victims of our rutin.

cant spend another night alone


jag måste börja älska mig själv. med det ska man ta sig på större allvar. man måste faktiskt våga tro på att man är på riktigt. jag får ofta mindervärdeskomplex men jag tror att jag underskattar hur smart jag är. nu låter jag som värsta divan men jag känner allt som oftast hur jävla korkade vissa människor är. när man lyssnar på folks konversationer. man känner sig intelektuellt överlägsen. fan vilken tönt jag måste låta som men det stämmer faktiskt. jag tror nog att jag är smartare än vad jag vill ge mig själv credd för. ja...faktiskt.


jag är så jävla arg. jag står inte ut med soppan samtidigt som jag inte vill släppa det för jag tänker inte ge med mig. jag vet att jag gjort lite fel men jag tänker inte stå ut med att du ska vinna för att du bär den här helyllestämpeln. för att du är känd för att vara så jävla genomgod. i detta fall så VET jag av ren fakta att du gjort och sagt minst lika mycket fel som mig. jag tänker inte skämmas. dina argument håller inte. inte så länge du säger emot dig själv. jag är inte ensam om att tycka att du förändats sjukt mkt senaste tiden. det ska du veta.




jag var på studentskiva igår. hade underbart sällskap i form av uppställningen: Leo, Alex och Peder. vi inleddes på nivå22 med ett bra tempo på bärsen och avslutade med en Flat Line som tog hårt. sen drog vi vidare mot Undici. hade alla förutsättningar att bli grymt med tanke på att spontana utgångar brukar bli kungligt men det kom aldrig igång. jag och Alex dansade iaf glatt och gjorde vår grej men ingen annan dansade. fett jävla tråkigt att ingen släppte till. sen blanda det med att det var typ 80% killar. summan blir....halvdant..

kvällen hade såklart några höjdpunkter. på vägen från nivå22 till undici träffade vi en amerikansk 27årig man som sprang efter oss för han hörde oss sjunga och beatboxa. vi pratade med han ett bra tag och han var filmproducent till John Malkovich nya film. grymt skön snubbe och han skulle komma tillbaka till Sverige om en månad och vi fick hans nummer och skulle ringa honom då. kungligt. han var stekig.

jag borde fan byta namn till Nemo "Pinsamma Sms" Hedén. eller Nemo "Borde inte ta med mobilen på fyllan" Hedén. haha. fan vad jag skrev och ringde igår. men det gör jag fan alltid. när man blir full så tar lixom andra normer över ens kropp. man börjar resonera anorlunda och helt plötsligt har man raggat på halva nordeuropas befolkning.

det är roligt att vara full men det skulle vara roligare om jag någon gång hade något slags mellanting. jag känner att jag aldrig blir precis så full som man ska vara. antingen är jag för lite full. då har jag bara tråkigt, vågar inte dansa och vågar inte ringa. eller så är jag full som ett as. dansar och raggar och bryr mig inte om vad någon tycker. =) jag önskar iofs att jag kunde bli en sån kille som kunde ragga helt nykter och be om nummer och såna grejjor. lite seriösare människa. jag säger som Noice: "Romans för timmen". livsmotto?

Så roligt. Jag älskar att folk tar efter uttryck man själv använder så starkt. Som när jag pratade med Cim på msn idag och vi pratar om en tjej och Cim frågar "Stekte du henne?". Haha. det är bra. 3 viktigaste orden i Nemos ordlista:

Steka = Ha sex
Hoes = Snygg tjej
Trist = Nice


alltså bör följande grammatik bli:

STEK TRISTA HOES = SÄTT PÅ SNYGGA TJEJER!

Hahaha =)


Dagens Länk:
http://www.youtube.com/watch?v=izhCci_GbHA

kolla på denna film och kolla på snubben som ligger när på hans egen reaktion när han ser sin fot. det är ganska läskigt. en artär hade gått av i foten så det såg mycket värre ut än vad det var men fatta hur rädd man skulle bli. foten är fan helt röd!







Stor Komik!



 



Vi hade match igår. Sista matchen innan seriepremiären om två veckor. Vi mötte Ingarö och vann med 6-1. Jag satte dit 2 kassar och det känns bra i laget nu. Det känns skönt att ha gjort en del mål på försäsongen. Tror det kan bli riktigt bra i år.


Missa inte:

Timo Räisänen - Fear no darkness, promised child

Tiger Lou - Oh Horatio

Timbaland ft. The Hives - Throw it on me



Hammarby hade premiär i Allsvenskan ikväll. Ja mer om den matchen finns nog inte att skriva. jävla sömnpiller alltså. Sjukt dålig kvalité. Så irriterande att dom inte kan kissa på ett lag som Gais. men men, det var väl en typiskt premiärmatch. Hoppas det blir bättre Hemma mot Trelleborg på lördag. ska då troligen gå med Peder, Cim och brorsan. BÄRS PÅ KVARNEN :D

Då var det andra bullar i Champions League. Fan i mig. Christiano Ronaldo. Världens i särklass bästa fotbollsspelare. På många år skulle jag kunna sträcka mig att säga. Han är magiskt. fotbollskonst på hög nivå.







Det här måste väl ändå vara det optimala. Det ultimata. Det är såhär man vill se ut. Jag skulle vilja påstå att detta är den snyggaste killkändisen som finns. Ja, Till och med hetare än Johnny Depp. Jude Law is the shit!



Jag vill tatuera mig. har bestämt mig att jag SKA göra det. funderar över motiv. det är ett stort viktigt val. ska ju vara kvar resten av livet. någon som har någon idé?



Bara några tankar..

Kommentarer
Postat av: Anonym

du sov väl hos en brud efter skivan? rykterna säger det. skriv om det oxå... läsare vill höra snuskiga detaljer!

2007-04-10 @ 23:50:21
Postat av: SÖDERBÖNA.

åhh jag älskar hur du skriver. jag är typ beroende seriöst. älskar blandningen av känslor, humor och allvar. jag funderar seriöst på att starta en blogg men jag tror ingen skulle vilja läsa. sen tror jag inte att jag skulle kunna hålla bloggen levande. credd till dig som ändå orkar skriva så ofta som du gör :) puss!

2007-04-10 @ 23:51:10
Postat av: em

Ingen är hetare än Deppie. Captain Jack could rock my boat. Du får tatuera vad du vill förutom bajsaremärke. Om du nu vill se ut som Jude "butthead" Law kanske du borde tänka på vad han skulle kunna göra för tat. Något klassigt. Inte söderbröder birabirabirabärsbärsbärs liksom.

Puss.

Postat av: Nemo

Tala inte ont om Söderböder bira bärs bärs EMMA! Då får du mig och Cim efter dig!

2007-04-11 @ 00:02:50
Postat av: Cim

Stopp och belägg Nemo, Johnny Depp är världens vackraste människa. Alltid, förevigt, mannen, myten, legenden, skulle inte banga honom om han så vore 70 år. Han är störst.
Med det sagt är det klart att Law är snygg, men inte min stil. Mörka ska dom vara.
Skämtet kan vara det roligaste jag sett av cyanid and happiness, älskar deras hemsida. Sjukt bra val Nemo, ffa med tanke på allt bögsnack :)

Nemo har rätt, Em. Söderbröder och öl är nice. You should try it sometime :)
Puss!

2007-04-11 @ 00:31:38
URL: http://www.onelove.bloggspace.se
Postat av: Nemo

Ja, Johnny Depp är hetast av alla. det är sant. men jag ville bara sticka ut hakan lite men nu inser jag mitt fel. Fast dom båda tillhör nog topp 5 av snubbar i världen. kanske t.o.m topp 3.

Är bara svag för det där pojkiga...Som Law har. samma som Justin och Ryan Philippe bär på :)

2007-04-11 @ 00:41:54
Postat av: .

Juuuuuuude Laaaaaaaw! <3<3<3<3 Jag dööör. mums.

2007-04-11 @ 00:42:32
Postat av: Leo

Hur kan du vika ner dig så lätt nemo? Bara för att emma o cim hajpar depp (om det nu är möjligt) så kan du ju inte ändra dig nu bara! Kärring :)

2007-04-11 @ 01:06:22
Postat av: Cim

Haha Nemo är klok Leo, tyst på dig :)
Depp är snyggast. Brad Pitt är ju överskattad.. En som var sjukt snygg där ett tag är Jared Leto, när han hade mörkt hår och gröna ögon.. Fy fan. Hans blick var så intensiv, han såg nästan psykotisk ut, men helt sjukt vacker.
Men Depp liksom, han är tom gudomligt vacker i Scissorhands, då är man bara korad liksom.
Sen är det mannen som ser ut som en panter, löjligt jävla vacker han också, Tyson Beckford.
Det här var kul :)
Puss

2007-04-11 @ 09:24:04
URL: http://www.onelove.bloggspace.se
Postat av: Anonym

Aldrig säger man att Jude "ofräsch, veck i pannan, missfärgade tänder" Law är hetare än Depp. ALDRIG. Leto kan jag fan hålla med att han är het.

2007-04-11 @ 11:07:47
Postat av: Valentin

Cim, leker mycke heaton här i comment, börjar likna någon sorts moderator eller nått... Men tycker hon snackar mycke ur anus:
1. kom inte och säg att jared (skulle kunna ändra min läggning) leto har gröna ögon! Se "requiem of a dream" och låt dig dränkas i hans medelhavs-BLÅ ögon!
2 Om något så är depp överskattad. Visst kan man inte annat än beundra hans sätt att mantla olika roller med en kameleonts säkerhet. Han är även en out-sider, mörk och mystisk (skapad av hans idol Tim Burton) Men vid slutändan är det bara attityd, skicklighet och stil, Inte skönhet. Killen killen saknar även charm (jude law skrev typ boken i ämnet)
Sen kommer vi till den överskattade(?) Såg du inte "babel"? Lyckades du hålla tårarna inne efter "meet joe black" Eller förstod du kanske inte "fight club"
(Pitt har oxå en freak film i sissorhands stuk "12 apornas arme" och han spelar oxå briljant)
Något är fel Cim, något är mycket fel!

2007-04-11 @ 12:25:34
Postat av: Leo

Försöker bara få nemo att sluta toffla Cim :) Depp är utan tvekan hetare än Law, han är verkligen too good(looking) to be true! However, Jude Law är fan bland de snyggast duudsen, riktigt het i Closer och the holiday.
Nemo, bjud på diskution om hetaste hoesen i nästa inlägg ;)

2007-04-11 @ 12:37:05
Postat av: Leo

Haha gayen vem e det som leker egentligen?

2007-04-11 @ 12:38:55
Postat av: Nemo

Jag är en toffel fastän jag inte ens har flickvän? det är ganska facinerande. jag tycker alla leker lite väl mycket just nu :D men det är bara roligt iofs. Se The Holiday mina vänner. Se och dreggla över Jude Law. :)

2007-04-11 @ 12:42:09
Postat av: joccovic

Hallå? Jag tycker Nemo är snyggast

2007-04-11 @ 13:07:05
Postat av: millan

var jobbar du någonstans? kanske kommer o drar förbi i mina grå-mjukisar :)
puss

2007-04-11 @ 18:28:51
Postat av: Anonym

Ica Kvantum Mölnvik Värmdö.

2007-04-11 @ 18:47:37
Postat av: Vaxholm Power

ingen blogg ikväll? :'(

2007-04-12 @ 00:45:03
Postat av: Anonym

Har läst din blogg länge, gillade den förut men nu har du blivit så.. dryg? Du berörde mycket mer då, nu känns det så ytligt. synd. Jag vet att du verkligen kan skriva djupt och vackert när du bara vill. Ansträng dig mer?
ta åt dig kritik om du vill behålla läsare och bry dig inte om att jag är anonym nu. du skulle bara bli sårad annars.


2007-04-12 @ 13:31:06
Postat av: Cim

1. "Veck i pannan" kallas av normala människor för rynkor.
2. Valentin - Leto har gröna ögon, jag har drunknat i dom flera gånger. Det finns ett fenomen som kallas linser.
3. Johnny Depp är sagolikt vacker. Punkt. Sant att han inte är så charmig, nästan extremt introvert men det bidrar ju bara till mystiken du nämner.
4. Jag tror du missat nåt Valentin, vi snackar skönhet, inte skådespelartalang. När jag säger att Pitt är överreklamerad gäller det utseendet och inget annat. Babel har jag inte sett än. I Fight Club är han iofs sjukt het.. Men Meet Joe Black tycker jag inte är så jävla bra, där är han både ful och dålig.

2007-04-12 @ 14:45:24
URL: http://www.onelove.bloggspace.se
Postat av: Cim

Moderator. Värt.

2007-04-12 @ 14:46:17
URL: http://www.onelove.bloggspace.se
Postat av: Cim

Nu är det den potentiella bisexualiteten som spökar igen, men när det gäller "hoes" finns det en above all others, den absolut vackraste människan på jorden. Adriana Lima. Hon är övermänsklig, utom denna värld.. Ja, ni hajar. Säg till om ni vill ha bilder, jag har nästan 6000 stycken.
Puss!

2007-04-12 @ 14:49:47
URL: http://www.onelove.bloggspace.se
Postat av: Valentin

1 Förstår inte vad du menar.
2 Bilden togs innan färg-linser blev stort, plus att jag ävern granskat andra bilder:
http://www.olsentwinsclub.com/ups/News/July/jared-leto_0001.jpg
3 Jag gillar inte när det inte kan bevisas vem som har rätt eller fel och tycker inte om domare. Så jag
inser att smaken kan va olika och att du måste va helt cp som inte ser hans skönhet...

2007-04-12 @ 18:27:30
Postat av: jocco

han ser ju ut som en liten pojke

2007-04-12 @ 20:43:21
Postat av: Cim

Jag tror att avstängning är giltigt när moderatorn kallas för cp. Eller? Hätska pojke.

2007-04-12 @ 21:12:35
URL: http://www.onelove.bloggspace.se
Postat av: em

Eh, till den anonyme, vad får dig att tro att just din åsikt skulle vara värd att beaktas? Skulle Nemo deppa över att en anonym fjant hotar med att sluta läsa? Du känner inte honom så du har ingen jävla aning om hur dryg eller inte han är. Du är betydelselös i sammanhanget.

2007-04-13 @ 00:16:02
URL: http://emmituss.spaces.live.com
Postat av: Cim

Word.

2007-04-13 @ 10:38:17
URL: http://www.onelove.bloggspace.se
Postat av: Anonym

oh no! there is 2 of them :P

2007-04-13 @ 12:55:36
Postat av: Cim

Haha.

2007-04-13 @ 14:46:25
URL: http://www.onelove.bloggspace.se
Postat av: em

Nemo sluta posta anonyma kommentarer i din egen blogg!

2007-04-14 @ 15:44:00
URL: http://emmituss.spaces.live.com
Postat av: Nemo

Haha. fan. avslöjjad ;)

2007-04-14 @ 18:33:56
Postat av: En annan anonym jävel

Eh, till den anonyme, vad får dig att tro att just din åsikt skulle vara värd att beaktas? Skulle Nemo deppa över att en anonym fjant hotar med att sluta läsa? Du känner inte honom så du har ingen jävla aning om hur dryg eller inte han är. Du är betydelselös i sammanhanget.
Haha jätte arg!! Mänskan sa att bloggen blivit lite dryg. Inte att Nemo var det. Och de var väl mer konstruktiv kritik(?) Hur vet du sen att nemo inte känner personen?
Menmen de är bra att nemo har ett gäng brudar som kämpar för hans rättigheter ;)

2007-04-16 @ 21:00:33
Postat av: Anonym

Eh, till den anonyme, vad får dig att tro att just din åsikt skulle vara värd att beaktas? Skulle Nemo deppa över att en anonym fjant hotar med att sluta läsa? Du känner inte honom så du har ingen jävla aning om hur dryg eller inte han är. Du är betydelselös i sammanhanget.
Haha jätte arg!! Mänskan sa att bloggen blivit lite dryg. Inte att Nemo var det. Och de var väl mer konstruktiv kritik(?) Hur vet du sen att nemo inte känner personen?
Menmen de är bra att nemo har ett gäng brudar som kämpar för hans rättigheter ;)

2007-04-16 @ 21:00:53
Postat av: En annan anonym jävel

Eh, till den anonyme, vad får dig att tro att just din åsikt skulle vara värd att beaktas? Skulle Nemo deppa över att en anonym fjant hotar med att sluta läsa? Du känner inte honom så du har ingen jävla aning om hur dryg eller inte han är. Du är betydelselös i sammanhanget.
Haha jätte arg!! Mänskan sa att bloggen blivit lite dryg. Inte att Nemo var det. Och de var väl mer konstruktiv kritik(?) Hur vet du sen att nemo inte känner personen?
Menmen de är bra att nemo har ett gäng brudar som kämpar för hans rättigheter ;)

2007-04-16 @ 21:01:51
Postat av: em

Attention whore??

2007-04-17 @ 22:44:35
URL: http://emmituss.spaces.live.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback