if i proposed, would you say yes?

jag älskar att du ringer ibland Emma. du är så fin. jag saknar dig jocke. hatar när vi inte träffar varann på så här länge. jag <3 dig leo. hoppas det går bra på sjukan.



from now on så orkar jag verkligen inte bry mig om kritiken. visst är det roligt med kommentarer och kritik men det går ju inte att bry sig. det går ju inte att uppfylla alla krav. det bästa är egentligen att verkligen skita i vad alla tycker och tänker och hur många kommentarer man får och VAD som står i dom. för många gillar när man skriver om alldagliga saker och inte leker sådär djup och så och många gillar när man VERKLIGEN öppnar sig och skriver vad man verkligen känner och hatar när man skriver om alldagliga saker. vad man gjort idag och så. så det blir alltid fel känns det som. just därför tänker jag nu sluta bry mig och ni kan fortsätta läsa bloggen eller let it be...take it or leave it :)


kom hem för 10 min sedan. från storvreta cup i uppsala. det var såklart ett par jävla sköna dagar men det blir ju inte samma känsla när man drar på en cup som är så pass nära som storvreta är. det tar ju bara en timme hemifrån liksom och sen är det ju bara 2 nätter. fast vi gjorde såklart det till något hett. första matchen mötte vi östhammar och vann rätt säkert med 3-1 efter lite premiärmatchnerver fast vi var verkligen det bättre laget. sen mötte vi landskrona och torska med 5-4. ett orättvist reslutat. sen i sista gruppspelsmatchen lossnade den för mig på allvar när vi tvålade ditt några finnar med 9-5. jag gjorde 3 mål där och vi var klara för sextonsdels-final. där mötte vi OCKSÅ ett gäng finnar. som vi OXÅ tvålade dit rejält. slutsiffrorna skrevs till 6-1 efter några riktigt vackra mål. gjorde 3 mål i denna match men och fick en fin t-shirt där de stod "matchens lirare" på. riktigt roligt. fast sen i åttondelsfinalen stöttre vi på ett innebandygymnasium. där tog de stop. efter ha ledit me 3-2 i halvtid så krossade dom oss med 7-3 till slut. jävligt tråkigt men dom var sjukt bra också... :(

så vi bestämde oss för att göra vad vi gör bäst. karatefylla! vi började hetsa i oss bärs på hotellet och sen drog vi på krogen. ut i uppsalas natten denna kalla torsdagskväll! där skedde dom allra märkligaste sakerna... som innehöll klamydia, flat lines,  folk som sprang in i stoplar och fick sy i fejset, knull och andra sjuka händelser men ni vet vad dom säger. vad som händer inom Värmdö HJ stannar inom Värmdö HJ ;) nu vart ni nyfikna va :)

men med facit i hand en helt okej turnering. verkligen inte misslyckat men heller inte super.

nu är man lagom sliten efter 5 matcher på 2 dagar och alldeles för lite sömn.. nyårsångesten bara växer. hur fan blir det? oscar ska ju ha fest men där är det (som vanligt när man styr fest i ängsvik) tjej-brist... tjejer, ni som läser? om ni vill komma så säg bara till ;) bätttre förutsättningar finns inte. stor villa, massa alkohol och värmdös snyggaste killar ;) haha.


jag saknar dig fastän jag inte vet om det är rätt. det känns som om att OM de skulle bli som det brukar vara. att du skulle falla för mig så skulle jag bli skygg och velig som vanligt så det kanske är bra att du är så pass osugen på förhållande som du är? varför ska man egentligen gnälla över något som kanske ändå är det bästa ändå? jag tror att du är smartare än vad du tror. du kanske bara håller på med något spel? jag känner dig inte tillräckligt bra för att bedömma hur pass moget du agerar... time will tell.

shoppade en hel del i uppsala också. Carlings mellandagsrea. köpte ett par heta jeans och en fin skjorta. riktigt nice. nyårskläder maybe ;)

fan i morgon ska jag nog in till stan. har en del ärenden jag behöver göra. ska köpa en "Bibel" på designtorget. det är som en mina vänner bok för vuxna. som innehåller mkt snuskiga frågor och väldigt roliga frågor. köp den! den är sjukt skön! sen ska jag köpa "våghals"..det är som ett sanning och konsekvens spel. 2 korthögar med olika uppdrag och grejjor. ska spelas av en grupp av killar och tjejer helst berusade. vi lirade det i uppsala och här om veckan. jag lovar att det gav många sjuka skratt! sen ska jag förbi teknikmagasinet och köpa mig en ölsvepare. en slags plastgrej som man sätter fast i ölflaskan så att det tar några sekunder att svepa flaskan...den är kunglig! :)

bäst just nu:

kabojsarna - sång om ingenting
byz - karatefylla
plus - when your heart stops beating


behöver jag säga någonting mer än...Partylåtar? ;)



bästa tv-serierna någonting:

Vänner
South Park

nåt att tillägga?


bara några tankar
all for now
over and out
yours truly
Nemo Hedén

neverending reasons.

ännu en julafton. juhelg. avklarad. den 19e i ordningen. kändes väldigt konstigt att fira utan Pappa. vi var alla syskonen förutom Nanna som var hemma med sin familj i göteborg och Pappa som var hos sin syskon i skåne och firade med sin tjej. mormor och morfar var här men farmor orkar inte komma hit.

det har varit en väldigt konstig jul över huvudtaget. inget har varit på riktigt liksom. väldigt underligt. julstämningen har helt uteblivit. man har knappt greppat att allt lixom redan är förbi innan den ens börjat. det stämmer verkligen att julen betyder mindre för en för varje år som går...för varje år äldre man blir.

kanske blir den anorlunda den dagen man skaffar egen familj. då kanske julen börjar betyda sådär mycket igen...som det gjorde när man var liten pojk.

fick iofs en del schyssta saker. slips, halsduk, tröja, kallingar, hörlurar, hårvax, pengar, USB-minne, football manager07 m.m.....

sen igår på juldagen ringde Nore och bjöd på julmiddag. det var trevligt. vi skulle käka, lira tv-spel, förkröka och sen dra ut. redan när jag hörde den utsatta tiden så vart jag orolig...17.00...kröka från redan då? å min misstankar visade sig befogade senare under kvällen. för ett flertal öl och shots senare så var man ju minst sagt skön i skallen. vi tog 22 bussen in och när vi anlände till slussen så kände jag att det inte höll. jag avböjde från att hänga med ut och satte mig på första bästa buss back to Värmdö. väl på bussen så spydde jag nog 4-5 ggr iaf och skrämde iväg alla som satt inom radien av 10 meter nära mig.. ringde mamma och hon kom och hämta mig i vägskäl. pinsamt. värdelöst men it happends to the best of us. får tänka positivt. fick iaf mycket sömn och slapp spendera pengar på krogen iaf...;)

dagen till ära har jag spenderat hemma hos pappa och firat jul där. mysigt. han blev glad för beatles cd;n jag köpt. dagen kommer fortsätta med att såklart sitta och nörda här vid datorn en stund. sen ska jag på bio med leo och mamma. vi ska se "babel"... efter många rekomendationer och extremt bra recensioner så ska de väl krävas ett mirakel att man ska bli besviken på denna hyllade film...? eller...

sen ikväll sover jag nog hos pappa. för i morgon bär det ju av. mor storvreta innebandycup. samling 06.45 i grisslinge. skööön tid :S.. men det ska bli sjukt roligt. ser väldigt mycket fram emot det. vi åker iväg med ett grymt lag och har nog fan chansen att ta hem alltihop...det vore ju hur ballt som helst...sveriges största innebandyturnering :D

sen kommer jag hem 29;e. då blire shoppingdagar och sen nyår som man till en början kommer spendera hemma hos Oscar. middag och förkrök iaf. sen om vi får dit massa brudar och skönt folk så stannar man nog där hela kvällen fast det är ju mindre troligt. inga orkar ju åka ut till ängsvik... kanske blir att man drar vidare till någon annan fin fetfest eller kanske i värsta fall krogen? jaja, who knows...

Du åker till Frankrike i morgon. ha så jävla roligt. fast tråkigt att du är borta i 14 dagar. vi ses när du kommer hem! :) såklart.

näh nu ska jag ta en dusch, dra 2 treo, packa inför morgondagen och åka in till stan med mamma!
skriver när jag kommer hem igen.



 

all for now
over and out
yours truly
Nemo Hedén

en egen individ.

det är lustigt att det är jag själv som blir så jävla nojjig när något skiljer sig från det vanliga. när det inte blir som jag är van vid (och det är egentligen till min födel me tanke på att jag är kille) så blir jag lixom nojjig och helt skitzad i huvudet. jag känner mig så sjukt vilse just nu. am i in controll? guess not...

skön helg igen som vanligt. eller helg. helgen är ju inte slut. men aa ni förstår. senaste 2 dagarna har varit sköna då jag praktiskt taget bott hos Leo. som vanligt då det vankas sköna kvällar.

torsdagen var det ju som sagt fest på viper room igen. det skulle komma att bli riktigt lyckad. vi var oroliga att det inte skulle kunna lyfta till samma höjder som förra veckans viper fest men det gjorde de faktiskt. med hjälp av gayen och johan så gjorde vi kvällen till en grym kväll. förkrökade hos leo hej villt å sen körde vi all in. många sköna minnesluckor och kvällen avslutades med att man somna hos leo vid 4 snåret...

fredagen däremot började ju inte lika underbart. tandläkartid gustavsbergs centrum 8.50... jo jag vet. hur fan är man funtad som går all in på krogen dagen innan en tandläkartid där jag dessutom ska borra. och ja, desto sjukare är dessutom de faktum att jag TOG mig upp hos leo. åkte buss ut till värmdö och gick till tandläkaren. 3 timmar sömn. yiiihaaa. jag somnade både i väntrummet och i tandläkarstolen...det kan ju beskriva hur fräsh jag var den morgonen. sen efter att ha fått mig en kur av borrerier och floursmet i käften så åkte jag tillbaka hem till leo och sov där 2 timmar.

sen var det dags för årets julklapsshopping. av tradition sker den ju sista dagen innan julafton. eftersom då är det löning. vilket gör att jag varje år måste köpa alla klappar på en och samma dag. en utmaning men det gick rätt bra. är faktsikt riktigt nöjd över mina klappar och jag tror att alla syskon blir glada och nöjda också. man känner sig så vuxen när man faktiskt köper så pass många och dyra klapapr som jag ändå gjorde. :)

fredagkvällen då. tjaaa...det blev Bio med Leo, Charlotta, Alex och några andra tjejer. såg Deja Vu som skulle visa sig vara riktigt underhållande faktiskt. jävligt cool film men lite för avancerad och det kändes som om regissörerna inte riktigt fattade själv vad dom gjorde med filmen tyvärr. den hade en del sjukt vassa poänger men i helhel får det 7 N av 10 möjliga. :)

och sen somnade jag då som vanligt hemma hos Leo efter det. som vanligt när man haft en aktivitet i stan ;) vad skulle jag göra utan dej? =)

idag såg dagen lite tråkigare ut. vaknade. va tvungen att byte en julklapp i stan då jag fick reda på att min bror redan HADE en jävla hammarby dörrmatta. blev förbannad och det tog på humöret. sen var jag och julhandlade med farmor i några timmar och sen jobbade jag fram tills ikväll. kvällen har bara gått åt till att skriva rimm och slå in klappar. jag är en rimm-expert ska ni veta. lägger väldigt mycket tid och kraft på rim. ni tror mig inte? låt mig då visa mitt rim som jag skrev på fina hudkrämen jag ska ge lillsyrran:

"Din hur är torr. Detta är inte porr"

förstår ni hur magiskt det är? ja jo...det finns inte ord *stolt*


hmm just fan. God Jul föresten. klockan är ju nästan 1 på natten. kanske man ska sova strax...

en annan sak. ni FÅ som faktiskt skriver negativa kommentarer i min blogg? ni skulle inte kunna vara så sjukt coola att ni inte skriver anonymt? vore lixom lite ballare att faktiskt våga stå för sin åsikt? testa det! hur det känns...


jag förstår inte hur du tänker... allvarligt pappa. du verkar ju vilja att man ska bli irriterad på dig? du är så feg som bara flyr iväg och kan inte ens ta ett seriöst snack för du blir bara förbannad. när ska DU växa upp? när ska du sluta tycka så jävla synd om dig själv och skylla ifrån dig SÅ FORT man påpekar något som du gjort som är fel? det är fan ditt eget problem att du hjälper alla om du nu gör det som du säger. du säger att du alltid ska finnas för alla å göra så jävla mkt. men det är ditt jävla problem. du själv trivs ju med det. det är ju inte precis så att du försöker minska sysselsättning eller ansvar med vissa saker. jag blir så trött på dig. allt du döljer. dina lögner. ibland undrar jag bara...vem du är? jag hatar att tänka tanken och jag vet att det säkert låter så fjantigt men ibland känns de som om man inte ens känner dig...


jag blir bara ledsen. det är så mycket som man önskar kunde hålla. jag blir så avundsjuk när man tittar på alla perfekta människor som bara har allt. som bara får allt. som aldrig får uppleva någon riktig smärta. som aldrig fått uppleva dom där lögnerna, sveket, alkolismen, hatet inom familjen. förstår ni hur lyckliga ni är? guess not...rika jävla moderat brat fittungar...suck

bara några tankar

kram.



saknar du mig än?

ikväll åker vi igen. avslutningsfest på viper room. det ska bli trevligt. ska dit med johan, gayen och leo. sen kommer massa andra människor man känner att dyka upp där. blir det lika roligt som förra måndagen då stället också var privathyrt så blir jag nöjd. hoppas bara jag glömmer bort att lönen kommer in på kontot efter kl 12 i natt för annars kommer kortet gå vaaaaaaaarmt i baren...kanske t.o.m ska lämna kortet hemma? hmm...


skönaste fortfarande:

angels and airwaves - the war
P Diddy - Tell Me (ft. Christina Aguilera)

andra sköningar:

mange schmidt - sista tangon (ft. masayah)
darin - if you wanna
nelly furtado - all good things come to an end
plus 44 - 155



detta kan vara den bästa sidan på internet just nu:
http://alloftv.net/

där finns alla avsnitt av serier som south park, simpsons, family guy, arkiv x mfl
att titta på bara. man slipper ladda ned det. enkelt och smidigt!
missa den inte! håller på att gå igenom alla south parkavsnitt. vilken skrattfest det är alltså.
man tröttnar aldrig. om ni inte sett serien så börja kolla nu. och njut!




nu ses vi på fredag. mysigt med bio. men sen då? du åker bort i 2 veckor. mycket saker händer. julafton. nyårsafton. storvreta innebandycup (som alltid är en höjdpunkt på året)....vad händer? vad tror du? vi vet ingenting. det är lite roligt samtidigt som det är lite oroväckande...jaja...time will tell.



Who is the woman I see
Where I'm supposed to be?
I lost my heart, I buried it too deep
Under the iron sea...



jag ska köpa alla julklappar till hela min familj och mina närmsta på en dag. hur fan ska det gå till? jag har ingen aning om nånting till 90% av dom. den enda jag vet vad jag ska köpa till är typ det oviktigaste, min farsa :P (ta inte illa upp men föräldrar är alltid längst prio på julafton) actually...

behöver proffshjälp av mina sköna vänner på fredag tror jag minsann. right after jag har lagat mina hål.
buuuhäähhhää...jag har nog tandläkarefobi ändå. gillar inte när andra gräver i ens mun. det känns som dom rotar i ens egendom. dom ska väl ge fan i mina tänder? när man drar ut en tand känns de som om dom drar av en arm. hjälp...


jaja, jag vet vad ni tänker. ett helt kasst inlägg. men vad fan gör man inte? oscar hetsar om att jag tappar läsare (vilket jag iofs inte gör. ligger fortfarande på ett stadigt snitt på 45-50 läsare per inlägg) just pga av att jag inte skriver offtare. men jag har ju gjort en grej att skriva varannan dag. varje dag blir för mkt men man kanske borde göra de? Vad tycker ni kära läsare? det skälet att gayen inte tror jag har lika mkt läsare som förr är nog för att inte lika många kommenterar längre...? jävla soppor! ryck upp er!


2 filmer jag vill se:

Deja Vu
The Holiday



avslutning idag i skolan. min missär skola. vi hade julbord. potatisen smakade skit bokstavligt. man fick 33 cl julmust var. jävla skitskola. skitjulbord. var fett besviken men det enda positiva med julavslutningen i skolan är att alla elever får en present varje år. förra året var det en VTG tröjja. i år fick vi ett par VTG mjukisbyxor och tro mig. mjukisbyxxor kan man inte få för många av. fan vad fint det är! :D


äh...nu ska jag äta ÄNNU ett julbord. och sedan fixa bira tills ikväll. : )


bara några tankar
all for now
over and out
yours truly
Nemo Hedén


the war.

god kväll gott folk.

det snöar ute. ska man bli glad eller? ja på sätt och vis kan man ju bli det. för att det är mysigt med en vit julafton såklart. men sen har man ju den där tanken i naken som spökar som säger att de kommer bli varmt imorgon eller övermorgon igen och snön kommer smälta bort och vi kommer få en klassiskt slask julafton... vilket är minst sagt mindre roligt. så nu Gud ber vi till dig. allt eller inget? ingen snö alls eller en jävla fin VIT julafton? Up to you.


"I knew I wanted Eminem to be on the track, but he is very careful about appearing on too many other people’s songs. When he called and said he was ready to go into the studio, I knew it was a blessing. I was on the first flight to Detroit,"

Akon om Eminems medverkan på hans hit "Smack that"


sånt där tycker jag är så jävla coolt. funkar det bara så i hollywood bara? en star ringer en annan star. liksom EMINEM. det är så sjukt tungt. och sen så blev ju också smack that en monsterhit såklart. var bara tvungen att ta med det i bloggen. vart så impad när jag läste det. tror ni Akon vart nöjd när Eminem valde att vara med på låten eller? njaa...Lagom nöjd skulle jag tro ;)

jag var hos Tandläkaren idag. var som vanligt sjukt oroad med tanke på att jag inte vart där på 2 år och att jag ändå dricker läsk nästan varje dag och är en relativt onyttig människa tyvärr. sen var jag orolig över en sak till. man har ju bara gratis tandvård fram tills det år man fyller 20 år. dvs har jag gratis tandvård tills den 1 januari 2007....dvs bara 2 veckor kvar typ. och sedan blir det SVINDYRT. så jag var orolig för 2 saker men det gick så bra det kunde gå. bara 1 hål och sen fick jag en ny tid innan årsskiftet. på fredag morgon. helt underbar tandläkare! så glad och trevlig och fixade allt så perfekt. jag var riktigt nöjd när jag drog därifrån.

jag drömde om dig i natt.


hade genrep igår inför storvreta som äger rum 27-29e. vi mötte P90 i en träningsmatch. som väntat så blev det en promenadseger. slutsiffrorna skrevs väl till 11-4 tror jag. fast hade vi velat hade de väl blivit 20-0 typ. matchen var endast till för att testa olika uppställningar och sådär. det var väl okej. nu blickar vi fram emot genrepsträningen i morgon och själva turneringen som kommer bli SJUKT rolig!


dagens 3 skönaste låtar:

angels and airwaves - the war
My Chemical Romance - Famous Last Words
P Diddy - Tell Me (ft. Christina Aguilera)


den sistnämnda är ett GRYMT beat. jävligt snygg video. och christina aguilera är stört bra som vanligt. fast Diddy är en fjant som leker för mkt. det enda han rappar om är om hur snygg och rik han är. asså orka med honom. jävla pajjas :P



min skola är så sjukt kass alltså. det spelar ingen roll om man är där eller inte där. om man typ skolkar eller ser till att vara på alla lektioner. faktum kvarstår ändå att allt är helt o-organiserat och ingen vet någonting. alla lärare är typ flummiga i skallen och kommer och går som dom vill. allt som offtast så har vi inte några lektioner i vissa ämnen. lärarna är oroväckande ofta sjuka och frånvarande. det finns förstås undantag men det är verkligen sjukt pinsamt hur dålig skolan är och nivån på undervisningen. katastrofalt.


just det. en sak till som är viktig som jag tänkt på idag. jag har bestämt mig för att sluta fred med alla mina så kallade "ex-ragg". jag menar...tjejer som jag varit på G med på ett eller annat sätt. såna där tjejer som jag kanske sårat eller som JAG blivit sårad av. såna där flirter som inte gått väl ut. som avslutats med att vi blivit ovänner och slutat prata helt och hållet. jag tänkte på det idag och ska ta kontakt med alla dom tjejer som jag haft på G senaste året typ. som jag kanske gett falska förhoppningar. sårat eller något annat. det är egentligen onödigt att vara ovänner när man ändå vet att man tycker om någon hos varann liksom. man kan ju alltid vara kompisar. såna får man ju aldrig får många av.

har redan pratat med en av dom...
och kan ni gissa vem det var? jo..det var hon som kommenterade min blogg i dom första 4-5 inläggen...
hon som gick under signaturen "FLICKA!"....spännande va? hur nyfikna vart ni nu? ;) mohaha!




löning fredag. tror på rätt fet lön. skönt. me tanke på att dagen kommer spenderas till att köpa julklappar till ALLA. ska liksom handla till alla på en dag. det kallar jag planering. jaja, vad gör man inte? haha. är alltid så jävla pank så här dagarna innan löning. jag måste nog vara den sämsta människan i världen på att hålla i pengar. fråga alla mina vänner...

Jobb lördag :(

Julafton Söndag  :)



Önskelistan uppdaterad:

1. presentkort på parfym affär..
2. hörlurar till mp3
3. gymkort body joy
4. slipsar & halsduk'
5. August undergrounds Mordum = skräckfilm. svår att få tag på.
6. Mörkbrun hårfärg. permanent.
7. Innebandylinda. den bästa möjliga. inge lågbudget kass kvalité.

8. presentkort på SF bio.





Ganska nice länk. lyckas man få Borat paff så är man fan rätt kung ändå.
Hey Baberiba-Peter lyckades rätt bra här:

http://www.youtube.com/watch?v=kKysGNMnUuE

annan skön:

http://www.youtube.com/watch?v=EIz53ISjlYQ&mode=related&search=


dagen börjar lida mot sitt slut. blev nog ett ganska underhållande inlägg ändå. ska försöka plugga. har några grejjor som ska vara inne innan jullovet som jag borde börja med. sen städa också? ja...låter rimligt me tanke på att mitt "rum" ser ut som ett bombnedslag.

jag saknar dig.

bara några tankar
all for now
over and out
yours truly
Nemo Hedén


Bättra på din fantasi.

hur länge ska man leva med det ständiga faktum att alla tycker det är så jävla kul att kalla mig "Hitta Nemo" ? lixom jag kanske är trångssynt men jag förstår verkligen inte det roliga i det. det är ju typ så att jag är med om det på jobbet, i skolan, innebandymatcher, fotbollsmatcher, på fester, krogen mm mm... det börjar ju bli som någon jävla parodi och fattar inte folk att jag hör det för jämnan? tröga jävla människor man umgås med egentligen. jag är inte arg eller något. mest är det tråkigt att man inte ens kan garva lite genant åt det längre. att man inte kan typ le lite grann och skämta bort det. för man är såååå trött på det att man bara vänder ryggen till och svarar något drygt...ja jo, typ så...

ännu en helg avverkad och nu börjar verkligen julen närma sig på allvar. på torsdag är det avslutning och denna veckan känns ju...hmm...väldigt onödig om man säger så? speciellt med tanke på att allt som offtast så är våra lärare sjuka eller så har vi sååå värdelösa lektioner att man bara blir irriterad.

gott folk. ungdomar och barn - sök ALDRIG till VTG. sveriges i särklass sämsta skola!


nu har min 26årige storasyster och hennes 3månader gamla Ludvig varit här i några dagar och åker hem i morgon. han är såklart sjukt söt och man känner sig lite...stolt är fel ord...hmm hittar inte ordet men det känns ballt på något sätt. men i måttliga mängder. jävlar va ungar kan skrika ibland. om nätterna. tidigt på morgonen. sjukt irriterande. håll käften spädbarnsjävlar har man bara lust att skrika ut fast då skriker dom väl bara mer. suck. jaja, dom åker hem i morgon så då får man kanske sova igen. hehe. :P fast söt som fan är han faktiskt. när han är tyst :)


jävla shit alltså. jag blir helt förvirrad. vilket läge har jag hamnat i eller? jag är ju alltid i pole position. det är ju jag som styr. det är jag som brukar ha taktpinnen. nu känns det som om bollen är på din sida vilket är ovanligt för mig. jag som brukar vara den stabila som alltid vet. jag som brukar kallas player och lixom kan äga och hålla på som jag vill. plötsligt är jag lixom inte lika 100% på mina ben. jag är inte van vid den position att inte kunna göra det jag vill. när det väl kommit så här lågnt. det är ovanligt. är det bra? det kan ju bara tiden utvisa. jag vet ju faktiskt inte vad jag vill. det vet ju inte du heller....vet någon? only god knows...


Har sett 1 av dom 4 filmerna jag hyrde. som jag skrev om senast. det var "american pie - the naked mile" och den var väl...trevlig. ja vad är dom egentligen? "bra" är väl fel ord men den är helt okej. underhållande är nog ett bättre ord. fast såklart inte i klass med dom tidigare i serien.

helgen då? jodå. helt okej. vad som skulle komma att bli en helt vit helg blev förstås då inte det. det sprack redan på fredag kvällen då jag och leo styrde en liten myskväll hos honom med lite folk, bärs, ölspelet, snusk tärningarna och good music. det blev riktigt nice. leos home har blivit som en lite party pad. det är där vi typ alltid hänger. det är nice som fan faktiskt. det blev ju inget hets. drack bara 5 bärs men man blev ju lite skönt full. :)

nice att sova med dig också. som vanligt. :)

sen lördagen jobbade jag. en av dom tråkigaste jobbgångarna jag haft. vet inte varför. tiden gick bara så sjukt långsamt att man vart helg. bra då att efter jobbet så hängde man med Emma. vi hyrde 2 filmer och åkte hem till Henne och åt chips och drack cola å hade filmkväll. väldigt trevligt att hänga med henne på fridtiden vilket var väldigt lääänge sedan. Emma är en bra tjej! vi såg "Capote" och "She´s the Man" en tung och en fjantfilm. den tunga var rätt bra. fjantfilmen var katastrofalt dålig :P

idag var en dag jag faktiskt lite såg fram emot. mest pga att jag inte jobbade (som jag trodde att jag gjorde) och sen skulle det spelas 2 riktiga hatmöten i innebandyn. först mot Handen borta och sen mot Odelberg hemma. men det blev ju inte riktigt lika skoj som man hade tänkt sig. vi fick rejält med pisk mot Handen och spelade bara 3-3 mot odelberg så dagen blev rätt kass. höjdpunkterna var väl den McChicken man åt mellan matcherna och duschen efter andra matchen....då fattar ni kanske vilken nivå matcherna låg på. rätt surt att när man för en gångs skull inte är bakis på innebandyplanen så är ALLA andra det :P haha...jävla bajslag :)


Bästa låtarna just nu:

Nelly Furtado - all good things come to an end
Red Hot Chili Peppers - Snow (hey oh)
Gwen Stefani feat Akon - the sweet escape
Angels And Airwaves - The War

Missa dom inte!


Veckan som kommer är väldigt intressant. Genrep inför storvreta i morgon. match mot 90orna. och sen så är det löning fredag och shopping all day long. ska köpa alla julklappar på en dag. sen på lördag så är det jobb och på söndag ere julafton.

I morgon fyller pappa 46 år! GRATTIS!


jag har fått värsta Apelsinhetset lately. har typ ätit i snitt 4-5 st om dagen i typ en veckan nu. förstår inte varför. har inte varit en apelsinmänniska förut. märkligt...men bra kanske? frukt är väl alltid bra....kanske inte i extrema mängder, men men :P


näh nu får det vara nog, ska nog försöka sova tidigt.


bara några tankar
all for now
over and out
yours truly
Nemo Hedén

Blogg.se - Flopp?

Hej och förlåt! Jag är så jävla förbannad på blogg.se. jag har inte kunnat skriva på över 2 dygn nu. det är så jävla segt alltså. här har man bärt på massa rolig information och nyheter. så jävla värdelöst. sveriges största blogg-sajt kan lixom inte hålla sig levande? trött jag blir. jaja, nu är jag iaf tillbaka. tänker inte sluta för det. ska försöka hålla bloggen vid liv iaf varannan kväll. kanske varje. vi får se! och SNÄLLA blogg.se! FIXA PROBLEMET NU! VILL INTE HA FLER GÅNGER DÅ MAN INTE KAN BLOGGA DÅ MAN VERKLIGEN KÄNNER FÖR DET!


Veckan so far har varit bra men väldigt slapp också. Måndagen var lite förvånande eftersom jag efter mycket om och men bestämde mig för att åka med in till Värmdö Gymansium festen på Viper Room men det visade sig vara ett vist beslut. det var en riktigt roligt fest. skönt att festa me Leo, Peder, Gayen och dom andra sköningarna! tyvärr fick inte festen lika skönt slut...

förstår inte hur du tänker. vet inte om du läser detta men skiter faktiskt i det också. vad fan menar du när du säger att "folk" säger och tror att jag och leo överskattar vår vänskap? Vad i helvette vet du om det seriöst? du är fan inte klok någonstans. skitzounge. är det konstigt att vi inte gillar att prata om detta ämne eftersom det är så knöligt som det är. du om någon vet ju det? så jävla korkat och omoget att slänga ur sig någon sådant. jag och Leo har känt varann sedan skolan startade. han har varit i många års tid en av mina absolut närmsta och kommer förhoppnignsvis alltid att vara det. vare sig du tkr om det eller inte. vilket jag inte fattar varför du inte skulle göra. dumma brud.


nog om det.

Partade me din bror Annie ;) han var skön. skön dansare! :D Haha!


Jag läser följande i Emelie Thoréns
blogg:
"Idolvinnaren Taylor Hicks i USA fick 63 miljoner röster i den sista tävlingen, vilket är mer än någon president någonsin har lyckats få i ett amerikanskt presidentval."


haha. hur komiskt är inte det? är inte det ett väldigt stort bevis på hur funtade amerikaner är? jag kan inte sluta skratta. underbart.

Idag kommer Ludvig. Min käre systerson. äntligen får jag känna på hur det verkligen känns att vara Morbror. Mamma är och hämtar syrran och Ludde på stationen nu! UNDERBART! ser fram emot att pussa på honom!


såg nya beck i förregår. kan nog inte beskriva hur besviken jag är. det hände ju seriöst ingenting i den filmen. "flickan i jordkällaren". lixom man kände bara att förr eller senare skulle smällen komma. det skulle komma ikapp dom. för det är klart inte alla kan bli bra och underhållande när dom typ tillverkar 8 st beckfilmer per år... och denna var ett riktigt bottennapp!

Mamma funderar på att köpa en pudel till.
för väldigt väldigt mkt pengar....hur står jag mig i frågan? ja du...
Kul med hund men inte bra ekonomiskt såklart.


oh! allmost forgot!

