Esteter, Treo & SL-Hat.

underbart igår. underbart i den mån att jag faktiskt fick den absolut vackraste tjejen på festen. jag trodde verkligen inte att jag skulle ha någon chans på henne. (The movie will be called...Emo-Nemo strikes back) det är alltid en skön känsla. den där känslan där man känner att tjejen man håller på med är "way out of my league". skön musik. sköna människor. som vanligt blev det trevligt hemma hos Leo! :-)

varför bytte vi inte nummer?



för att citera min gode vän Cim. "min ständiga kamp med SL". idag slog den till igen som en spark i ansiktet. man går på bussen bakis som ett jävla anus i slussen. till min stora fasa är det då snuskigt trångt på bussen. jag anar redan då oråd med tanke på hur sjukt varmt det är ute och min fysiska form. bussen börjar rulla och jag har SÅKLART ståplats. det börjar med en broöppning (oväntat?), ja visst. den tar väl 5 min men känns som 4 år. bussen rullar vidare och redan strax efter Nacka Trafikplats så börjar kön?! jag menar... vad i helvette?! jag spottar och fräser elaka ord för mig själv medans jag försöker hålla modet uppe eftersom jag känner mig så sjukt spyfärdig. jag svettas och får små yr-atacker vart annat. jag hatar alla sommargäster som ska ut till till värmdö denna jävla vackra stekheta bakis sommar lördag. dö. dö. dö. dö. dö. när vi TILL SLUT nåt värmdö så stannar bussen vid varenda jävla hållplats och det sker bråk mellan chaufför (som såklart är ohyggligt dryg) och passagerare. ALLT för att denna buss ska ta liiiite längre tid än schemat säger. jag kan utan att överdriva säga att jag hade minst 5 st tillfället då jag kände att jag måste spy men höll inne det.  när jag till slut kommer hem (ja. försenat med 33 min. tack SL) så känner jag mig lika fräsh som en hög skallig britney spears med svampinfektion. IN i duschen snabbt som ögat och trycka i mig 2 Treo så är man på benen igen.

Tack Treo! <3

och ikväll kör vi väl igen?







3-0 i hemmapremiären! yes yes yes yes!



det som jag lovade, hoppades och trodde inte skulle bli ett problem håller sakta men säkert på väg att bli det. jag vill inte säga det rakt ut men jag mår lite dåligt av det här...jag är så jävla larvig men jag hatar att bli rädd. jag ska ju vara stark. ja. själ inte. snälla. can´t take it. det blir för mkt. är jag jordens största tönt?

Kommentarer
Postat av: Puss!

hahahahahahahahahahaha. åhhh...SÅHÄR ska du skriva. du är rolig när du vill. sarkasm om egna livsupplevelser är det bästa. mer mer mer :-)

2007-04-14 @ 13:56:40
Postat av: Anonym

Jag var där igår ikväll. Jag tkr iaf du var jättefin igår. Verkligen! Spec när du tog på Kajalen. Kajal, piercingar, slips och snelugg. du flöt in bra i estetsvängen som pågick... Synd att du inte tyckte detsamma om mig...=/

2007-04-14 @ 14:04:48
Postat av: Valentin

Ahah, inte om mig heller....

2007-04-14 @ 14:16:10
Postat av: Ems.

Ja du är inte blyg iaf =)
snacka om att vara öppen. det är iofs en bra egenskap.

2007-04-14 @ 19:00:40
Postat av: Cim

Hmm. Intressant tillägg. Fan, jag vill också grilla. Bra mysigt. I solnedgången.
Puss

Postat av: Anonym

fick den absolut vackraste tjejen på "festen"

2007-04-14 @ 19:22:28
Postat av: Nacka tjejen

roligt inlägg. håller med kommenterare #1. du kan ju vara rolig när du väl försöker :) syftar då främst på SL-delen of course!

2007-04-15 @ 03:36:05
Postat av: em

Vill bara förtydliga att jag inte är Ems. Det vore under mig.

2007-04-16 @ 17:38:23
URL: http://emmituss.spaces.live.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback