Günther var en legend.

Jealousy.
Tragic.

i´m a lost human
not a hero
´what if i tried?




Hur legendarisk är inte en artist om man lyckas bli känd över hela Sverige med hits som innehåller denna text:


it's a hot night
I come from playa
I'm feeling good
and I want to partaya

I hear the kongas, mm
I feel like fire, ahh
my party mood is getting higher


Alltså jag dör av lycka när jag hör dom här raderna. Playa och Partaya är så jävla bra rimm. herre min gud. Gunther. En Levande Legend!



Jag ska på Rix FM festival i morgon kväll med Alex och Gayen. Riktigt synd att inte Leo kan hänka. Han ska på någon mobbad jävla bouletävling över helgen. Surt. iaf, det blir nog riktigt nice. några riktigt intressant och sköna uppträdanden bjuds det på...bland annat Mika, Måns och Magnus Carlsson, Melody Club, Danny och Erik Segerstedt. Tänkte fan kröka också. Då blir det hela ännu skönare!


JAG SKA SE MAGNUS CARLSSON MED LIVE FOREVER LIVE! HALLELULJA <3







Ryan Philippe - Jag vill se ut så!




Min bror har köpt ny mobil. Den innehåller den sjukaste jävla funktionen jag någonsin hört talas om. Han kan ta mobilen och sätta emot en högtalare som spelar i princip vilken jävla låt som helst. Så lyssnar mobilen på låten och slår upp vilken artist och vilken låt det är som spelas. Det är helt jävla sjukt. Det går liksom på typ 5-10 sekunder också. Tydligen så går mobilen av sig själv in på internet och letar upp namnet på låten och artisten sådär supersnabbt och ger svaret. så jävla jävla sjukt. lite övermodernt...Jag testade funktionen själv här om dan och satte på en fett okänd låt på min dator som inte ens är släppt i Sverige men VIPPS så stod artist och låttitel på Brorsans mobil...så jävla fuckat!  har ni någonsin hört talas om den funktionen?


Farmor fyller 80 år den 4:e Juni och Mamma fyller 47 år den 25:e Maj. Mycket födelsedagar nu. Vad ska jag ge dom..jag har ingen aning. Fan vad gamla folk börjar bli.... Palla... På tal om Mamma så har hon typ skaffat pojkvän.. Eller det är seriöst på G iaf. känns fett märkligt. hon har inte haft någon kille sedan skillsmässan med Pappa...medans pappa är tvärt om och har inte varit ensam längre än någon vecka sedan skillsmässan med Mamma..hmm... ja du... Han verkar iofs bra.. Man kan säga att han har livserfarenheter utan att överdriva. Sjuka grejjor har han varit med om. Hoppas dom tar väl hand om varann.. Det känns faktiskt som det.


Har fått några nya plattor av Kim som jag måste lyssna igenom på allvar:

Maroon 5 - It wont be soon before long
Mika - Life in Cartoon Motion
Linkin Park - Minuts to midnight
Sahara Hotnights - What if leaving is a loving thing
The Ark - Prayer for the weekend
Eurovision Song Contest 2007

Har bara ögnat igenom dom tre förstnämnda och dom är riktigt bra. Några riktiga guldkorn finns det. Ska lyssna igenom allihoppa på allvar inom närmsta dagarna och kommer då med ett seriöst omdömme :)








Tara Reid på den tiden hon faktiskt var snygg :)





Jag jobbade 8 timmar idag. 16 timmar betalde. det är typ 1400 kr på en dag. helt sinnessjukt. Jag har lite av snyggdag idag. Fått lite komplimanger som har värmt. Komplimanger kan man aldrig få för mycket av. När man är fin ska man få veta det. Människor! förstå det! Tveka inte att säga till era nära och kära när dom faktiskt har en bra dag. Man vill höra det. Det värmer och betyder så mycket.




Jag fick även Simple Plans båda album av Kim. Varför skäms man över att tycka om dom? En gnällig kille sjunger om brusten kärlek och orättvisan i världen och ändå ses bandet som ett så oseriöst fjårtisband. Jag tycker seriöst dom är sköna och har bra texter. Förstår inte varför dom blivit så hånade som dom faktiskt blivit av recensenter och dyrligt världen över. Lyssna tex på "Welcome to my Life" eller "Pefect" eller "Untitled"...Det är vackra låtar faktiskt... Ska jag skämmas nu?



NALO is my heart <3 You Make Me Complete <3



jag spyr på människor som dig. du är så motbjudande så det är vidrigt. sån jävla brist på verklighetsuppfattning. du saknar total verbal kompetens och säger fel saker hela tiden. så otroligt lustigt att du faktiskt kan tro att du är smart på riktigt. vilken värld lever du i egentligen?  mytomaner finns det gott om men tydligen bara ett riktigt orginal...spya!




jag ville sova med dig i natt.

Kommentarer
Postat av: Cim

"Även solen har sina fläckar.
Anar jag en spricka i muren?"
Snälla Nemo. You're such a window.

Postat av: Anonym

linkin park skivan är sjukligt bra och tara reid i american pie filmerna är sjukligt heeet!

2007-05-18 @ 14:02:15
Postat av: Anonym

hahaha Günther! :D

2007-05-18 @ 14:06:57
Postat av: SÖDERBÖNA.

Håller med! Simple Plan underskattade! Fast jag hörde att MIKA ställer in ikväll?! Stämmer det?! :(

2007-05-18 @ 14:56:25
Postat av: london

fattar aldrig nåt du skriver..men men. kör bara.
one luv.

2007-05-18 @ 22:34:27
URL: http://yemyem.blogg.se
Postat av: london

fattar aldrig nåt du skriver..men men. kör bara.
one luv.

2007-05-18 @ 22:34:28
URL: http://yemyem.blogg.se
Postat av: em

Du och pojk-pojkar. När ska du börja gilla män Nemo? :P Mysigt att läsa från dig. Puss

2007-05-19 @ 00:01:10
URL: http://emmituss.spaces.live.com
Postat av: Nemo

haha. dagens bästa line:
"När ska du börja gilla män Nemo?"
Puss.

2007-05-19 @ 18:41:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback