara din vän. jag vill att alla ska tycka om mig. jag avskyr känslan att vara hatad av någon. jag står inte ut med att veta att skitsnack går om mig. jag vill vara älskad av alla. jävla mani alltså. sån där ständig ångest om att veta sånt. det är dumt som fan. jag vet. men det går inte att ändra på. tvångsbeteénde...

jag funderar starkt på att pierca mig nästa helg. i läppen. antingen mitt på underläppen eller på sidan. vad säger ni? har ni några kommentarer? skulle jag passa i det? har ju redan i ögonbrynet...


jag har hyrt 4 filmer: lady in the water, mitt super ex, farväl falkenberg och house of blood. någon som sett nån av dom? är dom bra? :) tänkte filmkväll på lördag kväll kanske... vad händer i morgon då?

JO FÖR DÅ FAN SMÄLLER DET AV BARA DEN! utgång de lux. ska ut med bland annat alex, chris, john, björn, leo, gayen, pettson och sen kanske de skulle tillkomma flera st till. det ska fan bli grymt skoj. först nivå22 och sen Claras. har inte partat sedan nyår så jag har en sjuk abstinens efter smaken av alkohol och smaken av krogen. dansen, stämningen och flirtandet :) underbart!

jag flyttar hemifrån om 5 jävla veckor! det är sjuukt!




bra bloggar:

http://onelove.bloggspace.se/
http://emmituss.spaces.live.com/


skulle gärna länka din med annie men din är tom at the moment :P haha.


bäst just nu:

robbie williams - she´s madonna
take that - patience
michael jackson - whatever happends
plus 44 - when your heart stops beating
eminem - stan


jag tänkte på hur det skulle vara att sova brevid någon på en vardag. just på en vardag. jag har aldrig haft ett seriöst förhållande. förstår ni då vart jag ligger? min nivå? shit.... :(


fan jag jobbar i helgen också. lördag 15-19 och söndag 16-21. riktigt segt. men välbehövliga pengar. fick fan lön idag. mer än vad jag trodde. blev stört glad. nu har jag ju råd med festivalbiljett till sommaren, pröjsa justin biljetten och krooogen och lite annat smått och gott...hurra! :)


nu blir det snarkvarning men jag måste faktiskt skriva om en sak som har förbryllat mig. till ica så söker man jobb inför sommaren och då söker drygt 200 st varje sommar och typ 15-20 st får jobb medans på coop så kan man bara gå in och fråga efter jobb och få en intervju direkt? och i vissa fall t.o.m börja JOBBA DIREKT?! detta vet jag igenom fakta. hur sjukt är det och varför är det så? är det rent av så att jobb på ica är så mkt mer eftertraktat och coop kanske rent ut går dåligt? ja..då kan ju jag skratta mig lycklig iaf :)


dagens citat:

"Det är som att vi älskat för mycket, jag hade glömt det löjligt kompatibla, hur du sände rysningar längs min ryggrad, hur du så lätt försvagade och kompletterade.  Och poetiken bottnar i smärtans påtaglighet när tankarna intensifieras och slingrar sig om varandra som älskande, unga par - smeker mjukare, stöter hårdare" <-- kan man skriva något så vackert?


tror du på kärlek? tror du på att man är skapade för varann? eller tror du på lusten. på gråt. på längtan efter något som inte finns. på hatet. på det där förjävliga. det där man tänker på varje kväll. frustrationen. jag tror på hoppet...


bara några tankar...

<3


first day of the end of my life.

ibland känner man sig jävligt vilse.



jag förstår inte varför du frågar vem det är jag skriver om i min blogg... för du säger ju ändå inte att det finns några känslor med i spelet vi spelat under en period. så varför så nyfiken? det borde väl inte spela någon roll...du säger själv att förhållande är inget man vill ha. så vem jag skriver om...när jag skriver mina små rader...should it matter?

antibiotikakuren slut. jag känner mig rätt frisk. fast jag också väl medveta om hur denna sjukdom funkar. jag är inte frisk i kroppen fastän jag kan känna mig det. jag ska inte sporta på åtminstone 1-2 veckor. ska sova mycket och inte göra för ansträngande saker.

jag älskar dig också. kattmannen. du och jag. our moments are the best.


visst att man ska ta det lugnt och så. men på fredag så ska jag faktiskt ut. jag måste gå ut. har inte supit och partat sedan nyår och har sjuk abstinens. ska ut och fira alex på riktigt nu. hans första utgång. löning torsdag. så fredagen kan nog bli minst sagt intressant...
http://monkey.nu/


fan, jag har redan gått upp några kg igen. det känns som om när ma nvart sjuk länge och inte ätit något och gått ned massor. när man väl blir frisk och får tillbaka matlusten. då blir man så hungrig som att lixom kroppen vet att man inte ätit. som att man MÅSTE äta sig tillbaka till normal vikt. som nu idag, jag har typ ätit 4 ritkiga måltider. har vart konstant hungrig. weird. bara man inte går och blir värsta fettot nu...;)



jag tror inte på evig kärlek - citerar en vän.
"Det finns inga sagor. Det finns lögner och smärta, överallt, och även det som påbörjats vackert blir smutsigt så fort..."


jag vet inte vad som hänt min vän men det är inte likadant längre. kanske är det tiden som hunnit ikapp oss. hur mycket vi än försöker, vrider och vänder på det så är vi inte lika bra vänner längre. vi växer ifrån varann för var tid som går. kanske beror det på att vi umgicks för mycket under en längre tid. kanske är det för att du hittat ett stabilt förhållande nu och man blir ju som man blir när man är kär. kanske är det våra ständigt återkommande småtjaffs som tagit knäcken på oss. jag vill att du ska veta att jag tycker det är jävligt sorgligt iaf och hoppas vi iaf kan förbli vänner en lång tid även fast vi kanske inte klassas som "bästa vänner" längre....:(


jag var på sydpoolen och badade igår med 6/8 delar av familjen. det var trevligt. familjekänslan är unik. det är nog den enda gången man kan känna sig helt trygg men vem man är. hur man ser ut osv. man kan verkligen vara sig själv och strunta i alla yttre förutsättningar. jag älskar min familj så jävla mycket.


måste göra lite reklam för en sjukt skön låt som 2 kompisar gjort: http://monkey.nu/nyatag.mp3
lyssna på den. jag tycker iaf att dom har gjort en jävligt skön låt.


undrar hur man ses egentligen. om man skulle fråga typ 10 random människor i ens krets. eller bekanta liksom. vad dom tycker om en. ens positiva och negativa sidor. ens utseénde. ens personlighet. det är spännande och tänka på hur man ses. jag vill ses som en rakryggad, rolig, charmig och ärlig kille med båda fötterna på jorden. fast jag vet själv att jag har mina svaga sidor. jag tar i med onödiga vita lögner ibland. jag är väldigt lättretad och är en sjukt dålig förlorare. fast man vill ju hellre höra sina bra sidor, inte sant?

ge mig en kram. sådär oväntat. konsekvenserna kan bli så ofattbart vackra!



kanske är det som M säger. man märker i mina inlägg när jag mår bra. när jag är mer rakt på sag och skriver från hjärtat. jag mår rätt bra nu jämfört med förut. känner att många bra förändringar är på väg att ske i livet. flytta hemifrån. studenten etc. men samtidigt kan skälet att man skriver på ett bättre sätt vara att man bestämt sig för att skita i den lilla skara som inte gillar bloggen. man vill bara köra sitt race och fokusera på dom som uppskattar en. man är ju född som en människa. varför ska man då leka någon annan? köra på som man känner känns rätt. inga ursäktar. take it or leave it.



eller som C sa. "du skriver rått och oslipat och rätt in i själen" - kan man få en finare komplimang?

fundera på det ni..



bara några tankar

kram.


känner du lusten?

burning passion


jag brinner fan också för passionen. varför är det så? hade en lång diskussion med en av mina favoriter last night om följande. förhållanden. vad man vill ha? det där jagandet. vad man brinner för osv... jag brinner för passion. jagandet. det där underbara att verkligen jaga en tjej. att sträva efter henne. att se och tänka hur underbar och sexig hon är. och sen hälsa på henne någon dag och allt bara snurrar runt i skallen på en. shit vad het hon är. men sen då... när man väl får henne. när man tagit henne i säng. vad var det som hände? det var ju inte kärlek. det var något annat. det var ett rop efter självbekräftelse...? ja... call me a player men det är helt fel eftersom det är så många andra som håller med. det händer oss alla. att jaga något är det underbara. sen får man det. hur blir det då? det blir tråkigt. man har nått sitt mål. man stå där. så i vissa fall kan det till och med vara vackrare att bli dissad och vilja ha någon sådär vansinnigt mycket än motsatsen... för visst lever vi för passionen? ja. det gör vi. vi brinner för lusten. det där tillfälliga. romans för timmen som noice sjöng. spontanitet är sexigt. shit, its not a game anymore!



jag kan erkänna att jag kanske är en av dom trångsynta sneögda killar som anser att killar är smartare än tjejer. att gillar har en jämnare nivå av IQ. att om man tar 10 killar och 10 tjejer så är killarna smartare. jag kan tycka så i många fall. men jag måste (utan att bara slicka röv här) säga att jag känner 2 tjejer som båda är läsare av denna blogg som jag beundrar. ni vet vilka ni är. smarta tjejer. guds gåva till mänskligheten. ni är så grymt enkla att prata med. har svar på det mesta. och med er bara förmåga kan ni få dom allra värsta problemen till lösningar. ni pratar/skriver genialt. thx for being.


jag väger 75 kg. jag vägde 82 kg innan jag blev sjuk på nyår. alltså 19 dagars sjukdom. 7 kg;s nedgång. det är sjukt och inge skoj. tur som fan att man nästan är frisk nu då...känner mig väldigt smal =/


min kusin har ansökt efter att göra ett könsbyte... ett litet ytterligare smakprov på hur twistad min släkt är... för er som inte redan var insatta menar jag..


fan. 17 kommentarer på senaste inlägget. ett ganska bra facit för att vara ett av det sämsta inläggen jag skrivit. (enligt både läsare och mig själv). en inbördes diskussion också. känslor och tankar uppskattas :)

ensam hemma hela helgen. fram till måndag kväll. skönt! :) kom på besök?




idag var det en heldag. hardrock café med Alex, Chris och Jessica. för att fira Alex som fyllde 18 år igår. vi åt på god mat och hade det mysigt. notan gick på 1200 kr och efter maten bar det av mot bion där The Departed stod för underhållningen och den var givetvis genial som väntat. Scorsese sure not how to put it. skådespelarinsatserna var nästintill perfekta och spänningen grep tag i en filmen igenom. en helt klar favorit. roligt när filmer lever upp till förväntningarna...(se. Babel, Walk The Line, Brokeback Mountain)


jag har alltså varit ute i kyliga stockholm nästan hela dagen och är hemma nu och känner mig inte ens hängig eller sliten. fan, det kan betyda att jag är frisk snart. visst hostar jag och snorar en hel del fortfarande. pencelinkuren är slut i övermorgon men jag känner mig väldigt kry. så jävla jävla skönt!


jag kan bli kär i en människa över en kommentar. när någon säger något sådant. jag kan rysa. något så smart. det finns få människor som verkligen kan säga något som berör. som tar sig in i själen. något som verkligen får en att stänga ned alla andra msn-rutor. det händer ibland. vissa dagar. vissa konversationer. det är inget med känslor i. det är bara tillfälligt. man kan bli så jävla glad och tillfreds när någon säger något. en komplimang. en tanke. alla behöver veta att man är bra ibland. alla behöver känna ro i själen. ingen människa mår bra av att vara ledsen och orolig. en komplimang kan betyda så mycket. en kram kan göra en dag. glöm inte det.


jag älskar mitt liv. jag måste bara visa det oftare. ta vara på det.


missa inte:

marit bergman - my love
eminem ft. 50 cent - jimmy crack corn
tiger lou - nova lee




jag har så mycket tankar som jag skulle vilja få ner. jag skulle vilja ha Cims svenska kapacitet. (onelove.bloggspace.se) hennes ordval. fan vad hon kan skriva den människan. jag skulle vilja ha hennes ordföråd. så menar jag. då skulle mina inlägg bli fan så mycket bättre. så mycket vuxnare. nu är jag bara ett barn... en prins bland kungar.




jag drömde om dig i natt.
tanken slog mig att vad vi inte ens haft är det vackraste som finns.

bara några tankar
all for now
yours truly
N.


i dont feel like coming down.

lets begin.



bäst just nu:

panic at the disco - lying is the most fun a girl can have without taking her clothes of
eminem ft. 50 cent - jimmy crack corn
timbaland ft. justin timberlake & nelly furtado - give it to me
tiger lou - nova lee




jag trycker fingrarna lätt mot din hals
jag frågar "gråter du?"
det smakar salt..




fy fan. idag alltså. har jag en riktigt dålig dag. jag känner mig så jävla ful och äcklig bara. jag hatar såna dagar. när man inte ens vill se sig själv i spegeln. jag har bara ångest över mitt eget utseénde. en sådan där ynklig dag då man önskar att man gick upp i rök. att man inte fanns. att man såg någon annan i spegeln. fy faan. skit!


en rolig grej senaste dagarna är att jag har börjat prata med gamla ragg/flammor väldigt mycket. tråkigt och säkert lite fel att nämna massa namn här men roligt ändå. det har lixom bara blivit så av slump. flera st bara senaste dagarna. roligt!

idag åt jag årets första semla. semlor är nyttigt...eller vänta?

är inne på min 17:e sjukdag idag och dom blir ju fan inte precis roligare. fan vad segt det är att bara sitta hemma och rulla tummarna. på dessa 17 dagar har jag nog spenderat 60% i sängen. 25% datorn. 14% tv;n och sen 1% på övriga ställen i hemmet. fast nu är det bara några dagar kvar på kuren. på söndag slutar jag äta antibiotika och på måndag tänkte jag gå till doktorn och be han känna på mina lungor. kanske rönka för att kolla att allt är okej. och sen fråga hur lång tid det ska ta innan jag får börja träna igen och hur ifall jag kan dricka alkohol nu när kuren är slut. fast detta är söndag/måndag vi pratar om. alltså blir denna helg ännu en helg utan party och sånt. jävligt segt. blir väl i bästa fall kanske en bio och kanske mat på hardrockcafé på fredag med alex och christian.

jag känner ju att jag mår bra i kroppen liksom. jag känner mig rätt pigg liksom. fast ändå så vet jag att jag går på väldigt starka mediciner så jag har ingen lust att ta risker och vara sjuk i en månad till. jag vill verkligen bli helt frisk.

fan. dom här dagarna har jag sett på sjukt mycket south park också. alltså Gott Folk. missa inte denna fantastiska serie. den är verkligen helt genial. ni som inte förstår det måste ge den en chans. världens kanske roligaste serie. i klass med "friends" t.o.m! :)

här finns alla south park avsnitt och typ alla avsnitt av alla populära tv-serier i världen:
http://alloftv.net


just fan! glömde att skriva om det. igår så hade jag, björn och alex. PP. alltså mina PencelinPolare (jaja, jag vet. vi är jävligt mobbade)...vi hyrde iaf 2 filmer och köpte massa gottgott och åkte hem till björn och såg dom. vi hyrde "Boat trip" med sveriges stolthet  (!) Victoria Silvstedt och sen "Napoleon Dynamite". 2 komedier så vi sjukligar skulle må bättre. sagt och gjort. vi mådde faktiskt bättre efter. båda var helt okej. Boat Trip var väl mer en fröjd för ögat (hihi) medans Napoelon Dynamite var fan skitrolig. jävligt skön.

sen såg jag en annan jävligt skön film här om dagen. "Harold and Kumar goes to White Castle" hette den. jäävlar va bra den var. eller "bra och bra".. den var jävligt skön. det blir mycket sånt när man är sjuk. mycket lättsmälta komedier.


ja just det. ang. helgen. jag är fan ensam hemma hela helgen. mamma ska till gbg och hälsa på syrran och lille ludvig. jävla typiskt att man är sjuk när man är ensam hemma. annars hade det ju blivit kröööökish här! :(

pappas fyrhjuling är stulen. kommentarer överflödiga. den mannen, myten, legenden...



Alex fyller 18 år om 10 min. GRATTIS HOMIE
Ibbe fyller 19 år om 1 dygn och 10 min. Grattis Hoei ;)





åhh. jag tänkte idag. tänk om jag aldrig hittar någon. tänk om allt jävla tjat och all självömkan man ändå spyr ur sig bara ger negativ effekt? man kanske bara skrämmer iväg allt och alla. när man själv är så rädd för vad som är äkta. vad som verkligen är på riktigt. finns det för oss mänskliga då? eller är det bara en vision man har av det perfekta livet? jag själv känna jävligt lost i denna area. man hoppas ju kunna fatta. man ser folk få en liten smak av det riktiga. av det där magiska. men sen bli dumpade och man ser hur dom flippar. vill inte nämna några namn. men är det bra då? är det bra för människan? jag vet inte. vågar inte hoppas eller tro någonting. blir mest vilsen och ledsen av blotta tanken bara...fan...








fan. jag är glad och så att magknipen och smärtan i bröstet är borta. men senaste dagarna har jag vaknat av en störd huvudvärk varje morgon. undrarn fan vad det är och hoppas det försvinner snart. det känns som om att är det inte något så är det något annat. kan man bara få bli 100% snart? piss värld.


åhh. en annan sak. en av mina trognaste bloggläsare har skaffat en egen blogg. tänkte ge henne en hjälp på traven när de gäller läsare här... Annies blogg: http://anniehd.blogg.se


fan vilket tråkigt inlägg det här blev. ber om ursäkt för det. hade egentligen ingen insperation alls. men skrev mest för att jag inte skrivit på jävligt länge....:/




bajen är bäst
högeralliansen suger
värmdö är ett skitsnacksbajshål
michael jackson är den största legenden vi har
pojkband är inte bögigt


god natt gott folk. kram.

vad skrämmer dig?

just hit me with the truth


jag blir rädd av folk som skriver om sina förhållanden i stora ord som "det är vi för alltid" eller "du och jag älskling livet ut" när dom är barn liksom. BARN. jag ser inte att man ska kunna bedömma det nu. hur kär jag än blev i någon nu så ser jag seriöst inte att jag skulle kunna leva med den personen livet ut. hur ska det kunna hända? man vet ju att kärleken en dag vissnar. allt är inte alltid lika hett. visst en vänskap kan hålla livet ut. men kärlek? det där brinnande? lusten och passionen? det där som bara klickar? menar dom där paren att det kan hålla helt ärligt i liksom 70 år? jag tror inte det. och ja, visst...det finns par som hållt så länge. det kan ni slänga i ansiktet på mig. men dessa par har bara fastnat. i brist på bättre alternativ. dom är rädda för ensamheten. dom sitter fast. dom är för gamla för att fatta. låter kanske lite trångsynt och ensidigt av mig men jag tycker fan så. fast OM det sker... dvs OM man hittar nån sån där allt bara klickar livet ut. då ere ju klart det är fantastiskt men...well...i hardly doubt it...


idag var första dagen sedan jag fick min starka mediciner som jag inte har den här obeahgliga jävla smärtan i bröstet och magen. jävligt skönt att den har tonats bort lite. visst finns den lite kvar men inte alls i samma stora mängd som igår och tidigare dagar. jag antar att den försvunnit pga av att kroppen har vant sig vid dom starka medicinerna eller så har bara antibiotikan börjat värka på allvar? i vilket fall så känns de bättre idag. det är skönt. nu har de utbytts till klassisk snor och hosta bara. känner mig "relativt" pigg i övrigt. fast det är 7 timmar kvar på medicineingen (kuren). blir nog hemma hela denna vecka efter "mykoplasma" smittar lite grann (vad jag hört iaf?!)..


fick en fin kommentar i mitt senaste inlägg. en lång kommentar. och visst var den från en anonym och det gillar jag inte så mycket men hon verkade väldigt bright. huvudet på skaft. och hon verkade känna mig bra. tack för den. ska tänka på dina ord. för du hade så jävla rätt. vad hände med den Nemon som var så jävla självständig? som alltid gick sin väg. sa vad han tyckte om allt och alla och sket i vad folk tyckte om det? den nemon som gjorde sig ett namn på ärlighet. den nemos gillar jag. även fast det inte ALLTID mynnar ut så väl så är det ärlighet som varar längst. only god can judge me.


jag har gått ned 5 kg under min sjukdom. en intressant fakta. dock inte så konstigt när jag nu under 4 dagars tid bara ätit 2 riktiga måltider och mina dagar består främst av frukt. ramlösa. glass. yougurt och fil (i samband med piller).


ett ganska konstigt sammanband är att både Björn och Alex blev sjuka nästan precis samtidigt som mig. alex fick ungefär samma som mig fast lite lindrigare. bara 2 piller om dagen. medans björn fick nå skit i näsan och OXÅ fick gå på pencelin. så dom är oxå borta från party livet i 10 dagar. vilket kanske är för det bästa med facit i hand? iaf för mig....hehe.. då har jag ju någon att parta järnet med när man är back on track igen sen. fit for fight.

