please explain us in words.

detta inlägg vad meningen att postas sent i natt runt 2-tiden men som vanligt krånglade blogg.se servern då så jag postar det nu istället. (tack gud att det fanns kvar som utkast iaf)

enjoy.




at least i´m still standing. except from you people. lets just say coward and leave the rest. you people make me sick. and it isn´t just the lack of honesty that makes me sick. it is the lack of love. integrity. die. please die.




bäst just nu:

7 års olycka - ur en hemlös synvinkel
Digga - broken
fall out boy - this aint a scene, it´s an arms race (Kanye West Remix)
Mika - Happy Ending
Dashboard Confessional - Vindicated

sämst just nu:

alla skivor man måste tacka nej till
folk man inte vet vart man har
att värmen inte kan komma och stanna
att jag haft för många ful-dagar lately






Eva Mendes - Vacker!



Helg!



Blir nog en skapligt chillig helg tror jag. med tanke på att nästa vecka blir något av det värsta jag upplevt i krökväg med skiva måndag (Peder), Tisdag (Leo) och Torsdag (min egen) så är det inte mer än rätt att ha en relativt lugn helg nu. fast det betyder såklart inte att jag är den som bangar om något hett dyker upp. som Lördag tex. de ryktas om en stor hemmafest då...om det blir av är det självklart att jag inte är den som INTE går All in :D


I morgon fredag ska jag först fixa en platta Öl med en kompis. bara så att jag har det. bra att ha. sen ska jag nog in till stan och sola... kanske träffa Leo och glida runt lite. kanske åka hem till farmor en stund. länge sen jag var där. kvällen blir nog ägnad åt Spider Man 3 som har premiär i morgon. Har höga förhoppningar på den filmen.


Sen Jobb Lördag 15-19 och matcher på söndag så som vanligt blir det en ganska händelserik helg även fast inget känns sådär superspikat so far. Det blir som det blir. Förhoppningsvis grejt.




jag har lärt mig att jag inte kan förvänta mig så mycket från människor. man får så ofta höra olika versioner från folk. när man är så nyfiken på vad den riktiga sanningen är. det känns lite synonymt med det klassiska "stå upp för vad man säger"... det dilemmat lider nog många av mina nära och kära av. Ett Exempel:

Vän 1 spyr massa galla över Vän 2 när Vän 1 pratar med mig. vid ett senare tillfälle umgås både Vän 1, Vän 2 och jag och Vän 1 är överdrivet trevlig mot Vän 2. jag förstår inte hur det kan funka så. jag är inte sån. jag kan inte vara trevlig mot folk jag tycker illa om eller är arga på. det finns inte för mig. hur kan man stänga inne så mkt hat och känslor som folk gör? dag ut och dag in. leva med dessa jävla lögner att vara så feg och liten som människa att man faktiskt aldrig kan tala klarspråk. det är inte rättvist mot någon att man ska gå och inbilda sig att man faktiskt är vänner och tycker om varann när det i många fall lutar åt motsatsen.

men iofs så skulle det bli ett jävla rabalder och tjaffs hela tiden jorden runt konstans om alla sa vad dom tyckte om varann hela tiden. men något halvvägs iaf vore väl lagom. man kan väl mötas på halva vägen? fan vad jag hatar rövslickara. såna som ska vara alla till lags. som bara vill vara omtyckta och aldrig kan visa riktiga äckliga känslor. såna där "slicka uppåt, sparka neråt" människor. jag spyr. bort bort bort.




Jag, Leo & Gayen Laddar inför utgång

You guys! <3







Jag blir mer och mer sugen på tautering. fast motiv och ställe vart man ska göra det känns mer ovisst än någonsin. någon som har förslag?




Saker jag ej kontrollerar mitt bruk av:

(Missbrukar?)


Treo
Pengar
Tjejer
Förbjudna tankar
Alkohol



Jag vänder och vrider på det. Vecklar in det i olika fördelar och nackdelar. Lösningar och förhoppningar. Jag vet varken ut eller in. Har nog aldrig varit så nära som nu på att verkligen vilja ta ett steg. Men ändå känns det som att jag inte vet vad jag gör. Hur man gör? Jag är rädd för att göra fel. säga fel. Jag vet inte ens vad jag verkligen vill innerst inne. Är jag helt ärlig mot mig själv? Kan DU vara ärlig mot dig själv? mot mig? mot oss?





bara några tankar...


Kommentarer
Postat av: L.

du är seriöst den smartaste jävla kille jag nånsin träffat. förstår inte hur du gör det. hur kan du skillja dig så enormt från alla andra killar?

2007-05-04 @ 18:09:49
Postat av: SÖDERBÖNA.

Haha! PÅ DIN SKIVA SKA JAG AVSLÖJJA VEM JAG ÄR! Cuz i´m gonne be there...

2007-05-04 @ 18:24:11
Postat av: Anonym

bra inlägg.

2007-05-05 @ 16:17:36
Postat av: Anonym

L. Kanske är Nemo sj? ;)

2007-05-05 @ 23:47:14
Postat av: Valentin

Skriver på samma sätt som nemo gör, men tror inte att han skulle sjunka SÅ lågt. Treo verkar najs, ska fan jag oxå bli beroende av=)

2007-05-06 @ 07:16:27
Postat av: Anonym

Precis vad jag tänkte. Samma meningsuppbyggnad, ingen stor bokstav efter punkt.
Lågt och lågt, han kanske ville se om någon hängde på..

2007-05-06 @ 11:40:33
Postat av: Anonym

Ipren är bättre =) behöver man inte lösa upp i vatten

2007-05-06 @ 12:39:57
Postat av: Cim

Jag vägrar tro att Nemo är så efterbliven att han kommenterar sin egen blogg på det där sättet. Give him some credit.
Kul att se dig igår gubben, men fan vad full du var. Önskar att jag kunde vara sådär snygg när jag är sådär full. Otroligt orättvist. Vart tog du vägen?
Fööörövrigt. Klara, åh vad jag hoppas att du fortfarande läser här. Hur sjuk i huvudet är du? Du känner inte ens mig, jag känner ingen jävla Katta som är 22. Men stå du där på Bodyjoy och monga dig, bila med Emma utan att avslöja din psykfallssida, jag kommer och hälsar på någon dag. Så kan du förklara för mig exakt hur fan du känner mig och exakt hur mycket du knaprat utanför receptet för att bete dig som du gör. Jävla luffare.
Puss alla normala människor.

Postat av: Nemo - Bloggowner

Hahaha! Att ni tror att jag skulle ge mig själv komplimanger med hemliga signaturer? Det är lite väl kanske :P så lite vänner har inte ens jag.
Tror ni att jag behöver så mkt självbekräftelse att jag skulle göra så "för att se om någon hänger på" ? känns som att jag fått tillräckligt med credd och good feed back sedan jag startade denna blogg ändå så.. men tro vad ni vill :)

Ang. Bästa bakismedlet är Treo en klass för sig! :)

Haha! Tack för komplimangen Cim! (Fastän jag kände att jag hade årets ful-dag igår) but You sure know how to make me feel pretty <3

2007-05-06 @ 17:20:34
Postat av: Flicka!

agree.
nytt inlägg ikväll?

2007-05-06 @ 18:30:56
Postat av: kajsa flygplan

haha NEMHOE fan vad du tänker mycket :) puss.

2007-05-06 @ 19:53:32
URL: http://yemyem.blogg.se
Postat av: emilia

var är hemmafesten? :) I'll be there :)

2007-05-07 @ 17:51:31
Postat av: YB

Haha vad Cim är disillusionerad, först känner hon inte "nån jävla Klara" och nu känner hon inte "nån jävla Katta", ska hon bluffa sig igenom alla namn som börjar på K eller? Hon kanske heter Kristina i nästa inlägg och är 54? Lol. Gillar dina inlägg nuförtiden Nemoboy kram

2007-05-07 @ 22:26:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback