Go gently on my favorite furniture

As told.

Alkohol är beroendeframkallande. Nähe, no shit? Jag älskar att vara full. Jag älskar att jag kan slappna av då till 100%. Jag älskar att jag inte har några hämningar och vågar göra och säga i princip vad som helst då. Jag älskar att jag vågar dansa och ragga på i princip vem som helst. Om det nu är på gott eller ont. Jag älskar att vara sådär full att man ligger precis på gränsen till att må typ skit. Man hittar den där nivån då man är väldigt berusad men ändå mår kanon. Då har man funnit lyckan.


Missa inte denna länk (om ni inte redan sett den dvs).. Se hela:

http://www.youtube.com/watch?v=HSoVKUVOnfQ&mode=related&search=



Favoritöl:

Amstel - Den lättdruckna ljusa ölen från Amsterdam. Så fantastiskt god och smakrik att den får all annan öl att framstå som diskmedel. (Förutom San Miguel & Kung dåra). Blev kär i denna öl i Sunny Beach och till min stora sorg finns den bara på typ två systembolag i hela Sthlm men fan, det är lätt värt det att åka dit och köpa den. Missa inte!

Favoritsprit:

Jäger - Att det är 38% alkohol i denna sprit är för mig helt ofattbart. Det är nog den enda spriten man faktiskt kan shotta och sen säga efter att den faktiskt är god. Det är en god dryck helt enkelt. Den rinner ner bra. Synd att den är så jävla dyr bara men faan... Ska man köra shots på krogen, så finns det för mig bara två alternativ. Tiquila och den här underbara spriten. :-)


Igår? Relativt misslyckad kväll tyvärr. No offense till er damer men det var värsta freakshowen när ni druckit era shots. Ni låg i en hög av sargat alkoholhanterande och spyor inne på toaletten. So much for a party. Men vad är det man säger, man lär sig av sina misstag...? :-)


Ikväll?

Fredag. That means Claras. Ses vi där?




och varför tänker jag på dig för..
dina vackra läppar. ditt fina hår.
it´s hauting me. finns du på riktigt?




Min vita vecka har efter ikväll innehållit 3 krökdagar av 6 möjliga... Jackpot





HAMMARBY TILL UEFACUPEN!

HALLELULJA!

Svenska Laktosföreningen på Gayklubben Cattelins


Fick precis reda på att jag är buksvåger med en människa jag pretty much askyr. En människa som jag vet läser denna blogg. En tönt med fult hår. En kille som ger sken för att tro att han själv är snygg. En wannabestekare. En fjolla i alla dess mått. Bara vad jag hört om och från honom har fått mig att bilda världens uppfattning av honom. Jag vet att man inte ska ha förutfattade meningar om folk. Dömma folk etc.. Men detta är ett undantag och jag är rätt säker på min sak. Och det faktum att jag haft sex med samma tjej som han äcklar mig något enormt.



Gårdagens utgång blev minst sagt intressant.. (Ja.. så bra gick det med min vita vecka)

Vi började kvällen på Nivå22. Mitt favorithak i Sthlm. Billigast och grisigast. Vi satt där och pimplade i oss shots, drinkar, alkoläsk, öl och vin. Gayen stod för fiolerna denna kväll och notan blev inte blyg. Vi drack fan i ett rasande tempo. (eller som Isabel uttryckte det "Herregud vad fort ni drickar") Tror det var omväxlingen på alkoholen som gjorde det så vansinnigt enkelt att dricka denna afton. Leo kom snart och joinade oss. Sen kom även Silia och Isabel. Ett trevligt sällskap blev vi med andra ord. Kvällens utgång skulle antingen gå till Chaplins, Laroy eller Debaser. Debaser försvann ur bilden när det visade sig vara 20 där och sällskapet innehöll minderåriga. Laroy var för stekigt ansåg vi... Sen ur ingenstans kom infon att Chaplins faktiskt var stängt. Så vi satt där utan något egentligt mål för kvällen... Då säger gayen att hans gay-polare Daniel (Ja...denna man är gay på riktigt), som för övrigt är VIP på varje jävla ställe i Sthlms innestad, vill ha med oss ut någonstans. Vi nappar på detta erbjudande och möter upp honom vid ett ställe i Gamla Stan..

Alla i vårt sällskap är vid detta tillfälle kraftigt berusade. Så pass packade att vi inte har någon aning vart vi faktiskt drar. Vi kommer till Club Cattelins och går in. Utan att betala varken inträde eller visa legg. Schteeek!  Vi går in till tonerna av Magnus Carlssons "Live forever" som sedan efterföljs av After Darks "O när ni tar saken i egna händer" och redan där borde vi iofs anat vart vi faktiskt kommit. Men just pga av vår promille fattar vi ingenting utan bara njuter av den jävla sköna stämningen som faktiskt äger rum på stället. Vi dansar, sjunger, krökar, röker och börjar så smått ragga på folk. Som man gör på en vanlig utgång. Jag glider fram till en söt tjej och börjar göra mina små moves och repliker för att sedan få dessa ord uppkörde i fejset på mig... "Tyvärr grabben. Jag är lagt åt det hållet. No offense"... Jag vägrar liksom inse fakta och går vidare till en annan tjej och när jag får samma ord som respons denna gång så börjar jag kolla mig omkring. Det är då det faktiskt går upp för mig... Det är bara par av samma kön som hånglar, dansar och myser överallt. Jag kände mig precis som Stifler i American Pie - The Wedding när han glider in på en gay-bar. Vi hade alltså hamnat på en bögklubb. Det gjorde dock inte saken värdelös på något sätt. Jag menar, visst... raggningsmöjligheten försvann ju totalt helt men vi hade ändå fett skoj. En av dom roligare kvällarna på länge. och Alex, med facit i hand var det ju tur att du och din homofobi inte hängde med...haha :-)

Sen runt 2-snåret när vi krökat upp 1200 kr ur Valentins plånbok så började min fysiska hälsa hinna ikapp mig. Jag däckar i princip på ett bord där inne. Det dyker upp en vakt som kollar hur det är fatt med mig.. men han slänger inte ut mig och jag förstår ingenting. Jag får bokstavligt talat be honom slänga ut mig för att jag ska bli utslängd.. Haha. Komiskt.


En tjej frågade mig idag hur många cl det är i en sjuttis.... Jag hoppades för en sekund att hon faktiskt drev men insåg snabbt att hon menade fullaste allvar... Suck.. Det var dagens stora garv. No offense ;-)




Ju längre ifrån mig någonting verkar vara. Ju mer avlägset det känns. Desto mer vill jag ha det. Jag lustar och längtar efter det som mest i dessa lägen.. Tex du.. Så extremt jävla vacker att man bara vill slita sig själv i stycket. Man vill döda allt man någonsin kallat omdömme och inse faktum... Gone Gone Gone Gone Gone. Helvette.





Dagens Schulman:

http://blogg.aftonbladet.se/14002/perma/522607



Flyttbilen kommer hit om typ 90 min. Vi har bilen i 4 timmar. Jag har fan knappt börjat packa. Jag är sämst på att ta tag i saker. Få saker gjorda. Jag skjuter alltid fram saker. Jag är nog jävligt lat om jag tänker efter... Det är fan sant. och Nej, mitt CV är inte klart ännu... fuck fuck.. Nej nu jävlar ska jag fan få saker gjorda!





Bye bye


"Att vara egen och revolutionär, det är lika med ensam och impopulär"


Min verklighet innehåller inga sanningar.
Bara ett ständigt evighetsrace.
Ett jagande efter... Ja vet du vad?
Ett otroligt sökande efter sanningen.
Att man verkligen duger...
Självbekräftelse. Ordet som beskriver hela mitt liv.
Jag förstår om du inte vill vara en del av det. Vem vill liksom?





Colin Farell gästade Scrubs i dagens avsnitt. Det förvånar mig gång på gång vilka monsterstjärnor som gästar detta program. Såklart skulle han spela Irländare. Rolig episod faktiskt. Han är fan jävligt snygg Colin Farell. Slår man upp ordet "manlighet" i en ordbok så borde det vara en bild på honom. Maskulism i sin höga egna person.







Backstreet Boys är tillbaka!


Nya singeln "Inconsolable" finns nu ute. Första singeln från deras nya platta "Unbreakable". Lite ironisk att låten heter så när första singeln från förra plattan heter "Incomplete". Och visst är låtarna väldigt lika varandra. Båda är smått rockinspererande powerballader. Läste även att nya singeln är skapad av samma människa som skrev Nick Lachey´s monsterhit "What´s left of me"... Blir det inte lite larvigt, nästan patetiskt att båda låtarna innehåller raderna "I dont wanna waste another day" på väldigt betydelsefullande ställen i låtarna...? Känns det som att pojkbandsvärlden har brist på uttryck och melodier. Att man måste sno från sina egna och konkurenters låtar. Det känns riktigt tråkigt. Fast det tar inte ifrån låten att den är riktigt vass och trallvänlig. Det är väldigt skön men såklart inte i klass med mästerverket  "Incomplete"

Låten:
http://www.youtube.com/watch?v=tIy79IXkmkU








Jag hörde från min äldre syster Niki att hon hade läst i en tidning följande:

9 vuxna män i Afrika hade satt på en 9 månader gammal bebis för att dom trodde att man blev av med aids på det sättet... När jag hörde detta så blev jag så äcklad och chockad att jag var nära på att spy. Jag letade information på internet om det och det stämde. Man vill ju inte tro att det är sant. Hur vidrigt är det egentligen? Och vad fan tror dom? Tror dom att bebisen fortfarande är frisk när den första aids-smittade mannen knullat klart? Hur fan är dom funtade? Det finns lixom inte. Det är verkligen en annan värld. Så fruktansvärt. Så hemskt. Usch.



Ang Lee´s nya film, Ja ni vet han som gjorde mästerverket "Brokeback Mountain", hans nya film har tydligen fått den grovaste cencuren filmer kan få i USA. 18årsgräns.  Cencuren som bara porr och dom allra värsta skräckfilmerna får. Visst blir man lite nyfiken på vad det är för film? Det kommer till Sverige om några månader.... Undrar om den ens får gå upp på bio här..





Emma ska gå till en spåtant i morgon. Det kostar bara 200 kr och man får tydligen se 3 år framåt.. Hon tror på det. Jag är skeptiskt men otroligt nyfiken. Jag menar, hur pass detaljerat säger hon? Säger hon vad man kommer jobba med? Ifall man dött? Om Hammarby vunnit SM-guld? Ja även om man är skeptiskt ska jag fan inte försöka komma ifrån att jag är sjukt nyfiken och ganska facinerad av ämnet i sig...



Jag insåg idag att jag inte riktigt vet hur jag själv fungerar. Jag vill gärna förstå vad jag vill ha. Vad jag ska ha för att bli nöjd. Ibland känns de som att jag skulle kunna bli ihop med världens rikaste och snyggaste mest perfekta tjej och ändå skulle jag försöka hitta fel på henne. Jag skulle känna mig instängd och ständiga försöka se och leta upp dom små enstaka fel hon ändå bar på. Hur jävla dum i huvet får man bli? Jag har haft så många underbara tjejer som fallit för mig. Så många tjejer som är alldeles för bra för mkt. Ändå lever jag vidare i detta jävla paranoida idiotiska fejkdrama. Det enda problemen som egentligen existerar ligger bara hos mig själv... Get a grip. For fuck sake. Suck.



Jag saknar Oscar aka Gayen aka Valentin. Han är ledig Onsdag/Torsdag!
UMGÅS :D






Sara har dragit iväg och pluggat nu. Kommer sakna dig vännen. Hoppas du får det kanon.
Bilden är på mig och henne från Golfen tidigare i sommar. En fin kväll. =)




 

Jag mår lite bättre idag än igår. Känner mig lite mer utvilad och lite mer till freds med närvaron men tusentals mil från harmoni. Syster var här idag. Vi städade och packade lite. Hon är finaste i världen. Mina syskon är finast i hela världen. Utan dom skulle jag inte vara någonting. Jag förstår inte hur man kan vara enda barnet... Hur överlever ni? Jag tycker synd om er. Jag har fortfarande ganska ont i huvet, halsen och magen.. Känns som en infektion i hela kroppen. Fast inte så allvarlig att jag vill ta tag i det. Mitt liv är ungefär så... En infektion som inte känns så allvarlig att man vill ta tag i det. Göra något åt det. Bara vara till freds med nävaron. Ta allt med en nypa salt. Inte ta någonting egentligen på allvar. Jag är en sämre version av mig själv.


 

Och mitt CV är inte klart ännu... Jag är riktigt jävla sämst. Åt helvette. =/




Ja, kanske är jag tragisk ändå.. [tatoo-release]

Ibland hatar man livet.
Man hatar sig själv.
Man hatar val man gjort.
Saker man missat.
Jag är ledsen. Jag vill inte vara det.


Mår inte bra varken psykiskt eller fysiskt för tillfället. Behöver en break från allting känns det som. Ändå så ska mitt liv fortsätta rasa framåt i någon slags uppfuckad parodi i 190 km/h. Varför kan jag inte lära mig att bedömma saker? Värdera olika tillfällen? Jag måste ständigt nappa på allt och inte missa någonting. Trots att kroppen säger emot. Sprätta pengar jag inte ens har. Kröka för 10:e dagen i rad trots att jag känner att kroppen mår skit. Jag vill inte men samtidigt vill jag. Dubbelmoralen ekar över min lilla trötta själ just nu. Jag är låg, väldigt låg..

Jag tänker nog ha en vit vecka nu. Känner att jag verkligen behöver det. Dricka mycket vatten och äta mycket grönsaker. Rensa kroppen rejält. Behöver komma på benen igen. Få igång lusten igen för allting. Jag är ju en relativt glad människa. Positiv och spontan. Jag vill ha tilbaka gnistan. Just nu känner jag inte den. Jag känner inte för någonting. Det känns förjävligt.



Var på Golfen och festade i Onsdags. Kvällens märkligaste måste varit Markoolio som var där och vimlade runt med väldigt hög promille. Han varvade att få oskyldiga människor utslängda av ingen som helst anledning med att ragga på yngre (Väldigt mkt yngre än han själv iaf) tjejer. Jag hatar den där Svenska mentaliteten. Att när Markoolio säger åt en vakt att någon skulle slängas ut så slängdes den ut. Jag menar, hur kan det få funka så? Det känns så patetisk. Själv var han riktigt jävla pissfull och vinglade runt. Mot mig och mitt gäng var han iofs väldigt trevlig och bjöd på cigg och stod och snacka en stund men generellt kändes han som en... ja...what´s the word..? Gris!




Tack alla ni som skickade Grattis-Sms när jag var i Sunny Beach! Ni som faktiskt mindes. Det är roligt. Man blir lite förvånad av vilka som faktiskt kommer ihåg och vilka som...inte kommer ihåg... =/



Tack:

Cilia, Isabel, Isabelle, Sara I, John, Emelie T, Emma, Jessica, Karro, Mikaela, Olivia, Charlotta, Katja...



http://kissa.pa.linda.rosing.nu/



Jag har klippt mig. Ganska kort faktiskt. Sen är håret väldigt solblekt av Bulgarienresan. Så jag har nu ganska kort typ brunt hår... Hmm.. What´s that about?


Bulgarienresan ja. Fick en kommentar på mitt senaste inlägg som var ang. att om man åker till Sunny Beach och genomför resan som vi gjorde så är man tragisk. Eller så kanske inte det var ordagrant men ni kan läsa själva. Jag är beredd att hålla med om att jag åkte dit mycket för att bara komma bort från allt. Åka iväg med mina bästa kompisar och bara slippa tänka på all ångest här hemma omkring boende, jobb och allt möjligt. Det är skönt att komma bort. Det är ett allmänt faktum och alla behöver det ibland. Att sen ge mig skit för att jag anser att det var den roligaste semester jag haft anser jag som fullständigt obegripligt. Jag kan nämna många andra vänner och bekanta som varit betydligt äldre än mig och fortfarande åkt på Gris-charter till Sunny Beach och Aiya Napa. What´s the deal liksom? Jag ser verkligen inte felet med att genomföra en sån här semester. Jag bedömmer väl ändå själv när är för gammal för en sån grej? Eller är alla människor som är äldre än 19 år som åker på charter helt patetiska värdelösa människor? Förstår verkligen inte grejen..."en mogen 20åring åker inte på festsemester till Sunny Beach." - Har jag någonsin påstått mig vara en mogen 20åring eller? Nej verkligen inte. Jag gör vad fan jag vill och detta är min blogg. Take it or leave it.






Såg ett Scrubs-avsnitt här om dagen där Chandler från Vänner (Matthew Perry) Gästade. Det var lustigt att se mina två all time favorite sitcomes korsas men som tur var var han väldigt rolig och episoden var ett grymt skönt avsnitt.


Bra sex är en bristvara. Jag står verkligen fast vid att säga att man kan inte säga att en människa är väldigt bra i sängen. En enskilld människa. Just för att det handlar så mycket om kemin. Det handlar så mkt om vilka som passar ihop och så. Om jag tex tycker att en tjej var grymt bra i sängen så kanske jag hör från någon annan att hon var totalt värdelös. Man gillar ju olika saker. Jag hade bra sex för några dagar sen. Det var lustigt att se hur pass bra kemin stämde. Väldigt spontant och skönt. Bra sex är en bristvara men när du finner det är det såååå fucking värt.



Min släkt är så jävla twistad. Jag hatar min pappa på så många sätt. Jag hatar han för att han skämmar bort mina småsyskon så snuskigt mkt när man själv i samma ålder inte fick ett skit. Jag fick tjata ihjäl mig för att få en moppe och när jag fick det fick jag en begangnad skrothög för typ 1500 kr. Jag var ledsen då. Jag är nästan mer ledsen nu. Det handlar nog mycket om avundsjuka. Jag känner någon slags avundsjuka att inte jag fick vara yngsta barnet, blir yngsta barnet alltid bortskämd? Både min lillasyster och lillebror fick presenter för sammanlagt 5000 kr var av BARA min pappa. medans varken jag eller någon av mina äldra syskon aldrig fick saker för 5000 ens sammanlagt av alla släktingar. Jag hatar att jag är en avundsjuk människa. Jag blir arg på min pappa. Jag blir ledsen. Jag får ångest. Jag hatar mig själv för det också.

En annan otroligt uppfuckad grej ang min släkt är följande. Min Mormor och Morfar har det bra ställt för att uttrycka det milt. Dom köper nya bilar då och då och har en fin lägenhet istan och ett stort landställe i Norrtälje. Dom gav mig ingenting på min student. Dom gav mina småsyskon varsin 500:ing när dom skulle åka till Gotland i en vecka... "För glass och sånt" som dom uttrycka det. Nu fyllde jag 20 år för någon vecka sen. Jag fick ingenting av min Mormor och Morfar medans mina småsyskon fick pengar igen.... Jag menar, Visst att jag är 20 år och säkert inte förtjänar någonting. Just för att jag är vuxen nu men hur fan är dom funtade? Ingenting på min student ens? Dom är så vidriga tragiska trasiga äckliga människor. Man ger dom chanser gång på gång att bevisa motsatsen men ändå så är dom så bra på att såra en. Som mamma uttryckte det "Det är ingen idé Nemo. Dom är så trasiga och förjävliga. Alla vet om det. Det är ingen idé liksom". Och det är ändå hennes föräldrar hon pratar om.... Jag lider nästan mer med mamma. Som var tvungen att växa upp med dom. Jag hatar dom. Jag funderar på att säga det till dom.


Jag tog hem osnygg tjej hem från krogen i fredags. Hon var relativt ful.
Jag ska aldrig göra om det.. Finns ingen värre skräck av att vakna brevid en sån.
Ångern och ångesten blandat med svettig bakfylla. Man blir fan spyfärdig.




Jag blir otroligt attraherad av din intelektualitet. Du är bara 18 år men ändå så jäkla smart. Tro mig, Du är bara en vän för mig men jag blir så facinerad av hur bright du ändå är. Det går att prata med dig om allting och du har verkligen huvud på skaft. Vilket är en bristvara bland tjejer jag hållt på med genom åren... Hoppas vi kommer ha kontakt i många år till för det finns väldigt få tjejer som jag trivs så bra att prata med som dig. Ta detta som en komplimang. Rent och skärt.




Tisdag - Städa och röjja i lägenheten
Torsdag 17.30 - Flyttbil kommer - Packa in allt där
Fredag - Finslipa städningen och flytta ut
Lördag - Flytta in hos mamma i två månader framåt

Shit vilket steg bakåt. God damn it hurts. Flytta hem igen liksom. Klarar man det? Jaja, två månader borde jag överleva. Får se framåt. 2:a November flyttar jag hemifrån igen...Den som väntar på något gott...





Mina Tatueringar! Inga bra bilder men nu ser ni ändå på ett ungefär.
Jag är faktiskt väldigt nöjd såhär i efterhand. Kommer med ett par
bättre bilder inom kort. Dessa är bara suddiga tagna med Web Cam.





bäst just nu:


Ted Gärdestad - Kalifoniens Guld
Eminem - Love you more
Kaney West - Stronger
Tempamental feat Michael Jackson & Pras - No friend of mine.mp3



Nu ska jag skriva klart mitt CV.




Kram.


Personlighetsflykt AB

Ledsen för dålig uppdatring lately. Mår inte speciellt bra.

Mycket att skriva om men noll insperation/motivation.

Återkommer snarast.


Sunny Beach 2007 - Omöjligt att förstå innan man själv upplevt det.


Haha. First of all. Roligt att kolla statistik på min blogg. Efterfrågningarna efter detta inlägg har varit ganska enormt. Har flera hundra klick på bloggen idag... Först nu känner jag att jag har kraft, ork och motivation att sammanställa all information och alla flippade saker från mitt livs bästa, sjukaste och mest händelserika vecka.



- Alex förlorar oskulden med en riktigt skankig brud för att sedan väga upp skankheten med att dagarna efter sätta på en sjukt het brud. He is on fire now folks!  Alexander - Värmdös nya hingst? Don´t doubt it!

- Jag tatuerade mig på två ställen. Bland annat den latinska texten jag pratat om så länge. Det blev på höger underarm. Sen gjorde jag och Alex varsin musik-not på vänster överarm typ. På exakt samma ställe. Gayen alias Valentin gjorde en ros på magen. Alla dessa tatueringar gjordes mest skön promille-procent i blodet. Vi är friska människor, i know. haha. Och smärtan, fy fan...Dont even go there. Bilder kommer upp inom kort!

- Priserna på alkoholen var helt flippade. På vissa ställen snackade vi alltså 2 shots tiquila för 5 svenska kronor. Helt galet. För att inte tala om priserna på Supermarket och så.. Köpte med mig hem typ massa flaskor jägermeister, tiquila och vodka för typ 3-400 Svenska kronor. Hade jag köpt lika mycket i Sverige så hade det gått på över 1500 kr.. Det känns riktigt fint! Maten var också helt under all kritik. Smakade ingenting och man blev så sjukt risig i magen... Bläää...

- Såklart var inte allt kanon. Allt skit man hört om Bulgarien med rån och misshandel och sånt fick vi också oss en stadig skön dos av. Först blev alex rånad med kniv av några tokiga musikanter. Leo blev pistolrånad av några andra och blev av med sin mobil. Gayen blev slagen i fejset av någon hotellvakt. Jag själv slapp allt sådant våld och det kändes sjukt skönt.

Det vidriga är hur korrupt polisen är i Bulgarien. Dom bestämmer verkligen inte någonting. Inga regler äger rum. Allting sköts av maffian. Det är ett läskigt ämne. Vi pratade med en bartender om det. Man tappad hakan en 3-4 ggr iaf...

Men allt skit som händer känns som småpotatis om man jämför det med alla dessa extremt positiva egenskaper Sunny Beach faktiskt har. Det ansåg även mina kompsiar som utsatts för detta.


Det är som en non stop 24/7 fest som aldrig tar slut. Det är som att alla människor där är inriktade på samma sak. Bara festa, kröka och ha så jävla roligt som möjligt. Så alla är löjligt fulla och är sjukt trevliga mot varandra. ALLA DJ;s spelar låtar man önskar!  Det är som en fantasiresa som man måste uppleva för att förstå. Jag trodde ALDRIG att denna resa skulle infria mina högt ställda förväntningar... Vilket den LÄTT gjorde.

Vi rökte även Mariuana en kväll. Fick 5 joints för 100 kr. Fett värt. Det var inge vidare. Kändes bara som man blev väldigt mkt fullare väldigt mkt snabbare. Kändes inte som det var speciellt bra skit vi fick tag på men va fan... Är det sådär jävla billigt så kan man ju lika gärna testa.. Någon gång ska man ju ändå göra det så :)

Vi var även på ett extremt stort skum-party med fri bar och nakna människor överallt. Vi gled in på strippklubb och knäckte en bärs. Det kändes som om allt bara var en resa igenom alla sina roligaste fantasier. Nu kanske ni tror jag överdriver eller hajpar men sanningen är att ordet hajp borde inte läggas in i samma mening som Sunny Beach. Sååå värt!

Sunny Beach is the shit

Frågan på era hjärnor just nu är väl antagligen: Hur många hade han sex med på denna resa då? Sanningen är faktiskt, tro det eller ej.. Att jag inte hade sex med någon alls. Jag träffade en tjej jag fastnade för relativt tidigt in på resan. En charmig oskuld från Gislaved i småland. Med väldigt speciellt utseénde. Vi hängde nästan varje kväll... Kelade, myste och krökade. Vi ringdes och sms;ade på dagarna och sågs på kvällarna. Vi gillade verkligen varann. Hon ville inte förlora sin oskuld i Sunny Beach vilket jag motvilligt ändå accepterade. Så vi bytte nummer och msn och bestämde oss för att träffas mer i framtiden. Riktigt fin tjej. Segt bara att hon ska bo typ 40 mil bort... Min vanliga tur...=/


Fan vad jag är brun. Jag är nästan svart. Haha. Näh men seriöst.. Jag är riktigt brun. Det är lite hett måste jag säga...

Sista kvällen på resan mådde jag så sjukt dåligt. Efter 6 dagar sjukt hårt krökande och enormt sömnbrist började kroppen ta rejält med stryk och faan vad den sa ifrån. Huvet, magen och halsen skrek "SNÄLLA NEMO! INGEN JÄVLA UTGÅNG IKVÄLL!"... Jag tog mitt ansvar som den ständiga alkolist-festprissen man ändå är.. Så jag tryckte i mig ett gäng bulgariska svinstarka värktabletter och svepter 6 tiquila shots och sen var kvällen igång igen. Ungefär så funkar det där borta... Det är fan en del man får offra men god, it´s so worth it! <3

Fick mig även en ny favoritöl där nere. Amstel. Så sjukt god. Blev riktigt ledsen när jag insåg att den inte säljs på bolaget här i Sverige. Nu när jag liksom fyllt 20 år och allt! (Usch så gammal jag är...åldersnojja). Jaja, får väl hålla till godo med att den ölen säljs på Nivå22. Får väl gå dit och knäcka en då och då istället ;) När abstinensen kickar in!

Såklart skaffade man sig några riktiga sköna nya favoritlåtar eftersom man sitter på hotellrummet många timmar och bara zappar igenom musikkanalar... Här får ni se, Bulgarien är tydligen ganska långt före Sverige i musiken så detta är alltså framtida hits (förhoppningsvis)... Ladda ned och njut...

Bäst "Sunny Beach remix" Just nu:


Eve - Tambourine
Eve ft. Sean Paul - Give it to you
Marquess - Vayamos Companeros
Lemon Ice - Girl you know its true
US5 - Rhythm of life


Kommentera gärna detta inlägg :)




http://www.kingsizemagazine.se/read.php?id=1168 -

Riktigt skön Kaney West intervju ang. hans uppkommande skivsäljarfight med 50 cent


http://www.aftonbladet.se/nojesliv/musik/article604882.ab

justin och madonna i duett - hit eller shit?





Jag fyllde 20 år för en vecka sedan precis.
Lillasyster fyller 16 år idag - GRATTIS
Lillebror fyller 14 om 3 dagar - GRATTIS


LÄGENHET KLAR :)

Från och med 1:a November bor jag i Lugnet i en asfin nybyggd tvåa med syrran.
Fast hon kommer bara vara hos sin kille så jag kommer ha en lägenhet på 67 m2 helt för mig själv i princip!
Skriver kontrakt i morgon!

DET GÅR BRA NU!





Fan... Jag känner mig helt jävla förstörd fysiskt. Den här får fan Peace & Love att framstå som en filmkväll med chips och cola. Men vad hände nu? Gayen glider in med en flaska malibu i handen? jahaja... Okej... Jaja, man har ju en heder att bära upp. Sa någon utgång? Aha... Okej... Vi ses på golfen ikväll.... Tja


Det gar bra nu.

Allt e relativt sjukt.
Fan, ni kommer inte fatta nogonting.
Allt, och da menar jag ALLT har skett..


Ger en fullstendig sammanfattning ner jag kommer hem...21a...

Sunny Beach - Avgång



17.55 Går planet från Arlanda.
Jag och tre av mina absolut bästa polare ska på grischarter.
Förväntansfull och lite nervös men det blir nog kanon.

Dör jag så vill jag ha 1000 RIP kommentarer i denna blogg.


1. Kissa inte på allmäna platser
2. Tjaffsa inte med vakter



Min pappa är ett svin. Det visste ni redan. Men är han ett renordlat svin i flera aspekter. Fick reda på det igår. Jag kan såklart inte skriva om det här om han mot all förmodan skulle läsa bloggen men fy fan vad besviken jag blev på honom. Jag hatar att bli besviken på honom om och om igen. Det är som ett evighetsspel med honom. Där man själv aldrig kan vinna. Hur kan du vara så ofattbart korkad och omogen? Mytoman..

Sen sa han också en annan sak. Att han aldrig saknat en människa. Känslomässigt rubbad? Är jag hans son? Jag blir ledsen..




Jävla Hammarby. Det räcker då. Så bittert. Så surt.
Smaken i munnen. Varför inte utnyttja sina chanser?
Värva en stabil jävla pålitlig målgörare NU!




Bäst just nu:

Black Eyed Peas - More
Nelly Furtado ft. Missy Elliot - Do it




Dagens länkar:

Akons senaste video där han skyller ifrån sig för att ha satt på en 14årig tjej:

http://www.kingsizemagazine.se/read.php?id=1134

Sean Kingston live - jävla röjj det är!

http://www.youtube.com/watch?v=KnZiokPoB0g






Jag var och träffade Farmor för första gången på etag idag. Hon är verkligen dålig. Hon kände inte igen mig. Trots att jag är den av alla 15 barnbarn som överlägset hälsat på henne oftast. Hon trodde det var Juni och dessa grejor är ändå bara det lindrigaste av all skit som hon babblade om. Hon är fan illa däran. Det gör ont i mig. Hon är 80 år. Kan hon återhämta sig? Jag vill det.


Jag såg en tjej på stan igår som var så fruktansvärt hårig att jag blev helt ställd. Hon hade nästan inga kläder på sig. Såg helt svensk ut men var helt fasansfullt hårig. Armar, Ben, Ansikte... Ja you name it.




Med dessa visa ord så beger jag mig.

Försöker blogga åtminstone en gång där borta och berätta vår status och
förhoppningsvis lite grisiga rövarhistorier!

Duscha, Packa, Ladda tekniska prylar, Äta och sen ---> Tjaaaaa dååååå













Vårt hotell <3


Oskyldig tills motsatsen bevisas.

Jag älskar att du oroar dig.
Jag älskar att du bryr dig.
Jag älskar dig.


Våldtäkt. Det är få ord som är så pass starka som det. Som berör så pass många människor. Hela tiden. Som folk lyfter på ögonbrynen till. Ständigt. Det är alltid omkring oss. Ungdomar. Det är i princip den sak folk äcklas av och avskyr mest. Våldtäktsmän är nästan mer avskydda än pedofiler. Med all rätt. Det är det osmakligaste och vidrigaste som finns. Så respektlöst och hemskt. Bara fega, patetiska och totalt iq-befriade människor skulle kunna göra det.

Okej, here is the deal:

Ni som känner mig, Tror ni jag har kapacitet att våldta/försöka våldta en tjej? Att jag är en sån människa? Then imagine att jag skulle våldta en tjej som är en god vän till mig. Som dessutom varit kär i mig. Lägg även på att jag haft sex med denna tjej tidigare.. Som sista krydda kan ni tillägga att jag inte ens var speciellt full. Verkar det troligt?

Det scenariot utspelades igår kväll. ELLER? Jag var med en tjej, höll på lite och sen började vi bråka. Det uppstod lite komplikationer och vi puttade på varann. Jag puttade henne för hårt så hon gjorde sig illa lite. (Självklart ska man aldrig putta en tjej. Jag skäms som fan över det och ber 100 ggr om ursäkt). Jag går därifrån och 5 minuter senare ringer mobilen konstant och alla har samma meddelande i luren "Det är 100-tals människor som vill döda dig för att du tydligen våldtagit en tjej? Stämmer det? Fly härifrån. Du ska dödas säger alla"

Jag skulle aldrig någonsin hålla på med en tjej mot hennes vilja. Det är en sak att tjata på en tjej men en helt annat sak att göra handlingar av det. Att använda fysiskt våld. Det finns inte på världskartan för mig. Däremot har jag säkert uppfattats som jäävligt PÅ, kåt och jobbig mot tjejer många gånger på fyllan men att ta tag i en tjej..Hålla fast tex... Nej, Det finns inte i min värld.

Våldtäktsförsök är ingen anklagelse att leka med. Det är bland det värsta någon kan anklagas för. I flera olika aspekter. Man blir svartmålad. Rykten och prat sprids i en vansinnig takt. Alla tror såklart, av ren rutin, på tjejen. Omfattningen för en kille i ett rykte som denna är maximal. Det är en total katastrof och jag vill bara rentvå mitt namn så fort som möjligt.

Folk tycker jag borde anmäla dig för förtal... Jag ska inte göra det. Inte efter att ha pratat med dig ikväll. Skönt att du kommit till insikt med vad som verkligen skedde. Du var riktigt full igår. Och vi är ju trots allt bra vänner och har alltid gillat varann. Jag har mått så fruktansvärt dåligt idag. Helt psykiskt nedbruten och chockad. Jag har varit riktigt rädd och orolig. Jag mår bättre nu, skönt att det är...Löst? Ja typ iaf...

Fast numera kommer jag ju leva med risken... Ryktet är ju redan igångsatt. Det är ju redan ute på vägarna och sprider sig. Så risken kommer ju alltid finnas att jag får spö någon natt helt oprovocerat och oväntat. Av något gäng typ bara hört något. Det suger totalt... Verkligen..






Sunny Beach - 44 Timmar kvar...



www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,1138409,00.html

Lås oss hålla tummarna. Kanye! KROSSA HONOM!
Kanye West - Stronger

Sensommarens bästa låt?



Imorgon:

Tvätta, Hälsa på Farmor på sjukan, Storstäda lilla lägenheten, Handla och laga middag tills kvällen då hela familjen kommer å firar mig. Firar min 20årsdag i morgon istället. Eftersom vi åker i övermorgon. Jag fyller ju på onsdag. Ballt att fylla 20 :-) Eller blandade känslor kan man väl säga...



Bäst just nu:

Speaker - Emaho
Nada Surf - Popular
Gym class heroes - clothes off



Missa inte King of Pop´s come back:

Michael Jackson ft. Pras & Tempamental - Gangsta (No friend of mine)

http://www.myspace.com/tempamental

Snuskigt jävla hård musikorgasm <3




Alex. Så vi klickar är skrämmande. Vi kan bara umgås och inte göra någonting i timmar. Bara gå runt, snacka skit, äta skitmat, sjunga och prata. Och alla skratt. Ja herregud. Alla våra skratt. Jag tror inte jag vet någon jag skrattar med så mkt som du... Det skulle vara någon av dom andra i NALO men överlag alltså. Det går ju inte 10 sekunder när vi umgås utan att stort jävla garv. Så fantastiskt underbart.

Jag ska resa bort med mina bästa kompisar. Det blir inte bättre än så.



Nu har jag bestämt mig. Tatuering kommer att ske:
Nemo Me Impune Lacessit -  Ingen provocerar mig ostraffat

Antingen under Sunny Beach eller precis efter. Kommer göra det på höger underarm.





Puss.

Come get the play on, All i have to offer


Inte skrivit på tre dagar. Ytterst ovanligt. Ber lite om ursäkt för det. Har helt saknat insperation, tid och sug. Vet inte vad det beror på riktigt.


Senaste inlägg var verkligen inget rop på hjälp eller skrik efter bekräftelse. Söker verkligen inte sympati och komplimanger. Det var mera ett helt ärligt konstaterande på hur jag ser på mig själv och mitt utseénde. Hur jag kände precis då. Alla kan ha dåliga dagar och då ska man fan få skriva ned det utan att anklagas för sympatiletande. Jag mår bättre idag. Jag känner mig sötare.




Golfen var snuskigt roligt. Det är så sjukt där. Jag pratade om det med en vän och vi kom fram till att man skulle fan kunna åka dit helt ensam och ha världens kväll ändå. Man känner ju typ 70% av alla gäster. Man kan prata med alla och tiden går så sjukt fort. Det är såklart ett stadigt minus att det blir så vidrigt trångt så pass snabbt...

Vippigaste händelse skedde precis i kön. Vakten plockar förbi oss före kön och säger "Det där är Oscars gäng. Dom ska inte betala något" så gled vi bara in före alla utan att pröjsa något. Aldrig känt mig mer VIP än då :P Alla i kön blev lagom skönt gröna i fejset av avund. Så går det när man har en homie som har en farbror som äger hela stället. Det lär vi utnyttja fan så mycket mer nästa sommar :-)

Oh shit, Shit vad vacker du var.
Aldrig sett dig så fin. Du var finast på hela stället.
Och det gjorde ont att du inte var min den kvällen.

En störd grej hände när vi klev in i Taxi-bilen i Ålstäket. Då körde bussen som vi precis klivit av bakom oss rakt in i en äv dörrarna på taxin som stod öppen och världens brak utljöd. Så jävla sjukt. Trodde dörren lossnade först men den klara sig precis. Fan vad vi skrattade samtidigt som vi blev fett oroliga för att pröjsa något. Men det var ju busschaffisens fel och om något ska prösja så blir det ändå Peder som öppna dörren och han är ändå Adel så det är lugnt ;) haha :P

Det bästa med kvällen var ändå Mr. DJ.  Nu blir Emma sur. Haha. Men helt ärligt, Jag tycker farbror DJ var snuskigt bra. Han spelade alla sköna hits jag gillar... Dom kom på rad liksom. Justin, Timbaland, Danny, Darin, Ola och alla legendhits man älskar. Jag Njöööt!

Bra med stället är också att man kan gå in och ut hur som helst. Det är liksom så simplet allt. Inte alls lika hårda regler som ställen i stan. Jag vinglade liksom omkring och ramla två gånger men vakterna gjorde inga åtgärder. Sen hade jag en flaska jägermeister i skogen som jag ggick ut och zippade av ibland och det funkade liksom prima. Riktigt nice.




Fem stycken av huvudkarraktärerna i Spin City gör gästspel då och då i Scrubs - Vad är dealen? Samma producenter eller nåt kanske?



Bäst just idag:

Gym Class heroes - Clothes off
Chris Brown - Wall to wall


Utgång igår. Claras. Ja. Förvånade? Nej men det var fan grymt skoj. Vi hällde i oss öl i rasande takt för 25 kr styck. Värt. Sen tog vi över dansgolvet och bjöd på moves. And i met a girl. :-)



In the end it´s always the "What if´s" that does mather..



Filmer jag vill se:

Music and lyrics
The Illusionist




Jobb nu. 14.30-19.30. Skönt med riktigt kort pass. Och jag är inte speciellt bakis heller. Känns nice. Sen efter det blir det förkrök med John och Alex varpå vi sedan drar på strandfest hos Pauline :-) Skojsigt! All in

I dont miss you, just who you used to be..


Okej, Sanningen är...

Jag har sån fruktansvärd ångest över min kropp, hur ser ut, min hy och desto mer saker därtill. Jag känner mig som en 14årig tjej som bara grinar över alla små nackdelar man kan hitta på sin kropp. Jag vill verkligen börja gymma. Har tänkt på det så jävla länge och motivationen finns verkligen men ingen ork eller tid. Den här ångesten över utseéndet har pågått som främst under senaste åren. Jag undviker kontinuerligt speglar förutom när jag fixat till mig det är utgång etc.. Jag kan må riktigt dåligt när jag ser på mig själv. Jag förstår hur fjantigt det måste låta men, tro det eller ej, det är helt sant.

Kroppsmässigt.

Bra: Ben, Håret

Dåligt: Resten men framförallt.. För stort huvud, armarna, hyn men ja... Allt annat i princip







På vårt jobb finns det en lekborg. Den ligger precis efter alla kassorna. Där springer alla småbarn in medans deras föräldrar betalar och packar varorna. I 9 fall av 10 så utspelas följande:
Vi hör ett "DUNK" och några få sekunder efter så hörs ett fasanfullt gråtfullt vråååål.. Det är inga engångsföetéelse vi snackar om utan detta sker gång på gång på gång varje jävla dag. Man vet att efter det där DUNKET..ungefär 2 sek efter så kommer det där skriker från ungarna som låter som dom är döende.. Det är inte kul. Öronen får ta en del stryk. Blä.

Det handlade av tant av mig idag som hette Thuris. Det tyckte jag var ett riktigt ballt namn måste jag säga. Hon va så nöjd över namnet och skröt så. Hon tittade sen på sin namnskylt och sa "Oj, Nemo, vilket namn! Då ligger jag nästan i lä...!" - En trevlig tant


Något av mina barn ska heta Milton. Jag tycker det är en mycket fint namn.






Tog denna bild från Schulmans blogg. Seriöst, jag skulle inte vilja se ut sådär. Kolla han längst till vänster. Det ser ju ut som ett par fina stenhårda tonårsbröst. Vilka riktiga jävla töntar. Man blir rätt illamående. Det där kan ju inte något tycka är seriöst fint? sexigt?




Bäst idag:

Elton John ft. Blue - Sorry seems to be the hardest word



Tänkte på en sak. Både Dannys låtar "Tokyo" och "Play it for the girls" har jag ansett vara helt kassa på första lyssningarna men sedan efter några lyssningar så har jag helt ändrat uppfattning och fullständigt älskat dom. Weird.

Nu blir det massvis med öl och sen Le golf, Vi ses i dimman..



Jag behöver en hundradels sekund, Nu när jag har tagit beslutet är jag lugn...

Jag.
Kan.
Inte.

Släppa.
Tanken.

Du värmer mina drömmar.
Jag hatar det men accepterar det.
Är du på riktigt eller bara en illusion?
Jag hatar att vara rädd.



Känns bra med en punkt. Ett slut på allt. End of an era. Det känns moget på något sätt. Blev chockerande glad och överaskad när jag hörde att du faktiskt inte bryr dig ett smack längre. Allt känns bara så jävla pasé och det är på tiden att det suddas ut ur våra respektive liv på allvar. Det är precis det jag vill. Visst tog jag åt mig och trodde att du ville starta nya bråk idag och tjaffs men det problemet låg hos mig. Denna gång var det ju bara ett missförstånd after all...


Matchen slutade 1-1. Helt okej. Mycket jämn match. Jag fick beröm efter. Det gick faktiskt rätt bra. Jag kände mig stark och orkade mycket. Ingen kramp = Bra tecken. Kondisen på väg upp igen.


Det blir Golfen i morgon. Gayen styrde han + 4 st på listan. Steeeekigt värre :-) Skönt att slippa inträde och sånt skit. Kan man bara dra ett skönt förkrök och sen bara gå in och jazza på dansgolvet all night long :-) Det går bra nu.

Pratade med några kompisar som kom hem från Sunny Beach i förregår. Dom sa att vädret hade varit kanon. Att det var massvis med tjejer. Rykterna om att det var 80% killar där stämmer då absolut inte. Dom sa dessutom att hela deras vecka varit hur fet som helst och skötte man sig någelunda så var det inte några problem med någonting what so ever! Precis denna bekräftelse jag behövde :-) Nu är jag inte orolig längre! Härligt!


Bed Time.

8-16 i morgon. Långt hårt tråkigt pass på ica. Hoppas några roliga jobbar... Jag behöver det.


In my place, in my place, Were lines that I couldn't change - Never change


I´m the geek in the pink



Senaste inlägget blev något sorts rekord för mig i antalet läsare och klickningar på min blogg. Drygt 100 unika läsare.. Och flera hundra besök på Bloggen. Rättare sagt 291.. Jag undrar varför men det kändes väldigt bra. En liten bekräftelse. Det känns faktiskt också bra, tro det eller ej, att det nu för tiden är så många läsare men så pass få kommentarer. Då kan man liksom bara fokusera på sitt skrivande utan att fokusera på omdömmen. Tänka på sig själv
lite :)



Blogg.se

Konstigt att det kan vara Sveriges största bloggportal. Det är det bara pga av den självklart bästa adressen "blogg.se" men skulle man bedömma efter kvalité och så, så är den nog en av dom sämsta. Servern krånglar fan hela tiden. Har försökt blogga hela denna kvällen utan framgång. Varför jag inte byter blogg? Fråga mig inte. Orkar väl helt enkelt inte..Först NU! 8.15 på morgonen går inlägget att posta - blogg.se = bra skit.. =/



Överspelat. Finally. Det känns bra.
Nu är jag feg som raderar något som jag skrivit i ett inlägg.


Jag måste lära mig att inte ta åt mig så jävla mkt om vad folk säger. Så fort någon säger de minsta som kan tänkas relatera till mig själv, mitt utseénde eller min personlighet så nappar jag direkt och sjunker till knähöjd. Blir låg och känner mig allt jämnt värdelös.. Tyder det på låg självkänsla, lågt självförtroende eller bara det klassiska så jävla rädd för att vara oomtyckt? Troligen alla tre. Det är en av mina största svagheter. Mina brister. Jag hatar att se dom själv för dom lyser så jävla klart ibland...







Derby i morgon. Match mot Djurö. Tre stycket brödrapar möter varann varav ett av dom är jag och min storebror Noel som spelar i Djurö. Spännande Spännande. Prestige när den är som allra störst. I let you know how it goes...



Videon till she wants it:


http://www.kingsizemagazine.se/read.php?id=1117

Justin & Timba är som vanligt sjukt coola medans 50 cent mest ser lätt utvecklingsstörd ut med sina enorma framtänder...



Det var länge sedan jag kände att det var så bra mellan dig och med som det är just nu. Jag tänker inte förstöra det. Jag tänker inte förlora det. Dig. Aktar mig för det. Så noga. Du är för bra för det. För Fin. Älskar hur smart du är. Hur du har svar på allting. Tro mig, denna gång är det såhär bra för att stanna. Ta Kattmannen på orden :)



Kolla hela den här filmen. Bland det sjukaste jag sett:


http://www.youtube.com/watch?v=HLLOkREBbso


Jag funderar på att gå till Golfen på Onsdag. Gayen kanske kan fixa VIP. Så vi ståd på listan och till och med får använda vip konferensrummet och en egen rökruta och grejjor... Mums, det smakar finfint tycker jag :-) Fina kontakter den där



Jag hatar dåliga kyssar. Det är nästan värre än dåligt sex. Dåliga kyssar kan förstöra allting. Ett one night stand, en flirt, ett "på g". Kyssar ska vara något magiskt. Det ska skötas med stil och omväxling. Det ska smacka lagom mkt. Det ska finnas lust, passion och känsla. Det gäller att hitta rätt kombination. Lagom mkt tunga. Hatar usla kyssar något enormt... Antingen där man drunknar i partnerns tunga eller ibland där det kan kännas helt dött. Som man kysser en död människa. Inget motstånd liksom. Inget ljud. Helt tomt. Gensvar. Point is: Dåliga kyssar kan förstöra precis allt.

Min farmor är tydligen sämre än någonsin. Lillsyrran var där och hälsade på och farmor kände inte ens igen henne. Hon trodde Nelly var henens doktor och frågade om hon studerade där... Det känns åt helvette. Går det bara utför nu? Får man aldrig uppleva hennes värme igen? Är det slut nu? Ska hon bli en grönsak? Jag vill inte se det. Håller fortfarande tummarna. Fortsättning följer....


Sunny Beach - 1 vecka kvar


Mitt livs mest sanna faktum: Hemmafest is the shit


I can be so much more then i used to.
Well. I can try.




Åh! Man återkommer så ofta till ämnet. Varje gång man varit på en riktigt fet lyckad hemmafest så står faktumet alltid klarare och klarare. En riktigt lyckad hemmafest slår fan vad fan som helst. Så jävla underbart.
Bara själva stämningen. Det där självklara. Som lyser så klart igenom. Alla människor som är så härligt fulla, Underbar musik som man väljer helt själv, Alla sina bästa kompisar där, Massvis med vackra damer. Jag menar, blir det bättre än så? Sen att det var i en fet villa med en maffig pool gjorde ju inte saken värre.

Det var en soppa av alternativa ragg, ex ragg, kärlekar och flirtar. Risken fanns för ett eventuellt kaos i kategorin lögner, svartsjuka, kärlek och hat.. (Kaoset uteblev skönt nog).  Men det var ett ganska väntat scenario eftersom jag fick i uppdrag att styra tjejer till festen. Och jag fixade väl dit iaf 15-20 st... Då blir det ju det självklara att man ringer sina närmsta tjejer som inkluderar ens ex-ragg, ja det ovannämnda...  (Och nej, meningen med detta var inte att låta divig, kaxig och ball eller att tro att jag var snygg. Bara rena faktum jag räknar upp. Och även om ni skulle ta de negativt så skiter jag i det. För det är min blogg. Jag skriver vad jag vill. Sug mig. Blä! HAH)


Tyvärr kan ju inte allt vara perfekt - såklart. Det enda egentligen negativa som skedde denna kväll var att polisen våldgästade huset, inte en utan TVÅ gånger. Jävla idioter. Har dom verkligen inget bättre för sig? Dom sa att grannen ringt och klagat. Huset låg inte ens nära närmsta hus. Fattar inte hur lite vänner grannarna måste haft? Patetiskt. Men det blev sen cool och festen kunde fortsätta.


På festen närvarande även två av världens vackraste individer. En av dom är underbart vacker sedan tidigare. Det visste vi om sedan innan. <3 En annan var en ny erfarenhet. Hon dök upp och drog likasnabbt. Hon var så snygg att jag helt tappade fattningen. Sen fick jag IDAG reda att hon hade tyckt jag var fett söt! Hmm....sånt vill man ju gärna veta under kvällens gång. Damn! Jag hade ju resonerat direkt att "Nej, ingen idé Nemo, she´s way ouf of your league" Och gett upp hoppet innan jag ens börjat ragga. (Nej, jag raggar inte på allt och allt, Jag har faktiskt hämningar också). Dock skaffade jag fram msn till denna fagra dam men 5 min in i konversationen med henne på msn så insåg jag att, nej, den här människan vill jag inte ha att göra med. ever. Don´t ask me why.

Underbart med poolen. Folk badade och spelade vattenvolleyboll. Stämningen var verkligen på topp. Det är på sådana fester man verkigen inte vill att festen ska ta slut men tyvärr tog de slut till slut. (Många "slut" där). runt 5-snåret drog jag och Leo hemåt med ett trött men ändå skönt leénde på läpparna :-)


Jag är lite orolig för vad jag kan ha sagt och gjort på festen. Var som vanligt vansinnigt full så jag oroar mig väldigt starkt vad jag nu kan ha sagt till vissa tjejer. Framförallt vissa av dom. Några pinsamma sms? Någon?



Men din scén var kvällens märkligaste - Så nu vet du vart du står. Vad ger det oss? Vad är svaret på det? Vad är fortsättningen? Jag vet verkligen inte vad jag vill. Du vet vad du vill..? Den mest avancerade skiten inom kärlek jag varit med om. Velar fram och tillbaka. Slår emot väggen. Väger nackdelar mot fördelar. Går igenom årets jävla pärs. Win or lose. True or false. Dare to win...




Vodka, Kung och Cigg - Leo & Nemo´s kostcirkel <3





Käkade middag idag med Mamma och hennes relativt nya pojkvän. Plus hans döttrar. En sak gör mig lite konfundesam. Det är inte att mammas kille sitter i rullstol och saknar fingrar på båda händerna efter ett självmordsförsök för några år sedan... Nej, inte det. Det är att en av döttrarna är sjukt jävla het. Hur fel är inte det?! damn damn damn... Eller som Sean Kingston hade sagt "Damn Audi" ..... (Jaaa, jag vet att han säger "Damn all these")



Jävla Bajen. Så jävla mycket Bajen i ett nötskal. När det går sådär bra och chansen finns att haka på rejält i guldstriden. Ja då förlorar vi mot ett pisslag som Örebro. ÖREBRO LIGGER SIST I SERIEN! Bajen ska bara gå in och köra över dom. Det är dom betalda för. Dom är proffs. Så jävla irriterande. Istället går dom in och gör en medioker lam insats och 3 väntade poäng blir istället 0 poäng. Guldtåget gick. Ja såklart. Bajen. Det ska aldrig gå för bra. Det ska vara lagom. Folkliga Bajen. Så jävla irriterande. Blir uppriktigt sagt riktigt förbannad.


bäst just nu:


norlie - abstrakt kärlek

bob schneider - mudhouse

50 cent ft justin - she wants it

cashis ft eminem - pistol poppin
twista ft. faith evans - hope


Sista veckan på Ica för Sommaren inleds i morgon. Hur ser fortsättningen ut? Framtiden? Återkommer ang detta...


Sunny Beach - 8 dagar kvar...




Jag kollade på ett Scrubsavsnitt precis och började gråta. Första gången jag fäller tårar under seriens gång. Det var avsnitt 13 i säsong tre. När Dr.Cox´s bästa vän (Även bror till Cox fru) går bort. Spelad av Brandan Fraser. Under begravningen i slutscénen när dom zoomar in Dr.Cox och har ser helt döende ut så rann 3 tårar ner för min kind. Det såg så jävla äkta och vackert ut. Bra skådis? Ja antagligen. Men framförallt - DET tyder på en bra serien när den faktiskt kan beröra med så fantastiskt många skratt och även beröra känslormässigt så tårar rinner. Bara Scrubs och Friends har lyckats med det för mig.



Best of The Todd (Min scrubs-favorit):

http://youtube.com/watch?v=KtxfJGmj-aE


We´re holding on forever, Reaching for the love that seems so far, So I say it in a breath



Och det gjorde ont. Jag hatar dåliga besked. Jag blir nervös och liten. Blir svag. Känner mig otillräcklig. Jag tappar kontrollen. Jag vill vara den enda. Dubbelmoralens dilemma. Fan. Tänkte du på mig?



Jag hatar känslan av att vakna på morgonen sådär vidrigt bakis och ändå vet att man måste ta sig till jobbet väldigt snart. Jag ska till jobbet väldigt snart. 15.05-bussen. Det känns bittert. Jag har knappt hunnit nyktra till ännu.
Men det är ett kort pass på jobbet idag, 16-21, så det känns som om jag borde överleva. Sen går ju jobbet alltid mkt bättre och snabbare när man har något att se fram emot samma kväll. Det har ju jag ikväll! Fet hemmafest i villa med pool och grejjor. Det ska bli riktigt skoj!

Igår då? Jo det var fan bra skoj igår. Gjorde inte av med några pengar alls i princip. Så jävla grisigt men ändå skönt. Gled igenom hela kvällen på en räkmacka. Förade två gånger. Först hemma hos mig med John och riktigt bra musik, sedan på Starbar och sedan delade gängen på sig. Jag, John och Alex drog till Claras (Dagens chock...?) Medans resten av packet drog till La Camera. Det blev en del dans och jag träffade en söt tjej som hette Kajta.. Vi pratade ett bra tag och sen försvann hon. Sen träffa jag henne i t-banan senare. Bytte nummer och fick sedan ett sms av henne. Trevligt.


Skön lottning Elfsborg fick om dom klarar CL-kvalet. Valencia. Hur fan ska dom klara det? Dom kommer ju få litervis med kiss i munnen. Bajen däremot fick hyffsat lottning så vi ställs emot Fredrikstad. Där svenska landslagsmålvakten Rami Schaban spelar. Jag tror vi har en bra chans. Dom är ju knappast bättre än Utrecht så...


Bulgarien gör mig lite orolig nu för tiden. Läst så mycket skit om Sunny Beach i alla kvällsntidningar. Iofs vem fan litar på kvällsntidningars skvaller? Men ändå så blir man ju rätt nervös och nojjig. Har också iofs gått igenom många Sunny Beach-Forum på internet och alla säger att allt bara förstöras och att dom aldrig sett eller vart med om några liknande händelser där nere.


Fronda - Nytt album om en vecka! Synd bara att bara är jag och kingen som jag gillar Fronda. haha :P


Jag läste en del om regissören Robert Rodriguez och man måste medge att han är unik ? han regisserar, skriver, producerar, klipper, plåtar och gör musiken själv, gör tekniskt innovativa filmer som Sin City, filmatiserar sagor hans barn skrivit (senaste Spy Kids-filmen) och har skapat en helt egen studio - mäktigt!








Want to know the real me? This is the real me.
Dont. Please. Dont. Stop Judge.


Jag skickade 119 sms i natt.




Jag skiter i om du eller någon annan inte vill att jag skriver om dig i bloggen. Så länge jag inte nämner några namn. Så länge det är min blogg. Så skriver jag vad fan jag vill och känner. Du eller någon annan kan inte ändra på det. Jag tar inte hänsyn till såna där små ynkliga krav. Det är inte vad jag gör. Ingen tvingar dig att läsa det anyway.



Har ni några artister eller låtar som ni verkligen älskar, som ni samtidigt skäms något enormt över att ni gillar? Några gamla låtar eller artister som ni glömt bort att ni avgudare. Gamla klassiska. Snälla kommentera det :-) Det är roligt att höra, jag har gått igenom min musikmapp och här är mina:

Enrique Iglesias
DJ mendez
GES
Aqua
Jimmy Jansson
The Rasmus


Nu går nog tankarna på majoriteten av mina läsare ungefär så här "FY FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN"


AND I COULND´T CARE LESS!
POOOOOOOOOOOOOOLPAAAAAAAAAAAAAARTY IKVÄLL :D


Ica Kvantum Värmdö - Del 2 - Uppsägningar och Scrubs | Bajen in my heart <3


Emma sa upp sig på Ica igår. I caugh her crying på balkongen utanför personalrummet. Lilla Emma. But It was just a mather of time. Som jag skrivit förut så är det inte överflöd med roliga och intressanta människor i kassalinjen så därför svider det even more när någon man verkligen truly care about and like lämnar oss. Dont get me wrong though, I totally agree/support/understand what she´s doing. Men det suger ändå.. =(

Undrar hur många människor Ica förlorat på att behandla sin personal på det sättet dom faktiskt. Otacksamt. Bara skit. Ingen credd what so ever. Ica förlorar dom starka, smarta människorna som egentligen är för bra för stället. Mitt förslag skulle vara att vara rädda om de som faktiskt gör ett bra jobb. Men Ica satsar på den motsatta taktiken. När man gör något dåligt så är dom inte blyga eller långsamma med att låta en höra det. Med besked. Men däremot när man gör ett bra jobb så får man inte det minsta credd. 1 gång under snart 4 års tid har jag vid dagens slut fått höra att jag gjorde ett bra jobb. Fantastiskt, isn´t it?


You brought it up. The subject. Så jävla onödigt. Väck aldrig den björn som sover. Anklaga fan inte mig för någonting denna gång. Jag betraktar oss fortfarande som vänner. Det gör jag. Men jag tänker inte be om ursäkt för någonting. Du får ta kontakt med mig om vi ska fullfölja detta och fortsätta på den sköna vänskap vi faktiskt haft senaste veckorna. Du är en av mina favoriter på jobbet. Det är du verkligen. Du vet vart jag står, men vet jag vart du står?


Min syster har fan rätt. En grym poäng. (Läs kommentarerna i senaste inlägget). 
Om jag har sådana problem med 9timmars-pass på jobbet NU (Vilket är en vanlig arbetsdag).
Hur fan ska jag då klara ett vanligt arbete...? Heltid? Shit. Dont even wanna think about it...


När man jobbar heltid som jag gjort nu under sommaren så känner man sig lite som ett Scrubsavsnitt. ALLT kretsar omkring jobbet. Alla relationer. Både vänskaps och kärleksmässigt. Till o med bloggen präglas avsevärt av Ica Kvantum. Ganska vidrigt och lite småtragiskt när man tänker på det.


Jag älskar Scrubs. Börjat beta av Säsong 3 nu.
Bara tanken av att jag har 3 år kvar att se efter detta år ger mig gåshus.
Mums.








Jag var på Bajen-Malmö igår. Det var utan tvekan  det häftigaste jag har upplevt live i sportväg. Det slår alla derbynvinster jag varit på. Det var fullsatt. Matchen innehöll precis allting:

- Ett fullstatt söderstadion med elektrisk stämning matchen igenom
- Massa målchanser fram och tillbaka för båda lagen
- Matchen avbröts under 10 minuter för att folk slängd in öl på Malmöspelare
- Underbart vackert mål av Paulinho som sedan tyvärr filmade i ett läge han bara borde gjort mål istället:

http://www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,1132500,00.html



Fan vilken underbar match. Så glad som jag var nät slutsignalen gick, ja, fan, så glad har jag inte varit på väldigt väldigt länge. Forza Bajen! Nu har vi bara 4 poäng upp till serieledning.... FUCKING GREAT!

 
KENNEDY GÖR SUCCÉ I AJAX:

http://www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,1132420,00.html




Märkligt igår förresten. Blev nekad på Golfen...  Tänkte dra ut och fira bajen-vinsten med ett par kalla och dans och baluns men så blir man fucking nekad! Kändes sådär halvkul. Ett brus av otillräcklighet fyllde min kropp. Vakten var så extremt sur och otrevlig. Helt otroligt. Jag fyller 20 år om mindre än två veckor. Han sa "Det är 20 år här. Kliv ur kön". Vi köade i 40 min. Jag har varit på golfen två gånger i Sommar. Golfen har säkert en 20-30% under 20 år inne hos sig varje Onsdag. Antingen var det redan för mkt killar där inne, Eller så var jag bara inte tillräckligt snygg? rik? välklädd? Ja herregud. Man kändes sig lagom värdelös, mobbade och snopen när man tog taxin där ifrån. Suck. Pinsamt hela grejen. Kvällen fick iaf ett väldigt mysigt slut.... <3


Spana in sticket och stämmorna på denna live-unplugged-version av Tokyo med Danny, riktigt bra:

http://www.youtube.com/watch?v=lL6O9r4bxtM&mode=related&search=



Att man kan vara så ofattbart vacker men samtidigt så fruktansvärt blåst är för mig ett mysterium. Samtidigt som det är synd. En väldig waste tänker man. När jag satt och lyssande på dig och hans småprat så tänkte jag bara... "Gosh...är det 11åringar jag lyssnar på eller?". Vilken sanslös nivå ni låg på. Och Jaja, Jag vet att jag inte är smartast i världen heller. Kanske inte ens spec smart alls. Men det känns bara så synd...För man hoppas ju att en så vidrigt vacker människa som du ska ha någelunda mkt innanför pannbenet men sedan bevisar du gång på gång att så är tyvärr inte fallet. Synd. Som sagt. A Waste. Jävla gud.



Poolparty Lördag. Stor villa och en riktigt nice stor pool. 10 min buss från Gullmarsplan. Trollbäcken tror jag visst stället hette. En nära vän styr festen. Ledig på Söndag så det lär bli en snuskigt fet All in! Tydligen lite tjejbrist dock så jag får väl ta mitt ansvar och styra lite, Är du sugen? Säg till isf...



Ett av dom bästa inläggen vår käre Schulman skrivit på bra länge:

http://blogg.aftonbladet.se/14002/perma/486558



Det är 2:a Augusti och jag har inte badat i år. Det är sådana tankar får en att bli riktigt deprimerad. Det beror väl främst på vädret i guess. Men också på allt jävla jobb och på att man alltid har andra planer och prioriterar annat före. Har iofs aldrig vart en riktigt badmänniska men ändå. Tråkigt.


Sams med Jocke igen. Underbart. Han var inne på jobbet igår och handlade av mig. Har alltid sagt det här: Det finns nog ingen jag hatar att bråka mer med än Jocke. Han blir så vansinnigt jävla arg när han väl är arg men samtidigt är han så underbart smittsamt glad när han väl är glad. Underbar kille. Hoppas vi kan börja umgås mer framöver. Har inte träffat honom, bortsett från fotbollen, på hela sommaren typ..Sugigt värre.



Och hur fan ska detta sluta?

http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,1132538,00.html






Varför ringde du mig här om natten? Är det undermedvetet? Sitter det kvar där i nackmärgen? Hur länge till? Du är alltid full när du ringer. Du ringer och försöker prata omedvetet allmänt om ingenting men man märker vad du ringer för. Du ringer nog delvis för att det är på rutin också. Du känner väl att det är bara så det är. Ja det är svårt. Tufft. But still... Så många minnen.