and the rest of the world watching us at the end of the day

To much is never enought


Det är mycket nu. Så sjukt mycket att jag egentligen inte ens kan blogga om det. Det känns som att jag glömmer för mycket. Jag tänker hela tiden att  "JA. det där får jag inte missa i nästa inlägg" Men sen känns de ändå som jag glömmer det.

Är iaf på plats i nya hemmet nu. En etta i Björknäs. Syrran har flyttat hem till pojkvännen sin och jag bor här från och med igår och typ två månader framåt. Minst. Jag bor här på prov första två månaderna för att se hur det känns och funkar. Det känns väldigt nervöst, ovanligt och inte minst ensamt. Men samtidigt väldigt roligt, förväntansfullt och häftigt på något sätt. Vuxet liksom! Finns såklart några saftiga nackdelar... Jag menar....ORKA städa, diska, tvätta och betala massa jävla nya utgifter?! Det suger riktigt hårt!


Du var så varm. Det var som något helt unikt. Helt oväntat och underbart på samma gång. Ärligt talat så trodde jag inte att man kunde bli så kåt och ha så skönt utan ens vara nära sex. Jag brukar inte ens vara eller bli kåt nykter... Det är fan ovanligt för att vara mig. Det du gav mig var som en enorm smekning av värme och njutning som aldrig tog slut. Det kändes som vi hade sex nästan. Jag kan bäst beskriva det med ett ord: Passion.

A chain reaction? Do you even care?





Hett eller?




Ni har inte hört en bra kärlekslåt förrän ni hört "Westlife - Have you ever been in love"
Det finns inte. En så vacker jävla låt. Jag är så känslig för Westlife. Jag vet inte vad det är.
Lyssna på den låten och tänk att ni kysser er käraste för allra första gången till den. Jag börjar fan gråta.



Jag gav det en sista chans idag. Skickade ett sms. Ville ta en promenad och prata om allt. Bad om ursäkt och försökte verkligen. Tänkte först åka dit helt utan förvarning men jag tror inte du hade uppskattat det. Du svarade inte på sms:et och min gissning blir väl att du skriver några dryga rader i din blogg om det istället...typ "Idioten sms:ade..vad fan tror han?" eller något i den stilen. Tråkigt och sorgligt. Men jag har nu gjort vad jag kan och det känns väldigt väldigt tråkigt bara...


Alex. Alltså jag märker mer och mer hur jävla bra kompisar vi faktiskt är. Vi kan slappna av så jävla skönt med varann. Vad vi än pratar om så blir det liksom intressant. Skratten avlöser varandra i sådan extrem takt. Jag trivs verkligen med dig. Vi är nog mer lika än vad vi tror. Funderade på det också.. Med våra pappor och musikintresset och så.. Är bara så jävla glad att jag har dig i mitt liv! Kör!


Fan vad jag är irriterad. Mitt ögonbryn har börjat svulla upp lite grann och gör ont som fan. Sen kommer det lite var ifrån det ibland. Hur fan kan en piercing få infektion efter liksom 2 jävla år? Vad är det för driv? Riktigt segt... jag måste ju gå till piercingstället och be om nån salva eller något men jag ooooooorkar aldrig.... Aja, så länge det inte syns så mycket så.. Men det gör ont.. :(


Jag funderade på en sak igår kväll när jag låg ensam i min säng. Det är så konstigt. Jag är ju väldigt väldigt känd på Värmdö..Det är ren fakta. Kanske ökänd rent ut sagt? Jag vet inte. Men grejjen är att festar jag på Värmdö så får jag i princip aldrig ragg, eller jag ska nite säga aldrig..men sällan..  för alla vet hur jag är. Hur jag funkar. Vad jag gör...lixom... vad jag är ute efter när jag dricker... ja ni hajjar. Men festar jag på andra fester eller tex festival eller något så liknande.. Så får jag i princip ALLTID ragg. när jag börjar från 0 liksom. När ingen vet vem jag är..  inte för att låta divig men det är så det är bara. Kan det vara så att dom som inte känner mig faller väldigt mkt för de här sociala, roliga, charmiga sättet man ändå spelar på? Medans dom människor som redan känner mig vet att det bara är ett spel för gallerian för att få ragg? Jag tror väldigt starkt på det.


Jag har alltid tyckt att jag ser förjävla ful ut. Har extrema komplex för min kropp och min hy. Så har det varit i flera år nu. Därför blir det så enormt varmt i hela kroppen när man får komplimanger. Vilket har varit väldigt vanligt senaste tiden. Första reaktionen är alltid att det inte ens kan vara sant... Att hon antagligen bara driver med en. Andra reaktionen blir ren och skär glädje. Rakt igenom kroppen. Jag älskar älskar älskar att höra att man ser bra ut. Men samtidigt så känns de som att de spelar ingen roll om ALLA tjejer jag känner skulle säga att jag var snyggast på Värmdö..för jag skulle fortfarande tycka att jag är en riktigt medelmåtta. strax under medel?


Just nu går två "gamla flammor" till mig igenom identiska situationer. Båda har jag varit smått på G med men båda har jag också i princip dissat. Av olika anledningar. Den enda mer än den andra. Båda säger till mig bestämt att dom inte känner någonting för mig. Dom skrattar nästan när jag frågar och säger att jag bara är en kompis för dom. Jag bryr mig egentligen inte..Blir ju glad iofs för jag hatar att såra folk...Men här kommer det jobbiga..I båda dessa situationer så säger nära vänner och anhöriga till dessa TILL MIG att dom fortfarande känner starka känslor för mig. Att dom bokstavligt talat fortfarande gillar mig. Jag förstår verkligen inte. Är det så att man skäms så mkt över det för att man gett upp? Varför kan man inte bara tala klarspråk?  Jag vet inte vad jag ska tro... Blir svårt att ha någon slags relation till någon av dom när man lever i sådan extrem ovisshet..

Blev du ledsen i förregår?



Jävla bajen. Jävla Erland Hellström. När vi var så jävla mycket på G så fuckar vi upp det. Helsingborg ska vara en munsbit för Söderbröder! Fan så surt...







Jag börjar seriöst få lite ångest för livet. Vad jag är för något och vad jag åstakommit än så länge. Jag fyller snart 20 år och har aldrig varit i ett seriöst jävla förhållande. Vad är jag för jävla pajas egentligen? Jag har vart nära så många gånger. Dissat och blivit dissad. Jag känner mig som en jävla patetiskt clown som folk skrattar åt i smyg. Jag vet inte vad känslor är. Jag inbildar mig så mycket. Om vi säger att jag hånglar eller kanske har sex med en riktigt snygg tjej på en fest å vi fortsätter att höras efter de... Då kan jag lixom känna typ "faan vad jag är kär i henne! VI MÅSTE BLI IHOP!" för att sedan 5 dagar senare känna "Fy fan vilken jobbig påträngande tjej. Palla henne".. Det är typ sjukt. Jag har inte koll på vad känslor är verkligen. Varför inbilda sig saker? Kan någon lära mig? Jag känner mig så jävla ung...Som nån vilsen pojke...Palla...


Jag tvivlade här om dagen på om vi ska kunna vara vänner du och jag. För mycket smågnabb hela tiden och vi är oense om så mycket saker. Men idag kom jag på att vi får ta det som det är. Vi behöver inte vara bästa vänner men samtidigt inte ovänner. Älskar ju att prata med dig. Du är så smart och gullig. Anser dig fortfarande som en väldigt god vän. Vi får ta det som det är....


Jag håller på att dö. Jobbet tar kål på mig. Har jobbar 4 av 5 dagar denna vecka och är helt jävla slut. Det kommer fortsätta såhär i en månad. Jobbar 27 av 30 dagar i Juli tror jag...Fattar ni vansinnet? Jobba, Sova, Jobba, Sova, Kröka, Jobba, Sova, Jobba, Sova...så kommer det typ blir.. Crazy!







Rolig fest iförregår. Eller fest och fest. Det var tänkt att de skulle bli det iaf. Kajsa fyllde 18 år typ. Fast de blev inte så mycket folk men kvällen sluta ändå minst sagt intressant...:O


Jag har inte badat i Sommar ens. Hur jävla usel är jag?

Jag tror jag ligger i riskzonen för att bli Alkolist. Jag är ständigt sugen på öl.


Jag läste en Intervju med Magnus Uggla. Han sa att han hatar när det kommer fram småtjejer på Stan och frågar om Autograf och brukar säga nej och snäsa iväg dom. Vilken idiot gör så? Suck säger jag bara.. Han har väl valt att vara en officiell människa i rampljuset. Visst att Justin spotta på fans från balkongen men tvekar starkt på att han skulle reagera så om man fråga om en autograf på stan..




Jag måste sno en sak ur Alex Schulmans blogg:





Enligt en bildtext i Aftonbladet säger Maja Ivarsson att hon "mår bättre än någonsin". Jag betraktar bilden och hennes ansikte och får det inte att gå ihop.

Den kvinnan ser inte ut att "må bättre än någonsin".
Och om hon nu mår bättre än någonsin, ja, hur mådde hon förut?





Jag är sugen på det här:

http://www.alltomstockholm.se/Profil.aspx?EntityID=2061979



 

Bäst just nu:


Sean Kingdston - Beautiful Girls

Timbaland - The Way i are

Melody Club - Fever Fever

Jason Mraz - Geek in the pink

Ismen - Dr.Majk is back in town

Fall out boy - Thanks for the memories

Per Gessle - Dixy




 


Untill we speak again. Taré lugnt! PUSS

Kommentarer
Postat av: Erik

Kanske ökänd rent ut sagt?
haha fett roligt :) synd att du inte spelade mer på det. i jonte och pauls blogg hade ökänd stått med konsonanter och bindestreck!
strax över medel skulle jag säga! ;)

Postat av: Sofia

Roligt med långa och innehållsrika bloggissar ;D

2007-07-06 @ 19:43:30
Postat av: Anonym

långa inlägg*

2007-07-06 @ 19:43:45
Postat av: SÖDERBÖNA.

Jag såg dig i Nacka Forum idag! Utanför Stadium..

2007-07-06 @ 19:51:44
Postat av: Anonym

hahahaha så skön bild på maja i sounds!

2007-07-06 @ 19:52:01
Postat av: L.

Hur många har du legat med egentligen?!?!?! seriöst. slyna du är!! :P

2007-07-06 @ 20:26:14
Postat av: vacant

"jag har haft sex med 4 stycken tjejer, har haft läge med typ 1000, men jag vill inte hålla på att knulla runt och krossa en massa hjärtan.."
nemo hedén, 18 år.

2007-07-06 @ 23:29:33
Postat av: Anonym

Bra inlägg! Synd att det blir sån fokus på sex bara. Tycker du skriver jäkligt bra.

2007-07-07 @ 11:24:27
Postat av: Undrande

Var du på Berzelli Bar igår? Tyckte jag såg dig där på ditt bästa partyhumör..

2007-07-07 @ 11:59:26
Postat av: annie

Tjoho Schnygging.
Sjukt het bild! Älskar den scenen.
Gå in här och läs hur du fixar profilbilden, jag orkar inte förklara :)http://closeyoureyesandwatch.blogg.se/guide.html bra inlägg as always btw. puss

2007-07-07 @ 19:34:21
URL: http://anniehd.blogg.se
Postat av: jos

maja i sounds ser ut som en karl på bilden..? haha

2007-07-08 @ 01:27:51
URL: http://korvie.blogg.se/
Postat av: Valentin

Jag såg henne live för en vecka sedan från bara några meters avstånd, och kan säga med säker röst att den bilden ger henne allt annat än rättvisa.. hon e snygg som få.

2007-07-08 @ 03:57:52
Postat av: Nemo

Jag tycker hon ser ut som Peter Siepen typ :P

2007-07-08 @ 10:54:25
Postat av: Tina

Bra inlägg. Riktigt bra.

2007-07-08 @ 14:21:39
URL: http://heavenlymess.blogg.se
Postat av: bajskorv

hon ser ut som smala snubben (rickard?) i after dark, maja alltså.

2007-07-08 @ 14:59:02
Postat av: jos

peter siepen utan tvekan.
kan tänka mig att hon ser bra ut i verkligeheten.
men det bilden..ja,

2007-07-08 @ 15:44:18
URL: http://korvie.blogg.se/
Postat av: jos

den bilden*

2007-07-08 @ 15:45:33
URL: http://korvie.blogg.se/
Postat av: Alexander

håller med fullständigt nemo =) vi börjar bli riktigt tajta vänner och har grymt mycket gemensamt och vi har aldrig tråkigt tillsammans. vi lyckas alltid göra saker intressanta :)

2007-07-08 @ 19:37:18
URL: http://monkey.nu/beat
Postat av: Valentin

Har oxå sett det, sitter med spänning och väntar på att få se första kyssen=)

2007-07-09 @ 06:45:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback