Sorry seems to be the hardest word - Proof, you are the truth!

Du äcklar mig något fruktansvärt.
Ja, ta åt dig.



Jag skaffade det klassiska nedladdningsprogrammet DC++ här om dagen. Tror det var 4-5 dagar sen. Sedan dess har jag laddat ned 7 gb musik. För er som inte har någon datakoll så motsvarar det ungefär 1350 låtar... Så jävla underbart. Nu har jag alla mina älsklingsartister och favoritlåtar inproppade på min söta dator. Stor lycka. Musikorgasm är den sanna orgasmen.

Har ett par album jag måste gå igenom nu. Härligt! Jay Z, Snoop Dog, Johnny Cash, Jason Mraz, U2, Red hot chili peppers, Ted Gärdestad, Snook, Maroon 5, Beatles, Sum 41.. osv osv osv osv...


Bäst just nu (large/nostalgi mix version):

Cashis ft. Eminem - Pistol Poppin
Fronda - En Stor Stark
Mange Schmidt - Gangsterbrud
T.I ft. Eminem - Touchdown
Timbaland - The way i are
Beatles - All my loving
Maroon 5 - This Love
Us5 - Rhythm of life
Elton John ft. Blue - Sorry seems to be the hardest word
Lars Winnerbäck - Jag vill gå hem med dig

En sjuk positiv överaskning. Enrique Iglesias nysläppta album är fan grymt skönt. Sköna beats och melodier och han sjunger med sån jävla känsla. Plus att en annan udda grej som jag måste ge credd till... Grymt snyggt skivomslag:








Jag är så jävla jävla arg och besviken. Jag är ju då en rätt stor del av ett litet dilemma eller kalla det trauma om ni så vill. Dilemma är nog fel ord... Jag är indragen i någon slags svartsjukedrama. Det är en slags såpa. Känns lite "Tre Kronor" Jr-version över det hela. Känns som om det är 12-13åringar jag dealar med här men sanningen är att dom är 88or och ska föreställa vuxna myndiga människor... (!). Otrohet, Svartsjuka, Hat och kärlek. Man får inte träffa vissa människor för vissa människor har varit otrogna med vissa människor. Här förbjuds relationer och vänskaper... Jaaa! Det låter som en bra idé. Det är så jävla patetiskt hela grejen. Folk är så enormt trångsynta och ynkligt små. Jag har bestämt mig ikväll att ta avsånd från hela skiten. Det gynner säkert er små töntar men det drabbar en annan relation drastiskt. Men jag är ledsen... Jag måste göra detta. Ni är fel. Det är inte värt det. Jag blir äcklad av det här. Det komiska är att jag vet att ni alla läser den här bloggen. Haha! Fuck off. Idioter.

It´s up to you to convince me to stay...


Dagens fråga:

Hur ska man kunna vara ihop med någon om man inte litar på dom tillräckligt mycket att dom får umgås med vilka dom vill?




Kryssning igår.

08.00 från Sthlm. 07.00 tillbaka i Sthlm i morse. Vilken jävla spårning. Vi drack ganska mycket milt sagt. Vi drack nog upp all alkohol i hela Taxfreen. Öl, Wiskey, Smirnoff ICE, drinkar och hela jävla köret. Vi drack i ett skönt tempo från 15-snåret tills vi däckade vid 03.00. Dvs höll vi igång i drygt 12 timmar... Vi festade, dansade och levde loppan! Jag var så jävla nöjd över att jag faktiskt inte spydde på båten. Man var stolt. Att man klarat av all denna jävla alkohol. Sen när jag tar bussen från Slussen i morse med 3 timmar sömn i kroppen och för hög promille i blodet. Så känner jag det.. Verkligheten har hunnit i kapp mig. Jag spyr först där, sen hemma vid datorn och i duschen. Fy fan. Jag som fått så mycket credd dom senaste dagarna av mina vänner att jag alltid vet vart gränsen går. Att jag kan dricka och bli pissfull utan att spy. Nu satt jag där med dumstruten på mig. Skamm, ve och fasa. Men men, Det finns få saker som är skönare än precis EFTER man spytt. Man mår verkligen bra då och känner sig helt nykter. Det är rätt coolt faktiskt. I helhet var det iaf en jäkligt skön kryssning. Man har ju dom skönaste polarna så :-)





Nina Ljungblad. En av mina favoritmodeller.



Sunny Beach!


Nu är allt bokat, betalt och fixat. Vi har biljetterna. 14-21 Augusti blir vi borta. Jag, Valentin, Alex och Leo. Skönaste jävla gänget. Det kommer bli helt vansinnigt. Jag fyller ju 20 år den 15:e Augusti så jag får fira min födelsedag där nere... Det blir nog helt okej! Det är skönt med en sån här grej nu när man jobbar i princip varje dag. Då har man iaf något att se fram emot när man sitter där och lider i kassan dag ut och dag in...
På tal om jobbet för övrigt:

Dagen på Ica idag blev ett av dom värsta pass någonsin. Iofs inte helt oväntat me tanke på gårdagens bravader. Men idag gick i princip allt helt jävla fel. Alla jävla kunder var sjukt otrevliga och gnällde på allting. Alla kassor krånglade med sedelinmatning och andra saker. 4 Pers hade sjukanmält sig så vi var vidrigt underbemannade.  Bara ruskigt tråkiga människor som jobbade. Jag satt där och var i princip döende. Det är såna här dagar som får en av fundera på vad fan man sysslar med egentligen.. Men jag genomled dagen pga av 2 skäl.

Skäl 1: Det var faktiskt Lördag = OB. Pissigt bra pengar.
Skäl 2: Mitt under mitt pass så kommer en sjukt trevlig kund. En medelålders söt dam. Hon säger glatt och charmigt "Är alla kassörer här lika snygga som du?". Haha. Så jävla sjukt. Jag hajade ingenting och stammade fram nån märklig reply... Sen fortsatte hon babbla i flera minuter i lika charmig och glad anda. Härligt med såna människor!



Min farmor är dålig. Hon mår inte bra. Hon läggs in i morgon... Jag är ledsen. Jag älskar min Farmor. Vi har alltid haft en speciell relation. Hon är den i min släkt som jag verkligen står närmast. Hon får inte försvinna. Inte än. Hon har år kvar. Hon är viktig. Fan Fan. Gud. Sluta upp med skiten nu... =(




Var på Hammarby-Kalmar i Onsdags. Kändes underbart att vinna över Kalmar. Kändes nästan som en Derbyseger. På tiden att sätta dit dom där jävla bönderna. Dom är så äckligt jävla usla. Spelar sån tråkig fotboll att man bara vill sluta titta. Forza BAJEN!


Just nu kryllar Ica Kvantum Värmdö av tre saker:

1. Ryska målar som bara handlar grillad kycklig & baguette och inte kan ett ord varken svenska eller engelska
2. Tjocka fula sorgliga gubbar med asiatiska flickvänner som inte kan svenska...
3. Stekiga sommarbrats med tjocka sedelbuntar eller American Express (Som ALDRIG vill ha kvitto)



Fan jag såg dig idag. Jag ville bara slå dig. Jag är ingen man av våld men idag kände jag hur det slintade i huvet. Hur ilskan tog över. Hur jag bara ville få bort dig ur denna jävla värld. Göra ett slut på allt skit. Du är så ful och vidrig. Kliv ur din lilla bubbla. För en dag så smäller det.. När du minst anar det.



Dagens länk:

http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,1124139,00.html

Måste erkänna att jag nästan fällde en liten tår efter jag läst det :-( Jag som hade hoppats så...


Nemos Önskelista 20 år:

1. Gymkort
2. Tatuering
3. Silver-halskedja :-)
4. Cash till Sunny Beach




Låten "Pistol Poppin" är en låt jag inte tycker ni ska missa. Den är ifrån Eminems nya guldkorn Cashis nya debutalbum. Eminem lägger även tredje versen på låten och det är en vers som berör. Iallafall mig. För er som är intresserade så förlorade Eminem sin bästa kompis, barndomvän och best man för ett drygt år sedan. Proof (också medlem i hiphopgruppen D12) vart skjuten till döds. Tredje versen i denna låt handlar om det..


But I dare some bitch to say somethin about, Eminem
Cause I'm not in the mood to be playin around with dudes
I already seen two friends get shot in the head
and lay on the ground this year and, one didn't make it
Proof, you are the truth
Please don't let us come face to face with these boo-boo-hoo
Fake-ass tattooed havin
Fif' please tell 'em right now how hard it has been
for me to try and, stay out it
But they just won't quit runnin their mouth
at least 'til there's a gun in it; son of a bitch!
We all got shooters, yeah these days who doesn't?
And as far as the snaps and claps, I wasn't
dissin the South, that isn't what this is about
I just so sick of the beef, I don't even wanna see anymore







Pratade med Emma idag. Vi pratar tyvärr sällan längre bortsett från Jobbet och Msn ibland..  Det gjorde mig gott. Hon är så klok. Hon ska komma till mig och goofa någon dag. Titta på Scrubs och äta Ben & Jerrys :-) Hoppas det ordnar sig med allt.. Unnar dig verkligen det. Håller tummarna. Vännen <3


Tänk att det brann mer mellan dig och mig under en kväll.
Det verkligen brann. Man kunde känna lågorna. Passionen.
Det var ingen slump. Det var inga lögner. Inga undantag.
Vi förstod att värmen och samhörigheten var något att älska.
Något att ta till sig. Kyssa. Smeka. Åtro... Och vart står vi nu?


Sova. Drömma. Tänka. Längta. Skapa. Illusionera Vinna. Förlora.



Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas det ordnar sig med din farmor <3 :(

2007-07-22 @ 02:03:50
Postat av: Anonym

Vem är det som äcklar dig så vännen?

2007-07-22 @ 11:32:11
Postat av: FLICKA!

Vad betyder "Nemo me impune lacessit" ? puss.

2007-07-22 @ 12:04:52
Postat av: kajsa

Man måste våga för att vinna Nemo. Testa, you might like it. Visst är singellivet kul men blir det inte lite enformigt? Ta hand om dig iaf.

2007-07-22 @ 12:09:32
Postat av: kajsa

Man måste våga för att vinna Nemo. Testa, you might like it. Visst är singellivet kul men blir det inte lite enformigt? Ta hand om dig iaf.

2007-07-22 @ 12:09:40
Postat av: M.

FLICKA! Jag tror det är latin. Goggla det så hittar du nog vad det betyder...

2007-07-22 @ 13:52:57
Postat av: Valentin

Han leker som vanligt: Nemo me impune lacessit - "Ingen attackerar/provocerar mig ostraffat"

2007-07-22 @ 16:11:19
Postat av: Nemo


Våga för att vinna? Jag vet inte om jag är redo för att vinna ;-) Lagom är bäst... Singellivet kan kännas enformigt men när man väl är där. På krogen tex. Raggar på den där damen..Och lyckas! Ja, då finns det fan inget bättre!
Ah! Gayen! Busted ;)

2007-07-22 @ 16:14:40
Postat av: Anonym

Älskar dina låttips! Detta är bästa ställen att besöka om man vill ha nya favoritlåtar :-)

2007-07-23 @ 16:23:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback