Tåget har blivit min nya favoritplats att blogga på... Linköping - Sthlm. Ledighet coming up. Again.


Mjaa man får väl säga, utan att låta för skrytig, att jag gissade finalen ganska bra. Noterbart dock:

- Sanna fick mer röster än Perelli av folket. Måste kännas lite surt på Charlotte.. Inte en vinnare "på riktigt" liksom. Hade vi hellre skickat Sanna?

- Bengtzing fick inga poäng alls av folket. Vad hände där? Trodde hon var folkkär. Brukar ju vara så att hon FÅR mycket poäng av folket men inge alls av juryn...Igår var det ombytta roller..Har folket tröttnat på henne? Lite "Magnus Carlsson"-syndromet kanske..? Who knows...


Annars då? Jo då..Mest som vanligt... Colin Nutley har premiär i dagarna för sin 25:e raka film på bio med Helena Bergström i huvudrollen. Jag förstår inte. Vad är dealen? MÅSTE alla hans filmer ha henne i huvudrollen? Och i 99% av dom ska det även vara med en sexscén där hon låter och frustar jättemkt. Sitter Colin och runkar då? Jag tror seriöst att han tänder på att se henne ha sex i filmer han gjort. Men jag förstår fan verkligen inte hela dealen.. Får hon inga andra roller än i hans filmer? Eller har Colin gett henne förbud att merverka i filmer skapade av andra människor? Jag blir lite nyfiken. Skulle gärna ta mig en resa in i Colins och Helenas hjärna och titta vad som försigår. Säkert mycket vi inte vet om där! Spännade spännande.

Ni ser själva. Om jag tycker DET HÄR är spännande... då fattar ni säkert hur spännade liv jag lever... :-)



OCH NU ÄR DET OFFICIELLT!

Daniel och Amanda från årets upplaga av Idol är ett par. Wihuuu... men hurni! Ni är lite sent ute nuu ju! Allt ni fick var en liiiten liiiten notis högst upp i dagens upplaga av Expressen. Hade ni kommit ut med det här under Idoltiden hade ni säkert fått ett mittenuppslag i någon kvällsblaska eller kanske MER eller iaf något liknande... Aj aj.. surt sa räven.



Hade en sån där nära döden upplevelse idag. Helt plötsligt var mitt mobila bredband borta! Jag letade som en galning. Tömde och rensade alla väskor, hela hotellrummet OCH firmabilen. Ungefär liknande sekvens som jag hade med min plånbok här om veckan. (Se. tidigare blogginlägg). En jobbig jävla panik kom krypandes längst ryggraden... Tanken slog mig att om jag inte hittar det lillla modemet så måste jag ANTINGEN betala 200 kr i månaden i 11 månader till för INGENTING eller köpa ett nytt modem för 1800 kr... USCH.. Finns roligare saker att lägga pengar på. Så jag letar och gav till slut upp och ringde Telenor för att spärra abonemanget så att ingen annan missbrukade det.. Då får jag plötsligt en känsla att jag ska göra ett sista letryck i bilen.. Och ta mig fan... visst. Tror ni inte jag hittar det lilla modemet under högra framsätet? Fy fan. Tillfredställelsen jag kände när jag såg modemet är svårslagen. Det var som att komma samtidigt som sin flickvän under ett samlag ungefär. Eller när Bajen spöar Djurgården i ett fotbollsderby. Ja, ni fattar vinken! AAARGGHH SICKEN LÄTTNAD!


I förregår så var det fyra månader med Isabel.


På tal om Isabel. Igår gjorde jag en rätt skön grej. Cecilias mamma hade 50årskalas och det var en riktigt brakfest med massvis av människor från olika generationer. Verkligen blandat sällskap. Jag hade tackat nej till festen då jag jobbade i Linköping över denna helg men jag fick en snilleblixt igår eftermiddag när min arbetspolare sa att han funderade på att dra till en polare i Sthlm över kvällen och se på Schlagern.. Jag tänke att jag kan ju åka till festen och överaska dom där! Sagt och gjort! Vi drar direkt efter jobbet.. 20 mil på en drygt timme. Ligger väl på en snitthastighet på 200 km/h. Helt jävla sjukt. Anländer till festen vid 19.30 och det visar sig vara ett sjukt drag och Isabel´s min när jag dök upp där var priceless. Haha. Så chockad och lycklig. Lilla plutt <3 Festen visar sig också vara grym. Gratis alkohol, bara massa underbara människor och bra jävla drag på dansgolvet, bättre än så blir det väl inte? Vid tolvsnåret så bar det dock av till Linköping igen. Full och jävlig. Robin kommer och hämtar mig och vi kommer väl till Linköping vid 3 snåret i natt...Troru man va skön och fräsh på location kl 09.00 i morse eller ? Fy fasiken!


Avslutningsvis två riktiga tuuunga länkar.

Först och främst ett riktigt mästerverk signerat MJ (Vem annars?) och Lionel Richi:



 

Sedan det kanske mest oväntade samarbetet i modern tid. Vem hade trott för fem år sedan att dessa tre skulle stå på samma scén och ösa järnet en vacker dag?







Pusshej mina vänner

Kommentarer
Postat av: Valentin

Ungefär lika oväntat som att kanye west jobbade med daft punk. Som förövrigt Busta Rhymes redan hade gjort
och gissa vilka han ska jobba med på ett spår på sin nästa skiva, jo linkin park...

2008-03-17 @ 12:05:36
Postat av: Nemo

Men jag syftade främst på att Paul McCartney hängde med upp på scénen ;-)

2008-03-17 @ 12:36:27
Postat av: Valentin

Aha, kollade inte så långt... Jo det är ju ganska stört faktist=)

2008-03-18 @ 05:59:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback