shape of my heart

krama mig.
jag behöver det mer än du tror.





dom senaste inläggen har varit ganska bryska och negativa. har iofs fått riktigt fina kommentarer också för den ärliga skrivningen man ändå gör och står för. men ändå...lite väl hårda ord kanske här och var...

så jag ska försöka lätta upp stämningen men lite klassiska musikrecensioner:

4 nya plattor jag lyssnar mkt på just nu:

darins nya
mange schmidts nya
justin timberlakes nya
westlifes nya


darins är bra men det känns fortfarande som att han inte utvecklas så jäkla mkt. jämfört med albumet innan så är detta ett bottenapp. albumet innan är vassare. detta är bra men lite slätstruket tycker jag.

mange schmidt är tillsammans med fronda sveriges överlägset bästa rappare. dom rappar simpelt enkelt. har dom bästa rhymesen. schysstaste flyten osv. jävligt skönt och roligt att lyssna på.

justin timberlakes platta är nätt och jämnt ett mästerverk. kommentarer överflödiga. finns så många guldkorn på den. MISSA INTE DEN!

westlife nya platta är covers rakt igenom och bara ballader. låter tråkigt tycker ni men till alla förvåning så fick faktiskt detta album väldigt bra kritik och det är med all rätt. dom sjunger låtarna med en sån inlevelse att man tror att det är det sista dom får göra i livet. en riktigt bra platta. en fröjd för årat. en riktigt kärleksplatta och det är väl därför albumet fick namnet "the love album" ? :)

kim har nu 53000 kr på sitt konto och och ytterligare 37000 att ta ut när som helst....hur gör människan?

fy fan asså...lyckost!




ja hur har dagen varit då? sjukanmälde mig pga av att jag känt mig hängig en längre tid. hostig som satan och snorig. hostade mig vaken hela jävla natten typ så detta fick bli en ren slappdag. vaknade upp 13-14. suttit och lapat framför msn/pa och spelat football manager06 samtidigt som jag säkert ätit 25-30 mandariner. jävla smarriga! sen åt jag god chili con carne till middag och sen åkte jag och tränade innebandy. eller tränade och tränade. jag stod i mål. fy fan vad tråkigt det är att stå i mål i innebandy. och fy fan vad dålig jag är. kanske inte så konstigt när jag är bollrädd? =) jaja. inte så ansträngande iaf. skönt när jag försöker bli frisk.



pappa, varför ringde du inte? du lovade ju. du klagar jämnt på att du ställer upp för alla. hur synd det är om dig. att du inte får nån fridtid att träffa din tjej osv. men ändå är det i princip det de ända du gör. det är ju ändå ditt val att du skaffat 6 barn. och du kan ju inte fråga om jag vill följa med på kryssningen och sen bara smyga iväg med småsyskonen? det sved. jag vet att du inte glömde. och dina bortförklaringen är bara ett spel för gallerian. varför blir du så sur när jag tar upp saker och ting? kan du inte bara ha fel? våga inse att det också är mänskligt....jag älskar dig men ibland hatar jag dig.





om jag nu är ett sådant svin, så är det med glädje att ge dig beskedet att jag nu inte finns i ditt liv längre. någonstans. någonsin mer. det ska bli så otroligt skönt för dig förstår jag? för jag är ju en riktigt gris så...


åhh jag är så trött. jag kan inte längre lita på mitt eget omdömme om att vara lycklig. ena stunden inbildar man sig det dära magiska. guld och gröna skogar. när man haft några bra dagar. när man faktiskt tror på allvar att man är på topp. att botten känns så jävla lågnt bort! men man ramlar ju ner i skiten igen. man vågar inte vara glad mer än några timmar innan man inser fakta att man bara levar i något jävla låtsasuniversum. när kommer den där dagen, den där tiden där man verkligen kan vara en glad lycklig människa och kunna stå för det i mer än ett jävla dygn? jag hatar denna jävla ovisshet....jag hatar det =/


bara några tankar, over and out
yours truly.
N.

Kommentarer
Postat av: Leo

Jävla långt inlägg asså, blir till att kommentera såklart :p

1st of all: Vafan är Snook nånstans, glassigare än mange schmidt åtminstone!?

Justins nya platta, kunglig, speciellt med sexy back remixen med clipse! ;)

Fint med lite postivare inlägg även om du inte kunde hålla dig hela vägen ut hehe.. hursomhelst så är mandariner jävligt gott. puss

2006-11-30 @ 00:07:45
Postat av: J

motgångar är förklädda framgångar, dom hjälper dig uppskatta lyckan

2006-12-01 @ 20:44:36
Postat av: Valentin

Kan inte annat än hålla med leo om varför "snook" inte ens näms. Mange rappar typ som "just D" gjorde. Visst är det skysst rytm i musiken och roliga texter, men ingen inlevelse i sången, bara ett mummel på svensk medelklass svenska. Mer humor än seriös musik i min mening. Jag tycker tom att petter äger mange alla dagar i veckan.. Men smaken är som baken=)

2006-12-02 @ 01:48:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback