Ica Kvantum Värmdö - Del 2 - Uppsägningar och Scrubs | Bajen in my heart <3


Emma sa upp sig på Ica igår. I caugh her crying på balkongen utanför personalrummet. Lilla Emma. But It was just a mather of time. Som jag skrivit förut så är det inte överflöd med roliga och intressanta människor i kassalinjen så därför svider det even more när någon man verkligen truly care about and like lämnar oss. Dont get me wrong though, I totally agree/support/understand what she´s doing. Men det suger ändå.. =(

Undrar hur många människor Ica förlorat på att behandla sin personal på det sättet dom faktiskt. Otacksamt. Bara skit. Ingen credd what so ever. Ica förlorar dom starka, smarta människorna som egentligen är för bra för stället. Mitt förslag skulle vara att vara rädda om de som faktiskt gör ett bra jobb. Men Ica satsar på den motsatta taktiken. När man gör något dåligt så är dom inte blyga eller långsamma med att låta en höra det. Med besked. Men däremot när man gör ett bra jobb så får man inte det minsta credd. 1 gång under snart 4 års tid har jag vid dagens slut fått höra att jag gjorde ett bra jobb. Fantastiskt, isn´t it?


You brought it up. The subject. Så jävla onödigt. Väck aldrig den björn som sover. Anklaga fan inte mig för någonting denna gång. Jag betraktar oss fortfarande som vänner. Det gör jag. Men jag tänker inte be om ursäkt för någonting. Du får ta kontakt med mig om vi ska fullfölja detta och fortsätta på den sköna vänskap vi faktiskt haft senaste veckorna. Du är en av mina favoriter på jobbet. Det är du verkligen. Du vet vart jag står, men vet jag vart du står?


Min syster har fan rätt. En grym poäng. (Läs kommentarerna i senaste inlägget). 
Om jag har sådana problem med 9timmars-pass på jobbet NU (Vilket är en vanlig arbetsdag).
Hur fan ska jag då klara ett vanligt arbete...? Heltid? Shit. Dont even wanna think about it...


När man jobbar heltid som jag gjort nu under sommaren så känner man sig lite som ett Scrubsavsnitt. ALLT kretsar omkring jobbet. Alla relationer. Både vänskaps och kärleksmässigt. Till o med bloggen präglas avsevärt av Ica Kvantum. Ganska vidrigt och lite småtragiskt när man tänker på det.


Jag älskar Scrubs. Börjat beta av Säsong 3 nu.
Bara tanken av att jag har 3 år kvar att se efter detta år ger mig gåshus.
Mums.








Jag var på Bajen-Malmö igår. Det var utan tvekan  det häftigaste jag har upplevt live i sportväg. Det slår alla derbynvinster jag varit på. Det var fullsatt. Matchen innehöll precis allting:

- Ett fullstatt söderstadion med elektrisk stämning matchen igenom
- Massa målchanser fram och tillbaka för båda lagen
- Matchen avbröts under 10 minuter för att folk slängd in öl på Malmöspelare
- Underbart vackert mål av Paulinho som sedan tyvärr filmade i ett läge han bara borde gjort mål istället:

http://www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,1132500,00.html



Fan vilken underbar match. Så glad som jag var nät slutsignalen gick, ja, fan, så glad har jag inte varit på väldigt väldigt länge. Forza Bajen! Nu har vi bara 4 poäng upp till serieledning.... FUCKING GREAT!

 
KENNEDY GÖR SUCCÉ I AJAX:

http://www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,1132420,00.html




Märkligt igår förresten. Blev nekad på Golfen...  Tänkte dra ut och fira bajen-vinsten med ett par kalla och dans och baluns men så blir man fucking nekad! Kändes sådär halvkul. Ett brus av otillräcklighet fyllde min kropp. Vakten var så extremt sur och otrevlig. Helt otroligt. Jag fyller 20 år om mindre än två veckor. Han sa "Det är 20 år här. Kliv ur kön". Vi köade i 40 min. Jag har varit på golfen två gånger i Sommar. Golfen har säkert en 20-30% under 20 år inne hos sig varje Onsdag. Antingen var det redan för mkt killar där inne, Eller så var jag bara inte tillräckligt snygg? rik? välklädd? Ja herregud. Man kändes sig lagom värdelös, mobbade och snopen när man tog taxin där ifrån. Suck. Pinsamt hela grejen. Kvällen fick iaf ett väldigt mysigt slut.... <3


Spana in sticket och stämmorna på denna live-unplugged-version av Tokyo med Danny, riktigt bra:

http://www.youtube.com/watch?v=lL6O9r4bxtM&mode=related&search=



Att man kan vara så ofattbart vacker men samtidigt så fruktansvärt blåst är för mig ett mysterium. Samtidigt som det är synd. En väldig waste tänker man. När jag satt och lyssande på dig och hans småprat så tänkte jag bara... "Gosh...är det 11åringar jag lyssnar på eller?". Vilken sanslös nivå ni låg på. Och Jaja, Jag vet att jag inte är smartast i världen heller. Kanske inte ens spec smart alls. Men det känns bara så synd...För man hoppas ju att en så vidrigt vacker människa som du ska ha någelunda mkt innanför pannbenet men sedan bevisar du gång på gång att så är tyvärr inte fallet. Synd. Som sagt. A Waste. Jävla gud.



Poolparty Lördag. Stor villa och en riktigt nice stor pool. 10 min buss från Gullmarsplan. Trollbäcken tror jag visst stället hette. En nära vän styr festen. Ledig på Söndag så det lär bli en snuskigt fet All in! Tydligen lite tjejbrist dock så jag får väl ta mitt ansvar och styra lite, Är du sugen? Säg till isf...



Ett av dom bästa inläggen vår käre Schulman skrivit på bra länge:

http://blogg.aftonbladet.se/14002/perma/486558



Det är 2:a Augusti och jag har inte badat i år. Det är sådana tankar får en att bli riktigt deprimerad. Det beror väl främst på vädret i guess. Men också på allt jävla jobb och på att man alltid har andra planer och prioriterar annat före. Har iofs aldrig vart en riktigt badmänniska men ändå. Tråkigt.


Sams med Jocke igen. Underbart. Han var inne på jobbet igår och handlade av mig. Har alltid sagt det här: Det finns nog ingen jag hatar att bråka mer med än Jocke. Han blir så vansinnigt jävla arg när han väl är arg men samtidigt är han så underbart smittsamt glad när han väl är glad. Underbar kille. Hoppas vi kan börja umgås mer framöver. Har inte träffat honom, bortsett från fotbollen, på hela sommaren typ..Sugigt värre.



Och hur fan ska detta sluta?

http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,1132538,00.html






Varför ringde du mig här om natten? Är det undermedvetet? Sitter det kvar där i nackmärgen? Hur länge till? Du är alltid full när du ringer. Du ringer och försöker prata omedvetet allmänt om ingenting men man märker vad du ringer för. Du ringer nog delvis för att det är på rutin också. Du känner väl att det är bara så det är. Ja det är svårt. Tufft. But still... Så många minnen.


Kommentarer
Postat av: E.

Ingen "bäst just nu:" detta inlägg? Fan då! Jag behövde lite ny musik på i poden! :P

2007-08-03 @ 01:01:58
Postat av: emilia

ledsen att sägadet här^^. men jag är femton o jag kom in igår :S sjukt :/

2007-08-03 @ 13:10:23
Postat av: mikaela

Sluta skriv om mig i din jävla blogg varje gång det är nåt. Jag skämtade om en grej jag trodde vi båda strukit ett streck över. DU överreagerade.
Men det var inte därför du blev sur, tror du inte jag fattade vad du hintade efter med 'vart ska du sova'? Du blev arg för att jag dissade. Fatta nu att jag inte är som alla dina bootycalls, jag vill (det här är TREDJE gången jag säger det här, när ska det gå in?!) bara vara kompis. Är du för självgod för att tro att det finns folk vars högsta önskan INTE är att ligga med dig så är det ditt problem.

2007-08-03 @ 13:48:55
Postat av: Tjej

Bra inlägg. Celine Dion & Timbaland? Känns som en mardrömskombination.

2007-08-03 @ 16:45:22
Postat av: .

Ska du ut ikväll?

2007-08-03 @ 17:42:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback