can i make me yours?

Don't need no Maybelline
'Cause you're a beauty queen
Don't need no L'oreal
'Cause bitch you're bad as hell
If I'm a Casanova?
Then you're a supernova




först och främst. senaste inläggets kommentarer var nog iaf dom roligaste jag fått. skrattade nästan åt samtliga. skrattade åt humorn, värmen, rappheten och spydigheten. humor och värme. that´s what i want. vakna av en kram. skratta hela dagen. somna till en kram.




Cim: [email protected]
Em:
Emma_Johansson@stockholm.com

there you go :) ta kontakt nu and discover. så slipper ni kommentera varandras bloggar i min blogg. haha. syftar då främst på fallet Cim till Emma. =) jag tror som ni. you are ment for each other. Lesbian love? aouucch! =)



och så skämdes du över vilka vi var? jag fick den smaken i munnen när du skrev till mig. du vet vilken lina jag går på. jag böjer mig inte för skitsaker. du känner mig. livet är för kort för att man ska ångra sig, för att man ska skämmas över saker och tänka om. förstår ni hur snabbt det går? fan. jag gråter när jag tänker på hur snabbt tider går.


dagens ord:

bootycall



och så kommer den där längtan krypande. längst ryggraden. hur mycket man längtar efter att bara komma bort. inte till England. komma bort på riktigt. flytta hemifrån. att den här planerade flytten stals rakt ur hjärtat på mig är det fittigaste som kunde hända. jag vill bara slå någon. något. hårt. jag tänker på det ofta. livet är så jävla orättvist i vissa måner. när såna här brillianta små saker dyker upp för dom medelmåttigt bra stälda människor som mig själv så ska dom såklart själas lika snabbt... fuck you god.

det är så roligt att längta. jaga. verkligen drömma. tänk er en kille eller tjej i er närhet. som ni vill ha över allt annat. och sen tänker ni att han eller hon vill ha dig. visst blir det mkt tråkigare då? visst är det mkt hetare om ni tex bara hånglar någon kväll och det fortsätter vara ovisst och du får längta mera och bara dö. DESIRE. och sen kanske det kommer en till kyss någon annan kväll. jag älskar det. jag älskar att få det man strävar efter sådär lite grann. jag tycker det är så sexigt. att sträva. att längta. att vara beroende av tanken att...FAN...CHANSEN FINNS! men ändå inte. hoppas ni förstår. det är magi. för visst blir det så mkt tråkigare när man står där. man är tillsammans. man är bundna. man är låst. sin partner har helt plötsligt blivit helt besatt av en. är detta...sexigt?

men ändå längtar jag...




bäst just nu:

saosin - you´re not alone
mka - grace kelly
promoe - these walls dont lie



vilken rutten vecka. helt slaskigt och vidrigt ute. inget att se fram emot förutom studenten som känns som en evighet. och jag vet inte ens om jag ser fram emot det så mycket. visst är man vidrigt skoltrött men man hör så många som säger "du ska vara glad så länge du går i skolan" och visst har dom en poäng! det är skönt att få bidrag. det är skönt att kunna sjukanmäla sig en dag utan att förlora pengar på det. tråk vecka. jag vill att det ska dyka upp en fet jävla hemmafest till helgen eller att några polare ska börja hetsa om någon fet utgång (om man nu känner sig ekonomiskt manad för något sånt...) äh, nog om det. folk har det värre..


ANDERS GLENMARKS DOTTER TYCKER JAG ÄR HET - Respekt!



dagens citat:

"Du har gett mig fjärilar i magen. Det var länge sen jag kände så. Jag är en passionsmänniska, jag dras till bergochdalbanor and quick fixes" -
truuuuuuue!





ensamhet. det vidrigaste av vidriga känslor. när man ligger i sin säng och hoppas att någon tänker på en. när man tittar på sin mobil efter några timmar på jobbet utan missade samtal eller sms. när man går in på msn och ingen skriver. jag älskar mig själv så ofta men kommer starkare ihåg när jag hatar mig själv. ibland kan jag längta efter att få barn. förstår ni den känslan? att alltid ha någon där som alltid älskar en över allt annat. att ha gjort en annan människa. no other words then "magical" is enought...dom orden avslutar jag med.



sexdrömmen stays with me.

Kommentarer
Postat av: Charlotta

Bra inlägg!
Ensamhet kan vara trist men personligen tycker jag det är mer skönt.
Jävligt tråkigt med flytten,
men du hittar någon annan lägenhet tids nog,ha bara tålamod :P
hoppas du får en riktigt rolig helg då!
puss




2007-03-07 @ 01:46:51
Postat av: Anonym

jag tänker på dig ofta...

2007-03-07 @ 09:58:38
Postat av: POJKE!

Vem är glenmarks dotter? är hon het? :) Banga henne vettja!

"när såna här brillianta små saker dyker upp för dom medelmåttigt bra stälda människor som mig själv så ska dom såklart själas lika snabbt..." know how you feel. bra skrivet!

2007-03-07 @ 18:21:20
Postat av: Cim

Banga henne? Jag tror att ordet du letar efter är "bassa". Banga betyder det rakt motsatta. Man ska inte snacka miljonsvenska om man inte kan. Riktigt bra inlägg Nemo, personlig favorit. Puss

Postat av: Nemo

Yepp :) Cim fortsätter samma mönster. en spydig kommentar på en annan läsare per inlägg ;) Fast inte mig emot. det är roligt med diskussioner och dispyter i bloggen. mer kommentarer då ;) höhö!

2007-03-07 @ 22:36:38
Postat av: du cim

du känner dig otillräcklig och ruffig i håret

2007-03-08 @ 16:10:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback