Svenska Laktosföreningen på Gayklubben Cattelins


Fick precis reda på att jag är buksvåger med en människa jag pretty much askyr. En människa som jag vet läser denna blogg. En tönt med fult hår. En kille som ger sken för att tro att han själv är snygg. En wannabestekare. En fjolla i alla dess mått. Bara vad jag hört om och från honom har fått mig att bilda världens uppfattning av honom. Jag vet att man inte ska ha förutfattade meningar om folk. Dömma folk etc.. Men detta är ett undantag och jag är rätt säker på min sak. Och det faktum att jag haft sex med samma tjej som han äcklar mig något enormt.



Gårdagens utgång blev minst sagt intressant.. (Ja.. så bra gick det med min vita vecka)

Vi började kvällen på Nivå22. Mitt favorithak i Sthlm. Billigast och grisigast. Vi satt där och pimplade i oss shots, drinkar, alkoläsk, öl och vin. Gayen stod för fiolerna denna kväll och notan blev inte blyg. Vi drack fan i ett rasande tempo. (eller som Isabel uttryckte det "Herregud vad fort ni drickar") Tror det var omväxlingen på alkoholen som gjorde det så vansinnigt enkelt att dricka denna afton. Leo kom snart och joinade oss. Sen kom även Silia och Isabel. Ett trevligt sällskap blev vi med andra ord. Kvällens utgång skulle antingen gå till Chaplins, Laroy eller Debaser. Debaser försvann ur bilden när det visade sig vara 20 där och sällskapet innehöll minderåriga. Laroy var för stekigt ansåg vi... Sen ur ingenstans kom infon att Chaplins faktiskt var stängt. Så vi satt där utan något egentligt mål för kvällen... Då säger gayen att hans gay-polare Daniel (Ja...denna man är gay på riktigt), som för övrigt är VIP på varje jävla ställe i Sthlms innestad, vill ha med oss ut någonstans. Vi nappar på detta erbjudande och möter upp honom vid ett ställe i Gamla Stan..

Alla i vårt sällskap är vid detta tillfälle kraftigt berusade. Så pass packade att vi inte har någon aning vart vi faktiskt drar. Vi kommer till Club Cattelins och går in. Utan att betala varken inträde eller visa legg. Schteeek!  Vi går in till tonerna av Magnus Carlssons "Live forever" som sedan efterföljs av After Darks "O när ni tar saken i egna händer" och redan där borde vi iofs anat vart vi faktiskt kommit. Men just pga av vår promille fattar vi ingenting utan bara njuter av den jävla sköna stämningen som faktiskt äger rum på stället. Vi dansar, sjunger, krökar, röker och börjar så smått ragga på folk. Som man gör på en vanlig utgång. Jag glider fram till en söt tjej och börjar göra mina små moves och repliker för att sedan få dessa ord uppkörde i fejset på mig... "Tyvärr grabben. Jag är lagt åt det hållet. No offense"... Jag vägrar liksom inse fakta och går vidare till en annan tjej och när jag får samma ord som respons denna gång så börjar jag kolla mig omkring. Det är då det faktiskt går upp för mig... Det är bara par av samma kön som hånglar, dansar och myser överallt. Jag kände mig precis som Stifler i American Pie - The Wedding när han glider in på en gay-bar. Vi hade alltså hamnat på en bögklubb. Det gjorde dock inte saken värdelös på något sätt. Jag menar, visst... raggningsmöjligheten försvann ju totalt helt men vi hade ändå fett skoj. En av dom roligare kvällarna på länge. och Alex, med facit i hand var det ju tur att du och din homofobi inte hängde med...haha :-)

Sen runt 2-snåret när vi krökat upp 1200 kr ur Valentins plånbok så började min fysiska hälsa hinna ikapp mig. Jag däckar i princip på ett bord där inne. Det dyker upp en vakt som kollar hur det är fatt med mig.. men han slänger inte ut mig och jag förstår ingenting. Jag får bokstavligt talat be honom slänga ut mig för att jag ska bli utslängd.. Haha. Komiskt.


En tjej frågade mig idag hur många cl det är i en sjuttis.... Jag hoppades för en sekund att hon faktiskt drev men insåg snabbt att hon menade fullaste allvar... Suck.. Det var dagens stora garv. No offense ;-)




Ju längre ifrån mig någonting verkar vara. Ju mer avlägset det känns. Desto mer vill jag ha det. Jag lustar och längtar efter det som mest i dessa lägen.. Tex du.. Så extremt jävla vacker att man bara vill slita sig själv i stycket. Man vill döda allt man någonsin kallat omdömme och inse faktum... Gone Gone Gone Gone Gone. Helvette.





Dagens Schulman:

http://blogg.aftonbladet.se/14002/perma/522607



Flyttbilen kommer hit om typ 90 min. Vi har bilen i 4 timmar. Jag har fan knappt börjat packa. Jag är sämst på att ta tag i saker. Få saker gjorda. Jag skjuter alltid fram saker. Jag är nog jävligt lat om jag tänker efter... Det är fan sant. och Nej, mitt CV är inte klart ännu... fuck fuck.. Nej nu jävlar ska jag fan få saker gjorda!





Bye bye


Kommentarer
Postat av: Leo

Gillar rubriken :)
Fan va skojj vi hade igår, känns dock som det va en one hit wonder..

2007-08-30 @ 16:30:43
Postat av: Valentin

Vafan, du fick ju typ ragg leo, hade du stanat hade det vart kekke... Hon va sugen.... Jag hade sjukt kul, men nästa gång kanske man ska gå någonstans där man kan ragga. Men stämningen där kissade på många av ställerna vi hänger på, alla va glada och trevliga=)

2007-08-30 @ 16:48:02
Postat av: Anonym

Hahah! Länge sedan jag skratta så mycket när jag läste en blogg. Älskar American Pie-jämförelsen! :-)

2007-08-30 @ 17:25:29
Postat av: silia

Laktosmössan blev kvällens garv för min del :P Och du, vi skulle ju pusha varandra som du sa med våra CV, jag är klar mohaha :D

2007-08-30 @ 19:40:44
Postat av: Nanna syster

I love you bror du är så fin fast du har så dålig smak, snart kommer vi och hälsar på.
puss och nuff

2007-08-31 @ 10:00:45
Postat av: Alexander

Hoppas ni hade kul igår också nol!

2007-08-31 @ 12:29:15
Postat av: Nemo - Bloggowner

:D Åhh fina storasyster hittar hit :) hur kmr de sig? Saknar dej!

2007-08-31 @ 15:47:18
Postat av: josefin

Man väljer tyvärr inte sina bukisar.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback