take me even if you dont want me.

och jag står som ett fån och bara hoppas, hoppas, hoppas!
varför ens kämpa? när jag vet att jag är född för att kämpa i motvind
jag har aldrig bett om att vara nån martyr men ibland är man bara född till att förlora.
jag som känner mig så stark ibland. känner mig så fullständigt maktlös.
vem kan älska en fegis? vem kan ens våga tro i någon
som aldrig tagit uttrycket "man måste våga för att vinna" till sig?






Sveriges 3 bästa liveband:

The Ark
Mando Diao
Snook

Samtliga tre kommer till Peace&Love. det om något säger väl hur jävla svinigt bra det kommer att bli? längtan. längtan. längtan. allt hänger på vädret. blir vädret lika bra som i fiol så kan de inte bli tråkigt. det är omöjligt.


Har aldrig tyckt Henrik Schyffert var en sådan fantastiskt rolig människa. visst sjukt trevlig IRL men inte speciellt rolig lixom som komiker. ändrade åsikt ikväll:

http://youtube.com/watch?v=a3zv1NMMhu0&mode=related&search=

http://youtube.com/watch?v=cGnBIOI11rE&mode=related&search=

sjuukt roligt!





aaarggghhhh!




Trevlig dag. Gjorde en lite luffig mannöver i morse. orkade verkligen inte gå på praktiken så jag mailade dit i natt och gav någon rutten bortförklaring varför jag inte orkade komma idag. Fast Mamma är ju långtidssjukskriven så hemma kunde jag ju inte ligga och sova eftersom hon redan anser att jag missat för mkt av praktiken. hon är förbannad och tvingar mig upp varje morgon. så jag kom på en listig plan. jag gick upp i morse vid halv 8-tiden som vanligt och tog bussen hem till min gode vän Kim och sov vidare där. hahaha. så att Mamma skulle tro att jag gått till praktiken. hur sjuk får man blir?! herregud. men det var sjukt värt det. sov i Kims mammas dyra snobbiga hästens säng till kl 13.00. Uuuuuunderbart! jag är en sjuk människa :P :D MEN UTVILAD iaf =)

Som sagt..Trevlig Dag!

Åt med Kim på donken först och tjockade oss. sen åkte jag in till stan och köpte två olika dyra bra hårvaxer. Di Fi och Fudge. Mötte dessförinnan upp Peder och Leo. Sen bestämde vi 4 oss för att gå på bio. efter mkt beslutsångest så bestämde vi oss för att se den nya brittiska polis action komedin "Hot Fuzz" vilket visade sig vara ett vist val. en riktigt underhållande film. många skratt och skön handling! När bion var slut och vi gick ut från salongen så såg vi att salongen brevid var öppen och att det precis skulle börja en annan film där...Vi slog våra visa huvuden ihop och gjorde våra allra lömskande grimarsher och bestämde oss för att få 2 bio till priset av 1! sagt och gjort. vi gick in i Salongen brevid som skulle visa "Death of a President" vilket skulle visa sig vara ett sömnpiller utan dess lika. bokstavligt talat... Peder somnade och jag och Leo försökte verkligen gilla filmen men efter ca 1 timme av filmen så gick vi därifrån... så det blev med facit i hand 1 och en halv film till priset av 1! haha :)




Mataffär, Täby C


Barnet: Men jag viiill ha godis mamma! Viiill!!
Mamman: Om inte du är tyst nu så dör Björne!
Barnet blir mycket tyst.

haha :D





Imorgon ska jag iaf gå till praktiken. Främst av tre skäl. vi går bara till 13.00 på fredagar vilket är sjukt skönt. sen så är det årets traditionella "lärarna mot 5orna" match i fotboll och jag tillhör lärarna där vilket är roligt. som tredje skäl har jag att jag ska hålla en musiklektion i morgon och eleverna ska få göra ett Nemo-Kryss. ett kärt återseénde för eleverna som fullständigt älskade det när jag gjorde det under min förra praktik där. Sen är det maskerad på skolan i morgon också...eleverna önskade att jag skulle klä ut mig i rosa klänning..får se hur det blir med den saken...





Helg coming up! KUL! framförallt med tanke på att man för en gångs skull har lite pengar att röra sig med. alla skulder betalda och jag har ändå en del cash. roligt. sen är helgen jobbfri OCH i princip matchfri. det betyder med allra största sannorlikhet fylla mååånga dagar i sträck. ROLIGT. enda minuset är väl att Leo åker bort över helgen men det finns fullgoda andra vänner att parta med! jag har faktiskt inget speciellt planerat under helgen förutom Hammarby-BP på söndag med Peder (och Cim?). det ska bli grymt roligt. en liten revanch efter derbyt får man hoppas på. FORZA BAJEN!
favorit i repris denna helg?




I figured out what to say to you
But sometimes the words they, they come out so wrong,
And I know in time that you will understand
That what we have is so right, could it be right?


god natt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

JOOOOOOOOOOOOOHNNY DEPP <3 *dreggel*

2007-04-26 @ 23:17:47
Postat av: sötnowsen

jag tror det bara är jag som vet vart sista raderna i inlägget kommer ifrån. åhh...jättefin låt är det iaf! Nemo din lilla pojkbandsstjärna (*) (L)

2007-04-26 @ 23:19:18
Postat av: Flicka!

gud vilken fin svartvitt bild! varför har man aldrig sett den förr?! den borde du lägga upp på PA.

2007-04-26 @ 23:40:05
Postat av: Anonym

för kort

2007-04-26 @ 23:47:09
Postat av: Cim

Himmel, vilken vacker bild Den enda som kan konkurrera med Lima. Herregud så gudabenådat vacker han är, underbara man.

2007-04-26 @ 23:52:49
Postat av: em

puss

Postat av: Darin

coulnd´t agree more. för kort. mer mer mer mer :P

(obs. ta de som en komplimang)

2007-04-27 @ 00:07:09
Postat av: YB

Tjuvlyssnat är en klockren sajt, eller hur? Gillar den med "herr kanin", kolla den nästa gång. Men BSB Nemo? Lite "hej 90" för min smak. Och vem kan du ha snott musikkryss-idén ifrån...?

2007-04-27 @ 08:45:31
Postat av: Fröken från Nacka

Nemo.. Nu skriver du samma ord, fel varje gång, och jag har försökt att ha överseende med det men nu klarar jag det inte längre. Fiol är ett instrument. Om du vill säga att nåt hände för ett år sen, så heter det fjol! Så, nu är det sagt!
Mycket vacker bild, för ja, den var inte snygg, den var verkligen vacker!! Tjuvlyssnat är verkligen grymt! När jag har tråkigt på jobbet är det bara att glida in där och så får man sig ett gott skratt! Sjukt dumma och roliga saker folk säger! Utgång imorgon, vi kanske möts?!
Kram Maria

2007-04-27 @ 10:06:45
Postat av: Cim

sägert bara konsumbloggen.com. skrattar högt hela tiden. pussfest!

2007-04-27 @ 19:32:22
URL: http://www.onelove.bloggspace.se
Postat av: kajsa

jaa puss.

2007-04-29 @ 00:27:32
URL: http://yemyem.blogg.se
Postat av: Soffii propppis

du är så jävla vacker!

2007-04-29 @ 04:35:13
Postat av: em

YB ditt mongo, musikkrysset tipsade jag honom om. Så ta inte åt dig..

2007-04-29 @ 20:27:00
URL: http://emmituss.spaces.live.com
Postat av: Anonym

Hahaha, det här var ju jätteroligt... Jag har problem just nu med två familjemedlemmar som ska kolla mig allt vad jag gör och jag är 28 år!! De ringer var och varann dag... Ja, det är hemskt hur dom håller på... Så jag ska nu bara göra det jag ska och försöka ordna mitt liv... Blir så jobbigt att ha dom eftersig när man är så gammal som man är. Önskar jag hade haft en blogg från början jag med... Hade man kanske kunnat rett ut saker på en gång istället för åratal av olösta konfliker med människor. Fast vi växte väl ifrån varann kanske... Men jag har nog inte så mkt liv så jag funderar på att skriva av det jag skrivit i mina dagböcker men skriva in det på internet.

Mvh

2010-12-07 @ 17:00:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback