komplikationerna känns dessvärre oundvikliga


In the end så är ändå beslutet upp till mig and me only. Jag är den enda som vet allt om det har och all relevant fakta på bordet. Scenariot är jobbigt indeed. Jag vet ärligt talat inte hur jag ska göra ännu. Tankarna kantas av ångest och den största skräcken är nog att förlora allt. Har nog aldrig haft någon större beslutsångest ang någonting än nu. Jag velar fram och tillbaka.. Försöker se fördelar och nackdelar med olika val och alternativ. 

Jobbet drabbas också när man inte mår bra inombords. Jag har ingen motivation alls och presterar inte i närheten av lika bra som jag gjorde för bara några veckor sen. Jag hatar det. Jag måste fokusera på det väsentliga i livet och inte oroa mig så jävla mycket. Fast jag kan inte tänka på något annat. Jobbet är så otroligt viktigt för att jag ska skaffa ihop dom pengarna jag lovat mig själv till sommaren.. Och när jag då slutar sälja helt plötsligt så blir det kortslutning i min hjärna. Fan också.


Kommentarer
Postat av: Anonym

jag vill bara åter påminna om att det kommer fler somrar. fler chanser. livet rullar bara på och stället som lockar i sommar kommer alltid finnas kvar där. alltid. även om du skiter i det i år.

sen finns de saker som inte är lika säkra. saker som kanske inte stannar om man skiter i det.....

förlåt för jag lägger mig i.

2008-03-24 @ 13:30:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback