Som att repetera och nöta in samma manus varje morgon men ändå aldrig inse skillnaden.



Jag ska visa henne. Jag ska visa dom alla. Alla tvekare. Fast i have to admit it. Du spelar korten väl. Du vet mina brister och svagheter och utnyttjar dom till fullo. Du vet att jag blir helt paranoid och flippar varje gång ditt namn kommer up. Du använder det igenom att höra dig när vi umgås. Du vet att igenom att skicka ett sms till henne eller ringa henne när jag är med henne så skapar du en dålig stämning eller om du har tur, till och med ett litet bråk . Du vet det och du njuter.

Men det är egentligen inget att beskylla dig eller någon annan för. Problemet ligger ju ändå hos mig i slutändan. Det är jag som har så svårt att inse sanningen och förstå verkligheten. Jag fokuserar istället på att vägra inse att bra saker kan hända mig. Jag fattar liksom inte vart jag står och vad som egentligen sker. Jag måste ta tag i mig själv och få in i min vilsna jävla hjärna att jag faktiskt duger som jag är. Att man faktiskt kan älska mig för den jag är. För nu står hon ju där. Rätt framför nosen på mig. Min drömtjej. Mitt allt. Den kompletta. Hon säger att hon är kär i mig. Hon säger att hon älskar mig. Ändå har jag så svårt att se det. Just för att min egen bild av mig själv är så fruktansvärt jävla medioker. Fan så jävla sorgligt egentligen...

Så jag lägger energin och kraften på att bete mig som en idiot och bli svartsjuk. Bli grinig och inbilda mig alla möjliga sjuka saker. Jag blir paranoid, ledsen och arg. När jag helt klart borde lägga kraft på andra saker. Nu vet jag ju faktiskt till 100% vart hon står och jag bestämde mig idag helt seriöst att göra en seriös bearbetning med mig själv. A brand new man. Verkligen rannsaka mig själv och försöka fixa till det här nu. Jag måste våga inse och tro att det är faktiskt är mig hon vill ha. Då mina vänner, har jag vunnit.

Jag ska sluta bry mig om andra. Svartsjuka tex, det ger ingenting bra. Vad bra kan komma ur att man blir svartsjuk på gamla ex och sådant? Hon blir arg och obekväm. Man förlorar förtroende. Kärlekar dunstar bort. Bråk, tjaffs och hela skiten blir vardagsmat. Nej fy fan för det. Svartsjuka ger bara negativa effekter. Jag har Isabel. End of story. Det räcker så liksom. För jag måste ju ändå passa mig lite grann. Jag vill inte spela bort detta ur mina egna händer. Min paranoia och mitt sviktande jävla självförtroende ska inte få förstöra det bästa som hänt mig in years.

Jag tror ändå att grunden i allt detta är osäkerheten. Sviktande självförtroende. Just att jag tar åt mig så jävla hårt av minsta lilla negativa sak som sägs till mig eller om mig. Oroar mig så mycket. Men det har jag nog ärvt av pappa. Han tar också åt sig otroligt mkt. Tycker väldigt synd om sig själv. Det är första reaktionen så många gånger. Jag är nog ganska lik han där. Jag tycker gärna synd om mig själv. Jag är nog rätt ego ändå även fast jag hatar att erkänna det. Hade jag bara varit en stabil vanlig kille me hyffsat gott självförtroende, som trodde på sig själv och sina handlingar.. så hade aldrig någov av dessa komplikationer uppstått tror jag. Men å andra sidan, hade jag varit någon annan.. och inte varit Nemo så hade jag aldrig fått Isabel heller...





Jag åt precis en riktigt god middag med min mor. Oxfilé och potatisgratäng med brämhultsjuice till. Finare än så blir det fan knappast. Jag och min älskade mamma som håller ihop i vått och tort. Jag älskar att våran relation är så fantastiskt jävla stark och underbar som den faktiskt är. Den är helt makalöst. Inga konstigheter. Hon är bäst.

Inför denna helg så var det meningen att denna helg skulle vara min lediga helg. Att jag skulle ta igen krafter och sova länge varje dag. Sen så frågar dom där jävla ica-jävlarna alltid om man kan jobba och hur lätt är det att säga nej när dom frågar på lördagar och söndagar? Det är FÖR mkt pengar för att säga nej. Jobbade 12-16.30 igår och 7.30 - 15 idag. Vet ni hur mycket pengar det är? 100% OB. Alltså 12 timmar jobb ~ 24 timmar betalda. 2400 kr. Skatt på det... ja det blir väl nästan 2000 kr betalt för en jävla helg. Det är helt sjukt. Det GÅR ju inte att säga nej till.

En annan Ica sak jag vill ta upp. En ICA-fenomen om ni vill kalla det så. Varje gång man jobbar så händer detta.. På minst 50% av kunderna. Dom har handlat klart och betalar och PRECIS när korttransaktionen är genomförd eller när dom fått sina kontanter tillbaka så säger dom "Nej jävlar, påsar glömde jag". Detta händer lixom minst 100 ggr per dag ungefär. Dom undrar man ju faktiskt hur många % av dom som faktiskt glömmer påsarna och hur många % av dom som bara säger så för att dom VET att jag kommer säga "Nej men fan, det är bara att ta"... Utnyttjar dom min godhet eller är svenska medelålders jävligt glömska och tankspridda? Suck! Vad tror ni? För det är väl klart man inte ORKAR ta betalt för påsar sådär i efterhand. Det var typ 2 år sedan jag tog betalt för en kasse på jobbet... Jag tror på alternativ 1. Att dom faktiskt utnyttjar min godhet och vet att jag kommer bjuda. Äckliga jävla svennar. BLÄ!

En annan rolig sak på jobbet idag. Alex och Katrin Schulman handlade av mig. Vääääldigt stort för den lilla människan att två celebriteter handlar av en. Men vad fan gjorde dom ute på Värmdö? Dom var trevliga och roliga båda två men inte snygga för fem jävla öre. Fula rent ut sagt. Fast dom såg å andra sidan väldigt ofixade och nyvakna ut...




Han verkar va en skön typ!



Marcus Fagervall. Ja ni vet Idol-Markus. Han som kammade hem finalen i fjol. Han som jämnt viftade med händerna i konstiga rörelser, tog sig på ballen och brölade fram på hemsk norrländska ett par klassiska citat som "Det är helt schuuuuukt assså" eller också den gamla godingen "Det är helt schuuuuukt assså"  . Mycket variation på hans uttalanden efter han fått höra juryn bedömning. Tror minsann att han någon gång sa ""Det är helt schuuuuukt assså" också.. Han som var såå fantastisk (Ja nu talar jag ut allmän synvinkel, jag hade aldrig mkt till övers för honom). Markus Fagervall har iaf blivit sparkad från sin Julshow och får inte förlängt skivkontrakt av Sony BMG. Så länge varade hans idoldröm. Så länge var han en respekterade superstjärna inom den svenska skivbranshen. Han fick inte ens vara het ett år. Är inte det ett jävligt bra tecken på att kvalitén i den där jävla tävlingen sjunker avsevärt? DET samtidigt som Daniel (som tillsammans med Amanda är överlägset bäst i årets kassa startfält) åker ut på en lam fjärdeplats. Usch. Svenska folket borde skämmas. Idol borde läggas ned. Punkt.


Min önskelista so far:

Supersugen och The Number 23 på DVD
Per Gessles självbiografi


Skön helg i övrigt. I fredags så drog jag och eliten och bowlade i Gullmarsplan. Bowling är jävligt roligt men Bowling är också ett spel för folk med temprament och som inte envisas med att göra övertamp vartannat kast. (Pekar på mig själv och skäms). Då är det roligare att dricka öl och pussa på sin tjej och imponeras av Leo´s 500:e Strike i ordningen. (Ja. Jävla boulefjolla). Efter Bowlingen så begav det sig mot Hirshen där vi hade en trevlig kväll. Mycket hink och mycket kärlek. Vi var törstiga. Inga konstigheter. No strangeness.

Lördagen i ära inleddes med jobb. Sen blev det Parmiddag med Calle och Helena. Vi käkade Grillad kyckling med fetaost och drack spritzers tills vi blev packade. Satt och pratade om allt och inget. Sen inpå småtimmarna gick vi till sängs... För att sedan idag tvingas gå upp 06.30 i morse. Hur tror ni jag mådde? Jag kan helt seriöst säga att jag aldrig någonsin tidigare varit så trött som jag var då. Jag kunde offrat min ena pungkula och min vänstra hand för att få sova vidare brevid min plutt. Men NEEEEJ, jag va tvungen att ta mig upp och bege mig mot Värmdös stolthet - Ica Kvantum Värmdö. FUCK IT FUCK IT! =(




Jag och Loren - 2006 08 15




bytheway kära läsare, vilken av Fall Out Boy´s stora hits föredrar ni?

"This aint a scene, it´s an arms race" eller "Thanks for the memories" ?


I´m just curious :) all for now, peace out

Kommentarer
Postat av: Niki

"Jag måste ta tag i mig själv och få in i min vilsna jävla hjärna att jag faktiskt duger som jag är."

Jag tycker du är duktig bror. Att du överhuvudtaget är medveten om problemet och dess eventuella följder är ett stort steg på vägen. Det är moget av dig att resonera kring detta så som du gör. Jag har kompisar som är 10 år äldre än dig som fortfarande förstör sina förhållanden genom att låta sin svartsjuka slita på kärleken. Bla har jag just nu en kompis vars pojkvän måste ljuga för henne varenda gång han ska jobba (han är fotograf) för att hon inte ska bli sur och svartsjuk på de tjejer som han fotograferar. (Modeller osv)

OM han någon gång säger att han ska på ett modelljobb, så klagar hon bara på att hon inte är bra nog åt honom och att han inte kommer vilja ha henne eftersom han ser så mkt snygga tjejer i jobbet...

Och detta är någonting som verkligen tär på deras relation. Som det ser ut i dagsläget verkar det ha tärt ihjäl den... Han är mycket olycklig.

Så. som sagt: Det är moget och klokt av dig att ha insikt!!

Postat av: Niki igen

ps. Vafan jag har bott granne med dem i ett halvår och fan inte sett skymten av dem en enda gång!

2007-11-25 @ 20:21:05
Postat av: Anonym

vem är loren?

2007-11-25 @ 23:16:53
Postat av: Anonym

Starkt inlägg.

2007-11-26 @ 00:44:00
Postat av: En som vet

Loren - Niklas Norevik :)

2007-11-26 @ 01:22:14
Postat av: bra blogg btw!

Hejhej bli medlem på http://vinnvarjedag.se/?r=8230 och vinn en biobiljett varje dag! Det funkar faktiskt, jag har hitills vunnit två stycken själv. Bli medlem du med (L)

2007-11-26 @ 13:40:50
URL: http://Vinnvarjedag.se/?r=823
Postat av: sandra

"Thanks for the memories", men "Thriller" är bättre än båda två.

2007-11-26 @ 15:53:26
Postat av: Charlotta

av de två låtarna tycker jag Thanks for the memories,
fast Sugar, We're Goin Down och Hum Hallelujah är bättre :P
puss

2007-11-26 @ 16:30:12
Postat av: Jessica

niklas norevik.. han gick i min brorsas klass på högstadiet i ösby. Johnny lindgren...

2007-11-26 @ 17:40:07
URL: http://liman.blogg.se
Postat av: emilio

övertrampskungen nemo :) typ så här såg ju våra serier i bowlingen ut på tv-skärmen:

Simon: 3 4 3 7 1 1 2 5 3 2
Emil: X X X X X X X X X X
Nemo: 5 F F F 8 F F 9 F F F

2007-11-27 @ 02:08:14
URL: http://mittlivsomemil.blogg.se
Postat av: Norrland

Hej, jag måste bara få säga att du har världens sötaste namn! Sen så är du garanterat en av dom snyggaste jag någonsin sett, +jag älskar din blogg
Puss

2007-11-27 @ 17:47:15
Postat av: Li.

Har sett dig två helger i rad nu på Hirshen men inte vågat gå fram till dig och säga hej.
:$ Have you noticed me? Kort. Blond. Vi stod mitt emot varann på schlagergolvet en stund nu senast.. Tänk efter! ^^

2007-11-27 @ 18:09:48
URL: http://hemligförallmänhet.blogg.se
Postat av: Nemo - Bloggowner

Haha! Hjälp! En ny stalker! ;-) Nej jag la ärligt talat inte märke till någon på schlagergolvet på Hirshen men det kanske berodde på min promille och för att jag mestadels hade mina ögon min egen ögonsten :) No Offense Li. Men grabba tag i mig nästa gång och presentera dig då! Säg "Hej, jag är en bloggstalkerhoe!" haha :) Det gör susen!

And Emil. Dream on. Jag vet inte ens vad övertramp betyder. Strike är den enda bowlingterm jag är bekant med ;D

And Norrland. Är du möjligen från H-sand? Tackar så hjärtligt i vilket fall! :) Alltid mysigt med komplimanger!

2007-11-27 @ 18:34:23
URL: http://nemonemo87.blogg.se
Postat av: ida

supersugen suger. asså verkligen suger! du kommer stt bli så jävla besviken om du får den...
användarnamn:ida
lösen:katarina

2007-11-27 @ 19:39:06
URL: http://idakatarina.blogg.se
Postat av: Nemo - Bloggowner

Haha! Jag älskar dom två filmerna of course. Tror du jag hade önskat mig filmerna om jag inte visste sedan innan hur fantastiska dom är? :) filmer man inte sett hyr man. Filmer man älskar köper man.

2007-11-27 @ 23:31:57
Postat av: R

vilken ÄRA att hamna i samma kategori som uggla! Men jag tycker vi borde bjuda in http://henrikschyffert.blogspot.com/ oxå! PUZZZZZZZZ Tänkte oxå berätta att det finns ett inlägg om apelsiner på JoP oxå - om du orkar leta! And as for Acqua Di my friend, är det inte liiiiiite 96 över den??? Dior har en ny som luktar godare än alla parfymer i världen även dagen efter man testat den OCH duschat! glömde dock bort namnet...

2007-11-29 @ 11:47:23
URL: http://jonteochpaul.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback