This ain't a scene, it´s a god damn arms race

åhhh ibland skapar musiker och kompositörer låtar som man inte får skapa. såna där låtar som liksom går som smör i stekpannan. som bara flyter in i öronen. det är som godis för småbarn. det är musikorgasm. när man hör låten så fastnar man direkt och är fast. Fall out boy!


fan. det var bra roligt igår faktiskt. Fashing! en så kallad jazzklubb men så mycket jazz var det inte. det var grym stämning och fett trevliga människor. bra jävla musik! dansade loss och hade roligt. var först på årets längsta förkrök hemma hos Cim med Gayen, Peder och lite sköningar och lyssnade på musik och njöt. det var så trevligt. sitta med goda vänner och kröka och lyssna på musik. bättre än så blir det sällan. sen drog jag och gayen till en misslyckad hemmafest vid skanstull och bestämde oss rätt snabb för att det skulle bli utgång. med facit i hand var det fan en rolig kväll. som fan!

förstår bara inte hur folk kan vara så trångsynt och äckliga. hur kan man tro att man är så mkt snyggare än vad man är? hur kan det lysa igenom så starkt? lite känsla och touch får man ändå ha. herregud.


köpte en parfym igår. Jean Paul gaultier. "Kåtparfymen" som vissa tjejer kallar det. grymt värt. så jävla god.


förregår var också en sjukt rolig kväll. jag, alex och gayen drog in till Tantogården där det satt 10.000 människor och krökade och hade det mysigt. vi mötte upp M och hennes kompisar där inne. det var jävligt skön stämning. roligt att bekanta sig med nya människor. sen avslutades kvällen på bästa möjliga sätt...

samma dag var jag även och gjorde min grej i stan med gayen och alex. köpte en skjorta och ett par jeans. sen mötte jag upp Muffe som köpte en platta öl till mig. snäll människa! KUNG ÄR DEN BÄSTA ÖLEN!






fan vad jag känner mig sliten. två dagars krök tar på krafterna både psykiskt och fysiskt. då är det en skön nyhet att man ska in till stan om 20 min och dricka öl med peder. BAJEN match idag. Hammarby-BP. jag är jävligt taggad. så efter idag har jag alltså druckit 3 dagar i rad. en platta KUNG bärs på 3 dagar. och sen är det lixom Valborg i morgon.... det tar aldrig slut ;) FORZA BAJEN! 3 poäng! FÖR I HELVETTE!


fan jag har egentligen inget sug alls att skriva. känner mig helt snurrig i skallen och känner att jag formulerar mening på mening helt uselt. bajs. jag ska liksom jobba i morgon! JOBBA VALBORG. till 21.30..hur uselt är det?! jävla skit ICA.


I'm a leading man
And the lies I weave are oh so intricate, oh so intricate




http://www.youtube.com/watch?v=mvPvcV44rCc&mode=related&search=




fan vad jag älskade dig igår. och ingen förstod någonting. det var som att jag stod ensam vid ett vägskäl och bara skrek. som en sån där mardröm där man skriker och ingen hör. där man fryser. ingen värmer. jag kände hur ironen pulserade igenom kroppen. hur det just kunde bli såhär. this ain´t a scéne. faan vad jag är dum i huvet.

hur kan man vara så uselt? hur kan man vara så jävla usel? dö för i helvette. eller iaf bort. från mitt liv.

JAG HATAR DEN MÄNNISKAN!








låtar som jag igår kom fram till  är tidlösa:

blink 182 - i miss you
plus 44 - when your heart stops beating
angels and airwaves - the adventure
timo räisinen - fear no darkness promised child

jag har jätteont i högra bröstet. har ingen aning om vad det är.
 är fan lite rädd. ska nog till vårdcentralen i morgon eller nåt.
har haft ont där i några dagar nu... =/





nej fan jag måste kila. bussen går 12.28 och jag sitter fan naken vid datorn. duscha, stopa i mig några treo, tagga till och sen kör man igen. VARJE DAG ÄR EN FEST!

god morgon. pusshej





UNDERBAR MATCH! HAMMARBY IN MY HEART! 3 POÄNG! Petter Andersson for president! Vänta Vänta...torska AIK med 4-0 igår och DIF fick också spö idag och bajen vann idag med 4-0 och leder allsvenskan?! JAHAAA :-) Sååå skönt då :D:D Sååååå underbart! There are no words!







I Dont Need you.

Kommentarer
Postat av: Valentin

Skönt att vi var 5 på förkröket och när du ska redogöra för vilka du var med så nämner du 3 av fyra =) Robin är ju skön, så tror det inte var illa menat...

Jävla helg vi haft, men vi drar alltid åt olika håll efter ett tag.. Förkraka tillsammans sen dra på olika fester, eller dra till olika krogar (eller i ditt fall, till olika tjejer=). Lite udda faktist...

2007-04-29 @ 14:12:15
Postat av: Fröken från Nacka

Är det mig du önskar livet ur?? Hoppas du kom hem ordentligt! Cim, roligt att träffa dig! Du såg inte ut som jag hade föreställt mig, så det kom som en chock att det var du =)
Fashing var kul igår iaf, eller hur Nemo?

2007-04-29 @ 16:04:00
Postat av: värmdötjej

såg dig igår på bussen in! himmel och hav vad vacker du var! (L)

2007-04-29 @ 17:45:33
Postat av: poas!

du nemo, du skriver "med facit i hand" i nästan varje inlägg. kanske dags att hitta nytt favorituttryck?

2007-04-29 @ 17:53:03
Postat av: Nemo

Nopp. jag trivs så bra så med mina uttryck. men om det stör dig så mkt så behöver du ju inte läsa bloggen? ingen tvingar dig :)

2007-04-29 @ 18:30:46
Postat av: Erica

Fall out boy-låten är så sinnessjukt bra! <3

och till "poas!"... ska man ge kritik så kan man iaf skriva sitt namn och stå för det? annars är det ju bara töntigt..

2007-04-29 @ 18:35:14
Postat av: Erica Igen

Och till "poas" - ska man ge kritik så kan man ju iaf stå för det? annars är det ju bara så sjukt töntigt! orka anonymt lixom..

2007-04-29 @ 18:35:54
Postat av: Nemo - Bloggowner

Ähh..låt honom/henne vara..antagligen gillar han/hon min blogg ändå för i annat fall skulle personen i fråga slutat läsa för etag sen? men en sak är lite ..Mmm intressant. ser nu att den käre "poas!" är samma person "Klara"...samma IP-nummer iaf..det är lite intressant... Guard-dogs? atack!

2007-04-29 @ 18:39:28
Postat av: Cim

Aha, det där var faktiskt lite intressant. Dumjäveln har kanske inte tänkt på IP-nummer.
Fröken, när såna där kommentarer kommer börjar man ju alltid undra hur hur tänkt dig att jag skulle se ut :) Men det var trevligt att träffa dig med.
Petter Andersson är kungen över alla kungar.

Postat av: Pauline

FORZA BAJEN!!!
Mitt lag vann btw sanktanguldet i år :)
Har du piercat tungan nu?
Puss

2007-04-30 @ 09:11:02
Postat av: Fröken från Nacka

Vet faktiskt inte alls hur jag trodde du såg ut, menmen.. fan var ju så jäkla packad då bara så nu kommer jag inte ihåg hur du ser ut längre! =) haha. Och bakis som en gris är jag idag också. Ett råd, om tre killar vill "spela tvspel och dricka öl" så betyder det antagligen det. Men anta också att myyyycket mer kommer att hända...
Tjingeling!

2007-04-30 @ 09:33:32
Postat av: Cim

Haha, det bjuds.
Måste säga Nemo, om du missat. Mika - Erase samt Mika - Happy Ending kan vara det bästa jag hört i år. Happy Ending slår nästan This aint a scene. MISSA INTE. Puss

2007-04-30 @ 10:20:00
URL: http://www.onelove.bloggspace.se
Postat av: Nemo

jag pierca tungan för snart 3 månader sen pauline :P

Petter Andersson - Marry me!

2007-04-30 @ 14:08:18
Postat av: Fire

SKRIV VARJE DAG! :P
saknar den tiden ;)

2007-04-30 @ 15:45:43
Postat av: emilia

gjorde piercingen ont? funderar starkt på att också göra de! :)
men snackar du skummt nu asså m piercingen? :D

2007-05-01 @ 17:07:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback