it's you god forsaken right to be loved...




Ja visst är det härligt. Det där som alla får uppleva ibland. Man skriver ett riktigt långt bra genomtänkt blogginlägg för att sedan helt tillfredställt publicera det och just då bestämmer sig cyberspace för att svika en och allt försvinner ut i tomma intet. Hurra! Bittert.


Som sagt. Jag har nog alltid sett mig själv som en extremt spotan människa. Ingen av mina tatueringar eller piecingar jag gjort igenom åren har varit speciellt genomtänkt. Inte bokat någon tid eller sånt. Bara gjort allt på ren impuls. På både gott och ont förstås... Min underläpp fick bli offer för det i förregår. En piercing mitt på underläppen helt oplanerat spontant. Sen om det blev snyggt eller fult är ju upp till er att avgöra ;-)












Dagens artist:

Jason Mraz

Dagens låt:

Eminem - Still don´t give a fuck



Sitter ensam hemma hos min lilla plutt. Hon är och jobbar. Sitter här och leker med min nya leksak. Man kan verkligen bli kär i en sån sak som en bärbar dator. Anywho, ikväll ska vi ha lite födelsedagsfirande för Isabel. Eller hon fyllde iofs i Måndags men ikväll ska det firas. Alla hennes nära och kära kommer hit på en drink. Sen blir det bowling och eventuellt biljard också. Riktigt mysig kväll vankas det...

Tre månader igår. Vi har varit ett par i tre månader. Jag har klarat mig. So far so good liksom. Vem hade trott det? Alla skeptiska ögon jag fick på mig när jag gav mig in i ett förhållande. Alla tveksamma antagonister som gav mig gliringar om att jag inte är gjord för ett förhållande. Det känns på ett sätt skönt att ge dom en knäpp på näsan att jag faktiskt står här efter tre månader och bevisat att jag kan lite iaf. Att till och med den eviga singeln Nemo kan visa lite mognad och ansvar och klara av ett förhållande... Visst är tre månader inte långt tid men det känns fan som tre år. Jag är lite stolt. Över mig själv.. men samtidigt över henne att hon orkar med mig ;-)




Cloverfield ja. Det var verkligen en speciell film. Tänk er en blandning mellan Blair Witch Project och Godzilla. Det låter som en riktig kalkon, jag vet. Men faktum är att filmen överaskade mig otroligt positivt. Skådisarna var grymt duktig och filmen i sig kändes sjukt verklig och trovärdig trots det otroligt surrealistiska temat. Märkligt men samtidigt grymt ballt. En film jag rekomenderar starkt för er som vill bli lite tagna och smått skrämda.


Jaja, okej då, Hej Buster :) Nöjd nu?



Jag tänker på sommaren. Svår beslutsångest av allt man vill göra. Har ju nu i och med nya jobbet haft möjligthet att faktiskt för första gången ever lägga undan pengar. Otroligt skönt. Men vad ska man göra i sommar då? Festivaler? Bartenderkurs? Resa till USA? Tågluffa? Så mycket jag vill göra... Fast viktigast är nog ändå värme och sol och att man är med sina nära och kära. Sen får det bli som det blir....


Haha. Jag och Isabel såg Björn Gustavsson inne i stan igår. Stort för den lilla människan att se en kändis. Vi blev helt till oss. Töntiga som vi är. Haha. Åhh suck :P





Fan vilket kasst inlägg. Ber om ursäkt för det. Hörs snart igen... Tjoooooooo





________________________________________________________________



Update





Jag promenerade med bästa Emma från Odenplan till Slussen igår förresten. Vi pratade om allt och inget. Hade en sån där lång magisk "Emma och Nemo" - Stund. Hon är så bra för mig. Hon lär mig så mycket. Hon delar med sig av sin visdom. Hon hjälper mig att få perspektiv och faktiskt uppskatta the little things. Vad man har. Fokus. Hon är grym. I alla fall så lös solen över hela himlen och värmen var otrolig. Stockholm stad skrek VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR. Man var lycklig. Sen går jag ut idag och det är fucking jävla snöstorm...what´s that about?! Helt oväntat och ologiskt.. SUCK! Man blir så trött på Sverige ibland.

En annan sak som är med på listan vad man kanske borde göra i sommar är ju självklart....FOTBOLLS-EM! Det vore nåt. Bila ned dit kanske...Vem vill följa med?

Tänk om man kunde få in en festival, fotbolls-em och en skön charter... hur tungt vore inte det?
 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Du är så söt :)

2008-02-15 @ 13:27:26
Postat av: Anonym

Du var hetast på stället igår ^^

2008-02-15 @ 15:38:13
Postat av: em

Jag hade kunnat komma med något kaxigt om att där jag är är det alltid bäst, men fan vad det har snöat på mig idag. =(

Postat av: Anonym

vem fan är buster?

2008-02-15 @ 17:45:42
Postat av: Buster

HAHAH

Kom upp ikvälllllllll då !

2008-02-15 @ 18:35:55
Postat av: Anonym

Du måste ju vara den största hypokritikern som finns.

2008-02-15 @ 20:11:09
Postat av: Kajsan

Jag älskar den här bloggen! Den är absolut den bästaste! Men vad betyder hypokritiker och varför är det alltid dom anonyma som klankar ned på Nemo? Hoppas det går bra på jobbet! :x

2008-02-15 @ 20:47:17
Postat av: Jag vet allt :D

hypokritiker är en person som säger som te.x. att man snackar om att det är olagligt att göra en sak och sedan gör man det själv. det är ungefär innebörden.

men vem är inte det vid ett eller annat tilfälle =)

2008-02-15 @ 21:09:39
Postat av: ret-stavaren

engelska: Hypocrater
Svenska: Hycklare

2008-02-15 @ 21:19:00
Postat av: once again

totalt ret-stavat: hipocrate

2008-02-15 @ 21:21:10
Postat av: Anonym

Men när man gör det så mycket så att det till slut har definierat hur en person är och vad han säger så har det nog gått förbi gränsen för vad som är ok.
Falskhet är ett annat ord för det hela.

2008-02-15 @ 22:46:38
Postat av: Nemo

Helt seriöst Fabian din jävla nolla. Ska du kommentera bloggen så får du fan göra det i ditt eget namn iaf. Så jävla bitter och tragisk du är alltså. Försöker göra sken av att vara så stor, duktig och bra men sen fortsätter du ditt lilla pinsamma race. Tror du jag är dum i huvudet eller? Kollade upp ditt IP och att det är från Canada. OJ DÅ!? För fan. Get a life man.

2008-02-16 @ 01:05:53
Postat av: Nemo

För vår käre Fabian är nämlingen på semester i Canada.

http://www.geobytes.com/IpLocator.htm

75.157.193.227

See for yourself folks!

2008-02-16 @ 01:24:41
Postat av: Nemo

Och sen att du inte ens har mage att signera dina små påhopp här är ju bara så pinsamt. Vad tror du liksom? Att du inte ska bli upptäckt när du sitter på en dator i Canada? Det är ju den enda vettiga förklaringen. Hur många läsare tror du jag har i Canada? Du är inte bara jävligt ful och vidrig.. utan också sjukt blåst. Och sen säger du heeela tiden att du tänker bara på Isabel´s bästa och vill henne bara väl. När du MYCKET VÄL VET att när du börjar skriva här så är det BARA Isabel som får lida av det. Hur fan är det att tänka på hennes bästa? jag förstår inte dubbelmoralen. Du är så jävla självisk. Isabel vill ha mig nu. Jag är hennes pojkvnän nu. Acceptera det eller dra åt någonstans långt bort och göm dig! I vilket fall så ska du inte kladda här nå mer för jag vill inte ha något alls med dig att göra i mitt liv. Bort bort bort! Punkt.

2008-02-16 @ 01:35:19
Postat av: nelly.

hjärta

2008-02-16 @ 02:13:05
URL: http://myfirstperiod.blogg.se
Postat av: Valentin

Till "jag vet allt": http://eforum.idg.se/viewmsg.asp?entriesid=780883
Du vet för fan inget juh! palla googla upp en förklaring, använda de exakta orden och sen ståtsera. Liten penis har du säkert oxå...
Till fabian: jag ska inte lägga mig i så mycke, men tror att nemo vill det. Låt han vara ifred att gå på han löser inget och är bara omoget...
Till nemo: För guds skull, skit i honom... Att du skulle överreagera såhär är typ det bästa han hade kunnat hoppats på...

2008-02-16 @ 02:55:13
Postat av: Fabian

Jag tycker bara att du är en hypokritiker. Allt jag ville säga. Tycker bara att det är fel att föra folk bakom ljuset när du säger att du skriver så sant. Om jag är en nolla för att jag för fram såna saker i ljuset så visst. Du är inte den enda Nemo. Hatar falskhet, därför jag gör såhär.
Jag tänker visst på bellas bästa och med tanke på att du har gjort exakt samma sak så betyder ju det att du inte heller tänker på hennes bästa och det tror jag att du gör.

Försöker inte göra mig stor. Står inte ut med folk som för andra bakom ljuset för att försöka få sig själva att verka stora, vilket du gör. Visst hata mig för det, men jag tycker inte att det är nåt konstigt. Och Valentin. Jag skrev anonymt just för att jag inte ville att det skulle bli någon stor grej av det. Så det här är verkligen inte vad jag hoppats på, isf hade jag signerat med mitt namn.

Sen vad har det här med din och bellas relation att göra? Jag har redan accepterat det och gått vidare, annars skulle inte jag kunna umgås med henne som jag gör. Och jag kommer inte försvinna Nemo, hur mkt du än vill. För Bella vill ha mig i sitt liv och sålänge hon vll det så kommer jag vara hennes vän. Det får du acceptera också. Tror att det är där problemet ligger hos dig. Svara inte på det här för jag tänker inte börja bråka igen. Ville bara få fram det jag tycker.

2008-02-16 @ 06:14:48
Postat av: Nemo

Men det är inte precis som att jag inte visste att du tycker jag är falsk? Du har kladdat långa egna blogginlägg om hur falsk jag är. I got the point. Du postar negativt i min blogg från ett IP i canada och tror inte jag ska kolla upp det och fatta vem det är? Oh man. Kommentarer överflödiga. Precis allt du skriver här nu vet jag redan om så jag förstår inte poängen. Är det något twistat behov du har att försöka få mina egna läsare och vänner emot mig eller vad?

Sen fattar varken jag, Isabel eller John (dom jag pratat med hittils) varför du ens reagerar på detta inlägg?

Och sen säger inte du åt mig när jag ska och inte svara. Tror minsann detta är min blogg så jag tror vice versa passar bättre.

2008-02-16 @ 09:01:09
Postat av: karolina

Jag undrar om ni skulle vara lika modiga face-to-face.

2008-02-16 @ 14:59:13
Postat av: Laman

Vad vet jag om mitt IP e fran peru lr inte. Men snella anvend inte "hypokritiker".........For att sana finns inte!!!
vad segs om hycklare?

2008-02-16 @ 18:19:59
Postat av: Hemmestahoran

PERU PEDER HAR TALAT! WORD PÅ DET DIN LILLA SEXBOMB! HAR DOM INTE STAVNINGSPROGRAM PÅ DATORERNA FRÅN SALTSJÖBADEN MÅNNE?

2008-02-16 @ 19:01:14
Postat av: Anonym

ny skjorta?

2008-02-16 @ 19:02:10
Postat av: Fabian

Som jag skrev förut så skrev jag det här för jag gillar inte när man för andra bakom ljuset.
Och jag tänker inte skriva vad det handlar om här Nemo.

2008-02-16 @ 19:23:56
Postat av: Leo

Varför skriva från första början om du ändå inte vill ta det här? känns så jävla idiotiskt. tror nemo har bra koll om vad du tycker o tänker om honom redan. Men tack för att du berätta igen så dem nya läsarna fick reda på det. tack.

2008-02-16 @ 21:44:39
Postat av: Den vise anonyme

Men suck. Att du orkar bry dig Nemo? Det är ju precis det han vill. Det är ju så uppenbart. Alla människor i norra Europa vet att det enda han vill är att ni ska bråka. När ska du förstå det också? Låt honom inte få vinna. Den dagen du förstår fakta och ignorerar hans små idiotpåhitt så kommer du och Isabel vinna så mycket på det!

2008-02-16 @ 23:14:42
Postat av: Anonym

Haha skön du är leo. fabian får kiss i trynet

2008-02-17 @ 14:09:14
Postat av: em

Fabian måste vara den sorgligaste personen någonsin. Nu är det fan home run i hall of shame. Helt ärligt, hur attraktivt är det med en kille som aldrig ger upp? Var någonstans gynnar det dig? Fattar du inte att du bara för dem närmre varandra, ger dem en gemensam fiende, samtidigt som du målar upp dig själv som en patetisk looser? Jättesvårt för Isabelle att välja, verkligen. Ditt jävla mongo. Ägna din semestertid åt att gå runt och störa dig på människor som är bättre än du liksom, det kan du väl lika väl göra i Kanada?
Bara att kliva utanför tröskeln och börja hiva svengelska åt höger och vänster. Funkar ungefär lika bra där som här.

Och till Gayen, sen när blev du Nemos språkrör? Dags att skaffa en egen blogg/ett eget liv?

2008-02-17 @ 15:50:04
URL: http://emmituss.spaces.live.com
Postat av: Josie

Kan inte sluta garva. Hypokritiker! Hahahaha! Så jävla begåvat att komma på egna små ord! ^^ Jävla nolla! Pinsamt var ordet, pinsamt! Gå och gräv ner dig och lämna Nemo ifred! :x

Och credd till em för den klockrenaste kommentaren!

2008-02-17 @ 15:56:22
Postat av: Casino buddie

Asså i dont get it. Är man på skidsemester i Canada med sina bästa vänner... har man verkligen inget bättre för sig än att gräva ned sig i sina ex´s nya pojkvänners bloggar? när man dessutom tidigare sitter och hävdar att man kommit över henne... öhhh? duh?! ologiskt

2008-02-17 @ 16:26:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback