i want you to notice, i want you to care.

come sit by me.



fan, ibland ser man människor som ser så fruktansvärt...ja..vill inte säga fula men..ja... det låter så hemskt att säga men det är ju faktiskt sant. jag såg en tjej som var så fruktansvärt blek, rödhårig, undernärd, osäker och ynklig. hon lös av brist på självförtroende och såg ut som att hon skulle ramla ihop och dö när som helst. jag kände sympati för henne och mådde faktiskt dåligt för hennes stund där en stund. jag tänkte att hur fan orkar man tycka synd om sig själv i såna här lägen?  allt som oftast så gnäller man om hur man själv ser ut och vilka grejjor man skulle vilja ändra på sig själv. det är så man skäms. man är så missnöjd med sitt eget utseénde och sen ser man såna här ynkliga individer. hmmm... SÅ resonerade jag TILLS det kommer en, om möjligt, ÄNNU "mindre vacker" människa. en konstigt deformerad kille (också rödhårig då givetvis) med en haka och näsa out of this world. och SÅKLART är dom ett par. dom går fram och kysser varann och säger "hur var din dag älskling?" och beter sig sådär klassiskt förälskade. jag står där brevid som ett annat fån. till slut plockar jag upp min haka från marken och går därifrån. jag kan inte tycka synd om såna människor. visst att dom ser ut som två st misshandlade påsar möggliga nötter men ändå. (hmm...det där var inte så roligt sagt, jag vet) Dom är ju kära och har varann. dom är säkert jättelyckliga och nyförälskade. fantastiskt. det är verkligen märkligt. hur man kan gå så snabbt från sån extrem sympati och sorg för dessa människor till att faktiskt avundas dom.. ja.. it´s a sick world. dom har allt framför sig. love. love. love. jag är bara en statist. vad har jag?

jag är utseéndefixerad. =/






Markus Schenkenberg & Emma Andersson - Svettigt.





Alex har köpt sin Peace&Love-Biljett och festivalen känns bara mer och mer fullbordad för varje dag som går. En stor del av alla mina bästa kompisar ska dit. Helt underbara artister kommer och senaste bokningen Jason Mraz var verkligen pricket över i;t. helt sjukt underbart att få se honom. Det kommer bli helt underbara dagar. Bara var packad 24/7 i 4-5 dagar och gå runt och leva livet och se på underbara konserter. Bara vädret kan förstöra det här nu... 


 Jag längtar så fruktansvärt efter Juni Månad.

Student
Justin Timberlake i Globen
Peace And Love

Frågan är om det blir bättre än så?




Shit vad svartsjuka kan ställa till mig grejer. I en annan värld är jag en casanova av rang och jag är helt plötsligt gammal. Jag är ingen liten pojk längre och samtidigt som dom säkert hatar mig så avundas dom mig något enormt. Jag har gjort vad dom inte klarat av på flera år på bara någon månad. Försöker inte låta divig eller skryta  på något sätt men det är med en gnutta tillfredställd trygghet som jag ändå konstaterar att... äh, nevermind.



Som sagt Studentmottaning hemma i Ängsvik den 5 Juni. Efter utspringet. Hoppas att alla mina närmsta kompisar kan närvara. Tänkte ha en liten fest hemma då samma kväll. Det är ju röd dag dagen efter så det borde ju vara lugnt med grannar och så. Vill du komma? Fråga snällt då isf ;)



Frågan är hur studenten och skiten ska funka med Pappa. Suck.



Jag jobbar 5 av 7 dagar denna vecka. Men kommande veckor då? Jag har hoppat av praktiken och Studenten är ju ändå om 20 dagar. vad fan ska jag göra i dom två veckorna? haha. återstår att se. kan ju inte BARA sova och sitta vid datorn (vilket jag iofs ändå i princip alltid gör..suck). Jag ska fan försöka jobba en del då med. Även fast det just nu är sinnessjukt tråkigt på jobbet så behövs cashen till en händelsefull Juni Månad.







bäst just nu:

Sugarplum Fairy - Marigold

Linkin Park - Leave out all the rest

Linkin Park - Bleed it out

Ne-Yo - Because of you

Rihanna ft. Jay Z - Umbrella
Mika - Relax, Take it easy / Happy Ending





Vacker bild.




Jag tänker på dig. Är det fel?
Fan.

Känns så fruktansvärt avlägset samtidigt som jag inbildar mig att lågan aldrig kommer sluta brinna. Jag lever i någon slags uppfuckad låtsasvärld ibland. När börjar drömma mig bort. Kan sitta i timmar och fundera och fantisera. Jag blir paranoid och får för mig saker som i verkligheten inte ens finns på kartan. Jag överskattar min egen kapacitet samtidigt som jag lider av dåligt självförtroende. Jag gör faktiskt det, tro´t eller ej. Vilken jävla dubbelmoral. Kan inte förklara det själv ens. Det är en spricka som förföljer mig...

Enda gången jag verkligen känner mig bra och fin på riktigt är när jag är full. how tragic is that? fan om ni visste hur mycket ni inte ser. fuckers.


Bara några tankar...

Kommentarer
Postat av: Sandra.

HUR kan du ha dåligt självförtroende? Jag förstår verkligen inte det! Du ger verkligen sken av motsatsen! puss.

2007-05-16 @ 00:11:28
Postat av: Västerås

Vi ses i Borlänge sötnos! P&L is the shit! Vi i år igen? :) pussiss

2007-05-16 @ 00:12:37
Postat av: Anonym

palla bleka hoes =/

2007-05-16 @ 00:12:55
Postat av: em

Verkligen hemskt det där fösta stycket Nemo, du borde inte tänka så mycket på utseende. Det är för fan inte allt. Fy dig.

Postat av: SÖDERBÖNA.

Sant att det inte är allt men det är fortfarande mycket, rajt? Utséendet är ju första intrycket jao. Det är ju hans blogg. Låt crabben skriva vad han vill ffs! :x

2007-05-16 @ 01:01:35
Postat av: Cim

Låt grabben skriva vad han vill, och sen kommenterar man. Ska det vara så svårt att förstå processen? Suck.

2007-05-16 @ 08:37:11
URL: http://www.onelove.bloggspace.se
Postat av: London

Nemo hur mår du? :)

2007-05-16 @ 18:28:55
URL: http://yemyem.blogg.se
Postat av: Emilia

jag vill komma på din fest, får jag? :)

2007-05-16 @ 21:47:25
Postat av: E.

Du är värmdös bästa kyssare! ;D <3 ;)

2007-05-17 @ 01:07:30
Postat av: Alexander

Blogga logga logga ah ah ah

2007-05-17 @ 11:29:37
Postat av: Valentin

"Du är värmdös bästa kyssare!" Right upp there among the big ones!

2007-05-17 @ 18:17:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback