But after all, love is the only option..


Skum och lite tråkig känsla infinner sig. Alla mina nära och kära (eller iaf dom flesta) är ute. På samma ställe också tror jag banne mig. Isabel och hennes tjejer på ett håll. Leo och Valentin och grabbarna på annat håll. Fast dom alla möts upp på Toxic typ nu just right as we speak. Jag vill också vara där. Men jag är inte där. Istället sitter på ett sjukt öde (men ändå fint) hotell 1 mil utanför Helsingborg. Jag saknar verkligen Stockholm och mina nära och kära en kväll som denna... Det känns surt. Just därför lär jag gå och sova väääldigt snart..

Jag pratar med min gamla vän Peder på msn. Peder är en av dom som varit med längst. Ända sedan förskolan har han varit en vän till mig. Väldigt till och från såklart men alltid en vän liksom. Alltid varit där. Funnits där. Han har varit i Peru i många månader nu och förklarar nu på msn att han överväger seriöst på fullaste allvar att bosätta sig där permanent. Han har jobb, boende och flickvän där.. Så varför inte iofs? Men shiit vilken stor och omfattande grej att göra egentligen. Bara lämna ALLT och ALLA som man har är i Sverige bakom sig. Men samtidigt sjuukt ballt att göra. Han är värd all beundran och respekt för det!

Riktigt märklig flygresa hit btw. Det finns verkligen skumma människor i vår lilla värld. På flyget utspelar sig följande:

Jag hamnar i mitten på en rad med tre säten. Mannen till vänster om mig envisas med att HELA den 65 min långa flygresan försöka sms:a från sin mobil för att sedan lämna stånkande besvikna stön och ljud ifrån sig för att han misslyckas.. what´s that about liksom? Idiot. Killen till höger åt mig var dock snäppet jobbigare. Hans sysselsättning under resan var att hänga över mitt axel och glo på min skärm när jag kollar på Scrubs på min dator. Inte nog med det, han skrattade även högt åt typ varende skämt. Jag vinklar bort datorn mer och mer för att hinta om att jag inte gillar hans aggerande men han vinklar bara sitt huvud mer och mer för att se skärmen istället för att bara FATTA vad jag försöker få fram till honom....VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MÄNNISKOR?!


Hur kan en liten dryg kommentar i min blogg påverka mig så mycket? Varför låter jag sånt påverka mig? Jag kan gå runt och ha en helt okej dag liksom. Må rätt bra och sälja på rätt bra. Men sen ser jag någon som skriver något elakt, provocerande eller bara allmänt spydigt.. Jag blir liksom som i trans. Så jävla påverkad och nedstämd. Känner mig helt låg och bara försvinner in i någon annan värld. Vad är mitt problem egentligen? Jag förstår inte. Jag är lite som J.D i Scrubs. Så beroende av att alla ska tycka om mig.. Så fort någon visar sig att tycka illa om mig blir jag helt knäckt och förbryllad. Jag är ju så medveten om att många tycker illa om mig men samtidigt står jag inte ut av att höra det...eller läsa om det.. Eller få såna där glåpord och hån mot mig i kommentarerna. Det räcker liksom med att VETA att dom finns där ute. Det räcker verkligen.



Läste precis att Måns Zelmerlöw och Marie Serneholt är ett par. Ja vad säger man? Vad finns det att säga? Mer än att... ja... Dom lär ju få fula barn ihop... Well... FATTA!


Bästa nyheten just nu:

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/musik/article2083904.ab

King of Hiphop - Snart tillbaka!



En sak som jag tänkt skriva om väldigt länge måste jag ta upp nu. Ett återkommande ämne som jag disskuterat med många. Ni vet Charlotte Perelli när hon framför "Hero"? Ni vet i början av låten? När allt är i svartvitt. Sen helt plötsligt kliver hon ut längre på scénen och då är allt i färg som vanligt. Nu finns det två alternativ på hur dom gör detta...Antingen:

1. Dom sköter det med ljuset/lamporna i lokalen vilket gör att det är svartvitt för både publik och TV-tittare...

2. Dom sköter det via filmkameran och redigerar där och det är bara svartvitt till TV-tittarna..

Vad tror ni?





Ja ni.. En annan lite komisk sak är:

Ord som finns inlagda i SMS-ordlistan på en Sony Ericsson när man köper den:

Negerhora
fittfag
dick
röv
regeringsfår
prästfervepsss



Negerhora liksom...? Känns lite halvbra att det finns inlagt när man köper en ny lur..





Jag var på Värmdö nya (enda?) badhus igår. Det var jäkligt nice faktiskt. Bra initiativ Värmdö!






Tog bilder idag till ID-kort som vi alla anställda på telenor ska få och bära all the time.
Så här blev min :)


image64



Nej.. Nu ska jag sova... Har lite bad day idag och behöver mycket sömn. Hörs snart igen.

Hej

Kommentarer
Postat av: Anonym

hej, ska du stå i Helsingborg eller i någon ort utanför och sälja?

2008-03-21 @ 11:07:16
Postat av: Anonym

Det finns även på T9: massförstörelsevapen men inte världsfred!

2008-03-21 @ 11:36:40
Postat av: Anonym

Skriv med t9: Benke köper ludd på Ica Maxi
så får du se vad det blir ;)

Postat av: em

Min producentvän hälsar att de väljer att bara visa vissa färger, som man gör med blue- och greenscreen. Så det är bara i TV det ser ut så, inte i den verkliga världen. Hans kommentar var typ "det där hade bara Charlotte Perelli fått igenom". Kan ni tänka er att produktionen satsar på Rongedal på samma sätt? Jämför gärna Fridas scenografi med Charlottes, vems kostade mest? Eller Carolas vajerflyg liksom. Det är coolt att vara schlagerstjärna.

2008-03-21 @ 16:39:11
URL: http://emmituss.spaces.live.com
Postat av: Niki

Jag blir likadan med kommentarer. Även om det egentligen inte spelar någon roll så går jag och stör mig på det. Kanske beror det just på att det är så meningslöst, och att jag vet att det är under min värdighet att ge sig in i någon slags dispyt med kommentatorn. I de flesta fall handlar det ändå om idioter som ändå aldrig inser sig slagna.

Och det är nog det jag stör mig på mest. Att det går omkring så mycket blåsta människor där ute som tror att de har rätt, och som tror att det är OK att vara så totalt socialt missanpassad som de är.
Tyvärr kan man ju inte göra någonting åt saken. Därför gillar jag inte att skriva blogg.

2008-03-21 @ 17:27:55
Postat av: Anonym

"Adolf köper ludd på Ica nazi"
skoj =(

2008-03-21 @ 17:50:25
Postat av: Anonym

Det ska bli adolf köper jude på ica nazi. Och inte minsta roligt egentligen. handlade ju inte omdet. Handlade om hur de prioriterar ord inlagda i t9.

2008-03-21 @ 18:41:21
URL: http://anorexiochalkohol.blogg.se/
Postat av: lena.

dubbelfitta finns också.
och det sköts med ljus, har kollat upp de.

2008-03-21 @ 19:34:30
Postat av: Anonym

Säger Em och Lena olika??

2008-03-21 @ 20:46:47
Postat av: Anonym

det är ju det som gör 50% av charlottes nummer, vore ju tråkigt om hon inte "får igenom de" i eurovision... borde ju bara på riktigt, för deras skull liksom.. de är ju COOLT om de är på riktigt. är de med tv:n som hjälp är de bara... whatever. onöigt nästan. va liksoM?

2008-03-21 @ 23:19:34
Postat av: Carro

Sannerligen!

2008-03-22 @ 12:45:26
URL: http://caarrroo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback