Tillfällig gäst i ditt liv



Ibland inbildar jag mig att hatkänslan är större än kärleken. När man tycker riktigt illa om någon människa. När man bara brinner inombords och vill få ut allt. Man vill inte drabba dom oskyldiga och dom man gillar men samtidigt kan man inte kontrollera sig själv. Man skakar och kokar och vill bara skrika, gråta och slå sig fri. Hat är ett starkt ord. Ett av dom starkaste och bör icke missbrukas men jag har hatat en del människor i mina dagar. Jag är bra på att dela in mina nära, kära och bekanta i kategorier. På både gott och ont. Jag vill inte kalla det att dömma folk. Jag aktar mig för fördomar och dyrligt men det är fan en tunn linje emellan att älska och hata. Människor jag hatar, ja dom hatar jag verkligen och vill visa det. Det ska dom fan veta. Jag vill att dom ska fatta det. Människor jag älskar och bryr mig om är jag beredd att gå i graven för. För mig finns det fan ingen mellanting.


Hemma nu några dagar. Kom hem i Tisdags kväll. Har varit ett par mysiga dagar. Har träffat mina nära och kära.

Var ute igår med dom flesta av dom. Vilken jävla kväll. Kan helt ärligt säga att jag tror inte jag druckit så mkt någon gång som jag gjorde igår. Det var Vin, öl, shots och drinkar till höger och vänster. Folk envisas med att bjuda när man bestämt sig för att ha en relativt lugn kväll.. Hade jag druckit så mkt som jag gjorde igår för några år sedan så hade jag troligen dött. Eller iaf spytt, däckat och blivit utslängd från stället. Men man har väl härdat igenom åren kanske. Tragiskt nog ska nog tilläggas.. Men tyvärr så klassas man nog nu som en rutinerad drickare och vet sina gränser innan man spårar ur totalt. Eller det kanske är bra.. Eller jag vet inte faktiskt. Det värsta är nog att jag verkligen trivs med det dock. Jag älskar att bli sådär full så jag är på gränsen till missär. Jag vill inte spy och bli utslängd.. Det är inte det jag påstår. Utan jag vill bara bli sådär jävla packad så jag inte skäms för någonting. Så jag kan göra vad fan som helst och bara leva. Slappna av och inte behöva tänka på någonting liksom. Och den gränsen är jag jävligt bra på att hitta nu för tiden...


Vaknade idag med störd bakfylla. Ögonen var hängiga och småsvullnda. Mäktiga minnesluckor från igår. Många dumma pinsamma sms. Blev påmind om så mycket man gjorde under gårdagen från andra människor. Verkligenheten hann ikapp. Klassiskt. Gick upp och drog några treo. Enda rätta.


Ska på bio ikväll med far min. Ska se "I Am Legend". Höga förväntningar! Det går bra med honom nu för tiden förresten. Han sköter sig vad jag hör och jag är glad för det. Han går på sina AA-möten och är ofta i kyrkan. Jag är verkligen glad när jag uppdateras med goda nyheter om honom från syskon och mamma. Man blir stolt på något sätt. Man blir stolt och håller alla tummar man har att det fortsätter i samma goda trend. För jag vet ärligt talat inte hur jag skulle hantera ett nytt nederlag i Pappa-historien. Jag tror jag skulle spåra ur fullständigt...


Gjorde ett dyrt frissörbesök igår. 800 kr. Lite ångest men riktigt nöjd med resulutatet. Färgade en snygg mörkbrun färg över hela håret med lite lite små blonda slingor här och där.. och sen med en snygg jävla frissyr på det. Riktigt nice! Bra frissör. Hon var 20 år och hade en son hemma på 1.5 år... Och hon var riktigt glad, nöjd och det funkade hur bra som helst! Häftigt! Man blev lite avundsjuk....


Jag älskar hur jag berör ändå. Att jag berör. Det är det bästa jag vet. Samtidigt är jag väl medveten om att det är tragiskt och larvigt med detta ständiga bekräftelsebehov men jag kan inte sluta facineras. Jag älskar komplimanger. Jag älskar att bli igenkänd. Bara en sån sak som att höra att man ser bra ut, att bloggen är bra eller att man är en jävligt trevlig prick kan göra min dag. Jag undrar om det kommer vara så hela livet. Det här behovet av att veta att man räcker till och är en bra människa.



Nu har jag varit i Skåne i 12 dagar. Har averkat alla möjliga städer och hålor där nere och helhetsbetyget so far är väldigt gott. Man är verkligen bortskämd. Fräsha hotell och kanonförutsättningar vart man än drar. Man ska fan inte sticka under stol med att det är sjukt bortskämt att ALL mat, ALLT boende och ALLA resor är betalda och fixade vart man än drar. Och själva jobbet går också helt okej. Jag tycker det är roligt och känner att jag utvecklas hela tiden.

Var ute i Malmö i Lördags med mitt "Team". 14 Pers var vi och 6 st av dom fick ut över 45.000 kr på senaste lönen... Bara en sån sak är ju helt flippad. Man blir ju bra jävla pengarkåt och motiverad när sån info kommer upp till ytan. Det var riktigt oblygt med skumpan, helrören och sedelbuntarna. Jag satt bara och mös och smålog :-)


Måste också ursäkta att varit kass på att uppdatera bloggen senaste tiden. Och jag är rädd för att jag inte kommer bli så mkt bättre på det heller. Satsar på iaf 1-2 inlägg i veckan. Lär väl tappa massa läsare på det här.. men men. När jag skaffar Laptop och mobilt bredband blir det bättre :) Tänkte göra det inom kort! När (Eller OM) cashen rullar in...hehe =)


Jag har tittat lite på Let´s Dance senaste tiden and i have to make a statement:

Tilde Fröling är såååå jäääävla snyyyyyyyggggggggggggggg!

Skäms att jag glömde ta med henne när jag hade min tjejomröstning
i bloggen här för några veckor sen...

Sveriges Snyggaste?








Just fan. Jag är så töntig. Hur mycket jag bryr mig om vad andra säger, tycker och tänker. Jag bytte mobil. Det blir inte Nokia N95. Jag måste erkänna att efter kritiken här i bloggen brydde jag mig inte ett smack. Jag tänkte köra på den ändå. Men nu när jag varit i mobilsvängen etag med jobbet och pratat med många kunniga som ger den skarp kritik så dissar jag fan den alltså. Det håller inte att ha en mobil vars batteritid tar slut på mindre än en dag... Istället så kör jag på Sony Ericssons K850i:




Den har två avgörande saker som gör den skönare än Nokian. Batteritiden och Blixt på kameran :)
5 Megapixel här med. Ska bli sååå skönt att kunna ta bildee hela tiden. Sedan jag söp bort min digitalkamera
på festival i sommras har jag känt mig helt handikappad på alla utgångar och så...



Ja just det. En sjuk grej jag måste säga. Jag glömde att boka min resa igenom jobbet till i morgon innan deadlinen så då får man boka och sköta det själv. (Man får såklart ersättning för den sen). Så jag skulle kolla upp tåg från Stockholm till Jönköping. Vet ni vad det kostade? 1321 fucking jävla kronor. Hur sjukt är det? Det finns ju lixom inte! Sen kollade jag upp FLYG och det kostar 450 kr... VART FAN LIGGER LOGIKEN I DET? Att Tåg ska kosta tre gånger så mycket?! SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK! Idiotsverige... Flyg it is then!


Hade typ 10.000 brev idag när jag kom hem. Jag brukar aldrig få post. Men iaf.. Kom till saken. Ett brev var från Tandläkaren. Kallelse! Jag tänker skita i det. Sånt kostar väl skjortan när man fyllt 20? Typ tusentals kronor för ingenting. Måste man gå dit? Är det obligatoriskt? Är det nån som vet? ÅÅÅÅÅNGEST!!



Shit i helvette vilket långt inlägg det här blev nu. Ni får ursäkta alla stavfel och felformuleringar men jag stressade som faaaan när jag skrev det här... Ville bara ge er en liten uppdatering!


Nej fan, no time. Måste dra. Ta hand om er så hörs vi säkert snart igen.


Peeeeace Out

Nu är Emil här!





Propps till Super-Emil på Ica Kvantum Värmdö!


Weed makes it all bright



fuckers fuckers fuckers! Som Stifler hade uttryckt det i American Pie. Nu sitter jag här på en härligt hotellrum i lilla Tomelilla och ville bara skriva att allt är bra och det går bra för mig. Lever upp till förväntningarna. Säljer rätt bra and living the good life. Fast det kanske är tabu att skriva så? Jag kanske ska skriva att allt går åt helvette och att jag inte säljer någonting? Att jag skär mig i armarna och gråter mig till sömns varje kväll? För så fort man skriver något positivt eller något som man är stolt eller nöjd över så SKRYTER man ju och det är hemskt... TABU! fyyyy Nemo!

Vem fan hade trott att ett lumpet litet inlägg om en mobiltelefon skulle få 59 kommentarer? ja herregud. Jag trodde inte någon skulle ta sig tid att kommentera det.


Rest In Peace Heath Ledger!
Fantastiskt skådis. Inte minst i mästerverket Brokeback Mountain!
Se den om ni inte gjort det! Missa inte!



Fick precis reda på att en gammal favoritlärare ligger döende i Cancer. Värdelöst. Hon har två barn i mellanstadiet. Så jävla ovärt, orättvist och tragiskt. Håller verkligen tummarna för henne men det verkar kört... Suck. Döden är verkligen omkring en all the time. Spooky indeed.



För alla som är intresserade av snygga tjejer!

Hayden och Alba ska ha en sexscén i den kommande filmen "AWAKE"

Jag har tre ord för det... eller fyra då... Oh my fucking god!




Kommer hem på Tisdag kväll. Dom som känner sig manade, sugna och välkomna får mer än gärna hänga med ut på Onsdag och dricka några öl och snacka lite skit :) det blir nog en mysig kväll! För sen några dagar senare drar jag ju iväg igen...


Undrar om jag vågar säga något utan att 10 pers blir galna och säger att jag skryter? Ja fan.. Jag testar! Iaf var det så att när jag stod och sålde idag i ett litet köpcentrum så var det ett tjejgäng som gick förbi mig.. Vad kan dom ha varit.. 18 år kanske? Ja det låter logiskt. Dom stod iaf och glodde på mig typ 10 meter bort och fnittrade i ca 10 min. Sen kom en av dom fram till mig och sa "Jag måste bara säga. Vi tycker du är så sjukt snygg. Om du undrade varför vi blev kvar här...". Jag blev så glad! Sånt kan ge en så mycket. Call me a loser men det gjorde min dag lite grann :)


Hörde något på radio lite snabbt om att Michael Jackson och Akon har någon låt ute ihop eller hörde jag fel? någon som har lite info till en vilsen bonde ute på vishan? Blev fett nyfiken alltså!!




Ni får ursäkta det väldigt tråkiga inlägget men jag ville egentligen bara höra av mig. Jag sitter på min roomies kassa bärbara dator med lumpet uppfuckad mobilt bredband så förutsättningarna var inte dom bästa.. men men :)


Puss och God Natt

Kompis, det går bra nu...



This baby is mine:




image58



Smidig slidermodell - dra skjutluckan uppåt och du kommer åt knappsatsen för att ringa, dra den nedåt och du får fram kontrollerna för mediaspelaren med stöd för (MP3, MP4, AAC, Midi m.fl.) och video (MPEG4)


8GB Inbyggt Minne
5.0 Megapixel Kamera
16.7 Miljoner Färger
128 MB RAM Minne

Och mycket annat smått och gott...


last king of värmdö





Harder Better Faster Stronger


 

Tror detta på något sätt blir mitt riktiga lyft från Värmdö. Eller lyft och lyft.. Det blir snarare the final step för att sedan  inte återvända. För när jag är klar med Telenorjobbet - Om en vecka eller om ett år... Så kommer jag inte flytta tillbaka ut till Värmdö. Jag orkar inte. Jag är färdig här känner jag. Fast vart vill man leva är ju frågan...? Stan eller utanför Stan? Kanske inte ens i närheten av Sthlm? Time will tell...

19.20 ikväll lyfter mitt plan från Arlanda till Malmö. Jag flyger ned ensam mot Sveriges nedre regioner. Planet mot succé eller misär? We´ll see.. Jag ska flänga runt på fyra olika locations i Skåne det kommande tio dagarna. Ska jobba med tre olika säljare som jag aldrig träffat vilket blir jävligt spännande och roligt men samtidigt lite nervöst. Jag har gett mig fan på att bli grym på det här dock. Och med flygresa ner, fina hotell och sen hotellfrukost varje dag så kan man ju inte få bättre förutsättningar iaf...

Upptäckte precis att man kan lattja med facebook, msn, SL och andra roliga saker på min jobbmobil. Har inte kollat upp om man kan blogga med den än men det återstår att upptäcka. Tror fan inte det dock.. Det blir lite väl omständigt kanske. Rolig funktionsrik telefon iaf!



Nej fan, Nu ska jag fylla Ipoden med lite ny fräsh musik, duscha och packa väskan.



So long suckers!








Kan man annat än älska det här?
Ljuvligt. Älskar deras utséenden.
Roxette hos Jay Leno 1992.

Cuz i´m counting on a new beginning... Så nära men ändå så långt ifrån?




Är det något som facinerar mig inom show business så är det magi. Illusioner och trolleri. Jag var som sagt och beskådade Carl Einar Häckner med storebror här om dagen och trots att Carl Einer säkert inte ens är bland Världens 100 Bästa illusionister så var det en makalös syn. Man är så himla nära honom och när han genomför alla dessa förbluffande saker så började man tvivla på sig själv så småningom. Man inbildar sig att man är dum i huvudet och fattar ingenting. Det är verkligen facinerande trick. Det enklaste i såna här situationer är egentligen bara att face the facts.. Han kan trolla. Inge mer me det. Killen har en gåva och kan trolla. Fair Enought. Då slipper man tänka så jävla mkt och själv bli dum i huvudet på cupen. Men det går inte heller då dom flesta trollkarlar envisas med att säga att Trolleri är något man lär sig.. Inte någon gåva man får. Och sen säger självaste Joe Labero att det han sysslar med är inte trolleri eller illusioner. Det är Entertaining. Ja, vad säger man?


And while i was standing there..

Så kände jag mig sådär bortgjort och underlägsen på något fruktansvärt sätt. Bara chanslös och ful. Som att börja en fotbollsmatch med 0-10 i baken. Som att springa i maratonglopp med 100kg tyngder på axlarna. Jag vet att det bara var inbildning och verkligen inte befogat men känslan kröp så sakta upp längst ryggraden och det var så obehagligt att jag bara ville gå och gömma mig.




Men ser du mig inte? Jag vill också värmas i Indien.
Jag vill också ha allt. Jag vill också. Också.



Claras helrenoveras till April. Hörde det just från säkra källor. Snyft. Vår umgängeskrets sörjer... Enda stället man alltid har roligt på kommer nu inte vara tillgängligt på månader. Det känns tungt. Å andra sidan är tajmingen rätt bra då jag precis börjat på ett jobb som innebär väldigt mycket resande så jag sällan kommer ha tid att gå ut i Sthlm ändå. Telenor ja:

Var på utbildning med ett gäng andra på Torsdag och Fredag last week och det gick bra. Vi fick höra att på en anställning så valdes 8 andra sökande bort och sånt känns ju såklart roligt. Vi fick nya mobiler, lekte rollspel och hade olika föreläsningar. Fast det nu denna vecka som allvaret börjar...

Onsdag och Torsdag är det lite mjukstart. Då går jag runt med min Teamleader i Sthlm på olika locations och kolla hur vi jobbar och sådär. Glider bara runt och tar insperation och gör min grej så smått.. Fast det är sen på Fredagen som det verkligen börjar på allvar..

Då åker jag till Skåne ensam med en snubbe jag aldrig träffat. Fredag - Söndag är jag där. Då börjar det på riktigt. Det är då jag ska börja lattja upp alla rejält och visa vad jag går för. "Sälja skiten ut skåneslynorna" Som den vise känslige Leo uttryckte det.. Visst är jag lite nervös och sådär och visst kommer det kännas skumt att bo tre dagar med en kille jag aldrig träffat men jag måste lita på Olle när han säger att alla i teamet är kanonmänniskor.

Wish me luck fuckers!



Jag var ute i Lördags med ett riktigt skönt gäng. Bland annat så var E med och det var på förhand lite sådär halvkul tänkte jag men redan på Nivå insåg jag att det skulle bli bra. Han bar på det där gamla léendet. Den där klassiska värmen som han alltid stod för förr i tiden var lite tillbaka. Han skrattade mycket och var verkligen på G. Han var inte alls lika avstängd, tyst och kall som jag upplevt honom senaste månaderna. Det var mycket värme och man kände faktiskt att fan.. Han är nog tillbaka! Det var roligt att kunna umgås och festa med honom igen. Vi har en onödig, jobbig och tråkig historia bakom oss nu senaste tiden.. Förhoppningsvis är det verkligen bra nu :)




Förvånande notiser:

Danja och Max Martin ska producera Simple Plans nya platta (!)

Basshunter ligger etta på Englandslistan (!)

Och som du beter dig.
Det finns fan inga ord.
Jag vet. Du tror att du är säker.
Men jag vet.





Fick nys om att One Republic släppte "Apologize" långt innan Timbaland gled in och satte sitt namn på den och gjorde en världshit av den. Och då blev den tydligen ganska stor men inte på långa vägar lika stor som när Timbaland kom och tog med den på hans skiva. För vi snackar marginella skillnader som Timbaland gjorde med låten. Det är bra skumt egentligen... Att han bara kan glida in och sätta sitt namn på den så blir det Världens mest spelade låt igenom tiderna på radio? För ja, det är just vad den har kommit att bli. Den har slagit alla rekord. Märkligt.


Två olika videoversioner av den gamla versionen av "Apologize" med bara One Republic...

http://www.youtube.com/watch?v=fm0T7_SGee4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=REsezs6cQRc&feature=related



El Maco är tillbaka! Hallelulja!
McDonalds godaste!



Lika som bär?

Pappas exband Weeping Willows hade en hit som hette "Touch me" som toppade Sveriges alla listor 2001. Nu 6-7 år senare släpper Petter en singel som heter "Logiskt". Ja var vill jag komma med detta? Jo jag tänkte på en sak. Dom båda låtarnas videor. Snarlika eller vad säger ni?


Weeping Willows - Touch me





Petter - Logiskt



Casino Cosmopol / Telenor Express


I like the direction...

Pratar med Olle. Han är entusiastisk. Det finns väldigt VÄLDIGT många olika team på telenor. Ett team innehåller 15 pers. Ett team får innehålla två pers utan körkort - jag är en av dom två. Jag blev headhuntad av Olle och därmed är jag i hans team nu. Teamet jag börjar jobba med i imorgon är det bäst säljande av alla Telenor Express-team! Med högsta snittlönen och med dom ledande säljarna. Håller vi samma takt etag till så får vi Vippa oss med Champagnebord på Stureplans alla inneställen inom simom tid... Sturecompagniet etc..You name it. Och jag som aldrig gillat Stureplan...

Som sagt, utbildning på Telenor Express i morgon och i övermorgon. Jag ser fram emot det. Det ska bli kul och spännande att se hur det känns. Förhoppningsvis klickar det jävligt bra och det visar sig vara något för mig men om det INTE skulle göra det är så är det inget stort problem heller... just för att:

Casinot har funkat bra dom två föregående nätterna. Visst har jag blivit lite trött och så när de börjar närma sig 5-rycket på morgonen men inte märkbart. Helt allvarligt så är det helt ljuvliga människor som jobbar där. Alla (även cheferna) är så jävla trevliga, hjälpsamma och glada. Det är verkligen som en familj. Man flyter in som en i mängden direkt. Skulle det inte vara för de obekväma arbetstiderna och den kassa lönen (Som ICA) så hade jag inte tvekat en sekund på att jobba heltid där.


Hat är en speciell känsla.

Jag har laddat ned några plattor jag måste lyssna igenom.
Alicia Keys, Chris Brown och Mary J Blige.


Jag ska se Carl Einar Häckner med storebror i kväll.
Det är hans julklapp till mig. Folk säger att han är jävligt
rolig plus en jävligt bra trollkarl. Jag har inte sett mycket av han.
Recension kommer! =)


Michael J. Fox - All kärlek till dig:

http://www.youtube.com/watch?v=a9WB_PXjTBo

http://www.youtube.com/watch?v=o8lsjfjgAA8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=INdWgpqMByE&feature=related





Jag läste precis att dom fyra
största industrierna i världen
är Vapen-, Knark-, Porr-
och Medicin-Industrin.. Muntert.




Och vad fan är grejen? Helt seriöst? Vill du verkligen kliva tillbaka till ruta ett? Är det ditt mål eller? Jag förstår verkligen inte ditt resonemang. Vem är du? Köra strutstricket liksom. Doppa huvudet i sanden och hoppas på det bästa. Ja visst. Stort av dig. Jävla pajas. Jävla fjant. Jag blir så jävla arg, ledsen och besviken. Varför kan du inte bara fortsätta på samma väg? Det var ju så nära... Vad är det för jävla tvångsbehov du har att ständigt göra mig besviken och sårad? Är du bara så jävla rädd och ynklig? Jag förstår verkligen inte. Jag vill, men jag förstår inte ändå. Det känns inte som på riktigt. Allt var på väg att bli så bra. Du var lugn och harmonisk och hörde av dig varje dag.. Du hade lämnat henne bakom dig och sa själv att det var så skönt. Att slippa all skit med henne.  Sen ser jag dig gå med henne från hennes lägenhet och jag blir arg och besviken och sen hör du inte av dig på what.. hur lång tid har det gått nu? 10 dagar typ?! Ja. Det här känns som dödsstöten.
Om du inte gör något åt det jävligt fort. Suck.

2008 has begun



Fullspäckad vecka:



Måndag & Tisdag: 20.45 - 05.00 på Casinot (OBS. Mina första nattpass)
Onsdag: Carl Einar Häckner föreställning med Storebror
Torsdag: Födelsedagsmiddag hemma hos Calle & Helena med vänner
Torsdag & Fredag: Utbildning på Telenor Express

And the weekend..?
Time will tell...


Under min värdighet, i know... but i´m booored! okay, here we go:


Hittade denna på en blogg när jag gick min dagliga bloggrunda.


Fick iofs intrycket att denna grej kan vara för tjejer alternativt iaf för mycket yngre människor..men..what the hell.. är man uttråkad så är man:


2007


1) rökt cigarr [x]
2) dricker/druckit alkohol [x]
3) sovit i samma säng som någon med samma kön [x]
4) sovit i samma säng som någon med motsatt kön [x]
5) Strulat offentligt [x]
6) Varit kär i nån av samma kön [ ]
7) haft sex med flera stycken på en och samma dag [x]
8) kollat på porr [x]
9) köpt porr []
10) tagit droger [x]
TOTAL: 8

11) umgåtts med kriminella [x]
12) gett någon sömnmedicin [ ]
13) ljugit för dina föräldrar [x]
14) ljugit för en vän [x]
15) smugit ut ur ditt hem [x]
16) gjort något farligt [x]
17) skärt dig själv [ ]
18) gjort någon illa [x]
19) önskat att någon ska dö [x]
20) sett någon dö [x]
TOTAL: 8

21) haft utegångsförbud [ ]
22) stannat ute hela natten [x]
23) ätit ett helt paket glass för dig själv [x]
24) varit hos en psykolog [x]
25) varit hos en drogrehabilitering [ ]
26) rakat av ditt hår [ ]
27) gjort sönder någons biljett [ ]
28) varit med på göra sönder något [x]
29) varit på en fest [x]
30) vart på en bar [x]
TOTAL: 6

31) vart på en vild fest [x]
32) sett the Mardi Gras [ ]
34) vart i afrika [ ]
35) sniffat något [x]
36) burit smink någon gång [x]
37) buris halsband någon gång [x]
38) bär t-shirtar med tryck [x]
39) lyssnar på rapp [x]
40) lyssnar på pojkband [x]
TOTAL: 7

41) vart goth [ ]
42) klätt dig horigt []
43) vart punkare [ ]
44) vart alternativ [x]
45) stulit något [x]
46) vart så full att du inte kommer ihåg något [x]
47) svimmat [x]
48) vart full och trillat omkull [x]
49) vart förälskad i en granne [ ]
50) haft någon snokande i ditt rum [x]
TOTAL: 7

51) stulit nåt av dina föräldrar [x]
52) haft sex med någon av samma kön [ ]
53) vart på en konsert [x]
54) hånglat under en konsert [x]
55) blivit kallad slampa [x]
56) kallat någon för slampa [x]
57) installerat högtalare i din bil [ ]
58) gjort sönder en spegel [ ]
59) vart i samma rum som någon som har sex [x]
60) använt någon annans tandborste [x]
TOTAL: 7



61) consider ludacris är din favoritrappare [ ]
62) sett en olagligt nerladdat film [x]
63) laddat ner filmer olagligt [x]
64) skolkat [x]
65) ätit diskmedel [ ]
66) gått på intervju [x]
67) mobbat någon [x]
68) gått ifrån en resturang utan att betala [x]
69) tänt eld på något [x]
70) ljugit om din ålder [x]
TOTAL: 8


71) levt ensam i en liten lägenhet [x]
72) snott din kompis tjej [x]
73) velat ha kompisens flickvän [x]
74) vart i bråk med polisen [x]
75) pratat med en främling [x]
76) kramat en främling [x]
77) kysst en främling [x]
78) liftat med en främling [x]
79) blivit sexuellt utnyttjad [ ]
80) utnyttjat någon sexuellt [x]
TOTAL:  9

81) träffat någon du träffat på nätet [x]
82) vart inne på datorn i 12 timmar i sträck [x]
83) pratat i telefon i mer än 5 timmar i sträck []
84) kollat på tv 12 timmar i sträck []
85) vart vid en eld [x]
86) blivit kallad dålig förebild [x]
87) vart förbannad [x]
88) gjort ett elakt spratt på någon [x]
89) dansat på en fest [x]
90) fuskat på ett prov [x]
TOTAL: 8


91) fuskat på ett prov [x]
92) gett bort något du gjort själv [x]
93) blivit puttad i en pool [x]
94) lekt i en pool [x]
95) hånglat i en pool [x]
96) haft sex med någon som är 5 år äldre än du själv [x]
97) haft sex med någon som är 5 yngre än du [x]
98) använt eyeliner []
99) använt foundation [x]
100) skrattat åt någon som blev sårad [x]
TOTAL: 9


TOTAL: 77

10-20= goodie good
21-30= a little rebelious
31-40= getting hot baby
41-50= rebel
51-60= total bad girl/boy
61-70= bitch/asshole
71-80= cant believe you made it this far
81-90= fucking bad ass
91-100= see you in hell






Dagens notis:

Tysta glada bebisar är snäppet charmigare och gulligare än skrikande hysteriska trötta bebisar...

It's not always rainbows and butterflies, It's compromise..



Usch vad jag känner att bloggandet är onödigt ibland. Man känner att det ändå bara blir massa missförstånd och onödigt negativa följder. Man kanske borde skaffa sig en sån där stor dagbok? Som man faktiskt kan skriva i för hand varje kväll. Min mamma har skrivit dagbok för hand i 30 år. Tänk er själv. När hon går igenom alla dagböcker när hon blir gammal. Vilken grej! Det är ganska mäktigt. Jag har iofs bloggat ganska många år så jag skulle nog kunna få ihop ett sätt saftigt kollage jag själv men det är fan inte samma grej.


Jag håller på och laddar ned alla säsonger av en serie jag blivit lite småkär i på senaste tiden. Det är Charlie Sheen´s sitcom "Two and a half men". Den är ruggigt rolig alltså. Ska nog göra en Emil och ladda ned alla fem år och sen sitta och köra ett långt race igenom hela serien. Hallelulja!




Shit vad livet känns ovist just nu. Värre än någonsin. Jag står verkligen i ett vägskäl med massa konstiga svåra val och vet varken ut eller in. Jag känner bara sån jävla ångest för saker jag vill göra men inte vågar. Fast när jag väl beslutar mig för att kanske skita i dom så är jag rädd för att några veckor senare ångra att jag inte tog chansen eller ha ångest för att jag missade nåt? Samtidigt är jag också rädd för att kasta mig in i för många saker, ta för stort anvar och lova ut mig för mycket så att jag går miste om alla de underbara saker jag faktiskt redan har. Handen på hjärtat så vet jag faktiskt inte vad jag ska göra.. Jag vet inte vad som är rädd eller fel eller vad som faktiskt är menat för mig. Tiden går äckligt snabbt.... Vad gör man? Hur gör man? Kan någon lära mig? Jag som bara är ett barn...


Emma ringde precis. Emma säger ofta väldigt bra saker. Hon ser saker jag inte ser. När jag berättar om saker så ser hon små saker och lösningar som inte jag ser. Hon tycker om mig för den jag är och det känns så bra. För hon är sån jävla stor god människa och om en sån människa verkligen tycker om en på riktigt, ja då måste jag väl vara en hyffsat bra människa iaf? Skämt och sido.. När jag blir rädd och känner mig i underläge i dispyter med folk så ser Emma saker som jag inte vågar se. Viktiga notiser som för mig inte är klara. Som får det hela att klarna och som får mig att se - Det är skönt med smarta människor!


Dock så är jag rätt bra på att hamna i trubbel själv. Det ska man ju inte sticka under stol med.. Jag är väldigt kontroversiell. Jag har alltid sagt vad jag tycker och tänker om saker och ting. Kanske för mycket? Antagligen. Jag är nog en människa som är jävligt lätt att störa sig på. Har alltid varit i centrum och trivts med det. Var alltid klassens clown. Alltid han som bjöd på galna saker och vågade skämt. Jag kan inte ens räkna till alla rektorsmöten jag varit på. Och det är ju fult? Bad Behavior! Lagom är ju bäst - Det är ju en Svensk mentalitet. Att man ska vara lagom pratig, lagom söt och lagom rik. En trist grå medelmåtta! När någon eller något sticker ut så ses det som anorludna och lite fulare. Min familj har alltid stickt ut åt helvette mycket. Det vet alla som känner mig. Vi har varit lite av det svarta fåret i princip vart vi än bott eller levt. Med tanke på vad jag åstadkommit och gjort på Värmdö under dessa 13 år så...ja... Jag kanske förtjänar att halva Värmdö älskar mig och halva Värmdö hatar mig? Ja hellre det än att ingen på hela Värmdö har någon åsikt om mig över huvud taget iaf... Det är dagens ärligaste ord. Jag vill flytta ifrån Värmdö. På riktigt nu.


Nanna och Ludvig är här nu. Han är sötare än någonsin. Han har en formtopp. Han kan gå nu. Han ramlar omkring på alltid och vinglar som en liten dvärg hög på tjakk. Så obeskrivligt jävla söt. Fan, fatta dagen man själv har tillverkat en sån där liten knodd? En människa som man själv skapat. WOW! Haja grejen? Man har gjort en människa - Ihop med den människa man (förhoppningsvis) älskar. Förstår ni grejen? Fy fan vad jag ser fram emot det. Så stort, så makalöst stort. Inget slår ju det. Inget.






19årsdagen - my fucking god vad brun jag var back then!





http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/allsvenskan/hammarby/article1527331.ab

GE MIG BARA ETT "SHAABAN ÄR KLAR" - Det är allt jag ber om. Snälla Bajen.
Gör mig inte besviken ännu en gång. Fixa det här nu!
Fixar ni det lovar jag att köpa säsongskort ;-)


2007/08



Folk sysslar med summeringar och sånt shit.
Jag gör inte sånt. Eller lite kanske... 2008 har varit det absolut mest händelerika år i mitt liv. Med Bulgarienresan, studenten, tågolyckan, 20årsdagen, uppsägningen på Ica, träffa Isabel på riktigt, Justin Timberlake-konserten och mycket mycket annat. Många väldigt stora saker har skett. Både bra och dåliga. Det har varit ett mäktigt år...

..Som fick ett halvvärdigt slut tyvärr...


Inleddes dock med en rätt mysig middag hos Leo med dom närmsta. Vi körde öl-spel och spelade tv-spel. Söp oss fulla för att sedan ta Taxi ut till en Värmdöfest.. Ja, redan där var det väl dödsdömt? Skämt och sido.. Faktum var att jag hade höga förhoppningar på detta då det var väldigt många sköningar med. I princip alla mina närmsta var med. Men redan när man klev in i huvet så osade det en stämning om bråk i luften. Men fick konstiga blickar och små obehagliga puttar då och då från konstiga gangster-liknande figurer. Helt obefogade. Så jävla skumt. Sen så, precis som väntat, spårade det hela ur. Fast som tur är så var ingen i mitt gäng inblandad men satan vad folk slogs alltså. Typ ett gäng på 20 pers brakade bara samman helt plötsligt med knytnävar. Alla mot alla. Det såg helt stört ut. Fast massvis med föräldrar och poliser kom and that was it. Idioterna fördes bort och festen fortsatte, på ett mycket lugnare sätt då såklart.. Fast kul vill jag tyvärr inte påstå att det någonsin blev på riktigt. Synd. Jag hatar bråk. Jag hatar folk som slåss. Jag fattar inte vitsen. Jävla idioter.

Kom hem med en full plutt under armen vid 8-snåret i morse. Trasigaste individerna man kunde skåda i ett väder som inte var värt namnet. Hade inte sovit mer än några minuter vid det laget... Lite missnöjd men samtidigt får man vara nöjd över det lilla - att man faktiskt firade in det nya året med i princip alla människor man faktiskt älskar. En stor del av dom iaf.


Sen så är ju du skön också. Betar av oss en efter en. Som någon slags knullspel. Du har liksom haft sex med mig och tre riktigt nära vänner till mig nu. No offense baby men get a grip för fan. Det ser inte så bra ut. Framförallt inte så fräsht ut... It´s only for your own best. Håll ihop benen i framtiden när du festar med oss men om du MÅSTE knulla någon så får du fan välja någon utanför vårt gäng iaf för just nu är du bara äcklig. Osmaklig.











Två konstateranden under gårdagen:

- Lillebror som är 14 år gammal har köpt nya skoj... storlek? 48.5... My fucking god

- Jag plockade ut min tungpiercing. Motivering hittar ni i tidigare blogginlägg.



Jag slängde iväg några sms till pappsen.. Om vad jag tyckte om att han sov ihop med P i går natt. Jag var beredd på en storm av svar och samtal. Bortförklaringar och ursäkter i alla möjliga former.. Men ingenting. Nothing. Inte det minsta knyst tillbaka. Jag är chockad. Undrar vad han tänker på. Undrar hur han resonerar. Vad han vågar och tänker. Vad han prioriterar. Han kanske har svår beslutsångest...

Vad gör du pappa? Hur mår du?




Imorgon kommer Nanna och Ludvig och hälsar på! Så jävla mysigt. Han inte träffat den lilla knodden på månader. Han går ju helt själv nu. Spatserar omkring och gör sin grej. Han lär ju ha växt som fan. Så fint att få träffa honom och pussa på honom. Och okej då Nanna, det ska bli kul att träffa dig med ;-)



Jag är så trasig. Jag tror inte jag känt mig så seg, trött, trasig och krasslig som nu på evigheter. Jag känner att jag bara vill lägga mig och sova och sova i 40-50 timmar.. Jag har lite ont överallt i hela kroppen typ. Det är uppdelat. Känner mig som en slut gammal människa. Hade det varit en helt vanlig kväll igår hade jag aldrig gått ut och festat. Det var lite "sista dagen i sunny beach"-syndromet. Jag vägrade inse hur jävla dåligt jag faktiskt mådde. Nyårsafton ska det till jävligt mycket för att man ska banga ur. Jag festade och körde All In för att man var tvungen och skulle - inte för att jag verkligen ville, hade lust eller kände att jag orkade..

..Och idag får man sona för sina dumdristiga handlingar...



Mycket riktigt vackra damer på partyt igår faktiskt men vill ni veta det ballaste? Att den allra vackraste av dom var min. Bara min! Nu ska jag ta bussen hem till henne bara för det. Vi hörs snart igen...


Peace out & Gott nytt <3