JAG SKA FLYTTA!!

jag och syrran var igår och tittade på en polares till mig lägenhet. han ska rycka in i Kosovo i 10 månader. från februari till november nästa år. så vi ska hyra lägenheten. det blir riktigt nice. en riktigt fin lägenhet. nyrenoverad men stort vardagsrum och uteplats. Badkar och även massa andra schyssta saker. 48 tums TV och grejjor. verkar för bra för att vara sant nästan. 50 meter till bussen bara. går allt som planerat så ska jag inte bo där på heltid från början utan typ pröjsa syrran en tusing i månaden och ha tillgång till lägenheten och vara där i perioden men sen när jag tar studenten bo där på heltid.  RIKTIGT RIKTIGT ROLIGT! =) =) =) Gustavsberg. Here i come. again. :P



Bästa låtarna just nu:

Nelly Furtado - all good things come to an end
Red Hot Chili Peppers - Snow (hey oh)




"den som håller sig väl med alla är inte vän med någon"





har hyrt 4 filmer:
Pablo franciosco. en asskön ståuppare som släppt dvd. farsan rekomenderade den.
sen har jag hyrt American pie 5. The Break-up och Miami Vice. ska se dom i helgen tänkte jag
som jag ska komma till nu...

hör och häpna. Nemo Hedén ska ha en VIT HELG. ja jag vet, chockerande. men det är på tiden av många skäl. ska jobba både lördag och söndag och jobba bakis är aldrig skoj. sen så har jag fan inte några pengar...måste spara till julklappar också. sen så har jag fan supit sjukt mkt på sistone. har inte haft en vit helg på så länge jag kan minnas. det är fan sorgligt. man behöver ju inte supa för att ha roligt....lr?

skämt och sido. ska iaf försöka hinna träffa sötnosen såklart. sen ska jag ju hänga med my bud Leo. FF fredag? haha :) vad sägs 6y? ;)

Något annat jag sjukt mycket ser fram emot. STORVRETA INNEBANDYCUP 27-29 Dec!
ska bli kungligt. vi ska fan vinna hela skiten. och NORE kommer hem! GRYMT!



Julen stundar. Avslutning på Torsdag. satan vad tiden går fort. det känns okej ändå.

Justin Timberlake 19 Juni. ingen förstår nog hur mycket jag längtar...

Bakade pepparkakor med min söta lillebror igår. sånt är mysigt. julbak.
fast inga lussebullar blev det. saknar det. det är smaskigt. ge mig lussebullar!

Åt massa apelsiner istället.


Jag vill sova med sig i helgen sötnos. Det är vi bäst på.


nu ska jag äta falukorv och pasta och sen sova en stund. sen är det träning.
skönt att få skriva av sig igen. hopppas det inte blev för lågnt för att orka läsa.
bjud på en kommentar om ni orkar. puss på er :)




bara några tankar
all for now
over and out
yours truly
Nemo Hedén


test

test

Lost in Translation.

hur vill du ha det? hur vill jag ha det? vem ska ta steget och börja prata allvar? tror ingen av oss förstår allvaret medans man fortfarande bara trivs så bra med läget. ska man ändra på något man trivs med eller vill vi mer? jag vet inte...vet du?


nu sitter man här igen. ännu en söndagkväll. en sådan där ångestladdad kväll. när man bara har vart med om en så trevlig helg och bara spyr av blotta tanken att man har 5 dagar skola framför sig. ja. faktiskt. spyr. det är nog rätt ord. för just nu känns skolan något så fruktansvärt segt och tråkigt så det liknar ingenting men som alla andra säger så är det väl bara att försöka genomlida just för att det faktiskt bara är mindre än 2 veckor kvar...

helgen då?

inleddes med spagetti och falukorv hemma hos leo på fredagkväll. sen efter maten drog vi på nivå22 och drack några bärs och kom på rätt sida så att säga. sen senare på kvällen så drog vi hem till Leo å då kom Charlotta o hennes polare å hälsade på. mysigt.

lördagen inleddes med vakning hos Leo och snabb hemgång. vart förbi farmor och hjälpte henne med lite saker. sen tittade jag när Värmdös a-lag fick spö med 13-3. pinsammt dåliga var dom faktiskt. sen efter det började kvällen och HELGEN på allvar. förkrök hemma hos Olle inför helgen höjdpunkt:

MANGE SCHMIDT PÅ BERNS!

förkröket blev som vanligt jävligt hett när man är med sina gamla bandypolare. petter, olle, micke o Co fast detta förkrök innehöll även mycket skönt snack. jävligt nice. vi drog in med halv 9 bussen vilket visade sig vara lite föör tidigt kan man säga utan att överdriva. vi var på Berns vid 9 för vi trodde att konserten skulle börja kl 22 som de stod på biljetten men då säger tjockisen i entrén att Mange går på scén kl 23! vi suckar djupt och förstår då varför vi är helt ensamma på Berns :) vi knäcker några snabba bira i den för övrigt SJUKT dyra Baren. mycket väntan men är man full och i trevligt sällskap så går tiden hyffsat fort. well well, 5 toabesök och 5 öl senare så glider han på scén! Mange. Berns är i princip fullsmockad. och det visade sig bli en riktigt bra konsert. bra ös. han är riktigt jävla skön alltså. jag var minst sagt nöjd efter. hade höga förvätningar och dom infriades.

sen efter konserten drog några av oss till ett rockhak medans jag och Petter hade hört nys om att Leo var ensam hemma IKVÄLL med så vi bestämde oss för att ha en ofrivillig efterfest hos Leo. sagt och gjort. vi drog dit där Leo satt med Jonna och chillade. dit kom även Charlotta och hennes syrra och det blev kväll nummer 2 som avslutades mysigt hemma hos Leo. dock denna kväll med mkt högre promille...mådde piss ett bra tag. skönt att jag dock klarade mig ifrån några pinsamma öden som spya eller nåt annat....:)

idag var tänkt som en lat chill dag utan några plikter eller något sådant. men såklart när man kommer hem vid 13 snåret så hetsas man av Kim att vara på med innebandymatchen som man hade tänkt att skippa. efter ha fått beskedet att bli hämtad här i ängsvik så gav jag dock med mig. vi skulle möta Jarlaberg och taggningen och uppladdningen KUNDE ju minst sagt varit bättre men det visade sig bli en rätt skön match. vi spöade dom med 8-1 efter mål och sköna assist av mig. tror jag gjorde 4 poäng och fixade en straff på ett minst sagt hett sätt ;) dribbla av en kille och tunnlade en annan. det var nice. och sättet Kim förvalta straffen på var sjukt. bara han som gör så.

sen har jag bara chillat här hemma. ätit god mat och kollat på TV. såg bajen få spö (åter igen) av FC köpenhamn. är så trött på bajen...:(


det jag hatar mest med söndagar är att jag ALLTID gör så jävla mycket på helgen. det blir oftast dubbel krökkväll. lite sömn. sova borta. jobb. och matcher. och sen så är måndag min tyngsta dag. det är så jävla dåligt och oplanerat egentligen. dålig tajming är fel ord. söker nåt annat ord. anyway... det är bara så jobbigt. måndagar går jag 8-17 och sen jobbar jag 18-21. det är lixom sjukt när jag är så sliten och förstörd efter helgens bravader...frågan är hur jag gör i morgon....hum hum hum....




Nemos Önskelista 2007:

  • Bajens ÅrsDVD 2006
  • presentkort på parfym affär...
  • schyssta hörlurar till mp3
  • gymkort body joy
  • snygga slipsar & het halsduk


Ola Svensson nominerad till 4 rockbjörnar. kommentarer överflödiga? det är helt sjukt. en kille som kommer 8:a i Idol. KÄNN PÅ DEN. 8:a!!! och så blir snubben nominerad till 4 rockbjörnar? det är ju helt jävla sjukt. på riktigt. det är det finaste priset man kan få. priset som svenska folket röstar fram. jag förstår ingenting. inte mig emot dock. jag tycker Ola är rätt skön men lixom... folk kommer ju inte ta galan på allvar i år. om Ola blir Rockbjörnens kung och vinner några priser. hur ska artister som Moneybrother, Per Gessle och Håkan Hellström reagera som skriver sin egen musik och text? oj oj...det kan bli en soppa av klass....

bjud på en kommentar?

nej faktiskt. kanske tråkigt inlägg fast jag orkar faktiskt inte skriva mer. ska ta och se nya Beck också som jag hyrt... "flickan i jordkällaren". visst ska den vara relativt kass men va fan..har ju hyrt den så.

god natt gott folk.
all for now
over and out
yours truly
Nemo Hedén

the show must go on.

expect no sympathy from me
I'm an MC, this is how I'm supposed to be
cold as a G, my hearts frozen it don't even beat
so expect no apologies.




jaja. spänningen olidlig. vem blir först...? Leo? Annie? Kim? kanske Charlotta? sånt vi märker snart.


jag är ledsen. för vad jag gör. för vad jag är? jag pratar så ofta om att man inte ska skämmas för vad man gör och vad man är men ibland hinner ens misstag ikapp en. man bara tänker på skiten och kan inte glömma bort allt. alla man gör illa. varför beter man sig så? jag hatar att jag själv är så jävla lättretad och grinig men samtidigt så kan jag slänga ur mig skit på andra fastän jag inte tänker på det. varför kan jag inte förlora med flaggan i topp? det är som nån slags omöjlig regel. osynlig paralell jag drar med mig själv. jag försöker vinna jämnt men tål inte att förlora. du och jag har aldrig varit "vi"...


har fått ned hela Eminem plattan nu. "Eminem presents: The re up". jag måste faktiskt säga med handen på hjärtat att det är inget mästerverk. det är lite tråkigt att det är så lite Eminem på den. man märker att plattans syfte är mest att få fram andra artister på hans skivbolag Shady Records. det finns egentligen bara en låt som verkligen berör och tilltalar och det är låten jag skrev om igår. "No Apologies".
den är ett musikaliskt mästerverk.

första hela skoldagen på väldigt länge. 8-17. stört tråkigt. en helt vanlig dag.
pratade med brorsan om att hoppa över julen. haha. skulle vara så skönt. alla skulle ju tjäna på det. skulle fan hellre behålla (alla dom jävla) pengarna man lägger ut på julklappar varje år å köpa sakerna man behöver till sig själv istället. det låter tråkigt men det är väl ändå så? det är ju roligast att ha dom sakerna som man vill ha mest under granen? :)
fan. riktigt roligt och skönt att så många kände sig tilltalade av gårdagens inlägg då jag syftar främst på raderna om döden och om att komma tillbaka och se på jorden efter sin bortgång. skönt att så många kan medge att det vore intressant även fast tanken är självisk och hemsk...
ett till tack går till alla som kommenterade ang. min fråga om "blogg-läsare". nu har jag lärt mig hur man kollar hur många läsare man har på bloggen. jag har i snitt 40-50 läsare per inlägg har jag räknat ut vilket känns helt okej me tanke på att bloggen är relativt nystartad så...det tar sig ;)

dagen då? jo. bortsett från skolan var den helt okej. har vart över hos pappa och hälsat på för första gången på ett bra tag. kul att träffa mina små söta syskon. Nelly och Natan. ni är vackrast på jorden!
i några minuter var faktiskt 6/8 delar av familjen där vilket är ganska ovanligt. ytterst sällan vi är alla på samma ställe vilket är jävligt synd...

nu är vi där igen. Torsdagen. den finaste dagen på veckan. i alla fall den finaste kvällen? då man känner att man stått ut med ännu en skitig vecka och helgen faktiskt är här. och helgen då, hur ser den ut?

Fredagen ska jag (förutsatt att leo får iväg sin farsa) sitta och glo filmer och dricka öl hos Leo och lite andra människor. det blir nog mysigt. OM inte Leo får iväg sin gode fader så blir det bio. Jackass2 har ju premiär i morgon och den vill man ju se.

Sen Lördagen så ska jag umgås med Petter o co främst. det blir Mange Schmidt konsert på berns med ett hett förkrök därtill. ska bli jävligt soft att se på en skön konsert. hip hop konserter har en tendens att bli jävligt softa. skönt drag.

sen ska jag försöka hitta träffa Charlotta också. antingen fredag eller lördag. kanske båda dagarna? kanske ingen av dom...? who knows... vill iaf träffa henne igen. tyckte om förra helgen...



jaja, fick en sådan där kuslig åldernojja nu. tidsångest. att det ändå bara är mindre än 4 veckor kvar till julafton. what´s that about? var det inte typ julafton i förregår? känns ytterst märkligt. tiden går skrämmande fort. det är en sjukt kort tid man lever på jorden om man räknar hur lång tid man ska vara dör. jag brukar alltid ta till tricket att jag tänker på hur mkt jag ändå hunnit med. åstakommit och gjort under dessa 19 år å sen tänker jag att jag har ändå bara levt mindre än en tredjedel av mitt liv. (förhoppningsvis...om ingen oförutsägbar olycka dyker upp) då brukar ångesten lägga sig lite. men fortfarande sjukt skrämmande.


bara några tankar...



nu ska jag nog inte uppdatera på några dagar. blir nog söndag nästa gång. inte ofta man sitter vid dator på en helgkväll precis. fast någon oväntad uppdatering kanske sker :O who knows...

                                                       men untill then! må väl.


all for now
over and out
Nemo Hedén



no apologies.

jävla blogg.se! här han man laddat upp och satt full av insperation på onsdagskvällen för att skriva ett riktigt nice inlägg. och sen har servern typ varit nere hela kvällen. har försökt skriva i typ flera timmar. och NU först. kl halv 1 på natten...funkar det igen...suck :/ jaja. får se hur det går här då...

mår lite bättre nu dock. det har hjälpt med mkt sömn senaste dagarna. mkt vatten också.
har proppat i mig c-vitamin, frukt och andra bra grejjor. är på bättringen iaf...
det var ju inte vinterkräksjukan after all och det var väl en jävla tur!


en fråga till alla som själv bloggar på blogg.se. det stör mig något så jävligt att man inte kan se hur många besökare man har på sin blogg. denna fråga har jag talat med många om och alla håller med. hur svårt kan det vara att införskaffa denna funktion så att man kan se det? eller man kanske kan det å jag har helt missat det? tacksam för svar. är helt lost. just därför tkr jag att playahead bloggen är bättre...för där kan man ju se vilka och hur många som läst sin blogg! :)

yeah yeah, whatever!


dagen har präglats av "för omväxlingens skull?" dator och sömn. var i skolan dock och pratade med lite lärare och fick lite saker att göra. var på en lektion o sådär. sen spikade jag mange schmidt på lördag med Petter. det ska bli nice. konsert är alltid nice och Berns är fett!


många kommentarer på senaste inlägget igen. spännande of course. både positiva och negativa. det är roligt. jag menar...man går väl hellre igenom livet igenkänd för något konstruktivt. något som man ändå gjort. dåligt eller bra. än att gå igenom livet utan att någon vet att man existerar. det är faktiskt sant. man vill ju göra någon slags skillnad. alla människor har ju en liten dröm om att vara omtyckt. om att folk ändå ska prata om en lite. positivt såklart. men ändå...är det negativt så har man ändå gjort något som berör?

jag skulle om ingen visste vem jag var. tänk om man inte hade någon släkt. inga vänner. ingenting. det finns verkligen människor som har det så. det är en skrämmande tanke....för mig iaf.

vet att jag säger emot mig själv lite nu (se. mitt predikande om "att vara en svensson" i tidigare inlägg) men vadå...olika dagar bjuder på olika känslor. sad but true.


vill ni höra en väldigt självisk tanke som jag ändå vet att många bär på? tänk att dö och komma tillbaka till jorden som en osynlig ängel. att gå omkring och se vilka som blev ledsnast. vilka som kom på ens begravning. vilka som verkligen brydde sig. jag vet att tanken är en blanding av patetiskt, självisk och helt störd men är det inte samtidigt väldigt intressant? och jag vet att många mer än jag skulle vilja göra den resan... jag skulle gråta om du dog. jag grät när du dog.


DAGENS HUMÖR: Kramig och kärleksfull. Mor har fått många kramar :)
DAGENS KLÄDSEL: är man krasslig = mjukizbyzzor =)
DAGENS MUSIK: Mycket Eminem har det blivit idag...och Mange förstås (för att ladda inför konserten)
DAGENS SAKNAD: Gamla Pappa
DAGENS LÄNGTAN: Helg. Justin Timberlake 19 Juni.
DAGENS HAT: Skolan. jag är så trött på skolan. stå ut. 6 månader kvar...
DAGENS VILL: Bli ekonomisk oberoende.
DAGENS VILLE INTE: Dö en tidig död.
DAGENS MYS: Jag vet inte, vill du mysa? Nej juste.
DAGENS GÅ UPP: Som vanligt...försovde man sig....skitalarm :(
DAGENS VILL VERKLIGEN INTE: Att helgen ska bli misslyckad...
DAGENS JAG ÄR: Ful. känner mig väldigt ful idag. hatar ful-dagar :(


jaja. hörde dock ett grymt bra citat idag. det är så bra att jag måste citera det jag med:

"den som håller sig väl med alla är inte vän med någon"

åhh. magiskt. kommentarer överflödiga. tänk över dom där orden.
jag är helt kär. så sant. så...ja...bra!



Det här med att vinna "Idol" verkar vara en stressig historia. I lördags, alltså bara några få flämtande timmar efter segern i finalen, gick Markus in i studion för att spela in sitt debutalbum. Den 18 december, alltså om elva dagar, ska debutalbumet släppas. Markus Fagervall har TRETTON dagar på sig att göra något som vanligtvis tar åtminstone ett eller två år. Hmm, hörde jag någon säga hastverk? Nähä, då var det bara jag som fick smuts i örat...



några goda nyheter:


Eminem släpper ny platta i dagarna! visst kanske det inte blir något mästerverk som hans gamla plattor me tanke på att skivan heter "Eminem Presents: The re up" och är en skiva där syftet är att Eminem ska lyfta fram andra mer okända rappare men några guldkorn på plattan finns det nog. tror det är 3-4 låtar som Eminem gör helt själv. :) jag har laddat ned ett av dom i väntas på att köpa plattan när den kommer upp. Låten heter "No Apologie" och är ett rent skärt mästerverk.


Pete Doherty och hans Babyshambles är klara för "Peace&Love 07"
Visst är jag inget super fan av Pete men ändå rätt maffigt. jag var på P&L i fiol och det var lugnt av en dom bästa festivaler jag varit på. grymt folk. grymma artister. grymt anordnat. ska lätt dit i sommar igen. tror dom kan få ett riktigt grymt startfält me artister också. bara inte Pete ställer in som han har gjort dom 3 senaste sverige besöken...




My head hits the pillow, a weepin' willow
I can't sleep, a pain so deep it bellows
but these cellos help just to keep me mellow
hands on my head, touch knees to elbows





Dagens Länk:

Min pokerfilm som jag och 2 klasskamrater gjorde i plugget :)
http://www.youtube.com/watch?v=y2LjuuzpYfs
ta det icke för seriöst men ett å annat skratt borde den bjuda på iaf ;)



Dagens Line:

Leo | | Hm, flows on top of flows säger:

inse att det va ömsesidigt grymt bara ;P





får jag dela säng med dig i helgen med?


all for now
over and out
yours truly
Nemo Hedén

fantastiskt tisdag...eller?

eller bara en helt vanlig händelselös dag... fan vad livet känns segt ibland. inte sådär jävla tråkigt och jobbigt men ändå segt liksom. att man kör på rutin. allt är så jävla relativt. dagarna, veckorna, månaderna går ut och in och ser likadana ut i princip. time for a change? yeye...who knows.

hittade lite frågor som en annan kär läsare här på bloggen hade på sin blogg. så jag snor dom från henne å fyller i egna svar. vilken fuling jag är men jag tycker frågorna var roliga så fuling får jag vara :)

here we go:

One three hill eller O.C: fy fan. inget av dom. enda tv-serien som existerar är "Vänner"
Ute- eller hemmakväll: ute sen efterfest hemma ;)
Sex eller mys: mys sen sex sen mys..
Lyx eller budget: Helst lyx...
Sommar eller vinter: Sommar
När är du Född: 1987
Vad har du på dig en ledig dag hemma: sover så länge jag kan...
Favoritfilm: nyckeln till frihet, mystic river, forrest gump, borat
Födelseort: sthlm, söder.
Har du varit kär: Jag vet inte om det har varit äkta kärlek...
Favoritlåt : blink 182 - i miss you
Maträtt: Kebab, ete.
FavoritResemål: USA
Tycker inte om: Orättvisa, olycklig kärlek OCH krig ofc
Favoritdricka: Brämhults morotsjuice
Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Typ... beigeaktiga
Vad gör du när du är uttråkad: msn. pa.
Missbruk: Ojoj... Det vill jag inte säga :(
Vad retar du dig mest på: riktigt korkade människor. lögner och svek.
Läggdags: vardagar runt 01...på helgerna sover jag inte.
Husdjur: världens sötaste pudel :)
Skostorlek: 46...
Syskon: 3 äldre och 2 yngre
Vilket är det vackraste ordet: Vacker
Är du Internetberoende: im afraid so
Favoritparfym: tjejer: cool water eller britney. killar: boss selection
Gillar du snö: njaa...jag är mer utav en sol och sommarmänniska.
När köpte du något åt dig själv sist: jag köpte en påse mandariner idag :)
Vilken är din bästa egenskap: Rolig, Social och godhjärtad.
Vilken är din sämsta egenskap: Lättretad, kan inte ha fel , dålig förlorare
Vilken film såg du på bio senast: Casino Royal
Senaste köpta skiva: Justin Timberlake - FutureSex/LoveSounds
Favoritgodis: Apelsinkrokant
Studier eller jobb: both
Bästa kompis: hatar att välja någon men för tillfället...Leo, Jocke, Alex, Björn, Kim mfl
innerstad eller liten ort: innerstad


ja det var ju roligt. hmm...hoppas det var underhållande läsning? ja whatever.
har gått igenom lite sköna youtube länkar idag. fy fan alltså.
jag var så facinerade av en del av dom att jag MÅSTE infoga dom här.
så varsegoda, jag ger er dom i "min favorit för tillfället inbördes ordning":

http://www.youtube.com/watch?v=lqbt6X4ZgEI

http://www.youtube.com/watch?v=wRx3AH_SIZc

http://www.youtube.com/watch?v=Pi1L98_A0mg

http://www.youtube.com/watch?v=cqRGeVuGt2Q

http://www.youtube.com/watch?v=BFP0q4qzGw4&eurl=

http://www.youtube.com/watch?v=BgoOihBb78w



ganska imponerande att gårdagens inlägg knept 20 kommentarer. ganska vansinnigt egentligen. eller kanske inte me tanke på att 4 av dom var från jag själv som skrev svar på andra. folk verkar missförstå vad jag menade när jag skrev att alla har åsikter om mig. det är lixom inget skryt precis. det är inte något som jag förväntas att ni ska avunna. tro mig. det finns väldigt många gånger då jag bara drömmer om att vara en i mängden. att inte vara igenkänd. att vara en "svensson" men så blir jag också igenkänd överallt. fester, bussar, utgångar etc. det är av olika skäl. många gånger ökänd....:(

men missförstå mig inte ang. kommentarerna. det är underbart roligt när folk kommenterar så fortsätt göra det. anonymt eller inte. bara ni inte är eleka så ;) för då raderar jag dom :P


hur har dagen varit då? jo helt okej. jag har kollat på hela år 3 av "Hey Baberiba" och vart på en lektion i skolan. jag har sovit och latat mig och proppat i mig 10-15 mandariner...


jag tror ingen människa förstår hur mkt jag ser fram emot Justin Timberlake i Globen den 19 juni 2007. det ska fan i mig bli den största konsert upplevelsen jag varit med om. har alltid drömt om att se honom. och när man ändå är inne på "konserter" så kan jag ju säga att jag ska troligen se Mange Schmidt på Berns på lördag med Petter o Co...kanske inte i samma klass som Justin men ändå ;) Mange är tuff!



Nu ska jag se Barcelona - Werder Bremen!

all for now.
over and out
yours truly
Nemo Hedén

bed of roses.

That's why we sieze the moment, and try to freeze it and own it
Squeeze it and hold it, 'cos we consider these minutes golden

eminem - sing for the moment. underbart citat.





 

lär dig en sak. jag skriver varje kväll. gör till vana att läsa varje kväll. ni kanske missade ett magiskt inlägg last night? som handlade om dig? det blir inte samma magi att läsa flera inlägg i rad i slutet av veckan tex... skriver då detta för att jag vart extra nöjd över gårdagens inlägg ;)



bra dum man är egentligen. kunde jag inte bara skitit innebandyn ikväll? nej då. självklart ska jag köra ändå när jag redan känner mig sjukt hängig å illamående och nu mår jag bara sämre. jag säger det nu. denna vecka ska bli lugn. ska inte träna nå mer. ska sova mkt och dricka mkt vatten. sen är det ju jobb fri OCH matchfri helg. riktigt jävla underbart. stört behövligt!

Lördag Natt/Morgon var riktigt nice!



sitter här och lyssnar på Bed of Roses. eriks version är ju så stört bra att man nästan gråter. fast bon jovis är stört bra också. han tar ju knappt i lixom. fett imponerande. men jag gillar ändå eriks mer idol-nörd som man är  ;)

hoppas du lärt dig en läxa nu. kanske dags att ta klivet in i vuxen världen? börja ta lite kontroll? de hjälper dock inte att ångra sig å gräma sig. bit i det sura äpplet och lär dig av dina misstag istället. även den bäste kan göra fel.




vet ni vad? jag gråter ganska ofta. jag sminkar mig när går ut ibland. jag skriver en del poesi. jag har ljugit för dom jag älskar. jag gör många sjuka saker som ses som fel. jävligt fel. jag har brytit mot många lagar.

men vet du hur mkt jag bryr mig om folk som ser mig som största fjollan? folk som tkr jag är en jävla bög. det finns många. det vet jag. folk som tkr illa om mig för den jag är. för att ses och hörs. för att jag heter Nemo. alla vet vem Nemo är. vet du vad jag har att säga er? jag citerar sveriges bästa rappare Mange Schmidt från låten "håll käften":

"hata om du vill och va avundsjuk
men det klär dig jävligt dåligt så sug min kuk"




faan. hatar att må dåligt. nu när man ändå mår väldigt bra psykiskt så mår man skit fysiskt. känner mig hängig som fan. har huvudverk. illamående. har tagit 2 treo men dom hjälpte inte. fett märkligt. hoppas det bara inte är vinterkräksjukan för då tar jag livet av mig.

jag älskar dig mamma. du är aldrig arg. du tar alltid hand om mig. ångrar inte sekund att jag flyttade till dig. inget illa mot pappa men jag trivs väldigt bra. du är finast på hela jorden. du förtjänar alla kramar!

en sak hatar jag med att blogga på blogg.se. vet ni vad det är? man kan ju inte se hur många läsare man har. det suger ju totalt. tänk om alla som läste kunde kommentera en gång? snälla? ;)





i wanna lay you down on a bed of roses

for now i´ll sleep on a bed of nails


kvällens låt: Bed Of Roses. LÄTT!

börjar förstå storheten av låten nu alex =)



vill ni veta några låtar som aldrig dör? som alltid kommer vara grymma?
såna där låtar som man lyssnade på typ 500 ggr om dagen när dom kom
och sen nu när man inte hört dom år och dagar så blir man överlycklig när man hör
dom tex på radio. och inser once again hur fantastiska dom är:


Blink 182 - I Miss you
Eminem - Stan
Sum 41 - Pieces
Darin - Step up
Nick Lachey - Whats left of me
Tiger Lou - Oh Horatio







bara några tankar. over and out. yours truly
Nemo Hedén

lovestoned.


im afraid to say it men var beredda på ett lågnt inlägg nu. så leo. du kan börja gnälla redan nu :)


nu sitter jag här igen. för att summéra ännu en legendarisk helg i mitt ungkarlsliv. denna helg blev faktiskt riktigt riktigt bra. en av dom bästa på mkt länge. innehöll det mesta:

fredagen var det ju upplagd för dramatisk? njaa...men ändå Idol final. och den skulle jag se med björn, leo, alex och jocke hemma hos just Jocke. efter att Markus och Erik kört sina respektive 3 låtar så tycker nog alla, även jag att Erik har vart bäst för kvällen men som så väntat så krossar Markus med 64% av rösterna. tråkigt och redan klart innan. detta år har utan tvekan varit det mest ospännande idol år med sämst stadard. tyvärr.



höjdpunkterna:

Danny - Öppna din dörr
Erik - Bed of Roses
Erik - knockin on heavens door




sen efter Idol finalen så åkte jag, alex, björn och leo hem till Alex och kollade på "Torkel i Knipa". en riktig hajpad film som alla har höjt till skyarna och med tanke på det så hade jag ju skyhöga förvätningar på den också. och visst var den också rolig med riktigt skön musik men den var mest riktigt sjuk och rätt bisarr. inget för småbarn precis. men felix herngren gör ju rösterna cp-skönt. fan vilken kille!

sen lördagen-söndagen skulle bli cp fullspäckade. lördagen började med match borta mot farsta och den vill jag inte ens skriva om. vi fick spö med 8-4 men siffrorna ger INTE matchen rättvisa. jävla flyt dom hade. sen efter det jobbade jag 15-19 och sen efter de drog jag direkt in till Maija som fyllde 18 år där jag, leo och många fler skulle förkröka inför MAijas första utgång. det skulle bära av till 360 där jag aldrig vart förut så förvätningarna var höga och humöret på topp. det blev ett hett förkrök och krogen visade sig vara riktigt grym. stort dansgolv och jag och Leo drog flat line. man som jag är så klarade jag flat linen men leo vek ihop sig å spydde och blev utslängd ;) jag bytte kvällskavaljer till Peder men vi bestämde oss för att runda av från krogen vid 2 snåret. vi drog till vaxholm och träffade några tjejer. där vi även sov. det blev jääääääääääävligt nice utan att avslöjja för mkt...

sen på söndagen vaknar man upp i vaxholm efter ja...på en höft...2 timmars sömn? typ. drar till älvsjö där jag har match igen och vi piskar älvsjö med 8-5 och sen efter det jobbar jag 16-21. så med facit i hand så åkte jag hemifrån lördag morgon kl 10 med pick och pack och kommer hem söndag kväll kl 22.00... ingen sömn i skallen. fortfarande bakis. känner mig helt fuckad i huvet men samtidigt, med facit i hand, jävligt nice helg! 360 var grymmaste stället. underbart att vara där med dom skönaste man känner. den enda jag saknade riktigt mkt av mina homies var Jocke.... :(  


(ja okej, jag saknade dej också björn...men lackar att du dissa i sista sek :(




första advent idag. 3 veckor kvar till jullov. längtan är obeskrivligt stor.




missa inte:

darin - homeless
chris cornell - you know my name
byz - karatefylla
dr.dre feat eminem - shes the one






asså du är ju fin. har tänkt på dig en del idag. vill dela täcke med dig fler ggr. du är varm och väldigt bra.
hoppas du vet och förstår det...







pappa. när ska du förstå? hur länge ska du leva i den där lögnen? Vad man än säger så blir du arg. kan du inte förstå att jag bara saknar dig? jag älskar dig så jävla mkt och hatar att du inte förstår vad som händer. vi kan ju inte umgås utan att börja tjaffsa. men det är bara för att jag är den enda som vågar ta upp ämnena. jag är nog den enda av barnen som vågar att prata och konfrontera dig i dina känsliga ämnen. klart jag blev ledsen över kryssningen. kände mig så bortglömd och dissad men jag menar inget illa. jag är ju bara ärlig. det blir alltid så att så fort ma nska bekänna något för dig hur man känner så blir det som om du verkligen skyller ifrån dig? du stöter ifrån dig. fast du inte behöver? man menar inte alltid något illa. det måste du fatta. fastän du alltid tror och tycker att alla vill åt dig på något sätt. visst, det stämmer att du hjälper alla på olika håll så sjukt mkt men det är du själv som väljer det och sätter dig i den situationen. det måste du fatta. självinsikt.

lets rest in peace

give up and die
untill a new die rises
we are not more then humans after all
can we tell the diffrens?

im to nervous to confess a possible weakness...

lets die together. lets.



nemo hedén. 870815.