Alex fyller 18 år på Torsdag - Grattis
Ibbe fyller 19 år på Fredag - Grattis




Mamma funderar emellan att köpa diskmaskin eller en till hund...hmmm.....diskmaskin va?


såg precis Finding Neverland med johnny depp och kate winslet. johnny depp ser fan ut som 25 år filmen igenom. helt sjukt. fast filmen var å andra sidan ingen höjdare. den får 6 nemosar av 10 möjliga.



varför fortsätter du ringa mig om nätterna? när ska sanningen hinna ikapp dig? kan jag bli klarare? jag försöker ju bara framhäva hur det ligger till. du gör bara dig själv ledsen. dagen efter. det vet du själv. ta tag i det?


näh nu ska jag nog kolla på south park eller spela lite football manager07. det är i princip det enda jag gör nu dagarna i ända...i väntan på att bli frisk.

saknar dock inte sporterna så mycket. konstigt nog. saknar mer friheten att kunna göra vad jag vill. den där spontaniteten som jag ändå lever i.... hmmm......



framtida milstolpar:

+ flytta hemifrån 1 mars
+ studenten 11 juni
+ peace&love 26-30 juni
+ fylla 20 år - 15 aug

mamma. jag älskar dig. du är så jävla god. <3

bara några tankar
all for now

kram.

:(

här har man gått runt och hoppats att man ska tillfriska nu i 10 dagar. trott att man bara bar på nån jävla förkylning. sovit och tagit det lugnt för att bli frisk. har fan mått skit sedan nyårsafton. så jag tog beslutet att gå till doktorn idag för att se vad/om det var något fel på mig? sagt och gjort och såklart så var det något jävligt fel. men det fick jag inte veta direkt såklart. läkaren kände på min lungor och konstaterade direkt att det var lunginflammation och bad mig gå ned till labbet och ta några blodprover för att se om det inte var någe mer. och såklart var det något mer..något mycket värre...  någon speciellartad lunginflammation. även kallad mykoplasmainfektion. jäävligt roligt. min syrra va sjuk i mykoplastma i flera månader. tänk om jag också blir det? jäävla shit! :( blodprover och shit å sen få antibiotika/pencelin som ska tas 4 ggr om dagen i 10 dagar. vilken jävla shiit! nu missar jag lixom inte bara vår planerade jätteutgång i helgen. jag missar OCKSÅ firandet av alex och ibbe som båda fyller år nästa helg! jävla jävla skit. så värdelöst. det finns inte ord. är så jävla ledsen och förbannad. aaaarrrgggghhhhhhhhh :(

LIFE IS UNFAIR!


http://netdoktor.passagen.se/default.ns?lngItemID=3558
this is what i´ve got.

first of all is the end.

Where are you and I'm so sorry
I cannot sleep I cannot dream tonight
I need somebody and always

blink 182 - i miss you



jag drar allvarliga funderingar på att sluta blogga. jag är så trött på dom fjantar som håller på och läser min blogg och sen skriver nån dryg kommentar anonymt. det är väl av avundsjuka antar jag. eftersom att dom ser hur pass många som skriver positiva kommentarer. men fortfarande. jag tål inte små skitiga kommentarer, SPECIELLT inte när dom ständigt är anonyma. jag menar...ingen tvingar er att läsa bloggen. varför ska ni då skriva såna där små klag? och sen när ni inte ens kan STÅ för ert namn. hur cool är man då egentligen? det är just därför såna kommentarer lika gärna kan tas bort. eftersom ni ändå inte kan stå för vilka ni är. så jag ger er ett råd. sluta över huvudtaget bry er om bloggen. sluta läs den. om man inte kan stå för sin åsikt, så skriv den inte alls. detta är inget "jag tycker synd om mig själv"-rop jag skriver nu. det är mer en slags frustration för jag älskar att skriva och jag hatar att den lilla minoritet som tycker min blogg suger ska förstöra allt... i värsta fall får man väl slå på funktionen så att jag måste godkänna kommentarer innan dom visas men det skulle bara suga så hårt för då försvinner personlighetskänslan och närheten som denna blogg faktiskt bär på. det vore väl för synd om den lilla tragiska skara som inte gillar mig skulle förstöra för alla... visst. ni kan kritisera. skriv att jag är kass. men för guds skull. signera med ert namn. våga stå upp för era åsikter! men jag förslår. sluta bara läs bloggen. sluta bry er :)

oj, det blev lite långt. tyvärr. men men.
senaste dagarna har vart lite skönare. jag är på bättringen på riktigt.
mår inte illa längre. huvudvärken är betydligt lindrigare. fast jag är fortfarande hostig och snorig som fan. det suger totalt. men det går att leva med. bara man är frisk till helgen så. då vankas det krogen. var fett länge sedan man var ute med hela gänget. ska bli fetingroligt att supa med leo igen. long time no seen ;)

oh. ikväll har justin timberlakes futuresex/loveshow turnépremiär i san diego kalifornien. förstå om man kunde vart där?!? det vore ju sjukt mäktigt. fast att ha biljett till sthlms besöken 19 juni får väl duga ;) faan vad jag ser fram emot det. jag bara lyssnar på plattan fortfarande. jag tröttnar liksom aldrig på den. den är genial. rakt igenom.

måndag. tråkigaste dagen på veckan? mycket möjligt. speciellt när jag glömde att sjukanmäla mig från jobbet i morse och var tvungen att ruttna i kassan på Ica idag. så jävla ovärt. tog 2 treo. bet i det sura äpplet och satt där å ugglade i mina 3 timmar. blää




bästa låtarna just nu:

marit bergman - my love
sober - ta hand om er
chris isaak - wicked games
gyllene tider - leka med elden



vi hade överaskningsparty för john i förregår. det var trevligt. mycket roligt folk och han var väldigt överaskad. (och sur) men ingen var väl förvånad precis. john är inte personen som gillar när oväntade saker händer men det blev ändå helt okej. synd bara att man inte var frisk å inte kunde supa. drog 2 smirnoff and that was about it. chillade och tog 22.11 bussen hem med Alex :)


fan. såg "pianisten" med adrian brody igår. vilken jävla film. det är så jävla sjukt att tänka sig att dom där scénerna utspelade sig på riktigt bara för typ 60 år sedan. i länder NÄRA oss. polen, tyskland osv. vidrigt. en jävligt bra film som man verkligen blir berörd av. speciellt några scéner. shhiiiittt!


jag längtar till 1 mars! ska bli så jävla skönt att flytta hemifrån. förstår ni friheten?! att bara slippa allt tjat om att städa, diska, tvätt osv. bara kunna köra sitt rejs helt och håller. växa upp som människa. kunna ta hem folk när man vill. kunna vara helt ostörd när man vill. jag längtar jäävligt mycket. ETT STEG IN I VUXENVÄRLDEN!





lycka kan vara en kram från en vän. en komplimang från en tjej. att familjen mår bra men lycka kan oxå vara...

GLASS!


fy fan vad glass är gott. köpte mig ett paket hägendaz idag när jag slutade. jorgubbssmak. det må vara svindyrt men det är så stört gott. smakar himmel. hägendaz jordgubb går in på andra plats på "Nemos Goda glass lista" :

1. Sundborn Punch - Ohhotad etta. en ljuv silkeslen punchsmak med små chokladbitar av himmel. helt underbar. ni måste äta den om ni inte ätit den. finns endast på hemglassbilen. MISSA INTE

2. hägendaz jordgubb - dyr jordgubbsglass som finns på välsorterade mataffärer. smälter fint i munnen. mumsig gräddglass med jordgubbsbitar. man verkligen känner hur lyxigt det är!

3. Nogger Black - Den överlägset godaste pinnglassen från GB. lakritssmaken är helt underbar. man kan äta precis hur många som helst utan att tröttna. en klass för sig i "pinn-glass-genren"


dagens länk (från south park):

http://youtube.com/watch?v=5nlXFzwHngY&mode=related&search=


jag är så jävla onyttig. jag måste fan skärpa mig. helgen har innehållig pizza, mcdonalds, chips, läsk och så mycket annat. man borde kamma sig...


jag saknar dig. åh gud ja. jag saknar det vi inte ens har haft. varför ska allt vara så jävla svårt? varför kan inte bara bitarna hamna på plats. varför kan du och jag inte bli vi och problemen vara lösta? den där kärleken alla letar efter. det där magiska unika. som så många påstår att dom har. går det att finna? finns det för oss? för mig? jag vet inte. och jag hatar att leva i ovisshet. skit.

thats about it.
bara några tankar...

yours truly
N.

'Cause you're a beauty queen

If I wrote you a symphony
Just to say how much you mean to me..

what would you do?





finally så är man fan på bättringen iaf. mina damer och herrar. århundradets segaste veckan. man tror att det ska ge något gott med sig när man är sjuk. att man äntligen får tid för att bara slappa, glo på film och sova ut. visst är det skönt i typ en dag. men sen blir det sjukt tråkigt och man bara drömmer om att dra ut på krogen, dra på bio, shoppa och leva loppan igen som man SKA göra när det är lov. nu har den här veckan gått åt till ingenting och jag är inte ens frisk ännu. jag är iofs lite bättre men hostar, snorar fortfarande som fan och har ständig huvudvärk. är dock inte yr längre och kan gå omkring utan att behöva gå till sängs hela tiden. det är skönt.

treo, ipren, kanjang, nässpray,  esperitox och honungsvatten gör mirakel ibland ;)





2006 är slut och jag tänkte resumera det genom att göra följande. dom 5 bästa:

filmerna:


1. Walk The Line
2. Brokeback Mountain
3. Babel
4. Crash
5. V for Vendetta

plattorna:

1. Justin Timberlake - FutureSex/LoveSounds
2. Nelly Furtado - Loose
3. Plus 44 - When your heart stops beating
4. Mange Schmidt - Samtidigt i stockholm
5. Westlife - The Love Album




ikväll har jag kollat på film och spelat poker med jocke, leo, johan och jockes tjej josse. det var fan skönt att komma ut. det var typ första gången jag kommit från ängsvik sedan i måndags. skönt att se på världen lite. hehe. vi såg "the animal" med rob schneider. den var fett skön fast pokern sög. som alltid när man inte vinner.


EL MACO är tillbaka! praise the lord! hallelulja!



Nu har pappa flyttat. från gurra till svedmyra vid globen typ. och så han har köpt en 42 tums platt-tv. fråga mig hur han har råd. det vet inte jag heller. jag borde faktiskt inte bry mig heller. det är nog både bra och dåligt att han nu är borta från värmdö. vi tjaffsar så mycket så det är nog skönt att slippa det. vi bråkar nog mest för att jag är enda barnet som vågar stå upp emot honom. som kan säga ifrån när något är underligt och saker å ting händer som är konstiga (vilket är ofta). så har det alltid varit. jag har alltid sagt vad jag tycker och tänker. en bra och dålig egenskap man kan man lätt säga...


på tal om flyttar. som ni kanske redan visste men ändå, nu är det helt spikat att jag flyttar ihop med syrran den 1 Mars. det blir gryyyymt. fan vad skönt! och det blir på heltid. inge mellanting me hopp ditt å datt emellan flera hem. det blir helt fast boende där. det ska bli jävligt skönt. jävligt vuxet att bo utan föräldrar. skön erfarenhet. boendet är spikat i typ 10 månader och sen får man se vad som händer. lägenheten är verkligen fin. nyrenoverad och massa andra schyssat grejjor som ingår ;)



Marit Bergman - My Love
missa den inte. en väldigt speciell cover på Justins låt.
väldigt bra faktiskt. mer känslosam..



jag är så trött på att bli dömd. bara pga av mitt namn. vad folk vet om mig. vad folk tar av rutin liksom. ja men visst. visst kanske jag är så men bara för att jag sa en grej när jag var full så betyder det ju inte att det är helt sant lixom? å det ger dig ju inte rättan att bara dömma mig fullt ut över det? du verkade vara en bright människa. uttrycket "skapa en egen uppfattning av alla människor" verkar inte ha någon närmare benämning hos dig om du nu dömer mig så pass... jaja, whatever...:( ibland är man så trött på att vara sig själv bara. man vill bara testa att vara någon annan. suck. börja om från noll...


bara några tankar
god natt. kram.

ryan philippe - my gosh.

yeayea, detta lär bli ett sugigt inlägg men va fan. jag är sjuk som ett as så jag får skriva tråkiga inlägg nu!


ja det här är ju då en sån vecka jag inte är van blir. jag blir ju inte sjuk. dom som känner mig väl vet att jag sällan blir sjuk. jag har sällan feber å såna där vanliga saker. därför är det då komiskt att allt kommer på en och samma gång nu. feber, huvudvärk, svettningar, snorig, hostig och hela skiten. igår och idag har varit helvetesdagar. har bara legat och kollar på film och sovit hela dagarna. nu på 40 timmar är det enda jag fått i mig lite vindruvor, 2 apelsiner och massa mineralvatten och lite lite glass. snacka om att man tappar aptitetn när man är sjuk.

filmerna jag sett:

get rich or die trying - 50 cents "eminem-wannabe" film - helt okej film

nacho libre - jack blacks senaste komedi - tyvärr skräp

i allways know what you did last summer - en helt ny uppföljare i skräckserien... - tyvärr skräp

sällskapsresan - sos - skräp as we all know

sällskapsresan - snowroller - skräp as we all know

Love Actually - <3

en djävulsk romans


de 2 sistnämnda är ju överlägset bäst av dom filmerna. fy fan vad dom är bra.
En djävulsk romans är ju så nice!
hela handlingen, hela stämningen är så ruskigt het. det bara osar sexighet om hela filmen. så jävla porrig. så förbjuden liksom. med risk för att låta bög så måste jag ju säga att Ryan Philippe är cp snygg i den filmen. han har lite justin look blandat med bad boy. 

http://youtube.com/watch?v=0PgTPAGm07U

länken är ett bevis där justin själv säger mitt i låten "and did i mensioned that i look like that stud in cruel intensions" = en djävulsk romans. lite ballt. :D

han är tillomed snygg me glasögon i den filmen fan. ryan philippe. otroligt. helt klart en favoritfilm.

love actually är värsta feel good filmen. den enda romantiska komedin jag sett som man faktiskt blir berörd på allvar av. jag blir tårögd av den för att den är så vacker och fin. så äkta. loove it!


nu kom bror hem. han har köpt Ipren och glass till mig. hurra. det blir väl till att käka det till nästa film som blir antingen "Pianisten" eller "Don Juan de marco". har inte bestämt mig ännu...


Kajsa tänkte reta mig för att hon ska åka till teneriffa om några dagar så hon sms:a mig följande:
"snart steker kajsa på playan tuggandes på en smarrig glass medans nemo *steker* i skolkorridoren tuggandes på ett skolsudd" å då kontrade jag med "tugga? glass?" å hon skrev "aa jag tuggar glass. vad gör du? suga glass är lite svårt.." å då skrev jag "varmt land = isglass. försök tugga på en isglass. det är skönt..." och så ägd hon vart när hon skrev följande "fan you got me"...

en så liten konversation när man får äga någon verbalt iaf när hon äger mig igenom att åka till teneriffa. vad avis man blir. jag vill inte sitta i pissiga blöta äckliga sverige där inte ett skit händer å allt bara är bajs nu. varför reser inte jag bort? ska jag fan ta och göra snart. ta mig i kragen å styra något!


tänkte med dessa ord avsluta detta inlägg.. att säga detta: jag (och några till i gänget) fick en fin rövspark av oscars farsa via hans msn nu idag. först trodde jag att det var oscar själv som skrev men förstod snabbt att det inte var det...


Valentin säger:

Den är rätt enkel, jag vill inte se eller höra från någon av er på lång tid. Jag har just skurat tvättstugan och ska fortsätta med resten av huset. Jag ska försöka laga skadorna på vår trappa inne och sedan sortera och åka och kasta ER SKIT, där jag finner en del av mitt upp drucket/snusat. Är inte ledig så mycket så att städa efter er grisar känns JÄVLIGT så kom inte hit, ring inte på ett par år.





bara några tankar
fuck it...


"Sliten" Is my middle name.

hur tänker jag egentligen? jag är så jävla ynklig ibland. jag tänker inte på vad jag gör. men det gör fan inte du heller. kan man egentligen bara prata klarspråk? det går inte. för när alkoholen talar så kommer andra människor fram. jag förstår ingenting. förstår du? well, tell will then... tell me whats real.


så här många "fan vad du ser sliten ut" har jag nog inte fått höra på en dag på jäävligt länge. på ica, på donken, på videobutiken mfl... men vad fan ska man förvänta sig dagen efter nyåt? men det har nog inte bara med det att göra. har varit ett slitet tufft lov alltså. med väldigt många fyllor fastän man inte känns sig fysiskt i toppform. detta har då fått sitt pris då jag känner mig riktigt låg idag. har ont i halsen, ont i huvet, är snorig, hostig och allmänt jävligt dålig bara. nu blir det 7 dagar chill. ladda batterierna inför skolstarten!

igår då? nyårsafton hos oscar "gayen" westerlund? ja du..det blev:

det blev nice faktiskt. det kom mycket folk. många sköna och tyvärr en del mindre sköna som jag inte fattade vad som gjorde där. det var väl som mest kanske 40 pers typ. kvällen bjöd på många olika händelser. alex när han svepte en tredje dels kvarting vilket var bland det sjukaste jag sett. och det sjukaste är väl ändå att snubben INTE spyr sen på hela kvällen? alkolist-magi är vad det kallas. impade satt vi och hejjade på och skrek "kan alex, kan alex, kan alex dricka sprit?" med ett efterföljande "det var det bästa, de bästa, de bästa vi har sett". han vart nöjd. och sen var han inte alex på hela kvällen. ;)

fick också träffa Jockes tjej för första gången på riktigt vilket var en väldigt positiv överaskning. en väldigt sympatiskt, rolig och trevlig tjej. jag väldigt glad över att hon var så pass social som hon var. det blir så lätt att man blir så blyg och inte vågar prata med pojkvännens polare och sådär men hon var verkligen skön. hoppas det håller länge Jocke. det är du värd. det är ni värda :)


du ringde på 12slaget. det var roligt. jag blev glad. dock sög det att du inte kunde närvara. hoppas det var grymt i frankrike. det var grymt i ängsvik men det hade blivit mer än grymt om du närvarit!



ibland. när vi inte setts på länge. så saknar jag det vi inte ens haft. det där magiska. det där som vi eller iaf jag inbildar mig att vi kunde ha. magin. jag förstår inte själv. men jag hoppas. och jag drömmer. våga öppna dig för mig? share our problems. begin to grow. this will never end.



en annan stor förlust denna kväll var självfallet Leo som ligger inne på sjukan nu för 4e natten i rad. vilket suger totalt. att du inte var med igår var skittrist. hoppas du hade ett bra nyår på sjukan (hur bra man nu kan ha det på ett sjukhus på tolvslaget)... vi gick iaf all in för dej :) hoppas halsen mår bättre snart! då blir det utgång ;)

en annan tråkig sak var att saker försvann. både min kamera och mitt USB-minne och min mössa försvann fast jag fick reda på idag att grejjorna inte var stulna. kameran hade emil tagit hand om. usb-minnet var hos calle. och mössan kmr säkert oxå till sin plats snart. jääävligt skönt :)

det var väl allt om festen. det var en helt klart godkänd kväll där vi höll igång in på småtimmarna...tror dom sista gästerna drog/däckade vid 4 snåret. och gayen var en grym host såklart. unnar dig verkligen ragget du fick. ni var söta ihop ;)



forbidden. so forbidden.
those precious moments.
i´ll never forget em.
will we get more of em...?

bara några tankar..
är jag en bra människa?
fuck it.
god natt. kram.