vad beror detta hat av?

som inlägget innan som jag skrev igår kväll... (ett för övrigt jävligt välskrivet inlägg om jag får säga det själv) så präglas även detta inlägg av ilska...

avundsjuka. svartsjuka. pest och kolera. tårar rinnande ned för en vilsen tonårssjäl. saken är den att jag skiter i vad du nu säger att tror att du vet. ett citat som "jag vet mer än vad du tror" tyder bara på så mkt osäkerhet att det blir larvigt. liksom...även om jag blir upphängd på det så kvarstår ändå faktum att:

"couln´t care less!"

ju mer man gräver i det desto mer irriterad blir jag för jag klarar inte av sånt här. tjejer som säger att dom hört så mkt och vet så mkt och bla bla bla och sen när man väl ställer dom mot väggen så säger dom bara som vilken fjårtis som helst "näh jag får inte säga för den" eller "jag har lovat att inte säga de till dig" eller något sånt. säga A men inte B....det är en fjårtis-specialité!

och meningen  "du har gjort fel du med" är som greppat ur luften. för lyssna och ta in. när du kom till festen i fredags hade jag inte den blekaste ANING om att du hade någon som helst känslor kvar för mig what so ever. vi hade setts på åratal IRL och knappt pratat på msn alls senaste veckorna....? och när jag då hittar mig en tjej som jag myser med. då blir det lixom jordens grej. kunde du inte bara ta tag i mig i början av kvällen och säga nåt i stil med "nemo. skulle uppskatta om du inte gjorde nåt framför mig ikväll. skulle tycka det var lite jobbigt..." .....??? är det så svårt att bara ta mod till sig och sätta nån slags plan i verket.

frustration is my middlename. for god sake.

nog om dé...

såg nya Bond idag. sicket mästerverk i sin genré ändå. har aldrig varit någon stor bondfantast men satan vad Daniel Craig mantlade bond-rollen bra. filmen var kanske lite lång men den var ändå riktigt bra. sköna pokerscéner faktiskt. jag blev positivt överaskad :)

tråkigt med sånt här lågnt värdelöst efterspel efter en så jävla lyckad fest som ändå fredagen bjöd på. och nya planer har redan bakats upp inför helgen...jobbar både lördag och söndag vilket är bra segt men det ska väl inte hindra en ifrån att "have a good time"? Maija fyller 18 på lördag å då vankas det förkrök och utgång med henne och ett stort gäng. det är väl det egentligen det ända som är spikat....

jag känner mig sjuk. har inte vart 100% på länge nu. har hostat och vart krasslig i flera dagar nu. funderar på att vara hemma i morgon och bara sova och kurera mig...hmm...vore skönt...hmm...


hur lågnt ere till vaxholm?

Kommentarer
Postat av: Jane

Sluta aldrig skriva, för du gör det så sjukt bra!
Skriv en bok?

Postat av: Leo

Inget ont alls om hon du skriver om, för hon e asschyst men jag håller faktiskt med de mesta som du skriver. Kunde ha skötts så mkt snyggare och sluppit allt bråk nu i efterhand. Nyckelordet är väl (alla sexualundervisares drömord): Prata :)

2006-11-29 @ 17:39:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback