another helg in paradise.

jag hatar vad jag är. jag hatar vad jag kommit att bli.
jag blir så ledsen när jag blir sådär. kan du hjälpa mig ur detta? du om någon.
jävla psykbrytsskitzofreni. om du någon gång undrar så vill jag gärna.....vara vilsna ihop? fan...=/




yeah yeah. söndag igen. ångest dagen. när allt det roliga har tagit och slut och när man bara längtar så förjävla mycket 5 dagar framåt. så uppfyllde helgen sina krav?

fredag. som sagt. fest hos Leo. och det visade sig bli en hejdundrande tillställning. mycket vackra damer. bra musik (Eftersom jag och Leo va DJ;s så), underbar stämning. ja det var helt enkelt en grymt lyckad fest. vi höll igång till småtimmarna och vaknade med tandkräm i fejset. man kan då säga att kvällen innehöll fina ragg, practical jokes, lustgas...helt enkelt de mesta ni kan tänka er.

och sen du...


lördagen så. vaknade som sagt hos Leo. jag peder och leo drar å käkar pizza till frukost. fin bakis frukost. sedan drar jag och spelar 2 matcher. 3-3 mot Orminge och 12-3 vinst mot Vallentuna. det gick bra för mig. gjorde flera mål och assist. roligt att spela med kim igen. satans jävla innebandygud han är. stört.

sen på kvällen vart de utgång med innebandypolarna. bar av till Candy. inte så hett. hade ju fått sån mersmak av hemmafester från fredagen så det var svårt att tagga om när de dessutom inte var nå hett förkrök eller så... så det blev ingen höjdarkväll. blev dock rätt full och kom hem...i morse?

har precis käkat bakismat med morsan. pizza. 2 pizzor på en helg? ingen höjdare må jag säga... men men, vad gör man inte? =/



jag vill se ny bond! fan vad folk hajpar den. den ska vara så bra. ska vi gå och se bond? ;)



jag längtar till justin timberlake i globen 19 juni =D






where are you?
and im so sorry
i cannot sleep
i cannot dream tonight

i need somebody and allways...





bara några tankar... over and out.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback