Hahahahahahaha!



Jag är så stolt! Jag är så fruktansvärt otroligt stolt. Svenska folket! Jag blir så chockad men på ett positivt sätt. Jag säger inte att "One Love" var en dålig låt, verkligen inte. Men ack ve oh my fucking god vad underbart att äckliga vidriga mongo-Carola inte kom direkt till final! Det känns så bra ända in i själen. Den där självgoda konstgjorda plastiga hjärndöda slynan sitter nog där så chockad och förtvivlad och pumpar in botox in i själen nu. Hon fattar bergis ingenting. Hon är ju säkert Sveriges enda gudinna i sina egna ögon. Jag lovar att HON och ALLA i startfältet (och hela svenska folket också?) var 110% säkra på att hon skulle gå till final.. Jag var det iaf! Men visst känns det bra ändå mina vänner? Vi gjorde ett bra jobb folket! Nu fixar vi så dom missar finalen också! Hallelulja!

Puss på er!


Kommentarer
Postat av: Leo

amen bro

2008-02-16 @ 21:45:26
Postat av: Nikki

Jag känner exakt samma känsla som du! Usch för Carola! Äntligen gör Svenska folket ngt rätt!

yeey!

Postat av: nelly.

never been happier

2008-02-16 @ 23:52:51
URL: http://myfirstperiod.blogg.se
Postat av: Matilda

Men Andreas Johnson är ju för jävla bra (och snygg/sexig, även om jag nog är väldigt ensam om den åsikten) så det skar ändå till lite i mitt hjärta när han inte gick vidare...

2008-02-17 @ 15:09:14
Postat av: Nemo

Jag håller med om att Andreas Jonhson är rätt kungligt fast min respekt för honom sjönk enormt när han beslutade sig att göra en duett med fröken... Trodde han hade mer stolthet än så. Han ska ju ändå framstå som en hyffsat seriös artist tycker man ju. Fast va fan.. Money talks. Han kände väl säkert att en duett med Carola var en gratisbiljett till Eurovision Song Contest..

2008-02-17 @ 15:33:46
Postat av: YB

Diggade tvillingarna, hoppas de tar hela skiten!
Skönt med ett inlägg där du inte skryter om ditt liv.

2008-02-17 @ 16:46:34
Postat av: Valentin

Okej att hon ser ut som en hjärntvättad-sekt-tant och säger sjukt skumma saker i intervjuver.. Men detta förakt mot henne som sångerska börjar gå förlångt. Hon har faktist vunnit hela skiten och dämned gjort ett namn för sig i europa. Hon har oxå enligt mig en av sveriges bäst skolade röster... Sen att jag inte kan uppskatta ett skit hon gör är en annan femma... (förutom om man e dyngrak och främling/stormvind spelas på nått shlagergolv)

2008-02-17 @ 18:46:03
Postat av: gurkan.

gayen sluta gå emot allt och alla hela tiden det börjar bli lite tjatigt.. kul i början liksom men du har tagit det låte för långt.

sen YB, i bloggar skriver man oftast om vad som hänt i ens liv, det är därför det med ett finare ord kallas "dagbok". och han får väl förfan skriva vad han vill i sin. händer de bra saker så händer det bra saker. borde han ljuga? låtsas må dåligt som 76% av sveroges befolkning redan gör?

2008-02-17 @ 18:51:41
Postat av: Anonym

bra skrivet gurkan

2008-02-17 @ 20:15:43
Postat av: Niki

Jag har redan hört Kebabpizzan bli önskad tre gånger på radio! Tre gånger sedan i lördags- och då lyssnar jag ändå sällan på radio... haha!

Håller med Oscar en del där. Säga vad man vill om Carola och hennes stil, jag är själv livrädd för hennes skenhelighet- men sjunga kan hon.
Om man tar bort "genom allt", "evighet" och delvis "one love" där hon till större delen bara skriker sig genom låtarna så har hon utan tvekan en av Sveriges mest magiska sångröster.
Såg för ett par år sedan ett medley av flera artister, och det var ju bra och så- men när Carola kom in på scenen var det som att det skedde ett totalt klasskifte. Hon bara ägde sönder alla övriga deltagare med både röst och utstrålning. I de stunderna är hon grym. Men numera skriker hon ju bara hela tiden.

I övrigt var det grymt kul att tvillingarna gick vidare. Heja spex! Hittills har mina favoriter krossat ;)

2008-02-19 @ 17:03:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback