Come get the play on, All i have to offer


Inte skrivit på tre dagar. Ytterst ovanligt. Ber lite om ursäkt för det. Har helt saknat insperation, tid och sug. Vet inte vad det beror på riktigt.


Senaste inlägg var verkligen inget rop på hjälp eller skrik efter bekräftelse. Söker verkligen inte sympati och komplimanger. Det var mera ett helt ärligt konstaterande på hur jag ser på mig själv och mitt utseénde. Hur jag kände precis då. Alla kan ha dåliga dagar och då ska man fan få skriva ned det utan att anklagas för sympatiletande. Jag mår bättre idag. Jag känner mig sötare.




Golfen var snuskigt roligt. Det är så sjukt där. Jag pratade om det med en vän och vi kom fram till att man skulle fan kunna åka dit helt ensam och ha världens kväll ändå. Man känner ju typ 70% av alla gäster. Man kan prata med alla och tiden går så sjukt fort. Det är såklart ett stadigt minus att det blir så vidrigt trångt så pass snabbt...

Vippigaste händelse skedde precis i kön. Vakten plockar förbi oss före kön och säger "Det där är Oscars gäng. Dom ska inte betala något" så gled vi bara in före alla utan att pröjsa något. Aldrig känt mig mer VIP än då :P Alla i kön blev lagom skönt gröna i fejset av avund. Så går det när man har en homie som har en farbror som äger hela stället. Det lär vi utnyttja fan så mycket mer nästa sommar :-)

Oh shit, Shit vad vacker du var.
Aldrig sett dig så fin. Du var finast på hela stället.
Och det gjorde ont att du inte var min den kvällen.

En störd grej hände när vi klev in i Taxi-bilen i Ålstäket. Då körde bussen som vi precis klivit av bakom oss rakt in i en äv dörrarna på taxin som stod öppen och världens brak utljöd. Så jävla sjukt. Trodde dörren lossnade först men den klara sig precis. Fan vad vi skrattade samtidigt som vi blev fett oroliga för att pröjsa något. Men det var ju busschaffisens fel och om något ska prösja så blir det ändå Peder som öppna dörren och han är ändå Adel så det är lugnt ;) haha :P

Det bästa med kvällen var ändå Mr. DJ.  Nu blir Emma sur. Haha. Men helt ärligt, Jag tycker farbror DJ var snuskigt bra. Han spelade alla sköna hits jag gillar... Dom kom på rad liksom. Justin, Timbaland, Danny, Darin, Ola och alla legendhits man älskar. Jag Njöööt!

Bra med stället är också att man kan gå in och ut hur som helst. Det är liksom så simplet allt. Inte alls lika hårda regler som ställen i stan. Jag vinglade liksom omkring och ramla två gånger men vakterna gjorde inga åtgärder. Sen hade jag en flaska jägermeister i skogen som jag ggick ut och zippade av ibland och det funkade liksom prima. Riktigt nice.




Fem stycken av huvudkarraktärerna i Spin City gör gästspel då och då i Scrubs - Vad är dealen? Samma producenter eller nåt kanske?



Bäst just idag:

Gym Class heroes - Clothes off
Chris Brown - Wall to wall


Utgång igår. Claras. Ja. Förvånade? Nej men det var fan grymt skoj. Vi hällde i oss öl i rasande takt för 25 kr styck. Värt. Sen tog vi över dansgolvet och bjöd på moves. And i met a girl. :-)



In the end it´s always the "What if´s" that does mather..



Filmer jag vill se:

Music and lyrics
The Illusionist




Jobb nu. 14.30-19.30. Skönt med riktigt kort pass. Och jag är inte speciellt bakis heller. Känns nice. Sen efter det blir det förkrök med John och Alex varpå vi sedan drar på strandfest hos Pauline :-) Skojsigt! All in

Kommentarer
Postat av: Valentin

Det skulle isf vara Bill Lawrence... Han verkar ha skrivit, producerat och till viss del redigerat stora delar av de båda serierna...

2007-08-12 @ 09:15:28
Postat av: Valentin

http://www.youtube.com/watch?v=Vga_QZYQoEQ&NR=1
Du måste se detta, jag blev tårögd! Vad har hänt med dessa två?? Får man se ut som hon gör där? Och vad ska man säga om honom, kungen?
(HHHHHhhhhhhoooooo!, heheh)

2007-08-12 @ 12:14:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback