Cuz i´m counting on a new beginning... Så nära men ändå så långt ifrån?




Är det något som facinerar mig inom show business så är det magi. Illusioner och trolleri. Jag var som sagt och beskådade Carl Einar Häckner med storebror här om dagen och trots att Carl Einer säkert inte ens är bland Världens 100 Bästa illusionister så var det en makalös syn. Man är så himla nära honom och när han genomför alla dessa förbluffande saker så började man tvivla på sig själv så småningom. Man inbildar sig att man är dum i huvudet och fattar ingenting. Det är verkligen facinerande trick. Det enklaste i såna här situationer är egentligen bara att face the facts.. Han kan trolla. Inge mer me det. Killen har en gåva och kan trolla. Fair Enought. Då slipper man tänka så jävla mkt och själv bli dum i huvudet på cupen. Men det går inte heller då dom flesta trollkarlar envisas med att säga att Trolleri är något man lär sig.. Inte någon gåva man får. Och sen säger självaste Joe Labero att det han sysslar med är inte trolleri eller illusioner. Det är Entertaining. Ja, vad säger man?


And while i was standing there..

Så kände jag mig sådär bortgjort och underlägsen på något fruktansvärt sätt. Bara chanslös och ful. Som att börja en fotbollsmatch med 0-10 i baken. Som att springa i maratonglopp med 100kg tyngder på axlarna. Jag vet att det bara var inbildning och verkligen inte befogat men känslan kröp så sakta upp längst ryggraden och det var så obehagligt att jag bara ville gå och gömma mig.




Men ser du mig inte? Jag vill också värmas i Indien.
Jag vill också ha allt. Jag vill också. Också.



Claras helrenoveras till April. Hörde det just från säkra källor. Snyft. Vår umgängeskrets sörjer... Enda stället man alltid har roligt på kommer nu inte vara tillgängligt på månader. Det känns tungt. Å andra sidan är tajmingen rätt bra då jag precis börjat på ett jobb som innebär väldigt mycket resande så jag sällan kommer ha tid att gå ut i Sthlm ändå. Telenor ja:

Var på utbildning med ett gäng andra på Torsdag och Fredag last week och det gick bra. Vi fick höra att på en anställning så valdes 8 andra sökande bort och sånt känns ju såklart roligt. Vi fick nya mobiler, lekte rollspel och hade olika föreläsningar. Fast det nu denna vecka som allvaret börjar...

Onsdag och Torsdag är det lite mjukstart. Då går jag runt med min Teamleader i Sthlm på olika locations och kolla hur vi jobbar och sådär. Glider bara runt och tar insperation och gör min grej så smått.. Fast det är sen på Fredagen som det verkligen börjar på allvar..

Då åker jag till Skåne ensam med en snubbe jag aldrig träffat. Fredag - Söndag är jag där. Då börjar det på riktigt. Det är då jag ska börja lattja upp alla rejält och visa vad jag går för. "Sälja skiten ut skåneslynorna" Som den vise känslige Leo uttryckte det.. Visst är jag lite nervös och sådär och visst kommer det kännas skumt att bo tre dagar med en kille jag aldrig träffat men jag måste lita på Olle när han säger att alla i teamet är kanonmänniskor.

Wish me luck fuckers!



Jag var ute i Lördags med ett riktigt skönt gäng. Bland annat så var E med och det var på förhand lite sådär halvkul tänkte jag men redan på Nivå insåg jag att det skulle bli bra. Han bar på det där gamla léendet. Den där klassiska värmen som han alltid stod för förr i tiden var lite tillbaka. Han skrattade mycket och var verkligen på G. Han var inte alls lika avstängd, tyst och kall som jag upplevt honom senaste månaderna. Det var mycket värme och man kände faktiskt att fan.. Han är nog tillbaka! Det var roligt att kunna umgås och festa med honom igen. Vi har en onödig, jobbig och tråkig historia bakom oss nu senaste tiden.. Förhoppningsvis är det verkligen bra nu :)




Förvånande notiser:

Danja och Max Martin ska producera Simple Plans nya platta (!)

Basshunter ligger etta på Englandslistan (!)

Och som du beter dig.
Det finns fan inga ord.
Jag vet. Du tror att du är säker.
Men jag vet.





Fick nys om att One Republic släppte "Apologize" långt innan Timbaland gled in och satte sitt namn på den och gjorde en världshit av den. Och då blev den tydligen ganska stor men inte på långa vägar lika stor som när Timbaland kom och tog med den på hans skiva. För vi snackar marginella skillnader som Timbaland gjorde med låten. Det är bra skumt egentligen... Att han bara kan glida in och sätta sitt namn på den så blir det Världens mest spelade låt igenom tiderna på radio? För ja, det är just vad den har kommit att bli. Den har slagit alla rekord. Märkligt.


Två olika videoversioner av den gamla versionen av "Apologize" med bara One Republic...

http://www.youtube.com/watch?v=fm0T7_SGee4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=REsezs6cQRc&feature=related



El Maco är tillbaka! Hallelulja!
McDonalds godaste!



Kommentarer
Postat av: Anonym

Har du ätit El Nancho? Missa inte den heller phett good

2008-01-15 @ 16:13:10
Postat av: Anonym

var i skåne blir det?

2008-01-15 @ 21:34:45
Postat av: J.

haha jag har skaffat en blogg


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback