Mitt livs mest sanna faktum: Hemmafest is the shit


I can be so much more then i used to.
Well. I can try.




Åh! Man återkommer så ofta till ämnet. Varje gång man varit på en riktigt fet lyckad hemmafest så står faktumet alltid klarare och klarare. En riktigt lyckad hemmafest slår fan vad fan som helst. Så jävla underbart.
Bara själva stämningen. Det där självklara. Som lyser så klart igenom. Alla människor som är så härligt fulla, Underbar musik som man väljer helt själv, Alla sina bästa kompisar där, Massvis med vackra damer. Jag menar, blir det bättre än så? Sen att det var i en fet villa med en maffig pool gjorde ju inte saken värre.

Det var en soppa av alternativa ragg, ex ragg, kärlekar och flirtar. Risken fanns för ett eventuellt kaos i kategorin lögner, svartsjuka, kärlek och hat.. (Kaoset uteblev skönt nog).  Men det var ett ganska väntat scenario eftersom jag fick i uppdrag att styra tjejer till festen. Och jag fixade väl dit iaf 15-20 st... Då blir det ju det självklara att man ringer sina närmsta tjejer som inkluderar ens ex-ragg, ja det ovannämnda...  (Och nej, meningen med detta var inte att låta divig, kaxig och ball eller att tro att jag var snygg. Bara rena faktum jag räknar upp. Och även om ni skulle ta de negativt så skiter jag i det. För det är min blogg. Jag skriver vad jag vill. Sug mig. Blä! HAH)


Tyvärr kan ju inte allt vara perfekt - såklart. Det enda egentligen negativa som skedde denna kväll var att polisen våldgästade huset, inte en utan TVÅ gånger. Jävla idioter. Har dom verkligen inget bättre för sig? Dom sa att grannen ringt och klagat. Huset låg inte ens nära närmsta hus. Fattar inte hur lite vänner grannarna måste haft? Patetiskt. Men det blev sen cool och festen kunde fortsätta.


På festen närvarande även två av världens vackraste individer. En av dom är underbart vacker sedan tidigare. Det visste vi om sedan innan. <3 En annan var en ny erfarenhet. Hon dök upp och drog likasnabbt. Hon var så snygg att jag helt tappade fattningen. Sen fick jag IDAG reda att hon hade tyckt jag var fett söt! Hmm....sånt vill man ju gärna veta under kvällens gång. Damn! Jag hade ju resonerat direkt att "Nej, ingen idé Nemo, she´s way ouf of your league" Och gett upp hoppet innan jag ens börjat ragga. (Nej, jag raggar inte på allt och allt, Jag har faktiskt hämningar också). Dock skaffade jag fram msn till denna fagra dam men 5 min in i konversationen med henne på msn så insåg jag att, nej, den här människan vill jag inte ha att göra med. ever. Don´t ask me why.

Underbart med poolen. Folk badade och spelade vattenvolleyboll. Stämningen var verkligen på topp. Det är på sådana fester man verkigen inte vill att festen ska ta slut men tyvärr tog de slut till slut. (Många "slut" där). runt 5-snåret drog jag och Leo hemåt med ett trött men ändå skönt leénde på läpparna :-)


Jag är lite orolig för vad jag kan ha sagt och gjort på festen. Var som vanligt vansinnigt full så jag oroar mig väldigt starkt vad jag nu kan ha sagt till vissa tjejer. Framförallt vissa av dom. Några pinsamma sms? Någon?



Men din scén var kvällens märkligaste - Så nu vet du vart du står. Vad ger det oss? Vad är svaret på det? Vad är fortsättningen? Jag vet verkligen inte vad jag vill. Du vet vad du vill..? Den mest avancerade skiten inom kärlek jag varit med om. Velar fram och tillbaka. Slår emot väggen. Väger nackdelar mot fördelar. Går igenom årets jävla pärs. Win or lose. True or false. Dare to win...




Vodka, Kung och Cigg - Leo & Nemo´s kostcirkel <3





Käkade middag idag med Mamma och hennes relativt nya pojkvän. Plus hans döttrar. En sak gör mig lite konfundesam. Det är inte att mammas kille sitter i rullstol och saknar fingrar på båda händerna efter ett självmordsförsök för några år sedan... Nej, inte det. Det är att en av döttrarna är sjukt jävla het. Hur fel är inte det?! damn damn damn... Eller som Sean Kingston hade sagt "Damn Audi" ..... (Jaaa, jag vet att han säger "Damn all these")



Jävla Bajen. Så jävla mycket Bajen i ett nötskal. När det går sådär bra och chansen finns att haka på rejält i guldstriden. Ja då förlorar vi mot ett pisslag som Örebro. ÖREBRO LIGGER SIST I SERIEN! Bajen ska bara gå in och köra över dom. Det är dom betalda för. Dom är proffs. Så jävla irriterande. Istället går dom in och gör en medioker lam insats och 3 väntade poäng blir istället 0 poäng. Guldtåget gick. Ja såklart. Bajen. Det ska aldrig gå för bra. Det ska vara lagom. Folkliga Bajen. Så jävla irriterande. Blir uppriktigt sagt riktigt förbannad.


bäst just nu:


norlie - abstrakt kärlek

bob schneider - mudhouse

50 cent ft justin - she wants it

cashis ft eminem - pistol poppin
twista ft. faith evans - hope


Sista veckan på Ica för Sommaren inleds i morgon. Hur ser fortsättningen ut? Framtiden? Återkommer ang detta...


Sunny Beach - 8 dagar kvar...




Jag kollade på ett Scrubsavsnitt precis och började gråta. Första gången jag fäller tårar under seriens gång. Det var avsnitt 13 i säsong tre. När Dr.Cox´s bästa vän (Även bror till Cox fru) går bort. Spelad av Brandan Fraser. Under begravningen i slutscénen när dom zoomar in Dr.Cox och har ser helt döende ut så rann 3 tårar ner för min kind. Det såg så jävla äkta och vackert ut. Bra skådis? Ja antagligen. Men framförallt - DET tyder på en bra serien när den faktiskt kan beröra med så fantastiskt många skratt och även beröra känslormässigt så tårar rinner. Bara Scrubs och Friends har lyckats med det för mig.



Best of The Todd (Min scrubs-favorit):

http://youtube.com/watch?v=KtxfJGmj-aE


Kommentarer
Postat av: Leo

Vi va skönast igår ;) mental five!

2007-08-06 @ 00:48:22
Postat av: Valentin

bob schneider kan dra... och ni kan dö, sluta ha kul utan mig!

2007-08-06 @ 01:31:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback