Yeah hun, You are right.. The Game is over! And guess who won?


Dagsstatus:


Underbar jobbintervju
Underbar flickvän
Underbara vänner

Life is goooooooooooooooood :-)




Akta er för dessa upcoming feeeta band:

Tabasco Stockholm - Underbara! Releaseparty i morgon! Vi ses där!

Sonjagon - Unikt sound, missa inte!


Bra skit!



Vincent - Är det Sveriges nya stjärnskott? I´d like to think so. Jävla sköna låtar han har på sin platta och jävla sköna låtar han även gör åt andra. Lite lustig intressant wikipediainfo:

"Vincent Pontare har också skrivit åt andra, bland annat idol
Dannys senaste singel "If Only You". Vincent har också skrivit låten "Evergreen" till Backstreet Boys nyligen släppta album Unbreakable"








Osvettiga oblyga killar hinkar kärlek @ laktosens herrgård :)




Åh herregud. En sak jag måste ta upp. Jag fick höra att några mammor från Saltsjöbaden var upprörda över innehållet i min blogg. Sen fick jag senare höra att några småsyskon till folk på mitt jobb tyckte min blogg var jättebra. Sen fick jag som grädde på moset höra att en gammal bekants mormor tyckte min blogg var ärlig och härlig. Liksom tar det aldrig slut? Man slutar liksom förvånas av vilka som ändå hittar hit och stannar här. Folk har verkligen förvånandsvärt lite att göra på dagarna. Men men, be my guest bitches :)





Dagens konstaterande:

Saw 4 är skräp. Filmserien som från början var så unik, ball och speciell blir bara sämre och sämre. Saw 1 var revolutionär inom skräckgenren och fick många att höja på ögonbrynen. Även mig. Saw 2 var också jävligt ball men sköna effeker och många oväntade saker och vändningar i filmen. Saw 3.. Ja då började spårningen lite men ändå så fanns skönheten kvar i filmen. Charmen. Det där som var så speciellt med filmserien. Alla oväntade vändningar och knasiga avslöjanden här och där. Saw 4 sprängde dock alla gränser i äckelpäckel. Det är tråkigt. Och nu när serien gått så här långt så känns det bara som om regissören vill förvirra sina tittare. Han verkar vilja göra allt så komplicerat, avancerat och äckligt som möjligt. Blanda ihop allt hur som helst och bara hälla på så mkt vidriga tortyrmord och slakt som möjligt. Tråkigt. Och självklart byggdes det upp för en 5:a också... Får vi se Saw nummer 19 om några år? Spännande värre. Yea yeahhh, let´s slakta! Let´s klämma ur de sista pengarna vi kan ur ett vinnande koncept! LET´S! =(

Kvällens mest anmärkningsvärda notis:

Cecilia lämnade biografen efter 20 min.



Nej fan. Jag måste verkligen sova. Upp 7.30 i morgon. Jobb. Ica. Tråkigt. Tråkigt som fan att sova ensam också. Men nödvändning när man ska upp så pissigt tidigt. Känns bara så sjukt tomt. Ingen liten plutt som ligger där i sängen och skiner upp min närvaro. Detta blir den blott andra natten vi sover isär på 13 nätter... Det känns bara tomt liksom. Man blir så bortskämd med mys, kramar och pussar. Så när man väl är isär känns bara tungt, tomt och fel på något sätt. <3





My broe and my hoe =)






Utgång i morrn? You bet.
Vi ses i vimlet!

Kommentarer
Postat av: Tina

Ses på Tabasco vännen :D

Postat av: Katja

Jag är beroende av den här bloggen och jag fattar egentligen inte ens varför själv :P

2007-11-20 @ 23:40:56
Postat av: flicka

Usch lite stalker varning på mig som kommenterar såhär 20 min efter postat inlägg. ^^
Ville bara säga att jag tycker du är en skön kille med en skön blogg (:

2007-11-20 @ 23:54:16
Postat av: Tina

Jag vet, det ser stört ut. Din header, jag hade den i mitt pa-album förut, men jag tog bort alla album utan att tänka på att headern låg där. Man måste ha en bildlänk nämligen. Så du ska ladda upp den bilden i din blogg, bland dina andra bilder, och ta länken därifrån. Gör såhär att du kopierar designen och mailar den till mig på facebook så gör jag iordning den. Har inte kvar den. Jag visar sen hur du ska få fram länken till bilden och vart du ska klistra in den.

2007-11-21 @ 00:49:00
URL: http://joyfuljoyful.blogg.se
Postat av: Anonym

god morgon!

2007-11-21 @ 08:55:59
Postat av: Curius George

Vart drar du ikväll? När Claras inte är öppet menar jag ;-)

2007-11-21 @ 17:29:44
Postat av: Niki

Ancie kommer älska dig, det är jag säker på!
Älskar hon dig ens hälften av hur mkt hon älskade mig så är du safe. folk snackar en del skit om Ancie, men hon är en jävligt bra person, går alltid att snacka med och förstår sig på livet bättre än många!
Ojoj, är det verkligen min gamla chef jag pratar om?

2007-11-21 @ 17:34:30
URL: http://blindo.blogg.se
Postat av: Anonym

Varför snackar folk skit om henne om hon är en så bra människa som du framställer henne som? :O Frågar av ren nyfikenhet

2007-11-21 @ 17:52:47
Postat av: Nemo - Bloggowner

Berzelli som det ser ut just nu! :) Eller kanske... Labbet? :P eller vad säger du Valentin?

2007-11-21 @ 18:09:39
URL: http://nemonemo87.blogg.se
Postat av: Valentin

Hehhhhhhhhemmmeeeeh Laa, laaa, LABBET=) ähh, vafan, det blir gamla vanliga Berzelli. Dags för oss att få vip treatment där tycker jag---

2007-11-21 @ 18:15:23
Postat av: Nemo

Ja, nej nu jävlar skiter vi i det här och ses på bussen. Ryktas om att vi börjar bli stadigt relativt törstiga på lite hink nu? eller kärlek som vi också kallar det..
Oblyg bussresa coming up...

2007-11-21 @ 18:20:19
Postat av: Niki

anonym:
Det finns en del som inte tycker hon är en bra chef, men det gäller förstås alla chefer. Det finns alltid dom som inte gillar den som bestämmer, det är inte konstigare än så.
Att snacka skit var väl fel ordval av mig, menade mer att det finns dom som inte tycker hon är så bra- men jag gillar henne!

2007-11-21 @ 21:52:05
Postat av: bra blogg btw!

Hejhej bli medlem på http://vinnvarjedag.se/?r=8230 och vinn en biobiljett varje dag! Det funkar faktiskt, jag har hitills vunnit två stycken själv. Bli medlem du med (L)

2007-11-21 @ 23:13:05
URL: http://Vinnvarjedag.se/?r=823
Postat av: emilia

haha om ni får barn, så kmr dom va jäävligt snygga :P:D

2007-11-22 @ 11:51:22
Postat av: Mia

Såg dig igår gå från gamla stan. Lookin´gooood mister! ^^ vart hade du varit?

2007-11-22 @ 18:41:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback