Han hälsar på igen.. RIP


Ödets ironi. Han hälsar på igen. Döden. Har talat så mycket om döden på senaste tiden i bloggen. Så får jag nu reda på att en gammal bekant dött. För några dagar sen. Jag kände honom inte men vi spelade i samma fotbollslag för ett drygt år sen och bildade anfallspar några matcher. Gick även i granngymnasium med han hela gymnasiet. Vi hejade på varann då och då och han var alltid glad och social. Som M uttryckte det:

"Alla kände Max
Alla älskade Max"


Ingen vet någonting tydligen. Hur eller varför han dog. Rykten går ju om alla möjliga konstiga saker men ingen kan bekräfta något... Han undersöks just nu på rättmedicinska. Han hade legat hemma död några dagar. Inget vet om det är brott eller självmord. Så jävla mystiskt. Man förstår fan ingenting. Hur snabbt allting bara går. Hur människor mår egentligen. Vad som händer. Unga människor som bara lämnar oss sådär obehagligt snabbt... Det är skämmande.

Vila i Frid Max Limerick


Kommentarer
Postat av: Anonym

usch :( RIP

2007-12-10 @ 20:52:37
Postat av: Ida

Du har rätt, alla verkar ha lämnat oss denna höst..

Postat av: Nikki

Kände oxå Max,
Minnestund på Fredag kl 21!

kramar

2007-12-11 @ 21:52:21
URL: http://nikkiliito.blogg.se
Postat av: Anonym

Sov gott =(

2007-12-12 @ 14:04:58
Postat av: em

Jo, man vet mer än så. Men det är inget som allmänheten behöver veta. Alla dina uppgifter stämmer inte. Hur som, minnesstund i Stavsnäs på fredag. Vi hörs sen snutt. Puss

2007-12-12 @ 16:23:12
URL: http://emmituss.spaces.live.com
Postat av: M

Hans föräldrar bedjar till allmänheten att folk inte ska tro på några rykten överhuvudtaget. Vi som vet eller tror oss veta något får hålla det för oss själva. De som verkligen behöver veta detaljer gör det redan.
Det viktiga är att hedra Max för de fina stunder då han var vid liv! Inga fler rykten nu.

2007-12-12 @ 18:47:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback