i can see the million tears that left your eyes


Såhär när jag tittar tillbaka på hela festivalen och lyssnar igenom hela Melodifestival-plattan och alla dess bidrag så kommer jag fram till följande:

Jag sväljer min stolthet och går ut med att "Androlas" låt är en av dom fem bästa som var med i tävlingen och så här i efterhand känns det som en liten skandal att dom inte nådde final. Jag står dock fast vid att jag tror Andreas Johnson hade vunnit hela skiten om han ställt upp med låten ensam. Det är Sveriges Carola-hat som fick bestämma denna gång. And i don´t blame em. Jag är fortfarande stolt över folket att dom vågade gå emot den vanliga svensson-andan som jämnt röstar fram en storfavorit som segrare. Men nu i detta fall när faktiskt låten var riktigt bra (Till skillnad från kalkonlåten "Evighet") så förtjänade dom väl kanske en finalplats iaf..

Nordman fick bara femte mest röster av Svenska folket i finalen. I samma tävling (andra chansen) körde han ut Androla med dunder och brak. Det säger väl allt. Så populära var Androla hos folket detta år...


Tror ni Carola kommer ställa upp Melodifestivalen igen någon gång? Doubt it.




Och för guds skull. Missa nu inte:

Madonna ft. Justin & Timbaland - Four minutes





Vet ni vem som kommer på besök idag?

JO! Denna lilla krabat:







SKAPLIGT SÖT!


Kommentarer
Postat av: A.

Kan inte du förklara för mig härunder hur man lägger upp en YouTube film på blogg.se?
SÅ tacksam för svar

2008-03-18 @ 17:19:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback