i dont feel like coming down.

lets begin.



bäst just nu:

panic at the disco - lying is the most fun a girl can have without taking her clothes of
eminem ft. 50 cent - jimmy crack corn
timbaland ft. justin timberlake & nelly furtado - give it to me
tiger lou - nova lee




jag trycker fingrarna lätt mot din hals
jag frågar "gråter du?"
det smakar salt..




fy fan. idag alltså. har jag en riktigt dålig dag. jag känner mig så jävla ful och äcklig bara. jag hatar såna dagar. när man inte ens vill se sig själv i spegeln. jag har bara ångest över mitt eget utseénde. en sådan där ynklig dag då man önskar att man gick upp i rök. att man inte fanns. att man såg någon annan i spegeln. fy faan. skit!


en rolig grej senaste dagarna är att jag har börjat prata med gamla ragg/flammor väldigt mycket. tråkigt och säkert lite fel att nämna massa namn här men roligt ändå. det har lixom bara blivit så av slump. flera st bara senaste dagarna. roligt!

idag åt jag årets första semla. semlor är nyttigt...eller vänta?

är inne på min 17:e sjukdag idag och dom blir ju fan inte precis roligare. fan vad segt det är att bara sitta hemma och rulla tummarna. på dessa 17 dagar har jag nog spenderat 60% i sängen. 25% datorn. 14% tv;n och sen 1% på övriga ställen i hemmet. fast nu är det bara några dagar kvar på kuren. på söndag slutar jag äta antibiotika och på måndag tänkte jag gå till doktorn och be han känna på mina lungor. kanske rönka för att kolla att allt är okej. och sen fråga hur lång tid det ska ta innan jag får börja träna igen och hur ifall jag kan dricka alkohol nu när kuren är slut. fast detta är söndag/måndag vi pratar om. alltså blir denna helg ännu en helg utan party och sånt. jävligt segt. blir väl i bästa fall kanske en bio och kanske mat på hardrockcafé på fredag med alex och christian.

jag känner ju att jag mår bra i kroppen liksom. jag känner mig rätt pigg liksom. fast ändå så vet jag att jag går på väldigt starka mediciner så jag har ingen lust att ta risker och vara sjuk i en månad till. jag vill verkligen bli helt frisk.

fan. dom här dagarna har jag sett på sjukt mycket south park också. alltså Gott Folk. missa inte denna fantastiska serie. den är verkligen helt genial. ni som inte förstår det måste ge den en chans. världens kanske roligaste serie. i klass med "friends" t.o.m! :)

här finns alla south park avsnitt och typ alla avsnitt av alla populära tv-serier i världen:
http://alloftv.net


just fan! glömde att skriva om det. igår så hade jag, björn och alex. PP. alltså mina PencelinPolare (jaja, jag vet. vi är jävligt mobbade)...vi hyrde iaf 2 filmer och köpte massa gottgott och åkte hem till björn och såg dom. vi hyrde "Boat trip" med sveriges stolthet  (!) Victoria Silvstedt och sen "Napoleon Dynamite". 2 komedier så vi sjukligar skulle må bättre. sagt och gjort. vi mådde faktiskt bättre efter. båda var helt okej. Boat Trip var väl mer en fröjd för ögat (hihi) medans Napoelon Dynamite var fan skitrolig. jävligt skön.

sen såg jag en annan jävligt skön film här om dagen. "Harold and Kumar goes to White Castle" hette den. jäävlar va bra den var. eller "bra och bra".. den var jävligt skön. det blir mycket sånt när man är sjuk. mycket lättsmälta komedier.


ja just det. ang. helgen. jag är fan ensam hemma hela helgen. mamma ska till gbg och hälsa på syrran och lille ludvig. jävla typiskt att man är sjuk när man är ensam hemma. annars hade det ju blivit kröööökish här! :(

pappas fyrhjuling är stulen. kommentarer överflödiga. den mannen, myten, legenden...



Alex fyller 18 år om 10 min. GRATTIS HOMIE
Ibbe fyller 19 år om 1 dygn och 10 min. Grattis Hoei ;)





åhh. jag tänkte idag. tänk om jag aldrig hittar någon. tänk om allt jävla tjat och all självömkan man ändå spyr ur sig bara ger negativ effekt? man kanske bara skrämmer iväg allt och alla. när man själv är så rädd för vad som är äkta. vad som verkligen är på riktigt. finns det för oss mänskliga då? eller är det bara en vision man har av det perfekta livet? jag själv känna jävligt lost i denna area. man hoppas ju kunna fatta. man ser folk få en liten smak av det riktiga. av det där magiska. men sen bli dumpade och man ser hur dom flippar. vill inte nämna några namn. men är det bra då? är det bra för människan? jag vet inte. vågar inte hoppas eller tro någonting. blir mest vilsen och ledsen av blotta tanken bara...fan...








fan. jag är glad och så att magknipen och smärtan i bröstet är borta. men senaste dagarna har jag vaknat av en störd huvudvärk varje morgon. undrarn fan vad det är och hoppas det försvinner snart. det känns som om att är det inte något så är det något annat. kan man bara få bli 100% snart? piss värld.


åhh. en annan sak. en av mina trognaste bloggläsare har skaffat en egen blogg. tänkte ge henne en hjälp på traven när de gäller läsare här... Annies blogg: http://anniehd.blogg.se


fan vilket tråkigt inlägg det här blev. ber om ursäkt för det. hade egentligen ingen insperation alls. men skrev mest för att jag inte skrivit på jävligt länge....:/




bajen är bäst
högeralliansen suger
värmdö är ett skitsnacksbajshål
michael jackson är den största legenden vi har
pojkband är inte bögigt


god natt gott folk. kram.

Kommentarer
Postat av: Flöjt

Såg du att beck 19 kom ut idag?
Gamen heter den, ska hyra den imorrn =)

2007-01-18 @ 00:05:02
Postat av: Charlotta

P!ATD.. bra där ;D
17 dar! fy fan..
skönt att du känner dig bättre iaf.
saknar dig.
puss

2007-01-18 @ 00:06:14
Postat av: Valentin

bajen är SÄMST (djurgårdare)

högeralliansen regerar! (iaf ordagrant) Visst har det vart mycket skandaler om dem i media. Men det har inget med deras egentliga poletik att göra... Att Carl Bilt är framgångsrik även i affärsvärlden visar bara att han har huvudet på skafft och vet hur världen fungerar! (och att massmedia har nyhetstorka=)

värmdö är en ö och kommun

michael jackson är ingen legend, han finns på riktigt och lever fortfarande! IRL vettu

"pojkband är inte bögigt" Säg det till Lance Bass

2007-01-18 @ 09:53:07
Postat av: Yvette

bajen är... no comment :D
högeralliansen suger (!!!!)
värmdö är ett skitsnacksbajshål (har ingen åsikt, kan hålla med dig :))
michael jackson är den största legenden vi har
pojkband är inte bögigt


nej förlåt :P jag hade egentligen inget vettigt att skriva, ville bara visa att jag fortfarande läser din blogg :)

Postat av: Nemo

oj. tror minsann att gayen var på dåligt humör när han kommenterade? hört talas om levande legender? ett uttryck som används ofta. och ja. värmdö är en ö och kommun men den förändrar inte de faktum hur pass mkt skitsnack å grejjor som äger rum här...inte sant? pojkband kan inte ses som bögigt eftersom det inriktas till tjejer. visst har 2 st pojkbandssångare kommit ut ur garderoben men det handlar ju om att in till pojkband plockas folk som sjunger jävligt bra och det är allmänt känt att homosexuella är bättre i show buisniess. sjunger bättre. känsligare ljusare stämma som passar bättre i pojkband... politik orkar jag inte ens diskutera. vi får se efter nästa val...;)

2007-01-18 @ 12:55:06
URL: http://nemonemo87.blogg.se
Postat av: Helena

Haha! som vi pratade om igår! Värmdö är fullt av skitsnack (vad jag hört) och pojkband är endast nice som du uttryckte det :) det stämmer fan. ser inget bögigt i det. bajen är inte bäst dock. det är aik :P michael jackson gillar jag skarpt. ser mycket likheter i musiken mellan han och justin och justin älskar vi ju! (gammal pojkbandsmedlem) ;) ---> pusspåre

2007-01-18 @ 13:04:47
Postat av: SÖDERBÖNA.

jag tycker inte inlägget var tråkigt iaf :)
heja hammarby! puss.

2007-01-18 @ 15:05:40
Postat av: Uttråkad

Om Michael Jackson är den enda legenden "vi" har så tror jag att jag går och tar livet av mig nu.

2007-01-18 @ 15:27:27
Postat av: Nemo

oh! ännu en sur kommentar som var anonym! chockerande :) tänk att en liten rad i bloggen kan få så stora konsekvenser "kommentar"-mässigt..

2007-01-18 @ 18:29:49
Postat av: Sur?

Sur skulle jag väl inte säga att den var, mer uppgiven. För om MJ faktiskt skulle vara den enda legenden, vad ska vi då ta oss till? Vart skulle världen vara på väg? Om de bästa vi kan få fram är en sönderopererad, pedofilanklagad fd kändis?
By the way, kan lika gärna vara anonym, spelar de någon roll vem jag är?

2007-01-18 @ 18:47:22
Postat av: Nemo

nej det spelar ingen roll. men det är alltid roligare och intressanta att föra en debatt med någon som man vet vem det är för en huvudsak i åsikter och sånt är väl att man kan stå för dom? jaja. sak samma. btw, fd kändis? jag skulle vilja påstå att han fortfarande är rätt känd...

2007-01-18 @ 19:03:46
Postat av: annie

jag lider med dig och att du är sjuk. det är ok att vara hemma och vara sjuk ibland och bara glömma allt, men 17 dar alltså, stackare.
Napoelon Dynamite är så jävla störd, apropå det, peder har ett nytt smeknamn, dock inte från Napoelon Dynamite, iaf, Pedro är det. min brorsa älskar den filmen förövrigt.
skrev precis Michael Jacksson i min blogg :) hihi. krya på dig! pusss

2007-01-18 @ 21:35:38
URL: http://anniehd.blogg.se
Postat av: Ems.

skriv mer om hur du verkligen mår. inside. dom inläggen älskar jag att läsa. man kan känna igen sig själv så bra i dom. när du väl vågar skriva sånt...ja, då skriver du hela magiskt! =)

2007-01-18 @ 22:48:14
Postat av: Cim

Han sa aldrig att MJ var den enda legenden, han sa den största. Väldig skillnad. Sen kan du inte döma honom enbart efter de fem-sju senaste åren, då hans kassirär fram tills dess varit obestridligt överjävlig. Han var fantastisk, och jo, han är redan legendarisk. Ang anklagelserna har han ännu inte blivit dömd, och du vet hur det funkar - Oskyldig tills motsatsen bevisas. Punkt.

2007-01-18 @ 23:15:01
Postat av: Cim

Förövrigt, Nemo.. Det här inlägget var verkligen inte upp till din vanliga nivå. Skärpning :9 Du kan mkt bättre, hur mkt penicillin du än knaprar.
Puss ! Kram

2007-01-18 @ 23:16:41
URL: http://www.onelove.bloggspace.se
Postat av: Valentin

Palla missförstånd. Att lyssna på pojkband som flicka = kan inte va bögigt. Det strider jag inte emot. Pojkband riktar sig oxå till flickor vilket är hetro.

Men män som lyssnar på pojkband (btw hörde ni inte där hur fel det låter?) är GAY GAY GAY. Att sjunga seriöst i ett pojkband är antingen jävligt sliskigt eller GAY GAY GAY!

Jag vet att man kan vara en levand legend. Men då skriver man just det ordet innan (levande) Om inte man skriver det innan, så betyder det att han är en myt, folksaga eller nått stort som varit. Men jag håller med dig. Han ÄR, inte "har varit".

fotnot: Jag har inget utom respekt för vilken sexuell läggning en indevid väljer...

2007-01-19 @ 04:08:33
Postat av: okej

Han är väl fortfarande känd, men hans stjärnstatus har falnat ganska rejält.

2007-01-19 @ 17:03:10
Postat av: Cim

Stjärnstatus - Det var det fjantigaste ord jag hört. Vad betyder det? Är han inte cool som Paris eller? Tacka vet jag riktiga talanger, pressa ihop brösten och pluta med läpparna kan väl för fan vilken brud som helst göra.

2007-01-20 @ 15:59:38
URL: http://www.onelove.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback