Get your desire when i retire - It has only begun


We established this way before we became mates
So what's required is that you chill with all that fire
Get your desire when I retire...




Problem med interneranslutningen kan vara bland det värsta som finns. Man känner sig helt handikappad. Det är nästan NÄSTAN värre än när man inte har tillgång till sin mobil. Man känner sig som en vilset barn på julafton utan julklappar. Man känner att man inte når upp till kakburken på hyllan. Helt handikappad och lost. Ledsen att jag inte skrivit på länge... NU äntligen har jag fått igång skiten men det tog några dagar - Dom jävligaste dagarna på länge..


Igår när jag åkte till jobbet hände en förjävla grisig grej - igen! Jag anlände till Gustavsbergs Centrum för bussbyte där min buss ansluter. Sen åker där jävla bussen iväg. Han ser mig och 2 till som ska byta buss men ändå åker han iväg?! Vi får liksom ögonkontakt med gubbjäveln men ÄNDÅ ställer han sig på gasen och burnar igen. Hur fan funkar folk? Jag förstår inte. Är det den enda sortens tillfredställelse han kan få eller? Patetiska jävla loser. SUCK!


Jag pratade med söta O om Sunny Beach. Hon kom hem därifrån här om dagen. Hon sa att många hon pratat med säger att bartenders lägger vissa sorters piller i drinkarna. Piller som gör att man inte känner när man blir full. Man känner sig ganska nykter. Så man bara handlar mer och mer och dricker mer och mer... Kanske därför folk har supit ihjäl sig där lately? Låter ganska läskigt om ni frågar mig... Blir bara öl för min del ;)


Såg musikvideon till Timbalands nya monsterhit "The way i are" - En desperat försök att få USA fotbollsintresserade? Ett sammanträffande att det sker samtidigt som Beckham flyttar till staterna? Jag tror inte det...


Bäst just nu (Rap special) :

Timbaland ft. Dr.dre, Justin & Missy Elliot - Bounce
The Game ft. Eminem - We aint
Tony Yayo ft. Eminem & Obie trice - Drama setter
Tony Yayo Ft. 50 Cent - So Seductive
Cashis ft. Eminem - Pistol Poppin
Eminem ft. Obie Trice, Stat quo & 50 Cent - Spend some time

Dagens rappare: Obie Trice - King!
Dagens sämsta: 50 Cent - Som vanligt - förstör bara låtarna han medverkar på...




Jag har börjat läsa en bok. En självbiografi. Av ingen mindre än Johnny R. Cash. Johnny Cash är en av mina all times favorites. Han är en legend och absolut en av dom jag uppskattar och respekterar mest inom musikvärlden. Någonsin. Har ni inte sett filmen "Walk the line" som mestadels är baserat på hans liv så SE den för gudskelov. Riktigt riktigt jävla bra film. Jag pratade ganska länge igår med pappa om Johnny Cash. Om hur han var och vad han gjort. Han är verkligen en speciell artist. Vilken artist åker tex runt och spelar på olika fängelsen världen över utan att ens ta betalt? Bara för sakens skull? Sen åkte han runt på massvis av välgörenhetsgalor utan det minsta PR tankar inombords. Endast för sakens skull. Han hade inte ens någon aktuell skiva ute utan gjorde det bara för att han själv visste hur jävligt folk hade det. Hur jävla fantastiskt är inte det? Han har till och med spelat på Svenska fängelsen. Det är remarkeble.. Pappa har träffat Johnny Cash. På Lolipop festivalen i Sthlm 1997. Så spelar dom på samma Scén. Det är helt jävla amazing tycker jag. Johnny Cash har liksom turnérat med Elvis och pappa har träffat Cash. Jäkligt fett. I alla fall så har jag nu satt igång på allvar med självbiografin och det är riktigt intressant - rekomenderar den varmt för samtliga läsare i denna blogg..


På tal om bra filmer:

Walk The Line, Brokeback Mountain, Forrest Gump, Gökboet, Love Actually, V for Vendetta, Nyckeln till frihet, Babel, The Number 23, Mystic River, Fight Club, Departed, Seven, American Beauti, Guds Stad, Crash, En Djävulsk romans




Var och såg "Zodiac" iförregår med Kim på bio. Verklighetsbaserade filmer facinerar mig så sjukt mycket.  Zodiac Killer var en seriemördare i norra USA Han gav sig själv namnet i ett antal utmanande brev som skickades till olika dagstidningar. Mellan 1968 och 1969 mördade han fem personer i USA. och ytterligare två offer överlevde dessa attacker. Han hävdade själv i brev till tidningar att han mördat 37 personer men detta har inte blivit verifierat. Mördaren har aldrig hittats och undersökningen lades 2004 ned av San Franciscos polis, men pågår fortfarande i Vallejo. Så jävla sjukt. Riktigt bra film..Värd att se.. Fast som ni förstår. Kanske inte helt kul slut...

ps. Sveriges b-kändis nr 1. Jesper Sahlén var på bion också ds. ;)



Min stackars farmor ligger inlagd på SÖS. Hon satt 11 timmar på Akuten innan hon fick komma in. Hon mådde uppriktigt sagt skit och vart helt borta när hon satt där. Som tur var va pappa med delvis av tiden iaf.  Sveriges sjukhus är verkligen bra. Varför finns det inte personal nog?  Jag blir så rädd när Farmor är dålig. Hon är trots allt 80 år och har gått igenom ett kämpigt liv med sjukt mkt alkohol och tabletter. Hennes kropp är inte så stark. Hon är så liten och tanig. Vill verkligen ha henne i livet i några år till...


Darin är Sveriges mest begåvade tonåring. Eller han kanske har fyllt 20 år nu? Whatever. Iaf så måste jag säga att han är riktigt riktigt talanted. Lyssnade igenom alla hans tre album i natt när jag inte hade internet att vingla omkring på. Satan vilka sköna låtar det finns! Gosh!


Har aldrig haft sån seriös ångest som jag hade igår. Jag satt i kassan på ICA och inte en kund syndes. Jag började tänka på livet och fick sån jävla ångest och panik. Jag började tänka på att jag är 20 år snart. Jag har levt en fjärdedel av mitt liv, kanske en tredjedel t.o.m.... Vad gör man liksom? Vad ska man göra? Vad vill man göra? Jag har ingen aning. Jag har ingen vilja. Inga ambitioner. Jag känner inte att det finns något jobb jag verkligen vill ha. Någon linje jag verkligen vill plugga. Vad ska man göra liksom? Jag har verkliegn ingen som helst aning... Det känns riktigt riktigt kämpigt faktiskt... Så efter Sunny Beach, vad har man då att komma hem till? Att se fram emot? Absolut Ingenting..





Utgång Lördag, sugen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback